Geen taboe meer

()

Ik (Isabel) ben nog altijd onderweg met mijn vriendin Lien (zie ‘Geil naar Parijs’). Nadat Lien me ertoe aangezet had om geen remmingen meer te hebben in haar bijzijn en mezelf te bevredigen in de auto, naast haar, voelde ik me heerlijk bevrijd. Lien had er duidelijk van genoten om me te zien en horen klaarkomen. Ze begon spontaan te vertellen over hoe vaak en waar zij meestal haar verlangens bevredigde, ze was er heel open over. Ik was blij verrast, want hoewel ik altijd van mezelf had gedacht dat ik misschien abnormaal vaak masturbeerde, bleek Lien zeker niet minder lust te hebben. Ze vingerde zichzelf bijna dagelijks vertelde ze, vaak al ’s morgens in bed, maar soms ook op de trein! Ik vertelde haar dat ik er ook altijd van genoot, soms heel intens als ik echt de tijd nam, soms was het meer puur een nood aan snelle bevrediging. Ik weet ook dat zij er met een tante heel open over gesproken heeft. Trouwens, we hebben ook eens samen getuige mogen zijn van de vrije manier waarop haar tante en haar ouders omgaan met seksualiteit. (Dat vertel ik nog eens op een andere dag).

“Zullen we nog eens wisselen van plaats? Vroeg Lien uiteindelijk. Ik antwoordde bevestigend, ik vermoedde wel dat ze zich ook eens wou laten gaan, ik hoopte er eigenlijk op. Ik had nog nooit een vrouw zichzelf zien bevredigen (toch niet in het echt, wel een paar keer in pornofilmpjes) en ik geilde er wel een beetje op. We reden tot aan de volgende parking en vonden een plaatsje in de schaduw, langs de rand van de parking. Ik haalde het picknickdekentje uit de koffer en nam het mee. Even de benen strekken, we wandelden naar de rand van de parking toe, het terrein glooide wat naar beneden naar een riviertje. Het riviertje leek een leuke plaats om te rusten, een beetje verwijderd van de lelijke en drukke parking.

“Mooi rustig plekje” zei Lien, “laat ons hier even languit liggen, wat rusten en afkoelen.” Van afkoelen was niet echt sprake. Lien vertelde me hoe geil ze het vond om mijn orgasme mee te beleven daarnet. “Ik ben er ook wat nat van geworden voel ik “ vertelde ze me giechelend. “Dan wil ik ook graag eens meekijken” lachte ik terug. “Wat, wil je dat ik hier masturbeer?” Vroeg ze – gespeeld – verbaasd. “Ja Lientje… jouw beurt, je hebt er ongetwijfeld wel zin in.” Ze nam het dekentje uit mijn handen, spreidde het uit langs de oever en ging liggen. Ze glimlachte en vroeg mij om naast haar te gaan liggen, zodat ik met mijn lichaam het zicht vanaf de parking wat zou afschermen. Er stonden trouwens voldoende struiken tussen ons en de parking, men zou hoogstens wat beweging zien, geen details.

Ze ging met beide handen onder haar linnen rokje, deed haar slipje uit en gooide het tussen ons. Ze nam dan de rand van haar rok en trok die omhoog, zodat haar onderbuik bloot kwam te liggen. Ik zag nu de heel bleke huid tussen haar benen, en de lichte haargroei rond haar kutje. Haar rode schaamhaar zag er sexy uit, vond ik, het was dun en in kleine korte krulletjes. “Wat is dat mooi om te zien” zei ik, “je hebt een mooie poes.” Ik was en ben helemaal niet lesbisch, maar wat ik zag vond ik sensueel, vrouwelijk, warm, en het wond me op, ik voelde mijn schaamlippen kriebelen en lichtjes groeien. Tot mijn verbazing zag ik een koordje tussen haar benen, dat had ik even niet verwacht. Ze zag mijn blik en lachte luid. “Bijna vergeten” kraaide ze, “er zit nog iets in mijn kut.” Langzaam trok ze de tampon uit haar lichaam. “Kijk niet zo raar” zei ze, “ik ben gisteren gestopt met menstrueren, en dit was maar voor de zekerheid.” De tampon lag nu op haar slipje, er was inderdaad geen spoortje bloed op te zien. Ze streelde haar dijen, zachtjes, op en neer. Dan streelde ze over haar schaamhaar, over haar heuveltje. Ik genoot van haar openheid, letterlijk en figuurlijk.

“Oh!” kreunde ze “ik vind dit wel heel opwindend, dat jij naar me kijkt. Dat is de eerste keer dat iemand mij mezelf ziet strelen. Beetje raar hé?” Ik glimlachte naar haar, ik zag dat ze genoot van mijn gezelschap en van wat ze ging delen met mij. “Beetje raar misschien” was mijn antwoord, “maar laat ons deze vakantie geen taboes hebben voor elkaar, je bent al zolang mijn vriendin en nu pas zie ik je kutje, en ik hou van wat ik zie.” Ze lachte, opende haar witte dijen en ik zag nu haar donkerrode schaamlippen die zich wat openden, ze glinsterden al, nat van verlangen. Ik was intussen daar ook al vochtig denk ik, ik voelde het bloed samenstromen in en rond mijn eigen kutje dat alweer verlangde naar aanraking en opwinding. Maar ik wou eerst genieten van wat zich voor mijn ogen aan het afspelen was. Ze streelde met haar wijsvinger tussen haar lekkere lipjes.

“Oh Isabel, ik geniet van mezelf en van jou. Heerlijk dat je naar me kijkt, ik zie je genieten. Hm… wat jammer toch dat ik je kutje nog niet heb gezien toen het door je vingers verwend werd. Maar de vakantie begint pas.” De directheid van mijn lieve vriendin bleef me verbazen. Ze vingerde sneller en sneller, ze ging dieper in haar gleufje en ik hoorde dat typische geluid van haar natte schaamlippen die moesten wijken voor haar vingers. “Isabel” fluisterde ze “ ik ben een erg geile vriendin, ik hoop dat je me nu geen rare vindt?” Ik glimlachte naar haar en vertelde dat ik genoot van wat ik zag. Ze keek me recht in de ogen en kreunde zacht, terwijl ze sneller begon te vingeren. “Ah… mijn tepels kriebelen” vertelde ze “meestal knijp ik er in terwijl ik me aan het plezieren ben, maar dat zal ik nu maar niet doen zeker?”

“En waarom niet” antwoordde ik, “je moet zo veel genieten als je kan.” Ze schoof haar truitje omhoog en haar bh langs één kant omlaag zodat ik een mooie harde tepel kon zien, die erom vroeg om gestreeld te worden. Lien draaide met haar vinger rond haar tepel en trok er lichtjes aan… zoals ik het zelf ook graag heb. Opvallend toch dat alle vrouwen toch grotendeels dezelfde seksuele wensen lijken te hebben. “Straks op de camping wil ik je tietjes helemaal zien Lien” fluisterde ik, “en dan zal ik mijn borsten ook aan jou tonen.” Lien hijgde dieper en heviger, ik zag aan haar ogen dat ze ging klaarkomen, ze kneep haar benen ineens dicht op elkaar en lag hijgend in het gras. Kreunend kwam ze klaar, het orgasme golfde door haar lichaam. Ook bij mij kriebelde het nu aan mijn seksgrotje,  pas klaargekomen in de auto en nu alweer nat geworden door al die geilheid om me heen, maar ik besloot om daar nu niet aan toe te geven, onze reis was nog maar pas begonnen we hadden nog veel warme dagen voor ons…

“Wauw! Isabel, ik ben zo goed klaargekomen… zo lekker. Ik wil je heel graag naakt zien, je mooie borsten en je hete gleufje” zei Lien, “en als ik mag wil er eens aankomen ook…” We waren nog lang niet op onze bestemming, en ik voelde dat ik ging genieten van veel intieme momenten met mijn hete vriendin.

Isabel

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Geen taboe meer”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *