Mijn schoonzus

()


Ik heb vele mooie ervaringen op het gebied van seks, maar dit is toch wel een van de mooiste “all time”. Ik had al zo’n twee jaar verkering met mijn voormalige partner wat op zich wel goed ging, maar het oog wil soms ook wat. Op zich was het bij de schoonfamilie altijd wel erg gezellig, maar ik had één doorn in het oog, mijn schoonzus Angelique, die altijd liep te katten op mij en mijn meisje. Nu waren de verschillen tussen ons dan ook wel aanwezig.

Ik ben een vierentwintigjarige verkoper in de IT-sector uit de Randstad met een duidelijke zakelijke instelling in het leven en ze is een drieëntwintig jarige parttime manager in de gezondheidszorg bij een ziekenhuis in Noord-Holland die alles een stuk zweverig voorstelde. Ook was Angelique een vrijgezel, wat ik eerst gezien haar houding wel voor kon voorstellen, maar na een paar maanden zag ik ook wel dat er onder het chagrijn een zeer aantrekkelijk mokkeltje schuilde. Lange benen, een zalig kontje en prachtige ronde borsten. Een mooi gezicht met prachtig lang lichtbruin krullend haar en zwoele volle lippen waar een harde paal heerlijk doorheen kon glijden. Eigenlijk snapte ik niet dat er geen kerel was die haar verwende maar op een of andere manier bleef ze alleen en ik hoorde nooit van een avontuurtje of zoiets.

Op een bepaald moment gingen we met de hele familie naar een subtropisch zwembad en toen viel mij Angelique weer op. Ze bleek in tegenstelling tot haar zus haar kutje helemaal kaal te scheren. Toen begon ik verder de twee dames tegenover elkaar te zetten en tot mijn verbazing beoordeelde ik Angelique op negen van de tien punten als lekkerder. Angelique heeft mooiere borsten, benen, kontje, mooi lang haar en een geiler gezicht. Verder draagt ze ook sexyer kleding zoals strings en push-up Bh’s dat mijn meisje niet deed. Ik wilde vanaf dat moment toch een poging wagen om haar in het bed te krijgen maar zag wel in dat dat haast onmogelijk moest zijn.
Tijdens een vakantie van een viertal weken pasten mijn vriendin en ik op haar ouderlijk huis. Ik was aan de beurt om te gaan en kwam toen terecht op de kamer waar Angelique nog logeerde in het weekeinde. Ik was erg nieuwsgierig en snuffelde rond en vond al gauw een dagboek, wat ik met interesse opensloeg. De tekst daarvan zette mij in vuur en vlam. Angelique bleek wel degelijk een heel geil meisje te zijn met verborgen verlangens. Ze bleek heel geil te zijn en veel van haar fantasieën aan haar boek toe te vertrouwen. En ik bleek de hoofdpersoon te zijn. De reden dat ze geen vent had, was dat ze stik jaloers op haar zus was en smoorverliefd op mij.

“Als hij mijn vent zou zijn, zou ik hem elke dag bij thuiskomst een pijpbeurt geven.”
“Ik zag in het zwembad dat hij heerlijk groot geschapen is, waarom neukt hij niet met mij?”
“Ik wil door hem in mijn kontje ontmaagd worden, die lekkere vent” enzovoort. Pijpen & kontje neuken stond bij ons nooit op het programma maar ik lustte daar wel pap van. Tijdens het lezen rukte ik mij af aangezien mijn lul tot gigantische proporties was gegroeid.

Toen bedacht ik dat ik dit slim moest spelen. Ik vertrok met het dagboek naar een kopieerwinkel en kopieerde de volledige inhoud. Na alles gelezen te hebben in het geniep, was ik zo botergeil dat ik maar één doel had en dat was Angelique neuken in al haar gaten. Mijn tot dan toe trouwe monogame leventje zou zo gaan eindigen. Ik ontdekte op slinkse wijze dat de aanstaande vrijdag haar vrije dag was en besloot de gok te wagen.
Ik belde haar vanaf mijn werk op haar mobiel en vertelde dat ik de aankomende vrijdag in de buurt was en dat ik graag met haar van gedachte wilde wisselen over de complete omgang tussen ons gezien al het geruzie. Ik zei ook dat het initiatief van mij was en dat het een één op één onderonsje was zonder dat de rest er wat van af wist. Ze zei vrij verbaasd “Goed, hoe laat kom je?” Ik zei “een uur of tien”.

Op de bewuste vrijdag stond ik ook daadwerkelijk om 10 uur op de stoep. Behalve een mooie bos bloemen had ik in de binnenzak van mijn jas nog een verrassing voor haar, mocht alles naar wens gaan. Ik had een spannend lingeriesetje voor mijn schatje gekocht; een zwart stringetje met bijpassende BH, ik ging ervan uit dat ik haar maten goed geschat had. Toen ze de deur opendeed, was ik weer aangenaam verrast hoe lekker ze eigenlijk eruit zag. Haar bruine haar viel mooi op haar schouders en ze had een bordeauxrood heupbroekje aan met een wit topje erboven. Ze was duidelijk blij mij te zien maar keek ook enigszins ongemakkelijk. Het gesprek ging eerst over koetjes en kalfjes, maar al gauw sneed ze toch het onderwerp aan.
“Waarom dit gesprek eigenlijk?”

“Nou, het zit mij al tijden dwars dat je en ik en/of je zus zo vaak bekvechten over eigenlijk niets, het verpest de sfeer en ik vind het heel jammer dat het elke keer zo gaat.
Ik weet niets anders te bedenken dat dit komt omdat je jaloers op je zus en mij bent of zo. Waarom heb je zelf eigenlijk geen vent, je bent een ontzettend knappe meid, je hebt een prachtig figuur met schitterende vrouwelijke vormen, je kunt er volgens mij aan elke vinger 10 krijgen”. Angelique was werkelijk perplex dat ik ‘ogenschijnlijk per ongeluk’ de vinger op de zere plek legde, maar ze putte, zoals ik hoopte, vertrouwen uit mijn opmerking dat ik haar beeldschoon vond.

“Je zegt alleen maar iets over mijn uiterlijk om mij op te beuren” zei ze. Ik zei: “Nee hoor, je hebt in tegenstelling tot je zus mooi lang krullend haar, een stel prachtige volle borsten waar elke kerel zijn lippen aan wil zetten, een super strak kontje en een paar prachtige lange benen”. Ze lachte vaag en zei: “Ga door”. “Ik zou je eigenlijk meteen willen verleiden, maar dat kan niet!”. Angelique werd rood en barstte in snikken uit. Ik vroeg aan haar “Sorry dat ging te ver” maar ze schreeuwde het werkelijk uit “Ik wil jou ook en het kan mij geen reet schelen wat de rest ervan vindt en vooral niet die kut-zus van mij”. Zo’n heftige reactie had ik absoluut niet verwacht van haar, maar ik liet er geen gras over groeien. Ik ging naast haar op de bank zitten en kuste haar op haar lippen wat uitmondde in een heftige tongzoen van een minuut.

Ze kreunde: “Oh, hier heb ik al twee jaar van gedroomd” en rukte mijn overhemd van mijn lijf en begon mij af te likken. Al gauw trok ze mijn broek van mijn kont en ze nam mijn lul in haar hongerende mondje. “Hm… dit apparaat zal prima smaken”. Met lange halen zoog zij als een volleerde hoer aan mijn stijve paal, terwijl ze ondertussen mijn ballen masseerde, totdat het zaad begon te koken in mijn ballen. “Oho, ik ga spuiten Liek, Ooh dit doet ze nu nooit bij mij, wat zalig!”.

“Die trut weet niet hoe ze haar schatje moet behagen” zei ze en pijpte zalig door totdat ik begon te spuiten, maar Angelique slikte alles gulzig door. Daarna begaven we ons naar de slaapkamer waar ik Angelique ontkleedde. Haar mosseltje was prachtig kaal geschoren, waarop ik zei “heerlijk zo´n kaal kutje”, terwijl ik haar begon te beffen, totdat ook ze tot een hoogtepunt kwam, zodat ik ook wat te drinken kreeg. Ondertussen gaf ze mijn paal nog een lekkere orale beurt, zodat we aan een heerlijk standje 69 bezig waren totdat ik meer wilde. Ik drukte mijn gigantische paal tegen haar schaamlippen en boorde in één keer hem tot de wortel in haar kut. Met lange halen neukte ik Liek in haar super strakke poesje terwijl we elkaar heerlijk tongden. Mijn handen woelden door haar lange haar terwijl haar handen in mijn billen kneden.

Ik voelde dat ze weer een orgasme kreeg, terwijl ik even later haar helemaal vol spoot in haar soppende grot. Daarna nam ik haar nog een keer achterlangs terwijl ik haar lekker in haar borsten kneedde. Ze kreunde: “Maak mij zwanger, schatje, ik wil jouw kind”. Dit wond mij extra op zodat ik weer heel heftig klaarkwam in mijn geile schoonzusje. Na deze sessie zijn we gaan douchen aangezien het tijd was om naar huis te gaan voor mij. Ik beloofde dat we weer een afspraakje zouden maken.

Stiekemerd

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *