Twintig jaar getrouwd

()

Twintig jaar getrouwd dat moet gevierd worden en dat gebeurde ook.

Een avondje show met daarna een kamer in een hotel in het zuiden van Nederland. We bespraken een kamer voor vier want onze vrienden gingen ook mee.

De avond begon om 20u uur met een welkomstdrankje voor iedereen daarna aan tafel met drank natuurlijk heerlijke wijn voor de vrouwen en sterke drank voor de heren en hoe later het werd, hoe drukker de vrouwen. Er werd ook al soms aardig aan elkaar gefriemeld door iedereen. Na de show werd er nog een afzakkertje genomen aan de bar wat de stemming er helemaal goed in bracht, we konden niet anders zeggen dat we alle vier heel geil waren en gingen naar de kamer omdat onze vrienden nog een leuke verassing voor ons hadden. We namen afscheid van een leuk paartje dat bij ons zat en zeiden dat als ze straks nog zin hadden om langs te komen ze welkom waren.

Op de kamer stond er een fles champagne van onze vrienden geopend klaar. En daar kwamen de cadeaus. Ik een slip met een slurf en mijn vrouw een veter met tepelkwasten wat wij direct aan moesten trekken… lachen en gieren.

Mijn vrouw was zo dronken dat zij achterover op het bed viel en het glas met inhoud over haar heen kreeg. Zij zat onder de champagne en dat vond haar vriendin toch wel zonde, die stortte zich plots op mijn vrouw en begon haar overal af te likken. Dat wond ons zo op dat heel gauw wij met zijn drieën mijn vrouw aan het aflebberen waren en van geiligheid smeekte ze of wij alsjeblieft door wilden gaan om alle plekjes te pakken. Door de vele drankjes moest ik ook plassen en ging even naar de wc. Dat duurde wel even en toen ik terug kwam zag ik tot mijn verbazing dat mijn vriend bovenop mijn vrouw ging liggen, zijn keiharde lul van 23cm in haar schoof en dat terwijl Ank (de naam van onze vriendin) Linda (de mijne) aan haar armen vasthield zodat ze niet weg kon. Maar Linda liet alles over zich heen komen zonder protest zodat Ank maar begon te zoenen met Linda en ik met verbazing stond te kijken hoe Linda werd geneukt door mijn vriend!

Ank zag dit en kwam naar me toe, ze wilde iets zeggen maar kwam niet uit haar woorden, euh… was het enige wat uit haar mond kwam.

Maar door het hijgen en kreunen op het bed had ik ook een stijve lul gekregen. Dat viel Ank ook op en ze pakte hem in haar hand en nam me mee naar het bed waar ik naast Linda kwam te staan en in haar glazige ogen keek, die was echt van de wereld maar ja met zo een grote lul in je kutje!

Ank ging voor me zitten en begon me te pijpen om mijn gedachte naar haar te richten wat ook gebeurde. Plots bewoog er iets naast me. Linda die Ray op zijn rug legde en bovenop hem ging zitten zodat ze zijn paal echt helemaal tegen haar baarmoeder voelde en veel lawaai begon te maken. Ank en ik begonnen te lachen omdat Linda zoveel kreunde en schreeuwde en wij zeiden tegen elkaar “die hoor je buiten ook”.

Zo zijn we een tijdje bezig tot er op de kamerdeur werd geklopt. Linda en Ray hadden niks in de gaten maar Ank en ik hoorden het. Wij keken elkaar aan en dachten dat het door het harde gekreun en geschreeuw van Linda kwam dat de buren kwamen klagen. Maar na het geklop hoorden we zachtjes roepen. Het bleek ‘t stelletje uit de bar die het beloofde drankje kwamen halen. Ik stond op trok even snel een broek aan, ging naar de deur en deed hem een stukje open. Maar toen werd deze al snel helemaal open geduwd door het meisje, die direct naar binnen vloog gevolgd door haar vriend. Ze hadden besloten om toch nog even te komen en hadden al buiten een hoop geluiden gehoord zodat ze dachten dat we aan het feesten waren. Maar ja, in een kamer met een half wandje hoor en zie je al gauw wat er aan de hand is, zo zeiden ze, “dit is een erg leuk feestje” en liepen door naar de plek waar ons “feestje” bezig was

Beiden stonden voor het bed en ik moest om ze heen kijken om te zien dat Ank nu samen met Ray, Linda aan het verwennen waren.

John en San (het stelletje) trokken hun kleren uit en ploften op het bed om zich ook met Linda bezig te houden , er werd gelikt, gevingerd, gepijpt en geneukt maar het mooiste was dat toen ik op mijn rug lag en San mij neukte en Ank van mijn gezicht af ging toen ik haar likte om naar Ray en John te gaan om ze te helpen met Linda. Want die werd in positie gebracht voor een sandwich. Ik had hier nu vrij zicht op en zag dat Ray op zijn rug ging liggen en dat Ank Linda hielp om die grote lul in haar kontje te stoppen wat aardig lukte met een beetje spuug en die geile kutsappen van haar hierna kon ik zien dat John langzaam over Linda heen kroop en tot mijn verbazing een nog grotere lul had dan Ray! En ook een nog stuk dikker.

John stopte eerst zijn eikel in Linda’s kutje om zo te kunnen wennen maar Linda was zo geil dat ze John bij zijn billen pakte en hem hard naar zich toe trok zodat zijn lul keihard naar binnen schoof en haar hard deed kreunen. Vanaf dat moment had ik alleen nog maar oog voor dit trio, zelf werd ik geneukt door een meisje dat ik maar een paar uur kende en mijn vrouw werd op haar 20 jarige huwelijksdag keihard in haar kut en haar kont verwend door twee kerels met grote lullen.

Het leek wel of er geen einde aan kwam maar na veel gehijg en gekreun en ik vermoed na diverse orgasmes van Linda gingen Ray en John uit Linda die verdwaasd met haar benen wijd op het bed bleef liggen en waar het sperma uit haar kut en kont kwam zetten. Tussendoor ben ik goed onder handen genomen door de meisjes.

Zonder Linda hebben we even wat gedronken en ons gewassen waarna John en Ray aan mij vroegen voordat John en San weg gingen of ze nog een keer Linda mochten verwennen waarmee ik instemde.

John stond op en pakte de fles champagne en ging hiermee naar het bed waar Linda nog lag in het zweet en geil. Ray en Ank en San streelden Linda over haar lichaam die weer begon te kreunen. San likte aan haar kutje dat nog steeds wijd open stond, John kwam erbij en schudde hevig met de fles deze begon te spuiten en hij stopte plotseling de fles in Linda der kut. John haalde nog even diverse keren de grote fles heen en weer zodat de champagne uit Linda der kut spoot waarmee ze voor de zoveelste keer klaar kwam.

John en San namen hierna afscheid van ons maar niet zonder hun adres te geven, Linda kwam nog even overeind om ze te zoenen en viel daarna in een diepe roes.

De volgende dag heeft Linda ons bedankt voor deze onvergetelijke dag en zei dat ze hoopte dat dit minimaal een keer in de maand herhaald werd.

Ano&Niem

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *