In het Engels neuken

()

Lara en ik hebben ons opgegeven voor een cursus Engels. We zitten tegenwoordig zo veel op het internet te surfen en daar is alles bijna Engels, dus we kunnen het wel gebruiken. Op de school zag ik er nooit zo veel in en heb ik er behoorlijk met m’n pet naar gegooid, maar nu zie ik er toch wel het nut van in. Het is een avondklas bij mij in de buurt en hij wordt geleid door de Mr. Segers (zeg maar Danny).

Danny is beslist niet ouder dan ik dus ik ben echt niet van plan om hem met ‘mijnheer’ aan te spreken. Lara, die tegenwoordig weer zonder vriendje zit en nogal last heeft van een kriebelig kutje was vanaf de eerste dag al behoorlijk onder de indruk van onze Danny. Op alle mogelijke manieren probeert ze zich in de kijker te spelen maar tot nu toe zonder echt resultaat. Danny schijnt een vriendin te hebben maar daar heeft Lara niets mee te maken, ze probeert wanhopig contact te leggen met Danny. Eerst zaten we helemaal achter in de klas maar we zijn steeds verder naar voren opgeschoven en zitten nu pontificaal helemaal vooraan. Vanavond moet het gebeuren heeft Lara mij verzekerd, ze heeft zich helemaal op de aanval voorbereid.

Ze draagt een super kort strak rokje, laklaarzen met heel hoge hakken, een heel strak kort truitje en ze heeft zich super geil opgemaakt. Deze outfit heeft bij de andere cursisten, die bijna allemaal al 50+ zijn, al heel wat nijdige blikken opgewekt maar daar trekken we ons dus echt helemaal niets van aan. Trouwens de mannen van het gezelschap geilen stiekem toch behoorlijk op ons. Ik hoor achter me iets fluisteren van – die hoer… die slet… etc. Maar ik ben eigenlijk veel meer benieuwd naar de reactie van Danny. Hij is wat laat vanavond maar kijk, daar komt hij, zich hevig excuserend binnen stormen.

Hij gaat aan het tafeltje vlak voor ons zitten en pakt z’n tas uit. Dan kijkt hij de klas in, z’n blik valt onmiddellijk op Lara, z’n ogen sperren zich wijd open en z’n mond blijft van verbazing ook open hangen. Hij kan de eerste minuut geen woord uit z’n mond krijgen maar dan vermant hij zich toch en kijkt demonstratief een andere kant op. Ik haal opgelucht adem want het is haar dan uiteindelijk toch gelukt z’n aandacht te trekken en Lara schuift haar benen nog iets meer uit elkaar. Ik weet toevallig dat ze onder haar geile rokje helemaal niets, nada, nothing draagt maar dat kan onze Danny natuurlijk niet weten.

Hij is onhandig begonnen met de les maar het is voor mij over duidelijk dat z’n gedachten veel meer bij de benen van Lara zitten, of liever gezegd naar dat punt waar die benen bij elkaar komen. Ze schuift ze nog verder open zodat er voor m’n eigen benen al bijna geen ruimte meer over is onder het tafeltje. Danny schuttert een beetje voor het bord en laat uit nervositeit het krijtje uit z’n handen vallen. Het rolt, oh wat een heerlijk toeval, in de richting van ons tafeltje. Danny bukt, pakt het, kijkt recht in de scheur van Lara en komt met een vuurrode kop weer omhoog. Zou hij gezien hebben dat ze in haar blote kont zit?

Danny herstelt zich en gaat weer door met de les, hij heeft een aantal zinnen op het schoolbord gekalkt en wijst er met de stok naar. Steeds als hij sluiks in onze richting kijkt gaat Lara’s geile tongetje langzaam langs haar hoerig geverfde lippen alsof ze hem wil uitnodigen. Nog twee keer laat hij per ongeluk iets op de grond vallen waardoor hij lekker naar binnen kan kijken maar ik weet dan al niet meer zo zeker of het echt zo per ongeluk is als hij doet voorkomen.

Lara en ik hebben het de laatste weken al vaak over Danny gehad en, hoewel ik niet zo verliefd ben als zij, vind ik het ook wel een lekker stuk. Hij is behoorlijk lang en goed gebouwd, heeft absoluut een lekker kontje en een leuk fris koppetje. Hij is net afgestudeerd en dit is z’n eerste baan, daarom doet hij zo z’n best om ons de Engelse uitspraak te leren. Vandaag lukt het niet zo met hem maar dat ligt meer aan ons dan aan hem. De les is afgelopen en het lokaal stroomt leeg. Ik wil ook weglopen maar ik word door Lara teruggetrokken, ze fluistert: “ik ga iets met hem proberen.”

De klas is nu op ons na leeg en Danny rommelt verlegen, zonder ons aan te kijken in z’n tas. Hij heeft al lang door dat Lara op hem aast.

“Danny, heb je nog even een minuutje voor mij?” Vraagt ze met haar liefste stemmetje, “ik wilde je nog iets vragen.”

Ze heeft de aanwijsstok gepakt en houdt hem quasi verlegen klem tussen haar benen terwijl ze zenuwachtig over het topje wrijft. Wat een geil gezicht en wat een overduidelijke symboliek!

Wat kan ik voor je doen? Vraagt hij verlegen.

“Nou, ik kom de laatste tijd op internet nogal vaak de uitdrukking ‘blow job’ tegen maar ik weet niet wat dat betekent, weet jij het soms?”

Daar moet hij ineens wel heel erg van blozen, hij stamelt. “Ja, dat betekent denk ik blaaswerk.”

Lara drukt nu geil de stok tegen haar kutje en wrijft er een beetje mee heen en weer.

“Ja, blaaswerk, dat dacht ik ook maar dat klopt niet zo met het verhaal want het is meer zuig-werk eigenlijk” zegt ze met een geil lachje.

“Ja,” zegt Danny, “het is ook eigenlijk een platte uitdrukking dus die kan je niet letterlijk vertalen.”

Lara is, met stok tussen haar benen, iets dichter tegen hem aan gaan staan en masturbeert zich nog steeds een beetje. Danny heeft een enorme paal in z’n broek. Lara, die nog een paar stapjes naar voren heeft gezet heeft hem nu helemaal in de hoek gedrukt, hij kan geen kant meer op.

“Maar hoe moet ik het dan vertalen?” Vraagt ze.

“De Nederlandse vertaling is eigenlijk pijpen” zegt hij dan eindelijk.

Gelukkig denk ik bij mezelf, het woord is er uit. Ik zie dat hij steeds maar nerveus naar de deur kijkt en bang is dat er iemand binnen komt. Daarom loop ik er naar toe, doe hem op slot en draai ook de lampen uit. Als mijn ogen wat aan het schemerdonker gewend zijn zie ik ze in de hoek lekker innig tongen. Lara is bezig z’n stijve pik uit z’n broek te halen en Danny zit met z’n handen onder haar truitje.

Ik ga achter Danny staan die nu dus stijf in de sandwich klem zit. Lara zakt op haar knieën voor hem met haar gezicht vlak voor z’n verschrikkelijke paal. Hij is zo lang dat ze haar twee handen er omheen kan leggen om hem af te rukken. Ik maak de knoopjes van z’n overhemd los en help het met uittrekken. Ik knabbel een beetje aan z’n oor en fluister dan.

“Ik denk dat Lara je een blow job gaat geven die je niet snel zal vergeten, hoe vind je dat?”

Hij geeft een diepe zucht van verrukking en kijkt naar beneden, alleen z’n grote paarse eikel is zichtbaar en er loopt glibberig sap vanaf.

“Al eerder zoiets gehad?” Vraag ik nieuwsgierig maar hij antwoord dat z’n vriendin het nooit wilde doen.

“Ze weet niet wat ze mist, niets lekkerder dan zo’n vette paal in je mond te laten klaarkomen.” Lara plaagt hem een beetje door steeds met open mond naar z’n pik te gaan maar op het laatste moment terug te trekken. Hij wordt er vreselijk geil van temeer daar ik met twee handen z’n tepels masseer. Met kracht duwt hij naar voren en wil z’n paal tussen die hoerige fel rode lippen persen, hij is zo geil!

“Rustig maar schat zeg ik, je mag er heus wel in maar doe nou voorzichtig want straks bijt ze hem er nog af.”

Lara neemt een lik vaan z’n eikel, er gaat een siddering door z’n lijf. Dan sluit ze haar beide geile lippen om z’n topje en streelt met haar tongpuntje z’n pisgaatje. Alweer die siddering door dat lekkere lichaam en een kreet van genot.

“Geniet maar lekker van je eerste keer pijpen schat” zeg ik liefdevol en ik streel hem.

“Je tweede blow job krijg je van mij, dat beloof ik.”

Beetje bij beetje verdwijnt de love-stok nu verder in Lara’s mondje en hij begint een beetje neukbewegingen te maken zo graag wil hij in haar klaar komen.

“Heb je zo’n hoge nood dan schat?” Vraag ik. Hij kreunt dat hij op springen staat en hoognodig moet lozen. Ik trek haar truitje over haar hoofd uit, haar dikke tieten springen er uit en ik denk dat hij zich daar zo dadelijk lekker op mag leeg spuiten. Lara pijpt hem nu als een gek en hij neukt waanzinnig mee tussen die klemmende rode lippen. Hij schreeuwt. “Ik kom! Ik kom…”

Lara rukt hem naar z’n hoogtepunt en de eerste grote klodders geil spatten op haar gezicht. Ze blijft aan zijn harde zaadstengel trekken en laat zich helemaal vol spuiten met z’n spierwitte zaad dat ze smakelijk van haar rode lippen likt. Enorme klodders geil sperma druipen op haar zachte borsten en trekken een plakkerig spoor.

Ze staat op en Danny omhelst haar dankbaar voor z’n eerste pijpbeurt waar hij al zo lang naar uitgekeken heeft.

Maar haar hongerige kut smacht naar een vulling. Ze laat zich op achterover op het leraren tafeltje vallen met haar geile doos hunkerend vooruit stekend. Hij stort zich ruw bovenop haar, duwt haar armen plat op het tafelblad en allerlei spullen die er op liggen worden op de grond gepletterd. Ze wil ruw en hard genomen worden, dat voelt hij goed aan, hij beukt z’n paal, waar nog sperma aan plakt, diep in haar neuk-gat. Z’n neukmonster is nog net zo hard als zoeven in haar mond. Ongelofelijk, net is hij nog klaargekomen en nu gaat hij er alweer met zo’n harde dikke dokus tegenaan.

Lara krijst in het ritme van zijn neuk bewegingen.

“Neem me. Neuk me. Neuk me…” En ik moet zeggen, hij doet z’n best. Als een geile hengst gaat hij in haar sappige doos te keer. Ik word er ontzettend geil van maar ik krijg langzamerhand door dat er voor mij niet echt een rol op dit feestje is. Deze twee neukbeesten hebben elkaar en daar hebben ze genoeg aan.

Ik ga op de stoel zitten waarop ik de les gevolgd heb en leg m’n beide benen wijd uit op het tafeltje. Ik duw m’n string opzij en voel hoe ongelofelijk nat ik in m’n kut ben. Met een prachtig uitzicht op het vozende stel voor me begin ik mezelf, in het tempo van Danny te vingeren.

Ik weet iets beters, ik grijp naar de aanwijsstok, spuug hem eerst nat en duw hem dan diep in mijn schacht naar binnen. In gedachten fantaseer ik dat het Danny ’s paal is die ritmisch bij mij in en uit gaat. Het gaat heerlijk met zo’n lange stok en het is bovendien een ontzettend geil gezicht. Uit m’n ooghoeken zie ik ineens dat het licht op de gang ook uit is gegaan. Even flitst het door m’n hoofd dat we onszelf misschien wel in deze school opgesloten hebben maar het soppende genot wat ik in m’n kut ervaar is zo groot dat ik het als onbelangrijk uit m’n hoofd zet.

Het geile stel voor me heeft een ander standje aangenomen. Lara ligt nu plat voorover op de tafel met haar kontje achteruit en Danny ramt er nu achterlangs lustig op los. Aan het gehijg en gekreun te horen hebben ze het zo ook prima naar hun zin.

Ik kan rustig klaar komen, ik hoef op niemand te wachten en daarom masturbeer ik mezelf heerlijk naar een geweldig orgasme.

“Ik kom… ik kom!” Roep ik luidkeels en het neukende stel kijkt even verstoord naar mij op en gaat dan snel weer aan het werk. Volgens mij waren ze helemaal vergeten dat ik er ook was, zo intens zijn ze met elkaar bezig.

Lara is al twee keer gekomen maar ze wil meer en gelukkig blijft die super pik van Danny als maar stijf. Vlak na haar derde krijsende orgasme haalt Danny z’n lul uit haar spleet en trekt hij zich snel en effectief af. Met een lange oerwoud brul komt hij klaar. Weer spuit er een straal wit sperma uit die brandweerspuit en ditmaal wordt haar bilspleet er mee besmeurd.

We hebben allemaal even de tijd nodig om bij te komen en steken in het donker een sigaretje aan. Ik heb na seks altijd honger en dorst en ik baal er van dat er in dit lokaal niets is. We realiseren ons alle drie dat de school al op slot is en dat we dus het pand via een raam moeten verlaten. Buiten op straat staan de twee al weer heftig te tongen.

Ik hoor ze zeggen; “bij jou of bij mij?”

Het is Danny die met Lara naar huis gaat en, Lara kennende komt er vannacht weinig van slapen.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *