Vorige winter 2.2

()

“Heb jij het wel eens met een jongen gedaan,” vraagt Anja dan.

“Één keer, met iemand uit de 6de, met Dennis was dat.”

“Wat heb je allemaal gedaan,” vraagt Anja verder.

“Tja, niet veel eigenlijk, ik heb hem afgetrokken en hij heeft mij gevingerd en nadat ik klaar kwam hebben we geneukt. Dat was echt lekker, hij kwam alleen wel snel klaar en dan is het eigenlijk wel afgelopen.”

Anja is stil.

“En jij,” vraag ik.

“Ik heb nog niet eens een jongen bloot gezien,” antwoord ze na een tijdje. “En ik vind meisjes geloof ik wel leuk.”

“Was dit jouw eerste keer met een meisje,” vraag ik.

“Ja.” Is alles wat ze zegt.

“Voor mij ook.” Stilte.

Ik gooi het over een andere boeg. “Ik vind Erik een lekker ding.” Anja draait zich om. Ik mis direct die zachte borst in mijn hand.

“Erik is al in de dertig of zo,” zegt ze. “Vind je dat niet te oud?” Ik haal mijn schouders op,

“ik weet niet hoe oud hij is. Maar hij is wel erg leuk.”

Er begint een plannetje te broeien en volgens mij gaat dat lukken ook.

“Zullen we Erik erbij vragen?” Anja is helemaal stil, ze ademt zelfs nauwelijks. “Volgens mij wil hij wel en dan kun jij kijken of je het liever met mij doet dan met Erik.”

“Jezus! Mia. Ben je gek geworden of zo? Hoe weet je of hij dit wel wil, straks wordt hij boos en dan?”

“Och… Hoe hij naar ons keek in het zwembad. Dat was eigenlijk wel duidelijk, denk ik.”

“Hoe bedoel je,” vraagt Anja op een bijzondere toon.

“Ja, je gelooft het zeker nog steeds niet, maar hij heeft echt naar je staan kijken toen je languit in het water dreef. Alles was ook prima te zien, kan ik je vertellen. Erik heeft volgens mij niet zo een probleem met twee meiden die met hem wat willen.”

“Zou je echt denken,” zegt Anja nu met wat meer hoop in haar stem. “En hoe wil je het gaan doen? Naar zijn kamer gaan en bij hem in bed kruipen?”

“Ja, zoiets,” zeg ik. ” Ik ga het nu doen ook, kom je mee?”

Hop! Ik doe het licht aan, uit bed en ik loop naar de deur. Ik hoor Anja nog niet achter me aan komen. In de deuropening kijk ik naar Anja, ze zit rechtop en er is nog twijfel af te lezen, dus ze wil wel maar durft niet.

“Kom joh, er kan niets verkeerd gaan, we zijn gewoon erg hitsig.”

Anja lacht al een beetje. Ze schuift naar de rand van het bed en mijn hart maakt een sprongetje.

We wandelen helemaal bloot door het huis, we weten eigenlijk niet waar zijn slaapkamer is. We komen door de keuken en daarna in de woonkamer, ook al zo groot. Bovenin is een hek en aan het einde is een trap omhoog. Boven zijn drie deuren en eentje is open, allebei kijken we naar binnen en voordat onze ogen aan het donker kunnen wennen horen we hem al ademen.

Ik ga zijn kamer in en neem Anja aan de hand mee. Bij zijn bed wordt het toch wel spannend. Stomme Mie! “Mia met de grote mond” bedenk ik. Desondanks.

“Erik?” Fluister ik, alsof er iemand anders wakker kan worden. Maar hij reageert en mijn hart klopt in mijn keel. Hij draait zich om en ziet ons staan. Langzaam wordt hij wakker en wrijft in zijn ogen.

“Wat is er,” vraagt hij. Hoe nu verder denk ik, dus ik besluit om maar gewoon te zeggen wat ons plan is.

“We hebben net met elkaar gevreeën en willen vragen of jij mee wil doen.”

“Jezus!” Hoor ik Anja mompelen. Ik grinnik van de zenuwen, dat was wel erg direct, maar het komt wel aan denk ik. Erik zit ons aan te staren en lacht dan.

“Dus jullie willen verder vrijen met mij erbij?” Hij schuift naar ons toe en stapt uit bed, helemaal naakt.

“Wauw,” zegt Anja.

Erik loopt langs ons naar de badkamer. We kijken elkaar aan als we de kraan horen lopen. Dan komt hij terug, het licht laat hij aan en hij doet ook het licht in de slaapkamer aan.

Zijn haren zijn wat nat, hij zal wel gedacht hebben dat hij droomt of zo. Hij ziet er lekker uit, veel haar overal, maar wel mooi stevig gebouwd en een piemel die heen en weer bungelt bij elke beweging die hij maakt. Ik word alweer behoorlijk geil en hoop maar dat ik gelijk heb over zijn zin in ons.

Erik bekijkt ons rustig van top tot teen.

“Hebben jullie het al wel eens met een jongen gedaan?” Ik knik ja en zie uit mijn ooghoek dat Anja dat ook doet.

“Wat hebben jullie zoal gedaan dan,” vraagt hij verder.

We beginnen gelijk door elkaar te praten dus is er niets van te maken, Erik lacht breeduit.

“Hoe oud zijn jullie?”

“Zeventien” zeggen we tegelijk, en “achttien” liegen we dadelijk tegelijk, maar niet erg overtuigend.

“Dat is eigenlijk te jong, dat is bij de wet verboden.”

“Maar we zullen niets tegen niemand zeggen,” hoor ik Anja stotteren. Ik kijk haar verbaasd aan, ze wil nu ook graag volgens mij.

“En wat zouden jullie willen doen met mij erbij,” vraagt Erik dan.

“Tja, jij hebt iets wat wij niet hebben en daar willen we meer van weten.”

Ik zie zijn piemel groeien en ik krijg zin om hem te pakken.

“Maar wat dan precies,” vraagt Erik verder.

“Anja wil heel graag neuken en ik wil eigenlijk ook wel.” Erik’s piemel wordt steeds groter en ik duw Anja zachtjes naar hem toe. Erik pakt Anja bij de hand en loopt naar het bed, ik kom er vlak achteraan.

“Ga jij maar zo liggen,” zeg hij en wijst mij op het bed met mijn hoofd net op de rand. “En jij gaat boven haar staan en buig over haar heen,” zegt hij tegen Anja. Erik weet wat hij wil, denk ik nog terwijl ik het poesje van Anja boven mijn neus zie verschijnen.

“Nu kunnen jullie elkaar likken,” hoor ik hem zeggen. Anja zakt iets door haar knieën en land met haar poesje op mijn mond, ik kantel mijn hoofd iets en ruik haar geilheid al. Gelijk voel ik de kou van haar adem tegen mijn natte spleetje aan. Even houd ik mijn adem in als ze haar tong tussen mijn lipjes drukt, maar ik word afgeleid door Erik’s stijve pik die vlak boven mijn ogen tegen Anja’s kutje aan duwt.

Het is grappig om Anja’s ademhaling tussen mijn benen te voelen versnellen als Erik zijn pik langzaam naar binnen geleid. Wat een geil gezicht, zijn eikel drukt Anja’s lipjes uiteen en verdwijnt langzaam naar binnen, ik kan haar gewoon beffen als hij haar neukt.

Erik gaat steeds een beetje terug en duwt dan weer dieper. Het kutgeil drupt op mijn mond en ik lik het eraf, ik duw mijn tong tegen haar klitje en voel ook Erik’s pik erlangs schuiven.

Dan schokt Anja ineens en ik hoor haar even zachtjes “auw” zeggen, Erik beweegt niet meer.

“Wat is er,” vraagt hij.

“Niets hoor, het is niets, ik denk dat je wat te diep ging of zo,” zegt ze.

Maar ik denk dat Anja net ontmaagd is en het niet wil laten merken. Erik gaat niet dieper, langzaam gaat hij in en uit en ik lik langs zijn pik over Anja’s klit.

Ze kreunt behoorlijk en dat moedigt me alleen maar aan haar nog heftiger te likken, hoewel mijn nek aardig pijn begint te doen.

Erik is nog redelijk stil, zijn bewegingen worden wel sneller. Maar hij lijkt nog ver weg van een orgasme. Ik lik steeds meer langs zijn stijve, het is een geil idee om zijn piemel langs mijn tong te voelen glijden en tegelijk Anja’s nat te proeven. Er komt steeds meer nat uit haar kutje, er loopt een klein spoortje langs mijn kin naar mijn nek.

Ik hoor Erik nu ook harder kreunen, maar Anja komt daar nog steeds boven uit.

Dan hoor ik de O,o…oh,ho, weer en weet dat Anja gaat komen, ik voel haar kutje onder mijn tong aanspannen en Erik lijkt het ook niet te houden.

Anja beweegt nu tegen de beweging van Erik in over zijn pik en ik kan er niet zo goed meer bij. Vlak voor mijn neus komt Anja met een luide kreet klaar en Erik net daarna. Anja gaat maar door met haar gerij, haar kutje druppelt steeds meer, het smaakt anders, heel geil.

Ik proef waarschijnlijk Erik’s zaad en Anja’s nat door elkaar en het is heerlijk.

Zodra Anja rustiger beweegt ga ik met mijn tong langs haar kutje, het is super nat en glibberig en erg lekker, wat is dit supergeil.

Erik’s piemel gaat er opeens vanzelf uit, hij is klein geworden, even raakt zijn eikel mijn tong, de smaak is nog sterker en ik wil er nog meer aflikken, maar Erik doet even een stapje achteruit.

Dan voel ik de druppels weer op mijn kin vallen en richt me weer op Anja, er komt nog steeds zaad uit en ik lik alles op. Ik voel haar tong nu ook weer over mijn kutje heen, ik ril ervan, maar stop niet met het aflikken van het zaad.

Ik wil meer en kijk waar Erik is, ik zie hem naar ons kijken en wenk hem naar me toe. Zijn slappe piemel bungelt weer heen en weer en glimt nog van zonet, als hij boven mij hangt geleid ik hem met één hand in mijn mond.

Ik proef die smaak weer goed en zuig hem verder naar binnen, Erik zakt ook iets zodat ik hem ineens goed in mijn mond heb. Ik schrik even maar door mijn hoofd wat verder achterover te kantelen kan ik het goed regelen.

Ik trek hem ook langzaam af en lik hem zover als ik kan af, maar de smaak neemt af en hij wordt ook weer stijf dus kan ik hem niet zo goed meer in mijn mond houden.

Mijn aandacht wordt ook afgeleid door het intense gelik van Anja langs mijn schaamlippen, het kriebelt in mijn buik en mijn klitje is supergevoelig.

Erik heeft nog wel zin in meer, want hij houdt zijn stijve vlak voor mijn mond, maar ik kan er gewoon niet zoveel mee, Anja’s tong maakt me nu helemaal gek.

Wauw! Wat een te gek gevoel, Anja die me geweldig beft en tegelijk een stijve piemel voor mijn mond, klaar om gepijpt te worden.

Ik pak de pik vast en trek er met korte schokjes aan, ik ga bijna klaarkomen en knijp steeds harder in zijn pik. Hm…mm…m…, met een lange zucht kom ik klaar. O! God! Lieve Heer! Jezus! Wat is dat lekker.

Anja likt nog zachtjes door en ik lig er helemaal van te schokken. Het gloeit ook helemaal. Als ik naar Erik kijk zie ik een druppel aan zijn stijve en trek hem dichterbij om het er af te likken. Het smaakt weer anders, glibberig en zoutig.

Anja is gestopt met likken en komt naast mij zitten waarop ik me omdraai om zo goed voor Erik komen te zitten, maar dan kan ik er nog niet goed bij.

Ik stap uit bed en duw hem erop, dan ga ik op mijn knieën voor hem zitten en krijg hem precies voor mijn borsten. Dan voel ik een zoen op mijn voorhoofd en kijk op, Erik kijkt me recht aan en voor ik het in de gaten heb zoenen we heftig. Onze tongen spelen met elkaar en zijn armen gaan om me heen om me op hem te trekken. Hij laat zich achterover vallen, ik lig bovenop hem.

Hij zoent heerlijk en zijn handen krabben over mijn rug en billen, ik ril ervan, zo lekker. Dan drukt zijn pik tegen mijn drijfnatte kutje. Ik wil hem pijpen, maar dit is ook wel erg spannend. Ik druk me zelf wat op en laat me over hem heen naar beneden zakken, zijn stijve glijd bijna als vanzelf bij me naar binnen. Wat voelt dat goed zeg. Steeds verder laat ik me zakken, ik wil hem er helemaal in. Als ik niet meer verder kan ga ik rechtop zitten en kijk ernaar.

Mijn schaamlippen zitten er strak omheen en als ik omhoog ga zie ik zijn glimmende pik, in mijn kutje, wat een geil gezicht. Een paar keer beweeg ik op en neer en het is superlekker, maar nu wil ik hem pijpen, hij moet in mijn mond klaarkomen.

Erik kijkt een beetje raar als ik ineens er af ga en tussen zijn benen op mijn knieën ga zitten, me voorover buig en zijn keiharde pik in mijn mond neem. Ik proef mezelf en wordt al heet bij de gedachte aan het beffen van Anja die naast ons op het bed, naar ons zit te kijken. Hoewel het me wel opwind dat Anja mij zo bekijkt, zit ik toch niet erg gemakkelijk en wil weer voor hem op de grond zitten.

Ik laat me langs de rand van het bed zakken en trek Erik mee, zo zit ik weer recht voor hem en kan ik hem ook wat dieper pijpen, niet dat me dat erg bevalt want zodra hij achter in mijn keel komt moet hij ook meteen weer terug anders word ik misselijk.

Voor mijn gevoel doe ik enorm mijn best om hem heerlijk te pijpen, maar ik heb eigenlijk geen flauw idee hoe dat moet. Als ik met mijn lippen net achter zijn eikel zuig en tegelijk met mijn tong eromheen draai hoor ik hem al harder kreunen. Dan trek ik hem ook nog langzaam af en dan lijkt hij niet meer te houden, dus ga ik hier mee door.

Ik krijg een beetje kramp in mijn kaken denk ik nog en dan voel ik ineens de warme stralen zaad over mijn tong spuiten. Heerlijk is het, ik hou mijn tong ervoor en probeer niet te slikken. Zo vult mijn mond zich langzaam met zijn zaad. Hij stopt met spuiten en ik zuig er nog wat druppels uit, dan laat ik hem gaan. Met mijn tong ga ik door mijn mond en proef alles.

Als ik mijn ogen open zie ik Anja zitten kijken, zij moet dit ook proeven. Ik sta op en zoen haar op de mond. Ze opent haar lippen meteen en ik druk mijn tong bij haar naar binnen. Mm…maar…mr…ogm…Ne.., hoor ik haar murmelen.

Ze sputtert tegen, ik laat haar los en slik alles beetje voor beetje door. Anja veegt haar mond af.

 “Oei,” zegt ze, “wat was dat een rare smaak. Sorry, ik was vooral verrast over wat je deed. Het smaakt niet slecht, vraagt naar meer.”

Ze smakt nog wat en likt haar lippen af, dan zoent ze me weer en likt daarna langs mijn kin. Ze vindt het dus niet vies.

Er komen toch nog wat druppels uit Erik’s slapper wordende piemel en Anja ziet het, voorzichtig likt ze eraan en dan nog wat meer. Dan neemt ze hem een klein stukje in haar mond en zuigt er even aan. Ik kan me goed voorstellen dat Anja zonet de hele tijd heeft zitten kijken, het ziet er erg opwindend uit.

Anja stopt, likt nog even aan zijn eikel en zoent me dan weer. We tongen lekker en ik voel me loom worden, gewoon moe en heel rustgevend,  lekker  nu we ook zoenen, ik wil graag liggen en slapen.

Even later liggen we met zijn drieën naast elkaar, Rik in het midden en we vallen vrijwel direct in slaap.

Pas laat in de morgen worden we wakker, Erik is er zelfs al uit.

“En?” Vraag ik aan Anja, “vind je jongens ook leuk?”

Ze denkt even na. “Ik vind vrijen met jongens en met meisjes lekker, maar ik vind meisjes leuker.”

We kijken elkaar aan en ik denk aan de vrijpartij van gisteravond. Ik zou nooit zonder een jongen kunnen denk ik, maar vrijen met een meisje is ook erg leuk. Zoals Anja me gister heeft laten klaarkomen, was echt geweldig, maar zijn piemel is wel veel spannender.

“Zullen we douchen,” vraagt Anja.

“Douchen? Wat dacht je van eerst zwemmen?”

We gaan meteen uit bed en rennen naakt door het huis naar het zwembad. Erik zwemt al rond en we duiken er gauw bij. We stoeien wat en ik voel elke keer weer een hand tussen mijn benen of langs mijn borsten gaan. Volgens mij is het Erik en ik wil hem ook pakken. Als ik tegen hem aan zwem pak ik zijn zak, hij kijkt me verbaasd aan en trekt me dichterbij. We kijken elkaar lang in de ogen en dan zoent hij mij. Deze zoen voelt anders, veel intiemer. Ik zoen hem terug en laat zijn zak iets losser, tegelijk voel ik zijn piemel weer groeien. Het zoenen wordt steeds lekkerder en ik voel weer kriebels in mijn buik. Ik sla mijn armen en benen om hem heen en wil voor altijd zo met hem knuffelen. Ik voel me heerlijk in zijn armen.

Erik loopt naar een iets ondieper stuk iets verderop en bij elke beweging voel ik zijn stijve tegen mijn spleetje aan rijden. Ik wil neuken, hem in mij voelen, maar dan schrik ik.

Ik ben aan de pil en heb die niet bij me. Wat hebben we gister ook al weer gedaan? Ik kan mij niets bedenken waarmee ik zwanger kan raken, maar ik baal enorm. En Anja dan?

Ze zwemt aan de andere kant. Erik merkt zeker dat er iets is, zijn zoentjes worden minder en ik kijk naar hem.

“Wat is er,” vraagt hij.

“Oei! Wat is hij toch lief. Ik wil hem en ik ga het er gewoon op wagen. Voor het zingen de kerk uit, dan kan ik hem daarna altijd nog pijpen. Ik heb meteen weer zin en geef hem een heftige tongzoen.

Met één hand zoek ik langs mijn billen naar zijn stijve, ik kan er net niet goed bij en dan voel ik een andere hand, het is Anja.

Ze staat vlak achter mij en grijpt tussen mijn benen naar zijn piemel. Met haar andere hand wrijft ze over mijn spleetje en glijd er dan tussen.

Ik sla mijn armen weer om Erik heen en trek me iets op, dan voel ik dat Anja zijn pik tegen mijn kutje aan duwt en laat me iets zakken.

Hij gaat een beetje naar binnen en ik laat me verder zakken, steeds iets verder tot ik niet verder kan.

Het is helemaal niet handig, zo in het zwembad, maar het gaat wel gemakkelijk, bijna gewichtloos. We zoenen niet meer, we hebben de ogen de dicht en ik beweeg rustig op en neer op zijn pik.

Anja kneedt mijn billen, haar vingertoppen gaan af en toe langs mijn schaamlippen en mijn kontgaatje, dat kriebelt lekker.

Ik kijk naar Erik’s gezicht, nog geen tekenen van een hoogtepunt denk ik, maar we moeten zo wel aan de kant verder, anders kan ik niet verder gaan met pijpen. Dit is ook veel te lekker om te stoppen, maar ik ben veel te bang dat het misgaat.

“Kom we gaan op de kant verder” zeg ik tegen Erik en zonder een woord te zeggen loopt Erik met mij nog op zijn stijve naar de kant. Hij legt me op een bank en ik doe mijn benen van hem af en in de lucht.

Hij pakt ze en doet ze tussen ons in bij elkaar. Hij zit nu op zijn knieën en beweegt zijn piemel naar binnen, hij raakt iets van binnen dat me bijna al een orgasme bezorgt, zo lekker.

Elke keer als hij naar binnen gaat voel ik het weer, dit is echt te gek, ik ga klaarkomen. Mijn kutje spant om zijn pik en met kleine schokjes kom ik geweldig klaar terwijl hij nog het tempo verhoogt. Ik hoor hem kreunen maar denk er niet meer over na. Een paar tellen later komt hij klaar, zijn pik lijkt nog wel dieper te gaan en hij doet mijn benen weer uit elkaar en zoent me lief op mijn voorhoofd.

Anja zie ik kijken, zou ze me nog willen likken?

Erik en ik zoenen elkaar en tussendoor fluister ik in zijn oor dat ik hem weer wil pijpen. Hij staat op, zijn slappe piemel is drijfnat en druppelt, hij gaat op zijn knieën op de bank over me heen zitten en ik hoef allen nog maar mijn mond te openen om hem naar binnen te laten.

Daar is die super geile smaak weer, mijn kutje met zijn zaad. Hij beweegt heel langzaam in en uit mijn mond en ik lik overal waar ik maar kan, dit is echt zalig.

O! Lieverd! Daar voel ik Anja tussen mijn benen, ze likt voorzichtig aan mijn lipjes, naar beneden en dan in mijn kutje. Er loopt een klein spoortje van zaad naar mijn bilnaad, maar ook die heeft Anja snel in de gaten. Ze gaat met haar tong erachteraan, tussen mijn billen en over mijn kontgaatje, gelijk is daar dat zalig gekriebel weer en ik voel mijn kutje even aanspannen.

Een golfje zaad loopt eruit weer naar mijn billen. Anja gaat alweer omhoog en likt alles weg. Erik’s piemel blijft maar slap en ik proef geen zaad meer, maar het likken om zijn eikel is wel erg lekker en opwindend, helemaal als Anja zo doorgaat.

Haar tong gaat elke keer over mijn kontgaatje en elke keer als ze dat doet span ik mijn kutje. Ze heeft het in de gaten en richt zich helemaal op mijn kontje. Alle nattigheid loopt ernaar toe. Anja likt alles weg en drukt soms met haar tong tegen mijn gaatje.

Ik voel haar soms gewoon wat naar binnen gaan. Het is heel apart en ik weet niet wat ik er van moet vinden. Maar mijn kutje reageert steeds heftiger en mijn buik kriebelt heerlijk als ze er langs gaat.

Dan gaat ze naar boven. Ze likt mijn lipjes helemaal af. Toch laat ze mijn kontje niet met rust. Ik voel dat ze een vinger er tegenaan drukt en die gaat naar binnen. Gelijk met haar tong in mijn andere holletje is het erg lekker. Ook als ze langs mijn klitje gaat en er aan zuigt, gaat haar vinger steeds verder naar binnen. Zalige Geilheid, heer en meester van mijn zijn.

Erik’s piemel begint nu toch weer wat te groeien en ik besluit om er nog eens voor te gaan.

Ik leg mijn handen op zijn billen en duw hem naar binnen, tegelijk trek ik zijn billen iets uit elkaar en voel met mijn vinger naar zijn kontgaatje. Hij is helemaal bezweet en ik glijd tussen zijn billen omlaag, op zoek naar zijn sterretje.

Zijn pik wordt nu snel harder. Als ik zijn sterretje voel duw ik een vinger langzaam, voorzichtig naar binnen. Het gaat verrassend gemakkelijk maar het is wel strak. Zijn pik is weer helemaal hard en ik duw hem helemaal naar binnen, tot tegen mijn huig.

Oef, dat is wel wennen. Echt fijn vind ik het niet. Het heeft bovendien ook weinig effect bij Erik volgens mij. Ik ga me maar weer op zijn knop richten, dat vind hij het lekkerst volgens mij.

Mijn vinger zit nu ongeveer voor de helft bij hem naar binnen, maar ik kom niet verder zoals ik nu zit.

Anja vingert me nog steeds langzaam in mijn kontje, het is erg lekker samen met hetgeen ze met haar tong doet. Ik voel een orgasme aankomen en kan even geen aandacht meer geven aan Erik.

Anja voert het vingeren op en zuigt alleen nog maar aan mijn klit. Het is zo intens dat ik een paar seconden later klaar kom.

Het duurt niet lang, meestal lig ik bijna een minuut na te hijgen en te schokken, maar nu is het heel snel weg.

Anja trekt haar vinger uit mijn kontje en zoent mijn klit nog zachtjes.

Erik’s piemel is alweer slap aan het worden en ik wil nog wel even verder. Met een paar likjes langs zijn eikel komt hij al weer met kleine schokjes omhoog en nog iets later heb ik hem weer stijf. Ik duw tegen zijn billen om hem in mijn mondje in en uit te laten glijden. Hij is niet zo hard als eerder, maar dat is eigenlijk wel lekkerder.

Anja neemt mijn vinger in zijn kontgaatje over en ik kan hem weer aftukken terwijl ik hem lik.

Ik voel dat hij kijkt en ik hoor hem al weer harder kreunen, hij beweegt zelf in en uit en het tempo gaat omhoog. Net als ik mijn kaken weer begin te voelen, komt hij klaar. Ik slik nu alles meteen weg en lik zachtjes door rond zijn knop.

Het is al veel minder dan gisteren en Erik lijkt ook wel wat uitgeput, zijn piemel wordt heel snel slap en hij stapt van het bankje af.

Anja likt mijn lippen en eromheen, daarna zoenen we nog even.

Erik neemt nog een duik in het zwembad en wij kijken ernaar. Volgens mij word ik verliefd, ik ken hem nog maar nauwelijks, maar er is iets met hem wat me enorm opwind.

Tijdens het ontbijt probeert Erik nog te bellen, maar er is geen verbinding mogelijk. Dan gaan we maar met de auto naar het dorp.

We doen onze gewassen en gedroogde kleding aan en gaan met hem naar buiten. Er ligt een dik pak sneeuw en ik ben benieuwd naar zijn auto. Het is een vierwiel aangedreven Volvo, dus dat zal wel goed gaan.

De fietsen laten we achter, die kunnen we altijd nog ophalen zegt hij.

We rijden door een mooi gebied, ondanks dat het nog grijs en bewolkt is.

Hier hebben we gisteren weinig van mee gekregen, gevochten voor ons leven.

In het dorp gaan we naar de politie, daar waren ze al met een zoekactie begonnen, daar had ik nog niet aan gedacht.

We nemen afscheid van Erik en ik kan mijn tranen niet verbergen.

“Kom nog maar eens langs,” zegt hij met een brede glimlach.

We kijken elkaar aan en schieten in de lach, dat gaan we zeker doen.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *