Op kantoor

()


Ik heb een tijd geleden iets stout gedaan, maar ik schaam mij er niet voor. Ik heb, zoals men dat heel erg netjes zou zeggen, overspel gepleegd met de buurvrouw. Het was iets wat er eigenlijk al een hele lange tijd aan zat te komen, want we zijn allebei behoorlijk met elkaar aan het flirten en dat gaat al twee jaar lang zo. Beiden zijn we getrouwd, maar de meestal zijn onze partners ook thuis, dus ook al zouden we beiden iets met elkaar willen doen, het lukte steeds niet.

Op een gegeven moment was zij de hond aan het uitlaten en kwam ik haar op weg naar mijn auto tegen en sprak ik haar aan, zoals ik dat normaal ook doe. De spanning tussen ons was gewoon te snijden, we wilden allebei dolgraag met elkaar naar bed, ook al was het maar iets eenmaligs, we wilden weten hoe het zou zijn. We hadden dit ook al meer dan eens met elkaar besproken, want we werden beiden ontzettend geil, iedere keer dat we elkaar zagen. Die spanning hadden we zelf opgebouwd, daar waren we ons zeker van bewust. We spraken elkaar even en ik had een idee.

Ik sprak met haar af op mijn kantoor, waar ik die week alleen zou werken, omdat mijn collega twee weken met vakantie zouden gaan. Ik zou dan de boel op slot doen en dan konden we lekker van bil gaan. Ze vond het een geweldig plan en dus zou ze de volgende dag, maandag, naar mij toekomen.

Ik zat al vroeg op kantoor en kreeg haast een stijve door alleen al het idee dat ik haar eindelijk zou kunnen neuken. Ik keek uit het raam en zag haar auto al voor komen rijden. Ze parkeerde hem netjes en kwam mijn kantoor binnen. Meteen draaide ik achter haar de deur op slot, deed de luxaflex naar beneden en draaide deze dicht en greep mijn buurvrouw meteen beet. We keken elkaar strak in de ogen aan, zodat we ons misschien nog konden gaan bedenken.

Ik vroeg haar of ze zeker wist dat ze dit wilde en als antwoord drukte ze haar lippen op de mijn en liet haar tong met mijn tong worstelen. Dat zei mij natuurlijk genoeg. Ik had zelf nog wel enige twijfel, maar na het zoenen was die twijfel voorgoed verdwenen. Ik tilde haar op en ik zette haar mooie strakke billen op mijn bureau. Ze had een strak kort jurkje aangedaan dat zichtbaar werd toen ze haar lange jas van haar schouders liet glijden.

Ik keek naar haar mooi gevormde lichaam en duwde speels haar benen wat van elkaar af en liet mijn hand naar haar kruis glijden. Ik was dan ook bijzonder aangenaam verrast toen ik voelde dat ze geen slipje droeg en dat haar poesje zo goed als kaal geschoren was, op een klein lijntje boven haar natte kutje na dan, maar dat was ook heel kort getrimd. Ik maakte mijn broek los, schopte mijn schoenen uit en stapte uit mijn broek. Terwijl ik met mijn harde lul speelde, liet ik mij op mijn knieën zakken. Ik dook met mijn gezicht tussen haar mooie lange benen en begon haar vurig te beffen. Ze smaakte op één of andere manier naar peren en daar ben ik toevallig nog gek op ook, dus je kunt je wel voorstellen hoe wild mijn tong op dat sappige poesje tekeer ging. Mijn pik stond haast op ontploffen, zo hard was hij geworden en dus kwam ik met natte lippen overeind en ging ik tussen haar mooie benen staan. Terwijl ik haar recht in haar geile ogen keek, stuurde ik mijn eikel naar haar kutje. Ik drukte ik de kop van mijn pik er langzaam maar zeker in, tot ik helemaal in haar zat en mijn ballen haar lichaam aanraakten. Ik greep haar middel beet en begon met lange, rustige halen te neuken. Haar kutje voelde ongelooflijk nat en strak en het was net of ik door een sterke hand werd afgetrokken, zo strak zat ik in haar, ik kon het haast niet geloven.

Hierdoor begon ik natuurlijk steeds een beetje dieper en sneller in haar te pompen. Ze kreunde en beet op haar onderlip, zoende mij in de nek en beet zelfs in de schouder terwijl mijn harde paal diep in haar nauwe spleet aan het raggen was. Ik kon niet anders, ik voelde het zaad op komen zetten en uiteindelijk trok ik mijn lul uit haar kut en liet ik haar op de grond zitten. Terwijl de buurvrouw aan mijn lul begon te zuigen. Haar mooie volle lippen sloten om mijn lul en zogen alles flink naar binnen, tot ik uiteindelijk diep in haar mond, op haar warme tong klaar begon te komen.

Het voelde zo lekker en meteen ook zo fout, maar dat wist ik toen ik eraan begonnen was. Vreemdgaan doe ik dan ook niet zomaar, ik kom thuis nou eenmaal wel aan mijn trekken, maar deze buurvrouw heeft iets wat ik niet thuis kan brengen, wat mij helemaal gek maakt. Ze slikte al mijn zaad door en likte mijn lul schoon, kwam overeind en toen ik mijzelf aan had gekleed besloten we dat we dit vaker moesten doen. Niet te vaak, anders werd het zo gewoon. En sinds die tijd doen we het om de zoveel tijd met elkaar, op allerlei plekken, behalve in één van onze huizen, want dat is te riskant.

Zunguri

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *