Portugese nachten

()

Dit jaar gingen we samen drie weken naar de camping in Portugal. Mooi grote plek helemaal in de hoek aan het eind van de camping. Met uitzicht op zee en aan de zijkant een houten hek met uitzicht op een groot natuur gebied. Wij spontaan stel, Frank 40 jaar oud en ik, Lea 30 jaar oud. We lezen al jaren spannende verhalen van mensen die geile dingen beleven. Iets wat we ook graag wilde. Frank is wel de aanjager op seks gebied. Spreekt zijn fantasie uit en geeft eerlijk toe wat hij lekker vind en wat hem geil lijkt om eens te doen. Ik, Lea ben daar eerder verlegen over. Vind het allemaal een beetje raar maar, als ik los kom ben ik mega geil. Heb kleine 80c borsten met kleine tepels. Ben niet al te groot en een normaal slank figuur met volgens mijn kanjer een paar heerlijke billen. Altijd een glad geschoren kutje, met kleine lipjes die mooi aansluiten aan elkaar. Beide diverse tattoos. Ik zelf een tong en neus piercing. Seks samen was altijd goed en onze mooie plek was perfect om in de avond elkaar lekker uit te dagen. Zo ging de eerst week heerlijk voorbij. Overdag lekker veel zon en ongeveer 40 graden en in de avond nog altijd een graad of 25.

Iets in me vond het een keer spannend om langs het hek te gaan en in het donkere natuurgebied heerlijk te klieren. Zo zaten we in de middag lekker aan de wijn voor het eten. Althans ik wijn, Frank aan het bier. Ik vertelde wat me spannend leek. Frank lachte en zei, “oké als jij het zegt moet het wel iets zijn wat je leuk vind. Spannend zeker doen”.

Na het eten even door borrelen en genieten van de zonsondergang. Frank vroeg waarom het mij spanend leek daar. Ik lachte en zei, “weet niet gewoon donker en vreemde plek”. Hij lachte en zei, “oké spannend. Je weet dat er in de donkere uren diverse mensen daar rond lopen”. Ik lachte en zei,” tja misschien maakt dat het nu zo spannend”. Ik wist het niet. De avond viel en het werd donker. Frank pakte een grote handdoek en een kleine koelbox met drank mee en daar gingen we. Onder het hek door en het natuurgebied in. Een stukje in de richting van het strand.

Wauw wat een mooi gezicht en wat was het stil hier. De spanning steeg echt bij mij. Mooie open plek gevonden. Handdoek neer en we zaten daar. Ik droeg een klein jurkje met een roze string eronder. Ik voelde deze string al plakken aan mijn klets natte kutje. Alleen de plek al maakte me bloedgeil. We lachten om de plek en de rust. Je hoorde alleen de zee. Ik was zo geil geworden dat ik mijn kanjer besloot te pesten. Ik ging wijdbeens zitten en trok mijn natte string opzij en speelde met mijn klets natte kutje. Ik dronk mijn wijntje en mijn kanjer lachte en spoorde me aan. Al snel was mijn jurkje uit en ik lag alleen in mijn string met mijn kutje te spelen. De drank en de plek hadden me bloedgeil gemaakt en ik liet me dan ook heerlijk gaan. Mijn kanjer zat me te filmen met een nachtlens op de camera en ik zakte over de wijn fles heen. Ik zat gewoon de wijnfles te neuken. Dat had ik niet eerder gedaan maar ik was zo geil die nacht daar en hadden heerlijk seks samen. De volgende avond trok ik ‘een stout pakje aan’ en zei “nog eens daar heen”. Hij lachte en pakte de spullen weer. Hup, daar gingen we weer. Ik droeg een doorschijnende catsuit met dan wel platte zwarte schoenen. Hakken lopen niet lekker in het zand. We zaten nu achter een soort duin en mijn kanjer pakte al snel de camera om me te filmen. Ik zat op mijn knieën en trok mijn billen open, te zien was mijn blote natte kale kutje. Ik speelde met mijn natte lipjes en trok als het lukte mijn kutje open. Het sap gleed langs mijn vingers. Ik kreeg de geile kriebels van deze plek. Mijn vriend lachte en zei, “we worden begluurd door iemand.” Even verstijfde ik.

Nog altijd met twee vingers in mijn kutje. Ik voelde hoe mijn kut natter werd bij het idee dat een vreemde kerel mij zou zien en zich aftrok op mij. Langzaam begon ik weer met mijn kutje te spelen. Frank lachte en zei, “shit je kut is echt mega nat.” Weet niet waarom ik het zo geil vond, vond het ook mega eng.

“Straks komt ie dichterbij”. Dreigde Frank. De drank en de plek zorgde er toch voor dat ik mijn kutje bleef bespelen. Lag wijdbeens en speelde lekker met mijn natte, zeg maar kletsnatte kutje. Frank lachte en zei, “oké Lea wil het nog spannender”. Ik snapte even niet wat hij bedoelde. Ik keek op en zag dat die man naast die duin stond en zich inderdaad aftrok op mij. Wauw! Ik vond het geweldig geil. Ik kwam dan ook snel tot een geil hoogtepunt. Ik zat weer normaal en nam even een slok wijn. Frank keek me aan en zei, “ik denk dat die kerel het liefst jouw lekker komt neuken.” Ik lachte en zei, “en jij vind dat goed”. Hij lachte, “waarom niet, je bent een geile mooie meid”. Ik voelde weer een super geile gloed door mijn lijf stromen. Best raar een vreemde kerel die me mag neuken van mijn vriend. Frank keek me aan en zei, “waarom ga je niet naar hem toe”. Ik lachte verlegen en zei, “dat durf ik echt niet”.

Frank lachte en zei, “wil hem ook wel roepen”. Ik zei niks. Eigenlijk wilde ik het niet maar eigenlijk ook weer wel. Frank wenkte naar de man. Die kwam onze kant op. Het was een wat oudere man, zijn lul hing uit zijn broek met een paar flinke druppels geile-mannen-sap op zijn eikel. Frank keek me aan en filmde nog altijd. “Nu is het jouw beurt” lachte hij, “maak maar lol”. Die man kwam naast me zitten terwijl hij zijn broek had uitgedaan en naakt naast me zat. Oké dat was wel erg spannend en eng. Straks was hij te wild. Oké mag best wel. Die man zei niks, hij had grijs half lang haar en een klein buikje. Niet meteen de man waar je seks mee zou willen hebben. Hij streelde mijn rug en gleed naar mijn borsten. Ik rilde van genot van zijn aanraking. Hij streelde mijn borsten en trok aan mijn beide tepels. Ik zag zijn lul recht vooruit staan en stak mijn hand trillend uit. Ik voelde zijn harde lul in mijn hand en trok er zachtjes aan.

Jezus, wat was dit geil en spannend. De man gleed omlaag en gleed met twee vingers door mijn onwijs natte geile kutje. Alle drempels waren weg geslagen en ik trok zijn best wel grote stevige lul lekker en speelde met zijn klets natte eikel. Frank was druk aan het filmen. Die man begon me heerlijk te vingeren en likte mijn tepels door mijn doorschijnende catsuit. Ik trok flink aan die grote harde lul en speelde met zijn ballen. Ik dook voorover en nam zijn lul goed vast en likte zijn kletsnatte eikel en likte zijn geil mannen-sap. Wauw! Wat een heerlijk vreemde lul. Ik zoog en likte alsof het mijn laatste was. Die man bewerkte mijn borsten en hij duwde zijn lul soms diep in mijn mond. Wauw! Ik werd mega ranzig en besloot helemaal los te gaan. Ondanks dat ik het nog altijd onwijs eng vond won mijn geile gevoel. De man duwde mij op mijn rug en deed mijn benen wijd. Mijn kut lekte als een gek, hij duwde zijn mond op mijn klets natte kut en ik wreef mijn geile meisjes-sap over zijn mond en liet me heerlijk geil likken. Ik was zo ranzig dat ik mijn onderlichaam bewoog en mijn kut helemaal liet likken. Zelf mijn kontje dwong ik hem. Hield gewoon zijn hoofd vast. Ik was ranziger dan ik ooit was geweest. Frank lachte en zei, “wauw ik zie een nieuwe Lea, geil ga vooral door”.

Al snel kreeg ik een heftige tinteling door mijn lijf en kwam trillend en met een geil genot klaar. Ik wilde maar één ding. Neuken! Veel neuken! Neuken, en met wie kon me niet meer schelen. De man kwam over me heen en begon me te tongen waar ik terug reageerde. Ik voelde zijn eikel door mijn kutje glijden en wilde deze in me voelen. Ik draaide wat en al snel gleed die heerlijke vreemde lul in me. Wauw! Mijn mond viel open en ik liet me gaan. Sloot mijn benen om zijn middel en spoorde hem aan mij te neuken. Hij begon het tempo op te voeren en ik hijgde geil en zei, “ja neuk me met je vreemde pik.” Frank lachte en zei, “laat je lekker gaan geile slet”.

Ik hijgde “ja…” en zei, “ik ben een hele geile slet ik wil meer lullen.” Ik schrok van mezelf maar genoot zo van die lul in me dat ik er meer wilde. Oké mijn fantasie kwam eruit. Iets wat ik al heel lang eens wilde maar nooit dorst te zeggen. Ik wilde seks met meer kerels. Diverse standjes naaide die kerel mij onwijs lekker en soms hard en dan weer rustig. Jezus, ik kwam vaak klaar en zoog tussendoor Frank. Die spoot zijn zaad in mijn mond en die vreemde kerel spoot zijn zaad tegen mijn kut op. Shit ik was zojuist een kleine drie kwartier door een vreemde kerel genomen. Hij lachte trok zijn kleding aan en ging weg. Ik schaamde me rot bij de caravan maar Frank stond alweer met een harde lul en legde me op een ligstoel en begon mijn zaad-kut te neuken. “Wat ben jij een geil wijf.” Oké hij vond het dus mega geil. Spoot snel zijn zaad tegen mijn kut en ik ging daarna douchen. Het was nu bekend dat ik wil eens los wilde met meerdere kerels. Maar ja, hoe? Frank lachte en zei, “in het donkere natuurgebied. Was wel erg geil daar”. Ik lachte en zei, “tja dat was het zeker”.

Drie dagen later, we waren wezen uit eten en kwam met een lichte slok op terug. Ik pakte de spullen en zei, kom we gaan weer. Frank lachte en pakte de camera we liepen het natuurgebied weer in. Ik wilde seks veel seks, was dan ook wel flink aangeschoten en dan ben ik altijd erg geil. Daar zagen we een kampvuur. Er zaten vier gasten bij het vuur. Het waren Portugese gasten. Alle in de 20. Gitaar mee een ze lachte en zongen wat. We gingen erbij zitten werden uitgenodigd. Frank lachte en zei, “oké dit zijn er 4 is het wat.” Ik nam een slok wijn en zei, “echt wel, 4 pikken voor mij”. Jezus, ik leek wel een hoer een geile slet. Maar goed die ene keer was zo geil en spannend dat ik nu wel verder dorst te gaan. Ik ging zitten en zat wijdbeens. Dit keer geen string onder mijn rokje. De heren hadden gelijk uitzicht op mijn blote toch al natte kut. Ik lachte verlegen en bekeek de heren. Die hadden al snel alle vier een bult in hun korte broek. Ik stond op met een glas wijn en ging tussen de heren in zitten. Frank pakte de camera weer en begon te filmen. Ik trok mijn jurkje uit en zat naakt naast de heren. Die twijfelde geen moment en streelde mijn borsten en hun handen gleden over mijn benen en door mijn kleine klets natte kutje. Damm… twee deden hun korte broek uit en daar stonden twee flinke grote kwijlende lullen. Zelfs Frank zei “shit die zijn groot”. Beide kwamen aan een kant staan en ik had zo in elke hand een flinke harde grote lul mooi kaal geschoren. Ik zoog en trok ze om en om.

De andere twee waren ook naakt en ook daar twee mooie geile glad geschoren lullen. Die andere twee speelde met mijn borsten en likte mijn tepels. Shit ik werd mega ranzig en voelde meerdere vingers door mijn kut en in mijn kut. Ik lag op mijn rug en voelde hoe één mijn heerlijke kale natte kut likte, één mijn borsten bespeelde en likte en ik twee lullen zoog en trok. Jezus, dit was pas geil. Zoveel geile mannen die je willen. Ik kwam dan ook onwijs heftig klaar op de vingers en tong op mijn kut en tong en handen over mijn borsten. Ik lag onwijs te schudden en was klaar voor gebruik.

Eén van die gasten met flinke lul wreef zijn eikel door mijn kutje. Heel zachtjes duwde hij hem naar binnen en begon me zachtjes en lekker te neuken. Ik zoog nu drie lullen om en om. Het kwijl liep over mijn kin. Wauw, die gast naaide me heerlijk en wat kwam die diep. Hij rekte mijn hele kut op. Er werd gewisseld en de volgende gleed er lekker in. Zo werd ik door alle vier op mijn rug geneukt. Ik kwam een aantal keren heerlijk klaar. Overal handen en tongen en steeds een lul in je kut. Ik kwam dan vaak heftig klaar. Ik kroop op een grote lul en zakte lekker op en neer op die flinke grote lul. Hij raakte me diep en heerlijk en kneed mijn borsten en ik voelde een lul klaar komen over mijn borsten.

Ik werd lekker geneukt en werd nu voorover geduwd. Ik voelde hoe een ander zijn lul in mijn kontje duwde. Ik was gelukkig onwijs nat en langzaam gleed die lul in mijn kontje terwijl er nog een lul in mijn kut zat. Shit even pijnlijk maar ook onwijs geil en lekker. Dat won dan ook en al snel liet ik me steeds dubbel neuken door de overige drie. Hun lullen gleden van kut naar kont naar mond. Shit ik zweefde helemaal weg op die drie geile dekhengsten. Geen standje was te gek en steeds een lul diep in me. Langzaam kwamen de heren om beurt klaar en de laatste spoot zijn grote lul diep in mijn kut leeg. Overal zat zaad, gezicht borsten kont en in en om mijn kut. Moe en mega voldaan zat ik bij de caravan en zoog Frank naar een hoogtepunt. Neuken ging even niet meer, was echt uit gewoond. Jezus, wat een heerlijk geile ervaring was dit.

Die Portugese gasten werkten op de camping en terwijl ik in het wc hokje stond bij het zwembad werd ik heerlijk genomen door mijn Portugese camping minnaar Juan. Hij was 25 jaar oud. Hij had echt een heerlijke grote lul. Die heerlijk diep en hard in me gleed en in elk gaatje. De laatste avond was het echt een grote orgie. Acht heren en vier dames die werkte op de camping. Ik heb een kut gelikt en werd heerlijk gelikt door een paar meiden. Om daarna heerlijk los te gaan op de heren. Frank naaide twee heerlijke dames van net twintig. Shit wist niet dat dit soort seksfeesten zo heerlijk waren. Over lullen die overal in gleden. Zelf een beveiliger die kwam kijken deed mee terwijl zijn lul uit zijn broek hing en hij het uniform nog aan had neukte hij mij flink.

Shit ik heb een nieuwe hobby, neuken met veel mensen te gelijk. Zowel mannen als vrouwen. En Frank geniet er van mee. Het kijken en meedoen en andere leuke dames neuken, hij vond het heerlijk.

Nu weer terug in Vlaanderen eens kijken hoe we dit oppakken. Eerst maar eens kijken hoe Frank een geile film maakt van alles wat hij heeft gefilmd. Elke geile vrij-feest heeft hij gefilmd ook de laatste.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Portugese nachten”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *