Voor mijn man

()

Mijn man werd vijftig jaar en ik wilde hem verrassen met een mooie foto van mij. Ik ben zelf vijfenveertig en zie er volgens mijn man nog aantrekkelijk uit. Ik heb, ondanks dat ik vier kinderen op de wereld heb gezet, nog een strak lijf en dat komt omdat ik drie keer in de week naar de sportschool ga. Ik zie daar ook vaak mannen naar mij kijken, ik heb de rondingen op de juiste plaats zitten en heb ook strakke borsten en dijen. Ik vind het ook best leuk wanneer ze kijken en mijn kutje wordt er wel eens nat van, dat is toch ook gezond, maar nu bij de fotograaf.

Ik vertelde hem wat ik van plan was en hij nam mij mee naar zijn studio om daar wat albums door te nemen van foto’s die hij had gemaakt. Hij vroeg. “Wat wil je voor foto’s, klassiek of wat vrijer? Ja, alles is mogelijk,” zei hij en legde een paar albums op een tafel. De bel van de winkel ging. “Ik ga even kijken,” zei hij. “Het meisje is net weg gegaan, want het was toch rustig en met een half uurtje sluit ik toch dus zij kon wel weg,” maar kijk de albums maar rustig door. Ik zag dat hij mooie foto’s kon maken en bladerde rustig verder en hoe verder ik naar achteren kwam hoe pikanter de foto’s werden. De jurkjes of bloesjes gingen steeds verder open en de rokjes kropen steeds hoger, ik kreeg het er warm van en maakte mijn jurkje ook wat open, ik moest wel. Ik pakte een vrij dun album en schrok wat ik zag, daar lagen de modellen naakt en sommigen lieten duidelijk zien hoe hun kutje eruit zag en een paar lagen gewoon te spelen met hun kutje. Ik zat daar zo gespannen naar te kijken dat ik niet door had dat de fotograaf terug was gekomen en schrok toen ik hoorde.

“Ja, zoiets kan natuurlijk ook.” Ik wilde het boekje dichtslaan, maar hij legde zijn hand er op, “dit zijn allemaal vrouwtjes” uit onze stad. Ik heb nog een album waar er nog meer instaan die zich zo hebben laten fotograferen” en hij pakte dat album en wij bekeken deze of het heel gewoon was en hij vroeg me of ik al een besluit had genomen om zo te laten fotograferen. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn kutje wel nat werd, heel nat zelfs en mijn tepels prikten nu aardig door mijn jurkje heen.

“Kijk, wij kunnen natuurlijk een foto maken die wel een beetje pikant is, maar de familie rustig kan zien, ik bedoel dat de aanzet van je borsten, en ik denk dat je mooie borsten hebt, wat in beeld komen. En daarna kunnen wij foto’s maken die alleen voor je man bestemd zijn en dan bedoel ik meer in deze vorm en hij legde foto’s voor waar het vrouwtje met haar kutje lag te spelen. Zou je man zulke foto’s geil vinden?” Vroeg hij.

“Ja, dat weet ik wel zeker,” zei ik.

“Waarvoor wil je een foto laten maken?” Vroeg hij en ik vertelde dat hij vijftig werd. “Nou, dat is helemaal een reden om hem ook een paar van deze foto’s te geven,” zei hij, en wanneer je dat doet zal ik er niet veel voor vragen. ‘Ja, ja,’ dacht ik, ‘jij wilt mij uit de kleren hebben en dan nog graag mijn benen uit elkaar zodat jij weet hoe mijn kutje eruitziet,’ dacht ik bij mezelf. Ergens vond ik het ook wel leuk dat hij mij de moeite waard vond om mij zo te fotograferen en ook spannend.

“Je hebt wel gelijk, mijn man zal het geil vinden om mij zo op de foto te hebben” en mijn kut was drijfnat van die gedachten. Ik besloot het te doen en maakte een afspraak. De afspraak werd gemaakt. Ik zou komen wanneer de winkel gesloten was. Dan kan het winkelmeisje ons ook niet overlopen, zei hij en zo ging ik er op maandagmorgen naartoe.

Mijn hart klopte in mijn keel toen ik naar de winkel liep, het zou nu dan gaan gebeuren en ik belde aan en hij deed open. Het was een heerlijk warme dag en ik had een kort jurkje aan, het jurkje dat ik vaak van mijn man moest dragen wanneer wij naar het bos gingen. Daaronder mocht ik van hem geen slipje dragen want hij geilde erop dat hij mij zo bij mijn kut kon pakken, maar nu had ik er wel één aan. Ik had een nieuw lingerie setje gekocht, mooi transparant en had mijn schaamhaar wat bijgeschoren anders was het achter het frontje weggekomen. Toen ik daar mee bezig was voelde ik dat mijn kutje gewoon geil werd en dat was ze nu ook nog.

Wij liepen gelijk door naar de studio en hij stelde voor dat ik op een bank zou gaan zitten of liggen, dat kon allemaal. Ik ging eerst zitten en hij zei, “doe je benen over elkaar,” wat ik deed. Het jurkje kroop omhoog en ik wilde het wat omlaag trekken. “Nee, niet doen,” zei hij, “laat die mooie benen maar goed in beeld komen,” dus liet ik het zo. “Je hebt verrekte mooi benen en dijen,” zei hij en kwam op mij af en maakte twee knoopjes open van mijn hals. “Laat die aanzet maar komen,” zei hij en sloeg het jurkje verder open. “Dat zal je man mooi vinden,” zei hij en ik zag in zijn broek een aardige verdikking komen en ik vond het spannend en geil.

Ik moest op de bank liggen en mijn benen optrekken, zodat het jurkje flink omlaag zakte. “Prachtig,” zei hij en vouwde de kraag wat naar binnen zodat mijn borsten aardig in beeld kwamen en zo maakte hij de eerste serie foto’s. Ik voelde mij op mijn gemak bij hem. Na deze serie stelde hij voor om wat te drinken en vroeg wat ik wilde. “Ik heb alles hier, wanneer je een wijntje wilt kan dat ook” en daar koos ik voor. “Leuk om straks ook een glaasje wijn op de foto erbij te nemen,” zei hij en hij schoof de bank bij de lampen. “Wanneer je zover bent, zeg je het maar,” zei hij en ik besloot het maar te doen en stond op. Hij kwam achter mij staan en maakte de rits los en daar zakte mijn jurkje weg en zijn handen omsloten mijn borsten.

“Je hebt prachtige borsten,” zei hij en voordat ik het wist had hij mijn bh losgehaakt en ze vol in zijn handen liggen en voelde wel dat mijn tepels hard waren. Hij draaide mij om en ik werkte volop mee en toen hij mij vol op mijn mond kuste, opende ik deze, ontving zijn natte tong en wij tongden heerlijk. Ik was geil en liet dat blijken door mijn hand op zijn harde lul te leggen en kneep daarin.

“Dit had ik wel verwacht,” zei hij, “ik zag het gelijk aan je ogen toen je die foto’s bekeek van de andere wijfjes. Ze straalden als bewijs dat je geil werd of heb ik het mis?” Vroeg hij. “Nee, je hebt gelijk,” zei ik en werkte ook mee toen hij mijn slipje uittrok en omlaag schoof. Zijn hand gleed tussen mijn benen die ik heel gewillig uit elkaar deed. “Maar eerst foto’s maken,” zei hij en legde mij op de bank en ik deed wat hij vroeg. Benen uit elkaar, spelen met mijn kutje, waarbij hij hoorde dat ik sopte van geilheid. Ik lag in verschillende houdingen en wist dat er wat bij waren die mijn man nooit zouden zien maar die voor hem bestemd waren. Ik was over mijn schaamte heen en deed alles wat hij wilde en ik wist dat het zou eindigen wanneer hij mij zou neuken en dat moest gebeuren.

Hij trok zijn kleren uit en kwam tussen mijn benen en drukte zijn paal lekker diep en met kracht in mijn smachtende kut, het moest gebeuren. Hij was mij druk aan het neuken toen ineens de flits ging. “Zo, dat staat er op,” zei hij. “Ik heb de zelfontspanner ingesteld en ik neem er nog een paar terwijl wij bezig zijn, ik heb mijn infrarode afstandsbediening bij mij. Ga op mijn paal zitten en ga je zelf neuken.”

“Ik zal alles doen wat je wilt, ik ben een geile slet,” kreunde ik terwijl ik zat te wippen. En zo maakte hij nog vele foto’s van ons en toen kwam ik klaar en hij ook. Hij spoot mijn kut vol zaad. Toen ik van zijn lul afging zei hij, “blijf staan met je benen uit elkaar” en ik voelde zijn zaad lopen en hij maakte daar foto’s van.

Van mij mag hij er mee doen wat hij wil. Mijn man was heel blij met de foto’s die ik hem gaf, ook de wat pikante en hij zei, “die fotograaf heeft een mooie dag gehad.”

“Ja, dat heeft hij” en ik zei maar niet dat ik ook volop had genoten.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *