Afgedwongen pret

()

Dirk sloeg het toneeltje geamuseerd gade. Twee mensen die hij vaag kende van de afdeling boekhouding stonden in de veronderstelling dat ze alleen waren een beetje te vozen in de kopieerruimte. Zij was een lekker blond ding, met een paar mooie grote tieten en mooie vormen. Hij had haar bollen door de bloes heen vast en kneedde ze stevig. Dirk hield zich schuil en wachtte af wat er ging gebeuren.

“Pijp me, Chris! Durf je dat?” Fluisterde hij en het meisje keek hem even aan. Ze had haar hand op zijn gulp en kneedde de verharding die daar zichtbaar was. Ze knikte aarzelend en ging toen door haar knieën. Dirk zag hoe ze de gulp open ritste, en de pik naar buiten wurmde door de opening. De man hield zijn broek wel aan! De lul stond al heel hard naar voren toen ze hem zachtjes begon af te trekken. Hij duwde haar hoofd tegen zijn pik en ze opende haar mond. Dirk voelde zijn eigen pik verstijven, toen hij die dikke stang in dat mooie mondje zag verdwijnen. Ze nam hem gewillig helemaal in haar mond en zelfs in haar keel. Zachtjes bewoog ze haar hoofd op en neer over de harde schacht en hij stond zichtbaar op het punt om klaar te komen. Toen liet ze de pik uit haar mond glijden en fluisterde.

“Vanmiddag mag je mee, dan kun je me een uitgebreide beurt geven!” Hij keek wat teleurgesteld, maar borg zijn gereedschap toch zonder morren op. Snel greep hij haar nog even bij de borsten en toen deden ze hun kleding goed. Even later waren ze verdwenen. Dirk glimlachte even.

Die middag ging Dirk wat vroeger naar huis, alleen om zijn bivakmuts, zijn revolver en zijn camera op te halen. Hij verkleedde zich nog snel even in zijn leren pak met de leuke extraatjes en stak voor de zekerheid ook nog maar een mes bij zich. Rond kwart voor vijf zag hij ze het kantoor verlaten op de fiets. Snel reed hij met zijn auto een stuk vooruit, en daar kwamen ze samen door het natuurgebied gefietst, de ideale plek voor een hinderlaag. Dirk hoorde haar al van ver giechelen en vertrok zijn gezicht onder de muts in een grijns en stopte snel de stem- vervormer in zijn mond. Even later kwamen ze traag de hoek om gefietst, hand in hand en druk kletsend. Dirk ging breeduit op de weg staan en zorgde ervoor dat zijn pistool goed zichtbaar was.

Pas toen ze heel dichtbij waren hadden ze door wat er aan de hand was. Hun monden zakte open en hij probeerde wat te zeggen. Dirk snauwde dat ze af moesten stappen. Met een aantal korte gebaren wees hij hen het pad dat verder het natuurgebied inleidde. Hun fietsen werden verstopt en ze liepen verder tot ze tenslotte op een beschutte open plek in het bos kwamen. Dirk ging tegenover hen op een boomstronk zitten. Hij liet hen even bangig staan en wees toen dat de man moest gaan zitten.

“Het meisje blijft staan” zei hij en maakte toen een kort gebaar. “Doe je bloes uit, liefje” zei hij en gebaarde de man te blijven zitten. Ze keek hem even hulpeloos aan en begon toen zuchtend haar witte, kanten bloesje open te doen. Dirk keek begerig toe hoe ze het uit haar rokje trok en tenslotte over haar schouders liet glijden. Toen stond ze in haar bh en Dirk zag haar tepels schemeren door de dunne stof. Hij gebaarde dat ze de bh ook uit moest doen en ze gehoorzaamde gedwee. Toen ze de sluiting opende zag Dirk de bollen iets zakken, maar tot zijn grote vreugde bleven ze fier rechtop staan. Ze liet ook de bh over haar schouders glijden en haar bovenlichaam was nu helemaal ontbloot.

Beschaamd had ze haar handen over de borsten geslagen, maar Dirk gebaarde dat ze die moest laten zakken. Toen zag hij de stevige tieten voor het eerst in volle glorie en ze bevielen hem zeer. Hij maakte een foto en gebaarde haar nu ook het rokje uit te doen. Weer keek ze hulpeloos naar de man. Die haalde berustend zijn schouders op en zuchtend trok ze de rits open. Het knoopje volgde en de rok viel op de grond. Ze droeg een klein, wit slipje en had verder blote benen en Dirk was verrukt van haar. Ze had halflang, blond haar en een mooi regelmatig gezichtje. Haar blote borsten waren vrij groot en stevig en getooid met een mooie roze tepel. Hij popelde om haar kutje te zien en zei.

“Doe de rest ook maar uit, wijfje!” En maakte een obsceen gebaar. Berustend trok ze ook het slipje naar beneden en stroopte dit van haar benen. Dirk zag dat het kutje ook blond behaard was, al was het wat donkerder en dat het schaamhaar mooi regelmatig was. Hij voelde eens even aan zijn dikker wordende pik in het pak, maakte een foto en overlegde met zichzelf wat hij zou gaan doen. De man zat intussen rusteloos naar het toneel te kijken, maar hij durfde zich niet te verroeren. Het pistool van Dirk was duidelijk zichtbaar en wees losjes in zijn richting. Dirk wees hem naar een boomstomp iets verder.

“Broek en onderbroek laten zakken, helemaal op de enkels, maar niet verder!” Snauwde hij hem toe. Het voordeel hiervan was dat de man nooit iets kon ondernemen, want hij kon zich nu niet goed bewegen! Toen zijn bevel was opgevolgd en de man zat, zag Dirk dat hij ondanks alles toch wel onder de indruk was. Zijn pik was niet helemaal slap meer en hij zat een beetje met zijn kont te draaien om dit te verbergen.

“Wat vind je van de pik van je vriendje, liefje?” Vroeg hij plotseling en keek het verschrikte blote meisje nieuwsgierig aan. Ze stamelde wat, tot hij zijn vraag herhaalde en zei toen.

“Wel mooi geloof ik” en keek verlegen naar de grond. Dirk keek genietend naar haar en zei toen met onverholen leedvermaak.

“We zullen zien hoe mooi je hem vind. Je pijpt dat ding net als vanmorgen tot hij helemaal stijf is! Kunnen we gelijk zien wat je vriendje van jouw lekkere rondingen vindt!” Het meisje was perplex en ook de man wist eigenlijk niet waar hij kijken moest. Ze ging aarzelend naar hem toe en Dirk zag dat zijn lul ondanks alles groeide. Hij was duidelijk zo geil als boter, want hij had haar nog niet genaaid! Ze knielde voor hem neer en Dirk stond op om het tafereel wat beter te kunnen zien. Ze keek hem even aarzelend aan, maar toen hij een kort gebaar maakte opende ze haar mond. Toen ze de halfstijve pik beet pakte zag Dirk dat deze in haar hand nog dikker werd. Ze bracht voorzichtig de eikel naar haar lippen en nam hem toen in haar mond. De man kreunde even licht en Dirk voelde zijn eigen pik verstijven. Hij maakte wat foto’s van het mooie regelmatige kopje, dat langzaam op en neer ging over de nu keiharde pik in haar mond.

Ze pijpte de man duidelijk erg lekker, hij zat te draaien met zijn kont en had moeite niet meer actie te ondernemen. Dirk ging achter het meisje staan en bukte zich. Toen greep hij naar haar blote tieten, achter langs onder haar schouders door. Ze schrok even, maar ging toen door met pijpen. Dirk graaide met zijn vrije hand in de stevige borstpartij van het lekkere blonde stuk. Toen liet hij zijn hand zakken en streelde even haar billen. Ze keek weer even half om en hij had nu haal bilspleet bereikt. Hij liet zijn hand hier doorheen glijden en even op haar anus rusten. Ze bewoog zich wat onrustig, maar ging toch door met pijpen. Toen had Dirk haar kutje bereikt. Hij wrong met zijn hand haar benen iets uit elkaar en siste toen.

“Omhoog, op handen en voeten! Pijpen kan je dan ook! Laat die lul trouwens eens wat dieper in je keel verdwijnen!” Het meisje ging gehoorzaam op haar knieën en de lul verdween nog dieper in haar keel. Dirk voelde tussen haar benen en merkte dat het kutje een beetje nat was geworden! Hij trok de klep van zijn leren pak open en zijn pik kwam floepend naar buiten schieten. Hij koesterde hem even en ging toen achter het meisje zitten. De revolver nog steeds in zijn linkerhand houdend kneedde hij met zijn andere hand waarderend haar billen.

“Je hebt lekkere billen lieverd! Heerlijk zelfs, ben benieuwd of je kontgaatje ook zo lekker is, maar dat merken we straks wel!” Hij lachte even om haar verschrikte gezicht, maar beval haar door te pijpen. Toen gaf hij haar een aantal keiharde petsen op haar billen, zodat de tranen in haar ogen schoten. Het blanke, licht gebruinde vlees werd enigszins rood en zijn pik werd nog iets stijver. Toen bracht hij hem tussen haar dijen en wurmde even zijn eikel in de opening. Vervolgens schoof hij het harde ding haar kutje in. Ze zuchtte even gesmoord en hij voelde hoe ze ondanks alles met haar kutspieren zijn penis masseerde. Ze pijpte verwoed verder en hij begon zachtjes te bewegen. Ze was lekker strak, precies een goed kutje voor een meisje van haar leeftijd. Dirk gaf even een aantal harde stoten in haar kut en voelde hoe ze nog gladder werd, een teken dat ze het lekker vond. De man begon nu kreunende geluiden te maken en Dirk begreep dat hij elk moment klaar kon komen. Hij beval haar.

“Slikken meisje! Slik zijn hele kwakje maar lekker door!” Ze werd wat bleekjes, maar pijpte dapper verder, terwijl Dirk langzaam zijn harde penis door haar kutje haalde. De man kon zich niet meer inhouden en met een kreun kwam hij klaar. Het meisje probeerde zijn zaadstralen door te slikken, maar dat lukte slechts ten dele. Af en toe liep er een gulp uit een van haar mondhoeken. Dit werd mede veroorzaakt doordat Dirk haar even fel zijn pik liet voelen. Petsend kwam hij steeds tegen haar billen met zijn buik bij elke stoot. Intussen maakte hij zo goed en zo kwaad als het ging een paar foto’s. Toen de man zijn complete lading verschoten had keek het meisje even om naar Daan. Het zaad glom op haar gezicht en ze liet het in kleine straaltjes uit haar mondhoeken lopen. Dirk vond dit een zeldzaam geil gezicht en drukte snel af. Hij wenkte de man wat verder weg te gaan zitten en trok zijn pik uit de kletsnatte muts van het meisje.

“Zo, lieverd en dan is het nu tijd om je kontje eens te proberen!” Riep hij haar monter toe. Ze huiverde licht, maar bleef passief zitten in de hondjeshouding. Dirk kneedde de lekkere billen nog even en gaf er weer een pets op. Wat waren die dingen toch lekker bruin!

“Je zont zeker vaak naakt, wijfje?” Vroeg hij en ze knikte schuchter.

“En waar doe je dat dan?” Vroeg hij nieuwsgierig.

“Op het strand en in de tuin” Mompelde ze.

“Leuk voor de buurjongens!” Zei hij en weer knikte ze. Hij werd nieuwsgierig en vroeg toen. “Laat je jezelf wel eens zien aan de buurjongens?” Waarop ze weer knikte. “Vertel eens wat meer!” Vroeg hij nieuwsgierig.

“Ik zon meestal achter in de tuin” vertelde ze, “en dan zitten ze met verrekijkers voor de ramen naar me te gluren.”

“Maar vind je dat dan niet vervelend?” Vroeg hij weer en ze schudde haar hoofd. “Soms vinger ik me zelfs wel eens” vertelde ze met een rood hoofd, “of ik maak me klaar met een vibrator of zo en een keer heb ik me door de knapste van het stel in de tuin laten neuken! Al die jongens trekken zich af bij het zien van mijn lichaam en dat vind ik wel prikkelend!” Vervolgde ze. Dirk voelde ook nieuwe prikkels door zijn pik trekken.

“En verder, doe je verder wel eens wat met ze?” Vroeg hij weer nieuwsgierig.

“Soms trek ik er wel eens een af en een enkele keer pijp ik er een, maar dat doe ik liever niet! Voor je het weet komen ze dan elke dag en daar heb ik geen zin in! Vertelde ze.

“En op het strand? Maak je daar wel eens wat mee?” Vroeg Dirk weer nieuwsgierig en hij keek haar nieuwsgierig aan. Vanuit haar onderdanige houding keek ze even om, hem in het gezicht en zei toen.

“Zat! Vooral in de duinen heb ik al vaak geneukt! Het is erg prikkelend om elk moment te kunnen worden betrapt, dat geeft je iets extra’s, zodat je lekkerder klaar komt!”

“En heeft een van die kerels je wel eens een keer in je kont genaaid, hm? Lekker met zijn pik in je poepgatje?” Zei hij op prikkelende toon. Ze begon te blozen en fluisterde. “Vrij vaak, maar ik hou er eigenlijk niet zo van. Het doet vaak zo’n pijn! Vooral als ze je met z’n tweeën tegelijk nemen!”

“Maar het is voor je partner een genot!” Zei Dirk en voelde even aan haar anus, “niets is lekkerder als een knap meisje aan je vast te steken in haar reet, niets! Vervolgde hij enthousiast. Ze keek hem verward aan en mompelde.

“Ja, dat zal dan wel.” Hij stak nu de middelvinger van zijn vrije hand in haar kontgaatje en bewoog die op en neer. Ze boog even het hoofd, waardoor haar mooie blonde haar als een sluier om haar hoofd hing.

“En die sandwiches, hoe vind je die? Word je graag door twee of meer kerels tegelijk geneukt, lekker geil kreng!” Vroeg hij fel en ze haalde haar schouders op.

“Soms heeft het wel wat, het is heel intens, maar meestal ook heel vernederend. De meeste mannen zijn er op uit om me te vernederen en zich lekker vast te steken. Maar soms vind ik het wel lekker om vernederd te worden!” Mompelde ze, terwijl ze het hoofd boog. Ze gaf een kleine kreun toen hij zijn vinger op en neer bewoog in haar kontgaatje en intussen zijn harde lul weer in haar kutje schoof. Hij gaf even een paar felle stoten in het kleine knijpkutje en trok hem er toen weer uit. De pik was nat van het kutsap en klopte licht van geilheid. Dirk trok zijn vinger uit haar nu enigszins openstaande anus. Uit zijn ooghoek zag hij de man ademloos toekijken en hij ging iets over haar heen hangen. Toen hij zijn eikel even langs haar anus wreef zuchtte ze even licht en hij voelde hoe ze zich schrap zette. Toen drukte hij voorzichtig de eikel tegen het gaatje aan en hij voelde de weerstand. Hij verhoogde de druk licht en ineens stulpte de kleine opening zich om zijn pik.

Ze gaf een klein gilletje en hij keek even naar beneden. Hij zag zijn harde penis en het kleine tipje in haar kontgaatje. Toen drukte hij voorzichtig verder en de hele eikel was verdwenen. Ze huiverde weer licht en Dirk genoot van haar onderdanige, heerlijke lijf. Hij streelde haar billen en haar rug en pakte toen haar mooie blonde haar vast. Plotseling stootte hij zijn leuter een flink stuk naar binnen, waarbij hij hard aan haar haren trok. Het meisje dreigde voorover te vallen door de bruuske beweging, maar doordat hij aan haar haren trok bleef ze op de been. Haar zware borsten zwaaiden en ze gaf een gesmoorde kreet.

“Je vindt het toch wel lekker, hm?” Vroeg Dirk sarcastisch en hij voelde hoe lekker strak haar endeldarm om zijn penis knelde.

“Ik hé… ik ho, ja!” Riep ze, terwijl Dirk zijn pik weer een stukje naar binnen drukte.

“Je bent een lekker geil wijf! Jouw reet is de lekkerste die ik in tijden aan mijn pik heb gehad!” Riep hij enthousiast en greep nu haar schouders. Met een laatste stoot dreef hij zijn pik nu helemaal naar binnen en hij voelde haar billen tegen zijn buik. Ze gaf weer een klein gilletje en Dirk zag uit zijn ooghoek hoe de pik van haar vriendje weer was gaan staan.

“En, hoe vind je het? Lekker hè, zo’n stijve pik die diep in je kont zit gestoken! Dat is weer eens wat anders als dat gewone geneuk!” Riep Dirk enthousiast en trok zijn pik een klein stukje naar buiten om hem er vervolgens weer tot aan de ballen in te stampen. “Oh, ik. oh, ik heb dit mm… nog niet vaak gedaan en het ah… het voelt heel bijzonder!” Steunde het meisje. Dirk zag dat haar vriendje weer een keiharde pik had gekregen en deze zachtjes aftrok. Hij trok zijn lul uit haar anus en wendde zich tot de man. “Lekker gezicht, hè, zo’n wijf wat in haar reet wordt genaaid! Stop hem er zelf maar eens in, dan kun je ook eens voelen hoe het is!” De man schrok duidelijk, maar een blik op het blonde wijf, dat op handen en voeten zat, opengesperde anus naar boven, overtuigde hem. Langzaam stond hij op en kwam duidelijk gegeneerd naderbij. Dirk hield wat afstand, want je kon immers nooit weten.

“Sorry, Christa, maar je ziet er ook zo lekker uit!” mompelde hij, waarop Dirk snauwde: “Kop dicht en naaien die hap!”

De forse penis van de man stond weer keihard recht naar voren en hij betastte even haar malse billen. Toen leunde hij voorzichtig over haar heen en hij bracht zijn pik in stelling. Het poepgaatje keek hem uitnodigend aan en met een geile zucht bracht hij zijn eikel in. Met een forse haal spietste hij zijn kersverse vriendinnetje aan zijn pik, die meteen tot aan de zak in haar reet verdween. Ze kreunde van pijn en genot en ook hij gromde even bij het gevoel van de strakke darm om zijn pik. Dirk genoot van het aanzicht en joeg het stel nog wat op. “Kom, neuk die kont! Rag eens lekker op en neer in dat geile wijf! En ik wil je zien klaarkomen! Het sperma moet er zichtbaar uit spuiten!” De man zette zijn handen stevig op de billen van het meisje en begon toen onmiddellijk in een hoog tempo te stoten in haar lekkere strakke reet. Dirk zag bij elke terugtrekkende beweging de anus om ’s mans pik stulpen. Wanneer hij hem er weer in ramde zag hij Christa ’s gezicht in een grimas vertrekken.

Ze trachtte zo goed mogelijk haar hondjes-stand te bewaren, terwijl haar borsten zwaaiden van de stoten van haar vriendje. Haar gekreun en gejammer ging plotseling over in een langgerekt “Oh…” En ze kwam verschrikkelijk klaar. Dirk zag hoe ze rilde en met haar hoofd heen en weer sloeg, terwijl de man rustig doorging met stoten. Ineens begon ook de man te kreunen en hij trok zijn pik uit Christa ’s kont. Met een snelle beweging draaide hij het meisje, zodat ze op haar open geneukte kont kwam te zitten. Het volgende moment schoten de stralen uit zijn pik en kwamen kletsend op de tieten en in het gezicht van Christa.

“Mm… ik had nooit gedacht dat ik mijn pik nog eens in die geile kont van jou zou kunnen steken! Voortaan wil ik je alleen nog maar in die strakke, geile reet naaien!” Kreunde hij, terwijl hij de laatste druppels uit zijn pik kneep. Ondanks dat het al de tweede keer was kwam hij toch heel intens klaar. Dirk zat achterover op de grond, een beetje met zijn revolver te spelen. Hij genoot van het kijken naar het neukende stel en naar het gezicht van het meisje, dat bij elke haal van de pik in haar kontgat vertrok. Toen de man was klaargekomen wenkte hij haar.

“Kom hier, ik wil dat je mij klaar neukt met je reet! Laat je maar eens lekker over mijn stang heen zakken, totdat hij weer tot aan de ballen in je kont steekt!” Het meisje was al min of meer blasé geworden en kwam langzaam op hem toe lopen. Ze wilde met haar gezicht naar hem toe komen zitten, maar hij wenkte dat hij dat niet wilde. Toen draaide ze zich om en hij keek weer naar haar geile kont. Gauw gaf hij er nog eens harde klets op en toen hing ze boven zijn pik. Voorzichtig wurmde ze de eikel in haar kontgaatje en drukte toen voorzichtig naar beneden. Dirk greep haar vast en gaf een wilde stoot omhoog, waardoor het ding vanzelf naar binnen verdween. Ze gaf even een gilletje en zat toen op zijn schoot. Langzaam begon ze te bewegen en Dirk voelde weer het strakke geile gevoel, dat zo kenmerkend was voor kontneuken. Ze bewoog vrij voorzichtig, waarschijnlijk omdat haar kont min of meer rauw geneukt was. Dirk besloot echter dat het tijd werd om eens lekker klaar te komen. Hij liet haar draaien, zodat ze op haar buik kwam te liggen en spreidde weer haar billen. Toen ging hij bovenop haar liggen en spietste haar weer lekker aan zijn stijve lat. Christa kreunde en hij voelde de anus pulseren om zijn penis. Hij gaf een reeks harde stoten in het gaatje en voelde dat het zaad aan de rand stond. Hij trok zijn lul uit haar reet en zei toen.

“Op je knieën meisje, en pijp me dan maar eens lekker klaar! Ik wil de stralen sperma over je heen zien kletsen!” Christa ging gehoorzaam op haar knieën voor hem zitten en opende haar mond. De lul van Dirk stak recht naar voren en hij voelde dat het elk moment kon gebeuren. Ze stulpte haar mond over de dikke eikel en even later gleed de harde stang in haar mond. Dirk greep haar krullenbol en drukte hem vervolgens in haar keel. Met een kreet kwam hij plotseling klaar en liet de lul exploderen. Proestend moest Christa de lul uit haar mond laten glippen en terwijl een straal sperma uit haar mondhoek liep spatte de volgende lading in haar gezicht. Ze trok voorzichtig aan de schokkende lul en Dirk liet het orgasme over zich heen denderen. Het was al enige tijd geleden dat hij voor het laatst klaar was gekomen en daarom spoot de een na de andere straal over het meisje heen, totdat haar gezicht, haar en borsten onder zaten, van het zaad van beide mannen.

De ‘vriend’ van Christa had er met intense geilheid naar zitten kijken en peinsde er duidelijk niet over om in te grijpen. Zijn pik was warempel al weer half stijf geworden. Christa zag er een beetje treurig uit, haar mooie lichaam was nogal kleverig van het zaad, maar haar ogen straalden! Dirk hoorde haar iets mompelen en zijn ogen werden groot, toen hij zag dat ze haar ogen sloot en haar benen spreidde. Ze bracht haar hand tussen haar benen en begon enthousiast haar kittelaar te strelen. Dirk bedacht zich geen moment en wenkte haar vriendje.

“Lik dat meisje eens lekker! Dat heeft ze wel verdiend, dacht ik!” De man bedacht zich niet, maar dook tussen de benen van Christa. Dirk zag hoe hij haar schaamlippen opensperde en haar glimmende kittelaar begon te bewerken. Christa kreunde luid en gooide haar hoofd in haar nek. Met een wilde beweging van haar onderlichaam kwam ze weer klaar. Dirk keek er met onverholen geilheid naar en zijn pik kroop weer omhoog. Hij ging op zijn knieën naast het meisje zitten en meteen greep ze zijn halfstijve pik. Enthousiast trok ze de voorhuid naar achteren en schoof de kleverige eikel in haar mond. Dirk graaide in haar blonde haar en naar haar tieten, terwijl hij neukende bewegingen in haar mond maakte. Toen zijn pik weer keihard was geworden gebaarde hij de man achterover te gaan liggen. Christa wist meteen wat de bedoeling was en ging wijdbeens over hem heen zitten. Het volgende moment schoof de harde pik van de man in haar kutje en wild wipte ze op en neer. Toen keek ze achterom en Dirk zag haar ogen schitteren van geilheid. “Steek hem weer in mijn kont! Een ruwe sandwich, dat is lekker!”

En uitnodigend draaide ze met haar kontje. Dirk ging over haar heen hangen en leunde eerst zwaar op haar rug. Achterlangs greep hij haar borsten vast en kneedde de ballen even. Toen trok hij haar strakke billen van elkaar en het kontgaatje glom hem alweer tegemoet. Met een stoot verdween zijn pik weer in het voor-geneukte gaatje en Christa gilde van pijn en genot. Ruw begonnen de mannen heen en weer te stoten in haar gaten en Christa zwaaide en sloeg met haar hoofd. Ineens kwam ze verschrikkelijk klaar, met een “ah! O, ja, meer,” en de mannen lieten zich ook gaan. Christa ’s vriend schoot zijn derde lading in haar kut en terwijl de twee kronkelden en draaiden in hun orgasme kwam ook Dirk voor de tweede keer klaar. Wild stootte hij zijn paal in en uit haar anus en toen denderde het zaad in haar darmen. Kreunend en gillend liet Dirk zich gaan, het meisje intussen wild neukend.

Na afloop zat Dirk in de auto naar huis en bedacht zich dat ze nooit zouden weten wie hen dat geflikt had, maar er nog jaren over zouden praten.

Joris den Boris

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *