Betaling in natura

()


“Ik wil je wat vragen”
Verbaasd legde ik mijn boortol neer en keek ik Thea aan. Ik kende haar al jaren en had al heel wat klussen voor haar en later ook voor haar kinderen gedaan. Thea was normaal erg direct. Iets omslachtig vragen was niets voor haar. Ze bleek een feest van haar werk te hebben en ze wilde er niet alleen naar toe. Haar laatste relatie van bijna een jaar met ene Evert was voorbij. De zoveelste gesneuvelde relatie. Echter in het geval van Evert dacht ze de ideale partner gevonden te hebben. Dat maakte dat ze met collega’s haar enthousiasme had gedeeld en die collega’s waren nieuwsgierig naar Evert geworden. Ze had geen zin om te vertellen dat het uit was. Nieuwsgierige vragen, kantoorroddels, meewarige blikken, dan liever een leugentje. Ze zag mijn aarzeling.

“Ik betaal je, als je meegaat het gewone uurtarief.” Hoewel ik het voor het geld niet hoefde te doen, klonk dat voorstel wel interessant. Door schade en schande wijs geworden vermeed ik al jaren situaties die tot “loon in natura” konden leiden. Ook bij Thea had die verleiding op de loer gelegen. Leeftijdsgenoten, aantrekkelijk om te zien, alleenstaand en we deelden een voorkeur voor zwarte humor. Beter zo had ik besloten, opdrachtgever en opdrachtnemer. Het had me uiteindelijk via haar netwerk een hoop opdrachten opgeleverd. Ik dacht met haar mee door te vragen hoe ze de leugen na mijn eenmalige optreden als Evert vol wilde houden. “Consequent, blijven jokken en eer we een jaar verder zijn komt er wel weer een overname of een grote reorganisatie met een stoelendans.” Ik stemde toe.

Doorwerkend, vroeg ik me af of ik een mannelijke escort was geworden. De zoveelste carrière switch, maar wel een bizarre na mijn zestigste verjaardag. Na een studie biologie en een jeugdig huwelijk was ik beleidsmedewerker bij een provincie geworden. Mia studeerde nog en werkte aan haar promotie, lesgeven zag ik niet zitten en zo was ik ambtenaar geworden. Achteraf gezien, gruwelijk saai. Eenmaal afgestudeerd maakte Mia carrière en al snel verdiende ze meer dan ik. Toen de kinderen kwamen leek het dan ook logisch dat ik huisman werd. Al snel verveelde dat en omdat ik bekend stond als handig werd ik veel gevraagd voor klusjes bij vrienden en bekenden. Pro deo, of te wel voor de kat zijn edele delen. Alles beter dan een hele dag thuis zitten. Tot een bejaarde overbuurman er op stond om me te betalen en bleef aandringen. Zo werd mijn klusbedrijf geboren. Naarmate de kinderen minder aandacht behoefden nam ik meer werk aan. Ik genoot van de vrijheid en geen haar op mijn kalende hoofd dat er aan dacht om terug te keren in een ambtenarenbestaan of iets anders met mijn opleiding te gaan doen. Financieel hoefde het niet eens, Mia bleef gestaag stijgen op de carrière- en inkomensladder. We vormden een mooi koppel. Zij ‘s morgens de deur uit in haar krijtstreep-achtige werkkleding en ik, zodra de kinderen naar school waren, in mijn werkkleding. Hoe tegengesteld ook, we hadden het goed samen, tot ik het verpestte.

De eerste keer dat ik voor verleiding buiten de deur zwichtte, of was het alleen maar afleiding, kon ik gelukkig voor Mia verborgen houden. Ik was nog maar een jaar voor me zelf bezig toen het me overkwam. Een nieuwe schutting om een tuin. De vrouw des huizes stond er op dat hij zo hoog mogelijk werd en haar man, duidelijk niet de baas in huis, was het er mee eens. Ik waarschuwde ze nog voor de maximum toegestane hoogte. Zij hield vol, hij knikte en klant is koning.

De dag dat ik begon liep het al bijna mis. Boze buren, ze bleken niet overlegd te hebben. Het plan werd bijgesteld in hoogte en de schutting kwam helemaal op hun grond. Zij besliste opnieuw die dag, manlief was overigens even uit beeld, hij bleek in de offshore te werken. Ze was schatte ik een jaar of vijf ouder dan ik en op een bepaalde manier aantrekkelijk. Niet als mens, veel te pinnig. Ook niet superknap, maar wel een lichaam met rondingen. Die rondingen daar pronkte ze graag mee, met veel decolleté en strakke kleding. Op de tweede dag werken trapte ik erin. Mijn enige excuus is dat die dag begon als een uitgesproken klotedag.

Mia klaagde over een gekreukte blouse en in het verlengde daarvan dat ik drukker was met mijn ‘klusgedoe’ dan het huishouden. Vlak bij school ontdekte de oudste dat hij zijn broodtrommel vergeten was en konden we weer terug. Eindelijk klaar om aan het werk te gaan, wilde mijn oude VW bus niet starten. Accu naar de kloten en daarmee helemaal mijn humeur. Eindelijk weer met de schutting aan de slag werd ik afgeleid door mijn opdrachtgeefster die met haar borsten provoceerde. Mijn humeur en haar gedoe maakte dat ik het eruit flapte. “Met zo’n hoge schutting kan je straks met blote tieten in de tuin.”
Het was als lekker chagrijnig rellen bedoeld, maar ze keek me aan en lachte. “Jij snapt het, dat is de bedoeling ook.”
Later die dag bij haar in de keuken aan de koffie begon ze er zelf over. “Ik zie dat je steeds naar mijn borsten kijkt” Nog steeds chagrijnig reageerde ik. “Ja, je pronkt er nogal mee.”

“Vind je ze mooi?”
“Dat kan ik zo niet beoordelen, dan moet je ze eerst helemaal uitpakken.” Ze deed het. Echt mooi waren ze niet, wel groot en, niet langer in toom gehouden door haar bh, nogal slap. Daar had het bij kunnen blijven als ze niet aangeboden had om ze even vast te pakken. Van vastpakken werd het vozen en zo belandde ik in een vreemd bed met andermans vrouw. De donkere bos haar op haar onderbuik verklapte dat ze geen echte blondine was. Ze drong aan op haast want de kinderen zouden uit school komen. Achteraf gezien was het geen super wip. Het was gewoon op en neer neuken op zoek naar bevrediging. Haar lichaam bleek eenmaal uitgepakt minder aantrekkelijk, niet zo strak als dat van Mia. Slappe borsten, weke billen waar mijn vingertoppen in verdwenen en handsvaten. Toch neukte ik alsof mijn leven ervan afhing en zij, ze deed ijverig mee door me aan te moedigen.  Wel een aparte ervaring, een vrouw die bleef roepen. “Toe neuk me … ram je dikke pik in me … niet stoppen, doorstoten.” Niet dat ik op dat moment veel ervaring met anderen vrouwen had. Mia en ik waren al sinds onze tienertijd samen.
De volgende morgen rondde ik de klus af. Behalve een vette knipoog behandelde ze me alsof er niets gebeurd was. Dat kwam me goed uit. Ik had die nacht slecht geslapen, spijt en zorgen. We hadden het onbeschermd gedaan en in die tijd was de angst voor aids veel groter dan nu. Er was nog geen behandeling voor en de ziekte was dodelijk. Wat moest ik doen? Me laten testen, niet met Mia vrijen, het hield me uit mijn slaap.

Bij vertrek gaf ik haar de rekening. De vooraf afgesproken prijs, heel netjes vond ik. De verloren tijd door het gedoe met de buren en materiaal ruilen had ik niet in rekening gebracht.  Ze aarzelde bij het aanpakken. Vreemd, dacht ik zonder er verder aandacht aan te besteden. Ik wilde graag weg.

Het was weken later op een zondagavond dat ik merkte dat er nog niet voor de schutting betaald was. De zondagavonden met de kinderen rustig in bed, gebruikte Mia om vergaderstukken en dergelijke door te nemen en ik voor mijn beperkte administratie. Rekeningen betalen en rekeningen maken. Ik besloot de volgende dag te bellen.
‘Van een koude kermis thuiskomen,’ is de uitdrukking. Dat was het, ze vond dat ik al betaald was. Ik vroeg of ik haar man dan even mocht spreken. Die was niet thuis, zei ze. Een dag later ging ik op bezoek. Fraaie schutting, vond ik, erlangs lopend. Er werd niet open gedaan en ik had het gevoel dat ze wel thuis was. Voor de zaterdag erop verzon ik een smoes. Onze afspraak was dat we de zaterdagen samen vrij zouden houden, voor de kinderen en voor elkaar. Ik vertelde Mia dat ik even een uurtje weg was om wat vergeten gereedschap op te halen. Met de motorzaag achter in de bus vertrok ik.

Gelukkig hadden ze de door mij gemaakte tuinpoort niet op slot gedaan. Het was nog vroeg, half acht s‘ morgens toen ik de motorzaag startte. Het duurde maar even of de gordijnen gingen open en ook bij de naburige huizen. De man des huizes was thuis. Op pantoffels en in zijn onderbroek kwam hij naar buiten. Ik drukte de tanden van de zaag even tegen een schuttingpaal om wat houtsnippers te verspreiden.
“He klootzak, wat flik je me nou.” Het was maar nauwelijks hoorbaar boven het geluid van de zaag uit. “Als jullie de rekening niet betalen zaag ik de hele schutting om.”
Achter geopende bovenramen genoten buurtgenoten mee. Zij was in ochtendjas naar buiten gekomen en er werd druk overlegd. Hij rood van kwaadheid en ook zij met een rood hoofd. Ik kon het helaas niet verstaan. Wel zag ik ook hun kinderen naar buiten komen. Er huilde er een.
“Misverstand,” schreeuwde hij. “Mijn vrouw dacht dat ze het al overgemaakt had.”
Het geld kwam, mijn schuldgevoel bleef en woekerde nog maanden voort.
De tweede keer gebeurde jaren later. Ik had een groot werk aangenomen. De verbouwing van een voormalige stal tot een bed en breakfast. De opdrachtgevers waren een echtpaar van mijn leeftijd, Rob en Desiree. Rob was orthodontist en Desiree werkte part time als fysiotherapeute. Het was haar ding om in de stal bij hun woonboerderij een B&B te beginnen. Ongeveer twee maanden werk voor mij, plus een deel dat ik aan anderen uitbesteedde. Rond die tijd werd het bedrijf waar Mia voor werkte overgenomen door een grote internationale organisatie. De overname gaf spanning totdat duidelijk was dat ze haar baan hield.  Ze maakte zelfs promotie en kreeg de belachelijke titel ‘senior vice president.’ Vanaf dat moment noemde ik me CEO van mijn eenmanszaak. De keerzijde was dat Mia vaak en lang op reis was.

Tijdens de verbouwing van de stal ontstond er al snel een routine van een maal per dag koffiedrinken met mijn opdrachtgeefster Desiree. Ze was op een prettige manier heel betrokken bij de verbouwing en de voortgang. Het moment van het gezamenlijk koffie drinken hing af van haar werktijden. Ik merkte dat ik na een paar weken begon uit te kijken naar die momenten. Dat bleek wederzijds te zijn. Op een middag kwam ze het erf op gescheurd. Ze verontschuldigde zich dat ze zo laat was. Ze had een bespreking gehad met haar collega’s. ”En ik zat maar op de klok te kijken. Ik wilde weg, ik verlangde naar ons koffie kwartiertje.”

Wat de gesprekken met haar zo leuk maakte was dat we veel gemeenschappelijke interesses hadden. Uiterlijk was ze helemaal mijn type niet. Klein, slank op het magere af, met een jongensachtig figuur. Misschien was dat wel de reden dat ik mijn veiligheid barrières had neergelaten. Met het werk bijna klaar zag ik op tegen het moment dat het af zou zijn en ik haar niet meer zou zien. Op de maandag van de laatste week liep het mis. Mia was het weekend niet thuis geweest, die zat voor een meerdaagse conferentie in de buurt van Detroit.

Tijdens een trimrondje in het bos was ik gestruikeld en ik strompelde met een dikke enkel. In de loop van de dag kwam Desiree naar me toe. Ze had me zien strompelen en vroeg naar de oorzaak. Luisterend naar mijn verhaal bood ze aan om mijn enkel te onderzoeken. Dit gebeurde in een van de kamers van de B&B. Ik trok mijn schoen en sok uit en legde mijn voet in een vensterbank. Tussen mij en het raam staand, boog ze zich met haar billen naar me toe voorover om zo mijn enkel te onderzoeken. Terwijl ze mijn enkel betaste drong het tot me door hoe dichtbij ze was. Haar billen vlak voor mijn kruis kregen een seksuele lading. Ik had er vaker naar gestaard en ongemerkt haar kleine ronde stevige billen bewonderd. Nu zo vlak voor me plus de voorovergebogen houding maakte dat ik een stijve kreeg. Ze draaide haar hoofd naar me toe om iets te zeggen en we keken elkaar aan.

Ik weet niet meer wie er begon, maar even later stonden we te kussen. Wat ik me wel met zekerheid herinner is dat zij haar hand tussen onze lichamen in bracht en in de bobbel in mijn broek kneep. Ik had met mijn armen om haar heen haar billen vast om haar zo tegen me aan te trekken. Haar hand wurmde zich ertussen. Dat maakte dat ik wat ruimte maakte. Terwijl zij kneep maakte ik haar broek los. Pas toen ik mijn hand in haar broek had en haar vochtige slipje voelde protesteerde ze.
“Dit moeten we niet doen.”
“Nee,” beaamde ik, “dit moeten we niet doen.” We deden het wel. Terwijl ik mijn hand in haar slipje stak bleef ze de bobbel in mijn broek vastklemmen. Verrast voelde ik een kale kut. In die tijd was dat nog niet zo algemeen. Terwijl ik haar vingerde maakte ze mijn broek los om mijn pik te bevrijden. Ik liet haar even los om te zien hoe ze met haar kleine handen mijn pik koesterde. Dat was ook het moment dat ik me herinnerde dat Remco die middag nog zou komen. Aan Remco had ik het installatiewerk uitbesteed en die middag zou hij de cv-installatie nog inregelen. Ik vertelde het Desiree. Ze reageerde laconiek met, ”dan moeten we opschieten.” Daarmee gaf ze overduidelijk aan om letterlijk tot aan het gaatje te willen gaan.

Het vergde wat improviseren. We neukten voor het raam. Desiree voorovergebogen naar het raam op de uitkijk. Haar bovenkleding nog aan en om de juiste hoogte te creëren staande op de koffer van mijn boormachine. Ik met mijn broek op mijn enkels erachter. Niet het meest romantische standje realiseerde ik me later en dan nog dat gehaaste gedoe. Haar afscheid leek meer een vlucht en ik zag haar die middag alleen nog in de verte achter het keukenraam. Ze keek niet.
Met Mia nog op reis lag ik die nacht alleen in bed. In tegenstelling tot mijn vorige overspel voelde ik geen spijt. Angst voor een geslachtsziekte al helemaal niet, daarvoor leek Desiree me te degelijk. Wel had ik spijt dat het zo onbeholpen en gehaast was gebeurd. Ze verdiende beter vond ik.

Wat nerveus reed ik de volgende dag naar de B&B. De auto’s van Desiree en haar man stonden nog op het erf. Gewaarschuwd door het knerpende grint verscheen haar man voor een raam. De bedrogen echtgenoot stak vriendelijk zijn hand op. Ik betrapte me op een zucht van opluchting. Zenuwpees. Tegen zijn gewoonte in kwam hij voordat hij naar zijn werk ging even kijken. “Bijna klaar hoor ik van Desiree. Nou compliment hoor, het ziet er netjes en je bent op tijd klaargekomen.” Shit, dacht ik, verkeerde woordkeus. Zou hij iets vermoeden? Hij glimlachte vriendelijk. “Bedankt, vandaag nog wat afwerkdingetjes en morgen opruimen. Dan is het gereed.”

Kort nadat hij vertrok kwam Desiree tevoorschijn. Opgelucht stelde ik vast dat ze vrolijk was. Ik merkte geen spijt van ons overspel of over de gehaaste seks. Ze kuste me op mijn mond en vertrok met de woorden dat ze om drie uur weer thuis zou zijn. “Op tijd voor de koffie,” zei ze met een glimlach. Later die morgen kreeg ik een sms bericht van Mia, ze kwam eerder naar huis. Ze had een andere vlucht geboekt en landde de volgende morgen op Schiphol. Ophalen hoefde niet, ze liet haar auto altijd op Schiphol staan. Wel had ik de gewoonte om thuis te zijn op de dagen dat ze terug kwam van een reis. Daar wilde ik niet van afwijken, dan maar een dag later opleveren.
Desiree had zich gehaast, om kwart voor drie hoorde ik haar auto het erf oprijden. Ik was benieuwd of ze eerst koffie zou zetten en dan komen, of dat we de koffiegewoonte zouden overslaan. Het werd overslaan, ze kwam rechtstreeks de B&B in. Ik had me vooraf afgevraagd of ze me in huis zou uitnodigen. Het werd vrijen in de lege B&B, tussen wat restjes materiaal en mijn gereedschap. We namen er wel de tijd voor door het hele ritueel af te werken: Kussen, voelen, handen onder de kleren, vozen. Voor het eerst zag ik haar helemaal naakt. Slank, pezig met heel kleine borsten. Grappige borsten, als liggende komma’ van opzij gezien. De bolling zakkend en dan het puntige uiteinde met de tepels schuin omhoog buigend. Borsten om vast te pakken en te strelen, tepels om op te knabbelen.

Mijn timmermansoog leerde dat mijn nog op te ruimen zaagtafel de juiste werkhoogte had. Na tweemaal gecontroleerd te hebben of de stekker echt uit het stopcontact was, tilde ik haar met haar blote billen op de zaagtafel. Wat angstig keek ze achterom naar het cirkelzaagblad. Ze vertrouwde me, zowel vanwege het zaagblad waar ze tegen aan leunde als mijn gezwollen erectie die langzaam in haar schoof. Zo vreeën we heel rustig naar een hoogtepunt. Voordat ze zich weer aankleedde hielp ik haar met mijn eerder die morgen uitgetrokken trui. Ik veegde het zaagsel van haar billen en zij nam de trui over om haar kruis droog te wrijven. “Goed bewaren,” zei ze met een grijns, toen ze de trui teruggaf.

De volgende morgen deed ik wat administratie en wachtte ik op de thuiskomst van Mia. Het was een verrassende thuiskomst. De kinderen waren de deur al uit toen ze kwam en haar begroeting was hartstochtelijk. Heel anders dan de laatste jaren onze versleurde gewoonte was geworden. Ik had geleerd om niet direct te hard van stapel te lopen. Ze verraste me door onze welkomstkus te laten overgaan in een lange tongzoen en door zich tegen me aan te drukken. ”Ik heb je gemist.” Even later gevolgd met een aai over mijn onderbuik, “en zo te voelen jij mij ook.” Het werd de heftigste vrijpartij sinds lange tijd. Eerst wilde ze boven en na haar eerste orgasme wilde ze van achteren genomen worden. Vrijstaande woningen hebben wel meer voordelen.
De dag erna had ik een andere klus en zo werd het vrijdag voor ik weer naar de B&B kon. Het werd een gedenkwaardige vrijdag. Ik had met Desiree ge-sms’ t. Zij zou ‘s middags thuis zijn en haar man Rob had geen tijd, hij liet de oplevering aan haar over. Ze sloot af met een :-)).
Ik was het maar deels met haar eens. Ja, lekker vrijen dat wilde ik, maar ik zat ook met mijn factuur voor de laatste termijn. De laatste vijf procent van de aanneemsom, geen schokkend bedrag, maar toch. Ik wilde die factuur niet aan Desiree geven, dat vond ik lullig. Met de factuur aan haar man sturen had ik minder scrupules. Dan maar per post. De ochtend besteedde ik aan de laatste afwerkklusjes en opruimen. Desiree kwam net na de middag thuis. Een formele oplevering hoefde voor haar niet, ze was alle dagen komen kijken en ze had de verbouwing op de voet gevolgd. In plaats daarvan nam ze me mee de woning in. Wat er daarna gebeurde herinner ik me na al die jaren nog alsof het gisteren was. Niet alleen door de daad, maar meer nog door de gevolgen.
In huis begon het feest met een herhaling van een paar dagen eerder. Eenmaal tegen elkaar aan, ik met mijn pik uit mijn broek en een hand in de hare, remde ze me af. Ze stelde voor om eerst samen te gaan douchen. “Daarna ga ik je echt verwennen.” Voor ik haar naar boven volgde trok ik mijn werkschoenen uit en liet die onder aan de fraai gelakte trap staan. Ze nam me mee naar een logeerkamer, waar we elkaar uitkleedden. Mijn al te enthousiaste poging om op het bed te belanden weerde ze lief maar vastbesloten af.

Samen douchen was een goed alternatief. Hun ruime badkamer bood volop mogelijkheden. Inzepen, sponsen, afspoelen. Ieder plooitje van haar lichaam leerde ik kennen. Ik kon het niet nalaten om haar kleine aparte borsten om de beurt in mijn mond te nemen, ondanks de zeepsmaak. Mijn kloten en mijn pik werden zorgvuldig gewassen, de voorhuid terugschuiven bleek niet nodig. Afgedroogd en terug op de logeerkamer kwam mijn verwachting uit. Ze vroeg me om te gaan liggen, daarna boog ze zich over mijn vlaggenmast en nam ze de eikel tussen haar lippen. Ik drukte gretig mijn bekken omhoog. Ze opende haar mond en een heel eind schoof naar binnen. Terwijl ze me pijpte manoeuvreerde ze zich boven op me. Voor wat hoort wat begreep ik en ik werkte mee. Ze pijpte, ik likte en tweemaal moest ik even haar mond wegdrukken om niet te snel te komen. Toen ze kwam was het overweldigend. De beweging van haar schreeuwende mond om mijn pik kon ik niet weerstaan. Ik wilde haar nog wegduwen. Zo werkte het altijd met Mia. Desiree wilde daar niet van weten. Ze had haar armen om mijn bovenbenen geslagen en klemde zich vast, zowel met haar armen als haar mond. Zo kwam ik voor het eerst volledig klaar in een vrouwenmond. Als beginnend veertiger had ik na een half uurtje bijkomen nog de staminee voor een tweede ronde. Gewoon ouderwets, maar niet minder lekker, zij onder en ik boven. Met als eindspel zij op haar buik en ik erbovenop.

Het was laat in de middag dat ik naar buiten stapte en zag dat, zonder dat we het hadden gehoord, de container met bouwafval was opgehaald. Later bleek dat we meer gemist hadden. Vrijdagavond is lange tijd mijn sportavond geweest, zo ook die avond. Ik was me aan het omkleden en hoorde de bel. Mia was beneden en reageerde. Ik hoorde een mannenstem, bekend maar niet gelijk te plaatsen, gevolgd door een vrouwenstem, Desiree? Toen ontplofte de zaak. Geschreeuw, gegil, huilen en een deur die dicht sloeg. Beneden gekomen kwam ik in een hel.
Achteraf gereconstrueerd, uit de verhalen van de huilende Desiree, een woedende Mia en wat ik later nog hoorde, was de toedracht als volgt: Rob, de man van Desiree, was toch eerder thuisgekomen om bij de oplevering te zijn. Hij was eerst de B&B ingelopen en omdat hij ons niet zag het huis in om ons te zoeken. Hij had mijn werkschoenen onder aan de trap zien staan en dat had hem verbaasd. Misschien vermoedde hij al wat. En hij was hij daarom niet naar boven gegaan. In plaats daarvan had hij onder aan de trap geluisterd en daaruit zijn conclusie getrokken. In plaats van ons met het overspel te confronteren was hij weer weggegaan. Verdriet, woede of een combinatie? In ieder geval had hij nagedacht en een plan gemaakt.

Hij was later op zijn gewone tijd weer thuisgekomen en had gedaan of er niets aan de hand was. Hij had belangstellend gevraagd of ik nu helemaal klaar was met de verbouwing en of Desiree tevreden was. Op haar bevestiging had hij gereageerd door te zeggen dat hij dan nog een klusje voor me had op zijn praktijk. Hij had haar voorgesteld om na het eten even bij me langs te gaan met een goede fles wijn en dan direct te overleggen over de nieuwe opdracht. Desiree had het uiteraard afgehouden, hij had aangedrongen en gevraagd, “waarom niet?”  Daar had ze geen goed antwoord op en zo was ze gezwicht. Waarschijnlijk had hij gehoopt dat ik de deur zou openen. Bij het zien van Mia had hij geïmproviseerd en Desiree de gang in geduwd met de woorden, “vertel haar maar eens wat jij en haar man samen uitspoken!” Daarop had hij de deur dichtgetrokken en Desiree achter latend was hij weggescheurd.
Er viel niets uit te leggen. Het werd opbiechten. Later die avond bracht ik Desiree naar een zuster van haar in een naburige stad. We waren stil in de auto. Onze lust was gedoofd. Thuis gekomen en uit het echtelijk bed verbannen beleefde ik een doorwoelde nacht.

De volgende dag wilde Mia praten en ik ook. Ze was boos, ‘heel boos en teleurgesteld’, vertelde ze. Die teleurstelling bleek uiteraard veroorzaakt doordat mijn vreemd gaan. Maar er was meer. Ik was voor de verleiding gezwicht, terwijl zij, zoals ze vertelde, sterk was geweest. Bij haar daaropvolgende uitleg kon ik daar wel wat op afdoen, maar ik hield wijselijk mijn mond. Het bleek dat ze de afgelopen reis bijna ook vreemd was gegaan. Ze had met een collega gekust en was mee naar zijn kamer gegaan. Daar had ze zich bedacht. “We hebben niet gevreeën” zei ze. Nee, dacht ik, het is maar wat je onder vrijen verstaat. Dat was de oorzaak van haar eerdere vlucht naar huis en de heftige vrijpartij direct na thuiskomst. Ik had haar bedrogen, ja. Echter het beeld van een vreemde vent, die met zijn poten aan mijn Mia had gezeten, liet me niet los.
De factuur met de laatste termijn heb ik nooit verstuurd. Wel heb ik met de gedachte gespeeld om hem boven mijn werktafel te hangen, als waarschuwing. Ik deed het niet, alles om Mia niet aan het gebeurde te herinneren.
We deden ons best om de draad van ons leven weer op te pakken. Het lukte niet, we groeiden uit elkaar en anderhalf jaar later zijn we gescheiden. Gelukkig in goede harmonie en bij de gelegenheden dat we elkaar zien is er nog steeds sprake van wederzijdse affectie. Samen verder lukte echter niet. Desiree en haar man bleven bij elkaar en ik bleef ver op afstand.
In de moeilijke periode na het drama had een goede vriend in de gaten dat er iets speelde. Op zijn herhaalde aandringen deelde ik een stukje van de toedracht met hem. De klojo lachte me uit. “Sukkel, je moet altijd je werkschoenen tijdens werktijd aanhouden.” Ik ging met Thea mee en het werd een leuke avond. Het voelde niet als escort, maar als vriendendienst. Ik kende Thea alleen met een broek aan, die avond droeg ze een jurk en ze zag er geweldig uit. Fraaie benen en de jurk liet haar goed geconserveerde lichaam op zijn best uitkomen. Wat een zak die Evert!

Ik week die avond nauwelijks van haar zijde, zo voorkwamen we vragen van al te nieuwsgierige collega’s en leugentjes. Alleen bij het optreden van een bekende Volendamse zanger liet ik haar in de steek. Thea ging met de vrouwen mee die vooraan bij het podium wilden staan en ik sloot me aan bij de mannen aan de bar.
Achteraf gezien denk ik, ondanks mijn voornemens, dat als ze een signaal had gegeven ik bij haar was blijven slapen. Het mocht niet zo zijn. Wel zag ik af van de betaling. Beter voor mijn geweten om geen betaalde escort geweest te zijn.
Tot een week of wat later, Thea aan de telefoon. Ze begon met uitgebreide verontschuldigingen. Ze had aan Merel, een vriendin van haar, verteld dat ze mij als schijn Evert meegenomen had naar een bedrijfsfeest. Dat was op zich niet erg, maar later had Merel haar gebeld en verteld dat ze naar een feest wilde, maar niet alleen wilde gaan. Ze had om mijn telefoonnummer gevraagd. Thea had het gegeven en pas toen ze ophing beseft dat ze dat eerst met mij had moeten overleggen.

Ik had Merel een keer tijdens een klus bij Thea ontmoet. Grote vrouw, ze had een indruk gewekt van een bazig heerszuchtig type. Niet onaardig om te zien, maar zeker niet mijn type. Dure kleding, opgetut en veel bling. Ik had toen gedacht dat de naam van zo’n aardig zangvogeltje niet bij haar paste, meer een ekster. Merel de ekster belde een dag later. “Ze wilde me spreken,” zei ze zonder verdere inleiding. “nee, niet over de telefoon.”  Ik aarzelde.
“Ik betaal je voor je tijd!” zei ze snibbig. Dat was niet wat me “ja” deed zeggen. Ik was nieuwsgierig wat ze van me wilde. De volgende dag bij haar op bezoek leerde ik meer. Er kwam een bijeenkomst van haar oude dispuut. Een zo veel jaarlijkse reünie en dit keer met partners. Ze was al meer dan twintig jaar alleen en ze had bij vorige bijeenkomsten het gevoel gekregen dat ze het vreemd vonden dat ze alleen bleef. Een man was opdringerig geworden en vriendinnen van vroeger probeerden haar te koppelen.

“Ik wilde eerst niet gaan, tot Thea me op een idee bracht. In onze studietijd waren Mia en ik, behalve van een studentensportclub, nooit lid geworden van een dispuut. We hadden elkaar en ik had achteraf gezien veel te veel haast gehad om af te studeren, in iets waar ik niets meer mee deed.”
Terwijl Merel sprak nam ik haar op. Redelijk geconserveerd, maar veel lijntjes rond haar mond en ogen. Bittere lijntjes, al pratende kon er geen lachje af. Een avondje met Merel in kakkersgezelschap trok me niet. “Als ik jou was zou ik niet gaan.” stelde ik weinig zakelijk voor. Dat bleek geen goede optie. Merel vertelde dat ze actief was als juriste en zich gespecialiseerd had in grote vastgoedtransacties. “In stand houden van mijn netwerk is belangrijk voor me.” Ik liet me overhalen en had direct daarna spijt toen ze vertelde over de verplichte kleding … “black tie.” Een smoking. Bij het beklimmen van de maatschappelijke ladder door Mia had ik haar wel eens met tegenzin in een gehuurd apenpakje vergezeld. Merel zag mijn vieze gezicht en bood dat ik er een kon huren.
“Jouw feestje, doe jij dat maar.” Als ze dat te veel moeite vond kwam ik er nog mooi van af. Ik vertelde haar mijn confectie- en schoenmaat.

Dat maakte dat ik twee weken later op een vrijdagavond in mijn onderbroek in de woonkamer van Merel de gehuurde kleding paste. Ze had aangeboden dat ik me op een logeerkamer kon omkleden. Daarvoor had ik impulsief bedankt. Misschien kon ik die bazige dame zo uit haar evenwicht brengen. Ze had voor de zekerheid ook een extra set gehuurd van een maat groter. Onder haar kritisch toeziend oog paste er een combinatie. Ze was al in feestjurk en eerlijk is eerlijk, als ze niet zo nors keek en snibbig deed, was het voor haar leeftijd een aantrekkelijke vrouw. Toen ik dat zo dacht moest ik glimlachen, lul je bent zelf net zo oud. Ze zag mijn glimlach en vroeg met argwaan in haar stem naar de reden. Ik jokte en vertelde dat ze er ‘gelikt’ uit zag en klaar voor de strijd. Nadat ze zich nog wat opgetut en van bling en hakken had voorzien vertrokken we. Op hakken torende ze boven me uit. Wat en half wat, noemde ik ons in gedachten. Op weg naar haar auto floot ik de Marseillaise, “Allons enfants de la Patrie,
le jour de gloire est arrivé!”  Ze keek me boos aan.
In haar luxe BMW gingen we op weg naar Den Haag, zij reed. Tijdens de rit repeteerden we mijn rol. We besloten mijn voornaam te gebruiken en het gebruik van mijn achternaam te vermijden om Google te voorkomen. Gevraagd naar mijn beroep zou ik bioloog zeggen. Deed ik nog iets met mijn oude opleiding. We kenden elkaar al vijf jaar en hadden sinds twee jaar een latrelatie omdat ik mijn werk grotendeels in Duitsland deed.
Het werd een lange en saaie avond. Mijn verwachting kwam uit, hoog ballengehalte. Mijn eigen voornaam gebruiken bleek een goede ingeving. Al bij binnenkomst in de zaal herkende ik een oud lid van de volleybalclub van bijna 30 jaar geleden. Helaas herkende hij me ook. “Zo kerel, wat brengt jou hier?” De geaffecteerde manier waarop hij het kerel uitspraak herinnerde ik me van vroeger. “L’amour,” antwoordde ik, mijn arm om Merel heen slaand. Ik zag hem denken, was hij niet? Hij ging er gelukkig niet op door.  

Wel vroeg hij, “wat doe jij zoal tegenwoordig. De schaapjes al op het droge zeker?”
Voordat ik na een paar seconden nadenken kon antwoorden begon hij over zijn eigen successen te vertellen. Prima, dacht ik, als dat zo blijft komen we de avond veilig met de leugen door. Terwijl hij ratelde pakte Merel mijn arm om die van haar heup te verwijderen. Ho, ho, dacht ik, ik deed het voor het goede doel. Dat maakte dat ik zin kreeg om haar te plagen. De kans kwam toen een tweetal vrouwelijke oude kennissen ons twee tortelduifjes noemden omdat we zo bij elkaar bleven.
“Ja, kijk maar” en ik ging op mijn tenen staan om Merel op de lippen te kussen. “Zak,” fluisterde ze, zodra het tweetal uit de buurt was. Er werd gedanst. Ik ben er slecht in en liet me door Merel leiden. Ze was mijn type niet, maar eerlijk is eerlijk, het voelde goed om een vrouwenlichaam tegen me aan te hebben. Ze probeerde niet krampachtig om afstand te bewaren, naar mate de avond vorderde was het eerder andersom. Dat zette me aan het denken. Overigens zonder te kunnen inschatten of het voor de show was of niet.

Aan het begin van de avond was de BOB-vraag opgekomen. Als ingehuurde kracht vond ik dat ik me dienstbaar moest opstellen. Dat maakte dat ik haar naar huis reed. Ze was stil in de auto, mijn pogingen tot een gesprek strandden in eenlettergrepige antwoorden. Barst, dacht ik en zette de radio aan. Terwijl de BMW over een bijna verlaten snelweg zoefde klonk even later Bob Marley, ‘no woman no cry,” Ik zong mee en keek opzij, ze bleef stil voor zich uit staren.
Bij haar thuis ging ik mee naar binnen om van kleding te wisselen. Eenmaal in haar kamer begon ik me direct uit te kleden. Ik was er klaar mee, zo gezellig was ze niet geweest tijdens de lange rit. Ik wilde naar huis en daar een fles openen. In tegenstelling tot het begin van de avond bleef ze nu naar me kijken bij het uitkleden.  

Eenmaal in mijn onderbroek opende ze haar mond. “Je staat nog steeds onder contract” Met opgetrokken wenkbrauwen keek ik haar verbaasd aan. “nu je toch bezig bent mag je je onderbroek ook wel uittrekken.” Barst, dacht ik. Ik hoef me nergens voor te schamen. Ik deed het en onder haar aandachtige blik roerde mijn pik zich. Niet super, maar hij vertoonde een teken van leven. Daarna kreeg de avond een bizarre wending. Ze nam me mee naar haar slaapkamer en vroeg me om te gaan liggen. Zelf verdween ze naar de badkamer. Ze liet me wachten, het duurde wel een minuut of vijf voor ze in een badjas gehuld terugkwam. Mijn pik had weinig geduld gehad en was in slaap gevallen. Ze keek ernaar en opende haar hand om me een pilletje en een condoom te tonen. “Cialis,” zei ze, “werkt na een minuut of twintig.”  

Zo! Dacht ik, mevrouw is op alles voorbereid en neemt vast vaker mannen mee naar huis. De pil was mijn eer te na. Het idee om te kunnen neuken zorgde voor een heropleving. Ze trok haar badjas uit. Een lichaam met gebruikssporen. Voor zo’n grote vrouw had ze kleine borsten. Wel grote tepels en dat vond ik altijd al heel geil om te zien. Een modieuze getrimde poes, waardoor haar forse schaamlippen als rafelige flapjes goed te zien waren. Plus heel verrassend het litteken van vermoedelijk een keizersnede. Ik had nergens in huis foto’s van een gezin of kinderen gezien. Vreemd mens.
Blote vrouw, zo neuken, de combinatie deed zijn werk. Tegen het condoom had ik, gezien haar voorbereiding, absoluut geen bezwaar. Het werd vreemde seks. Geen kussen, geen voorspel. Ze ging op me zitten en bereed me. Gericht op haar eigen gerief werkte ze zich naar een ingetogen orgasme. Wat ik al aan haar gespierde benen gezien dacht te hebben klopte, ze bleek over een goede conditie te beschikken. Toen ze kwam stootte ik nog een paar keer omhoog om ook aan mijn trekken te komen. Ze bleef nog even op me zitten, voordat ze me met haar rood aangelopen wangen en bezweette voorhoofd aankeek. “Ik ga me douchen, je mag je alvast wel aankleden.”
Mag? Dacht ik, valt nog mee dat ze niet zegt “moet”. Ik deed het condoom af, legde er een knoop in en liet mijn hoofd weer op het kussen zakken. Ik had geen haast en dacht na over het gebeurde. Het was geen vrijpartij en het was ook nog eens waardeloze seks geweest. In plaats van mij had ze net zo goed een dildo kunnen gebruiken. Ik kreeg een triest gevoel over me. Toen ik dat probeerde te analyseren merkte ik dat het niet kwam omdat ik me gebruikt voelde. Het was meer een gevoel van medelijden met Merel. Ik bleef liggen. Ze kwam na een minuut of tien in haar ochtendjas en met een handdoek om haar hoofd uit de badkamer. Ze keek verbaasd dat ik nog in bed lag.
“Kom eens,” zei ik haar wenkend. Ze aarzelde. Ik vroeg het nog eens en ging rechtop met mijn rug tegen het hoofdeinde zitten. Ze aarzelde nog steeds. Ik spreidde mijn benen, “gewoon even met je badjas aan zo met je rug tegen mij aanzitten. Ik ga je schouders masseren en doe niets wat jij niet wilt.”

Ze deed het en leunde tegen me aan. Ze protesteerde niet bij mijn handen op haar schouders. Ik masseerde haar nek en daarna door de stof van haar badjas heen haar schouders. “Hm, dat voelt goed.” Met die aanbeveling vroeg ik haar om de badjas deels uit te trekken, zodat ik verder kon met haar schouders. Ze deed het en ik ging verder op haar blote huid. Mijn pik kwam weer wat tot leven en dat moet ze tegen haar billen gevoeld hebben want ze schoof wat naar me toe. Dat maakte dat ik mijn handen al masserend onder haar armen door naar haar borsten liet gaan. De grote tepels verstijfden terwijl ik haar nek kuste.
De tijd van de grote onverzadigbaarheid en drie keer op een avond klaar komen lag ver achter me. Twee keer was een opgave geworden. Ik verbrak noodgedwongen de intimiteit van de massage en het strelen en vroeg haar om het pilletje. Mijn eerste ervaring met een erectiepil, ik was benieuwd. In afwachting van effect vroeg ik haar om op haar buik te gaan liggen. Haar forse billen waren puttig. Maar ja, dacht ik, ongeschonden was ik ook niet uit de strijd tegen de veroudering gekomen. Na haar schouders kwam haar rug aan de beurt en daarna haar billen. Vanaf haar billen maakte ik korte uitstapjes naar de binnenkant van haar dijen. Haar waardering toonde ze door haar benen te spreiden en me zo betere toegang te geven. Daarnaast gaf het me zicht op haar pruim. Zijn er meer mannen die de vrouwelijke pruim van achteren gezien mooier vinden dan van voren?

Ik streelde er over en veegde zachtjes met een vinger tussen haar vochtige schaamlippen, zonder haar te penetreren. Ze rilde en bewoog haar bekken omhoog naar mijn vingers. Ik werkte nog niet mee en bleef bij mijn massage tot ze haar hoofd van de matras optilde en over haar schouder naar me keek. Ze zei niets, maar haar blik vertelde dat ze genoot en meer wilde. Op mijn verzoek draaide ze zich om, zodat ik haar borsten kon verwennen. Ik bukte me om een tepel tussen mijn lippen te nemen. Haar hand taste naar mijn pik die er gelukkig blijk van gaf weer klaar te zijn voor zijn taak. Ze hield hem stevig vast toen ik mijn mond verplaatste van haar borst naar haar kruis. Ik drukte een lange kus op haar vochtige zilte schaamlippen. Ze zuchtte heel diep. Met haar smaak op mijn lippen deed ik waar het eerder aan ontbroken had, ik kuste haar. Ze opende haar mond en het werd een echte kus met elkaar ontmoetende tongen. Onder het kussen kneedde ze mijn erectie terwijl ik met een vingertopje haar clitoris vond en streelde. Ik brak de kus af om haar te vragen hoe ze verder wilde. “Kom, gewoon erin.”

Het werd dus missionaris. Het pilletje werkte wonderwel. Merel kreeg een orgasme en ik stelde uit.
Tot rust gekomen vroeg ik haar om te draaien. Ze werkte mee door niet op haar buik te gaan liggen, maar met haar hoofd op de matras haar billen naar me toe te steken. Altijd een van mijn favorieten geweest. We kwamen samen. Pas bij het terugtrekken kwam het besef, condoom vergeten. Merel merkte het ook toen we ons naast elkaar uitstrekten. Ze zei het zonder boosheid in haar stem met berusting, “nou ja, zwanger kan ik toch niet meer worden.” Een uur later vertrok ik naar huis. We brachten elkaar niet in verlegenheid. Ik door niet om betaling te vragen en zij door het niet aan te bieden. Ze kuste me bij de deur en zei “tot ziens.”

Tinus Boot

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *