Della & Berdina

()


Nu al weer drie jaar heb ik een fantastische seksuele relatie met Berdina, mijn vriendinnetje. Ze is mooi bruin en erg sportief zodat ze een bijzonder lekker stevig lijf heeft. Al snel nadat onze relatie begon bleek dat zij, net als ik, erg opgewonden wordt als ik haar seksuele fantasieën vertel. Hoewel ik het heel prettig vind om verhalen te vertellen, windt het me het meest op als zij ze vertelt.

Soms gaan die fantasieën over de plaats waar we seks hebben, maar meestal over de personen met wie we seks hebben. We zouden het allebei namelijk het toppunt van opwinding vinden als er eens een derde persoon mee zou doen. Gelukkig gaat haar voorkeur daarbij uit naar een vrouw. Ook voor mij is dat de enige bespreekbare variant.

Vaak als ik haar streel over haar mooie grote tieten met heerlijke tepels, of als ik haar vinger, wordt ze pas echt vreselijk geil als ik haar vertel hoe ik haar, samen met Della, één van haar beste vriendinnen, verwen.

Della is na Berdina de meest aantrekkelijke vrouw die ik ken. Ze heeft een mooie donkerbruine huid en een prachtig figuur. Altijd als Della een avondje bij ons op bezoek komt hangt er een prettige sensuele spanning in de kamer.

We hadden beiden al een tijdje het vermoeden dat zij al lang doorhad wat we met haar wilden doen, maar dat ze het waarschijnlijk een beetje eng vond om er aan toe te geven. Vaak gingen onze gesprekken over seks en vond Della het blijkbaar leuk om te proberen ons verlegen te krijgen. Ze stelde dan heel directe, erg intieme vragen over zaken als anale en orale seks, maar ook wel over trio’s. Altijd als we daar achteraf over spraken, als Della weg was, fantaseerden we wat er had kunnen gebeuren. Tot die ene keer.

Della kwam weer eens op bezoek om een avondje met flessen wijn en een DVD voor de TV te hangen. Omdat ik al een tijdje erg veel zin had om onze fantasieën uit te laten komen had ik een aantal DVD ’s gehuurd waarbij er niet te ontkomen viel aan een zekere seksuele spanning. Omdat ik niet wilde dat het te veel zou opvallen had ik ook een aantal films gehuurd waarvan ik zeker wist dat ze die toch niet wilde zien, maar die wel de schijn ophielden dat er toevallig alleen die ene film geschikt was. Het was 9 1/2 weeks met Mickey Rourke en Kim Basinger. Toen de scene met de ijsblokjes speelde merkte ik dat bij Berdina en Della allebei hun tepels verhardden, wat door hun strakke truitjes goed zichtbaar was.

Ik wilde niet verbergen dat die scene en de aanwezigheid van twee schoonheden in duidelijk al wat opgewonden staat mij niet koud lieten. Daarom ging ik verzitten alsof ik niet wilde dat de bobbel die zich in mijn kruis begon af te tekenen te veel zou opvallen. Doordat ik ging verzitten vestigde ik er echter juist meer aandacht op, waardoor Della weer eens een poging deed om mij in verlegenheid te brengen.

“Zo te zien vind je het er wel prettig uitzien” zei ze terwijl ze overduidelijk naar mijn kruis keek. “Het laat jou anders ook niet helemaal koud.” Zei ik naar haar borsten starend waar ondertussen de tepels nog veel harder en groter op waren geworden.

“Zeg gedragen jullie je een beetje,” vroeg Berdina “dat gaat elkaar hier een beetje zitten versieren waar ik bij zit.” Om haar de mond te snoeren en om de opwinding nog wat op te voeren streelde ik zacht over een borst waarbij ik haar tepel tegen de rug van mijn hand verder voelde verstijven.

“Gelukkig doet deze ook nog mee” zei ik waarna ik haar vol op de mond kuste. Haar lippen gingen bereidwillig een beetje van elkaar zodat onze tongen mee konden spelen. Plots voelde ik de hand van Della op mijn schouder die me van Berdina aftrok. “Dat wil ik ook” zei ze met een ondeugende glinstering in haar ogen. Ik dacht dat ze bedoelde dat ik haar moest kussen zoals ik net nog bij Berdina had gedaan. Maar, voor ik het wist begon Della de borsten van Berdina te betasten en haar op de mond te kussen. Dit had ik altijd als een fantastisch geile ervaring aangekruist in mijn lijstje. Twee heerlijk mooie vrouwen die elkaar kussen en betasten, waarvan ik bovendien weet dat ik met ze mee zal mogen doen.

Berdina zat ondertussen aan het bloesje van Della te frunniken. De laatste knoopjes werden er in de opwinding afgerukt waarna Della alleen nog in haar broek en mooie witte kanten BH zat. Omdat Berdina wat moeite had om achter de rug van Della de sluiting van de BH los te krijgen, besloot ik haar een handje te helpen. Ik maakte de sluiting los en terwijl ik de BH van haar schouders schoof gleden mijn handen over haar blote huid naar voren. Ik pakte haar beide borsten vast en begon er zachtjes in te kneden. Af en toe pakte ik haar tepels tussen duim en wijsvinger en bespeelde de twee knopjes. Telkens als ik dat deed kwam er een wellustige kreun ten teken dat ze het erg prettig vond.

Ondertussen waren Berdina en Della nog steeds heftig aan het tongzoenen. Ik tilde Della van Berdina af en draaide haar om. Ik gaf haar snel een dikke kus waarna ik mij op de borsten van Berdina stortte. Ik zoog aan haar tepels, eerst links dan rechts, waarna ik haar borsten bij elkaar greep en beide tepels tegelijk tussen mijn lippen nam. Ik wist dat ze daar onmetelijk geil van werd.

Terwijl ik nog steeds gekluisterd zat aan de tepels van Berdina, had zij haar rechterhand in de broek van Della gestoken en was daar op zoek naar onbekende schatten. Nadat ik Berdina van broek en overige loshangende kleding had ontdaan zodat ze alleen haar tanga nog maar aanhad ontdeed ik ook Della van haar laatste kledingstukken. Ik zat op de bank en zij stond voor me, net als Berdina in alleen nog maar een tanga. Langzaam stak ik mijn vingers aan de zijkanten tussen de band van haar tanga waarna ik ‘m naar beneden trok. Langzaam maar zeker kwam er een volledig kaalgeschoren kutje tevoorschijn wat mijn hart een slag deed overslaan. Wat zag ze er prachtig uit.

Della knielde tussen de benen van Berdina die naast me op de bank zat en begon traag de benen van Berdina te kussen. Van haar enkels naar boven via haar knieholten naar de binnenkant van haar dijen. Naarmate ze hoger kwam hoorde ik de ademhaling van Berdina steeds zwaarder worden. Toen ze eenmaal boven was aangekomen drukte ze zacht met haar neus tegen het kruis van de tanga die daar nog steeds zat. Ze schoof het kruisje een stukje opzij en begon speels over Berdina haar schaamlipjes te likken. Binnen een paar minuten kwam ze schokkend, hijgend en kreunend klaar. Enkele minuten genoten we gewoon met zijn allen van elkaars warmte waarop Della voorstelde om boven op het bed het feestje voort te zetten.

Achter de twee naakte schoonheden aan liep ik de trap op. Boven keken de twee naakte nimfen elkaar eens aan waarop Berdina tot de bevinding kwam dat ik nog wel erg veel kleding aan had. Ik werd op het bed neergelegd waarna Berdina en Della samen aan mijn kleren begonnen te plukken. In geen tijd was ik op mijn boxershort na helemaal naakt. Terwijl Berdina wild met me begon te kussen voelde ik de zachte handen van Della aan mijn short trekken.

Plotseling voelde ik een heerlijk warm gevoel aan mijn pik. Berdina liet mij even los omdat ze ook wilde zien wat er gebeurde. Ik keek naar beneden en zag Della verlekkerd aan mijn pik zuigen. Ze nam hem steeds helemaal in haar warme mondje om daarna met haar tong langs de eikel te likken. Omdat Berdina dat een erg lekker idee vond draaide ze zich om en begon telkens aan mijn pik te likken als Della ‘m uit haar mond liet ontsnappen. Met het uitzicht op twee heerlijke vrouwen die aan mijn pik zogen had ik de grootste moeite om nog niet klaar te komen.

Berdina draaide haar lichaam nog wat meer zodat ze met haar benen wijd over mijn gezicht heen kwam te zitten. Zo, in standje 69, kon ik heerlijk aan haar klitje likken en zuigen terwijl zij samen met Della mijn pik bewerkte. Ik voelde haar overeind gaan zitten zodat ik mijn tong nog een stuk dieper in haar kutje kon steken. Ik voelde haar krampen van genot toen ik plotseling voelde dat er een geweldig strak kutje over mijn pik werd geschoven. Terwijl Berdina op mijn gezicht zat, had Della mijn pik in haar kutje gestopt en reed nu op en neer. Wat ons beiden een heerlijk gevoel gaf.

Ik wilde echter ook zien hoe mijn pik in Della haar kruis verdween, dus ik vroeg Berdina om even van mijn gezicht af te gaan om mijzelf nog geiler te maken dan ik al was. Ze wist precies wat ik bedoelde en begon met haar mond en handen Della te verwennen. Dit was het absolute toppunt, zo wist ze vanuit alle fantasieën die ik haar al had verteld.

Geneukt worden door een vrouw die bovenop zit, die tegelijkertijd wordt verwend door een andere vrouw. Vooral als ze aan de tepels van Della zoog en tegelijk haar klitje streelde wond mij dit meer op dan iets anders ooit gedaan had. Na een paar heerlijke minuten voelde ik Della beginnen te sidderen. Haar kutje kneep heerlijk samen rond mijn pik terwijl haar sappen rijkelijk vloeiden. Met een luide gil kwam ze gedurende minuten klaar.

Nu was het tijd voor de meest geile fantasie van Berdina die ze mij ooit had verteld. Berdina ging op haar rug liggen waarna Della in standje 69 bovenop haar ging zitten. Ze likten heerlijk aan elkaars kutje wat voor mij weer een bijzonder geil gezicht was. Ik streelde om beurt hun heerlijke tieten en het lekker stevige kontje van Della dat ze lekker omhoog stak. Berdina vroeg me of ik Della niet langs achter wilde neuken, zodat ze mijn pik in dat kutje kon zien verdwijnen. Uiteraard was ik daar graag toe bereid en even later drukte ik voorzichtig mijn eikel tegen de kleddernatte lipjes van Della.

Toen ik lekker diep in haar gleed voelde ik de tong van Berdina langs mijn pik en ballen glijden waardoor ik mijn orgasme weer vreselijk voelde opborrelen. Dit kon ik echt niet lang meer vol houden, dus ik neukte steeds sneller en heftiger tot ik met een schreeuw klaarkwam en de stralen sperma in haar schoot spoot. De meisjes likten nog enkele minuten aan elkaars kutjes, terwijl mijn pik nog steeds in Della zat. Toen ze tegelijk klaarkwamen werd mijn pik er bijna afgeknepen wat een sensationeel gevoel gaf. Uitgeput vielen we naast elkaar neer. Ik denk dat we nog zeker een uur heb liggen uithijgen met de beide schoonheden heerlijk tegen me aan.

We hebben die nacht nog vele andere leuke standjes geprobeerd en in de weken die volgden deden we het nog enkele keren over. Misschien vertel ik daarover een andere keer.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *