Het Alfawijfje

()


Het is omstreeks half negen wanneer ze de deur opent. De vorige twee uur zijn we druk aan het SMS’en geweest nadat ik ze gisteren een opening gegeven had dat ik indien ze het wenste vandaag zou langs komen. Vanmorgen al had ze toegehapt. Ze was er aan toe. Ze wilde seks. Veel eerder al had ze haar voorkeuren laten weten en omdat er wel wat gelijklopende interesses en fetisjist belangstellingen waren wilde ik haar wel tegemoetkomen. Ik had haar duidelijke instructies gegeven hoe ze zich moest voorbereiden.

Toen ze me binnenliet en ik de deur achter me toe deed en haar in de nek kuste terwijl mijn hand naar haar kutje greep wist ik dat het fout zat. Hoewel ze perfect mijn instructies opgevolgd had en zich tot in de puntjes voorbereid had met het zwarte jurkje zonder ondergoed, de oorbelletjes, de paardenstaart en het gladgeschoren kutje, was haar lijf haar niet mee gevolgd. Elke andere vrouw die me bij haar thuis uitnodigde en me tegen een bepaald uur verwachtte opende de deur met een kut ‘zo nat als wat’ van verlangen zodat je met één stoot diep in haar zit en je het volgende uur doorbrengt met haar al de hoeken van de kamer te laten zien. Dat gaat dus niet met een droge kut…

Dus belandde ik in het salon waar ik me strategisch in het midden van de zetel installeerde. Ze bracht haar fijnste champagne aan met mooie glazen dus haar verstand wilde echt wel dat dit goed werd en deed heel hard haar best, maar haar gedachten en emoties waren niet bij een geile vrijpartij maar wel bij de kopzorgen van haar baan. Ik wilde haar ruimte gunnen en haar wat laten ontluchten dus schakelde terug over in “vriend modus” en zat veel te ver van haar naar haar te luisteren zonder fysiek contact. We praatten lang over de wel echt diepgaande problemen waar ze beroepsmatig mee te maken had en toen ging de telefoon.

De dochter klonk niet echt oké en hoewel ze haar best deed om dit telefoongesprek niet als verstoorder te laten doorgaan was het onvermijdelijke gebeurd en zat ze opnieuw in haar moederrol, hoewel dit haar vrij weekend was. Moeders zijn totaal geen seksuele wezens dus heel even zaten we weer helemaal op af. Maar via de zinsspeling dat ze toch wel tijd moet kunnen maken voor zichzelf zaten we weer terug op de juiste koers, en ze begon zich spontaan op mij te nestelen.

Ze stelde voor om te gaan douchen wat een beleefde manier was om niet te zeggen dat ik stonk naar zweet van twee keer zes kilometer te wandelen in Antwerpen en twee uur door te brengen op een feest waar ik eigenlijk niet wilde zijn. Ik zag dit wel zitten want de douche is de plek waar ik haar probleemloos zou kunnen pakken en we zaten dan weer terug in het verhaal van de hoeken van de kamer, maar neen, eens in de badkamer verwijst ze me naar bad en gaat er zelf eerst in zitten. Zij leidt, ik moet haar volgen. Lichten uit kaarsjes aan zet ik de romantische sfeer terug wat bij, en ze vlecht zich tegen mij, terwijl ik haar toch wel wondermooie borsten kneed. Veel meer dan kneden is er niet bij, daar leent het bad zich niet toe en haar kutje is buiten handbereik. Mijn hersenen zoeken koortsachtig naar een doorschakelpunt om haar te kunnen neuken maar dan is ze al uit bad en gaat ze zich aankleden. Ik geraak niet door haar pantser. Zij blijft volledig de controle hebben en ik loop er als een schoothondje achter, totaal niet mijn stijl maar ze is dan ook mijn eerste alfawijfje…

Muziek luisteren op de bank. Even time-out. Muziek doet zijn werk, wat later speel ik met haar borsten. Heel even laat ze los als ik haar stevig bijt, heel even zweeft ze om dan meteen terug de controle te pakken en te zeggen dat dit te hard is voor haar. Terug naar af. Ze twijfelt over haar SM-fantasie.

Muziek heelt de wonden en wanneer ze zegt dat er een sexy nummer komt doe ik een nieuwe zet en bevrijd mijn penis die al uren aan het wachten was op actie. Ik grijp haar bij de haren en duw haar over mijn pik die ze gretig en zalig begint te verwennen. Maar het gaat niet volgens haar planning want een besneden penis had ze nog niet eerder en ze is wat de weg kwijt. Elke andere normale vrouw was van het pijpen zo geil geworden dat ze spontaan erop gekropen zou zijn, maar Julie dus niet. Zij neemt terug afstand en gaat verder met muziek luisteren. Om je haren bij uit te trekken…

Dit is echt een moeilijke. Wat nummers verder; opnieuw sexy platen en zoekt ze opnieuw toenadering door tegen mij te vlijen en op mij te kruipen om wat te droogneuken. Ik wil weten waar ik aan toe ben dus voel opnieuw aan haar kut dat nu wel degelijk nat is, van de muziek of van het eerdere bijten, ik weet het niet. Ze laat me begaan terwijl ik haar broek en slip uittrek en ik begin haar kut te vingeren. Ze is nu erg nat maar laat zich niet gaan. Ze ligt me te observeren wat ik met haar doe en staat me toe maar is klaar om op elke moment in te grijpen. Elke andere vrouw zou de controle verliezen als ik haar G-spot bewerk. Zij niet, ze kijkt met open ogen en observerende blik naar me. Ik ga over tot orale seks in de hoop haar hiermee los te krijgen maar dat lukt niet. Omdat ze SM-fantasieën heeft besluit ik haar hard te vingeren, twee, drie vier vingers zoals ik haar beschreven heb. Haar lijf is nu geil, sappen vloeien en ik laat haar van haar eigen geil proeven wat ze absoluut niet apprecieert, daar waar andere vrouwen hier nog geiler van worden. Opnieuw een teleurstelling.

Aangezien ze nu toch nat is besluit ik dat het nu dringend tijd is om haar te neuken en maak aanstalten om mijn broek te lossen, waarna ze neen begint te schudden. En wat doe ik, niet te geloven, is houd op, daar waar ik elke andere vrouw op dit punt genadeloos zou neuken, tegenspartelen of niet. Alfawijfje knikt neen en ik gehoorzaam. Ik geloof mezelf niet. Dit is zo verwarrend. Haar blik alleen is genoeg om me te laten afknappen.

Ik weet het niet goed meer. Ze heeft SM-fantasieën maar heeft deze volgens mij nog nooit beleefd, en is er ook totaal niet klaar voor om de controle los te laten, wat nodig is voor een goede seksbeleving, en eindeloze orgasmes toe te laten. Haar hersenen werken de ganse tijd op topsnelheid en alles wordt gecheckt en afgewogen. Twee mogelijkheden zie ik nog. Een sterke joint aangezien ze toch rookt, om haar remmingen weg te nemen of haar eerst vastbinden dat ze de controle fysiek kwijt is en dan moeten haar hersenen wel loslaten. Vrijen en neuken doe je op het gevoel, niet met je hersenen.

Misschien moet ik haar eens meenemen naar een van de betere parenclubs, om haar eerst te tonen wat er kan, haar te laten toekijken waardoor ze mogelijk echt geil gaat worden en haar dan misschien eens te laten genieten van een of meer mannen die haar suf neuken, want dat was nog ergens een diep verborgen fantasie. Maar ik weet niet of ze dit aankan, ze is preuts naar vreemden en heeft een panische angst van Soa’s en ik weet niet of de bergen beschikbare condooms in deze clubs haar kunnen geruststellen.

Ik weet niet hoe ik verder ga. Deze benadering was alvast niet goed. Misschien mijn vertrouwde recept van een totale body massage waar je haar eerst geil en nat maakt, vervolgens zacht met haar vrijt om haar dan harder en harder te neuken en dan pijn te introduceren heeft volgens mij bij dit Alfa vrouwtje meer kans van slagen, misschien nog meer met een paar handboeien erbij…

Dit was echt een leermoment voor mij… eigenlijk een blaam. Ik wil haar meer dan ooit neuken, totdat ze het uitkrijst van genot, de vraag is alleen hoe? De centrale vraag is; wilt ze echt geneukt worden op een manier waarbij ze de controle verliest?

Aleandro

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *