Leuke collega

()

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Zacky en ik ben veertig jaar, 1,80m en sportief gebouwd. Ik vertelde dit verhaal onbevangen in de besloten kring waar ik was uitgenodigd als ‘nieuw lief’ van één van de meiden. Ik moest dit verhaal van hen opschrijven dan zou het zeker gepubliceerd worden bij 4Fingers.be. Het gebeurde alweer enkele jaren geleden.

Voor mijn werk moest ik het hele land door reizen. Meestal deed ik dat op een dag en ’s avonds ging ik weer naar huis. Soms kwam het wel eens voor dat ik twee dagen ergens moest zijn en dan bleef ik overnachten in een hotel. Zo ook deze keer. Ik moest twee dagen in Eindhoven zijn voor een opleiding. Ik werk bij een grote multinational en daar werden we regelmatig bijgespijkerd over de nieuwste ontwikkelingen van onze producten. Ik moest om 9.00 uur op de cursus zijn en was dus vroeg van huis vertrokken om op tijd aanwezig te zijn. Na het nodige fileleed was ik op tijd in Eindhoven aangekomen en stapte ik het cursuslokaal binnen. Van de 12 cursisten waren er al 8 aanwezig. De meeste van hen kende ik van eerdere ontmoetingen. Vlak voor 9 uur kwam de laatste cursist binnen. Het was een vrouwelijke collega die ik nog nooit eerder had gezien. Er was nog een plaatsje naast mij vrij en daar nam zij plaats. Zij stelde zich voor als Maryam. We hadden niet veel tijd om te praten, want de cursus begon meteen. Gedurende de morgen werden er een aantal presentaties gegeven. Hiervoor moesten we naar het projectiescherm kijken en kon ik haar eens goed bekijken, want ze zat dan schuin naast mij de andere kant op te kijken. Ze was ongeveer 1.70 meter en had een mooi figuur, in een donkerblauw mantelpakje. De rok van het mantelpakje reikte tot net over haar knieën, maar als ze ging verzitten schoof deze wel eens omhoog. Heel discreet trok ze deze dan naar beneden. Ik schatte haar een jaar of 35 en het was een genot om haar zo te bestuderen. Ik had dan ook moeite om ook de lesstof een beetje in de gaten te houden.

Tijdens de lunchpauze zaten we weer bij elkaar aan tafel en raakten we in gesprek. Zij was al een tijdje werkzaam bij het bedrijf, maar had een nieuwe functie gekregen en zodoende was ze op deze cursus. Ze woonde in Alkmaar en bleef in Eindhoven overnachten. Ik vertelde dat ik in Leuven woonde en dat ik ook bleef overnachten. Het bleek dat we in hetzelfde hotel zaten. Zij werd dadelijk enthousiast, want ze had er een hekel aan om alleen in een hotel te verblijven, dan werd ze gek van verveling. We spraken af dat we aan het eind van de dag samen naar het hotel zouden rijden.

De rest van de cursus verliep normaal zoals zo’n cursus verloopt. De ene presentatie na de andere en ik was ook blij dat het om 17.00 uur was afgelopen. We liepen samen naar de parkeergarage en zij pakte haar spullen uit de auto en legde ze in mijn kofferbak. Daarna stapte ze bij mij in. Tijdens het instappen schoof haar rok weer omhoog en ik zag een deel van haar bovenbeen vrijkomen. Ze zag dat ik ernaar keek en schoof haar rok rustig over haar knieën terug. Ze zei.

“Dit is beter zo, dan let je beter op de weg.” Het enige dat ik kon uitbrengen was “heu, hm…” en startte de auto. Onderweg naar het hotel ging het gesprek voornamelijk over het werk en intussen liet ik mijn gedachten de vrije loop. Had ze wat bedoeld met die opmerking? Zou er nog meer in zitten vanavond? Ik besloot om mezelf rustig te houden en maar af te wachten wat er ging gebeuren. Bij het hotel aangekomen hebben we ons ingecheckt. Maryam bleek een kamer tegenover mij te hebben op de 9e verdieping. We stapten samen in de lift en spraken af dat we ons eerst even gingen opfrissen en daarna samen te eten in het restaurant. Ik was als eerste in het restaurant en na een tijdje kwam Maryam binnen. Ze had zich omgekleed in een spijkerbroek met een leuke blouse met een mooi decolleté. Ik wenkte naar haar en stond op hadden allebei erg veel honger en aten zwijgend en genietend. Af en toe schonk ik nog wat wijn bij en Maryam kreeg al een wat wazige blik in haar ogen van de alcohol. Na het dessert vroeg ik haar of we nog wat gingen drinken in de bar, maar zij zei dat ze liever naar haar kamer ging. Ze was vanmorgen vroeg opgestaan en wilde op tijd gaan slapen. We rekenden af en gingen van tafel.

Toen Maryam opstond begon ze wat te slingeren en ik pakte haar bij haar arm. Samen liepen we het restaurant uit en stapten we de lift in. Toen de lift in beweging kwam viel ze tegen mij aan en ik ving haar op door mijn armen om haar heen te slaan. Ik wist niet of ze dat expres had gedaan. Haar gezicht was nu vlak bij het mijn en ik voelde haar borsten tegen mijn borst drukken. In mijn broek begon wat te bewegen en even overwoog ik wat ik zou doen. Ze keek me strak aan en toen ik mijn hoofd in haar richting ging, bewoog ze niet. Onze lippen raakte elkaar en ze opende langzaam haar mond en ik deed mijn tong voorzichtig naar binnen. Mijn zoen werd gelijk beantwoord. Op dat moment stopte de lift op onze etage. Ik hield mijn arm om haar heen en we liepen naar onze kamers.

Zij deed haar kamerdeur open en keek mij vragend aan. Ik stapte achter haar aan de kamer in en deed de deur dicht. Ze gooide zich gelijk weer in mijn armen en we begonnen weer hartstochtelijk te zoenen. Ondertussen deden we onze schoenen uit. Ik begon langzaam haar bloes open te knopen en liet die daarna van haar schouders glijden. Ik deed een stap naar achteren en bekeek haar. Ze stond daar in haar kanten bh met haar schouders naar achteren om haar borsten zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Ik deed ook mijn overhemd uit en pakte haar weer vast. Samen vielen we op het bed en begonnen weer te zoenen. Ik liet mijn handen over haar bh trippelen en voelde haar tepels door de dunne stof heen stijf worden. Een zachte kreun ontsnapte uit haar mond. Dit was voor mij het sein om verder te gaan. Ik streelde naar haar heupen zit en begon haat spijkerbroek los te maken. Langzaam trok ik haar broek uit.

Ze had een bijpassende kanten tanga aan en lag daar in haar lingerie. Het was een genot om naar te kijken. Ik begon haar te strelen over haar dijbenen en bewoog in kringetjes naar boven. Toen ik bij de rand van haar slipje kwam deed ze haar benen een stukje uit elkaar. Ik streelde over haar slipje en voelde haar schaamlippen door de stof heen. Weer ontsnapte er een kreun uit haar mond. Ik deed mijn hoofd tussen haar benen en likte haar slipje nat. Ik trok het slipje opzij en likte verder. Ze was ondertussen al zeiknat geworden en begon heftig met haar heupen te draaien.

Ik drukte een vinger bij haar naar binnen en ze begon nog heviger te kronkelen. Ik likte haar klitje en pompte mijn vinger in haar kutje. Maryam begon steeds harder te kreunen en na een paar minuten riep ze zo hard. “Ik kom… Ho! Ja! Nog!” dat moest het hele hotel het gehoord hebben. Ze zakte terug op het bed en ik ging naast haar liggen. Toen ze een beetje was bijgekomen zei ze.

“Dat was heerlijk,” waarop ik antwoordde dat dit nog maar het begin was. We begonnen weer wat te zoenen en ik voelde haar hand naar beneden gaan. Ze pakte mijn al stijf geworden penis door mijn broek heen. Met een hand maakte ze mij broek los en ging op haar knieën naast mij zitten en trok mijn broek uit. Meteen nam ze mijn boxer mee, zodat ik naakt voor haar lag. Ze pakte mijn penis beet en begon mij af te trekken. Na een tijdje boog ze voorover en gaf een kusje op mijn eikel. Ze likte mijn ballen en ging langs mijn hele paal naar boven. Toen sloot ze haar lippen om mijn eikel en begon te zuigen. Een heerlijk gevoel was dat. Ze schoof haar lippen er helemaal overheen en ik zat diep in haar keel. Lang kon ik dit niet volhouden en ik waarschuwde haar dan ook dat ik zo klaar zou komen. Toen ik dat vertelde begon ze nog harder te zuigen en ik spoot mijn sperma in haar mond.

Ze liet niets verloren gaan en slikte alles door. Ik kreeg nu pas echt de smaak te pakken en deed haar bh en haar tangaslip uit. Ik vroeg haar op handen en knieën te gaan zitten en nam plaats achter haar. Ik zette mijn eikel tegen haar lipjes en drong toen langzaam bij haar naar binnen. Dit was nauwer dan ik had verwacht en sloot heerlijk om mijn lul heen. Heel rustig begon ik in haar te pompen en elke keer als ik naar binnen ging drukte ze haar kont achteruit en trok ze haar rug hol, zodat ik nog verder in haar kon stoten. Ik keek naar beneden en zag een heerlijk tafereel. Mijn lul die steeds in en uit haar ging met een prachtig kontje daarboven. Ik zag haar sterretje en drukt mijn duim voorzichtig naar binnen. Een lange kreun ontsnapte uit haar lippen en ze begon wilder te bewegen. “Oh, neuk me in mijn kont” zei ze. “Dat heb ik nog nooit gedaan.” Dat liet ik me geen twee keer zeggen en stak twee vingers in haar nauwe doos om deze een beetje op te rekken. Tegelijk wreef ik wat van haar vocht over haar sterretje zodat die een beetje nat werd. Toen de hele boel een beetje was opgerekt, zette ik mijn eikel voor haar sterretje en begon deze naar binnen te drukken. Ondertussen bewerkte ik met een hand haar klit zodat ze een beetje ontspande, waardoor hij er makkelijker in kon glijden.

Halverwege stopte ik even om haar te laten wennen en drukte toen mijn penis tot aan de wortel in haar kont. Een geweldige kreun kwam over haar lippen en ik begon langzaam te pompen. Maryam begon mee te bewegen op mijn ritme en na enige tijd begon ze te roepen dat het harder moest. Als een gek begon ik in haar kont te pompen terwijl ik met een van mijn handen met haar klit speelde. Ze begon te hijgen en schreeuwde.

“Harder, oh harder.” Ik pompte of mijn leven ervan afhing en voelde mijn zaad opborrelen. Mijn pik zwol op en terwijl Maryam gillend klaar kwam spoot ik mijn zaad in haar darmen.

We hadden ongeveer tien minuten nodig om weer bij te komen. Toen hebben we nog wat te drinken gepakt uit de minibar. Na een half uurtje kwamen we weer wat bij en Maryam vroeg mij of ik nog een keer klaar kon komen in haar kutje.

“Ja, natuurlijk dat wil ik wel, maar dan moet je me wel even helpen.” Ze nam mijn lul in haar mond en pijpte hem weer stijf. Net toen ze op haar rug wilde gaan liggen, ging haar telefoon. Haar man was aan de telefoon. Terwijl ze met hem sprak draaide ik haar op haar rug en deed haar benen wijd. Ik ging ertussen liggen en stootte mijn lul in haar kut. Ik werd hier uiterst geil van, haar neuken terwijl zij met haar man aan het bellen was en mijn lul begon weer enorm te groeien. Maryam had moeite om zich te concentreren op het telefoongesprek en begon steeds moeilijker te spreken. Dus begon ze een verhaal op te hangen over wat ze met haar man ging doen als ze weer thuis was. Ze vertelde hem dat ze zichzelf nu lag te vingeren en haar man was zich aan het aftrekken. Ondertussen pompte ik rustig door in Maryam. Terwijl het verhaal dat ze vertelde steeds heftiger werd begon ik haar ook steeds harder te neuken. Toen het verhaal op zijn hoogtepunt was kwamen we alle drie klaar, hoewel haar man dacht dat zij met hem aan telefoonseks deden.

Nadat ze de telefoon had neergelegd zei Maryam dat ze dit wel heel spannend had gevonden en dat ze hierdoor wel heel lekker klaar was gekomen en toch het gevoel had dat ze maar een beetje vreemd was gegaan. Ik ben daarna de gang over gestoken en lekker in mijn eigen bed gaan slapen. De volgende dag hebben we afscheid van elkaar genomen met de belofte dat we volgende keer weer samen cursus zouden nemen.

Vooral de zogenaamde telefoonseks bleef ons bij en we hielden contact om een eventuele herhaling mogelijk te maken. Een paar maanden later was het zo ver.

We moesten voor ons werk op een 3-daagse beurs staan in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Natuurlijk zorgden we ervoor dat we in hetzelfde hotel zaten. Want die twee nachten wilden we ons niet laten afnemen. We hadden wel ieder een eigen kamer gereserveerd, omdat het anders wel zou opvallen.

De eerste dag in de auto naar Utrecht. Om 10.00 uur ging de beurs open en dus weer vroeg op pad vanuit Leuven. Vanaf het moment dat ik wakker was geworden die morgen had ik al kriebels in mijn onderbuik en schaamstreek. Tijdens het rijden fantaseerde ik wat er deze dagen allemaal zou gebeuren en ik zat met een stijve achter het stuur. Dat het allemaal nog anders zou worden en zelf mijn fantasieën zou overtreffen kon ik toen nog niet weten. Omdat er bijna geen files waren was ik op tijd bij de jaarbeurs aangekomen parkeerde ik mijn auto op de grote parkeerplaats en liep naar binnen. We hadden een grote stand in de Margriethal. De stand was al helemaal ingericht door een standenbouwer en we hoefden niet zoveel meer te doen. Dus maar begonnen met koffie.

Even later kwam Maryam ook binnen. Ze zag er weer strak uit in een mantelpakje met een rokje net boven haar knie met hooggehakte pumps daaronder. We begroeten elkaar met drie zoenen en gingen in een groep met een aantal collega’s staan praten. Om 9.30 uur hadden we de laatste briefing van de Sales manager en om 10.00 uur stonden we klaar om de eerste gasten te ontvangen. Het was nog niet druk en we liepen een beetje om haar stoel te kunnen aanschuiven. Terwijl ze ging zitten kon ik van boven nog net in haar blouse kijken en zag een zwart bh met veel kant om twee mooi gevormde borsten zitten. Daarna nam ik weer plaats aan tafel en we bestelden ons eten en een fles wijn. Terwijl we zaten te wachten op het eten, kwam ik meer van haar te weten.

Zoals ik al vertelde woonde ze in Alkmaar. Ze was 36 jaar, 7 jaar getrouwd en had 1 kind van 5 jaar. Ze werkte sinds 5 jaar bij ons bedrijf, maar had altijd op de binnendienst gewerkt. Sinds kort was ze overgestapt naar de functie van sales executive en had ze haar eigen klanten. Ondertussen hadden we de fles wijn leeg gedronken en kreeg zij al rode blosjes. Het eten arriveerde en bij het eten bestelde ik nog een fles wijn. We glimlachten naar elkaar of raakten elkaar voorzichtig aan. Zo ging de ochtend voorbij en om 13.00 uur gingen we lunchen.

We liepen met een aantal collega’s naar het restaurant en Maryam zij dat ze nog even naar het toilet moest. Wij gingen vast zitten en even later kwam Maryam aanlopen. Terwijl zij naast me ging zitten drukte ze iets zachts in mijn hand. Ik wilde het net uitgebreid gaan bekijken, maar gelukkig net op tijd ontdekte ik dat het haar slipje was. Ik keek haar even aan en ze glimlachte naar mij. Ik kreeg spontaan een stijve en keek even naar mijn collega’s. Niemand had het volgens mij gezien, want niemand reageerde. ‘s Middags op de stand was het vrij druk en moesten we veel klanten te woord staan. Af en toe ving ik een glimp op van Maryam en dan glimlachte ze naar mij. Het idee dat ze daar met de klanten stond te praten in haar blote kont, bezorgde mij weer de kriebels en dan had ik moeite om mijn aandacht bij het gesprek met klanten te houden.

Op een gegeven moment werd het wat rustiger en liep ik naar het keukentje om even een glas water te pakken stond Maryam net voorover voor de koelkast. Ze zag mij binnen komen en deed haar rokje even over haar billen heen, zodat ik recht in haar kutje keek. Ze haalde haar vinger even door haar sleetje heen en pakte haar drinken, streek haar rok recht en liep weer de stand op. Ik pakte een flesje water uit de koelkast en moest even in de keuken blijven staan, want zo kon ik toch echt de stand niet op. Na tien minuten ging het wel weer, maar ik moest niet teveel aan dit tafereel denken, want dan ging het weer mis. Gelukkig duurde het niet te lang meer en werd de beurs om 18.00 uur gesloten.

Maryam en ik reden achter elkaar aan naar het hotel en checkten in. We hadden ieder ons eigen kamer, maar besloten om maar van één kamer gebruik te maken. Toen we in de kamer waren zei Maryam dat ze in het bad ging. Ik zei.

“Zullen we zo samen gaan?” Wat haar heerlijk leek.

“Ik kom er zo aan, ik moet nog even naar huis bellen.”

“Dat is goed” zei ze en verdween in de badkamer. Ik had net mijn vrouw aan de lijn toen ze weer de kamer kwam inlopen. Ze begon mijn broek los te maken en greep in mijn slip. Ze pakte mijn piemel eruit en begon me te pijpen. Ik moest ondertussen een gewoon telefoongesprek houden met mijn vrouw, wat natuurlijk steeds moeilijker werd. Net toen ik tegen mijn hoogtepunt aan was, kon ik gelukkig het telefoongesprek afronden. Net toen ik had opgelegd, kwam ik luid kreunend klaar en ik spoot mijn sperma in de mond van Maryam. Omdat ik al de hele middag zo verschrikkelijk geil was geweest, was het een behoorlijke hoeveelheid. Maryam kon dan ook niet alles binnenhouden. Terwijl het sperma nog langs haar mondhoeken liep zei ze.

“Zo die had je nog tegoed van de vorige keer.” Daarna hebben we ons uitgekleed en zijn we samen in het bad gegaan. Ik zat achter Maryam kon heerlijk met haar borsten spelen. Ik deed badschuim op mijn handen en speelde met haar borsten en tepels die heerlijk stijf werden. Hierdoor werd mijn penis ook alweer stijf en prikte Maryam in haar rug. Ze zei.

“Oh mijnheer is nog niet klaar?”

“Nee, nog lang niet” zei ik en ik liet mijn hand naar beneden glijden. Ik streelde zachtjes over haar schaamlippen waardoor ze langzaam open gingen. Ik liet mijn vinger door haar spleet gaan en voelde dat ze niet alleen nat was van het badwater. Zachtjes streelde ik over haar klitje en kwam er een binnensmondse kreun als een spinnende kater. Zo ging ik nog even door en drukte toen twee vingers bij haar naar binnen. Nu kon ze zich niet meer inhouden en ze begon op mijn vingers te rijden. Ik deed er nog een derde vinger bij en bracht haar zo naar haar hoogtepunt. Loom liet ze zich tegen mij aanvallen. Zo bleven we zitten totdat het badwater koud was geworden.

Ik ging uit het bad, hielp Maryam ook uit het bad en we droogden elkaar af. Tijdens het afdrogen begonnen we elkaar alweer te zoenen en belandden we op de badkamervloer op de uitgespreide handdoeken.

“Kom ik wil je in me voelen” zei Maryam. Ik ging op mijn rug op de grond liggen en Maryam ging met aan iedere kant een been op haar knieën op mij zitten. Even ging ze nog omhoog en leidde mijn penis naar haar grotje. Langzaam liet ze zich zakken en liet mijn penis tot aan de wortel in haar verdwijnen. Een heerlijk gevoel was dat. Even bleef ze zitten om van het gevoel te genieten en begon daarna rustig te bewegen. Ik vond het een heerlijk gezicht, haar mooie lichaam, mooie borsten en haar mooie ogen die mijn recht aankeken. Ik lag echt te genieten. Doordat we allebei al een keer waren klaargekomen duurde het ook lekker lang. Na zo een tijdje te zijn doorgegaan zei Maryam.

“Ik wil dat je me hard neemt op z’n hondjes.” Ze ging van me af en ging op handen en knieën zitten. Ik ging op mijn knieën achter haar zitten, pakte haar heupen vast en stootte in één keer bij haar naar binnen. Daarna begon ik als een gek te pompen. Steeds sneller pompte ik mij penis diep in haar en ze schreeuwde het uit van genot. Het duurde ook niet lang of ik voelde het zaad weer in mijn ballen opborrelen. Ik was niet meer te houden en terwijl haar kut krampbewegingen maakte, spoot ik mijn zaad diep in haar. Maryam kwam daarna met een oerschreeuw klaar.

“Oh… wat was dit lang geleden dat ik zo had geneukt. Dit was er een waar de vonken vanaf spatte. Uitgeput zijn we nog even blijven liggen. Daarna hebben we ons snel nog afgespoeld onder de douche en hebben we ons aangekleed. Toen zijn we naar het restaurant gelopen om te gaan eten om nieuwe krachten op te doen voor de rest van de avond. Maar daarover later meer.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Leuke collega”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *