Zomerkamp

()

Juni liep al op zijn eind en de vakantie stond al bijna voor de deur. Sandra zou dit jaar voor het eerst ‘volwassen achttienjarige’ met haar twee vriendinnen op vakantie gaan. Voor de eerste keer zou ze zonder ouders gaan en misschien was het daarom dat ze al zo opgewonden was. Ze hadden zich in laten schrijven bij een zomerkamp in Frankrijk.

De voorwaarde van hun ouders, dat het een meisjeskamp moest zijn hadden ze maar op de koop toegenomen, ze waren al blij genoeg dat ze überhaupt mochten.

Sandra liep samen met haar vriendinnen naar huis al pratend en fantaserend over hun vakantie in Frankrijk. Ook het onderwerp jongens werd uitvoerig behandeld. Anja, de oudste van het stel, zei.

“Ik weet niet of jullie er aan gedacht hebben, maar zorg er wel voor dat je niet onvoorbereid bent als zich iets zou voordoen.” Hierop antwoordde Sandra.

“Ik heb er wel aan gedacht condooms mee te nemen, als ik thuis om de pil vraag kan ik de vakantie wel vergeten.”

“Ik schaam me rot als ik om die dingen in de winkel vraag”, zei Linda. Anja wist zoals gewoonlijk het antwoord. In ’t station hing naast de andere automaten ook een condoomautomaat.

Thuis aangekomen ging ik snel mijn huiswerk doen zodat ik ‘s avonds even naar buiten kon en even een bezoekje aan de ‘automatiek’ kon brengen. Van al die spanning en stress was ze wel aardig geil geworden. Toch besloot ze nog te wachten totdat ze die condooms had. Ze had al een idee voor een spelletje in haar hoofd. Na het avondeten ging ze nog wat televisie kijken en om een uur of negen vroeg ze of ze even naar buiten mocht.

“Als je maar wel voor half tien terug bent,” antwoordde haar moeder. Ze pakte wat geld en begaf zich naar het station. Eerst wachten tot er niemand meer in de buurt is, dacht ze. Na een minuut of vijf zag ze haar kans schoon en fietste snel terug op huis aan.

Thuis aangekomen vroeg haar vader waarom ze zo’n rood gezicht had. Ze zei dat het van het harde fietsen kwam, maar wist wel beter. Dat geschuif over haar puntige racefietszadel had haar al aardig opgewonden. Ze liep snel naar boven en kleedde zich uit om onder de douche te gaan. Zoals een echte striptease deed ze alles lekker langzaam, de gedachte dat haar broertje waarschijnlijk weer door het sleutelgat stond te loeren wond haar nog meer op. Ze pakte haar liniaal van haar bureau en bracht deze tussen haar benen. Nu zakte ze door haar knieën en liet de liniaal voorzichtig in haar heerlijke flamoes schuiven. Nu begon ze, eerst langzaam, maar steeds sneller over de liniaal heen en weer te schuiven.

Ze kreunde zachtjes terwijl het geil in dikke stralen langs haar benen liep. Plots hield ze op en haalde de nu sterk ruikende liniaal uit haar liefdesgrotje. Ze kon precies aflezen hoe diep ze was, twintig centimeter was geen ondiepe snee, dacht ze bij zichzelf. Een lekkere lange zou er wel in passen. Ze pakte een van de condooms en snelde naar de douche. Ze glimlachte toen ze iemand bij haar deur hoorde weglopen. Haar broertje had weer alles gezien. Eenmaal in de douche rolde ze een condoom af en ze ging op haar hurken in bad zitten. Ze hield het condoom open tussen haar benen en zo probeerde ze het vol te plassen met haar engelen-sap. Toen ze uit geplast was goot ze het condoom over zichzelf leeg, een heerlijk gevoel overmeesterde haar terwijl het warme godensapje over haar lichaam liep. Nu het condoom leeg was zocht ze naar andere toepassingen die haar konden opwinden.

Bij het zien van de kraan kreeg ze een idee, condooms kunnen toch zoveel water bevatten, dacht ze. Ze stopte het condoom zover mogelijk in haar kutje en hield de opening met haar hand om de kraan geklemd. Ze liet nu afwisselend de condoom vol en leeglopen. Zou moest het volgens haar zijn als een geilknots in haar kwam. Ze kwam met zoveel geluid klaar dat haar vader naar boven kwam om te vragen of ze in bad gevallen was.

“Nee hoor”, probeerde ze zo normaal mogelijk te zeggen. Haar vader staffelde weer naar beneden en Sandra trok haar T-shirt aan om gelijk naar haar bed te kunnen. Ze liep nog even naar beneden om haar ouders welterusten te kussen en ging toen naar bed.

Ongeveer een week later was het eindelijk zover, de vakantie kon beginnen. De vader van Linda bracht de drie meisjes naar het station en wenste ze een goede reis en een plezierige vakantie.

“Dank je wel”, riepen de meisjes, die zich nu naar de trein begaven.

Binnen twee dagen waren ze op de plek van bestemming en begonnen de vriendinnen met de kennismaking van de andere meisjes in het kamp.

Het bleek dat zij de enige Hollandse meisjes waren. Ze waren bij een aantal meisjes op dezelfde kamer ingedeeld. Dolly kwam uit Engeland, maar had een paar jaar in Nederland gewoond en kende daardoor de taal, Miranda uit Spanje en Lena uit Duitsland. De eerste dagen brachten ze door met lange natuurwandelingen. Na een paar dagen kregen ze een dag om ‘naar eigen inzicht’ te besteden. Op een van de wandelingen hadden ze een mooie zonneplek gezien vlak bij een meertje en ze besloten daar heen te gaan. Na een uurtje wandelen waren ze op de plek aangekomen.

Wat onwennig wat te doen gingen ze aan de rand van het meertje zitten. Opeens zei Anja.

“Wat is dit nu, we zien er allemaal hetzelfde uit hoor,” en ze begon zich uit te kleden. Ze rolde haar handdoek uit en ging liggen. Sandra en Linda keken elkaar aan en besloten het voorbeeld maar op te volgen. Binnen enige minuten lagen de meisjes te bakken in de zon op hun eigen nudistenstrandje. Na een tijdje hadden ze het toch wel warm gekregen en gingen Anja en Linda even het meer in om een stukje te zwemmen. Terwijl ze naar het meertje gingen keek Sandra ze na. Ze had haar vriendinnen nog nooit in hun blootje gezien en het viel haar op dat de twee in het water spelende meisjes haar best opwonden.

Al bestuderend kwam ze er zo achter dat Linda gezegend was met een paar mooie ronde borsten waarvan de tepels je recht in de ogen keken, haar venusheuvel was begroeid met goudblond engelenhaar. Anja had geen schaamhaar terwijl ze toch ouder was dan de twee andere meisjes, haar borsten waren zo mogelijk nog groter dan die van Linda, die toch al zeker niets te klagen had. Terwijl ze zichzelf aan een onderzoek onderwierp zag ze dat de handdoek waarop ze zat helemaal nat was geworden en dat haar venusheuveltje helemaal opgebold stond van opwinding. Nu de meisjes weer uit het water kwamen ging ze op haar buik liggen om niet te laten zien hoe opgewonden ze was.

Misschien kwam het door de koude ondergrond dat haar gevoelens snel bekoelde of misschien was het wel dat ze zich schaamde voor haar gevoelens. Ze ging nu weer gewoon zitten en stelde aan Linda en Anja voor te gaan eten. Ze stemden hier mee in, maar Linda wilde zich eerst nog invetten, omdat ze met haar blanke huid snel verbrandde. Ik pakte de zonnebrand terwijl Anja begon met de broodjes te maken.

Linda ging eerst met haar rug toe voor me staan en ik begon haar in te vetten. Toen haar rug gedaan was vroeg ik of ik haar voorkant ook nog moest doen. Linda keek me eerst vreemd aan en zei toen; “ok‚”.

Ze ging nu op haar handdoek liggen terwijl ik op mijn knieën naast haar kwam zitten. Ik begon met haar benen en wist eigenlijk niet waar dit allemaal naar toe ging leiden.

Nu ik haar benen ingevet had aarzelde ik even met verder gaan. Ze keek naar me op en glimlachte. Ik besloot maar verder te gaan. Haar lies en buik kwamen nu aan de beurt. Ik kon mijn ogen maar niet van van haar geilpoortje afhouden. Ik zag nu ook dat de masserende bewegingen van mijn handen Linda niet geheel koud hadden gelaten. Haar lippen stonden al aardig naar voren en waren helemaal rood geworden. Ik deed net of ik het niet zag en verplaatste mijn aandacht naar haar bovenlichaam. Haar borsten en tepels waren nog stevig en hard van het koude water. Haar tepeltjes lagen als rode kersen op een blanke ijscoupe. Nu ik haar borsten aan het invetten was kreeg ze het steeds moeilijker, totdat ze hijgend stamelde.

“Zo is het goed”. Anja had eerst alles alleen van een afstand gade geslagen maar kon nu zichzelf niet meer bedwingen en toen we naar haar toe liepen zagen we dat ze zich aan het vingeren was. Ongegeneerd trok Anja Linda en mij op zich en duwde onze hoofden tussen haar benen. Het haarloze kutje maakte pulserende bewegingen en was al helemaal nat. Ik keek Linda aan die met haar tong rond de klit van Anja aan het draaien was.

Ik voelde toen ook alle remmingen van me afglijden en sloot mijn mond om haar tepel. Anja duwde mij nu naar haar hoofdeinde toe en dwong mij boven haar gezicht te hurken. Terwijl ik met mijn handen haar borsten bewerkte probeerde ze haar tong zo diep mogelijk in mijn kutje te steken. Nu Anja aan alle kanten onderhanden genomen werd kon een orgasme niet lang meer uitblijven. Na enige tijd kwam ik zelf klaar en zag het geil over het gezicht van het meisje onder mij lopen. Lachend vielen we op elkaar en kusten elkaar.

We besloten nu toch maar te gaan eten, die vrijpartij had onze honger opgewekt. Anja zei dat we de boter hadden vergeten maar dat we toch wat anders konden gebruiken. Ze stak haar mes voorzichtig in haar nog natte snee en zei.

“Ze noemen dit niet voor niets een boterpotje”. We volgden lachend haar voorbeeld en waren het met elkaar eens dat het nog lekkerder was dan ECHTE boter. Na het eten gingen we een stukje lopen. Eenmaal terug op onze plek trokken we onze kleren weer uit. Linda zei dat het misschien wel een leuk idee was om een striptease voor elkaar te doen. Anja en ik vonden het een goed idee en zo kwam het dat ik even later een striptease deed voor de andere twee meisjes die er duidelijk van genoten. Na een paar minuten stond ik bloot voor ze en bracht ik mijn vinger naar de mij vertrouwde plek.

Anja en Linda volgden mijn voorbeeld en na enige tijd stonden er drie naakte vingerende meisjes aan de rand van een meer in Frankrijk. Opeens zei ik.

“Snel naast elkaar op de grond gaan liggen”. Ze wisten niet goed waarom maar gingen toch liggen. Ik liep op de meisjes toe en ging boven ze staan in de spreidstand. Er kwam gelijk een hand naar boven die zijn weg zocht naar mijn meest intieme plekje. Opeens liet ik het lopen en nu wisten de meisjes wat de bedoeling was. Ik liet mijn engelen-sap op hun neerdalen. Ik keek naar de beide meisjes die zich nu in mijn weldadige sap wentelden. Het spatte op van hun buiken en zag dat het in hun kutjes liep terwijl Anja haar mond naar mijn plasgaatje bracht en er uit begon te drinken!! Dit bracht Linda op een idee en ze kroop onder me weg en pakte de fles limonadesiroop. Anja en ik moesten onze kutjes omhoog brengen. We gingen op onze ruggen liggen en staken onze benen in de lucht terwijl we de armen ter ondersteuning gebruikten. Linda goot nu bij ieder van ons een beetje siroop in de kut.

“Nu nog limonade maken, als verdunner gebruiken we alleen geil uit de kutjes van mijn beste vriendinnen”, zei Linda met verkopers stem. Ze stak nu bij Anja en mij een vinger naar binnen en wreef deze over onze kittelaren terwijl ze haar andere hand gebruikte om de limonade in onze kutjes te roeren. Opeens stopte ze en zei dat het pruimensap op de juiste sterkte was. Ze bracht haar mond eerst naar de kut van Anja die ze helemaal uit-lebberde terwijl Anja een ongewoon hevig orgasme meemaakte. Ze kronkelde met haar hele lichaam terwijl ze onverstaanbare kreten uitriep.

Ik zag dit allemaal vanuit mijn ooghoek en voelde nu opeens de zuigende lippen van Linda, ze nam mijn schaamlipjes in haar mond en het leek wel of ze er op kauwde, het was een gevoel van pijn en genot tegelijk. Ik kreeg nu ook mijn orgasme, het was wild en rumoerig net als dat van Anja. Ik denk dat dat kwam door onze krampachtige ‘drinkbeker-houding’. Anja lag helemaal voor pampus terwijl Linda mij opnieuw beklom en haar tong diep in me stak. Dit gevoel werd opeens versterkt doordat ze haar middelvinger zo diep mogelijk in mijn poepgaatje probeerde te duwen. Nu ze er eenmaal een vinger in had stak naast haar middelvinger ook haar wijsvinger in mijn kontje. Door

de stuwende beweging van haar vingers die Linda diep in me stak en ronddraaide ging ik steeds zwaarder ademen en na een paar minuten had ik een nieuw hoogtepunt waarna ik ook helemaal uitgeteld neerviel terwijl ook Linda moe op me ging liggen. Door al het geil zaten we als Siamese tweelingen aan elkaar gekleefd.

Na een half uur kwam er weer enige beweging in ons en maakten we aanstalten om naar het kamp terug te gaan nadat we ons eerst in het meertje afgespoeld hadden. Alles bij elkaar was het een vermoeiende dag geweest met veel voldoening. Dit zou niet de enige dag zijn waarop we zo heerlijk met elkaar vrijden.

Iedere dag die vrij besteed mocht worden gingen we samen naar ons favoriete plekje bij het meer. Onze vakantie begon al aardig op zijn einde te lopen toen we van de leiding van het kamp te horen kregen dat er een overlevingstocht werd georganiseerd. Er moesten groepen gemaakt worden die op enige dagen afstand van het kamp gedropt werden met de opdracht zo snel mogelijk weer in het kamp terug te zijn. Elke groep moest uit vier personen bestaan. En naast Linda, Anja en ik kregen we nog iemand toegedeeld. Zo kwam het dat ook Dolly deel uitmaakte van ons groepje. Diep in ons hart vonden we dit jammer omdat we al plannetjes hadden gemaakt. Dolly paste eigenlijk helemaal niet bij ons. Ze kwam uit Engeland en ging daar naar de kostschool die haar helemaal gevormd had tot een eind achttiende-eeuwse victoriaanse madam. We hadden haar weleens gezien als we op een ‘vrije dag’ vroeg weggingen. Ze stond elke dag vroeg op en voerde dezelfde routine uit. Wassen, okselhaar scheren en tanden poetsen. Hierna trok ze zich terug totdat gegeten moest worden. Anja had toevalligerwijs een dag te voren onze drank voorraad aangevuld. Op de koude avonden in de bergen konden we ons dan toch wat opwarmen.

Twee dagen later stonden we bepakt en bezakt bij de uitgang van het kamp om weggebracht te worden. Na een halve dag rijden werden we midden in de wildernis uit de auto gezet met onze spullen, een kompas, een landkaart en de opwekkende mededeling “zoek het maar uit”. Toen het busje weg was deden we onze rugzakken om en we gingen op weg. Het was al laat in de middag toen het voorstel kwam om de tenten op te zetten en te gaan eten. We hadden onze twee tenten opgezet vlakbij een kabbelend beekje zodat we stromend water bij de hand hadden. Anja en Linda hadden ondertussen het eten klaargemaakt. Dolly en ik hadden ons bezig gehouden met de inrichting van de tenten. We besloten tijdens het eten dat ik samen met Dolly in de ene tent ging slapen, Anja en Linda namen de andere tent. Eigenlijk vond ik het wel jammer; ik zou vannacht mezelf moeten vermaken.

De volgende morgen werden we door de al vroeg brandende zon gewekt. Dolly was er het vroegst uit en was zich al aan het wassen en ‘scheren’ bij het beekje. Even later voegde Anja zich bij haar, natuurlijk in haar blootje. Misschien deed ze het om expres uitdagend te zijn of misschien was het onbewust, Anja strekte zich langzaam uit terwijl Dolly verongelijkt de andere kant op keek. Terwijl Dolly verder ging met het wassen van haar gezicht liet Anja zich languit in het stroompje vallen.

“Dan ben je tenminste gelijk goed wakker”, zei ze tegen Dolly. Deze wist niet goed wat ze moest zeggen. Anja zei.

“Heb je dat mesje nog nodig?” Dolly was klaar en knikte van nee.

“Mag ik het dan even lenen,” vervolgde Anja. Dolly gaf het scheermesje aan Anja die er tot grote ontsteltenis van Dolly haar schaamstreek mee begon te scheren.

“Het was weer nodig, het groeit net zo snel als gras en moet regelmatig geknipt worden”, zei Anja. Ze ging vakkundig te werk waardoor haar schaamstreek weer binnen een paar minuten glad was. Ondertussen waren Linda en ik het riviertje genaderd en zagen wat er gebeurde.

“Dus zo doe je dat”, zei ik. Ik had al eerder gezien dat ze geen haartjes had en wist nu hoe dat kwam. Geïnteresseerd vroeg Linda waarom ze dat deed.

“Gewoon omdat ik het lekker vind zo’n gladde snee te hebben”, zei ze. Gechoqueerd door wat ze hoorde en zag riep ze uit.

“Dit is toch niet normaal”, en tegen ons “zeggen jullie er nu eens wat van.” Linda gaf geen antwoord maar liep op Anja toe en vroeg of ze haar ook even wilde scheren. “Natuurlijk”, antwoorde Anja, “kom maar in het water”. Boos liep Dolly naar de tent, terwijl ik keek hoe Linda onder handen werd genomen. Eerst werd haar venusheuvel vakkundig ontbost. Daarna duwde Anja Linda’s benen wat uit elkaar om zo ook de haren tussen haar benen weg te halen. Toen Anja daar mee klaar was zoende ze het nu gladde heuveltje van Linda. Ze vroeg aan mij of ik ook nog wilde. Omdat het al aardig laat aan het worden was en ik toch nog wat huiverig stond tegenover het idee zei ik nee en volgden beide meisjes me naar het kamp waar Dolly alvast met opruimen begonnen was. Linda gleed met haar hand over haar gladde heuveltje en zei tegen me dat ik het zeker ook moest doen, “het is een heerlijk gevoel, net alsof je weer een klein meisje bent”. Anja gaf het mesje aan Dolly terug en bedankte haar met een kus en zei, dat het haar speet dat ze zo uitdagend had gedaan. Na gegeten te hebben gingen we weer op reis.

Omdat de zon rond het middaguur zo hard brandde besloten we enige tijd te rusten en zochten we verkoeling onder een grote kastanjeboom waaronder het mos in grote

hoeveelheden de wortels bedekte. We strekten ons uit en gingen op het koele mos liggen. Dolly zonderde zich wat af en ik volgde haar om een gesprekje aan te knopen. Een paar meter verder stond nog zo’n grote boom en we gingen daar onder zitten. “Waarom doen jullie zo gek?”, vroeg ze. Ik keek haar verbaast aan en antwoordde:

“Wat vind je gek dan?” Ze vertelde dat ze niet gewend was om blote meiden rond te zien lopen die elkaar nog betastten en zoenden ook. Lachend zei ik dat ik het de eerste keer ook wel vreemd vond, “Maar nu vind ik het heel gewoon”, vervolgde ik.

“Het zal wel door de vrije natuur komen” zei ze. Ik vroeg haar daar op of zij ook weleens van dat soort gevoelens had gehad. Ze vertelde dat ze op school met een jongen naar bed was geweest en dat hij haar erg vernederd had. Sindsdien had ze haar seksuele gevoelens aan de kant gezet.

Terwijl ze dit vertelde zag ik dat Anja en Linda zich van hun kleren ontdaan hadden en bij elkaar in de armen lagen. Ik zei tegen Dolly.

“Kijk nu eens tegenover ons, is dat nu vies en verderfelijk”.

“Ik vind eigenlijk van niet en als je diep in mijn hart kijkt zou ik het ook wel een keer mee willen maken”. Sandra keek Dolly eens aan en zei tegen haar.

“Laat je hartje dan eens zien”. Begrijpend wat er van haar verlangd werd opende ze haar bloesje. Ik haakte haar bh los en twee rijpe appeltjes vielen in mijn handen. Ze waren als smetteloos wit papier en haar tepeltjes waren zachtroze. Dolly keek beschaamd van haar weg en zag dat Anja en Linda inmiddels op elkaar zaten.

“Het is niets om je voor te schamen”, zei ik, terwijl ik ook mijn kleren uit begon te doen. Enige momenten later zaten we naakt naast elkaar en legde ik mijn arm om haar schouders en trok ik haar voorzichtig naar me toe. Dolly sloot haar ogen terwijl ik met mijn handen door haar haren ging en haar nek kuste. Ze opende haar ogen weer toen ik mijn mond om haar tepel sloot en er zachtjes aan begon te zuigen. Dolly liet nu ook alle remmingen van zich afglijden en nam een van mijn borsten in haar hand.

Ik merkte aan haar ademhaling dat ze van het zuigen genoot en legde voorzichtig mijn hand op haar met rossig haar begroeide vulva. Er ging een korte siddering door haar lichaam toen ik haar kittelaar stimuleerde. Ze stak hierop ook haar hand tussen mijn benen, die ik wat naar buiten deed zodat ze er gemakkelijker in kon. Het tempo werd steeds versneld, totdat we allebei bijna zover waren dat we klaar kwamen. Dolly’ s onderlijf schokte onder mijn pulserende vinger. Ze was ondertussen op me gaan liggen met haar hoofd tussen mijn benen. Haar tong flitste in en uit mijn gloeiende spaarpotje dat door al dat gelik kletsnat was geworden. Ook mijn climax bleef niet lang uit en even later lagen we voldaan naast elkaar uit te hijgen.

We liepen samen naar Anja en Linda die al bezig waren zich aan te kleden. Ze gaven Dolly allebei een innige kus op de mond en verwelkomden haar bij onze club. Nadat ook wij onze kleren hadden aangetrokken gingen we weer op pad. Het was pas laat in de avond toen we stopten. We hadden geen zin om de tenten op te zetten en omdat het ook zulk warm weer was besloten we om in de openlucht te overnachten.

We gingen eerst eten en daarna gingen we rond het vuur zitten en haalde Anja de flessen drank uit haar rugzak met de mededeling dat ze nu weleens lekker dronken wilde worden. Zo kwam het dat nadat de fles een aantal keren was rond gegaan iedereen weer wat los kwam en Linda begon te vertellen over ‘haar eerste ervaringen in de liefde’. Ze was nogal afgeknapt op wat jongens konden en vooral wilden doen.

“Maar zo’n lekkere lange staaf in me dat mis ik soms wel een beetje”, zei ze. Anja was nog nooit met een jongen naar bed geweest. Ze kon dus niet missen wat ze nog nimmer had meegemaakt.

“Daar valt wel wat aan te doen”, zei Linda en pakte een van de wijnflessen. “Deze heeft een lekkere lange hals, die past er vast goed in”, zei ze. Anja trok haar short uit en liet zich over de fles zakken die Linda onder haar had gezet. Anja had het spelletje nu wel door en terwijl Linda de fles op de grond hield schoof Anja over de fles op en neer. “Lekker hm…‚” zei Linda. “Weet je wat ook lekker is?” Ze trok de nu natte fles uit haar spleetje en duwde de kop ervan voorzichtig in haar nauwe kontgaatje.

Weer hield Linda de fles vast en nu stak ze een paar vingers van haar vrije hand in de nog zwetende kut van Anja die weer op en neer op de fles ging. De nu hijgende Anja had moeite overeind te blijven omdat ze alle spieren in haar onderlichaam gespannen hield en haar evenwicht moeilijk kon bewaren. Ze kwam, zoals gewoonlijk was bij Anja, hevig klaar. Anja trok de fles uit haar nu wat groter geworden poepgaatje en veegde ze in het gras schoon. Ik pakte een lege fles en vroeg of de meisjes de film Brandende Liefde kenden. Behalve Dolly, die in Engeland woonde, hadden ze de film allemaal gezien. Ik volgde nu het voorbeeld van Anja en Linda die allebei weer in hun blote kont zaten en trok mijn broek uit.

“Weet je nog wat die schilder deed toen hij Monique van de Ven wilde schilderen?”, vroeg ik.

“Hij dronk haar pies”, riep Anja enthousiast. Ik pakte de fles en schoof ze tussen mijn benen. Voorzichtig sturend richtte ik mijn straaltje in de fles. Toen ik klaar was gaf ik de fles door aan Dolly die nu ook begreep wat de bedoeling was. Toen alle meisjes klaar waren kreeg ik de fles weer, zette ze aan mijn mond en nam er een slok uit. Het gele water liep langs mijn mondhoeken en kin terwijl ik de fles in de groep door gaf. Toen de fles een keer rond geweest was, was ze al leeg. We waren nu echte vriendinnen die alles met elkaar aandurfden.

We zouden als een van de laatste groepen terug komen in het kamp, omdat we nogal wat ‘oponthoud’ hadden gehad. Nu de tijd gekomen was om afscheid te nemen besloten we nog eenmaal naar het meertje te gaan. Daar bleek de tijd jammer genoeg tekort voor en we moesten het laten bij een zoen en de belofte dat we elkaar hier volgend jaar weer zouden ontmoeten.

Ik ga nog steeds veel met mijn vriendinnen om en Dolly zie ik nu zeker drie keer per jaar. Met z’n vieren zorgen we dan voor een heerlijk feest.

A&M

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *