Bus stop Spanje

()

Mijn naam is Miriam en neem jullie mee in enkele van mijn seksuele ervaringen uit mijn jonge jaren als 18-jarige tot eind dertig. Dat was in de jaren tachtig tot 2005. Ik ben een in Amsterdam geboren en getogen halfbloedje. Mijn vader is Surinaams en mijn moeder een echte Amsterdamse. Ik ben 1.58 m klein en woog toen ca. 48 kilo. Een kleintje dus met cupmaat 70 C wat best flink is voor mijn lengte. Na de Havo ben ik naar de dansacademie gegaan en werkte in de avond in een café en later werkte ik naast het dansen op kantoor. Hier in chronologische volgorde enkele van mijn ervaringen. Na een ‘Weekendje weg met schoonfamilie’ en ‘Chic restaurant’ nu mijn derde waargebeurde verhaal.

Ruim een maand na mijn nacht met Pieter in het Marriott Hotel ging ik met Bart op vakantie. Ik had veel aan die nacht met Pieter gedacht en ik betrapte me erop, dat ik sinds die dag meer op oudere mannen lette en zeker als ze een goed gesneden pak aanhadden. Ik begon me ook steeds minder schuldig te voelen naar Bart. Bart vond ik nog steeds een mooie jongen, maar ja een jongen. Ook zijn studentenverhalen en vriendjes deden me steeds minder. De seks daar kon ik al helemaal niet meer van genieten sinds de heerlijke seksuele uitspattingen met Pieter. Ik probeerde Bart tot meer variatie aan te sporen en ik nam initiatief en gaf aan wat ik fijn vond, maar nee, het werd er niet echt beter op. Ik had me dan ook voorgenomen, dat als het tijdens de vakantie niet beter zou worden, ik het uit zou maken. Eigenlijk wist ik het al, maar ik had nog een bevestiging nodig.

We gingen naar Tarifa het zuidelijkste puntje van Spanje. Een hippie stadje destijds aan de Straat van Gibraltar tegenover Marokko. Hippie vrienden van de ouders van Bart woonden daar en we konden bij hun B&B terecht. We gingen met de bus, die toentertijd vanaf het Amstelstation vertrok. Mijn vader bracht me met mijn rugzak naar het Amstelstation. Bart was er al. Ik zoende mijn vader gedag en hij ging door naar zijn werk. Het was nog even wachten voor we de bus in mochten. Ik bekeek de andere wachtenden. Spaanse en Marokkaanse gastarbeiders, zoals we die toen noemden, op terugweg naar hun familie, wat hippies en een paar reizigers. De bagageluiken gingen open, ik gooide mijn rugzak naar binnen en botste tegen één van die reizigers aan.

Een rilling ging door mij heen. Twee helderblauwe ogen keken me aan. Hij stond voor Bart in de rij om de bus in te gaan. Een man van een jaar of vijfendertig. Stoere kop met lang krullend bruin haar. Geen hippie maar een reiziger. Hij nam plaats op de eerste rij stoelen naast de chauffeur. Toen onze gegevens gecontroleerd werden voelde ik de ogen van de man over mij heen gaan. Ik keek hem snel aan. Hij glimlachte en knikte. Ik keek snel weer van hem weg. Bart en ik mochten op rij 3 aan de bestuurderskant zitten. Bart wilde aan het raam. Om een uur of 10 vertrokken we. Tot mijn verbazing ging de reis langs Den Haag, Rotterdam en Antwerpen waar mensen uit en instapten alvorens we richting Parijs en Spanje reden.

Voor de Franse grens werd er gestopt. Bij het uitstappen voelde ik de ogen van de reiziger weer op mij gericht. Hij stapte achter mij de bus uit en ik voelde dat hij me volgde. Instinctief liep ik meer met mijn kont naar achteren waardoor mijn zomerjurkje meer fladderde dan het al deed. Ik ging naar de WC en we kochten koffie en wat te eten. Bart en ik gingen in de zon zitten en aten onze broodjes. Ik zag de reiziger met twee blikjes bier de bus ingaan. Een grote stoere beetje mysterieuze man. Waar gaat deze reiziger heen? Bij het instappen keek hij me weer vriendelijk, maar indringend aan met z’n helderblauwe ogen. De bus ging op weg naar Spanje. Ik zakte onderuit en trok mijn benen op. Ik keek voor me uit en zag dat de helderblauwe ogen omkeken naar achteren. Onze ogen kruisten elkaar. Hij glimlachte en knikte en ik lachte terug. Zijn ogen zakten iets naar beneden. Ik voelde ze branden. Ik keek naar beneden en realiseerde me, dat hij onder mijn jurkje kon kijken.

Ik had die ochtend een lekker wijd zittend zomerjurkje aangedaan met rode bloemetjes en mijn All Stars. Doordat ik wat onderuitgezakt zat en mijn benen opgetrokken had, keek hij tegen mijn witte slipje aan. Geschrokken keek ik hem aan. Hij glimlachte. Ik legde snel mijn hand in mijn kruis en bleef hem aan kijken, hij knikte. Ik voelde bloed naar mijn hoofd stromen en mijn tepels werden hard. Zou hij dat zien door mijn jurkje heen. De gedachte maakte me lichtelijk opgewonden. Bart had als gewoonlijk niets door, die keek naar buiten. Ik haalde langzaam mijn hand weg uit mijn kruis en trok mijn been nog wat verder omhoog. Hij bleef kijken en we keken elkaar aan. Ik voelde me geil worden. Het werd al wat donker en het gangpad licht ging aan. Ik deed mijn benen wat verder uit elkaar en bleef hem aankijken. Het kon niet anders dan, dat hij mijn witte slipje nat zou zien worden van mijn langzamerhand kletsnatte kutje. Mijn hand liet ik langzaam naar mijn slipje gaan en ik bleef hem aan kijken. Wat geil was dat.

Ik wreef over mijn kutje, klitje en lipjes en voelde mijn slipje steeds natter worden. Ik zag hem slikken en ik dacht aan zijn pik. Zou hij ook een grote hebben, zoals Pieter? Ik deed mijn benen weer bijeen, droomde weg en dacht aan Pieter. Dacht aan de seks die ik met hem had gehad en aan zijn heerlijke lul. Bart is een stuk kleiner geschapen en doet er ook weinig mee. Ik droomde en fantaseerde over de stoere reiziger met de helderblauwe ogen en zijn stevige pik.

Ik werd wakker toen de zon opkwam. We waren ondertussen in Spanje. Ik keek snel naar voor of ik die blauwe ogen zou zien. Maar nee. Een paar minuten later stopte de bus voor ontbijt. De stoere reiziger was al uitgestapt. Bart en ik gingen naar de wc, een broodje en koffie halen in het wegrestaurant. Op een stoeprandje in de vroege ochtendzon gingen we de broodjes eten. De man met de blauwe ogen kwam niet veel later aangelopen en ging recht tegenover ons op de andere stoeprand van de weg zijn ontbijt eten. Onder het eten keek hij mij aan. Ik trok langzaam mijn benen omhoog en mijn jurkje schoof van mijn boven benen af en ik deed mijn benen uit elkaar. De zon scheen vol op mijn witte slipje.

Bart dronk zijn koffie en de sukkel had niets door. Bart had zijn broodje op en zei dat hij nog een broodje ging halen, of ik ook nog wat wilde? Ik antwoordde van nee. Ik moest nog een keer naar de wc zei ik. Bart was nog niet de hoek om of ik stond op en liep langzaam langs de man met de helderblauwe ogen en ging richting de WC en ik keek achterom en lachte naar de stoere man. Ik liep de WC voorbij, ging door een openstaand hekje en liep om een schuurtje heen. Een prachtig uitzicht over een leeg glooiend landschap. Ik leunde tegen het muurtje van de schuur en wachtte een paar tellen. De man met de helderblauwe ogen verscheen. Ik maakte een stap naar voren en hij pakte me bij mijn heupen en we brachten onze lippen naar elkaar toe.

Hartstochtelijk zoenden we elkaar, onze handen gingen over elkaars lichaam. Hij had al snel mijn slipje uit en ik voelde zijn vingers met zeer veel gevoel over mijn klitje en mijn kutje in en uitgaan. Hij wist snel mijn g-spot te vinden. Heerlijk weer een ervaren man, die weet wat hij doet. Mijn lichaam brandde van binnen en een rilling ging over me heen. Mijn tepels stonden strak. Zijn riem en rits had ik snel los, zijn broek viel naar benden, maar bleef hangen aan zijn stijve pik. Onder het zoenen vond ik zijn pik. Met mijn twee handen had ik die vast. Een snoeihard dik ding. We stopten met zoenen. Ik keek naar beneden. Niet zo groot, maar dik, een heel erg dikke eikel. Hij draaide me om en zoende me in mijn nek en met zijn andere hand masseerde hij kundig door mijn jurkje heen mijn borst en tepel. Zijn vingers bleven mijn g-spotje bewerken en ik voelde de spanning in mijn kutje oplopen. Ik kreeg het heet en ik explodeerde voor het eerste weer sinds Pieter.

Voor ik op adem kon komen drukte hij die dikke pik naar binnen. Ik beet op mijn lippen, maar moest toch een kreun loslaten. Hij beet me zacht in mijn nek en drukte zijn pik voorzichtig naar binnen. Mijn lippen rekten op en gaven me een siddering. Ritmisch voerde hij het tempo op en pompte hij in en uit en zette harder aan. Ik zette me meer schrap en boog naar voren met mijn handen tegen de muur om de steeds harder wordende beuken op te vangen. De hitte en tinteling in mijn kut werd hevig. Hij spande zich aan en ik kwam wederom klaar door de wrijving en hitte in mijn kutje. Ik voelde zijn enorme eikel in en uit mijn kutje gaan gevolgd door een keiharde stoot. Hij bleef enige tijd stilstaan met zijn eikel diep in me.

Langzaam trok hij hem terug. Met een plop ging die enorme dikke eikel mijn kutje uit en stroomde mijn kut-vocht en zijn sperma over mijn benen. Ik draaide me om en stond enige tijd op mijn benen te trillen. De man met de helderblauwe ogen kneep zijn pik uit en met een papieren zakdoek maakt hij zijn eikel schoon en deed zijn broek omhoog. Hij gaf me het pakje papieren zakdoekjes. Keek me met een lieve en dankbare glimlach aan, draaide zich om en ging, zoals hij gekomen was. Ik maakte mijn benen en kutje schoon en pakte mijn witte slipje van de grond en ging er ook vandoor. Niemand te zien. Snel de WC in waar ik nogmaals mezelf waste en mijn slipje aandeed. Bij het lopen voelde ik mijn gezwollen lippen en voelde ik mijn kutje nog steeds lekken. Ik rook mijn eigen geur en ook de geur van sperma. Nu maar hopen dat Bart het niet ruikt. Bart zat op de stoeprand en vroeg waar ik zo lang bleef.

“Ik moest poepen en er stond een rij” antwoordde ik. Bart liep voor me de bus in. Hij zat er al. Ik wilde hem niet aan kijken, maar voelde wel zijn ogen. Ik vroeg aan Bart of ik nu aan het raam mocht. Hij bromde wat, maar liet me wel aan het raam zitten. Het Spaanse landschap ging langs me heen. Ik wist het. Ik had mijn bevestiging. Na de vakantie maak ik het uit. Ik voel me aangetrokken tot oudere volwassen stoere mannen en niet meer door mijn mooie vriendje. Twee jaar ouder dan ik, maar wel nog wel een jongen, een studentje. Ik word niet geil van hem. In de vakantie zou ik 19 worden, maar ik wist het al. Ik hou van seks, harde seks en dat gaf hij me niet. Ik heb een ervaren man nodig. Eind van de middag kwamen we in Algeciras aan. We pakten onze rugzakken uit het bagageruim. Ook de man met de helderblauwe ogen pakte zijn rugzak en gooide die in één beweging op zijn rug en keek me aan en zei; “wie weet tot ziens.”

Ik keek hem verbijsterd na. Hij liep naar de boot voor Marokko. Bart riep mij. De bus naar Tarifa stond even verder al klaar.

Miriam S.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *