Hypnotisch neuken

()

Een vriend en collega van me had het jaren geleden al eens gedaan. Toen in die tijd, vond ik het idee weerzinwekkend en ik kon me er ook niet in vinden. Maar nu was het anders, ik kon het gewoon niet laten. Ik zal eerst vertellen wat eraan vooraf ging en hoe de zaken liggen…

Het was op een vrijdagmiddag ergens in augustus. Meestal was ik op de vrijdagmiddag vrij, maar deze keer had ik een uitzondering gemaakt. Het moet een week of twee daarvoor geweest zijn op een woensdag dat ze binnen kwam. Ik was gelijk enorm onder de indruk van haar verschijning. Ze droeg een, met grote bloemen versierde, jurk voorzien van een grote V-hals. Haar lange zwarte haren bedekten links haar voorkant en rechts haar rug. Haar voorhoofd was versierd met een stel enorme dikke zwarte wenkbrauwen en een paar schitterende groene ogen. De lichte schaduw van haar slanke neus bedekten gedeeltelijk haar vuurrode volle lippen.

Een droomvrouw! Eentje die je alleen in bekende vrouwenbladen zag. Ik had het geluk zo’n prachtstuk in m’n praktijk te krijgen. Ze kon hooguit een jaar of twintig geweest zijn. Ze had eens gehoord dat je jezelf via hypnose kon laten terug brengen naar een vorig leven en of ze bij mij aan het juiste adres was. Nou dat was ze wel. Ik had ruime ervaring met dit soort dingen dus we maakten een afspraak. Helaas kon ze alleen op de vrijdagen de dag dat mijn weekeinde begon maar ik besloot voor deze ene keer een uitzondering te maken.

Die vrijdag was aangebroken en normaal gesproken ben ik me er van bewust wat komen gaat of wat er kan gebeuren. Deze vrijdag was anders. Ik voelde me opgelaten zelfs een beetje zenuwachtig. Ik bereid me meestal ook voor op zoiets maar kon me die dag niet goed concentreren. Bijna had ik besloten om de afspraak te verzetten toen de bel ging. Ik stond op en liep door de grote hal van het herenhuis naar de voordeur. Daar stond ze. Weer was ik verblind door haar schoonheid. Gebarend nodigde ik haar uit binnen te komen. Ze liep me voorbij om verder te gaan en ik werd bijna bedwelmd door de geur die ze verspreidde. Licht duizelig volgde ik haar. Binnen gekomen in het koele vertrek bood ik haar een plaats aan tegenover me. Ik had moeite om m’n ogen van haar slanke gebruinde benen af te houden en vermande me. Na ruim een half uur met haar gepraat te hebben stond ik op en hield mijn hand uitnodigend voor haar. Ze pakte m’n hand stond ook op en ik begeleide haar naar de divan. Ik heb graag dat m’n klanten comfortabel liggen tijdens een sessie. Af en toe krijgen ze het koud en voor die gevallen heb ik dan een grote deken bij de hand. Ik wist nu al dat die deken er dit keer niet aan te pas zou komen.

Ze ging liggen en ik begon m’n verhaal. Ik begon rustig. Ik liet haar terug gaan naar een groot landschap met veel bossen. Ook al scheen de zon door de bomen schaduw was er niet. Ik liet haar verder door het bos lopen en liet haar het beekje zien dat daar stroomde. Na verloop van tijd kon ze nu zelfs het water horen kabbelen. “Kijk maar eens in dat water nu… zie je het? Zie je al die stenen in het heldere water liggen?” Zo ging ik nog een poosje door. Op een gegeven moment hoorde ik haar zwaarder ademen. Ze zakte dieper en dieper weg. Al die tijd kon ik m’n ogen niet van haar af houden en ik moet bekennen dat m’n fantasieën me behoorlijk parten speelden. Liefste zou ik haar bespringen. Ik liet het echter bij fantasie. Althans…bijna. Weer had ze een zomerse jurk aan en doordat ze was gaan liggen was deze al opgekropen tot iets boven haar knieën. Ik kon me niet langer beheersen en besloot om die jurk iets verder naar boven te stropen… toen zag ik het.

Een spierwit minuscuul slipje was het enige wat haar kruisje nog bedekte. Ik werd helemaal knettergek van het gezicht en kreeg steeds meer de behoefte om haar daar even aan te raken. Heel even maar… dat kon toch geen kwaad zeker? Terwijl ik door praatte, raakte ik even haar knieën aan om te zien hoe ze zou reageren. Geen reactie… Ik deed m’n hand weer weg en legde hem iets hoger nu… op haar bovenbeen. Weer geen reactie. Ik verloor nu m’n geduld en duwde even heel voorzichtig m’n vingers tegen haar kruis aan. Een zacht geluidje kwam nu uit haar mond nu en ik zo snel als ik kon m’n hand weer terug. Geschrokken van haar reactie. Ondertussen had ik mezelf zo lopen opgeilen aan haar dat ik een tweede poging zou wagen. En opnieuw bracht ik m’n hand naar haar kruis en streelde heel even haar schaamlippen nu. Deze keer duwde ik iets harder en voelde het midden van de twee zachte helften. Weer hoorde ik dat kleine zuchtje en nu gingen haar benen iets verder uiteen. Het zicht van haar kruis strak in dat kleine slipje wond me enorm op. Ik voelde zelfs af en toe een klein druppeltje geil uit m’n pik stromen. Ik was ondertussen beenhard geworden en had besloten nog even door te gaan. Na nog een poosje gestreeld te hebben liet ik voorzichtig een vinger bij haar slipje in gaan.

Tot mijn verbazing was ze nat! O! Nu hield ik het helemaal niet meer. Ik haalde m’n vinger terug en rook er even aan. De heerlijke geile geur maakte me wild en ik stak m’n vinger in m’n mond… nu proefde ik haar ook… het was heerlijk… zo lekker. Zou ze het merken als ik m’n pik tevoorschijn zou halen? Gewoon lekker stiekem vingeren en me tegelijkertijd heerlijk aftrekken? M’n gedachten gingen verder. Wat als ik haar nu zou neuken? Dat ging me te ver en bovendien zou ik enorm veel problemen krijgen als ze wakker zou worden! Een kusje dan? Het idee dat daar een heerlijke jonge vrouw voor me lag… en dan ook nog met een nat kutje… even leek ik gek te worden. Voor ik het wist, zat ik al gehurkt voor haar. Ik had m’n broek los en m’n pik stond keihard recht vooruit. Als ik me nu iets zou mogen wensen… met een hand speelde ik met mezelf terwijl ik m’n andere hand haar slipje iets opzij liet schuiven… Hm… Wat een heerlijk geil kutje zag ik nu… helemaal kaal ook. Ze was super-kaal geschoren. Duidelijk was ze toch geil geworden het kon bijna niet anders.

Haar lippen stonden een klein beetje open en het geheel glinsterde heerlijk van haar geil. Ik zou en moest even proeven… even maar… Ik bracht m’n hoofd iets dichterbij nu en… heel voorzichtig en zo langzaam als ik kon, liet ik even m’n tong door haar spleetje glijden. Een klein schokje ging door haar onderlichaam nu… even schrok ik op…. De geur die haar kutje verspreide was aangenaam niet te sterk maar wel behoorlijk opwindend. Al die tijd was ik met mezelf aan het spelen. Ik kon nu beter even stoppen. Anders zou ik m’n zaad over haar benen spuiten en dat zou me pas echt in de problemen brengen. Die gedachte deed me besluiten om nu te stoppen. Met dikke tegenzin stopte ik m’n lul voorzichtig terug ging weer naast haar zitten en fatsoeneerde haar jurk weer. Langzaam begin ik terug te tellen van vijf naar een… “Als je hoort dat ik één zeg ben je weer volledig bij en kun je je niets meer herinneren”. Ze was weer bij positieven; als ze toch eens wist. Ik schaamde me eigenlijk wel maar zeggen kon ik het natuurlijk niet. We namen weer plaats in de grote stoelen en namen even alles rustig door. Het bleek dat ze meerdere levens gekend had. Voor haar gevoel waren we wat dat betreft echt opgeschoten.

Ze had het geheel als prettig ervaren en daar moest ik inwendig wel even om lachen. Plots stond ze op. “Kan ik hier even naar het toilet misschien?” De vraag verraste me enigszins maar ik wees haar de weg. In afwachting van haar terugkomst pakte ik even wat schrijfmateriaal en begon m’n verslag te schrijven. Na een minuut of wat hoorde ik haar voetstappen weer op de grote plavuizenvloer. Gevoelsmatig was ze al meer dan een uur weg… de tijd kroop. Met rode wangen kwam ze weer binnen en ik verbeelde me zelfs kleine zweetdruppeltjes op haar voorhoofd te zien: “Voel je je niet lekker?” hoorde ik mezelf zeggen. ”In tegendeel” zei ze “ik voel me buitengewoon prettig… en ik vroeg me af of het mogelijk zou zijn dat ik nog even ga liggen. Het is namelijk zo’n heerlijk gevoel.” Heel even twijfelde ik maar ging uiteindelijk op haar voorstel in. Het zou betekenen dat ik nog even naar haar lekkere kutje kon kijken. Wist nu al dat ik me toch niet kon beheersen.

Het duurde niet lang voordat ze weer weg was. Het ging erg snel dit keer. Ze was iets gemakkelijker gaan liggen dan de eerste keer viel me op. Ze lag iets “vrijer” zeg maar… ze zag er relaxed uit. In een korte tijd vuurde ik behoorlijk wat vragen op haar af en ik had haar weer iets te vertellen over een vorig leven. Al die tijd lag ze er zo heerlijk rustig bij. Opnieuw bekeek ik haar van top tot teen en voelde de bult in m’n broek weer harder worden. Even wreef ik met m’n hand in m’n kruis. Mijn pik was alweer keihard geworden en ik wilde koste wat kost nog even naar haar heerlijke geschoren kutje kijken. Ik nam risico… schoof opnieuw haar jurk omhoog en…het slipje! Weg! Op het toilet had ze haar slipje uitgedaan. Zou ze iets in de gaten hebben? Ik voelde m’n kop gloeien. Het schaamrood stond me op de kaken. De gedachten die door m’n hoofd flitsten maakten me even bang.

Net op het moment dat ik besloten had snel een eind aan de sessie te maken bewoog ze haar hand richting haar kruisje. Jeetje. Ik had al veel meegemaakt maar… ze begon haar kutje gewoon te vingeren. Ik zag dat ze nog drijfnat was. Gaf me dit een vrijbrief? Was dit een teken dat ik gewoon m’n gang kon gaan? Ik hoorde haar zachtjes kleine geluidjes maken… zou ze het verschil merken tussen haar eigen hand en de mijn? Te veel vragen flitsten door m’n hoofd. Ik nam opnieuw risico en duwde voorzichtig met een vinger tegen haar kutje aan. Ze was werkelijk drijfnat… zonder enige moeite verdween m’n vinger in haar en ik voelde m’n pik als een idioot weer tekeer gaan. Keihard stond m’n mannelijkheid tegen de binnenkant van m’n broek aan te kloppen. Vlug ritste ik m’n broek los en gaf m’n stijve vriend de vrijheid. Daar zat ik nu… met een hand vingerde ik haar likte af en toe het geil van m’n vingers … en met de andere hand trok ik mezelf af. Het was heerlijk maar het zou nog lekkerder zijn als ik m’n neuker in haar zou laten glijden.

Ik boog m’n hoofd iets verder naar voren en liet m’n tong nu vol en traag door haar geile trutje gaan… weer proefde ik haar… ik rook haar geil en wou er geen druppel van missen. Bijna had ik een waas van geilheid voor de ogen en voelde m’n ballen strak in m’n zak staan… nog even en… Misschien lukte het! Zo snel mogelijk bracht ik alles weer in fatsoen. Met enige moeite wist ik m’n broek weer dicht te krijgen. Had haar handen op haar buik gelegd en… “Luister goed naar m’n stem… je hoort alleen mij! Alle geluiden om je heen hoor je wel maar je doet er niets mee. Luister… Zo dadelijk begin ik terug te tellen van vijf naar een… Maar eerst geef ik je een toverwoord. Wanneer je dat toverwoord hoort en dat kan alleen via mijn stem, krijg je een hele sterke behoefte om te pijpen. Je moet pijpen en kunt dat niet tegen houden. Alleen ik kan je dat toverwoord vertellen…vijf … het toverwoord is: KLIK …vier… drie… als je wakker bent weet je niets meer… twee… alleen het woordje KLIK en haar betekenis… één. Wordt maar wakker. Na even in haar ogen te hebben gewreven keek ze op en glimlachte licht. ”En? Hoe ging het?” vroeg ze. ”Het ging heel goed hoor; laten we gaan zitten dan nemen we het nog weer even door.” Ik hielp haar overeind en ze ging weer op de grote stoel bij het bureau zitten.

Dit keer ging ik in plaats van op m’n stoel tegenover haar op het bureau zitten… al die tijd had ik nog een keiharde pik en dat was duidelijk te zien. Ook zij zag het maar keek niet echt geïnteresseerd helaas. Ik ging iets anders zitten… wou m’n kruis het liefst in haar gezicht duwen. “Voor ik verder ga, wil ik graag dat je me even aankijkt: Ze keek omhoog… recht in m’n ogen nu. “KLIK” hoorde ik mezelf zeggen… ze bleef me aankijken… werkte het niet? “Mm… ik voel me zo lekker zeg… Oo… wat heb jij daar een lekkere dikke bult in je broek” Tering! Het werkte dus. Ze veranderde op slag…was bij positieven … ze keek me gewoon aan en schoof haar stoel dichterbij… ze zat op het puntje van de stoel en terwijl ze omhoog keek kneep ze even voorzichtig in m’n kruis. Ik voelde een soort opluchting nu. Eindelijk!

“Wat een heerlijke pik voel ik daar zeg.” Ondeugend keek ze me aan en begon met iets meer druk over m’n kruis te wrijven. Even liet ze zich achterover in de stoel vallen schoof haar rok omhoog en duwde haar schaamlippen fel uiteen… “Kijk eens… daar mag die geile neuker van je in… maar dan moet eerst je broek uit” Ik wilde niet eens meer wachten of zij m’n broek zou open doen. Vlug liet ik m’n broek zakken en gooide het over m’n voeten uit. Nu stond ik voor haar. Met een dikke geile lul die duidelijk aftekende in mijn lichtgrijze strakke boxershort. “Je hebt helemaal een natte plek in je slip. Ho… is dat geil?” Zonder nog een woord vuil te maken stroopte ze de boxer van m’n heupen… en met een dikke sliert geil aan m’n eikel veerde m’n pik recht vooruit. ”Mm…ik wist niet dat een pik zo nat kon worden zeg…”

Ze nam m’n staaf in haar hand en bewoog de voorhuid even zachtjes op en neer. Ik hoorde mezelf kleine geile geluidjes maken… ze bracht nu ook haar tweede hand in m’n kruis en streelde m’n ballen. Ik voelde haar nagels onder m’n balzak kriebelen…. Wat een heerlijk gevoel. Doordat ze heerlijk voorover zat had ik inkijk in haar jurk… twee strakke tietjes wel verpakt in een klein kanten bh” tje… Ik liet m’n hand haar jurk in glijden en kneep even in haar borsten lekkere harde tepels had ze…geil… ze had helemaal wel een lekker geil lichaam. “Ik weet niet wat me overkomt maar ik heb een vreselijke zin om die geile neuker van je af te zuigen…. Ik wil je pik in m’n mond voelen kloppen… proeven wil ik je … ze kwam iets dichterbij nu en ik voelde haar tong traag langs m’n ballen glijden. Ze bleef me langzaam aftrekken en likken tegelijk… Ik voelde het zaad al borrelen… had het al zo lang uitgesteld. “Nu ga ik die geile pik van je net zo lang pijpen tot je in m’n mond klaarkomt.”

De manier waarop ze het over m’n pik had, maakte me helemaal gek! Nog steeds bewoog ze haar hand langzaam op en neer… met dat verschil dat ze nu zachtjes op m’n eikel aan het zuigen was… haar tong streelde m’n top… likte aan m’n pisgaatje… mm…. “Als je zo doorgaat, spuit ik je hele mond vol meisje…” met moeite wist ik nog woorden uit te brengen. Wat een heerlijk geil loedertje … “Dat wil ik ook graag… ik wil je voelen spuiten!” Ze nam m’n lul nu zo ver als ze kon in haar mond en begon me heel traag te pijpen nu. Ik kon het niet nalaten om tijdens het pijpen kleine neukbewegingen te maken. Telkens als ik m’n pik in haar zag verdwijnen duwde ik m’n kont iets verder naar voren neukte haar mondje eigenlijk een beetje. “Ik hou het niet meer vol nu… wat pijp je me heerlijk.” Ik begon meer en meer te kreunen en voelde dat ik drijfnat van zweet was. Met m’n pik nog steeds in haar mond mompelde ze iets waarop ik uitmaakte dat ze het heerlijk vond.

”Aargh… Ouw… Ja… ah…” m’n krachtige stralen spoten nu diep in haar keel. Het leek even alsof het maar bleef komen nu… en ze bleef maar doorgaan… tot de laatste druppel er uit was ging ze door. Ze pakte m’n staaf nu van onderen stevig beet en gleed met haar vingers langzaam omhoog om ook echt zeker te weten dat er niets meer uit kwam. Ik begon iets te verslappen nu en ze liet eindelijk m’n pik los. “Je geil smaakt heerlijk. Wil je nog een keertje?” Ik moest even lachen. Wil je nog een keertje? pffffff… “Even een kleine pauze meid. Je hebt me zo heerlijk doen klaarkomen; ik moet even weer wat energie opbouwen”. Ik trok m’n boxer weer aan en ging even zitten. Met een tissue veegde ik het zweet van m’n voorhoofd af. “En dan te bedenken dat ik je nog wel zou neuken zelfs… heb je nog een nat kutje?” vroeg ik haar. Met een ondeugend lachje zag ik hoe ze haar hand onder haar rok stak en voelde… ik kon nog net een glimp van haar geschoren doosje opvangen en voelde me weer hard worden.

“Weet je wat we gaan doen? Vroeg ze. We gaan even een nieuwe afspraak maken.” Wat was dat nou? Zou ze er echt zomaar vandoor gaan? Ik pakte m’n agenda en noteerde een nieuwe afspraak. Het moest weer op een vrijdag zijn, maar gezien deze ervaring had ik dat er graag voor over! Met in m’n achterhoofd het toverwoordje. Ze stond op boog iets voorover en gaf me een snelle zoen… “Dag lieverd tot gauw dan!” Even wist ik geen woord uit te brengen en was met stomheid geslagen. Ze liep richting de deur en vlak voordat ze verdween, draaide ze zich nog even om… “Als je nu de volgende keer een ander toverwoordje bedenkt, gebeurt er misschien nog wel meer…” Met een knipoog trok ze de deur achter zich dicht. Het werkte dus helemaal niet. Al die tijd… ze moet het geweten hebben. Ik leunde achterover en wist dat er nog vele vrijdagen zouden komen… of hypnose dan nog nodig was?

Dieter

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *