Blond

()

Het is nu ongeveer een half jaar geleden, maar als ik eraan terugdenk, staat mijn pik alweer strak in mijn broek. Het gebeurde allemaal op een donderdagavond, ik was wezen stappen en kwam om een uur of drie thuis. Ik woon in een oud studentencomplex met tien kleine kamertjes op een gang, naast mij woont Hilde een mooie blonde studente van eenentwintig. Toen ze naast me kwam wonen, klikte het eigenlijk meteen. We voelden ons wel tot elkaar aangetrokken maar er was verder nog nooit iets gebeurd.

Toen ik om drie uur thuis kwam in een licht aangeschoten toestand, liep Hilde in haar nachtjaponnetje over de gang. Haar volle borsten kwamen mooi uit in het strakke japonnetje. Ze had mij nog niet gezien, maar toen ik mijn deur dicht deed, keek ze verschrikt achterom. “Oh! Ben jij het antwoordde ze; ik dacht even dat die geile huismeester weer door het gebouw liep. Als je wil, kun je alvast op mijn kamertje gaan zitten bij mijn vriendin Lucia uit Amsterdam, ik moet nog even plassen.” Vriendin? ‘Dacht ik.’ Dus ik opende de deur van Hilde haar kamertje, op haar tweepersoonsbed lag een geweldig lekker blond ding in een diep uitgesneden japonnetje. Ze lag op haar buik en keek op toen ik de deur opende, zodoende keek ik recht tussen haar volle borsten. Hoi, riep ze, ik ben Lucia een goede vriendin van Hilde; ik stelde me voor en vertelde dat ik naast Hilde woonde. Ze lachte en zei: “ja, ik heb wel eens meer over je gehoord!” Ik deed net of ik achterlijk was en vroeg “wat heeft ze dan over mij verteld?”

“Ja, zei Lucia een beetje lacherig, “je mag mij nu niet te veel vragen, want ik ben licht aangeschoten en als ik aangeschoten ben dan vertel ik veel te veel!”

Op dat moment kwam Hilde weer binnen, en ging ook op het tweepersoonsbed liggen. Ze keek me lacherig aan en was ook duidelijk een beetje aangeschoten. “Als je nog een biertje wil dan pak je maar.” Ik liep naar de koelkast en pakte een flesje bier, daarna ging ik ook op het bed zitten. Ik nam net een slok bier, toen Hilde zich plotseling omdraaide en op haar knieën ging zitten om iets onder het bed weg te halen. Omdat ze vooroverboog, viel haar japonnetje over haar billen heen. Tot mijn groot genoegen had ze geen slipje aan en keek ik recht tegen haar kaal geschoren kutje. Mijn God, wat zag dat er lekker uit. Maar Lucia zei met een zwoele stem, “euh Hilde wij kijken nu recht tegen je lekkere kutje aan!” Hilde kwam langzaam omhoog en keek mij met een blik aan, waarvan ik zo’n ontzettend geil gevoel kreeg. Hilde verontschuldigde zich, door te zeggen dat ze altijd graag zonder slipje sliep. Ik antwoordde dat ik er helemaal geen probleem van maakte en het echt een heel mooi kutje vond.

Ik schrok even van mezelf, maar aan de andere kant voelde ik aan mijn pik dat er meer in moest zitten. “Wat heb jij een stoute buurjongen” riep Lucia! “Die loopt zich gewoon zonder blikken of blozen aan jouw kutje te verlekkeren. Volgens mij moeten wij daar maar eens iets aan doen!” Hilde keek mij vragend aan of ze zeggen wilde, gaan wij nu te ver of speel jij ons spelletje mee. Omdat Hilde het naar mijn idee niet zeker wist, ging ze op het bed zitten en spreidde ze haar benen en trok haar japonnetje op. Weer keek ik tegen haar kutje aan. Toen zei ze serieus dat ze zelf niet helemaal tevreden was over haar kleine schaamlipjes, omdat ze teveel tussen haar grote schaamlippen tevoorschijn kwamen. Om haar uitleg kracht bij te zetten, spreidde ze met haar twee handen haar kleine schaamlipjes.

Ik wist even niet waar ik moest kijken, maar ik wist dat het niet bij kijken zou blijven, dus zei ik dat het juist een geil gezicht vond om die kleine schaamlipjes tussen de grote schaamlipjes te zien. In eerste instantie schrok ik weer een beetje vanzelf, maar ik vond dit spelletje veel te leuk worden en wilde verder. Toen Lucia zich ook nog eens met het spelletje begon te bemoeien, wist ik dat dit een geweldige nacht zou worden. Op dat moment ging Lucia ook op haar billen zitten, spreidde haar benen en trok haar japonnetje op. Ook nu keek ik weer recht tegen een heerlijk kutje aan. “Zo” zei Lucia “nu kun je onze kutjes vergelijken en zeggen welke mooier is en waag het niet om te zeggen dat onze kutjes even mooi zijn!” ‘Shit,’ dacht ik ‘nu moet ik een keuze maken.’ Opeens kreeg ik een ideetje en ik zei, “dat ik een betere keuze kon maken als jullie niets meer aan hebben.” Lucia keek even verbaasd, maar keek mij daarna ondeugend aan. Dat is goed zei Lucia.

En zo gebeurde het dat er nu twee heerlijk naakte studentes voor me zaten met gespreide benen en twee behoorlijk natte kutjes. “Wat vind je van mijn borsten trouwens? Vroeg Lucia. Ik zei dat ze ervan een afstandje wel goed uitzagen. Wel goed uitzien?! Riep Lucia een beetje verontwaardigd! Wat is er dan mis met mijn borsten? En ze legde haar handen onder haar volle borsten. Godallemachtig, wat zat ze daar geil en onschuldig voor zich uit te kijken. Maar het spel werd nog geiler, want Hilde dook weer onder haar bed en haalde haar videocamera tevoorschijn. Hiermee kun je ons nog beter beoordelen en kun je het thuis nog een keertje terug kijken. Nu had ik het echt niet meer, naast wat voor supergeile buurvrouw woonde ik eigenlijk? Maar ik kon niet genoeg krijgen van dit spel en pakte de camera en begon te filmen.

Eerst richtte ik mijn camera op Hilde, ik vroeg of ze zich even voor wilde stellen. Ze zat nog een beetje te lachen, maar stelde zich voor en vertelde dat ze eenentwintig jaar was en in een studentenhuis woonde met een hele lieve buurjongen. Daarna begon ik haar lichaam te beschrijven, ik begon met haar gezicht, Hilde heeft mooi blond haar, mooie blauwe ogen en mooie volle pijplipjes. Daarna daalde ik af naar haar borsten, Hilde heeft een paar heerlijk volle borsten met een cup C schat ik. Haar borsten zijn getooid met twee puntige tepels. Ik vroeg aan Hilde of haar tepels altijd zo naar voren priemden? “Nou, ik denk dat het op dit moment ook komt omdat ik een (beetje) heel erg geil ben.” Wat mij verder opvalt, is dat jouw linker borst net iets kleiner is dan jouw rechter. Hierop schoot Lucia haar hand door het beeld en begon Hilde haar borst zachtjes te kneden. “Wat vind jij ervan Lucia?” Vroeg ik. Lucia zei dat ik gelijk had.

Hierna daalde ik met de camera af via haar slanke taille en eindelijk had ik haar licht behaarde poesje in beeld. Ik zoomde zo ver mogelijk in met de camera en begon deze te beschrijven. Hilde heeft een heerlijk poesje, met twee kleine schaamlipjes die tussen de grote schaamlippen tevoorschijn komen. Hilde spreidde met haar handen haar kutje nog iets verder open, hierdoor werden haar kleine schaamlipjes nog beter zichtbaar. Omdat Hilde haar lipjes zover spreidde, werd haar klit ook goed zichtbaar. Verder zie ik een flinke clitoris. “Kun je deze even aanwijzen Hilde,” op dat moment kwam Lucia haar hand in beeld en begon met haar linker middelvinger Hilde haar klitje te strelen. Ik richtte de camera op Hilde haar gezicht en haar gezicht verraadde dat ze ontzettend genoot van de strelingen aan haar klitje. Maar ik wilde dit spel nog langer spelen en zei tegen Lucia dat het zo genoeg was. Hilde keek mij smachtend aan of ze wilde zeggen; laat Lucia alsjeblieft doorgaan. Om Hilde nog meer te plagen vroeg ik aan haar, of ze misschien al een beetje nat geworden was van deze situatie.

Voor ik het doorhad, zat Lucia al met een vinger in Hilde haar vagina, om te kijken hoe nat ze was. Toen zij haar vinger langzaam terugtrok bleef er een sliert wit vaginavocht aan hangen. Lucia zei met een geile stem: “ik geloof dat je buurmeisje kledder nat is en super geil is.” Hilde begon zich nu zelf te vingeren, maar ik trok haar hand weg en zei: dat haar poesje zo meteen nog genoeg aandacht zou krijgen. Hilde keek mij nu weer bloedgeil aan, maar kon geen woord uitbrengen. Om Hilde haar lustgevoelens nog meer op te wekken, kreeg ik opeens weer een ingeving. Ik zei op een serieuze manier of Lucia misschien een dildo bij zich had? Zo kan ik ook een oordeel geven over Hilde haar kutje als deze goed gevuld is. Lucia vond het blijkbaar een goed idee, want ze haalde een enorme dildo tevoorschijn uit haar toilettas. Nog geen twee seconden later, duwde ze de dildo langzaam bij Hilde naar binnen.

Wat was dit een geil gezicht zeg, twee bloedgeile meiden die elkaar verwennen en ik mocht gewoon toekijken. Hilde beet op haar onderlip en kreunde lichtjes toen de dildo diep in haar kutje zat. Lucia trok hem weer langzaam terug, aan Hilde haar gezicht was te zien dat ze elk moment klaar kon komen. Maar Lucia stelde het orgasme van Hilde nog even uit door de dildo in Hilde haar kutje te laten zitten en alleen vluchtig de harde tepels van Hilde te likken. Daarna pakte Lucia de dildo weer en begon deze steeds sneller in Hilde haar kutje te bewegen. Het was trouwens een heerlijk gezicht om te zien hoe Hilde haar kleine schaamlipjes zich om de dildo heen klemden, als Lucia deze weer terugtrok. Lucia begon nu met haar linkerhand Hilde haar klitje te bewerken, Hilde lag te kronkelen op het tweepersoonsbed en kwam hijgend en kreunend klaar. Toen het orgasme langzaam wegebde en Hilde weer een beetje op adem kwam, ging ik doodleuk verder met het spel.

“Zeg Hilde we hebben nu jouw knappe gezichtje gezien, je lekkere stevige tieten en je kaal geschoren kutje. Maar ik ben ook benieuwd naar jouw lekkere kontje. Dus als je even op handen en knieën wilt gaan zitten, dan kan ik jouw kontje goed in beeld brengen.” Hilde zei niks. Ze ging gehoorzaam op handen en knieën zitten. Ik richtte de camera op haar billen en zoomde in. “Zo, Hilde maar jij hebt een lekker achterwerk, daar mag je heel trots op zijn hoor.” Hilde kreeg ook weer zin om het spelletje mee te spelen en zei: “maar ik ben ook heel trots op mijn lekkere kontje hoor, Zacky! Door dit antwoordt, voelde ik mijn penis ook weer groeien en Lucia kon haar handjes weer niet thuislaten, want die sloeg snoeihard met vlakke hand op Hilde haar roomblanke billen. “Au!” Riep Hilde en op haar linker bil werd een rode plek zichtbaar. Lucia vroeg aan mij of ik het lekker vond om toe te kijken hoe zij op Hilde haar kontje sloeg. Ik bekende Lucia, dat mijn pik duidelijk reageerde op deze behandeling. “Oh”, zei Lucia dan stop ik hier maar gauw mee! Want zo’n stijve pik in je broek zit ook niet lekker. Godverdomme, wat was die Lucia toch een ongelooflijk lekker geil kreng.

Maar Lucia wist mijn pik weer hard te krijgen, door Hilde haar billen uit elkaar te trekken. Nu keek ik recht tegen Lucia haar sterretje aan met vlak daaronder haar kutje waaruit nog langzaam vaginavocht droop. Lucia haalde haar vinger tussen Hilde haar lipjes door en begon Hilde haar sterretje in te smeren met het geil. Hilde keek geil achterom en vroeg aan Lucia wat ze nu weer van plan was. Lucia gaf geen antwoord, maar drukt langzaam een vinger in Hilde haar anus. Hilde zei een beetje angstig, dat ze nog nooit iets in haar kontje had gehad! Maar Lucia ging rustig door en ik keek ademloos door de camera mee naar dit heerlijke schouwspel. Nu had Lucia drie vingers in Hilde haar kontje zitten en haalde deze steeds sneller heen en weer. Wat was dit een geil gezicht zeg!

Maar het mooiste shot moest nog komen, want Lucia bracht nu de drijfnatte dildo weer in Hilde haar kutje en haalde deze in een geweldig tempo op en neer. Hilde keek met gesloten ogen achterom en begon weer lichtjes te kreunen. Na een tijdje wilde ik me ook eindelijk met Hilde gaan bemoeien. Want ik kon dit niet langer aanzien, maar Lucia bleef ijskoud en zei tegen mij dat ik moest filmen! Met enige tegenzin pakte ik de camera weer en begon weer te filmen. Ik was nog geen twee minuten bezig of Hilde gaf aan dat ze weer ging komen. Opnieuw raasde er een geweldig orgasme door Hilde haar hele lichaam en haar vaginavocht liep langzaam langs de dildo naar beneden over de handen van Lucia, die geil toekeek, hoe Hilde had genoten van haar handelingen. Hilde viel uitgeput neer met haar hoofd op het kussen en af en toe schokte er nog een golf van lustgevoelens door haar lichaam.

Nu had ik een duidelijk beeld van Hilde gekregen, een beeld dat ik nooit meer zal vergeten! Lucia ging weer verder met het spel en zei: “dat ik voor mijn onderzoek nu haar op video moest zetten.” Aan de ene kant wilde ik het spel graag nog langer spelen, maar aan de andere kant wilde ik het liefst Lucia en Hilde eens stevig neuken. Maar Lucia was vastberaden en ging al op haar kont zitten met haar benen wijd. Ik ging weer verder met dit slopende spel en richtte de camera op Lucia. En zei: “heeft dit beeldschone lichaam ook een naam? Ja, hoor mijnheer de onderzoeker, ik heet Lucia en ben eenentwintig lentes jong en ik woon in Amsterdam. Maar voordat ik aan deze video meewerk, wil ik nog wel even wat zeggen. “Ga je gang,” zei ik. “Nou, zei Lucia “het was eigenlijk de bedoeling dat ik gewoon bij Hilde zou slapen, maar nu moet ik van die geile buurjongen ineens aan Hilde haar borsten zitten, en mijn vingers in haar natte kutje en strakke kontje stoppen. Ik vind dat wel een beetje vreemd hoor!” Daarna moest ze lachen en ook Hilde kon haar lachen niet inhouden.

Ik vroeg haar lachend of ze het dan zo erg vond om te doen? Hierop liet ze haar kutje zien, “als je mijn kutje mag geloven geniet ik hier heel erg van en zeg nou zelf wie wil er nu niet met Hilde spelen.” Om het spel wat spannender te maken, deed ik net of ik schoon genoeg had van al die vragen van Lucia. “Zeg Lucia jij stelt wel erg veel vragen, terwijl je gewoon je mond moet houden en luisteren! Hilde bindt haar vast aan het bed!” Blijkbaar was Hilde ook weer een beetje bijgekomen, want ze dook onder haar bed en haalde daar handboeien onder vandaan. “Heel goed Hilde.” Daarop maakte Hilde, Lucia vast aan de spijlen van het bed.

“Maar buurman,” riep Lucia, nu kunt u alles met me doen zonder dat ik u tegen kan houden. “Dat heb je heel goed gezien,” antwoordde ik met een schorre stem. “Dus gehoorzaam nu maar anders moet ik zo ook nog maatregelen nemen.” Hilde keek geil naar Lucia en daarna met een nog geilere blik naar mij. “Oké” zei ik, “dan kan ik nu rustig verder met mijn onderzoek” en richtte de camera op Lucia haar knappe gezicht en begon haar te beschrijven. Lucia heeft lang blond haar en lichtblauwe ogen. Hilde pakte het blonde haar van Lucia en begon hiermee de tepels van Lucia te strelen. Lucia sloot haar ogen en genoot van de zachte strelingen aan haar borsten. Toen vroeg ik aan Hilde of ze voor mij wilde nagaan hoe de borsten van Lucia zouden proeven. Hilde boog voorover en nam de linker tepel van Lucia tussen haar pijplipjes waarna ze begon te zuigen en te likken. Lucia genoot nog meer van deze behandeling. Ik vroeg aan Hilde of ze een oordeel kon geven. “Ik vind het moeilijk te omschrijven, misschien is het beter dat u zelf ook even proeft.” Ik gaf de camera aan Hilde en boog voorover en begon aan de rechter tepel te zuigen.

Lucia sloot haar ogen en kreunde zacht, “ga alsjeblieft door ik ben zo ontzettend geil geworden van dit spel. Neuk me maar, of stop die dildo in mijn natte kut!” Ik keek Hilde aan maar, die zei dat ik moest stoppen en weer moest filmen. Ik nam de camera weer over van Hilde en richtte deze meteen op Lucia haar kutje. Ik begon weer te vertellen, wat we hier zien is een super mooi kutje. Doordat Lucia zo aardig is geweest om alleen een klein strookje schaamhaar aan de bovenkant van haar poesje te laten staan, kun je duidelijk zien dat haar super strakke kleine schaamlipjes, een heel klein beetje tevoorschijn komen tussen haar grote schaamlippen. Dit geeft een buitengewoon mooi beeld en is oogstrelend mooi. Lucia werd waarschijnlijk behoorlijk geil van deze beschrijving, want er kwam een klein beetje vocht naar buiten lopen. Hilde haalde gelijk een vinger tussen haar lipjes door en keek mij aan.

“Nou Zacky, Lucia haar poesje is kleddernat en er moet echt iets in om die arme Lucia een beetje te kalmeren.”

“Dat is goed, maar ik wil eerst Lucia haar klitje nog even beoordelen.” Hierop opende Hilde, Lucia haar poesje. Oh! Mensen wat een heerlijk klitje komt daar tevoorschijn zeg! “Oh! Lucia wat heb jij een prachtig kutje zeg.” Lucia kon nog net uitbrengen, dat ze zelf ook heel tevreden was met haar kutje. Hilde pakte de dildo en liet deze eerst schoon likken door Lucia, daarna bracht ze de dildo langzaam in bij Lucia. Lucia begon te kreunen en kwam bijna gelijk al klaar! Ik vroeg aan Lucia of ze echt zo opgewonden was? “Man, als je die camera op mijn kutje richt kom ik al bijna klaar!” Hilde begon nu de dildo langzaam in en uit haar kutje te bewegen, toen dit gemakkelijk ging verhoogde ze het tempo. Lucia lag te kronkelen op het bed en genoot zo ontzettend van Hilde haar behandeling. Toen Hilde zich voorover boog en met haar tong, Lucia haar klitje begon te bewerken, kwam ze op een ongelofelijke manier klaar. De tranen stonden in haar ogen en ze kon geen woord meer uitbrengen.

“Meisje, meisje wat ben jij opgewonden zeg, geef maar geen antwoord want het beeld van jou zegt al genoeg.” Plotseling ging Hilde op haar knieën zitten voor de camera zitten en begon de zeiknatte dildo af te likken. Wat was dit ook een heerlijk gezicht. Ondertussen kwam Lucia weer een beetje op adem en kreeg weer zin om het spelletje verder te spelen. Ze zei: “Zo mijnheer de onderzoeker laten we ons afleiden door stoute meisjes die dildo’s schoon likken.” Ik speelde het spel weer mee en verontschuldigde me, daarna vroeg ik aan Lucia of ze ook op handen en knieën wilde gaan zitten. “Natuurlijk wil ik dat, alleen ik lig hier geboeid dus dat gaat een beetje moeilijk.” Hilde maakte de handboeien los en toen Lucia op haar knieën zat, maakte Hilde de handboeien weer vast. Ik zoomde met de camera in op Lucia haar stevige billen. “Oh Lucia wat heb jij ook een verrukkelijk kontje.” Hilde begon spontaan Lucia haar billen te strelen en trok ze daarna iets uit elkaar. Hierdoor kon ik haar sterretje mooi in beeld brengen, met vlak daaronder haar kutje waaruit nog wat slierten geil dropen.

Hilde begon Lucia haar kutje te likken en slikte al het geil door, waarop Lucia hijgend vroeg wat Hilde nu weer van plan was. Hilde keek vragend in de camera om te kijken of ze het goed deed. Ik kreeg het bij dit schouwspel weer even moeilijk om mij te beheersen, ik stond op het punt om mijn pik bij een van de dames naar binnen te rammen en deze vol te spuiten. Maar ik wist dat ik zo meteen nog wat ging beleven. Hilde die ondertussen met haar tong Lucia haar aarsje aan het bewerken was, vroeg aan mij of ik de dildo even wilde geven. Hilde plaatste de dildo op het aarsje van Lucia, waarop Lucia een beetje verschrikt achterom keek. “Hilde ik weet niet of ik dit wel wil hoor!”

“Je hebt niks te willen Lucia,” zei ik een beetje plagerig. Hilde voegde hier nog aan toe dat ze nog iets terug mocht doen om haar rode kontje te wreken.

Hilde concentreerde zich weer volledig op Lucia haar kontje. Ze duwde nu langzaam de dildo in het nauwe aars van Lucia; Lucia keek met open mond achterom en kreunde dat het nooit ging passen en dat het pijn deed. “Niet zo zeuren” riep Hilde, “mijn kontje doet ook pijn.” Daarop duwde Hilde de dildo ineens vijf cm dieper in Lucia haar kontje. Lucia gaf een gil en keek eens machteloos achterom, en keek mij vragend aan om Hilde te laten stoppen! Maar ik werd juist bloedgeil van dit schouwspel. Lucia riep dat Hilde haar kontje verkrachtte! Maar Hilde zei dat ze zo meteen ging genieten. En zo was het ook even later kreunde en hijgde Lucia alles bij elkaar en met gesloten ogen van genot keek ze in de camera. Oh! Wat genoot die meid! Hilde begon nu de dildo sneller heen en weer te bewegen, op het moment dat Hilde de dildo terug trok, was goed te zien hoe strak de anus van Lucia om de dildo sloot. Toen Hilde ook nog haar kutje begon te likken. Wist Lucia niet meer wat haar overkwam.

Ik probeerde alles zo goed mogelijk in beeld te brengen, en kon mijn ogen niet meer afhouden van deze bloedgeile dames. Aan Lucia haar gekreun te horen, zou haar tweede orgasme niet lang meer duren. Hilde werd aangemoedigd door het heerlijk gekreun van Lucia en liet nog sneller de dildo in en uit Lucia haar kontje gaan. Lucia kermde nu alles bij elkaar en kwam ongelofelijk klaar. Hilde bleef nog even doorgaan en likte de sappen die uit Lucia haar kutje liepen op. Toen Lucia weer een beetje op adem kwam, vroeg ze hijgend aan Hilde of ze alsjeblieft wilde stoppen. Blijkbaar was haar lichaam zo overgevoelig dat elke aanraking even teveel werd. Uitgeput viel Lucia op het bed neer en keek Hilde lachend aan, “wat ben jij toch een lieve vriendin.”

Hilde kroop naar haar toe en gaf haar een diepe tongzoen. Wat maakte ik hier allemaal mee zeg. Waar ging deze nacht eindigen. Na twee minuten waren beide dames weer een beetje bij hun positieven en keken mij verleidelijk aan, zo Zacky en welk kutje was nou het lekkerst om te zien. Deze vraag had ik eigenlijk niet meer verwacht, maar ik wist onderhand dat ik van alles kon verwachten bij deze dames. “Nou, als ik heel eerlijk ben dan heeft Lucia toch het mooiste kutje, en Hilde het lekkerste kontje. Verder heeft Lucia de mooiste borsten. Oh ja, Hilde, en jij de mooiste en de lekkerste pijplipjes. De dames keken een beetje verbaasd en waren even aan het nadenken wat ze nu moesten gaan doen. Lucia verbrak de stilte en zei tegen mij dat ze medelijden met me had en dat ze het geweldig knap vond dat ik me zo had kunnen beheersen. Ook Hilde knikte en zei dat het nu tijd werd om mij eens te verwennen.

Ik trok mijn shirt uit en Hilde maakte mijn broek los, binnen tien seconden lag ik naakt op mijn rug tussen Hilde en Lucia in. Lucia keek met twinkelende ogen naar mijn penis. “Zo Zacky wat ben jij groot geschapen. Ik weet niet of die wel in mijn mooie nauwe kutje past hoor.” Daarop begon Hilde met haar tongetje mijn linker tepel te likken, ook Lucia boog zich voorover en begon mijn rechter tepel te likken. Hilde daalde langzaam af en blies wat koele lucht tegen mijn eikel. Lucia kwam meer omhoog en begon mij te zoenen, we begonnen steeds dieper te tongzoenen. Wat kon Lucia lekker tongen! Maar door de intense tongzoenen van Lucia was ik Hilde even uit oog verloren. Toen ik mijn hoofd even oprichtte van het kussen, voelde ik Hilde haar warme pijplippen om mijn penis sluiten. Oh, wat was dat een zalige en verlossend gevoel. Eindelijk kwamen we in de richting waar ik de hele nacht al op had zitten hopen. Hilde begon nu eerst met kleine likjes het voorvocht dat door alle opwinding al naar buiten was gekomen van mijn eikel te likken. Ze keek mij nog eens geil aan en hapte toen vol toe, ik voelde en zag dat mijn pik diep in haar mondje zat. Nu begon ze langzaam te zuigen. Wat een heerlijk gevoel was dit.

Hilde begon met haar linkerhand trekbewegingen te maken en bleef ondertussen in een rustig tempo door pijpen. Ook Lucia ging zich met mijn pik bemoeien, Hilde hield even op met pijpen en nu nam Lucia mijn piemel diep in haar mondje en begon mij in een rustig tempo te pijpen. Oh man, ik moest moeite doen om niet gelijk klaar te komen in Lucia haar mondje. Maar ook Lucia begreep dat ik op deze manier snel zou klaarkomen en dus stopte ze even. Nu begon ze mijn ballen voorzichtig te kneden en even later nam ze mijn ballen een voor in haar mondje. Hilde nam mijn lid weer tussen haar heerlijke pijplipjes en begon nu op een ongelooflijke manier te pijpen. Ik sloot mijn ogen en genoot van de twee dames die geconcentreerd doorgingen. Ik voelde mijn hoogtepunt naderen. Heel even kon ik het uitstellen, maar even later spoten dikke stralen sperma in Hilde haar mondje binnen. Hilde slikte een paar keer, maar ze kon niet voorkomen dat een deel uit haar mondje liep en over haar kin op haar borsten droop. Ik bleef nog steeds komen en Lucia hapte nog een keer toe om deel van het sperma op te likken. Ik keek de dames dankbaar aan, eindelijk was ik ook een keer klaargekomen.

Lucia keek Hilde lachend aan die op haar gezicht en tieten onder het sperma zat. Lucia begon Hilde haar borsten en gezicht schoon te likken. Ik lag nog te na te genieten van mijn eerste orgasme, maar voelde mijn penis alweer groeien. Dit was Lucia ook niet ontgaan en ze zei lacherig dat mijn gereedschap er wel zin in had. Ik zei: “ja, vind je het vreemd als je met twee van die bloedgeile dames in bed ligt.” Lucia begon nu mijn tepels te likken, daalde weer af naar mijn pik. Ze nam hem weer in haar mondje en begon zachtjes te zuigen. Ik genoot van deze behandeling. Toen mijn penis weer fier overeind stond, wilde ik eindelijk mijn pik in een van de dames stoppen om deze een ongelofelijke beurt te geven. Hilde lag met de dildo te spelen en keek mij uitdagend aan. Lucia lag op haar knieën en begon de linker tepel van Hilde te likken. Ik zat nu achter Lucia en keek recht tegen haar zeiknatte kutje aan. Wat had deze meid toch een heerlijk kutje.

Ik ging achter Lucia zitten en begon haar achterlangs te vingeren. Ze keek geil achterom en glimlachte. Ik voelde dat Lucia ongelofelijk nat was en dat ik zonder problemen met mijn pik naar binnen zou glijden. Ik pakte mijn penis in mijn rechterhand en drukte hem eerst een klein eindje in het nauwe kutje van Lucia. Ze keek nu smachtend achterom. Hierop drong ik in een keer diep bij haar binnen. Lucia gaf een luide kreun en keek nu met gesloten ogen en wijd openstaande mond achterom. Wat klemde haar kutje strak om mijn pik. Ze vroeg of ik wel voorzichtig wilde doen. Ik antwoordde dat ik haar geen pijn zou doen en haar op een onvergetelijke manier zou neuken. Ik begon mijn tempo langzaam op te voeren en neukte haar met lange halen. Mijn dijen kletsten bij elke stoot tegen haar ronde roomblanke billen, die hierop zachtjes trilden en haar stevige tieten schoten op en neer. Ze begon te hijgen en te kreunen en ik voelde dat haar kutje zich steeds strakker om mijn pik spande. Het gehijg nam toe en een paar luidere kreuntjes gaven aan dat ze haar eerste lichte orgasme had gehad. Ik voerde het tempo nog meer op hierdoor begon Lucia nog luider te hijgen en te kreunen. Ze leunde nu met haar hoofd tussen Hilde haar tieten. Ik maakte nog een paar laatste lange halen en Lucia kwam luid klaar. Opnieuw voelde ik haar kutje om mijn pik samentrekken, ik had moeite om mijn orgasme uit te stellen. Maar gelukkig lukte het.

Ik likte het vocht dat uit haar kutje stroomde op en bleef haar zacht likken. Lucia smeekte mij om even te stoppen. Haar poes was te gevoelig. Hilde keek mij nu vragend aan en ging op haar rug liggen en spreidde haar benen. Ik had een pracht uitzicht op haar kutje en de rest van haar lichaam. Nu opende ze met beide handen haar kutje, zodat ik recht in haar zeiknatte grotje kon kijken. Ik zie niets maar plaatste mijn beenharde eikel tegen haar schede. Langzaam drukte ik mijn penis bij haar naar binnen. Ze begon licht te kronkelen onder mij en sloeg haar armen boven haar hoofd. Ik begon haar langzaam te neuken en keek mee hoe mijn pik langzaam in en uit haar kutje schoof. Eindelijk neukte ik mijn buurvrouw, ze lag te genieten van deze langzame penetratie. Ik voerde het tempo op en ook Hilde begon nu te hijgen en te kreunen. Haar prachtige borsten deinden mee op ons ritme. Lucia was ondertussen weer een beetje bijgekomen en begon nu de tieten van Hilde te likken. Hilde genoot zichtbaar van al deze aandacht en kwam lichtjes klaar. Ik had moeite om mij te beheersen, maar ik kwam nog steeds niet klaar in dit heerlijk nauwe en warme grotje. Ik begon nu aan Hilde haar kutje te merken dat ze op het punt stond om geweldig klaar te gaan komen.

Nog geen 20 seconden later barst Hilde haar mooie lijfje zowat uit elkaar, ze gilde, kreunde, hijgde en kronkelde. Ik neukte haar nog heel even door en voelde mijn orgasme naderen. Ik trok mijn pik terug en Lucia nam hem nog even in haar mondje. Waar ik nu geweldig klaarkwam, het sperma droop vanuit Lucia haar mondje op haar tieten. Hilde nam mijn pik in haar mondje en zoog zachtjes op mijn kloppende eikel. Daarna likte ze het sperma van Lucia haar tieten. Wat een geweldige nacht was dit en wat een geweldige meiden waren dit!

De volgende ochtend kwamen we elkaar tegen op de gang en keken elkaar geil aan. Ik kreeg van haar blik gelijk weer een stijve pik. Hilde gaaf mij met een knipoog het videobandje uit haar camera. “Geniet er nog maar eens van en misschien kunnen we nog wel eens een tweede deel maken.” We kusten elkaar en gingen er vandoor.

Zacky

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *