Met dank, Django

()

Woest slaat het water van de Suriname rivier tegen de steven van de prauwen, als de roeiers met zwetende lichamen de rivier bedwingen op weg naar de binnenlanden. Mijn vriendin en ik zijn in Suriname met onze seksmaatjes Veronique en Arnulf, en onder begeleiding van Marrons – afstammelingen van gevluchte West-Afrikaanse slaven – op weg vanuit Paramaribo naar het Brokopondomeer voor een avontuurlijke safari.

De koperen ploert drukt een stempel op het tempo van de roeiers, maar de dames raken opgewonden van de transpirerende mannen en genieten onder de parasol van het uitzicht op plantages en opspringende dolfijnen in het water. Op enig moment besluit de gids kampement te maken en gaat de kok aan de slag om vis te vangen en vuur aan te leggen, terwijl de Marrons afdakjes voor zichzelf bouwen. Na het eten duiken we in de tent om vroeg te slapen. Bij zonsopgang staat het ontbijt klaar en bij het nemen van een duik in de rivier voelt mijn vriendin en Veronique priemende blikken op billen, decolletés en de rest van hun goddelijke lichaam. Na enkele uren bereiken we het Brokopondomeer en wordt er gebunkerd bij een kleine nederzetting vlak bij het meer, waar het restaurantje met bier lonkt terwijl Veronique heimelijk tussen de hutjes verdwijnt.

Een kajuitboot ligt klaar en de Marrons laden in en transformeren de kajuit in een boudoir, maar dan is het wachten op Veronique. Arnulf vertelt dat ze hier regelmatig bivakkeert en waarschijnlijk een beurt krijgt in een van de hutjes. De ogen van mijn vriendin gaan glimmen en ze vertrekt subiet om te zoeken en na rondvragen treft ze Veronique hevig copulerend aan met twee gitzwarte mannen. Mijn vriendin Mia raakte zo opgewonden dat haar vulva zich opende en haar clitoris opzwol. Gebiologeerd blijft ze toekijken als ze merkt dat er in de duisternis meerdere mensen toekijken. Plots wordt haar sarong losgeknoopt, haar billen vastgepakt en wildvreemde handen strelen haar melkwitte borsten terwijl een harde paal haar kutje opgerekt. Maar gelukkig heeft Veronique nog de tegenwoordigheid van geest om Veronique aan de hand te nemen en gehaast de hut te verlaten. De opwinding van de mannen in kombinatie met ‘plaatselijke kruiden’ is niet meer te stuiten. De dorpelingen zien ons vertrekken en glimlachen om de sekssafari die van start gaat.

Veronique en Mia liggen in de kajuit bij te komen van hun escapades en worden met bodylotion ingesmeerd door de jongste telg uit het gezelschap die zichtbaar van dit privilege geniet, als Veronique haar benen spreidt en uitnodigend haar vochtige flamoes toont. Arnulf roept om te kijken hoe een school piranha’s door het water schiet en hoe indrukwekkend de vraatzucht van deze roofvissen is als ze recht op hun doel afgaan en onverbiddelijk toeslaan. Het vaartuig mindert vaart, glijdt met de romp een parel wit strand op van een middelgroot eiland en stoer gaan wij, mannen, op verkenning terwijl de Marrons bivak opzetten en Veronique verkoeling zoekt in de beschutte baai. Wanneer ze uit het water stapt gaat haar bikini broekje uit en geniet ze van de warme zonnestralen op haar gebruinde huid. Dan maakt ze met Mia een strandwandeling en genieten de Marrons van de melkwitte huid van Mia en de chocolade tint van Veronique. Mijn vriendin hoog op de kut met volle blanke borsten en de kleinere Veronique met haar typisch Afrikaans-Marokkaanse billen en haar donkere parmantige stevige borstjes met een dierlijke sensualiteit waarmee ze menig man betovert.

Aan het parelwit strand liggen ze in de schaduw van een palmboom te luieren als de Marron jongeling hen komt halen voor diner. Ongegeneerd bekijkt hij hen van top tot teen wat in Suriname heel gewoon is want iedere man heeft meerdere bijvrouwen. De geur van het eten komt je tegemoet en het bier heeft rijkelijk gevloeid, want Arnulf en ik hadden hem goed zitten. De vis smaakt super en op afstand zitten de Marrons rondom hun kampvuur en spreken zachtjes terwijl ze heimelijk naar de dames kijken.

Na het eten willen we op verkenning en vertrekken met prauw en gids ondanks waarschuwing dat er slecht weer op komst is, wat het Brokopondomeer in een woeste kolkende massa zal veranderen. Nauwelijks zijn we onderweg als het onweer in alle hevigheid boven de bergen losbarst en we op een van de kleine eilandjes beschutting vinden en de tent opzetten. De storm raast over het eiland als de jongeling onverwacht de tent binnen stapt en brutaal over zijn kruis wrijft, zijn T-shirt en short uittrekt en met een harde op Veronique kruipt. Opgewonden ontvangt ze hem zonder voorspel en laat zich bruut nemen zonder acht te slaan op Mia. Mijn vriendin, die weliswaar van het schouwspel geniet, verlaat de tent en loopt naar de Marrons bij het kampvuur, waar ze haar sarong afdoet en uitdagend terugloopt. In de tent copuleren ze als beesten want de jongeling neukt Veronique als een konijn en neemt haar nu anaal. Mia houdt de tent open geritst, en de mannen kruipen stuk voor stuk naar binnen. Zes mannen vergrijpen zich aan Veronique en beminnen haar teder of nemen haar bruut, tot de een na de ander voldaan en bevredigd de tent verlaat. Het sperma druipt uit al haar lichaamsopeningen en goh wat hebben ze haar uitgewoond. Uitgeput valt ze in slaap.

In haar droom herbeleeft Veronique het genot van de gangbang. Hoe zes Marrons met harde palen haar beurtelings bevredigen en met hun gitzwarte fallus elke opening nemen en er warm zaad achterlaten; de diversiteit aan afmeting met wisselend uithoudingsvermogen, hoe die reus van een vent met een bescheiden pik tijdens een blow-job zijn gigantische lading sperma haar keel in jaagt en ze zich kokkend verslikt, terwijl een van de Marrons, vanwege de enorme omvang van zijn slurf, een halve erectie heeft en er opgewonden mee speelt. Als haar sterretje voor de zoveelste keer na een diepe penetratie het warme zaad ontvangt, gaat ze de uitdaging aan met zijn paardenlul. Rustig heeft hij toegekeken hoe deze westerse vrouw, met haar lange benen en volle boezem, meermalen is bevrucht. Ter afwisseling streelt Mia zijn stam over de hele lengte met haar tong en zuigt hem nat, haar mond gaat niet ver genoeg open voor een goede blow-job, maar als de vleesboom snoeihard tegen zijn buik staat te trillen, dan ontvangt haar zeiknatte kut stukje voor stukje zijn hunkering en kan Mia zijn volle erectie hebben. De ontlading is krachtig en Mia voelt zich onoverwinnelijk als ze hem dit genot verschaft en zijn sperma haar baarmoeder besproeit.

De volgende ochtend is er een strakke blauwe heldere lucht als Mia de tent verlaat om zich te wassen en de Marrons haar inzepen en afspoelen uitgebreid masseren en als een prinses behandelen. In de prauw naderen we het eiland en zien hoe Veronique met de viriele jongeling uit de tent strompelt en het meer induikt voor verkoeling. Na te zijn bijgepraat krijgen we een blow-job en pijpt en zuigt Veronique me nat naar een hoogtepunt, terwijl Mia het warme zaad uit Arnulf perst. Het is de hoogste tijd om de binnenlanden in te trekken op zoek naar spanning, dus wordt alles ingeladen en nemen we afscheid van de Marrons, maar Veronique heeft bedongen dat de jongeling meereist. Mijn vriendin en Arnulf zitten in de eerste jeep, gevolgd door de jeep met mij en Veronique. In de laatste jeep zit de jongeling met de kok. De chauffeurs zijn zwaar bewapend omdat guerrilla strijders in dit gebieden actief zijn, en na een prachtige rit slaan we bivak op.

De volgende ochtend gaan we te voet het oerwoud in op zoek naar spanning. Na twee uur lopen we onbedoeld een kamp van guerrilla strijders binnen en worden direct onder bewaking gesteld. De commandant blijkt een atletische dertiger, stelt zich voor als Django, en biedt ons te drinken aan. Veronique lijkt zich van geen gevaar bewust, kijkt Django uitdagend aan en stelt zichzelf voor en vertelt op zoek te zijn naar spanning en sensatie.

“Dat kun je krijgen” was het antwoord en met onverholen begeerte liet hij zijn ogen over haar lichaam glijden en neemt ook Mia van top tot teen op. Mijn vriendin huivert, ze is niet gerust over de bedoelingen van Django met zijn mannen. Het kamp blijkt een vooruitgeschoven post met veertig lichtbewapende guerrilla’s, met vrouwen en bijvrouwen, gelegen aan een beek en voorzien van aggregaat en pakezels voor transport. Na overleg met het basiskamp, blijven we in hechtenis in afwachting van meer informatie. Voor Mia en Veronique laat hij een bed inruimen in zijn eigen onderkomen en verdubbeld de wacht en toont ons douchegelegenheid. Het is inmiddels eind van de dag en een varken hing aan het spit en verspreidt een heerlijke geur, er is een lange tafel gedekt met klamboegordijnen als bescherming tegen muskieten. Een gong geeft aan dat we aan tafel kunnen en we worden als gasten behandeld.

Arnulf en ik spreken vrijelijk over de politieke aspiraties van Django, over zijn guerrilla’s en de onmacht van de politici om de rijstteelt succesvol aan te pakken en het land te bevrijden uit de wurggreep van mijnbouw. Een genoeglijke avond met overvloed aan drank en eten, en wanneer de manschappen zich terugtrekken met vrouwen of bijvrouwen staat ook Django op, verontschuldigt zich dat hij Arnulf en mij weer onder bewaking stelt, maar biedt ons Marron bijvrouwen aan.

Django’s vrouw – een gitzwarte voluptueuze Marron – schenkt Mia en Veronique te drinken, wat achteraf een ‘geestverruimend middel’ blijkt te bevatten. Dan stapt de Marron jongeling binnen (die Veronique al eens heeft uitgewoond) en spreekt in vloeiend Saramaans met de commandant. Hij kijkt brutaal naar Veronique om zich vervolgens af te zonderen met de vrouw van Django – Kwasiba. De duivelse rakker had zojuist zijn escapade met Veronique verteld. Django stapt op Veronique af en pakt haar vol op de mond, grijpt haar stevig bij de billen en kneep er goedkeurend in en gaat douchen. Veronique trekt haar kleren uit, duikt op bed en gebaard Mia hetzelfde te doen.

“Laten we er het beste van maken,” fluistert ze en kruipt tegen haar aan. Intiem strelend en vrijend trof Django hen aan, dwingt Veronique haar benen te spreiden en penetreert zonder voorspel. Hij neemt haar ruw terwijl hij opgewonden toekijkt hoe de jongeling zijn Kwasiba dekt.  We weten met welk een uithoudingsvermogen en variatie deze jongeling neukt. Mijn vriendin kijkt toe en voelt begeerte als ze ziet hoe Django Veronique naar een climax neukt. Dominant en bruut heeft hij Veronique gedekt, maar Mia neemt hij teder. Beheerst glijdt zijn fallus soepel naar binnen, streelt haar volle borsten waarvan de tepels rechtop staan, terwijl zijn vinger soepel haar anus inglijdt. Ze hangt als het ware op zijn hand en samen bewegen ze ritmisch naar een climax. Als een explosie voelt Mia zijn ontlading diep in haar, gelijk ze een totaal orgasme heeft. Uitgeput valt ze in zijn armen in slaap.

Kwasiba wenkt Veronique en laat de jongeling zich op haar uitleven en zijn potente jongenspik bezorgt Veronique orgasme op orgasme tot ze vermoeid om rust smeekt, waarna hij viriel en fit Kwasiba bestijgt. Mijn vriendin wordt wakker van zacht gefluister, ziet Django in de deuropening met de jongeling en enkele manschappen, maar omdat er Saramaans wordt gesproken begreep ze niet wat de onrust veroorzaakt. Plots wordt Veronique wakker en gaat rechtop zitten en vraagt hardop wat er gaande is, op het moment dat de mannen de hut binnendringen. De volle maan werpt voldoende licht naar binnen, om te zien dat er veel opgewonden gezichten naar de naakte vrouwen staren.

De volgende ochtend verlaten we het kamp – over de groepsverkrachting is nimmer gesproken – en de terugrit naar Paramaribo verliep bedrukt en ondanks het slechte wegdek wordt de stad in de namiddag bereikt. In de villa waant iedereen zich veilig en genieten we van de verkoeling in het zwembad. Plots is er opschudding bij de poort, de bewakers komen aangelopen met bonbons, sterke drank en bloemen en op het kaartje staat, ‘Geile Mia en Veronique, met dank, Django’.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *