Bijverdienste

()

Hallo. Ik ben Jacob een tweeëndertig jarige niet onaantrekkelijke man. Mijn grootste hobby is betaalseks. En wel op bezoek niet bij professionelen maar bij echte huisvrouwtjes die zichzelf op de diverse seksadvertentie sites aanbieden. Uit ervaring weet ik dat daaronder vele geile vrouwen zitten die seks te kort komen en het eigenlijk meer voor de seks als het geld doen. Ik heb vele geile avonturen meegemaakt en als voorbeeld wil ik hierbij een gewone simpele afspraak vertellen.

Ik las op een van de genoemde sites een advertentie van een huisvrouw in het Antwerpse.  – Wie maakt mijn fantasie waar? Ik zit overdag, doordeweeks vaak alleen thuis. Zelfs een slanke, goedgevormde dame van begin veertig wil ook wel eens wat spanning. Lijkt mij zeer geil als jij, een wildvreemde man, bij mij aanbelt. We lopen naar de keuken, jij geeft me €50 en zegt, ‘je weet wel wat je er voor moet doen, schatje’. Je maakt je broek open en haalt je pik te voorschijn. Ik maak hem stijf, schuif er een condoom om en pijp je heerlijk klaar. Geen intimiteiten. Jij doet je broek weer dicht en gaat weer weg”. –

Op een of andere manier maakte deze advertentie mij nieuwsgierig en ik besloot erop te reageren. Ik had wel zin in een pijpbeurt en voor de genoemde prijs hoefde ik het niet te laten. Ik belde haar op en maakte een afspraak om direct dezelfde middag nog langs te komen. Het opgegeven adres was een benedenhuis in een doorsnee woonstraat. Ik belde aan en wachtte af wat er zou gaan gebeuren. Bij het openen van de voordeur verscheen er inderdaad en slanke goed verzorgde vrouw van veertig, vijftig jaar oud, gekleed in een zwarte lange broek met een laag uitgesneden zwart topje waarin een paar ferme ‘dames’ pronkten. Ik werd door haar uitermate opgewekt en vrolijk ontvangen.

Zij vertelde mij dat haar naam Mimi was en dat zij slechts sporadisch adverteerde omdat veel tijd bij haar in beslag genomen werd door haar ‘normale’ werk wat eerlijk gezegd niet zo goed betaalde, vandaar deze extra ‘werkzaamheden’. Daarbij beleefde ze, zoals ze vertelde, aan de extra ‘werkzaamheden’ ook nog veel plezier. Ze was alleenstaand en zo kwam ze zogezegd ook nog een beetje aan haar gerief. Ze zag er, ondanks niet zo piepjong meer, nog fantastisch en goed verzorgd uit en toonde een heerlijke voorgevel wat nog extra geaccentueerd werd door haar laag uitgesneden topje waarin haar ‘dames’ zich, bh-loos, aangenaam presenteerden. Als ik het goed zag vond ze de afspraak zelf ook wel spannend, want haar tepels toonden zich duidelijk zichtbaar achter het textiel.

“Ga je mee naar de keuken” vroeg ze. Dit hoef je mij nooit twee keer te vragen en ik volgde haar uiteraard onmiddellijk door haar woonkamer heen naar achteren naar de keuken. Zij liet mij tegen het aanrecht staan en al tongzoenend maakte zij daar de riem van mijn broek los, ritste de rits naar beneden, maakte het knoopje los, waarna de broek fluks op de grond belandde. In een vloeiende beweging deed ze vervolgens mijn boxershirt zakken waarna piemelmans zich aan de buitenwereld kon tonen. Die was, gezien de vooruitzichten al aardig op de spanning vooruitgelopen en toonde zich al fier en uitermate opgetogen.

“Je weet wat je doen moet” zei ik.

“Nu, die heeft duidelijk zin, zeker de laatste dagen veel tekort gekomen”, zei ze, intussen er even een washandje overheen halend. Zij bukte zich, ging door de knieën en slobberde piemelmans direct tussen haar lippen naar binnen. Vol overgave ging zij onmiddellijk met haar mond en tong aan het werk. Dit terwijl haar handen een aftrekkende beweging om mijn penis maakten. Al pijpend bleef ze mij met haar grote ogen aankijken. Gezien het uitzicht kon ik de verleiding niet weerstaan om een van mijn handen naar beneden in haar topje te laten glijden naar haar geweldige borsten en deze zachtjes te bewerken.

“Oeh…” kwam er kirrend uit haar mond, “dat is lekker, wacht even” en zij deed haar topje uit. Man, wat een paar lekkere prammen kwamen er daar tevoorschijn. Met een paar grote tepels die uitermate gevoelig bleken te zijn. Zij kwam na korte tijd al kreunend klaar, schokkend met haar lichaam. Intussen verwoed verdergaand met haar pijpwerk.

“Ik kom nogal snel klaar” zei ze en ging verder met genieten. Piemelmans genoot enorm van de aandacht en haar echt superieur geslobber. Hij verdween helemaal tot aan de wortel achter in haar keel. Aangezien ik merkte dat zij zelf ook enorm opgewonden raakte van haar pijpwerk en met stimulans van de behandeling van haar borsten en tepels, plaatste ik de opmerking dat ik wel meer zou willen. Ze reageerde niet meteen, ging zonder spreken nog even door met haar pijpwerk en stopte toen abrupt.

“Je hebt mij ook behoorlijk geil gemaakt en als je er iets bijdoet, dan heb ik er eigenlijk ook wel zin in”. Ze haalde een condoom uit een keukenlade, gaf die aan mij, deed haar zwarte lange broek uit en ging alleen gekleed in een stringetje met haar rug naar mij toe voorover gebogen tegen het aanrecht staan, met haar benen ietwat gespreid. Ik begon haar billen zachtjes te strelen met mijn ene hand terwijl de andere hand voorzichtig haar stringetje opzij schoof. Ik kreeg daardoor een goed zicht op haar geschoren gladde glinsterende poes. Mijn stevige erectie kreeg daardoor nog een extra stevige boost, ik nam hem bij de hand en schoof piemel en mans tussen haar billen direct door tegen haar poes. Het voorafgaande had haar aardig opgewonden, zij was supernat en ik gleed ook direct door haar kut in. Dit liet zij zonder tegenstribbelen toe, ergo zij vroeg mij haar goed te neuken.

Ik begon haar te neuken en zij was blijkbaar al zeer geil geworden want zij kwam na een paar minuten al luidruchtig klaar. Tot mijn grote spijt moet ik zeggen dat het bij mij ook niet lang geduurd heeft. Ik was door dit alles zo opgewonden dat het condoom te snel volgespoten werd. Ik stond tegen haar aangedrukt nog na te genieten en besloot tot enig verder initiatief.

“Meid, je hebt een heerlijke kut, daar wil ik meer van proeven”. Ik trok mij terug uit haar en schoof het ruim gevulde condoom van mijn pik af.

“Jij had hoge nood” zei Mimi en keek met bewondering naar het goed gevulde condoom. Zij had zichzelf omgedraaid en stond met haar gezicht naar mij toe naar mijn pik en het condoom te kijken. Ik legde het condoom weg en tilde Mimi fluks op het aanrecht. Zij was totaal verrast. Ik spreidde haar benen en begon haar te beffen. Daarin ben ik eerlijk gezegd vrij goed en zij genoot duidelijk. Zij omklemde mijn hoofd met haar handen en drukte als ware mijn mond dichter tegen haar aan. Het resultaat liet dan ook niet lang op zich wachten. Zij kwam enorm klaar en sloot genietend haar ogen. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om mijn intussen weer gegroeide en omhoog-staande penis in haar poes te schuiven. Dit nu zonder condoom maar Mimi reageerde daar niet op.

“Neuk mij’ zei ze en begon met haar ogen dicht neukbewegingen te maken. Ik hield het nu een stuk langer uit dan de eerste keer en liet Mimi meermalen komen. Tenslotte spoot ik mijn lading diep in haar.

“Dat was heerlijk genieten” zei ze even later. En dat heeft ze nadien bij andere gelegenheden nog dikwijls herhaald.

Hagar DeLieverd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *