De ontmoeting aan zee

()

Half negen, tijd om op te staan! Ik ga naar de luxe badkamer die hoort bij mijn kamer in het hotel aan zee. Even een douche en aankleden, dan neem ik de lift naar het restaurant voor het ontbijt. Ik maak een keuze uit het buffet en vind nog een vrij tafeltje aan de grote ramen die uitkijken op het strand. Tevreden geniet ik van het uitzicht en begin een broodje te smeren. Als ik even opkijk, wordt mijn blik getrokken door een man die ook alleen aan een tafeltje zit. Zijn heldere ogen kijken me nieuwsgierig aan. Hij ziet er aantrekkelijk uit en ik voel een lichte opwinding als hij me aan blijft staren. Mooie ogen, leuk haar dat pluizig recht staat van het wassen … ik begin onbewust te glimlachen. Even later kan ik het niet laten nog eens in zijn richting te kijken … het tafeltje is leeg en ik voel een steekje van teleurstelling. Ach, ik ken die man niet eens, misschien is hij wel homo.

Na het eten trek ik mijn jas aan om een wandeling te maken. Het is vroeg in het voorjaar, er staat een frisse wind en het strand ligt er nog verlaten bij. Ik bereik het harde zand langs de branding en richt mijn gezicht naar de eerste zonnestralen. Een bejaard echtpaar komt hand in hand voorbij, een vrouw wandelt met haar hondje, op de golfbreker zie ik tegen de zon in het silhouet van een man. Groot, goedgebouwd. Ik bereik de golfbreker en plots glijdt mijn voet weg over de glibberige algen. Ik val op mijn knie en een “Au!” ontsnapt me.

De man draait zich om en opnieuw staar ik in die hypnotiserende heldere ogen. Ik voel me belachelijk en krabbel overeind, maar hij neemt me rustig bij de arm en vraagt.

“Gaat het?”

“Eh … ja hoor,” mompel ik.

Hij bekijkt mijn knie en ik denk: o nee, zeg nu niet dat je dokter of verpleger bent!

“Dat ziet er niet erg uit,” lacht hij “Gelukkig, want ik moet bekennen dat ik niets van EHBO ken.” Opgelucht geef ik hem een dankbare glimlach en vraag of ik hem daarnet niet in het hotel gezien heb.

“Dat klopt, ik had je meteen herkend want zo’n knappe vrouw vergeet ik niet snel,” flirt hij. “Ik heb me nog niet voorgesteld, mijn naam is John.”

“Christine,” stamel ik onder de indruk van zijn vlotheid.

“Een naam die goed bij je past,” vleit hij. “Ik zag dat je alleen was bij het ontbijt …”

“Ja, ik had het nodig om een paar dagen weg te zijn,” zeg ik.

John merkt op dat het soms deugd kan doen om er eens tussenuit te zijn. Hij zegt dat zo lief dat de tranen in mijn ogen springen. Ik zie dat hij naar mijn ringvinger kijkt en zonder nadenken flap ik eruit:

“Ja, ik ben getrouwd, maar daar wil ik nu even niet aan denken, daarom ben ik hier juist!” John negeert mijn verwarring en zegt rustig.

“Zullen we een stukje wandelen? Het is nogal frisjes om hier lang te blijven staan.” We stappen samen verder, ik voel me klein naast zijn grote gestalte en tegelijk ook vreemd veilig, alsof we bij elkaar passen. Ongemerkt weet John me af te leiden en al snel moet ik lachen om zijn grapjes en spitsvondige opmerkingen. Bij de volgende golfbreker neemt hij als vanzelfsprekend mijn hand – pas op, het is hier glad – en als we even verder blijven staan om naar een groepje ruziënde meeuwen te kijken, slaat hij zijn arm om me heen. Ik wil tegenstribbelen, maar het voelt zo goed, zo vertrouwd en onze monden vinden elkaar in een zachte tedere kus.

Een tevreden zucht ontsnapt me, zo ben ik nog nooit gekust en ik hef mijn gezicht op voor meer. John drukt zijn lippen op de mijne, zijn tong verkent voorzichtig mijn mond. Ademloos voel ik een tinteling door me heen trekken, het lijkt of de wereld stilstaat. John legt zijn hand op mijn hoofd en streelt door mijn haar, ik laat mijn wang tegen zijn jas rusten alsof ze daar hoort. Zijn hand glijdt lager, langs mijn rug naar beneden en kruipt onder mijn korte jas. John kijkt me teder aan en zegt zacht.

“Christine, je moest eens weten hoe eenzaam ik me soms voel en hoe ik ernaar verlang om een vrouw in mijn armen te houden.”

Zijn stem ontroert me en ik denk aan mijn ijskoude thuissituatie waarin tederheid en sensualiteit tot nul gereduceerd zijn. Verstrengeld alsof we elkaar al jaren kennen wandelen we verder. Er zijn geen woorden meer nodig, we voelen elkaar aan en maken rechtsomkeer, algauw staan we voor het hotel. Het is onmogelijk elkaar los te laten, samen stappen we in de lift en John kijkt me aan terwijl hij het knopje van de derde verdieping indrukt. Ik voel zijn sterke viriele lichaam tegen me aan, het maakt me opgewonden en ik knik in stilzwijgend akkoord.

John leidt me naar zijn kamer, zodra we binnen zijn, trekt hij me dicht tegen zich aan en zoent me sensueel met zijn volle warme mond. Ik krijg het er heet van en trek mijn jas uit. Er verschijnen pretlichtjes in zijn ogen als ik me ongevraagd begin uit te kleden en hij volgt mijn voorbeeld. Dan legt hij zijn handen op mijn taille, vandaar begeven ze zich onder mijn truitje om begerig mijn blote huid te strelen.

“Zo zacht …” mompelt John terwijl hij mijn truitje uittrekt. Met de top van zijn vinger volgt hij de omtrek van mijn paarse beha. Ik zucht van genoegen als hij zijn vinger naar mijn tepel laat glijden, het laat me tintelen en verlangen naar zijn naakte lijf. Ik trek zijn zachte blauwe trui naar omhoog en begin de knoopjes van zijn hemd los te maken. Eerst aan de onderkant zodat er een stukje buik tevoorschijn komt. Ik steek mijn handen onder zijn hemd en omvat zijn heerlijk zachte warme lijf. We staan nu heel dicht bij elkaar. John kust mijn hals, zijn lippen beroeren het kuiltje tussen mijn borsten. Met zijn heldere ogen strak in de mijne frutselt hij het haakje van mijn beha los.

“Wat ben je mooi,” zucht hij, zijn lippen omvatten een tepel en hij zuigt er zachtjes aan. Het kriebelt door mijn hele lijf. Ik maak de andere hemdsknoopjes los en geniet van zijn goedgebouwde lichaam. Ik leg mijn wang tegen de blonde haartjes op zijn borst en laat mijn handen zijn gladde huid verkennen. Ik wrijf het topje van mijn neus tegen zijn tepels. Hij lacht en omvat mijn borsten met beide handen terwijl hij tedere ronddraaiende bewegingen maakt. Ik kreun zachtjes en laat mijn vingers langs de omtrek van zijn jeans wandelen, zijn buik is een beetje mollig en zacht wat ik heel sexy vind.

John staat stil te genieten terwijl ik hem uitkleed, zijn verlangen neemt toe als ik met mijn tong de binnenkant van zijn dijen volg en mijn verhitte gezicht tegen de bobbel in zijn onderbroekje druk. Hij legt zijn handen krachtig op mijn kontje, dat moedigt me aan om verder te gaan. Plagend lik ik langs de rand van zijn broekje, ik voel hoe zijn penis met schokjes reageert.

“Kom, ik wil je zien,” zucht John. Ik help hem om mijn strakke jeans af te stropen. Hij legt zijn hand stevig tussen mijn benen, ik voel de druk doorheen mijn slipje, dan tast hij door de stof naar mijn klitje. Zo opwindend ben ik nog nooit gestreeld, het maakt me vochtig van verlangen. John trekt speels mijn slipje uit, duwt mijn benen uit elkaar en verkent mijn lichaam met het puntje van zijn tong, tergend langzaam en tegelijk onbeschrijflijk heerlijk. Ik verlang ernaar hem helemaal naakt te zien, zijn onderbroekje gaat snel uit en ik bewonder zijn penis die zacht op een donzig nestje schaamhaar ligt. Het geeft me een intense drang om hem aan te raken en te strelen. Ik ga schrijlings op hem zitten zodat mijn kutje zijn penis raakt, het voelt als een vlinderzachte zoen die me veel zin doet krijgen. Ik schuif heen en weer, hij kreunt van genot en knijpt in mijn tepels.

“Doe ik je geen pijn?”, vraagt hij, maar ik antwoord dat het nog harder mag. Dan schuif ik achteruit en lik langs zijn penis, van het topje naar beneden en verder, over en rond zijn ballen die ik een voor een in mijn mond neem om er zacht op te zuigen.

“Dat is lekker …”, vindt John. Ik lik het topje van zijn penis en laat mijn tong met snelle bewegingen over en rond de eikel gaan. Ik word er zelf steeds meer opgewonden van. John tilt mijn hoofd op en kijkt me aan.

“Jij bent verdomd lekker!”, zegt hij.

Gretig zoeken zijn lippen de mijne voor een lange passionele zoen, dan kust hij mijn borsten en trekt met zijn tong kringetjes rond mijn navel. Plots verrast hij me als zijn lippen zich rond mijn klitje sluiten en hij al zuigend een tinteling door mijn onderbuik doet gaan. Hij geniet ervan me te strelen en te likken, zachte trage bewegingen afgewisseld met korte snelle. Zijn tong gaat in en uit en maakt me ontzettend gretig. Ik hou het bijna niet meer uit en begin te trillen, dat spoort John aan om mijn gevoelige plekjes te zoeken. Het is heerlijk om zo verwend te worden.

Ik wil hem ook aanraken, strelen, likken … maar hij is buiten mijn bereik. Hij brengt me in extase en ik laat mezelf gaan. Ik wil meer, sneller en ik beweeg mijn heupen mee. Niet ophouden … opeens vlamt er een fel genot in mij en ik stoot ongeremd een paar kreten uit terwijl ik klaarkom. Ik verwacht dat John nu zal stoppen, maar hij gaat verder. Heel even is het pijnlijk, maar dan overspoelt de ene golf na de andere mij in een langdurend orgasme. Wat een sensatie!

Langzaam trekken de golven weg en ik lig verzaligd tegen hem aan na te genieten. Vanzelf zoekt mijn hand zijn penis en begint hem te strelen, het is een heerlijk gevoel. John kijkt me heel teder aan en zegt.

“Niet doen, lieve Christine …”

Ik begrijp dit niet en zeg dat ik hem ook wil laten genieten.

“Je hebt me al zoveel gegeven …” zucht John “Het is heel lang geleden dat ik van sensualiteit genoten heb, dit is voldoende.”

Het is een ongewone reactie, maar ik voel dat hij het echt meent. Dicht tegen elkaar aan liggen we nog een poosje te praten, mijn hoofd rust op zijn schouder, het is een weelde die ik thuis niet meer ken. Een tijd later zegt John dat hij tot zijn spijt naar een vergadering moet, hij verblijft in dit hotel voor zaken. Stilletjes kleden we ons aan, spontaan omarmen we elkaar voor een stevige knuffel en een laatste zalige zoen.

“Zie ik je straks nog?”, vraag ik, maar John legt een vinger op mijn lippen en fluistert.

“Stil … nu is een moment van puur geluk.”

Aan de liftdeur neemt hij afscheid met een zoen in mijn haren, als in een waas ga ik naar mijn kamer. Tranen prikken in mijn ogen, van geluk, van teleurstelling, van verlangen …

De verdere dag breng ik in mijn eentje door en de volgende morgen ga ik naar het restaurant in de hoop hem bij het ontbijt te treffen. Hij is er niet, ik wil zekerheid en vraag aan de receptie naar de man van kamer 318.

“Hij is om 7 u al uitgecheckt,” klinkt het antwoord. Geschrokken draai ik me om, de receptionist roept me terug.

“Bent u Christine? Dan heeft hij een brief voor u achtergelaten.”

Verwonderd ga ik in de lounge zitten en lees: “Lieve Christine, je bent een prachtige bloem die ik nooit zal vergeten. Bedankt. John xxx”

Ontroerd fluister ik. “Ik zal jou ook niet vergeten, lieve John”.

EEN ONTMOETING AAN ZEE Deel 2

Die avond voel ik me eenzamer dan ooit, het zegt me allemaal niets meer. Ik probeer tevergeefs John uit mijn gedachten te zetten, maar het abrupte afscheid doet pijn. Die paar uren samen waren zo mooi en ik verlang er intens naar zijn lichaam weer tegen het mijne te voelen, zijn opwinding te delen tot we samen de bergtop bereiken. In mijn eentje aan de bar drink ik meer dan ik gewend ben, dat resulteert de volgende dag in een negatieve stemming die ik probeer te verjagen door uit te waaien op het strand. Het weer is al even somber, er valt zelfs wat fijne motregen. Vlakbij de branding schrijf ik met mijn schoen in grote letters JOHN en kijk toe hoe de golven het uitwissen. Het doet mijn verlangen niet afnemen, dapper stap ik door het zand in de hoop warm te worden. Het lege strand geeft me een treurig gevoel, ik loop hier in mijn eentje als een dwaas.

Maar blijkbaar ben ik niet de enige dwaas, een eenzame man trotseert dit miezerige weer en komt met grote passen mijn richting uit. Even staat mijn hart stil, die grote gestalte, dat lijkt wel … maar dat kan niet, mijn fantasie speelt me parten. In dromen verzonken stap ik verder, de man nadert me en … ja, oh ja …. John!

Ik ren naar hem toe en verzink in zijn armen, onze lippen op elkaar voor een zoute zoen. Ik klamp me aan hem vast, lachend en huilend tegelijk. Hij slaat zijn armen stevig om me heen in een eindeloze knuffel.

Het grijze weer is niet langer somber, de fijne regendruppeltjes voel ik niet meer, de aanwezigheid van John verwarmt me als een zonnestraal. Na een hele poos laten we elkaar los en beginnen tegelijk te praten.

“Christine, ik moest je terugzien …”

“Wat heerlijk dat je er bent …”

Het brengt ons aan het lachen en we komen weer op aarde terecht, ik huiver in mijn natte jas.

“Laten we iets warms gaan drinken,” stelt John voor “Dit is echt geen plek voor een romantisch rendez-vous.”

Hij trekt me dicht tegen zich aan en we zoeken een gezellige taverne op de dijk. Even later zitten we achter twee dampende koppen chocolademelk.

“Ik ben een zoetekauw,” lacht John, “dat is één van mijn vrouwelijke trekjes.”

“Heb je er dan nog andere?” Plaag ik.

“Ongeduld, antwoordt hij. “Daarom ben ik hier al terug.” Dat is alvast een trekje dat erg in mijn smaak valt en ik vraag of hij weer in het hotel verblijft.

“Nee, ik moet vanavond terug, ik kan geen vrij nemen. Heb jij… ?”

Ik begrijp de hint en antwoord plagend. “Tweemaal ja!” John kijkt me niet-begrijpend aan en vraagt wat ik bedoel.

“Ja, voor mijn kamer en ja ik heb zin,” zeg ik vrijpostig.

“Je overvalt me,” lacht John, “ik ben geen gretige vrouw gewend, maar ik moet toegeven dat het me bevalt. Het is zelfs bepaald opwindend”. Hij komt dicht bij me zitten en onze handen vinden elkaar tussen de kopjes door, hij legt zijn warme vingers rond de mijne en streelt de rug van mijn hand. Ik kijk diep in zijn heldere ogen en lees zijn verlangen naar tederheid, naar intiem samen zijn. John heeft een mooie lieve mond, zijn lippen doen me verlangen om hem te zoenen, zijn begerige tong te voelen. Ik hou mijn hoofd achterover, kijk hem ondeugend aan en doe dan mijn ogen dicht. Hij begrijpt wat ik wil.

“Christientje, dit is er hier niet de ideale plaats voor,” lacht hij. En gelijk heeft hij, we zitten midden in een taverne, het publiek bestaat hoofdzakelijk uit bejaarde vakantiegangers die ons gesprek met belangstelling gadeslaan.

“Wat denk je van de vijfde verdieping of heb je hoogtevrees?” Plaag ik.

“Al was het het topje van de Eiffeltoren, als jij er maar bij bent,” antwoordt John. Snel rekent hij af en hand in hand wandelen we door de regen naar het hotel om als vanzelfsprekend in mijn kamer te belanden. De natte jassen gaan vlug uit en hij trekt me stevig tegen zich aan. Zijn lippen beroeren de mijne, zijn tong streelt mijn mond. Ik leg mijn hand tegen de achterkant van zijn hoofd, zacht haar kriebelt onder mijn vingers. We verliezen ons in een intense langdurige kus.

John leidt me in de richting van de badkamer. We kleden elkaar uit en ik bewonder weer zijn mooi gevormde lichaam. Als hij een been opheft om over de badrand te stappen, ziet zijn gladde kont er heel sexy uit en ik druk een zoen op zijn fraaie billen. Meteen draait John zich om en tilt me met zijn sterke armen op tot ik ook in het bad sta. Hij zet de douche aan, het water is heerlijk warm. Hij streelt mijn rug en mijn kontje, zijn natte warme vingers glijden tussen mijn benen en ik hou mijn adem in als ze mijn opening binnengaan. Het maakt me heerlijk opgewonden.

Ik neem wat badschuim en verdeel het over mijn handen die ik dan over zijn lichaam laat gaan. Zijn huid is glad en sensueel, zijn ronde schouders, de haartjes op zijn armen, zijn borst met opgerichte tepels. Ik neem nog wat badschuim voor zijn gespierde rug, zijn billen en kuiten … en kom langs de binnenkant van zijn dijen terug naar boven. Ik neem zijn ballen een voor een in mijn warme handen en masseer ze zachtjes. John sluit genietend zijn ogen als ik zijn penis tussen mijn handpalmen leg en een rollende beweging maak. Ik voel dat zijn penis ontwaakt en zich begint op te richten, het is opwindend om die overgang te voelen. Ik maak met mijn vingers een koker en knijp eerst zachtjes, dan harder terwijl mijn hand heen en weer schuift. John omvat mijn kontje met zijn ene hand terwijl hij met zijn andere de douche loshaakt en de straal van dichtbij op mijn klitje richt, dat is heerlijk prikkelend.

“Ik heb zin om met je te vrijen,” fluistert hij, “wil jij dat ook?”

“Ja, ja … voel je dat niet?” Zucht ik. Lachend zegt John.

“Ik wilde je zo graag ja horen zeggen, het doet goed om me begeerd te voelen.”

Plots draait hij de kraan dicht, slaat een grote witte handdoek om me heen en draagt me als een prinses naar het bed waar hij me teder op het laken neer vleit. Ik ga er ontspannen bij liggen, verlangend naar wat hij verder in petto heeft. Langzaam wikkelt hij de handdoek los, het is alsof hij me voor de eerste keer naakt ziet en hij overdekt mij met zoentjes … mijn hals, borsten, navel, zijn lippen kriebelen rond mijn geschoren kutje en kruipen weer naar boven … over mijn gladde buik en langs het kuiltje tussen mijn borsten … en eindigen in een passionele kus als onze tongen elkaar vinden. Zijn stevige penis ligt heet tegen mijn huid en ik verlang er intens naar hem in mij te voelen. Ik duw mijn heupen omhoog, zijn vochtige eikel streelt mijn klitje.

“John …,” hijg ik, “oh John …”

Zijn penis drukt tegen mij, gretig beweeg ik mij om hem te ontvangen. Het is heerlijk opwindend als hij langzaam in mij doordringt, ik wil op een bergtop dansen maar blijf muisstil liggen, elk plekje van mijn lichaam verbonden met het zijne als hij mij vult … volledig vult … met onbeschrijflijk genot. John verstaat de kunst om onbeweeglijk in mij te blijven, wat me heel geil maakt. Hij kijkt me aan met zijn heldere lieve ogen, ik verlies mezelf in zijn blik en beweeg mijn bekken op en neer, eerst langzaam, dan steeds sneller tot hij het niet meer kan uithouden en diep in mij begint te stoten.

Onze lichamen vinden hetzelfde ritme, ik knijp hard in zijn billen en trek hem naar me toe. Hij stoot sneller, harder, we schreeuwen het tegelijk uit als we samen het hoogtepunt bereiken. Hij blijft nog even hard in mij en dat doet me rillen van genot. Dan komt hij naast me liggen en zijn druipende penis wordt zichtbaar. Met een streelzachte tong lik ik het vocht van de eikel en proef hem in mijn mond.

Gelukzalig liggen we in elkaars armen na te genieten, we fluisteren lieve woordjes en ik doezel even weg, het slaaptekort laat zich voelen. Als ik wakker word, kijkt hij me glimlachend aan, hij ziet er ongelooflijk knap uit. Ik streel zijn gezicht dat me al heel vertrouwd begint te worden. John kust me en zegt zachtjes dat hij algauw terug weg moet. Ik stel de vraag die op mijn lippen brandt: of we elkaar terugzien? Hij neemt mijn gezicht in zijn handen.

“Christine, op deze korte tijd ben je veel voor mij gaan betekenen, ik wil je zeker terugzien maar ik kan nog niet zeggen wanneer.”

We wisselen Gsm-nummers uit en dan neemt hij afscheid met een innige omhelzing. Als ik me wil aankleden om hem te vergezellen naar de uitgang houdt hij me tegen.

“Ik wil me je herinneren zoals je nu bent, zo puur en mooi.” zegt hij.

Ik kijk hem teder aan tot hij de kamerdeur zachtjes achter zich sluit. Dan kruip ik onder het dekbed, rol me op tot een bolletje, dromend van een prins die John heet.

Profi

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *