De vergadering

()


Het was op een zaterdagochtend. We hadden een vergadering bij Marion afgesproken, die om 10.00 uur zou beginnen. Ik ging er op de fiets naar toe. Het was pas 09.30 uur toen ik bij haar aankwam. Ik belde aan, er gebeurde niets. Ik belde nog eens aan en na een tijdje wachten hoorde ik geluid binnen. Er ging boven een raam open. Marion stak haar hoofd naar buiten en riep.

“Hoi Flor, ik ben nog niet klaar. Ik zal de deur vast opendoen.” Even later ging de deur open. Voor mij stond Marion, gekleed in enkel een slipje en een strakke witte blouse. Ze droeg geen bh. “Kom binnen,” zei ze met een glimlach op haar mond. “Let niet op, hoe ik erop sta.”

“Oh, er zijn ergere dingen,” zei ik lachend. Deze vijfenveertig jarige vrouw ziet er goed uit en heeft twee mooie strakke borsten.

“Mijn man is naar het werk en ik heb mij verslapen, zal ik vast koffie maken?” Vroeg ze. “Lekker,” zei ik. Ze liep voor mij uit naar de keuken en ging koffie zetten.

“We zijn vandaag maar met zijn drieën, alleen Hilde komt nog,” zei ze. “Hilde kan pas om 11.00 uur hier zijn. Marion pakte twee kopjes en dacht hardop na wat ze zou gaan doen. “Zullen we eerst een kop koffie doen of zal ik mij eerst aankleden?” Vroeg ze.

“Van mij hoef je je niet aan te kleden,” zei ik. Ik voelde dat mijn kop rood begon te worden. Marion zag het en begon wat te lachen. Ze liep langs mij door en bukte zich voorover om de koffiemelk uit de koelkast te pakken. Terwijl ze zo voorover gebukt stond zag ik haar kleine slipje in haar reet zitten. Ze had mooie billen en zag er heel geil uit. Mijn lul begon heel opgewonden te raken en ik besloot om de stoute schoenen maar aan te trekken. Ik liep naar haar toe en liet mijn handen over haar rug glijden en drukte mijn lijf tegen haar aan. Ik pakte haar borsten vast en drukte mijn stijve lul tegen haar reet aan. Tot mijn verbazing protesteerde ze totaal niet. Ze maakte een licht kreunen geluid. Ik trok haar uit de koelkast en begon haar borsten heel zachtjes te strelen.

“Hier heb ik al heel lang naar uitgekeken,” fluisterde ze. “We hebben nog ruim een uur voordat Hilde komt,” zei ze. Marion draaide zich om en zette haar mond op de mijne. We begonnen heel innig te tongzoenen. Ze wiegde met haar heupen op en neer. Na een tijdje zakte ze door haar knieën en maakte mijn broek los. “Ik ga je pijpen,” hijgde ze. Ze trok mijn broek en slipje uit en stopte mijn harde lul tot aan mijn ballen in haar mond. Ze kokhalsde even. Marion herstelde zich direct en begon mijn lul heel rustig te pijpen. Af en toe stopte ze ventjes en speelde dan wat met mijn glimmende eikel. Na een aantal minuten werd haar pijptempo opgevoerd en het duurde dan ook niet lang meer voordat ik lekker in haar mond begon te spuiten. Marion slikte alles, tot de laatste druppel door.

“Nu ben ik aan de beurt,” zei ze. Ik tilde haar op en legde haar op de keukentafel. Ik deed haar slipje uit en ging op mijn knieën voor haar zitten. Haar kutje was zeik en zeiknat. Ik plantte mijn tong in haar geile kut en begon haar lekker te beffen. Marion ‘s kutje smaakte heerlijk zoet. Ze was ondertussen zo geil geworden dat het niet lang duurde voordat ze de eerste keer klaar kwam. “Laat mij alsjeblieft nog een keer klaarkomen, “smeekte ze. Nou, daar hoefde ze mij niet voor te smeken. Ik ging rustig verder en Marion kwam nog twee keer klaar. Na de derde keer riep ze. “Neuk mij alsjeblieft, stop jouw lul in mijn geile kut!”

Ik stond op en stopte mijn lul zonder enige moeite zo in haar kut. Ze had haar blouse nog aan en haar tepels waren heel groot geworden. Ik begon haar direct heel heftig te berijden. Marion pakte haar eigen borsten vast en begon die te masseren. Ik hield haar goed vast aan haar bekken. Ze schoof bij elke stoot over de keukentafel, ze kreunde van genot. Het duurde niet lang voordat ik klaar kwam. “Doorgaan,” hijgde ze, “ik ben nog niet klaar gekomen!” Ik pompte stevig door en even later kwam ook Marion tot een orgasme. Ik trok mijn lul uit haar kut.

“Wat was dit lekker,” fluisterde Marion. Ik hoorde de achterdeur dichtgaan en even later stond Hilde in de keuken. Haar mond viel open van verbazing toen ze Marion met alleen een bloesje aan op de keukentafel zag liggen en mij poedelnaakt ernaast zag staan. Oh, jullie hebben al voor-vergaderd, zie ik,” zei ze lachend. “Geeft niet, ik heb ook nog een paar agendapunten,” zei ze en trok haar kleren uit.

“Dan doe ik de deur op slot,” zei Marion. Ze stond op en liep naar de deur. Toen Marion terugkwam lag Hilde al op de tafel en was ik haar al lekker aan het beffen.

“Ik ben bang dat dit een lange vergadering gaat worden,” lachte Marion.

Gust

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *