Uit eten

()

Tja, ik had het in mijn fantasieën niet kunnen bedenken zoals dat is gegaan. Wat Kate betreft… Waarschijnlijk had niemand bedacht dat een ruimdenkend stel zoals wij uit elkaar zou gaan. De seks was op zich perfect, we deden nog steeds aan triootjes en partnerruil. Hoewel dat in de laatste maanden van onze relatie wel steeds minder werd. We kregen echter steeds vaker meningsverschillen over onze toekomstplannen. Kate wilde carrière maken maar we zouden daarvoor moeten verhuizen. Ik wilde mijn eigen bedrijf niet opgeven. We konden de kwestie niet oplossen en zijn uiteindelijk als goede vrienden uit elkaar gegaan. Maar drie maanden voordat Kate haar koffers had gepakt en naar het zuiden van het land verhuisde om carrière te maken belde Rebecca; een ex-collega, getrouwd en gestopt met werken nadat ze een dochtertje had gekregen. We konden het altijd goed met elkaar vinden en hielden contact nadat ze het bedrijf had verlaten. Drie keer per jaar met elkaar uit eten, zonder onze partners. Gewoon gezellig, als goede vrienden. Lekker met elkaar kletsen. Je zou kunnen zeggen dat Rebecca mijn beste vriendin is en ik haar beste vriend. We kunnen elkaar alles vertellen.

Rebecca is beslist niet onaantrekkelijk. Lang donker haar, groene ogen, slank lichaam, een prettig gevulde BH, spontaan en bijna altijd vrolijk. Bijna altijd… want toen ze me belde was ze alles behalve vrolijk. Ik vroeg haar wat er scheelde. Er klonk een diepe zucht aan de andere kant van de lijn. Een antwoord op mijn vraag kreeg ik niet, maar ze wilde wel heel graag weer eens wat afspreken. Ze nodigde mij uit om twee weken later op zaterdagavond uit eten te gaan en een filmpje te pakken. Dat kwam perfect uit, want zowel Rebecca’s man als mijn vriendin had nachtdienst, dus we waren allebei vrij. Rebecca vrolijkte alweer wat op.

“Okay, gezellig man, ik heb er zin in,” klonk het enthousiast door de telefoon. Ze moest alleen nog even haar babysitter, een buurmeisje, vragen of ze beschikbaar was. Dat bleek geen probleem te zijn dus onze date kon doorgaan! Twee weken later haalde ik Rebecca thuis op. De 18-jarige babysitter Hilde deed open want Rebecca legde de laatste hand aan haar make-up. Ik kende Hilde van vorige keren dus we babbelden wat terwijl ik op Rebecca wachtte. Hilde zou blijven slapen omdat wij waarschijnlijk pas laat terug zouden komen. Tien minuten later was Rebecca gereed. Ze zag er zoals gewoonlijk adembenemend lekker uit. Deze keer in een kort zwart rokje, een bijpassend laag uitgesneden topje en leren laarzen. Ze had haar halflange zwarte haren in twee staartjes samengebonden. Wow! Kinky! Ik complimenteerde haar. Ze begroette me met een dikke zoen.

“Fijn dat je er bent, ik heb je gemist” Zei ze met een zwoele stem. We namen afscheid van de oppas en een half uurtje later zaten we in het restaurant. Tijdens de autorit naar de eetgelegenheid liet Rebecca niets blijken van de kennelijke zorgen die ze tijdens ons telefoongesprek had. Ons weerzien was als vanouds: enthousiast en joviaal. Maar eenmaal aan tafel tijdens het aperitief zag ik iets van droefheid in haar ogen. Tijd voor een goed gesprek. Om een lang verhaal kort te maken; we zaten ongeveer beetje in het zelfde schuitje. Ook zij zat in een zware relationele dip. Haar man was alleen maar bezig met zijn werk, ze begrepen elkaar niet, etc. Ik bood haar een luisterend oor. Vertelde haar over mijn situatie. En we vonden iets van troost bij elkaar. Het luchtte haar enorm op dat ze haar gevoelens met mij kon delen. Na het eten pakten we een bioscoopje, de late voorstelling. We zaten op de achterste rij. Toen het licht dimde voor de reclamefilmpjes pakte Rebecca mijn hand vast. Ze fluisterde in mijn oor; “ik vind het toch altijd zo leuk en gezellig met jou, ik ben blij dat je vanavond bij me bent.” Ze gaf me daarna een dikke kus op mijn wang en liet mijn hand niet meer los. We keken elkaar aan. Meer dan ‘ik ben ook erg blij met jou’ wist ik op dat moment niet te zeggen. Maar ik beantwoordde haar zoen daarna met een kus op haar lippen.

Op dat moment kneep ze even stevig in mijn hand. Ik voelde een golf van opwinding door mijn lijf stromen. Vonken sloegen over. Chemie deed zijn werk. En ineens werd het mij duidelijk; twee gewonde harten hadden elkaar gevonden. Zowel haar als mijn seksleven was de laatste tijd minder geworden. De vriendschap sloeg die avond om in een mix van hete lust en warme verliefdheid. We keken om ons heen. De zaal was matig gevuld. Diverse stelletjes en kleine vriendengroepjes zaten her en der verspreid. Een aantal lege stoelen voor en naast ons. Het licht doofde geheel toen de hoofdfilm begon. Rebecca kwam dicht tegen mij aan zitten. Ze streelde met haar vinger in mijn handpalm, ik deed hetzelfde bij haar. Na een paar minuten keken we elkaar aan. En we wisten dat het onvermijdelijk was; onze lippen vonden elkaar. Van de film hebben we weinig gezien. Ik perste mijn tong tussen haar warme lippen, zij duwde haar tong diep in mijn mond, beet zachtjes op mijn onderlip. Mijn hand gleed langs haar zachte dijen, omhoog richting haar slipje die ik opzij schoof. Haar kutje was vochtig, ze kreunde toen mijn vingertoppen over haar klitje wreven. Ze zakte onderuit, liet zich zachtjes hijgend door mij betasten. Rebecca knoopte ondertussen mijn jeans los en bevrijdde mijn lul uit mijn boxershort. Ik voelde haar warme hand langs mijn pik glijden, ze greep hem stevig vast en wreef met haar duim over mijn vochtige eikel. Langzaam begon ze me af te trekken. En zo vermaakten we ons lange tijd stilletjes met elkaar. Onopgemerkt voor de rest van de zaal verwende ik haar steeds natter wordende kutje met mijn vingers en liet zij mijn harde paal zachtjes door haar handen glijden. Na ongeveer een half uur duwde Rebecca haar kale kutje stevig tegen mijn hand. “Oh… ja… , maak me klaar, je laat me komen, ah, ga door, ja… ah,” hijgde ze geil in mijn oor. Ik bewoog mijn middelvinger stevig tegen haar g-spot, wreef met mijn duim langs haar klitje. Ze zoog wild aan mijn oorlel, ik voelde haar onderlichaam schokken, ze begon steeds sneller te hijgen, sloot haar benen, hield mijn hand in haar kruis gevangen en bereikte sidderend een orgasme. Ze viel met haar hoofd tegen mijn schouder, streelde mijn kloppende pik en zoende me nadat ze weer was bijgekomen vol op mijn mond.

“Nu jij,” fluisterde ze uitdagend. En een paar tellen later gleed het puntje van haar tong over mijn vochtige eikel, langs mijn staaf en over mijn kaalgeschoren ballen. Vervolgens weer omhoog, waarna haar lippen zich om mijn neukstaaf sloten en ze mij langzaam vol passie begon te pijpen. Ze had me al eens lekker afgetrokken, dus het duurde niet lang voordat ik mijn zaad met kracht omhoog voelde stuwen. Dikke stralen warm sperma schoten diep in haar zuigende mondje. Rebecca slikte alles door, likte mijn pik schoon en ging weer zitten alsof er niets was gebeurd. Nou ja… ze zei dat ze na de pauze naar huis wilde. “Tenzij je liever de film uitkijkt,” voegde ze er plagend aan toe…

Niet veel later parkeerde ik de auto voor haar huis. Het was iets na middernacht, binnen brandde geen licht. Babysitter Hilde was kennelijk voor haar doen vroeg naar bed gegaan. Meestal keek ze nog TV als we arriveerden. “Dat komt goed uit,” zei Rebecca vrolijk. “Als Hilde slaapt kan je een kanon afschieten, maar die wordt echt niet wakker. Dus durf je het aan, op de bank?” Nou, ze had me zo geil gemaakt in de bioscoop, ‘nee’ kende ik nu niet. Ze trok me het huis binnen. De deur viel dicht en ik duwde de nu botergeile Rebecca tegen de muur. Heftig tongend trok ze mijn broek uit, ze knoopte mijn blouse los, ik rukte haar topje van haar lijf. Ze besprong me, klemde haar benen om mijn lichaam en zo liep ik met haar naar de woonkamer. Met mijn voet gaf ik de woonkamerdeur een zet. Niet hard genoeg, hij bleef op een kier staan. Het kon me ook eigenlijk niet schelen. Hilde sliep op zolder, en zeer vast als ik Rebecca mocht geloven. Met Rebecca stevig tegen mij aangeklemd plofte ik op de bank. Onze kleren lagen verspreid in de hal en woonkamer. Rebecca richtte zich op, ging op de bank staan en duwde haar drijfnatte kutje tegen mijn gezicht. Ik pakte haar billen vast, kneep in het zachte vlees en begon haar kutje uitgebreid te beffen. Al snel stond Rebecca te trillen op haar benen. Ik liet haar op de bank liggen, knielde tussen haar dijen en ging verder met mijn tong tussen haar spleetje. Ze draaide wellustig met haar heupen toen ik mijn mond op haar klitje zette en aan het zachte knopje begon te sabbelen. Met mijn handen greep ik haar tieten vast, ik speelde met haar harde tepels. Ik likte haar net zo lang tot ze luidkeels klaarkwam. “Oh… ja! Oh Ja!” Rebecca gilde van geil genot. Ze duwde mijn hoofd stevig tegen haar kutje en ik proefde haar warme liefdessappen. Ik liet haar even bijkomen, streelde ondertussen haar slanke lichaam.

“Je bent zo mooi,” fluisterde ik. “En zo geweldig lekker. Ik wil je neuken, ik wil in je.” “Ah… ja… ah, pak me, naai me dan,” kreunde Rebecca. Gek genoeg aarzelde ik nog heel even. Ik wees naar boven, waar haar twee jaar oude dochtertje en Hilde lagen te slapen. Maar Rebecca draaide zich om, ging op haar knieën zitten, stak haar kontje uitdagend in mijn richting en zei; “geloof me, die horen niets. M’n man houdt ook van een stevige wip als we thuiskomen en Hilde en de kleine zijn daar nog nooit wakker van geworden dus ze kunnen ons niet verraden. Nou, kom op geile beer, ik wil je in me voelen, naai me!”

Ik pakte haar heupen beet en duwde mijn harde paal tegen haar natte grotje. “Hm… Oh… Ja!” kermde Rebecca luid toen ik diep in haar stootte. Ze gooide haar hoofd achterover, keek me supergeil aan en smeekte me om haar hard te nemen. Ik beukte in haar soppende kut. Oh… Wat was ze lekker. Ik verhoogde mijn tempo, Rebecca’s tieten schudden bij elke stoot op en neer. We lieten ons helemaal gaan, de kamer werd gevuld met het geluid van ons hete gekreun en het geklets van mijn lichaam tegen haar trillende kontje. We werkten verschillende standjes af. Toen ze eenmaal languit op de bank lag drukte ze haar borsten tegen elkaar.

“Kom op, naai me tussen mijn tieten, hete dekhengst, ik wil die geile pik van je zien spuiten.” Ik neukte haar stevig tussen haar heerlijke tieten en genoot van het puntje van haar tong die over mijn eikel gleed. Steeds sneller schoof ik mijn pik tussen haar borsten. Rebecca duwde mij van haar af. Ze knielde op de grond, tussen de bank en de salontafel. Door een onhandige beweging stootte ze echter een glas en een asbak van de tafel die op de laminaatvloer kletterden. Glas en asbak bleven heel, maar het was een flink kabaal. We lieten ons daardoor niet afleiden. Ik stond vóór haar. “Kom op, trek je af, laat die pik spuiten,” sprak ze op geile toon. Ze wreef met haar handen tussen mijn dijen, opende haar mond en stak haar tong uit, klaar om mijn zaad op te vangen. Ik rukte me voor haar af. Ik stond op het punt om mijn zaad over haar gezicht en lichaam te spuiten. We werden echter op een wel heel bijzondere manier gestoord. Het ging allemaal heel snel, maar op dat moment leek alles zich in slow motion af te spelen.

Iemand rende de trap af, de woonkamerdeur werd opengesmeten en daar kwam Hilde met een luide strijdkreet binnengestormd. Slechts gekleed in een miniem sexy slipje, een honkbalknuppel in haar handen geklemd, klaar om flink uit te halen. Haar schreeuw verstomde abrupt, met open mond staarde ze ons aan, langzaam liet ze de honkbalknuppel zakken. Ze keek uiterst verbaasd. Haar blik gleed van Rebecca naar mij en weer naar Rebecca. Even was het muisstil. Ik had mijn pik nog in mijn hand maar ik voelde de erectie snel verslappen. Hilde sloeg een hand voor haar mond en stamelde: “Ik, euh, ik schrok wakker toen ik iets op de grond hoorde vallen en euh… ik dacht dat er werd ingebroken, dus ik pakte die honkbalknuppel die op zolder staat en ik dacht ik zal ze leren, die inbrekers. Ik had van alles verwacht, behalve dit.”

Rebecca en ik keken elkaar geschokt aan. Hilde keek om zich heen. Het viel haar nu op dat her en der onze kledingstukken lagen verspreid. Ze begon te grinniken. “pff, het lijkt wel alsof ik een pornofilm ben binnengestapt. Wow… dit is wel erg heftig zeg. Euh… volgens mij kom ik een beetje ongelegen.” Ik plofte op de bank. Rebecca stond, liep naar Hilde en nam flauw glimlachend de honkbalknuppel over die ze in een hoek zette. “Die heb je dus niet nodig.” Ik staarde nog steeds beteuterd naar Hilde. Mijn blik gleed over haar bijna geheel naakte tienerlichaam. Hm, ze zag er lekker uit, slank, mooie billen, een stevige b-cup, mooie tepels. Haar donkerblonde lange haren vormden een wild kapsel. Maar ik voelde me nog te zeer betrapt om er direct opgewonden van te raken. Hilde werd zich bewust van mijn onderzoekende blik en haar naaktheid. Ze begon te blozen en bedekte haar kleine borsten met haar handen.

“Laat maar joh,” zei ik vriendelijk. “We hebben elkaar nu toch al gezien, erger kan het toch niet worden.” Rebecca legde moederlijk een arm om Hilde’s schouder. “Kom op meid, laten we even gaan zitten want we hebben wel iets te bepraten denk ik zo.” Hilde nam plaats in de stoel. Rebecca schonk voor ons allemaal een wijntje in kwam naast mij op de bank zitten. Zwijgend namen we een slok van de rode wijn. “Okay,” begon Rebecca tegen Hilde. “Je hebt me dus met een andere vent betrapt in een wel heel pikante situatie….” Ze zat duidelijk met het beschamende voorval in haar maag, maakte excuses aan mij en Hilde. Ze was bang dat Hilde niet meer wilde oppassen en dat haar man uiteindelijk zou uitvinden wat daarvan de werkelijke reden was. “Dit blijft toch wel onder ons hè?” verzocht ze Hilde dringend. Hilde nam nog een slok wijn. Ze wreef met haar vinger over de rand van het glas, keek mij en Rebecca glimlachend aan. “Maak je niet zo druk Rebecca,” zei ze nonchalant. “Okay, ik kan me voorstellen dat je het niet prettig vindt dat ik jullie heb betrapt. Dat zou ik zelf ook niet leuk vinden als mij dat gebeurt. Maar dat je vreemd gaat, dat maakt mij eerlijk gezegd niets uit hoor. Ik las laatst nog dat tig procent van de mannen en vrouwen wel eens een slippertje maakt. Wat jij doet moet je lekker zelf weten. Van mij zal je man niets horen hoor. En… om je gerust te stellen; ik heb mijn vriendje ook wel eens bedrogen.”

Ik merkte dat ze haar blik snel over mijn lichaam gleed – check! – Ze dronk snel haar glas leeg en bleef er daarna mee spelen, alsof ze zich toch nog wat ongemakkelijk voelde, zoals we hier met zijn drieën naakt c.q. halfnaakt bij elkaar zaten. Het was werkelijk een heel bijzondere situatie waar we in verzeild waren geraakt. Rebecca haalde opgelucht adem maar was nog niet helemaal gerust. Ze schonk ons nog een wijntje in en begon weer excuses te maken en redenen te noemen waarom ze tot haar slippertje gekomen was. “Die vent van mij is alleen maar met zijn werk bezig, hij begrijpt me niet, Marcel wel…” en zo ging ze heel even door. Hilde zuchtte diep en onderbrak haar betoog. Ze zette resoluut haar wederom lege glas op tafel.

“Rebecca! Houd nou eens op met die excuses. Ik heb je al gezegd dat het mij niets uitmaakt, sterker nog; ik geef je groot gelijk en als ik jou was zou ik me vaker door hem later nemen.” Onmiddellijk sloeg ze haar hand voor haar mond. “Shit… dat hebben jullie niet gehoord… twee wijntjes en ik sla weer door.” Ze begon te blozen. De gespannen sfeer veranderde onmiddellijk. Ik moest mijn best doen om mijn lachen in te houden. Ook Rebecca begreep de opmerking van Hilde.

“Ho, wacht even… begrijp ik je goed? Zit jij een beetje op mijn minnaar te geilen?” Nu voelde Hilde zich betrapt.

“Nou ja, voor zover ik het daarstraks kon zien heeft hij beter gereedschap dan mijn vriendje. En hij is charmant.” Nonchalant dronk ik mijn glas leeg. Hoogste tijd om een einde te maken aan de borrelpraat van twee vrouwen. Ik zag hier een ongelooflijk mooie kans voor een trio.

“Nou dames, ik merk dat jullie goede smaak hebben. Blijven we er over praten of gaan we de tijd nog prettig besteden?” Ik waagde het er gewoon op. Brutale mensen hebben de halve wereld, ja toch? Ik schoof richting Rebecca en maakte daardoor links van mij plaats voor Hilde. Ik gebaarde dat ze naast me plaats kon nemen. “Je hebt me net gestoord terwijl ik bijna klaar zou komen, dus wat dacht je ervan om het goed te maken?” zei ik brutaal. Hilde keek met grote ogen naar Rebecca. Rebecca keek mij aan, wendde haar blik naar Hilde en knikte ten teken dat het goed was. De geile babysitter stond aarzelend op en kwam naast me zitten. Rebecca streelde mijn pik die zich al snel oprichtte. Dit was overspel in het kwadraat. Alle drie hadden we een relatie, alle drie gingen we vreemd. Oh, Rebecca nam mijn harde paal in haar mond en begon me langzaam te pijpen. Ik trok Hilde dicht tegen mij aan, zoende haar voorzichtig op haar mond en ik streelde haar borsten. De geile tiener gaf zich over aan ons seksspel.

Ze perste haar tong tussen mijn lippen. We begonnen wild te tongen en ik kneep nu stevig in haar tietjes. Mijn andere hand gleed over haar kutje, mijn vingers drongen haar vochtige spleetje binnen dat als snel drijfnat werd. Ik voelde Rebecca’s tong nu langs mijn paal glijden, ze begon mijn ballen te likken. Ik legde mijn hand op Hilde’s hoofd en duwde haar richting mijn rechtopstaande lul. Ze keek me even aan en liet vervolgens voorzichtig het puntje van haar tong over mijn eikel glijden. Ze bewoog haar tong snel heen en weer. Ik duwde haar hoofd iets verder en met mijn andere hand streelde ik haar kutje. Op het moment dat ik mijn vingers bij haar naar binnen duwde schoof ze met een luide kreun haar volle lippen over mijn paal. Gretig begon ze mij te zuigen terwijl Rebecca mijn ballen likte. Ah… ja… ah, dit had ik niet durven dromen. Betrapt worden en eindigen met een super heet triootje. Vreemdgaan op zijn heetst. Beide meiden verwenden mijn zuigstaaf gretig met hun mond. Mijn pik gleed om beurten tussen de lippen van Hilde en Rebecca. Het viel me al snel op dat ze hun aandacht volledig op mij richtten. Ze speelden niet met elkaar. Dat had ik eigenlijk wel kunnen weten omdat Rebecca en ik elkaar alles vertellen, dus ik wist dat ze nog nooit met een andere vrouw had gevreeën en daar ook niet echt op zat te wachten. Ook Hilde maakte geen enkele aanstalten om iets bij Rebecca te proberen, dus het was duidelijk dat beide meiden het niet met elkaar wilden doen. Elke vent kickt er natuurlijk op om twee geile meiden met elkaar bezig te zien, maar mijn geluk kende in dit geval grenzen. Ach, ik was allang blij dat het zover was gekomen. Ik was betrapt op vreemdgaan, Rebecca ook. Dat had heel anders kunnen aflopen. In plaats daarvan lagen een geile tiener en een hete getrouwde vrouw mij te verwennen en ze wilden door mij verwend worden… mij hoor je niet klagen. Gelukkig vond Rebecca het wel geil om mij met Hilde bezig te zien. Ze pakte mijn pik vast en maakte Hilde duidelijk dat ze mij mocht berijden.

En een paar tellen later schoof het drijfnatte strakke kutje van de geile babysitter over mijn harde paal. Rebecca knielde op de grond en begon mijn ballen weer te likken. Hilde bereed me ontzettend lekker. Ik sabbelde op haar harde tepels en ze kreunde heftig. “Ah, oh… ja… ah, wat neuk je lekker, ach, pak me, ja… ah, oh” Af en toe schoof mijn pik uit haar kutje. Rebecca nam dan van de gelegenheid gebruik om mij kort te pijpen, waarna ze mijn pik weer tegen Hilde’s kutje duwde die daar weer gretig gebruik van maakte. Na enige tijd had ik genoeg van dit standje. Ik liet mijn hete minnaressen naast elkaar, geknield met hun kontje in mijn richting op de bank plaats nemen. Om beurten neukte ik hun natte kutjes waarbij mijn hand langs hun klitje wreef. Hilde kwam ongeremd gillend tot een wild hoogtepunt. Sidderend liet ze zich op de bank vallen om bij te komen. Ik richtte nu mijn aandacht op Rebecca die nog even gelikt wilde worden. Nadat ik ook haar klaar had laten komen was het mijn beurt.

“Kom op, knielen, zuig me af,” zei ik hijgend. En opnieuw pijpten ze me om beurten, vergezeld van geil gehijg en gekreun. Ik voelde mijn zaad opborrelen, trok me heftig voor hun wijd openstaande mondjes af en spoot mijn warme vocht tegen hun lippen. Hilde was zo geil geworden dat ze mijn pik beetpakte om zodoende het meeste sperma op te vangen. Gretig zoog ze daarna mijn pik schoon. Uitgeput zakten we met zijn drieën onderuit op de bank. We zoenden en streelden nog wat, maar het werd ondertussen tijd om te gaan. Rebecca’s man zou over een uurtje thuiskomen. En mijn vriendin zou het ook wel op prijs stellen als ze mij bij thuiskomst, rond half zeven, in bed zou aantreffen. Een week later belde Rebecca. Ze had erg genoten van ons bijzondere en hete avontuur, maar achteraf bleek Hilde er toch wat moeite mee te hebben. Hilde had er geen spijt van dat het gebeurd was, maar het leek haar beter om het bij één keer te houden. Ze moest een groot geheim bewaren en ze was bang dat ze Rebecca’s man anders niet meer onder ogen durfde te komen.

Nou ja, Rebecca en ik kunnen ons ook heel goed met elkaar vermaken. En nu ik weer vrijgezel ben ontmoeten we elkaar iets vaker dan drie keer per jaar. ‘Uit eten’ heeft voor haar nu een heel andere betekenis gekregen.

Marian Monroe

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *