Weekendpret 5.5

()

Dit weekend is tot nu toe een wel heel bijzonder weekend geworden. Sinds vrijdagavond logeert er een nichtje van Mia bij ons. Christian heet ze en ze is een mooie dame van 19 jaar met prachtig rood haar. Sproeten in gezicht en op borsten maken haar tot een vrouw met een enorme erotische uitstraling.

Vrijdagavond hebben wij nogal intensief gepraat over diverse zaken die met seks te maken hebben. Christian had nogal wat vragen, tot in het kleinste detail aan toe.

Nadat Christian en Rob zijn gaan slapen, zijn Mia en ik aan het vrijen geslagen; we waren allebei behoorlijk geil geworden van het gesprek.

Terwijl wij in standje 69 elkaar aan het likken waren, hoorden we Christian achter ons met een vraag over het gebruik van condooms. Mia heeft haar uitgenodigd dit samen met Rob te komen bekijken in een demonstratie. Dit liep uit op een geweldige neukpartij.

Omdat Christian nieuw is in seksland, had Mia bedacht dat alle sperma op Christian gespoten moest worden. Aldus geschiedde.

De volgende dag, zaterdag, verliep eigenlijk op dezelfde manier. Na het ontbijt hebben Rob en ik de beide dames grondig geneukt en ook nu landde alle zaad op Christian. In de avond werden wij, de heren, na het eten getrakteerd op een pijptoetje, toen de bel ging. Nadine en Ronny stonden op de stoep. Na een keurig kopje koffie zag Nadine een dildo onder tafel liggen en die vondst leidde tot een waar orgie van zwaaiende tieten, stijve pikken, natte kutten, neuken en spuiten. Ook nu kreeg Christian alle zaad over haar heen. Het bleek trouwens dat Nadine en Ronny al heel lang niet meer geneukt hadden.

Zondagmorgen begon op een heerlijk rustige manier. Nadat Mia Christian met een dildo heeft opgegeild, mocht ik het af maken. Nadat Rob wakker werd, heeft hij Christian genaaid.

Terwijl wij uitrustten van deze belevenissen, begint Mia te vertellen over haar avonturen met Anja, Christian ’s moeder.

We gaan aan tafel zitten en de koffie gaat rond. Iedereen neemt wat en we zitten gezellig bij elkaar. Mia lijkt op de vertelstoel te zitten en vertelt over haar avonturen met haar schoonzus.”

“Je doet me aan je moeder denken.”

“Hoezo?” Christian kijkt verrast op.

“Nou, je moeder kon er ook wat van. We schelen maar drie jaar en we hebben aardig wat vriendjes gedeeld.”

“Dat meen je niet.” roept Christian uit.

“Ja hoor, wij hebben dat vaak gedaan. Had één van ons een vriendje, kwam de ander er bij zitten. Dan gingen we elkaar opgeilen en kijken hoe lang het duurde dat die jongen niet meer kon. Heel grappig.” Mia grinnikt bij de gedachte.

“Ik herinner me een jongen, hij heette Maarten. Onze ouders waren weg en je moeder had Maarten uitgenodigd. Wij hadden allebei iets sexy aan. Ik had, geloof ik, zelf een behoorlijke doorkijkbloes. Je zag mijn borsten in de vrije natuur. En op voorhand was ik al behoorlijk opgewonden, dus mijn tepels waren prominent aanwezig. Ik was 19, net zo oud als jij nu en je moeder was 22. Toen Maarten aanbelde, deed ik open. Zijn ogen vielen bijna uit z’n hoofd. Hij wist niet waar hij kijken moest.

Anja, jouw moeder, droeg een heel kort topje en ook haar borsten hingen in de vrije lucht. De bolle onderkanten kwamen er bijna onderuit. Toen Maarten de kamer binnen kwam, kregen zijn ogen het laatste zetje. Wat hebben wij gelachen. Na de koffie, namen we een drankje en ik ging naast Anja op de bank zitten.

We begonnen te flikflooien en binnen de kortste keren was Maarten gevloerd. Terwijl ik Anja ’s borsten streelde, kwam hij in gestrekte draf naar ons toe. Hij begon onmiddellijk aan mijn tieten te plukken. Anja keek hem quasi boos aan en begon toen zijn broek af te pellen. Zijn penis stond als een vlaggenmast en toen Anja hem begon te pijpen, was het al direct raak. Hij spoot haar recht in haar gezicht. Hij schaamde zich wel voor zijn speed date, maar wij hadden hem uitgelegd dat dit juist onze bedoeling was geweest. We kleedden ons helemaal uit, Maarten ook, en Anja en ik gaven hem een geile pornoshow. Zijn pik kwam weer op oorlogssterkte en hij kon, omdat hij al gespoten had, ons lekker lang neuken. God! Wat kwamen we klaar. We hebben een heerlijke avond gehad en toen mijn ouders weer thuis kwamen, zag ik in de spiegel nog gauw dat er nog wat sperma in mijn haar zat.”

Christian kijkt Mia verbijsterd aan.

“Mijn moeder en geil? Ik kan het me niet voorstellen.”

“Toch is het zo. Hoe denk jij dat jij er aan komt, geile nicht?”

“Ik sta werkelijk paf. Het lijkt me wel leuk trouwens als ik mijn moeder zo geil hoor klaarkomen. Giert ze net zo als ik?”

“In het begin hadden wij het ‘Het Grote Luchtalarm’ genoemd, zoals Anja kon gillen. Ze kwam altijd enorm klaar. Ik heb het een keer met haar op een camping gedaan. Hm…, dat was wel wat gênant.”

“Hebben jullie samen vaak zo een jongen gedeeld?” Christian is helemaal in de ban van het verhaal. Ze hoort dingen over haar moeder die zij zich helemaal niet voor kan stellen.

“Nou, ik denk dat we dat een paar jaar lang hebben gedaan. Volgens mij hebben we zo wel een stuk of 10 afgewerkt. Maar ook wel alleen hoor. Wanneer Anja een lekker ding had, wilde ik nog wel eens een aparte afspraak met hem maken om hem vervolgens helemaal suf te naaien. Ik heb 1 keer op dezelfde avond zo twee jongens geneukt. De eerste keer was het vriendje van Anja, de tweede keer mijn eigen vlam. Maar omgekeerd gebeurde dat ook, hoor. Ik had een keer een echte stoot. Breed, sportief en een lul om op te vreten. Ik kwam een keer op zaterdagmiddag thuis, loop zonder nadenken de kamer van Anja in, liggen die twee daar een partij te naaien! Ik bekijk dat eens, ineens kijkt die jongen op, verschiet en neukemans verslapt spontaan. Hoor ik Anja roepen: “Wat doe je nou man, neuk me!”

Maar pikkemans wilde helmaal niet meer. Toen Anja opkeek, zag ze mij. “Oh, vandaar,” verzuchtte ze toen, “Kan je hem niet stijf kijken?”

Ik ben toen maar mee gaan doen. Uiteindelijk heeft die jongen ons twee keer een volledig orgasme geneukt en spuiten! Wauw, zo veel heb ik daarna niet meer gezien. Gelukkig bleef die jongen een tijdje. Als ik daar nog aan terug denk. Hij kon zo lekker aan mijn tieten zuigen. Mijn kut begon dan altijd heerlijk te kriebelen. Het liefst zat ik boven op hem, dan keek ik hem recht in zijn ogen. Hij kon zo ontzettend geil kijken.”

“En was jij er bij toen mijn vader op het toneel kwam?”

“Jij wilt weten of ik mijn broer geneukt heb.”

“Eigenlijk wel.”

“En als jij dat weet, wat dan?” Mia kijkt Christian recht aan.

“Tja, weet ik eigenlijk niet.”

“Maar om je gerust te stellen. Ik heb niet met je vader geneukt. Het was voor jouw moeder te serieus met hem. Sterker nog. Je moeder waarschuwde mij. ‘Als je hem neukt,’ zei ze, ‘dan ruk ik je kop eraf!’

Je begrijpt dat dit niet echt een uitnodiging was. Kort daarna ontmoette ik Leo, trouwens. Toen heb ik tegen je moeder hetzelfde gezegd.”

“Jezus, wie had dat gedacht.” Christian lijkt er een beetje ontdaan van.

“En jij, Leo, hoe staat het met jouw verleden?” Ze kijkt me verwachtingsvol aan.

“Tja, wat zal ik zeggen. Ik heb niet zo’n verleden als Mia.

Ik herinner mij een meisje. Ze heette Christa. En ontzettend mooi meisje, enorme grote tieten, en haar kut was altijd nat. Wij hebben het op de meest vreemde plekken gedaan. Op een dag, op school, kwam ik haar in de gang tegen. “Kom, ik wil je nu!” Zei ze. We zijn toen naar een soort schoonmaakkast gegaan en daar heeft ze me eerst maar eens opgewarmd met haar geile mond. Toen mijn lul op sterkte was, liet ze haar slipje zakken en ik zag een enorme geile kut. Ik kon mijn leuter zo in haar steken. Na een paar halen kwam ze al klaar. Daarna heeft ze me afgezogen. Ik spoot alles in haar mond en dat heeft ze verlekkerd ingeslikt. Maar toen we uit die kast kwamen, kwam net de schoonmaker langs. Nou, die keek wel even vreemd. Later die week was ik bij Christa thuis. Ook haar ouders waren er en wij gingen al snel naar haar kamer. Binnen de kortste keren lag Christa in vol ornaat op bed en kon ik aan het heerlijke werk beginnen. Christa wilde dat ik op mijn rug ging en zij kwam heerlijk op mij rijden. Terwijl ze neukte, wipten haar tieten als een gek op en neer. Ik kon mij bijna niet inhouden, zo geil gezicht was dat. Terwijl we zo liggen te neuken, komt ineens haar moeder binnen. Nou dat was wel even kut. Ze bleef staan kijken en ineens trok ze Christa van mij af. Ze begon enorm te kijven. Nou, dat betekende natuurlijk dat haar vader er ook nog eens bij kwam. Ik kreeg nog net de tijd om me aan te kleden en werd toen het huis uit geschopt. Christa kreeg huisarrest. Maar ja, ze moest wel naar school. Daar hebben we het natuurlijk aardig ingehaald.”

Inmiddels zijn onze speeltjes weer aardig op sterkte gekomen. Dat is de meiden ook niet ontgaan. Christian is naast Rob op de grond gaan zitten en begint zijn pik langzamerhand te plagen. Mia wenkt mij en ik ga bij haar op schoot zitten. Mijn lul wijst naar boven en de eikel tikt ongeduldig tegen haar buik. Terwijl Mia mij tepels likt, wordt mijn lul enorm hard. Ik pak haar tieten en begin deze te masseren. Mia kreunt en zuigt harder. Achter mij hoor ik Rob kreunen en hoor hoe Christian zijn pik zuigt. Mia zit onrustig heen en weet te schuiven.

“Ik heb zo’n jeuk in mijn kut. Neuk me nu!”

Ze duwt me van haar af. Ik ga liggen en Mia stapt over mij heen. Met open kut zakt ze over mij pik en slaat een zucht van genot.

“Oh, ja, dit is goed.” En begint als een razende te wippen. Haar natte flamoes masseert mijn pik die dit bijna juichend ondergaat. Hoewel we dit weekend ons suf hebben geneukt, blijft dit toch wel erg fijn. Ik vind het altijd heerlijk om een liederlijk geile vrouw te zien die mijn neuklat bewerkt. Soppende kut, heerlijk. Harde tepels, gezwollen tieten, een lekkere, strakke kont. Hm… Mia heeft haar ogen gesloten. Ze bewerkt haar tieten met haar vingers. Aan het trekken met haar mond herken ik het opkomen van een orgasme. Dan begint ze haar kut heen en weer te bewegen. Nu gaat ze komen.

“Ah… Oh… Ik kom… Geil. Kut. Neuken. Ja. Ik kom klaar!”

Het orgasme beweegt door haar lijf. Haar tepels worden heel hard en prikken onder mijn handen. Haar kut knijpt mijn pik bijna fijn.

Inmiddels is Christian naast ons geknield en Rob ramt haar van achteren in haar flamoes. Christian zuigt op de tepels van Mia, die daardoor een extra toegift op het orgasme krijgt. Ook Christian kijkt enorm geil uit haar ogen. Ik pak haar tieten. Wat een zalig gevoel. Mijn pik steigert er van.

“Oh, ik wil jullie allebei. Neuk me in mijn reet.”

Zo, die is geil! Ik blijf liggen als Mia afstapt. Haar plek wordt al snel door Christian ingenomen. Haar kut glijdt als vanzelf over mijn lul. Ze wipt en kreunt. Mia heeft ondertussen wat glijmiddel op haar heerlijke kontje gesmeerd, zodat er voor Rob een vrije doorgang is. En inderdaad glijdt zijn lul gemakkelijk naar binnen. Christian zucht. “Oh, jezusmina, dit is heel lekker. Twee pikken in me. Oh, ja. Neuk me helemaal scheel.”

Rob begint te neuken, en langzamerhand begin ik mijn leuter ook heen en weer te bewegen. Christian ’s tieten hangen recht voor mijn neus en deinen bij iedere beweging. Die meid is absoluut geil makend. Wanneer die over je pik zakt, kom je al bijna klaar, zo geil als zij is.

Nu ze door twee leuters geneukt wordt, weet ze helemaal niet meer hoe het zit. Geilheid aan alle kanten. In haar reet geneukt te worden lijkt ze erg prettig te vinden. Ze kreunt, zucht, steunt, gromt, alles uit geilheid.

Dan komt ze klaar. Van onder uit hoor ik een gekerm losbarsten dat langzaam naar haar keel verplaatst. Haar tieten worden hard, haar tepels nog harder. Ze doen bijna zeer in mijn handpalmen. Ik wrijf ze stevig op. Christian kronkelt met haar kont, maar Rob blijft stug neuken.

“Godver, ik kom ook in mijn reet klaar! Hm…! Ah! Oh! Ja!”

Haar flamoes begint enorm te knijpen. Ik zie hoe haar tepels hard worden en haar tieten worden groter. Haar ogen verdwijnen achter haar oogleden en haar hoofd schudt heen en weer. Ik pak haar tieten en bewerk de tepels. Christian giert het uit. Het orgasme heeft zich nu door haar hele lijf verdeeld. Alles schudt en rilt. Ik voel in mijn pik hoe ze klaarkomt en moet moeite doen om ook zelf niet klaar te komen.

Ik hoor Rob ook grommen en ook hij doet verwoede pogingen om zijn sperma binnen te houden. Wanneer het orgasme bij Christian afneemt, trekt Rob zich terug uit haar heerlijke reet. Christian laat mijn leuter uit haar kut glijden en draait zich om. Terwijl zij Rob aftrekt en zuigt, neemt Mia bij mij de geile honneurs waar. Het hele neuktafereel zojuist, heeft haar kut weer nat gemaakt. Ook haar tepels staan strak en hard en met open kut zakt ze over mij heen. Nu gaar er een rilling door ons beide. We voelen allebei dat het tijd wordt dat ik weer in Mia ’s kut spuit. “Ik wil dat je mij volspuit met je geil makende pik. Ik wil al jouw zaad in mij voelen.”

“Ik heb geen bezwaar. En het zal echt niet lang duren.” antwoord ik haar.

Ze laat de lul weer uit haar glijden en verwijdert het condoom. Dan laat ze zich draaiend op mij zakken. Mijn adem stokt in mijn keel. Christus, dit is een heel geil gevoel. Zo’n natte, geile neuk kut op de blote huid van mijn enorme erectie. Mijn eikel staat nu bijna op barsten, maar Mia lijkt zich daar niets van aan te trekken. Ze draait, wipt en wiebelt heen en weer. Mijn pik zit diep in haar en mijn eikel raakt haar baarmoedermond. Er gaat een siddering door haar heen.

“Ik ga komen. Oh ja, ik kom klaar op die heerlijk pik van je. Ik wil dat je spuit, recht in mijn kut. Oh ja, spuit!”

Ik wacht nog even, want zoals Mia klaarkomt, is een feest voor oog en pik. Ze begint met haar neukgrot te knijpen en ‘zuigt’ zo mijn lul af. Heerlijk. Ik voel hoe het orgasme bij haar los begint te komen. Haar flamoes wordt enorm nat en ze beweegt haar kont heen en weer. Mijn eikel wordt zo van binnen gemasseerd en ook ik voel nu een orgasme opkomen. Het is nu echt niet meer te houden. Alles knijpt en wringt. Ik zie hoe de ogen van Mia wegrollen en hoor hoe het orgasme een weg naar buiten zoekt via haar keel. Nu begint het bij mij ook te gaan. Van achter mij ogen komt er iets aanzetten. Via mijn rug schiet het naar mijn ballen en met een enorme explosie barst het orgasme los. Ik kom enorm klaar. Het zaad voel ik door mijn pik heen naar buiten spuiten en ik merk aan Mia dat zij het ook voelt, zo krachtig spuit ik in haar kut.

Maar klaar ben ik nog niet. Ik blijf klaarkomen. Godallemachtig, dit is klaarkomen. Ik spuit en spuit. Ik voel hoe het zaad door Mia ’s kut vloeit en mijn pik komt helemaal onder te zitten. We zuchten, komen en rillen. Mia laat zich naar voren vallen en onze monden vinden elkaar. Een hevige tongzoen bekroont ons gezamenlijk orgasme. Mia rilt nog een keer.

“Wat verschrikkelijk heerlijk is het om zo samen met jou, klaar te komen.” Geil kijkt ze me aan, terwijl ze even met haar vagina knijpt. Ik ril en zucht.

“Ik heb volgens mij allejezus veel gespoten.”

Wanneer Mia omhoog komt om mijn leuter uit haar kut te laten glijden, gaat er een huivering door mij heen. Mijn penis valt op mijn buik en Mia gaat naast mij op de grond liggen. Haar kut glinstert van het zaad en het heeft de aandacht van Christian getrokken. Zij komt met haar hoofd bij Mia ’s kruis en bekijkt de natte kut eens goed.

Ik zie aan Rob dat hij nog niet gespoten heeft. Terwijl Christian zo op haar knieën gebukt bij die kut van Mia zit, schuift hij zijn lul weer in Christian. Dit gaat niet ongemerkt aan haar voorbij, want ze reageert heftig. Alsof een sluimerend orgasme wordt gewekt. Ze zuigt zich vast aan Mia ’s kut en begint deze schoon te likken. Ze haalt het zaad er met iedere haal van haar tong uit. Mia vindt het heel prettig, want zij begint luid te kreunen.

Rob zit ondertussen met zijn lul in Christian en neukt haar hard. Zijn ballen kletsen tegen haar aan en bij ieder beweging geeft Christian een harde kreun, om deze vervolgens om te zetten in een lik met haar tong.

Ineens begint Rob hevig te grommen. Zijn greep op de kont van Christian versterkt en zijn neukritme gaat enorm omhoog.

“Wacht met spuiten,” roept Christian, terwijl ze haar hoofd in haar nekt gooit. Ook zij gaat klaarkomen. Mia doet ook mee, want het beffen van Christian heeft ook haar kut weer opgezweept.

Christian komt als eerste klaar. Ze gilt en kreunt en zucht. Haar hoofd bungelt nu vrij naar beneden, terwijl het laatste deel van haar orgasme wegtrekt.

Dan trekt Rob zich snel uit haar kut terug, verwijdert razend snel het condoom en trekt zich af. Hij gromt en kreunt en hij komt. Sperma spuit met kracht uit zijn pik en vliegt over Christian heen. Met een ‘smash’ komt het op de buik van Mia terecht. Christian en Mia kijken verbaasd op. Een tweede straal belandt op de rug van Christian. Rob ’s gezicht is vertrokken in een grimas. Hij blijft trekken en klaarkomen. En derde lading komt op Christian ’s geile reet terecht.

Dan zakt Rob naar achter en gaat zitten.

“Godsklere, dit was lekker. Het zaad kwam uit mijn knieën.”

“En op mijn buik.” roept Mia.

Christian is inmiddels naast Rob gaan zitten en is bezig zijn pik schoon te likken. We kijken elkaar aan en realiseren ons dat dit toch wel echt de laatste neukbeurt is geweest. We besluiten te gaan douchen ons aan te kleden. Ik zal vast wat aan het eten beginnen.

Als iedereen schoon en gekleed is, besluiten we nog lekker wat te gaan drinken. Als we proosten op dit geile weekend, zegt Christian.

“Dit zou ik best nog eens willen, zo. Ik heb mij prima vermaakt. En jij, Rob?”

Rob kijkt verlekkerd naar Christian en vervolgens naar Mia.

“Ik heb geen bezwaar.”

Ook wij hebben geen bezwaar en proosten op het vervolg.

“Maar nog even niet, hoor,” zeg ik, “ik moet nu wel even bijkomen en zaad tanken.”

Dan gaat de bel. Mia gaat open doen en vanuit de hal hoor ik een enthousiast “Hé, gezellig, Christian is er ook net.”

Dan komen Anja en Hans binnen, de ouders van Christian. Christian lijkt te schrikken, maar Mia is haar voor.

“Christian is hier vanmorgen gekomen en wij zouden eigenlijk net gaan eten. Eten jullie mee?”

“Nou, graag,” zegt Anja, “heb je genoeg? Wat leuk dat jullie er ook net zijn.” Christian knikt en kan nog even niets zeggen. Mijn blik schiet door de kamer om te kijken of er sporen van ons neukweekend zijn, maar ik zie zo even niets.

Mia komt met drankjes voor Anja en Hans binnen.

“Ik heb ze zojuist verteld over onze avonturen met de jongens, vroeger.”

“Toch niet alles?” Anja verschiet van kleur.

“Hm… nou, wel het een en ander.”

“Nou, lekker ben jij!”

Christian klaart helemaal op nu ze ziet hoe haar moeder reageert.

“Ach, mam, wat geeft het. Heb je er wel van genoten?”

Anja en Christian kijken elkaar aan en Anja knikt. Rob grinnikt.

“Nou, jongen, proost.” roep ik en iedereen grijpt de kans aan om het over hele andere dingen te hebben.

’s Avonds, wanneer Christian en Rob en Anja en Hans weg zijn, lachen Mia en ik er nog hartelijk om.

“Zullen wij Anja en Hans een keer voor seks uitnodigen?” zegt Mia.

“Als jij denkt dat het lukt, doe ik mee.”

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *