Hoogmoed doorprikt

()


Wie een jaar geleden had gezegd dat ik een verhaal zou publiceren op https://mylust.be/ zou ik voor gek hebben verklaard. Als diezelfde persoon ook had beweerd dat ik zelf een hoofdrol zou spelen in het verhaal, zou ik die persoon absoluut hebben laten opnemen in een psychiatrische inrichting. Om jullie een indruk te geven van de persoon die ik ( tot een jaar geleden) was, zal ik kort iets over mijzelf vertellen.

Ik ben een jonge vrouw van tweeëndertig jaar en kom uit een welgestelde familie. Zowel mijn zus, als mijn broer en ikzelf studeerden en als ik zeg dat wij in goede doen zijn, druk ik mij eigenlijk nog te voorzichtig uit. Het familiekapitaal dat door mijn opa werd vergaard is door mijn vader nog vermeerderd. En wij behoren wij tot de één van de rijkste families van België. Niet dat het laatste er iets toe doet, maar het zegt wel iets over de kringen waarin ik ben opgegroeid. Sinds mijn pubertijd, bezoek ik alle belangrijke feesten en partijen in ons land en bij ons thuis worden regelmatig ambassadeurs, ministers en andere ‘belangrijke’ personen ontvangen. Twee jaar geleden ben ik getrouwd met Simeon en zoals wel vaker voorkomt in onze kringen, voeren wij beiden een druk en bezet leven. Simeon is directeur van één van de bedrijven van mijn vader en zelf ben ik mede firmant bij een gerenommeerd advocatenkantoor. Hoewel onze verhouding goed is te noemen, zien wij elkaar soms dagen niet.

Tot, ongeveer, een jaar geleden, hadden wij op de momenten dat wij elkaar wel zagen regelmatig seks maar om nou te zeggen dat de vonken ervan af vlogen; nee. Dat zal ook wel aan mij gelegen hebben omdat ik nu eenmaal ben opgegroeid in een omgeving waar uiterlijke schijn, correctheid en fatsoen belangrijker worden geacht dan eerlijkheid en gewoon jezelf zijn. Ook Simeon is in een dergelijke omgeving opgegroeid en het is dus niet zo vreemd dat die afstandelijkheid en gebrek aan intimiteit ook doorwerkte in onze relatie. Gelukkig is daar, ongeveer, een jaar geleden verandering in gekomen en hoe dat is gegaan, ga ik jullie nu vertellen.

Op ons advocatenkantoor kwam een nieuwe advocaat werken, Filip genaamd. Wij hadden nog getwijfeld of wij hem wel moesten aannemen. In tegenstelling tot de rest van de collega’s komt hij uit een arbeidersnest en ondanks zijn superieure intelligentie en vakbekwaamheid, heeft hij toch iets van een straatvechter die ten koste van alles wil winnen. Wij vroegen ons af of een dergelijke mentaliteit wel paste bij ons deftige en gerenommeerde kantoor. Na lang wikken en wegen besloten wij hem echter toch aan te nemen omdat wij ook beseffen dat de huidige advocatuur niet meer zo is als vroeger en resultaat belangrijker is geworden dan correct gedrag en uiterlijke schijn.

Op een dag waren Filip en ik druk bezig met een zaak die de dag daarop voor de rechtbank zou dienen en ondanks al onze inspanningen, zat er niets anders op dan die avond door te werken. Filip stelde voor dat bij hem huis te doen en ‘s avonds tegen zeven uur, belde ik aan bij zijn voordeur. De vriendin van Filip deed open en omdat ik haar nog niet had ontmoet, stelde ik mij netjes voor. Het contrast tussen ons had niet groter kunnen zijn. Ik, in mijn keurige Chanel mantelpakje compleet met parelketting en bijpassende oorbellen en Tanja in een spijkerbroek met T-shirt. Om het verschil nog groter te maken, droeg ik hoge hakken en was mijn halflange geblondeerde haar zorgvuldig gecoiffeerd, terwijl Tanja op blote voeten liep en haar lange donkerrode haar eenvoudig had opgestoken. Ze was echter allervriendelijkst en nadat zij mij had gewezen waar de werkkamer van Filip was en mij aankondigde, verdween zij naar de woonkamer. Filip en ik gingen aan het werk en terwijl we door Tanja af en toe van drinken werden voorzien, werkten wij stug door. Tegen elf uur waren wij klaar en stelde Filip voor nog even een borreltje te nemen in de woonkamer. Omdat Simeon toch voor drie dagen in de U.S. zat en de zaak pas de volgende dag om twaalf uur zou dienen, ging ik akkoord.

Tanja zat in een badjas op de bank en zodra wij binnenkwamen, deed Filip het jasje van zijn kostuum uit en maakte zijn stropdas los. Hij schopte zijn schoenen uit en met een glas wijn in zijn hand ging hij onderuit gezakt op de bank zitten terwijl hij zijn voeten op de salontafel legde. Een beetje onwennig sloeg ik het tafereel gade omdat een dergelijk gedrag mij totaal onbekend was. Vroeger bij mijn ouders thuis, en ook bij mij thuis, zou zoiets nooit gebeuren. Blijkbaar had Filip herkend dat ik mij ongemakkelijk voelde want grijnzend zei hij.

“Ik zie dat jij je ongemakkelijk voelt vanwege het feit dat ik zo expliciet laat zien uit welk milieu ik voortkom, maar je bent nu bij mij op bezoek Claire. Kijk, op kantoor wil ik mij best conformeren aan de daar geldende normen maar hier, bij mij thuis, doe ik waar ik mij het prettigste bij voel.” Ik haastte mij om te zeggen dat Filip vooral moest doen wat hij niet laten kon in zijn eigen huis, wat hem de opmerking ontlokte dat als hij dat daadwerkelijk zou doen, ik pas echt zou schrikken. Hij keek daarbij veelbetekenend naar Tanja die hem een knipoogje gaf. Vraag mij niet om welke, maar om één of andere reden, vond ik het nodig om op te merken dat hij niets kon doen wat mij zou laten schrikken. Ineens veranderde zijn gedrag en bijna agressief beet hij mij toe.

“Toe nou Claire. Ik ben best bereid om mij aan te passen aan jullie gedrag maar; laten we eerlijk zijn. Ik kom uit een heel ander milieu dan de rest van jullie en het is dat ik een verdomd goede advocaat ben, maar anders was ik nooit aangenomen.” Ik wilde zeggen dat hij het helemaal verkeerd had maar voordat ik mijn mond kon openen, zei Filip. “De realiteit is dat ik gewoon anders ben dan de rest, gelukkig maar. Op kantoor wil ik best meedoen aan die verkrampte en benepen manier hoe jullie met elkaar om gaan, maar je kunt mij niet verplichten dat thuis ook te doen.”

“Hoezo, verkrampt en benepen?” Meende ik te moeten reageren. “Alsof wij ons niet af en toe laten gaan of kunnen genieten.” Filip keek mij meewarig aan en op agressieve toon beet hij mij toe.

“Liet jij jezelf maar eens gaan. Daar zou je behoorlijk van opknappen.” Ik wist niet waaraan ik een dergelijke agressiviteit had verdiend en verbaasd vroeg ik hem.

“Hoe bedoel je dat? Ik begrijp er niets van.”

Filip zei niets en wenkte Tanja die, vreemd glimlachend, op hem toeliep. Op het moment dat Tanja, vlak voor hem, stil bleef staan, ging Filip rechtop zitten en nadat hij haar, aan haar heupen, had omgedraaid zodat zij naar mij stond toegekeerd, rukte hij in één beweging de badjas van haar lijf. Tanja droeg niets anders dan een heel klein slipje en, totaal uit het veld geslagen door de actie, keek ik bewegingsloos naar haar vrijwel naakte lichaam. De tepels op haar stevige borsten stonden hard vooruit en verrieden haar opwinding. Voor ik iets kon zeggen of op een andere manier kon reageren, stak Filip zijn rechterhand vanachter tussen haar dijen door en zonder een moment van aarzeling, duwde hij in één beweging haar slipje iets opzij en stak een vinger tussen haar vrijgekomen schaamlippen. Geschokt, zag ik hoe Tanja haar benen iets wijder uiteen zette en er een glimlach rond haar lippen verscheen. Ik werd wakker uit mijn verdoofde toestand en sprong op terwijl ik iets uitriep in de trant van.

“Jullie zijn gek.” Binnen een oogwenk stond Filip bij mij, pakte krachtig mijn schouders beet terwijl hij mij strak aankeek zei hij langzaam en duidelijk.

“Bek houden frigide trut.” Hij ging achter mij staan, legde een arm rond mijn keel en met hese stem vervolgde hij. “Bek houden en kijken. Alleen maar kijken.” Ik weet niet wat er met mij gebeurde, maar ik had het gevoel dat mijn lichaam en verstand afzonderlijk van elkaar opereerden. Mijn verstand zei mij dat ik moest schreeuwen, slaan en weg moest lopen, maar mijn lichaam weigerde te luisteren. Mijn lijf was slechts een omhulsel van mijn zintuigen geworden en alles wat ik nog deed was registreren.

De linkerhand van Tanja ging naar haar linkerborst en terwijl zij met haar wijsvinger rond haar stijve tepel cirkelde, ging haar rechterhand naar haar slipje dat zij eerst wat naar beneden stroopte voor zij, duidelijk zichtbaar, haar klitje begon te strelen. Met een mengeling van angst, ongeloof en fascinatie keek ik naar de jonge vrouw die zichzelf vol overgave stond te bevredigen. Ik voelde de arm van Filip rond mijn keel iets verslappen en net toen ik dacht dat hij mij misschien wel los zou laten, fluisterde hij in mijn oor.

“En? Wat denk je? Word je al geil?” Nu werd ik echt boos. Waar ik eerst verbijsterd en verrast was, werd ik nu boos. Waar haalde hij de gore durf vandaan om mij zo te behandelen? Ik wilde mij omdraaien om hem eens goed de waarheid te zeggen en hem misschien zelfs wel te slaan maar de arm werd strakker rond mijn keel gelegd en ineens voelde ik een strelende hand op de achterkant van mijn dij die vanaf de zoom van mijn rok doelbewust naar hetzelfde gebied ging waar Tanja zichzelf stond te strelen. Tegen iedere logica, en mijn eigen wil in, ging er een siddering door mijn lichaam toen de vingertoppen van Filip de dunne stof van mijn slipje raakten. Op verraste toon hoorde ik hem triomfantelijk zeggen; “Jezus, je bent uiterst nat.”

Honderden gevoelens raceten door mijn lichaam, duizenden gedachten door mijn hoofd maar alles wat er uiteindelijk overbleef was een gevoel van totale leegte. Ik was op een punt beland dat elke weerstand was verdwenen. Mijn verzet was gebroken en toen ik voelde dat de stof van mijn slipje opzij werd geschoven om plaats te maken voor de vingers van Filip, reageerde mijn lichaam als een zelfstandig werkend orgaan door via mijn keel en mond een kreun te produceren die niet anders kon worden uitgelegd als een instemmend geluid. De verrassing was compleet. Wat ik ook dacht of wilde, mijn lichaam luisterde niet langer naar mijn geest en ging haar eigen gang. Het was of Filip en Tanja dit voelden want Filip liet nu zijn greep verslappen en begon de knopen van mijn jasje los te maken, terwijl Tanja mij diep in de ogen keek en met haar tong langs haar lippen likte. Mijn jasje viel op de vloer en even later volgde mijn BH. Voor hij aan mijn rok en slipje begon, pakte Filip nog even mijn borsten, nog steeds langs achter, in beide handen en zei.

“Godallemachtig! Wat een stel heerlijke tieten.” Mijn toch al gezwollen tepels werden nog harder en toen hij achtereenvolgens mijn rok en slipje uitdeed, was ik al zo ver heen, dat ik bereidwillig meehielp. Tanja ging nu wijdbeens, en iets onderuitgezakt, op de bank zitten en terwijl zij met haar vingers haar schaamlippen iets uiteen deed, hoorde ik Filip zeggen.

“Lik haar poesje.”

“Nee,” zei ik instinctief en ik vervolgde met. ” Ik val niet op vrouwen, ik heb dit nooit gedaan.” Zonder iets te zeggen duwde Filip mijn gezicht met kracht in de richting van het geopende spleetje van Tanja en op het moment dat het puntje van mijn neus haar schaamlippen raakte, zei hij nog eens.

“Lik haar poesje.” Daar zat ik. Volledig naakt, op mijn hoge hakken na en op mijn knieën, met mijn hoofd tussen de dijen van de vriendin van mijn collega. Terwijl ik onwennig mijn tong uitstak om haar te likken. Voorzichtig raakte mijn tong haar schaamlippen en langzaam begon ik ze met mijn tong te strelen. Een vreemd en nieuw gevoel trok door mijn lichaam en terwijl een scala van emoties mij overviel, voelde ik plotseling twee vingers mijn kutje binnendringen. Als vanzelf richtte ik mijn kont iets meer op en vrijwel direct voelde ik iets tegen mijn schaamlippen duwen. Op het moment dat ik mij realiseerde dat Filip zich moest hebben uitgekleed en op het punt stond mij te penetreren, voelde ik de paniek toeslaan en plotseling wilde ik alleen nog weg. Ik was te laat want meedogenloos ramde Filip, zonder enig voorspel, zijn ongelooflijk dikke en harde paal bij mij naar binnen. Een splijtende pijn, vermengd met een extreem gevoel van genot, schoot door mijn onderbuik en tot mijn eigen niet geringe verbazing, reageerde ik door mij op het geopende grotje van Tanja te storten. De diepe en regelmatige penetraties van Filip gaf ik, naadloos, door aan het geurige, vochtige schelpje van Tanja

De zwoegende, pompende paal van Filip zette mij in vuur en vlam en mijn opvoeding en fatsoen waren nog slechts een belachelijke herinnering. Alsof ik herboren werd, besefte en voelde ik ineens dat ik dit altijd had gemist. Deze taboeloze geilheid die nergens anders voor diende dan om te genieten en jezelf volledig over te geven aan het ultieme genot. Ik likte en befte als een waanzinnige en werkte volop mee om de stampende en raggende mast die in mijn schede op en neer ging, zo soepel mogelijk in mijn krampende kutje op en neer te laten gaan. Ik voelde dat ik mijn hoogtepunt ging bereiken en kondigde dit luidkeels aan. Dit was voor Tanja en Filip echter het teken om direct met hun bezigheden te stoppen en gelijktijdig, trok Filip zich terug en stond Tanja op van de bank.

Tanja verliet de kamer en ik bleef alleen achter met Filip die mij wees om op de bank te gaan zitten. Ik deed wat hij vroeg en terwijl hij op zijn knieën naast mij kroop en mijn benen spreidde, zocht hij met zijn mond mijn rechterborst en begon als een baby aan mijn tepel te zuigen. Zijn vingers vonden mijn spleetje en hij begon mij enthousiast te vingeren. Met gesloten ogen lag ik te genieten toen ik de stem van Tanja hoorde zeggen.

“Zo, daar ben ik weer.” Ik opende mijn ogen en zag dat zij een voorbind pik had aangetrokken die met een soort tuigje rond haar heupen zat. De kunstpik stond recht vooruit en ik begreep onmiddellijk met welk doel zij het apparaat had aangetrokken. Tanja ging op de bank zitten en legde uit dat het de bedoeling was dat ik op de kunstpik plaatsnam. Ik was allang alle remmingen kwijt en zonder tijd te verliezen, liet ik mij op het apparaat zakken terwijl Tanja mijn tieten met haar handen vastpakte. Zodra de dildo volledig in mij zat, begon ik de kunstpik te berijden.

Ik legde mijn armen op de rugleuning van de bank en gaf Tanja zo de ruimte om nog beter bij mijn tieten te kunnen. Haar handen duwden mijn tieten licht omhoog terwijl zij, afwisselend, aan mijn tepels zoog. Een alles verzengende geilheid doorstroomde mijn lichaam en zwoegend leunde ik nog meer voorover. Blijkbaar was dit het moment waarop Filip had gewacht want plotseling voelde ik iets tegen mijn kontgaatje duwen en zag ik twee voeten aan weerszijden van mij op de bank. Voor ik er erg in had, drong de dikke paal van Filip, rustig maar gestaag, mijn kont binnen en ik had het gevoel dat mijn kringspier ging scheuren. Op dat moment stopte Filip even maar Tanja begon juist steeds sterker haar heupen omhoog te stoten. Als op afspraak, begon ook Filip nu voorzichtig te stoten en ik werd mij plotseling bewust van het feit dat ik twee pikken in mijn lichaam had. Een echte en een kunstpik. Voor ik verder mij kon gaan afdragen wat ik eigenlijk aan het doen was, begonnen zowel Filip als Tanja nu sneller te stoten en een alles overweldigend gevoel van totale, taboeloze geilheid overviel mij.

Tanja kneep mijn tieten bijna tot moes en Filip stampte hijgend en steunend in mijn darmen op en neer terwijl Tanja mij ook nog eens met haar voorbind dildo paalde. Het was bijna teveel voor mij en net toen ik dacht in katzwijm te vallen, explodeerde een allesvernietigend orgasme in mijn lichaam. Er werden zenuwen geactiveerd waarvan ik niet had geweten dat ik ze had en mijn krimpende darmen persten zo strak rond de leuter van Filip dat deze puffend en grommend zijn zaad loste in mijn darmen, terwijl op datzelfde moment mijn schaamlippen met spastische krampen de kunstpik op zijn kwaliteit testte. Uitgeput vielen wij over elkaar heen tot Filip als eerste weer bij kwam en vroeg.

“Nou, mevrouw de advocaat, wat wordt het. Dient u een aanklacht in of laten wij het zo?”

Nog steeds hijgend kon ik nog net uitbrengen. “Ik dien pas een aanklacht in als ik niet vaker een dergelijk beurt als vandaag krijg.” Tanja glimlachte alleen maar vermoeid maar Filip kon nog uitbrengen.

“Het wordt nog veel gekker maar dat zie je vanzelf, maar neem die vent van je eens mee.” Ik zei dat ik daar moest over nadenken. Ik betwijfelde of dit voor Simeon kon. Dat ik mij daarin had vergist bleek later, maar dat vertel ik nog wel eens, tenminste als jullie dat willen.

Comtesse

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *