Het slipje van…

()


Dit verhaal heeft zich afgespeeld toen ik net achttien was, mijn broer is vijf jaar ouder en had toen een leuke vriendin. Zij was een jaar jonger dan mijn broer, redelijk vol, niet dik maar gewoon lekker. Ik geilde al op haar vanaf het moment dat mijn broer met haar thuis kwam, na een poosje mocht zij blijven slapen. In die tijd probeerde ik ieder moment aan te grijpen om haar met zo weinig mogelijk kleren aan te zien. Verder dan in haar badpak was ik niet gekomen, zij was iets langer dan ik. Lange zwarte haren die tot halverwege haar rug hingen, donkere ogen die altijd glinsterden. Een brede mond met witte tanden, een klein neusje. Verder zag zij er mooi uit, niet een fotomodel maar gewoon heel vrouwelijk.

Op een gegeven moment hoorde ik dat mijn ouders een weekje weg zouden gaan, ik vroeg wie er dan voor het eten zou zorgen. Mijn moeder vertelde dat Elviëra, dat was de naam van de vriendin van mijn broer, voor het eten zou zorgen. Gerust gesteld knikte ik en ging verder met mijn huiswerk, de zenuwen werden steeds groter hoe dichter de week dat mijn ouders weg zouden gaan naderde. Ik had al hele plannen gemaakt om mijn aanstaande schoonzus echt helemaal naakt te kunnen zien, of het ging lukken wist ik niet maar ik hoopte het wel. Een paar dagen voor mijn ouders weg gingen, hoorde ik dat mijn broer een paar dagen op bivak moest. Hij zat in die tijd in het leger, zo nu en dan moesten zij een oefening draaien die dan vierentwintig uur duurde. Hij moest vier dagen en drie nachten op oefening, het klonk voor mij als een geschenk. Misschien zou ik nu nog meer kans krijgen om Elviëra naakt te zien, in mijn fantasieën gebeurde er van alles. Al snel wist ik dat het waarschijnlijk wel bij die fantasie zou blijven, met een teleurgesteld gevoel verdween ik in mijn kamer.

Op vrijdagmiddag, toen ik nog op school was, gingen mijn ouders weg. Elviëra zou tegen het einde van de dag komen, mijn broer zou later die avond thuis komen. Ik kwam in grote spanning thuis, helaas was Elviëra er nog niet. Snel liep ik door het lege huis. In de slaapkamer van mijn ouders opende ik de lingerie lade van mijn moeder, een poosje geleden had ik daar heel sexy lingerie ontdekt. Aan de waslijn had ik die nog nooit zien hangen, de meeste lingerie was verdwenen. Glimlachend was ik jaloers op mijn vader, hij zou mijn moeder nu helemaal sexy voor zich alleen hebben. Onderin de lade lagen nog een paar slipjes, eentje was van zwart zacht zijde, de andere was een donker rode. De rode moest volgens mij erg strak om de billen van mijn moeder zitten ik trok mijn broek en mijn slip uit, daarna schoof ik het rode slipje langs mijn benen omhoog en gelijk stond mijn pik keihard omhoog. Met moeite kan ik mijn pik in het slipje houden, ineens klinkt er geluid beneden. Snel pak ik mijn broek en trek die aan.

Zodra ik de slaapkamer uit loop komt Elviëra naar boven, net voor zij mij kan zien verdwijn ik in mijn slaapkamer. Even later stapt Elviëra de kamer binnen, gekleed in een heel kort rokje wat maar net haar billen bedekt. Verder heeft zij een bloes aan waarvan de bovenste knoopjes los zijn en ik haar beha kan zien zitten. Lachend kijkt zij mij aan, heel even voel ik mezelf vreemd. Mijn pik is nog steeds hard en zit bekneld in het slipje en mijn spijkerbroek. Ik hoor Elviëra vragen wat ik wil eten, in een waas zeg ik dat ik alles goed vind. Met een luide lach verdwijnt Elviëra, als ik beneden de deur dicht hoor gaan zak ik met een zucht ontspannen op mijn stoel.

Even later trek ik mijn broek weer uit, het slipje is al aardig nat geworden van mijn voorvocht. Met mijn hand streel ik over mijn staalharde paal en kom heel snel schokkend tot een zalige orgasme. Als ik daar aan terug denk kan ik mezelf niet herinneren dat ik in die jaren op een heerlijkere manier ben klaar gekomen. Toen ik weer rustig was liep ik naar de badkamer, onder de douche heb ik het slipje gewassen. Terug in mijn slaapkamer heb ik dat op de verwarming gelegd om te drogen, ik had het wel achter mijn bureau geschoven zodat het niet op viel.

Tijdens het eten spraken Elviëra en ik overal over, zij vroeg aan mij of ik al verkering had. Gelijk zei zij erbij dat ik als het zo was ik het meisje best mocht uitnodigen voor vanavond. Ik moest haar bekennen dat ik geen verkering had en het ook nog niet had gehad. Na erover gesproken te hebben ruimden wij de tafel af en deden samen de afwas. Toen dat klaar was zei Elviëra dat zij en mijn broer de komende dagen in het bed van mijn ouders zouden slapen. Met een geheimzinnige lach op haar gezicht stond zij op en zei dat zij ging douchen, om schoon te zijn als mijn broer thuis zou komen. Door de snelle beweging schoof haar rokje iets omhoog en zag ik dat zij alleen een string aan had. Mijn pik groeide heel snel en stond weer pijnlijk ingeklemd in mijn broek. Elviëra liep de kamer uit, ik ging in een soort trance achter haar aan.

Toen zij op de trap liep keek ik omhoog en zag haar string die een donkere plek had, gelukkig duurde dit zicht niet te lang anders was ik klaar gekomen in mijn broek. Elviëra verdween met een tas in haar hand in de slaapkamer van mijn ouders, ik ging mijn eigen slaapkamer in en liet de deur open staan. Even later hoorde ik Elviëra de badkamer in gaan. Na even gewacht te hebben liep ik de gang op, de badkamerdeur stond een stukje open. Ik hoorde het water stromen, in de slaapkamer van mijn ouders zag ik de string van Elviëra op het bed liggen. Zo stil mogelijk stapte ik naar binnen en drukte het stringetje tegen mijn neus, de geur was zo zalig dat mijn pik heel veel voorvocht liet lopen. Toen ik de slaapkamer verliet was de kraan in de badkamer, uit. Ik keek door de kier en zag Elviëra half naar de deur gekeerd staan. Toen zij zich iets omdraaide zag ik dat zij haar kutje niet schoor, er stond een mooie bos haar tussen haar benen. De tieten waren niet al te groot en stonden recht vooruit met twee keiharde tepels erop, voor het eerst in mijn leven zag ik een volledig naakte vrouw. Snel liep ik naar mijn slaapkamer en trok mijn broek uit, met twee halen aan mijn pik spoot ik mijn zaad in mijn slip. Het duurde een poosje voor ik weer rustig werd. Elviëra was de slaapkamer ingelopen. Snel trok ik mijn broek omhoog en wachtte tot zij naar beneden ging, daarna ging ik de badkamer in en verschoonde mezelf.

Die avond gebeurde er niets meer. Toen ik op bed lag hoorde ik een poosje later mijn broer en Elviëra seks hebben. Het bed van mijn ouders maakt bij bepaalde bewegingen een licht krakend geluid. Ik denk dat degene die in het bed bezig zijn het niet eens horen, ik hoor het minimaal twee maal in de week als mijn ouders thuis zijn. In het begin snapte ik niet waar dat geluid vandaan kwam, toen mijn ouders weg waren heb ik het bed onderzocht en kwam erachter dat het bij een beweging als de man achter de vrouw zat en haar dan neukte, heel licht kraakte. Het geluid duurde niet zo lang, een paar minuten later hoorde ik het licht in de badkamer aangaan, daarna was het stil in het huis en viel ik snel in slaap.

Zaterdagmorgen was ik eerder beneden dan mijn broer en Elviëra, met een paar boterhammen in een rugtas ging ik naar mijn tijdelijke baantje, ik werkte in een tuincentrum. Hier kon ik wat geld verdienen voor de avonden dat ik uitging, toen ik in de middag thuis kwam zat Elviëra in een stoel met een boek. Zij was weer gekleed in een heel kort rokje, doordat zij haar benen onder zich had getrokken keek ik recht tegen haar billen. Ik zag geen slip en verbeeldde mezelf dat zij niets onder het rokje aan had. Met een gulle glimlach keek zij mij aan, er volgde een kort gesprek waarin zij vertelde dat zij de komende avond bij vrienden zouden gaan eten. Elviëra vroeg of zij eerst nog iets voor mij moest klaar maken, de klemtoon werd heel duidelijk op het woord ‘klaar’ gelegd. Ik voelde de opwinding weer stijgen, ik vroeg wat er in huis was. Elviëra legde het boek op de tafel en draaide haar benen onder zich vandaan. Ik keek recht tegen haar harige doos aan, het zicht was net zo snel weer verdwenen.

Lachend liep zij voor mij de keuken in en liet mij verschillende dingen zien, toen ik vroeg of er ook nog friet was opende zij de vries en bukte zich om erin te kijken. Op dat moment voelde ik mezelf klaar komen in mijn broek, ik keek recht tegen haar kut aan waarvan de lipjes een stukje open stonden en nat waren. Mompelend gaf ik te kennen dat ik wel zou kijken wat ik ging eten en verdween snel naar boven. In mijn slaapkamer trok ik mijn broek en onderbroek uit, het zaad zat in een dikke laag in mijn onderbroek. Stiekem rook ik eraan en bracht mijn vinger ernaar toe en streelde erdoor heen. Met gesloten ogen bracht ik mijn vinger naar mijn mond en likte het zaad er vanaf. Genieten deed ik dat nog een paar maal en liep toen naar de badkamer. De vuile kleren gooide ik in de wasmand en kroop onder het warme water.

Een half uur later komt mijn broer naar boven en zegt dat zij weg gaan, gelijk is hij weer weg. Ik loop naar de slaapkamer van mijn ouders en kijk door het raam als de beide mensen weglopen. Elviëra heeft een lange broek aan en daarop een truitje, het korte rokje en de bloes zijn verdwenen. Ik heb haar niet boven horen komen en ben benieuwd waar de kleren nu zijn. Mijn blik dwaalt door de slaapkamer, in de tas die achter het bed staat, zie ik het rokje liggen. Elviëra is toch boven geweest om zich te verkleden, ik open de tas en bekijk de kleren die erin zitten. Er zit weinig in wat ik opwindend vind, ik ga de badkamer in, bij het toilet open ik mijn broek en laat mijn urine met kracht in de pot kletteren. Mijn blik valt op de wasmand, nieuwsgierig bekijk ik die. Zodra de laatste druppels in de pot vallen leg ik mijn pik terug in mijn onderbroek, ik ga op mijn hurken bij de wasmand zitten.

Er ligt een slipje van Elviëra, als ik dat pak merk ik dat het zwaarder is, gelijk zie ik een dikke laag zaad erin zitten. Glimlachend ruik ik eraan, in een soort trance streel ik er met mijn vinger doorheen. Als ik mijn vinger aflik proef ik zaad en vrouwelijk vocht, ik zie mijn eigen slip liggen en als ik die pak merk ik dat het meeste zaad eruit is. Even later verlaat ik de badkamer, snel ga ik naar beneden. In de keuken pak ik een zak friet uit de vriezer, de frituur staat in de schuur. Als ik die aan heb gezet ga ik terug de keuken in. In de kamer zet ik een cd’tje op. De rest van de avond gebruik om allerlei dingen te doen waar ik nooit aan toe kom als er anderen in huis zijn. De verzameling met seksboekjes ruim ik netjes op, op zolder heb ik een geheime plaats waar ik die boekjes bewaar. Nadat ik een poos televisie heb gekeken ga ik naar boven en kruip om elf uur in mijn bed. Mijn broer en Elviëra hoor ik niet thuis komen, hoe laat het is geweest blijft voor mij ook verborgen.

Op zondag gebeurt er helemaal niets, mijn broer ligt tot halverwege de middag op bed. Elviëra is er eerder uit maar heeft zich gewoon gekleed, wij praten over allerlei dingen. Mijn broer gaat maandagmorgen weg en komt pas donderdagmiddag weer thuis, hij is heel kwaad dat de oefening precies in deze tijd valt. Maandagmiddag kom ik al vroeg van school thuis, Elviëra is werken en komt pas om vijf uur thuis. De wasmachine heeft een was gedaan die nu nog in de droger moet. Ik durf dat niet doen omdat ik niet weet wat er wel en niet in kan. De rest van de middag gebruik om mijn huiswerk te maken, als ik daar net mee klaar ben hoor ik Elviëra binnen komen. Even later staat zij in mijn kamer en geeft mij een kus, dit is de eerste keer dat ik een kus van haar krijg. Heel even kijkt zij mij aan dan zegt zij dat zij gaat douchen en dan aan het eten gaat beginnen.

Ik knik even, als ik het water hoor stromen loop ik de gang in en zie dat de badkamerdeur weer open staat. Het duurt niet lang voor de kranen dicht worden gedraaid en Elviëra te zien is, de opwinding schiet weer omhoog als ik haar naakte lichaam zie. Snel open ik mijn broek en begin mezelf af te trekken, als Elviëra de handdoek weg legt ren ik mijn kamer in en probeer mijn pik te verbergen in mijn broek. Elviëra stapt even later mijn kamer binnen, zij heeft een korte jurk aan die weinig aan de verbeelding over laat. Elviëra kijkt even naar het huiswerk wat ik heb liggen en zegt dan ineens dat ik mijn broek beter dicht moet doen. Lachend verdwijnt zij uit mijn kamer, ik voel mezelf weer klaar komen in mijn onderbroek. Snel schop ik mijn lange broek uit en ren de badkamer in, bij de wasbak was ik mezelf en ga dan terug naar de slaapkamer.

Een half uur later zitten wij aan de tafel en geniet ik van de kookkunsten van Elviëra. Er wordt over allerlei dingen gesproken, Elviëra werkt en heeft op haar werk vaak last van een collega die haar lastig valt door lang en intens naar haar te kijken. Ik zeg gelijk tegen haar dat ik het goed kan begrijpen dat die man haar zo aankijkt. Met een geheimzinnige blik kijkt zij mij strak aan en vraagt dan of ik dat ook zou doen. Het enige wat ik kan doen is knikken, er stromen weer allerlei gevoelens door mijn lichaam die zich allemaal bundelen in mijn onderbuik. Zo vaak mogelijk kijk ik naar Elviëra, zij doet net of zij het niet ziet en eet vrolijk verder.

Na het eten en de afwas ga ik weer naar boven, een uur later roept Elviëra dat er koffie is, tijdens de koffie belt mijn broer. Elviëra kruipt met de benen onder zich op de bank en gunt mij een geweldig zicht op haar slip die onder haar korte kurkje vandaan zichtbaar is geworden. Na de koffie ga ik snel naar boven, in de badkamer trek ik mezelf heel snel af. Mijn zaad spuit in een paar dikke stralen in de wasbak, hijgend en genietend blijf ik even staan. Na de wasbak uitgespoeld te hebben ga ik naar mijn kamer, als ik later naar bed toe ga zit Elviëra een film te kijken. Ik wens haar een goede nacht, na een nachtkus ga ik naar boven. In mijn bed heb ik weer een zalige droom over haar, alleen gebeurt er in die droom wel het echte werk.

De volgende morgen is Elviëra al weg, zij moest vroeg beginnen en zal ook niet vroeg thuis zijn. Waarschijnlijk moet ik deze avond mijn eigen eten klaar maken, zodra ik in de middag thuis kom ga ik naar boven. In de slaapkamer van mijn ouders, waar Elviëra nu slaapt, kijk ik of er nog iets leuks van haar ligt. Het bed ligt nog open en op de grond ligt een slip, ik pak hem op en ruik eraan. Er hangt een heerlijke geur in de slip, het is een beetje urine en haar kutvocht. In een opwelling druk ik het kruis in mijn mond en zuig erop. Gelijk voel ik alle golven weer door mijn lichaam stromen, ik leg het slipje terug en ga naar mijn kamer. Het slipje van mijn moeder ligt nog op dezelfde plaats, het is helemaal droog. Ik vouw het netjes op en leg het terug in de lade van mijn moeder, dan ga ik terug naar mijn slaapkamer en begin aan mijn huiswerk.

Deze dag heb ik een hoop huiswerk en dat moet af zijn morgen, gelukkig gaat het allemaal redelijk goed. Om zes uur ga ik naar beneden en kijk wat er in de koelkast ligt, ik herinner ineens dat er nog iets in de vriezer ligt. Mijn moeder maakt zo nu en dan zelf nasi of bami en als er dan overblijft wordt dat in de vriezer gelegd. Mijn moeder heeft verschillende keren laten zien hoe de magnetron werkt, glimlachend zet ik het schaaltje in de magnetron en laat het langzaam ontdooien, daarna verwarm ik het. Aan de tafel in de keuken geniet ik van de nasi, tien minuten later is alles weer opgeruimd. Ik ga naar boven om een douche te nemen, mijn kleren leg ik op mijn bed met alleen een boxer aan ga ik naar de badkamer. Het water stroomt heerlijk over mijn lichaam, mijn pik is weer hard en wijst recht vooruit.

Als ik mezelf omdraai schrik ik, Elviëra staat in de badkamer en kijkt met een geile blik naar mij. Ik probeer mijn pik te verbergen wat niet lukt, met haar ogen gebiedt zij mij om mijn handen weg te halen. Elviëra heeft al haar kleren nog aan, haar handen zakken langs haar lichaam en beginnen de kleren los te maken. Haar ogen blijven de hele tijd strak gericht op mijn lichaam, vlak voor ik haar zag was ik bezig om mezelf af te trekken. Het genot is nog heel erg hoog, Elviëra staat naakt in de badkamer en likt met haar tong langs haar lippen. Langzaam streelt zij haar kutlipjes, er verdwijnt een vinger helemaal in haar. Als hij weer naar buiten komt glimt hij van haar vocht, met stralende ogen likt zij haar vinger af en laat hem weer in haar kutje verdwijnen. De hele tijd is er geen woord gesproken, het enige wat te horen is zijn de waterstralen die op de grond vallen en de ademhaling van Elviëra.

Elviëra zet haar benen verder uit elkaar en streelt met rustige bewegingen haar klitje, langzaam beginnen haar ogen te draaien. Haar ogen blijven strak op mij gericht, ook als haar lichaam verkrampt en zij tot een orgasme komt. Zonder iets te zeggen stapt zij bij mij onder het water en drukt mij tegen de muur, zonder moeite schuift zij over mijn keiharde paal. Voor de eerste keer in mijn leven voel ik dat mijn pik gevangen zit in een kut die zo heet is als een oven. Met rustige bewegingen begint Elviëra mij te neuken, zij pakt mijn hand en drukt die tussen ons in, ik raak haar klitje en merk dat ik dat moet doen voor haar. Mijn andere hand laat ik op haar billen rusten, Elviëra kijkt mij strak aan en legt haar handen op mijn billen en begint mij met steeds snellere en harde stoten te neuken. Ineens draaien haar ogen weer weg en voel ik haar kut hard in mijn pik knijpen, dit genot is zo geweldig dat ik mezelf niet kan inhouden en met hevige schokken mijn zaad in haar buik spuit. Elviëra kreunt en gromt en komt ook tot een heerlijk orgasme. Wij blijven een poosje staan, dan glijdt mijn pik uit haar.

Elviëra pakt een spons en doucheschuim en begint mij ermee te wassen, als ik klaar ben stap ik afgespoeld onder de douche vandaan. Elviëra geeft mij een kus en in haar ogen is alleen maar bevrediging te zien. Ik blijf nog even naar haar kijken en ga dan naar mijn kamer, de hele avond wordt er niet gesproken tussen ons. Het lijkt wel alsof wij stil moeten blijven om het genot vast te blijven houden.

Dat was de enige keer dat ik seks met Elviëra heb gehad, nooit hebben wij erover gesproken. Of zij het tegen mijn broer heeft verteld weet ik niet, helaas stopte de verkering van mijn broer en Elviëra vier jaar later, ik heb haar nooit meer gezien. De herinnering zal altijd blijven, het was iets heel moois het is zo gebleven omdat wij er nooit over hebben gesproken. Een spontane ontmoeting die leidde tot een geweldige ontlading, als ik eraan terug denk voel ik nog steeds Elviëra tegen mij aan.

Ronald.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *