Verkeerde kamer

()

Ik kijk naar buiten terwijl het landschap snel aan mij voorbij trekt. De Thalys rijdt nu op volle snelheid. Nog zo’n 20 minuten en dan komen we aan op Garde du Nord, midden in Parijs. Het is niet mijn eerste bezoek aan de lichtstad. Ik werk voor een groot internationaal bedrijf en af en toe gaan we vergaderen in Parijs waar het hoofdkantoor is gevestigd.

Licht piepend komt de Thalys tot stilstand. Ik blijf maar voor een nacht in Parijs, heb dan ook alleen maar een kleine handkoffer met wat kleding meegenomen. Ik open mijn email op de smartphone en lees nogmaals in welk hotel we dit keer zullen verblijven. Dit keer zitten we in hotel Mecure wat op slecht 10 minuten lopen van het station zit. Er staat een lange rij wachtenden voor de taxistandplaats. Ik besluit om maar naar het hotel te gaan lopen. Het is gezellig druk op straat. Het is bijzonder lekker warm weer en iedereen is luchtig gekleed.

Na zo’n 10 minuten loop ik de hal van het hotel binnen en ga naar de receptie. Ik geef mijn naam door en even later sta ik met een keycard in de lift naar de 10e verdieping. Dat betekent dat ik een kamer heb met een mooi uitzicht over de stad. Ik hou de keycard voor het slot en druk op de deurklink. De deur gaat open en ik ga naar binnen. Het is lekker koel in de kamer. De gordijnen zitten dicht en de lichten zijn al aan. Ik loop verder naar binnen en zet mijn kleine koffer neer bij het raam. Ik schuif het gordijn wat opzij en kijk naar buiten. Het is inderdaad een geweldig uitzicht. Ik laat het gordijn weer los. Ik voel mij licht bezweet van de reis en het lopen naar het hotel. Ik besluit om een lekkere douche te nemen voordat ik ga kijken of er al collega’s zijn waarmee ik straks uit eten kan gaan.

Snel kleed ik mij helemaal uit en loop naar de badkamer. Vlak voordat ik de deur open doe hoor ik geluiden uit de badkamer komen. Even aarzel ik, maar dan trek ik de deur open. Ik loop naar binnen en op dat moment loopt een vrouw onder de douche vandaan. Ik schrik.

Ik herken de geheel naakte, natte vrouw. Het is Marie. Marie is degene die altijd onze bijeenkomsten organiseert hier in Parijs. Ze geeft een gil. Dan drukt ze de kraan dicht en loopt naar voren om een badhanddoek te pakken die ze snel om zich heen slaat. Dan herkent zij mij ook.

“Paul,” vraagt ze met een typische Franse tongval, “Wat doe jij hier?” Er klinkt enorme verbazing in haar stem. Ik besef dat ik geheel naakt voor haar staat en pakt dan ook een handdoek. De handdoek is een stuk kleiner dan de badhanddoek die Marie heeft gepakt. Ik houd de handdoek voor mijn edele delen.

“Ik ben net aangekomen en kreeg deze kamer toegewezen,”, begin ik, “En nu wilde ik gaan douchen.”

Marie is een leuke vlotte, typische Franse vrouw, niet al te groot maar goed gevormd met sprekende donkere ogen. Bij voorgaande bijeenkomsten waren we al een paar keer uit eten geweest en had ik flink zitten flirten. Veel verder was het nooit gekomen, meestal waren er ook andere collega’s bij aanwezig.

“Ik heb deze kamer toegewezen gekregen,” zegt Marie. Ze kijkt nog steeds verbaasd. Ik zie dat ze mij van top tot teen opneemt met haar mooie ogen.

“Ik denk,” zeg ik, “dat er iets mis is gegaan, maar wel plezierig mis.”. Het laatste ontglipt mij voordat ik er erg in heb. Marie begint te glimlachen.

“Moeten we zo maar eens gaan kijken of we het kunnen regelen bij de receptie,” zegt ze. “Maar dan moeten we ons eerst maar eens gaan aankleden.” Ze draait zich om en geeft dan haar badhanddoek aan mij. “Droog mij maar af als je wilt.” Vraagt ze.

Even aarzel ik, maar dan leg ik mijn handdoek neer en pak Marie’s badhanddoek aan. Ik begin met het afdrogen van Marie’s rug. Ik sta helemaal naakt. Ik zak wat door mijn knieën en droog nu de benen af. Marie draait zich om. Ik ga weer rechtop staan en kijk naar de stevige, volle borsten van Marie. Ik zie dat de tepels hard geworden zijn. Ik kijk omlaag en zie dat ze een kaal geschoren kutje heeft. Ik kijk opnieuw recht in de donkere ogen van Marie. Dan slaat ze haar armen om mij heen en ze trekt zich tegen mij aan. Ik laat de badhanddoek vallen en onze lippen vinden elkaar in een lange warme kus. Mijn handen glijden over haar rug. Marie laat haar armen zakken en haar handen pakken dan mijn inmiddels hard geworden penis vast. Ze knijpt er stevig in.

“We gaan het straks wel regelen,” fluistert ze in mijn oor. “Laten we maar eerst van het moment gaan genieten.” Ze pakt mijn hand vast en trekt mij de badkamer uit. Bij het bed laat Marie zich achteruit op het bed vallen. Ze houdt mij vast dus ik val boven op haar. We kruipen verder op het bed en beginnen opnieuw uitgebreid te kussen. Mijn mond gaat op zoek naar de harde tepels. Ik zuig er hard aan met een lichte kreun van Marie tot gevolg. In de andere, harde tepel bijt ik zachtjes en ik voel een rilling van genot door haar lichaam gaan. Mijn mond gaat verder omlaag op zoek naar het kutje van Marie. Mijn tong vindt een warme, natte clitoris en gaat diep naar binnen. Ondertussen pakt Marie mijn hoofd vast en kroelt wat door mijn haren. Dan trekt ze mijn hoofd naar boven.

“Ik wil hem hebben,” zegt ze. “Nu!”

Ik ga wat naar boven en even later wordt mijn penis omringd door een warm, nat kutje. Langzaam ga ik op en neer waarbij Marie mijn billen stevig vast pakt. Ik voel dat ik niet lang meer mijn orgasme kan uitstellen en ga steeds sneller op en neer. Even later spuit ik het kutje helemaal vol met mijn sperma. Marie heeft duidelijk ook een orgasme en gilt het uit. Niet veel later liggen we uitgeput naast elkaar. Marie aait wat over mijn borsten en kijkt mij verlekkerd aan.

“Dat was heel aangenaam,” zegt ze, “en smaakt naar meer…” Er valt een kleine stilte. Dan gaat haar hand naar mijn slap geworden penis. Ze knijpt er wat in. Het duurt eventjes, maar dan voel ik dat mijn penis weer begint te groeien. Marie merkt dat ook. Ze kruipt op mij. Even later voel ik mijn penis in haar warme mond. Haar geile kutje hangt nu precies boven mijn mond. Ik pak haar billen vast en trekt haar wat omlaag. Mijn tong begint haar klitje te bewerken. Marie begint te kreunen en ik voel haar tong wild om mijn eikel heen gaan. Ik ga steeds sneller met mijn tong over haar klitje. Dan duwt Marie zich op. Het lekkere klitje is weer weg. Marie draait zich om en gaat boven op mij zitten. Ze stuurt mijn keiharde penis bij haar gleufje naar binnen. Ze leunt met haar handen zwaar op mijn borstkas en gaat rustig op en neer. Steeds sneller gaat ze op en neer. Ineens komt ze kreunend klaar. Ik pak haar billen stevig vast en zorg er voor dat ze nog een paar keer op en neer gaat. Ook ik kom kreunend klaar. Voor een tweede keer spuit ik mijn sperma bij Marie naar binnen. Marie leunt nu verder naar voren en kijkt mij aan met haar mooie donkere ogen.

“Ja,” zegt ze. “Dit was geweldig!” Ik knik. “Laten we ons maar wat gaan opfrissen,” gaat ze verder, “en dan bij de receptie eens kijken wat er is misgegaan.”

Marie stapt van het bed en loopt naar de badkamer. Ik loop achter haar aan. We frissen ons op en kleden ons aan. We lopen naar de deur waar Marie mij nog een lange, warme kus geeft. We gaan naar beneden en vragen aan de receptionist wat er mis is gegaan. Het blijkt dat ze bij mijn keycard een verkeerd kamernummer hebben opgenomen. Snel maken ze een nieuwe keycard. Ik heb een kamer precies recht tegenover die van Marie. Ze lacht naar mij en fluister in mijn oor.

“Lekker gemakkelijk voor later vanavond!” Ik knik. We zien in de bar wat andere collega’s zitten.

“Ik kom vanavond mijn koffer ophalen,” zeg ik tegen Marie. “Laten we nu maar wat gaan drinken en eten met onze andere collega’s.”

Samen lopen we naar de bar. Ik voel mij lekker en verheug mij al op de avond.

Hans Woudstra

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *