Simones date

()


In de dagen die volgden op onze eerste ontmoeting met Rodney, spraken we regelmatig over of en hoe dit nu verder moest. Simone was geneigd om haar intense zoenpartij te beschouwen als een éénmalige bevlieging, ontstaan door het opwindende dansen. Ze hadden echter telefoonnummers uitgewisseld en na een week bekende Simone dat Rodney al een paar keer geappt had. Hij wilde graag nog een keer afspreken, maar Simone had zo haar twijfels. Ze vond het een beetje eng om met een onbekende op stap te gaan. Ik herinnerde haar eraan dat hij, nu hij al aan haar poesje had gezeten, toch geen volslagen onbekende was en ik beloofde haar dat als ze mij het nummer van Rodney zou geven, ik met hem afspraken zou maken over haar veiligheid.

De dagen die daarop volgden appte ik een paar keer met hem. Het was overduidelijk dat hij gecharmeerd was van mijn vrouw en dat hij veel zin in haar had. Hij was dan ook zeer bereid om mij te verzekeren dat hij ervoor zou zorgen dat Simone niets vervelends kon overkomen. Onder die voorwaarden wilde Simone nog wel een keer afspreken en ze spraken af dat ze elkaar in Amsterdam zouden ontmoeten. En dus vertrok Simone aan het eind van een zaterdagmiddag met de trein naar Amsterdam. Ik bracht haar naar het station. Ze zag er prachtig uit. Ze had een mooi jurkje aan dat heel fraai afkleedde en haar borsten een beetje toonde, zwarte pumps eronder, ze mocht zeker gezien worden. Ik kuste haar en wenste haar veel plezier. “App je me nog,” vroeg ik? “Laat je me weten met welke trein je weer terug komt?”

“Natuurlijk,” zei ze en vertrok. Ik keek haar na met een wat vreemd gevoel in mijn buik. Maar, gedaan was gedaan en nu was het afwachten. Ik reed maar naar huis met een hoofd vol gedachten waarin Simone met haar nieuwe lover de liefde bedreef.

Simone arriveerde ongeveer op de afgesproken tijd op Amsterdam Centraal en liep naar de hoofdingang. Ze was gespannen, maar op een opwindende manier. Ze kon nog niet geloven dat ze zich hiertoe had laten overhalen. Zo was ze helemaal niet, maar ergens in haar onderbewustzijn zei een stemmetje dat ze dit plezier best mocht beleven. Eenmaal buiten keek ze zoekend in het rond en al snel viel een rondkijkende Rodney ook op. Hij was gekleed in een donkere jeans met een nauwsluitend wit shirt, waarin zijn torso zich goed aftekende. Hij kwam snel op haar toegelopen en begroette haar direct met een kus op haar mond.

“Ga je mee wat drinken?”

“Graag” antwoordde Simone, waarop Rodney haar een hand gaf en hand in hand liepen ze richting het metrostation. “Hé,” zei Simone, “ik dacht dat we in de stad wat zouden drinken?”

“Veel te druk,” zei Rodney, “en dat is niet gezellig. We drinken wat bij mij thuis en dan eten we ook wat.” Hij liet geen ruimte voor bezwaren want ‘metro 53,’ Watergraafsmeer kwam er al aan. Dit is onze metro zei Rodney en nam Simone mee de metro in. Op dat tijdstip was het redelijk druk in de metro en ze moesten in het gangpad staan. Omdat de metro nogal heen en weer schommelde, sloeg Rodney een arm om Simone en trok haar tegen zich aan. “Zo kun je niet vallen,” zei hij en Simone voel zijn gespierde torso tegen zich aangedrukt worden. Dat voelde goed. Naarmate de rit vorderde, zakte de hand van Rodney steeds wat lager totdat hij op Simones billen rustte, wat het stel op wat afkeurende blikken van wat Surinaamse vrouwen kwam te staan. Rodney leek zich daarvan niets aan te trekken en Simone had niet veel keus, dus ze liet het zich maar overkomen.

“Volgende halte moeten we eruit,” schat, zei Rodney en na enkele minuten stapten ze uit en liepen het perron af. Ik woon vlak bij, hier om de hoek, zei Rodney en al snel stopte hij voor een portiekflat en opende de deur op de begane grond. Hij gaf Simone en zetje naar binnen en daar stond ze dan. Alleen in een vreemd huis in een vreemde wijk met een man die ze slechts één keer eerder ontmoet had. Ze wilde wel weer naar huis, maar Rodney liet er geen gras over groeien en leidde haar naar de woonkamer. Wijntje, schat? Rood of wit? Wit zeker? En hij pakte een fles witte wijn uit de koelkast en schonk een flink glas wijn in. Simone lust wel een wijntje, maar is geen ervaren drinker, dus ze nipte voorzichtig aan de wijn, terwijl ze de kamer rondkeek vanaf het bankstel waarop Rodney haar had laten plaatsnemen. Het zag er best aardig uit, vond ze. Geen kale, ongezellige man-Cave. Rodney kwam naast haar op de bank zitten en begon een vriendelijk praatje. Al snel voelde Simone zich op haar gemak en ze ontspande een beetje. Van de spanning had ze al wel haar glas wijn leeggedronken en Rodney schonk haar een tweede glas in.

Hij begon haar te vertellen hoe zeer hij naar deze ontmoeting had uitgekeken. De eerste kennismaking was hem goed bevallen en hij zou Simone graag nader leren kennen. Hij viel op slanke blonde vrouwen en vond haar erg aantrekkelijk. Was dat wederzijds? Gelet op hun eerdere hartstochtelijke zoenpartij dacht hij van wel. Simone moest bekennen dat ze hem aantrekkelijk vond, maar wel wat jong. Zijn lichaam was geweldig en ze voelde zich gevlijd door zijn aandacht. Ze twijfelde wel of ze aantrekkelijk genoeg voor hem was. Want ze was wel tien jaar ouder en niet zo strak in het vel meer als vrouwen die 10/15 jaar jonger zijn. Rodney gaf aan dat hij juist op de wat rijpere vrouwen viel. De moeders met kleine kinderen thuis vond hij niet aantrekkelijk, want die hadden geen tijd voor hem. De wat oudere vrouwen juist wel en die vond hij op seksueel gebied ook vrijer, met meer energie.

Dit was de draai in de conversatie die Simone wel verwacht had. Ze was aan de ene kant bevreesd voor wat onvermijdelijk komen ging, maar aan de andere kant ook nieuwsgierig. Rodney schoof naar haar toe, pakte het wijnglas uit haar hand en zette dat op tafel. Hij legde zijn hand tegen haar wang en streelde haar. Zijn hand gleed in haar nek en hij trok haar hoofd een beetje naar zich toe. Hij ging met zijn mond naar haar nek en kuste langzaam haar hals. Hij bewoog langzaam van onder naar boven en likt aan haar oorlelletje, waarna hij er even aan sabbelde. Simone voelde zich langzaam warm worden en liet hem begaan. Ze legde haar hoofd achterover tegen de leuning van de bank en sloot haar ogen.

Voor Rodney een teken van aanmoediging. En hij ging door met het kussen van haar hals, terwijl hij zijn hand op haar heup legde en langzaam omhoog begon te bewegen. Zijn mond was nu vlak bij Simones mond en ze bewoog zich langzaam naar hem toe, wachtend op de aanraking met zijn mooie volle lippen. Zijn kus veroorzaakte een rilling door haar lichaam, hij was, zacht, warm en sterk tegelijk. Ze beantwoordde zijn kus met een lichte opening van haar lippen en hun tongen vonden elkaar. Ze kusten langdurig en hartstochtelijk, wat haar zeer opwond. De warme gevoelens van de eerste kus keerden terug en de wijn deed zijn werk. Ze genoot van de tongzoenen en de over haar lichaam dwalende handen, die langzaam hun weg vonden naar haar borsten. Rodney knoopte haar jurkje open en zag hoe haar tepels tegen haar bh prikten. Door haar bh heen likte hij eraan, wat haar haar rug hol liet maken en ze zo aan hem aanbood. De voorsluiting van haar bh was snel gevonden en toen lag ze tegen de leuning van de bank met haar borsten open en bloot voor hem. De bh gooide hij achter de bank.

“Prachtig”, zei Rodney, “ik houd niet van grote borsten” nam ze in zijn handen en rolde met zijn vingers over haar harde tepels. Hij boog zich voorover en nam een tepel in zijn mond, waarna hij er zachtjes aan sabbelde. Simone voelde haar kutje kriebelen van het stroompje vocht dat daaruit liep. Rodneys handen gleden over haar jurkje en daarna eronder. Langs de binnenkant van haar dijen omhoog naar haar broekje. Hij streelde de stof en daardoorheen ook haar poesje. Via de rand glipten zijn vingers onder de stof en vonden haar kutje, hij streelde haar lipjes en haar klitje en voelde met één vinger of zijn aanrakingen effect sorteerde. Met gemak gleed zijn vinger naar binnen. Dat zat wel goed. Hij trok zich opeens terug, Simone in verwarring latend.

“Ik had beloofd voor je te koken”, zei hij. “En wat je belooft, moet je doen. En dus beloof ik je ook dat we dit later voortzetten.” Simone boog zich over de bank om haar bh te pakken. “Laat die maar liggen, die heb je nu niet nodig,” zei Rodney en hij verdween naar de keuken. Simone knoopje haar jurkje dicht en haar borsten lagen daar nu ‘los’ in. Ze ging ook maar naar de keuken om te kijken of ze kon helpen. Dat bleek niet nodig, Rodney wokte groenten met kip in de olie en dekte ondertussen de tafel. Simone keek naar hem terwijl hij bezig was. Wat een mooie man en wat een geweldig lichaam dacht ze, terwijl ze tegelijkertijd dacht. ‘Waar ben ik nu mee bezig, ik houd van mijn man en wat zet ik nu op het spel?’ Maar ook. ‘Hij heeft me zelf gestimuleerd om dit te doen, hij wilde het ook.’

In een kwartier stond de maaltijd op tafel en had Simone een voor haar ongebruikelijk derde glas wijn voor zich staan. Het eten smaakte voortreffelijk en het gezelschap was aangenaam. Het voelde als een avondje uit, maar dan één waarvan de afloop al vast stond: ze zou in zijn bed belanden. Haar blote borsten duwden tegen de stof van haar jurkje en dat gaf haar een opwindend gevoel. Na het afruimen van de tafel stak Rodney zijn hand naar haar uit en trok haar naar zich te voor een kus. Daarna leidde hij haar door een gang naar een slaapkamer. Een mooi ingerichte kamer met veel licht. ‘Hij heeft wel smaak,’ dacht ze. Voor het bed staand schopte Rodney zijn schoenen uit en stapte Simone uit haar pumps. Hij sloeg zijn armen om haar heen, drukte haar tegen zich aan en kuste haar hartstochtelijk. Onder andere door de wijn, maar ook door de hartstocht, was bij Simone de rem er wel af. Ze beantwoordde zijn kus met passie en liep haar handen over zijn torso gaan. ‘Wat een body’, dacht ze en ze trok zijn shirt over zijn hoofd.

Rodney knoopte haar jurkje los en ze stapte eruit. En zo stonden ze met hun naakte bovenlichamen tegen elkaar. Dat voelde goed en ze voelde door zijn broek heen zijn groeiende pik tegen haar buik drukken. Ze liet haar handen over de voorkant van zijn broek gaan en begon zijn rits naar beneden te trekken. Rodney liet haar op de rand van het bed zitten en stapte uit zijn broek. Zijn slip kon zijn pik nog net omvatten. Hij kwam naast haar zitten en terwijl ze zoenden draaiden ze op het bed. Hij nam haar borsten in zijn hand en streelde de tepels, hij boog zich voorover om haar hals en haar borsten te kussen, hij nam haar tepels in zijn mond, likte en zoog eraan, iets wat haar altijd opwond. Ze voelde zijn kracht en ze zag zijn gespierde donkere lijf moei afsteken tegen haar witte huid. Hij liet zijn tong verder naar beneden glijden naar haar navel en nog lager, naar haar broekje. Hij knabbelde op de stof die haar poesje omsloot en schoof daarna de stof opzij, zodat hij haar kutje kon zien.

Hij streelde haar met zijn vingers en vond haar clitoris, waarop hij zachtjes drukte. Zijn vinger gleed daarna gemakkelijk in haar, want hij had haar al behoorlijk nat gemaakt. Hij bewoog zijn vinger in en uit haar poesje, steeds de meest gevoelige delen aanrakend. Dit was duidelijk een ervaren man. Hij schoof haar broekje naar beneden en trok het uit. Haar poesje was mooi getrimd tot een streepje. Daar lag ze dan, naakt in een ander huis met een andere man. Dat dat eens zou gebeuren had ze nooit verwacht. Rodney zakte af met zijn mond en kwam tussen haar benen liggen. Hij blies tegen haar kutje aan en likte eraan. Ze spreidde haar benen wat verder en zijn lippen beroerden haar kutje. Langzaam draaide zijn tong rondjes rond haar klitje om daarna weer de weg naar haar opening te vinden. Zijn tong gleed af en toe naar binnen. Het was heerlijk, ze kreunde, kromde haar rug en streelde zijn haar.

Na enige tijd duwde hij twee vingers naar binnen en maakte roterende bewegingen, terwijl hij aan haar klitje bleef likken. Het was alsof ze zou ontploffen. Na een paar minuten schoof hij weer naar boven en zijn mond vond haar. Ze proefde zichzelf op zijn tong en dat was zeer opwindend. Simone ging met haar handen over zijn borst en buik en daalde af naar zijn slip, die ondertussen strak gespannen stond door zijn pik. Ze voelde door de stof heen dat hij een flinke pik had. Haar man was gemiddeld van afmeting, maar deze was duidelijk bovengemiddeld. Ze trok zijn slip uit en staarde naar wat tevoorschijn kwam. Een prachtig exemplaar. Helemaal glad geschoren en besneden. De grote eikel wees naar haar. Met haar hand omvatte ze de pik en begon hem te strelen. Een dikke ader liep over de schacht. Als dit maar past, dacht ze.

Met langzame bewegingen begon ze hem af te trekken en een poging van Rodney om haar hoofd naar beneden te duwen, kon ze mooi afwentelen door zich om te draaien en op hem te gaan liggen. Ze voelde zijn pik tegen haar onderbuik en schoof langzaam over zijn imposante borstkas omhoog, totdat zijn pik tussen haar benen schoot. Ze liet de pik tussen haar benen langs haar kutje glijden en begon langzaam over de schacht heen en weer te glijden, terwijl ze elkaar hartstochtelijk bleven zoenen. Na enige tijd pakte ze onder zich door naar zijn pik zetten hem tegen haar kutje. Rodney duwde zijn heupen wat omhoog en zijn pik begon haar grotje binnen te dringen. Simone hapte naar adem.

Zoiets had ze nog niet gevoeld. Wat een dikte en ondanks dat ze geen 18 meer was had ze moeite om de pik helemaal in zich te nemen. Hij kwam op plekjes waar geen ander nog was geweest en langzaam begon ze op zijn pik te rijden. Op het diepste punt was het een beetje pijnlijk, maar naarmate de vrijpartij langer duurde, verdween dat. Rodney draaide hen om, legde haar met haar billen op de rand van de matras en zette zijn eikel tegen haar kutje. Hij duwde door en stootte diep in haar, waarbij ze een kreet niet kon onderdrukken. Met grote halen neukte hij haar langdurig. Minder teder dan eerst, maar wel liefdevol. Simone keek vol verlangen naar hem op, en haar hoofd liep steeds roder aan. Zijn pik verdween niet helemaal naar binnen en hij draaide haar op handen en knieën.

Hij wreef zijn eikel tussen haar schaamlippen heen en weer en dan nog hoger door haar bilnaad, waarbij hij wat druk gaf tegen haar sterretje. Hij begon haar achterlangs stevig te neuken en ze ving zijn stoten dapper op. Nu kon hij haar kutje wel helemaal vullen en beiden genoten van het gevoel. Rodney was sterk en had een goede conditie, dus hij bleef maar pompen. Simone zakte langzaam was door richting matras en kwam uiteindelijk op haar buik te liggen. De aandacht van Rodney verschoof wat naar haar kontje.

“Niet mijn kontje”, riep ze “dat doe ik niet.” Rodney ging door met neuken in allerlei standjes en Simone waande zich zo ongeveer buiten zichzelf. Zo lang en goed was ze nog nooit geneukt, maar het gevoel was overweldigend. Ze had al een paar keer tegen een orgasme aangezeten en nu lag Rodney achter haar en neukte haar achterlangs. Simone liet zijn pik uit zich glijden en liet hem tussen haar benen heen en weer glijden. Met haar éne hand drukte ze de pik tegen haar kutje en haar gevoelige plekjes. Langzaam werkte ze zich naar een hoogtepunt toe en dat kwam overweldigend. Rodney voelde haar kutje samenknijpen en drukte zijn pik in één keer diep in haar, waardoor haar orgasme nog meer diepte kreeg. Uitgeput rolde ze van hem af.

“Nu ik nog”, zei Rodney en plantte zijn pik weer recht voor haar poesje. Hij stootte nog zeker 10 minuten vol energie en spoot toen zijn sperma diep in haar. Ze voelde de warme stroom lopen terwijl hij langzaam van haar af rolde. Uitgeput lagen de twee tegen elkaar en kusten vol passie. Op een gegeven moment werd Simone wakker, keek om zich heen en zag dat het donker was. 02:00 uur gaf haar telefoon aan. Shit, te laat voor de trein terug, dacht ze en snel appte ze Lood dat ze oké was, maar pas later een trein naar huis zou nemen. En ze viel weer vast in slaap om in het licht, tegen Rodneys borst wakker te worden.

Hij wandelde met haar mee naar de metro. Ze voelde zich nog geradbraakt, haar kutje voelde rauw aan, maar ze was ook opgewekt en opgewonden over dit ongelooflijke avontuur.

“Jij bent nu mijn poesje”, zei Rodney. “We gaan nog veel plezier hebben. Reken maar op volgend weekeinde” en hij kuste haar gedag.

Lood haalde haar van het station. “Hoe was je avondje uit,” vroeg hij?

“Anders dan gedacht,” zei ze, “maar wel fantastisch en kuste hem.

Lood.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *