Tracy wil wel eens 1.2

()

Op die hete zomeravond fietst Tracy in haar flinterdunne zomerjurkje naar huis. Ze is voor het eerst op bezoek geweest bij haar pas getrouwde vriendin die net is teruggekeerd van haar huwelijksreis en de gedragingen van de twee tortelduifjes hebben haar bloedgeil gemaakt. Jessie en Herman hadden er aan het eind van de avond geen misverstand over laten bestaan dat ze hevig naar elkaar verlangden en ze stelt zich voor hoe die twee elkaar nu naakt achterna zitten door het huis, iets wat, zo had Jessie haar toevertrouwd, hen beiden bijzonder opwindt.

Misschien pakt hij haar op dit zelfde moment op de trap van achteren terwijl ze naar boven probeert te klauteren, staat ze nu tegen een muur te wippen op die stijve paal van hem, of ligt ze met haar benen omhoog te schokken terwijl haar kutje grondig wordt genaaid.

Tracy kreunt, ze staat in vuur en vlam bij de gedachte alleen al en vraagt zich af hoe ze zelf aan haar trekken kan komen. Moet ze alleen terug naar haar kamertje om zich daar te bevredigen? Of kan ze op deze tijd nog iemand aan de haak slaan voor een hartstochtelijke vrijpartij?

Een overweldigend verlangen slaat door haar heen en ze stopt. Er is niemand te zien in deze donkere laan, in geen enkel huis is nog licht aan, maar direct moet ze een drukke vierbaansweg met stoplichten oversteken.

Ze stelt zich voor hoe ze daar overheen fietst, gevangen in de koplampen van automobilisten die links en rechts van haar voor het stoplicht moeten wachten. Die lampen schijnen dwars door haar jurkje.

Met trillende handen maakt ze de knoopjes van het jurkje los tot onder haar borstjes. Ze aarzelt even, kijkt schichtig om zich heen, schuift dan resoluut de bandjes van haar schouders en maakt vliegensvlug haar beha los. Ze trekt het ding uit en schuift met kloppend hart de bandjes van het jurkje terug.

De gedachte alleen al dat haar ranke borstjes te zien zullen zijn, doet een vlammende scheut van wellust door haar lendenen trekken. Ze laat een hand over haar buik en tussen haar benen glijden. Ze krimpt in elkaar als ze haar natte slipje voelt. Zal ze…?

Voorzichtig trekt ze het broekje een stukje naar beneden. Ze zou zichzelf nu klaar kunnen maken, maar ze kiest ervoor de opwinding nog groter te maken, trekt het slipje snel over de rondingen van haar heupen en laat het langs haar benen afglijden. Ze ademt diep als ze eruit stapt en bukt zich om het op te rapen. Even staat ze besluiteloos met broekje en beha in haar handen, dan draait ze een kwartslag en stopt ze tussen de snelbinders op de bagagedrager. Een zachte windvlaag koestert haar blote benen en licht het korte jurkje even op.

Trillend van emotie blijft ze even staan. Dan slaat ze haar jurkje op en gaat met haar blote billen op het zadel zitten. Als ze zo gaat fietsen zijn haar dijen compleet ontbloot, beseft ze en de af en toe opstekende wind zou het jurkje zelfs tot boven haar middel kunnen blazen.

Voorzichtig zet ze zich in beweging. Ze probeert uit te vinden hoe snel ze kan rijden zonder dat de luchtweerstand haar al te veel parten gaat spelen. Het is bijna alsof ze naakt rijdt, maar het bezorgt haar een geweldige kick.

Als ze bijna aan het eind van de laan is gekomen, stopt ze weer even. Ze is bijna bij de snelweg die door het stadje loopt en ze hoort de auto’s al. Haar hart klopt in haar keel, nu ze zich geplaatst ziet voor de finale uitdaging. Dit slaat alles wat ze tot nu toe heeft meegemaakt, maar terwijl ze daar staat wordt haar geilheid alleen maar groter.

Ze stapt weer op dezelfde manier op en neemt de laatste bocht. De autoweg komt in beeld. Het is niet erg druk, maar om de paar seconden raast er wel een auto van links naar rechts en omgekeerd.

Tracy concentreert zich op het naderende stoplicht. Het is rood voor haar en dat wil ze ook. Ze wil eerst gedwongen worden om te stoppen, dan afwachten hoeveel auto’s er op haar moeten wachten, dan opstappen en de weg oversteken.

Het licht is nog altijd rood als ze de oversteekplaats heeft bereikt. Ze zet één been op de grond en blijft op het zadel zitten. Twee, drie auto’s suizen nog voorbij, dan springt het licht voor de automobilisten op rood.

Van links ziet ze een auto naderen, aan de overkant van de middenberm naderen van rechts twee auto’s. Dan springt voor haar het licht op groen.

Ze slikt en begint te trappen. De van links komende auto stopt. Ze durft niet te kijken en trapt door. De automobilisten die aan de overkant wachten moeten haar zien aankomen. Er is geen weg meer terug.

Ze is bijna bij het rustpunt in de middenberm aangeland als de wind speels haar jurkje grijpt. Natuurlijk kan ze nu stoppen, maar er is geen tijd meer voor rationele gedachten en ze rijdt door.

Als ze de veilige middenberm verlaat en het tweede deel van de weg oprijdt, weet ze zich van onderen onbedekt. Ze kijkt strak voor zich uit en is ineens gevangen in een zee van licht. De tweede auto heeft zijn grote licht opgezet en door die straal rijdt ze heen. Toch wat geschrokken neemt ze aan de overkant gekomen meteen een bocht naar rechts om uit het zicht te verdwijnen. Sidderend van de spanning stopt ze.

Als ze hijgend van emotie probeert tot bedaren te komen, hoort ze achter zich een auto naderen. Ze kijkt strak voor zich uit, haar hart klopt in haar keel. De auto stopt. Voorzichtig draait ze nu haar hoofd om. Het linkerportier van de BMW gaat open en een lange, slanke man, keurig in het pak, stapt bedachtzaam uit. Ze kijken elkaar recht in de ogen. Hij glimlacht en ze lacht nerveus terug.

Zonder iets te zeggen loopt hij langzaam om de auto heen en opent het rechterportier, dan gaat hij naar de achterkant van de wagen en opent het kofferdeksel. Het is een absurdistisch tafereel, maar er gaat een geweldige spanning van uit.

Hij blijft bij het geopende kofferdeksel staan, nog steeds met die glimlach. Als in trance loopt Tracy naar hem toe, de fiets aan de hand. Hij neemt het rijwiel van haar over. Het past zonder enige moeite in de enorme laadbak. Hij sluit het deksel en gaat haar voor naar het openstaande rechterportier. Met een hoofs knikje noodt hij haar naar binnen. Tracy stapt in.

Verdwaasd kijkt ze toe hoe hij voor langs de wagen loopt en aan de andere kant instapt. Er wordt nog altijd niets gezegd als hij de auto start en wegrijdt.

Ze draaien om in de richting van de snelweg. Opnieuw wordt de weg overgestoken en ze rijden dezelfde laan in waar Tracy eerder doorheen was gereden. Met tweemaal een afslag links komen ze op een soort landweggetje, omzoomd door bomen. Hier parkeert hij in de berm en zet de motor af. Het is er stil en donker. Nu buigt hij zich naar haar toe.

Er is nog altijd geen woord gewisseld en zo is het goed, denkt Tracy. Ze sluit haar ogen als hij haar stoel achterover schuift. Hij gaat heel zelfverzekerd tewerk, lijkt precies aan te voelen wat ze wil. Als zijn koele hand haar van nerveuze spanning trillende borstjes beroert, begint ze te klappertanden. Ze klemt haar kaken hard op elkaar en spant haar lichaam als zijn vingers het eerste van de nog resterende knoopjes onderhanden nemen. Als het knoopje losspringt, veert Tracy schokkend op. Ze heeft geen controle meer over haar de sidderingen die door haar heen trekken. Bij het tweede knoopje begint ze onderdrukt te kreunen en als het laatste open springt zet ze de nagels van haar vingers in haar handpalmen.

Het jurkje is nu helemaal open geknoopt en de man schuift zorgvuldig de bandjes van haar schouders over haar armen naar beneden. Als hij haar tot op haar middel heeft ontbloot, buigt hij zich voorover en brengt zijn mond naar de tepel van haar linkerborst. Het roze knopje verdwijnt tussen zijn lippen en ze jammert zacht als zijn tong met het nippeltje gaat spelen en zijn tanden zacht in haar vlees worden gezet. Ondertussen glijden zijn betoverende handen af langs haar flanken. Een overweldigende begeerte maakt zich van haar meester als ze voelt hoe haar jurkje over haar heupen wordt getrokken. Maar als ze gedienstig haar achterste wil oplichten drukt hij haar neer. Zijn hand gaat omlaag over haar van extase sidderende buik en als hij de haargrens diep onder haar navel heeft bereikt, slaat ze wild haar armen om zijn nek. Hij glijdt van zijn stoel en wurmt zich op zijn knieën tussen haar benen.

Terwijl Tracy amechtig naar adem hapt, voelt ze zijn handen over haar benen naar beneden glijden. Hij doet kalm en beheerst haar schoentjes uit, sluit zijn handen om haar enkels en richt zich langzaam op. Tracy wordt diep weggedrukt in de kussens van de stoel als hij zo haar benen omhoog trekt. Eerst tot op de rand van haar stoel, maar nu verder, hoger, tot haar blote voeten het dak van de wagen raken.

Er wordt nog steeds geen woord gewisseld, maar ze weet dat hij wil dat ze zo blijft liggen. Haar tenen krommen tegen de zachte binnenbekleding als zijn handen koesterend over haar naakte benen naar beneden glijden. Ze klemt haar handen aan weerszijden onder de zitting van de stoel als de tintelende vingers via haar knieholten afdalen en langs de binnenkant van haar benen. Ze verder hun weg zoeken langs haar liezen. Nog even en voor het eerst zal hij in aanraking komen met haar hunkerende geslacht.

Tracy zet zich schrap, houdt haar adem in en sluit haar ogen. Als hij me daar aanraakt, denkt ze verwilderd, kan ik me niet meer inhouden. Ze smacht naar dat bevrijdende contact. Waarom duurt het zo lang? Hij moet nu toch ook duidelijk haar sappige met bloed gevulde lippen zien? Kom, voel!

Maar ze ligt kennelijk nog niet naar zijn genoegen. Ze voelt het aan de druk die hij met beide handen tussen haar benen uitoefent. Gehoorzaam schuift ze haar linkervoet zo ver mogelijk naar links. Nu schuiven zijn handen eindelijk verder.

Als zijn vingertoppen haar gezwollen schaamlippen beroeren, komen meteen haar emoties los. Ze slaakt een langgerekte jammerkreet, perst haar beide voeten hard tegen het dak en wringt haar handen om de buizen onder de stoel.

Er dalen twee vingers af in de sponzige opening en het lijkt alsof al haar spieren nu in opstand komen. Ze begint heftig te schokken en onverstaanbaar te stamelen. Rustig gaan de vingers dieper naar binnen en terwijl Tracy zich hikkend overgeeft aan een alles bedwelmende roes, worden haar benen langzaam naar achteren geduwd.

Ze heeft het niet eens in de gaten, want de vingers gaan nu op en neer in haar drassige speeltuintje en de sensatie die dat teweeg brengt is ongekend. Met haar mond wijd open stoot ze nu ongearticuleerde kreten uit.

Ineens zijn de vingers verdwenen en nu pas voelt Tracy de druk van haar benen. Hij heeft haar bijna dubbel gevouwen, met haar knieën naast haar hoofd, zodat ze nu voluit voor hem open ligt. Tracy wil maar één ding. Klaarkomen! Nu!

Hij moet het in haar ogen zien, die donkere ogen die nu vlak boven haar gezicht zijn. Hij zoekt haar handen en leidt die tussen haar benen door naar haar knopje.

O, ze weet het meteen. Hij wil dat ze met haar handen de opening zo groot mogelijk maakt. Koortsachtig drukt ze haar schaamlipjes uiteen. Zo?

Hij leunt nu met zijn hele gewicht op haar benen, zodat nu ook haar billen helemaal vrij zijn van de zetel. En daar gaan ze, eerst twee, daarna drie vingers diep in het dampende holletje.

“Ja, kom ja, hard,” roept ze onbeheerst. “Doe het hard, maak me klaar.”

Ze spert haar lippen voor hem open en maakt plaats voor vier vingers.

In en uit, in en uit gaan ze, steeds sneller en Tracy gilt het uit. Ze schreeuwt dat ze komt en oh god, hoe lekker, hoe geil het is.

En hij pompt nu in een razend tempo tot ze op de toppen van haar kunnen komt en het beest in haar loslaat. Snerpende kreten afgewisseld door gierende hijgstoten begeleiden haar orgasme.

Als ze uitgeput achterover valt, doet hij eindelijk haar jurkje uit.

Zo is het goed. Ze wil naakt zijn. En naakt betekent naakt voor hem. Puur natuur. Het is voor het eerst dat hij iets zegt.

“Alles wat niet puur natuur is moet weg,” zegt hij.

Zijn stem is donker en ze knikt ja als hij haar oorbellen uitdoet, haar armband en polshorloge verwijdert. Ja, helemaal naakt, dat wil ze. En ze spreidt loom haar armen en benen, zodat hij haar goed in zich kan opnemen.

“Wat Benny je gauw klaargekomen,” prijst hij, terwijl hij zachtjes zijn vingers over haar borsten en buik trekt.

“Was je zo geil, lieverd?”

Ze trekt haar benen op en knikt.

“Ik Benny blij dat je me zo lekker hebt laten komen.”

Dan kust hij haar voor het eerst, teder, maar tegelijk hartstochtelijk en zet haar opnieuw in vuur en vlam. Als hij haar loslaat, opent hij over haar heen het portier. Ze begrijpen elkaar perfect.

Tracy stapt uit de auto en gaat naast de auto in het gras liggen. Als hij zich even later bij haar voegt, heeft hij alleen zijn overhemd nog aan.

“O, wat een grote,” zegt ze bewonderend als ze zijn machtige knots tussen zijn benen ziet deinen.

Hij gaat op zijn knieën tussen haar wijd geopende en opgetrokken benen zitten en drijft meteen zijn staalharde penis in haar. Hij woelt wat heen en weer alsof hij de perfecte pasvorm wil vinden en wurmt zijn handen onder haar kont. Dan tilt hij haar achterste een stukje omhoog, zodat de schacht van haar schede in een rechte lijn komt te liggen met zijn stootwapen.

Ze voelt zijn ballen tegen de rondingen van haar billen en slikt nerveus. Zijn secure handelingen getuigen van grote ervaring. Hij trekt een klein stukje terug en stoot zijn machtige apparaat rustig opnieuw in de holte van haar lichaam, dat herhaalt hij enkele keren en stelt haar houding telkens iets bij.

Tracy hijgt van begeerte en stoot liederlijk kreetjes van genot uit. Zijn zorgvuldige voorbereiding windt haar op, want het heeft er alle schijn van dat hij zich opmaakt voor een harde, langdurige vrijpartij en daar heeft ze precies behoefte aan. Als hij nog eens en nog eens de juiste invalshoek uitprobeert, slaat ze op eigen initiatief haar benen om zijn middel en zet haar beide handen onder haar heupen.

Hij knikt goedkeurend en schuift zijn handen om haar middel. De hoek is nu volmaakt en de naaimachine komt langzaam op gang, eerst nog met korte glijdende bewegingen, maar allengs steeds langere.

Traag, maar resoluut vloeit de penis over de hele lengte in en uit haar. Als hij diep in haar komt rust zijn buik even op de hare, als hij terugtrekt staat hij in een boog over haar heen, het topje van zijn lul nog net in haar schede.

Ze blijft vocht afscheiden en het tempo wordt langzaam opgevoerd. Tracy gaat ongecontroleerd brabbelen, het brabbelen gaat over in kreunen, afgewisseld door schokkende kreetjes.

Harder gaat het, harder en ze wipt onstuimig met haar onderlijf. Haar borstjes deinen onder de voortdurende aanvallen en ze voelt opnieuw een orgasme naderen. Via haar lendenen trekt een niet te stuiten stroom van passie door haar heen en ze snikt.

“Ja, ja, kom, kom!” Hij blijft op haar inbeuken als ze het toppunt bereikt. Gierend brult ze het uit van genot en smeekt.

“Spuit, spuit!” Met een machtige grom trekt hij haar los van de grond omhoog en stoot duivels hard nog enkele keren in haar kut, dan pas laat hij zijn sperma los. Snikkend van wellust ontvangt haar trillende lijf zijn zaadlozing.

“Allemachtig,” fluistert ze als ze wat tot bedaren is gekomen, “wat was dat lekker.” Hij ligt languit over haar heen, zijn penis nog steeds in haar en hij glimlacht.

“Precies wat je wilde toch?”

Zijn stem klinkt sonoor in haar oor en ze knikt. Hij zoent haar zacht op haar volle mond en laat zijn handen strelend over haar uitgeputte lichaam dwalen. Het was fantastisch, bekent ze openlijk. Als hij zich uit haar terugtrekt en naast haar gaat zitten, blijft ze loom liggen en geniet van zijn koesterende handen.

“Hoe heet je, liefje?” Vraagt hij zacht, terwijl zijn vingertoppen met de tepeltjes van haar borsten spelen. Weer die glimlach als ze haar naam noemt. Hij noemt Denis zegt hij. Als ze verteld dat ze eenentwintig jaar is, knikt hij rustig en zegt dat hij meer dan twee keer zo oud is.

Dan begint hij haar complimentjes te maken over haar lichaam, waarbij hij precies de juiste toon aanslaat. Hij heeft het over haar ranke tietjes, haar wulpse billen, haar opwindende buik en haar geile kutje en de manier waarop hij erover praat doet haar huiveren van genot. Als hij vaststelt dat ze het opwindend vindt om haar lichaam aan anderen te tonen, en refereert aan de scene op de fiets, geeft ze dat zonder gêne toe.

“Heb je dat wel eens meer gedaan?” Peinzend trekt zijn vinger een streep door haar schaamhaar als hij die vraag stelt.

“Nee,” antwoordt ze en zucht diep, omdat zijn vinger tussen haar natte schaamlipjes door glijdt.

“Zou je het nog eens willen doen?”

“Ja,” kreunt ze. Het maakt me erg geil als ik weet dat mannen…

Haar lijf wipt op als hij zijn vinger zachtjes naar binnen laat glijden en daar haar clitoris vindt.

“Vertel verder,” spoort hij haar aan en kneedt zachtjes het geilste plekje van haar vagina.

“Oh god,” steunt ze, “wat doe je dat lekker.” En ze vertelt hoe ze altijd fantasieën heeft over mannen die ze geil maakt door uitdagend intieme plekjes van haar lichaam te showen, dat die mannen gek van wellust haar kleren uittrekken, hoe ze dan plagerig probeert hen te ontwijken, maar niet ècht, omdat ze betast wil worden, omdat ze, inderdaad, ook geneukt wil worden.

“Je hebt het steeds over mannen in meervoud,” constateert Denis. “Heb je dat het liefst, dat meer mannen je zien, dat je door meer mannen wordt geneukt?”

“Ik weet het niet zeker,” kreunt ze, want hij blijft bezig in haar kutje. “Het zijn fantasieën, ik heb het nog nooit gedaan, nog nooit durven doen.

“Voel je alweer een orgasme opkomen?” Verandert hij ineens van onderwerp. “Wil je dat ik je nog eens klaarmaak?”

“O ja!” Het bloed gonst in haar oren en er trekken genotscheutjes door haar buik. “Kom sta recht,” zegt hij en geeft haar een hand waarmee hij haar omhoog helpt. “Leg je handen op de auto en ga met je rug naar me toe staan. Zo ja. Spreid je benen zo ver mogelijk.”

Haar lichaam is gespannen als een veer als hij drie vingers in haar schede draait.

“Ga verder met het vertellen van je fantasieën,” beveelt hij, als zijn vingers in haar beginnen te bewegen.

Terwijl de stromen van genot door haar heen vloeien, probeert ze aan zijn verzoek te voldoen.

“Ik vind het lekker als ik naakt, of bijna naakt, in het gezelschap van mannen Benny “

“Neen,” verbetert hij, en houdt op met zijn hemelse bewegingen. “Zeg het zoals het is, je vindt het niet lekker, maar geil.”

“Ja, geil,” hijgt ze. Want ik weet dat ze een stijve krijgen als ze me zo zien. En ik word nat.”

Hij hervat zijn stoten in haar vagina. Zo geeft hij aan dat ze op de goede weg is. Ze wil dat hij doorgaat en beseft dat hij schunniger taal wil horen.

“Mijn kut druipt als ik denk aan al die stijve lullen om me heen. Ik wil die lullen voelen, in mijn handen, tussen mijn tieten, in mijn kut. Ik wil alles doen. Alles! Ja, ze mogen mijn broekje uit trekken, kapot trekken als ze willen, mijn kleren verscheuren en me dan pakken, één voor één, of twee of drie tegelijk, in mijn kut, mijn mond. A! Ha ja! Oh…”

Ze slaat voorover als het orgasme door haar heen davert. Schokkend en trillend hangt ze tegen de auto.

Denis legt zijn arm over haar schouder en kust haar in haar nek.

“Godverdomme” vloekt ze zachtjes, “jij maakt me helemaal gek. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.”

“Laten we even in de auto gaan zitten,” stelt hij voor, “en een sigaretje roken.”

In de auto nestelt Tracy zich languit in de stoel, zet haar voeten op zijn verzoek tegen het dashboard en laat zich een sigaret opsteken.

“Na wat ik van je gehoord heb, heb ik misschien wel een aardig idee voor de rest van de nacht, als je tenminste nog niet naar huis wilt?”

“Ik zou wel de hele nacht door kunnen gaan,” repliceert ze onbeschaamd en blaast nonchalant wat rook in zijn richting.

“Mooi, dat treft. Ik logeer in een hotel in de buurt met een paar collega’s. Heb je zin om daar nog wat te gaan drinken?”

“Wil je dat ik mijn fantasieën in de praktijk ga brengen?” Vraagt ze verrast.

“We kunnen het idee eens bekijken.”

“Jezus!” Ze is er even stil van.

“En hoe zou dat dan moeten?”

“Je doet alleen je jurkje aan, net als daarnet, we drinken wat in de bar en dan zien we wel. Wat denk je? Durf je het?”

“Ik weet niet of ik het durf, maar ik wil het wel proberen,” zegt ze zacht.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Eén reactie op “Tracy wil wel eens 1.2”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *