Neuken met Ghana

()


Wanneer wij op vakantie zijn en de gelegenheid is daar, dan laat mijn vrouw, Annie, zich graag neuken door andere mannen. Dat komt ook omdat zij de hele dag geil is en met een natte kut loopt. Daarbij heeft zij veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik word er zelf ook geil van wanneer ik weet of zie hoe zij gepakt wordt en dat gebeurde laatst ook weer.

Wij waren in een hotel in Sauerland, een mooi hotel, compleet met zwembad en sauna en daar gebeurde het. Wij hadden kennis gemaakt met een man uit Ghana, een mooie zwarte jongen, die in Nederland woonde en perfect Nederlands sprak. Hij had een moeilijke naam, maar hij vertelde dat zijn vrienden hem Roy noemde en daarom deden wij dat ook. Wij zagen hem regelmatig in het zwembad en daardoor wisten wij dat hij een mooi strak lijf had en dat hij ook flink wat in zijn zwembroek had. Na de eerste keer dat wij hem aantroffen in het zwembad zei Annie al “die zal een mooie zwarte paal hebben.”

“Ja” antwoordde ik “en die zou jij wel eens in je geile kutje willen voelen.”

“Ja, en dan mag jij kijken hoe zijn zwarte paal glimmend uit mijn natte kut komt en er weer diep in duikt.”

De derde dag zaten wij met hem aan de bar en op een gegeven ogenblik zei ik dat wij nog naar de sauna gingen. “Zo laat nog,” zei hij. “Ja, dan is het zwembad gesloten voor publiek en kunnen wij lekker daar naakt gebruik van maken.”

“Eigenlijk een goed idee,” vond hij, “ik geloof dat ik dat ook maar doe of vinden jullie het vervelend wanneer ik mee ga.”

“Neen, natuurlijk niet,” was gelijk de reactie van Annie “kom maar lekker.” Wij gingen naar onze kamer en kleedden ons uit, toen ik haar zag staan begon mijn paal ook overeind te komen, zij zag het en kwam naar mij toe. “Waar sta jij aan te denken geile beer,” zei ze en pakte mijn lul. “Dat jij een zwarte paal in je kutje gaat krijgen,” zei ik, pakte tussen haar benen en voelde dat zij drijfnat was. “Het liefst zou ik je nu nog neuken,” zei ik “maar ik wacht tot hij je kut flink heeft vol gespoten.”

Wij trokken onze badjassen aan en gingen naar de lift.

Op de volgende etage stapte Roy er bij in en ik zag hem gelijk naar de aanzet van de borsten van Annie kijken. Toen de lift weer in beweging was, maakte zij de ceintuur van de badjas los om hem zogenaamd strakker te knopen, maar in de spiegel liet zij Roy al haar naakte lijf zien. Toen wij bij de sauna kwamen, wij waren alleen, en Roy zijn badjas uit deed stond zijn zwarte paal al overeind. “Daar heb jij voor gezorgd,” zei hij tegen Annie. Wij spoelden ons af en gingen de sauna in en Roy ging zo zitten dat hij, wanneer Annie haar benen wat uit elkaar deed, hij een goede kijk op haar kutje had en natuurlijk deed ze dat. Het was flink heet in de sauna maar, de lul van Roy bleef aardig dik. Na de eerste ronde lekker het zwembad in nadat wij ons hadden afgespoeld. En Roy zwom vaak naar haar toe.

Op een gegeven ogenblik stond hij achter haar, zijn handen gleden langs haar heen en drukte haar tegen de wand. Daarbij moest zijn lul wel tegen haar kontje drukken en ik zag dat zij haar kontje achteruit drukte. Ze stonden elkaar flink geil te maken. Ineens zag ik dat hij zijn handen om haar heen sloeg en haar borsten pakten. Het was duidelijk er zou geneukt worden zij had haar zin. Toen ze uit het zwembad kwamen, zat ik al in een stoel. Ik zag zijn dikke paal staan en het was maar goed dat wij alleen waren. Toen wij weer in de sauna lagen vroeg Annie op een gegeven ogenblik aan Roy. “Zullen wij zo naar onze kamer gaan.”

“O! Heel graag” zei hij, “jij vindt het goed Henk,” vroeg hij. Ik zei “ja, hoor. Jullie gaan er maar vast heen ik kom straks wel”. Dat ze zin hadden was duidelijk want ze waren zo weg. Ik vind het altijd geil om de kamer binnen te komen wanneer Annie al flink geneukt wordt dat doen wij ook wanneer wij met de caravan weg zijn en daar geile stellen of mannen tegen komen. Ik nam de tijd voor de tweede ronde en zwom nog heerlijk. Maar, mijn lul was ook flink dik want in gedachten zag ik haar liggen en ik besloot ook naar de kamer te gaan. Ik spoelde mij af, trok de badjas aan en ging naar de lift waar ik een mooi stuk tegenkwam. Ik dacht je moest eens weten dat ik met een stijve lul sta en zij kwam het aan de weet want opeens kwam mijn lul tussen de panden door kijken.

“O sorry” zei ik, “hij is nieuwsgierig en bij een mooie vrouw weet hij zich niet te beheersen.” Het was ook een Nederlandse en zij schoot in de lach en ze zei “jammer dat ik er al ben anders had ik er wel nader kennis mee willen maken”. Zij pakte hem nog even vast en stapte de lift uit. Ik opende voorzichtig de kamerdeur en ik hoorde mijn sletje al flink tekeer gaan. Via de spiegel van de kaptafel zag ik haar liggen en ik zag Roy tussen haar blanke dijen liggen beuken. Ik ging naar het bed, “ga lekker door,” zei ik tegen hem, “ze heeft het nodig.”

“Ze was ook drijfnat,” zei hij. “O schat het is zo lekker,” kreunde Annie “wat een paal heeft hij… ja, ga door neuk mijn kut open.”

Ik zag zijn pikzwarte paal steeds glimmend van hun geil in en uit haar kut komen en Annie zei, “ik ben al heerlijk klaar gekomen schat en ik ga weer komen.” En ze kreunde het hard. Wat was ze geil en wat genoot ze. Dat gunde ik haar en daarom mag zij zich door anderen laten neuken. Nu duurde het niet zo lang of Roy kwam ook maar hij trok zijn paal uit haar kut, kroop naar boven en zei “open je zaadmond” en ze kreeg zijn volle lading in haar mond. Ook nog aardig wat over haar gezicht. “Zo neem jij haar nu maar eerst” zei hij “want jij zult ook geil zijn.” En dat was zo en ik dook in haar vette kut. Ineens voelde ik de hand van Roy aan mijn zak en hij speelde er mee. Een vinger van hem ging even Annie ‘s kut in, hij zette hem tegen mijn kont en schoof hem naar binnen. “Wat geil wat geil is dit,” kreunde ik dit keer en ik spoot mijn lading in haar kut.

“Wat was dat super geil” zei ik toen ik weer plaats had gemaakt voor Roy die Annie op haar zij legde, haar been optrok en liet zien hoe hij zijn zwarte paal voorzichtig in haar kut drukte. Ik keek toe en zag aan haar gezicht dat zij het wilde. Voorzichtig kreeg zij hem er in en toen neukte hij haar lekker in haar kutje, kneedde met haar borsten en trok aan haar tepels. Annie speelde met haar klit en ik drukte nu een vette vinger in de kont van Roy en zo genoten wij alle drie van deze ronde.

Nadat hij nog eens zijn lading zaad in haar kont had gespoten en zij het laatste uit zijn lul had gezogen bleven wij nog even liggen. Roy zag wel dat mijn lul alweer hard was en zei tegen Annie “pijp je man nog een keer.” ’t Was zalig deze keer. Toen hij naar zijn kamer ging waren wij alle drie heel te voldaan over wat wij meegemaakt hadden”

BiMan

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *