Memory Lane

()

De eerste keer dat wij de liefde in de vrije natuur bedrijven is na een hete, broeierige zomerdag. Ook de avond brengt geen verkoeling. Om half twee “s nachts liggen, we naakt op bed, nog steeds wakker. De slaap wil niet komen. Peter staat op en zegt: “Kom we gaan zwemmen in het meertje.” Hij trekt een boxershort aan en ik pak een van zijn tanktop shirts. Het is mij veel te groot en de wel erg ruime armsgaten verhullen mijn borsten nauwelijks. Maar, wie maalt daar om? Peter in ieder geval niet. Het is in ieder geval lang genoeg om meteen als jurkje te dienen.

Op het strandje aangekomen gooien we onze kleren uit. Het is een heldere, onbewolkte maannacht; het zand glanst als een zilveren tapijt. Ik zie dat Peter een stevige erectie heeft. “Kom eens hier,” vraagt hij lief. Hij gaat op het laken liggen en plant mij voorzichtig boven op zijn – nu volledig gestaalde – lans. Dan legt hij mij zachtjes achterover en gaat zelf ook achterover liggen. “Oef,” dat voelt geweldig aan! Wat een intens gevoel! Zijn eikel ligt precies tegen mijn g-spot. Ik word overmand door geilheid en lust en begin mij heerlijk te vingeren. Keer op keer kom ik zo intens klaar dat ik half omhoog schok en dan weer terugval op het zand. Mijn kutje sluit zich vaster en vaster om deze heerlijke neukstaaf en dan heeft hij nog niets anders gedaan dan hem erin te stoppen. Nadat ik een beetje tot bedaren ben gekomen pakt Peter mijn benen vast en beweegt zijn heupen ritmisch, om vervolgens met grote kracht dikke golven sperma in mijn neukgrotje te spuiten. We zijn allebei een moment volledig uitgeput. Na het zwemmen zijn we, in elkaars armen, op het strand als een blok in slaap gevallen. Bij dageraad, met spijt in het hart om deze bijzondere plek te verlaten, toch maar weer naar huis gegaan.

We komen regelmatig bij dit meertje, vooral omdat aan de overkant ervan in de loop der jaren een gedoogd naaktstrand is ontstaan. In het weekend hoef je er niet te komen want dan ligt het overvol met brave bloteriken en… wij zijn niet braaf. Je kunt er niet direct met de auto komen. Vanaf de parkeerplaats loopt er een pad heen. Dat is nog een flink stukje stappen en dan moet je nog wel gekleed zijn. Om aan die voorwaarde te kunnen voldoen en het toch een beetje leuk te maken draag ik een minuscuul tennisrokje en een T-shirt dat zover afgeknipt is dat de welvingen van mijn borsten aan de onderkant van het resterende lapje duidelijk zichtbaar zijn. Een slipje? Uiteraard niet. De vissers die wij onderweg passeren kijken eerst verbaasd op, om mij dan te na te kijken tot ik uit het zicht verdwenen ben. “Hun dobbertjes zullen nu wel omhoog staan,” denk ik.

Ergens, een keer door de week; het is er nagenoeg verlaten. Er ligt alleen een jong paartje en even verderop zit een dame op leeftijd met een stapel tijdschriften. Peter gooit meteen zijn boxershort uit en duikt het water in terwijl ik nog even om mij heen kijk. Het paartje ligt lepeltje/lepeltje te knuffelen. Hij met een hand op haar borst. Dan zie ik een uitdrukking op haar gezicht die maar op één manier te verklaren is: zij heeft een orgasme! Mijn handen glijden onwillekeurig naar mijn kittelaar. Nu kijken ze naar mij. Zij glimlacht, hij steekt zijn duim op. Dan zie ik Peter het water uitkomen. Ik ren naar hem toe en trek hem terug het meertje in.

“Liefje, ik moét even klaarkomen. Die twee daar hebben heerlijk liggen vrijen en nu ben ik zo geil als boter.” Op een wat diepere plek aangekomen breng ik onder water zijn lans op sterkte. Vervolgens klim ik in mijn geliefde om mij over die heerlijke neukstaaf heen te willen laten zakken. “Liefje, zo gaat dat niet hier, dan vallen we om.” Hij draait mij en pakt me langzaam van achteren. Tijdens het hoogtepunt val ik krom voorover en verdwijn proestend onder water. Zijn geil druipt nog langs mijn benen als we aan land komen.

Op zoek naar andere plekken waar je naakt kunt zwemmen ontdek ik via internet een baai van de rivier bij ons in de buurt. Er wordt zelfs melding gemaakt van het feit dat er openlijk gevreeën kan worden. “Als de politie daar achter komt zal het wel snel afgelopen zijn,” denk ik bij mijzelf.

Het volgende weekend gaan we er heen. Een mooie besloten plek. Er lopen heel wat mannen rond; hier en daar liggen ook wat stelletjes. Als Peter zijn short uittrekt zie ik dat hij zijn cockring nog om heeft. Het is niet zo’n dun gordijnringetje, maar een brede, zware, zwartmetalen ring. Hij draagt die graag omdat het voor hem zo lekker voelt en voor mij is het een ontzettend stoer en geil gezicht. Toch ben ik verbaasd dat hij hem nu nog om heeft, want meestal draagt hij hem alleen thuis. “Stoute jongen,” zeg ik, “kom jij eens even hier.” Dan pak ik zijn lid met gekromde vingers achter de eikel vast en zwaai zijn ballen zachtjes heen en weer. Het effect blijft niet uit. Zijn lans groeit snel tot volle sterkte. Nu komen mijn lippen in actie en hij staat, onder grote belangstelling van de omstanders, met een dieppaarse neukstaaf. “Zo, nu mag je even gaan afkoelen in het water.”

Achtervolgd door enkele heren die nadrukkelijk zijn aandacht proberen te trekken, verdwijnt hij in het water. Volgens mij zullen ze weinig kans maken; voor zover ik weet is Peter niet bi. Als hij na enige tijd met zijn vlag op half-mast weer terugkomt lig ik ontspannen mijn borsten en venusheuvel te strelen. Hij schuift mijn benen uit elkaar en plaatst, gehurkt, zijn lul op mijn klitje. Standje “Servische leeuw” heet dat geloof ik, maar dat interesseert me nu niet echt. Hij plaagt me door eindeloos met zijn eikel over mijn klitje te strelen. Dan zie ik dat intussen een jongeman in de buurt is komen staan. Hij kijkt vragend naar Peter of hij dichterbij mag komen. Peter knikt. Langzaam doet hij een paar passen naar voren, zijn lul op volle sterkte in de hand. Hij staat bijna naast ons. “Alsjeblieft, neuk me,” smeek ik Peter die mij maar blijft martelen met zijn eikel. Langzaam steekt hij hem een klein stukje in mijn grotje. Ik sidder van genot. Dan stoot hij op volle kracht in mij en bezorgt me een fantastisch orgasme. De jongen houdt het ook niet meer en spuit grote stralen geil op mijn buik en borsten.

Als laatste ervaring op dit gebied zijn we eens gestopt op een van die parkeerplaatsen waarvan op diverse sites melding wordt gemaakt. We komen uit het zuiden en waren op bezoek bij zijn ouders. Voor Peter iedere keer een verplicht nummer waar hij uiterst chagrijnig van wordt. Voor de gelegenheid heb ik een decente doorknoopjurk aangetrokken. Peter vond voor vandaag een trainingspak chique genoeg. Het is nog vroeg in de avond als we langs zo’n locatie rijden en besluiten om er maar eens een kijkje te gaan nemen. Weinig activiteit. We blijven even wachten. Af en toe een auto die na korte tijd weer vertrekt. Op het terreintje naast ons staat een jongen bij zijn auto. Peter stapt uit en loopt naar hem toe.

”Gebeurt hier wel eens wat?” vraagt hij hem.

“Ja, in het weekend wel, maar dan wat later op de avond. Het is nu eigenlijk nog een beetje te vroeg.”

“Vind je het leuk om te kijken?” vraagt Peter hem tamelijk overbodig. “Kom maar met je auto bij ons staan, maar je mag er niet uitkomen voordat ik je een seintje geef.” Teruggekomen vertelt hij mij wat er besproken is. Intussen is de jongen als een speer in zijn auto gesprongen en stopt op een meter of tien naast ons.

“Wat dacht je ervan om hem eerst een beetje op te geilen? Als jij nou uit de auto stapt en voor zijn neus langzaam je jurk losknoopt en uittrekt, dan ga je je daarna hier lekker liggen vingeren en mag hij komen kijken.”

“Ja, dat is goed, maar hij komt er niet in.” Vanaf het moment dat ik uitstap heb ik de onverdeelde aandacht van de jongeman. Helemaal als het ene na het andere knoopje loskomt. Langzaam trek ik de jurk uit, gooi hem over mijn arm en sta naakt voor hem. Dan stap ik onze auto weer in. Tot mijn verrassing heeft Peter ook zijn trainingsbroek uitgetrokken en duidelijk zichtbaar al een beetje de hand aan zichzelf geslagen. Daar word ik wel warm van en ik leg mijn stoel achterover. Peter geeft de jongen een seintje. “Hij heeft zijn broek al los,” zegt hij. Ik hoor het maar half omdat ik met mijn rechterhand al aardig op dreef ben en met de linker Peters staaf bewerk. De jongen staart met grote ogen naar binnen. Op hetzelfde moment dat ik de eerste keer klaarkom spuit hij zijn lading over onze voorruit. Hij blijft nog even staan om te zien hoe ik keer op keer toewerk naar het volgende orgasme, maar druipt dan af.

Peter moet eerst de ruitensproeiers flink aan het werk zetten voor we verder kunnen naar het volgende avontuur.

Ik hoor graag reacties van mensen die het ook wel eens “buiten” hebben gedaan of nog een tip voor me hebben.

Loïs

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *