Afscheidscadeau

()

Twee weken geleden zijn we terug gekomen uit Spanje, waar we dit jaar op vakantie zijn geweest. In het hotel was een discotheek waar genoeg Spanjaarden waren die er op uit zijn vrouwtjes van alle nationaliteiten mee naar bed te krijgen, getrouwd of ongetrouwd. Veronique werd toen wij s’ avonds in de discotheek waren menigmaal ten dans gevraagd en had halverwege de avond een oogje op iemand laten vallen waar ze wel meer van wilde dan alleen dansen. Ze zag er heel seksy uit met haar lange avondjurk met dubbele split en laag decolleté. Kennelijk vond ze dat niet genoeg, want toen ze van de wc terug kwam, vertelde ze mij dat ze haar slipje had uitgetrokken. Toen de Spanjaard, die ze op het oog had, haar kwam halen toen er rustige muziek gespeeld werd, besloot ik ook om iemand te vragen en begaf me eveneens op de dansvloer.

De verlichting was sfeervol en op de dansvloer was het behoorlijk druk, kennelijk hadden ze allemaal op rustige muziek gewacht, om zodoende lekker tegen de vrouwtjes op te kunnen rijden. Ik zag na enig zoeken Veronique en zag dat de Spanjaard, met zijn handen haar billen aan het kneden was. Ik kon hem geen ongelijk geven, want Veronique heeft een heerlijk kontje. Ze had haar handen om zijn nek geslagen en drukte haar volle borsten met de harde, uitstekende tepels stijf tegen hem aan. Ik wist dat zij haar harde tepels geraffineerd tegen zijn torso wreef, om hem duidelijk te maken dat ze meer wilde als alleen maar dansen. Dat idee maakt me erg geil, want ik vind het juist zeer opwindend als mijn eigen vrouw genaaid wordt door een ander.

Na afloop gingen ze samen naar de plek waar we onze drankjes hadden staan en daar was het zoals gewoonlijk in dit soort gelegenheden, schemerig duister, zodat je niet zo in de gaten loopt, alleen de obers komen af en toe langs, iets dat het alleen maar spannender maakt. Ik bracht het vrouwtje waar ik mee gedanst had weg en ging bij Veronique en haar aanwinst zitten. Hij stelde zich voor als Leonardo en ik stelde mij ook voor. Hij sprak goed Engels en hij vroeg me of ik het niet erg vond dat hij zo veel met Veronique danste. Toen ik hem vertelde dat wij dat juist leuk vonden en dat we hier al eerder waren geweest, ontspande hij zich. Door de Spaanse sfeer die er heerste raakten we opgewonden en dat was nou juist onze bedoeling. Ik bestelde nog wat te drinken en Veronique liet zich helemaal tegen Leonardo aan hangen met haar hand op zijn dijbeen.

Hij keek mij aan en toen ik zei dat ik juist erg opgewonden raakte als ik Veronique zo bezig zag, liet hij zijn arm om haar schouder glijden, hij kon net bij haar heerlijke volle tieten komen, die strak in haar jurk zittend, goed tot z’n recht kwamen. Dat was trouwens niet zo moeilijk want de helft was onbedekt door het gewaagde diep uitgesneden decolleté. Het bedekte deel liet echter nog genoeg over om over te kunnen fantaseren. Ik zag dat een behoorlijke bult in zijn broek ontstond toen hij het kettinkje van haar tepelklemmen ontdekte, wat alleen opviel als je over haar jurk streek met je handen. Ik stelde me voor hoe het zou zijn als hij haar een beurt gaf, want dat zou die avond heus wel gebeuren.

Leonardo vertelde dat hij hier samen met een vriend was en of het bezwaarlijk was dat hij ook bij ons aan tafel kwam zitten. Zijn vriend was een vent die een stuk groter was dan hij en erg donker. Hij stelde zich voor als Ricardo en ging aan de andere zij van Veronique zitten. Ricardo vroeg Veronique mee om te dansen en Leonardo vertelde toen tegen mij dat Ricardo zeer zwaar geschapen was. Dit wond mij al weer erg op en ik zag het helemaal voor me Veronique tussen twee van deze geile kerels! Toen ze terug kwamen keek Veronique erg hitsig uit haar ogen en zei dat ze veel zin had. Ik keek haar aan en vroeg of ze het hier in de discotheek wilde doen.

“Zou je dat leuk en geil vinden” vroeg ze. Alleen van het idee kwam ik al bijna klaar en zei dat ik dat wel zou willen zien.

“Wacht dan even,” en ze ging naar het toilet. Toen ze terug kwam zag ik in haar jurk haar tepels stijf tegen de stof aandrukken en wist dat haar ‘tepelklemmen’ hard in haar tepels knepen en dat ze iets zwaars aan het kettinkje had gehangen. De linker split van haar jurk liep door tot voorbij haar taille waardoor iedereen kan zien dat ze geen slipje aanhad. Toen ze voor onze tafel stond schoof ze haar jurk iets verder open waardoor we haar kaal geschoren kutje konden zien. Tot mijn grote geilheid zag ik de achterkant van haar vibrator tussen haar dijen zitten.

“Gaan jullie mee naar de bar” vroeg ze, iets wat we ons maar een keer lieten vragen. “Gaan jullie maar zitten ik blijf wel voor jullie staan” zei Veronique en maakte terwijl een extra knoopje van haar decolleté los. De bovenkant van haar stijve tepels en een klein stukje van de ‘tiet knijper’ werd zichtbaar. “Vinden jullie dit geil” vroeg ze, terwijl ze bij Ricardo over de gigantische bobbel in zijn broek wreef. “Jij, grote tamp! Speel met het speeltje tussen mijn benen” zei ze met een van geilheid trillende stem. Terwijl Ricardo de hete kunstlul in haar op en neer bewoog sloeg ze de jurk zover open dat we precies konden zien hoe die grote plastic lul in haar kale, natte kut schoof tot hij er geheel in dreigde te verdwijnen, ik wist dat die staaf vijfentwintig centimeter lang was. “Mag ik jouw jasje even lenen” vroeg ze aan Leonardo. Ze sloeg het jasje los over haar schouders en bukte geil kreunend iets voorover zodat haar tieten goed door Leonardo te zien waren in haar openstaande jurk.

“Haal ze er uit, door aan mijn ‘tietketting’ te trekken” zei ze hijgend, “met jouw jasje om kunnen jullie er mee spelen zonder dat het opvalt.” Leonardo pakte het kettinkje en trok met een ruk haar tieten uit de jurk, met een onderdrukte kreet kwam ze voor de eerste keer klaar. Terwijl Ricardo nu met twee handen bezig was met Veronique haar kale spleet begon Leonardo haar tieten te masseren hij keek echter wel steeds om of de barkeeper er niet aankwam, immers op openbare seks stonden in zijn land zware straffen. Hij keek naar mij en vroeg hoe hij aan haar tepels kon zuigen, immers de ‘tepelklemmen’ zaten in de weg. Geil als ik was, door de dingen die mijn vrouw deze twee mannen liet doen kwam ik op een idee.

“Laat mij maar even” terwijl ik dit zei schoof ik Leonardo aan de kant en liet Ricardo de grote kunst lul uit haar natte neukgleuf halen. Mijn vrouw keek me aan en ik zag aan haar ogen dat ze erg opgewonden was. Ik fluisterde in haar oor. “Eens kijken hoe ver je durft te gaan”, terwijl haalde ik de tepelklemmen los en schoof haar split iets verder open, zacht trok ik een schaamlip naar buiten en zette de klem vast. Veronique kreunde zachtjes ze wist niet wat ik van plan was. Zacht trok ik aan de ketting en liet de twee heren zien hoe haar schaamlip open trok. De ketting achterom haar dijen heen slaand, fluisterde ik in haar oor “eens kijken of je straks nog dansen kan zonder vier keer klaar te komen.” Ik trok de ketting aan en maakte hem vast aan haar andere schaamlip. Ik trok haar jurk-split iets verder open en liet Ricardo en Leonardo zien wat ik gedaan had. Ricardo kreunde schor; “oh wat geil”.

Veronique deed haar benen iets van elkaar waardoor de ketting strak trok, ze spreidde ze nog iets verder en nu zag je dat haar heerlijke kut als een bloem open ging waardoor het natte roze vlees van haar kale kutje zichtbaar werd. Leonardo schoof op de barkruk heen en weer en een natte plek ontstond in zijn strakke jeans.

“Ah… kom je daar al van klaar lekkere knul?” Zei mijn vrouw.

“Jij geil wijf is niets jou dan te gewaagd?” Vroeg hij.

“O, ik begin nu pas echt geil te worden. Zullen we gaan dansen, dan kun je er aan denken dat bij iedere stap die ik neem mijn lippen uit elkaar getrokken worden”. Ze duwde haar heerlijke borsten terug in haar jurk, gaf het jasje terug en wilde samen met Leonardo naar de dansvloer lopen.

“Wacht even” zei ik. Ik haalde mijn ‘penis sleutelhanger’ uit mijn zak en haakje het klipje aan het kettinkje vast; trok het iets omhoog en duwde de 3 cm lange minipenis in haar kontgaatje. “Zo ga jij maar lekker dansen, dan bedenk ik intussen weer iets geils voor je” zei ik “als ze moet kreunen of als ze klaar komt op de dansvloer druk haar mond dan stijf tegen je aan Leonardo, anders valt het teveel op.”

Ricardo en ik keken toe hoe ze met kleine stapjes naar de dansvloer liepen en op een schuifel plaatje begonnen te dansen. Al gauw zag ik Veronique haar mond tegen zijn schouder drukken en wist dat ze klaarkwam. Ik stelde me voor hoe bij iedere stap die ze deed, hoe klein ook, haar schaamlippen open gingen en de ‘sleutelhanger’ in haar anus getrokken werd. Na ongeveer 5 minuten en drie orgasmes kwamen ze terug naar de bar. Leonardo ging weer zitten en ik zag dat zijn lul als een grote bobbel weer in zijn jeans zichtbaar was. Ik wees mijn vrouw er op maar die had zich inmiddels tot Ricardo gekeerd en wreef zachtjes over zijn kruis waar een kloppende bult zichtbaar was. Langzaam trok ze de rits van zijn broek open en haalde de dikke grote lul een klein eindje uit zijn onderbroek. Ricardo hield haar tegen en zei “niet hier ik ben bang, laten we het bij mij thuis doen.”

“Nee,” zei Veronique, “of hier of niet” en streelde zachtjes zijn eikel die uit zijn broek stak. “Je hoeft niet bang te zijn niemand ziet het, ik sta er toch voor?” Ricardo staakte zijn verzet en liet Veronique haar gang gaan. Langzaam haalde ze zijn kloppende lul steeds verder uit zijn broek terwijl ze hem zachtjes bleef aftrekken, plotseling haakte ze zijn slip onder zijn ballen en werd zijn lul in zijn volle lengte zichtbaar voor Leonardo en mij. Door het weinige licht aan de bar glom toch zijn dikke eikel en kon je de werkelijk zeer grote lul duidelijk zien.

“Oh wat is hij groot en dik” zei Veronique en trok het vel hard diep over zijn lul zodat zijn lul stond te schokken buiten zijn broek. Dit werd nog versterkt doordat de slip zijn ballen stijf omhoog gedrukt hield. Ricardo kreunde van genot en opeens wist ik wat mijn vrouw moest doen.

“Ricardo wil vast ook wel even met je dansen” zei ik. Mijn vrouw keek me vragend aan want ze dacht nu eindelijk eens met deze gigantische pik te mogen spelen. ”Wacht maar” zei ik en ging achter haar staan. “Doe je benen eens iets verder van elkaar” ze had dit nog niet gedaan of ik tilde haar op en schoof haar opengetrokken kut langzaam over de zware dikke lul heen. Toen hij er helemaal in zat stond ze weer met beide benen op de grond. Maar, zat ze vast gespietst op de lul van Ricardo. Deze wist niet hoe hij het had en keek verward naar mij, “ga dansen zo gauw er een lambada gedraaid wordt kerel, of ben je bang dat dat ze het kunnen zien?”

Mijn vrouw keek naar beneden en zei. “Oh wat geil ik voel zijn pik diep in me, maar voor de buitenwereld lijkt het net of we dicht tegen elkaar aanstaan.”

“Klem je kut om zijn lul schat en dans naar de vloer, dans net zo lang met hem tot hij klaar komt en zijn zaad in je schiet schat”, zei ik tegen Veronique. “Gebruik je kutspieren om hem tijdens het dansen in zijn lul te knijpen dan moet het met één plaatje wel bekeken zijn” was mijn commentaar. Ze lachte en trok Ricardo aan zijn lul mee naar de dansvloer. Door haar neukgleuf samen te trekken zat zijn lul muurvast en moest hij wel mee schuifelen. Tijdens de dans zagen we Ricardo een steeds roder hoofd krijgen en hij leunde zwaar op Veronique. Ik wist wat er aan de hand was, hij was klaar gekomen maar mijn geile vrouw liet zijn lul niet los en bleef met haar kut zijn lul kneden. Dit ook om te voorkomen dat zijn neukstaaf uit haar kut zou glippen. Langzaam danste ze terug naar de bar en ging daar op haar tenen staan zodat de inmiddels slappe pik van Ricardo uit haar kut kon glippen.

“Hij kwam na vier tellen al klaar, maar ik ben niet gestopt, ik wilde de hele plaat uitdansen want zo’n geil idee heb je nog nooit gehad” zei Veronique tegen mij. Ik begreep dat ze zelf meerdere malen klaar gekomen was maar er nog steeds niet genoeg van had.

“Wat wil je drinken” vroeg Leonardo.

“Doe maar iets sterks” zei Veronique terwijl ze zachtjes tegen zijn knie begon te rijden via de split van haar jurk. Ik zag dat ze haar benen iets gespreid hield waardoor haar lippen dus open getrokken werden, daardoor moest haar, ongetwijfeld gezwollen klit, dus over zijn jeans wrijven. Het idee alleen al maakte me nog geiler dan ik al was en mijn fantasie begon te werken.

“Ober mag ik een cola van U?” Toen de Cola gebracht was riep ik mijn vrouw en doopte mijn vingers in het glas Cola. Via haar split wreef ik met mijn ‘Cola vingers’ zacht over haar dikke klit die duidelijk voelbaar tussen haar lippen uitstak. Kreunend leunde ze op me en maakte allerlei geile geluiden. De man naast me keek op van zijn drinken en begreep natuurlijk niet wat er aan de hand was. “Ze heeft kramp” zei ik zo onschuldig mogelijk en de man keek weer voor zich uit alsof er niets aan de hand was.

“Wat ben jij geraffineerd” kreunde Veronique in mijn oor, ik kneep hard in haar klit en voelde het kettinkje spannen. Ik begreep dat de kleine lul diep in haar anus gedrukt werd en dat ze voor de zesde keer klaar kwam. Veronique ging schaamteloos met haar benen wijd uit elkaar staan en sloeg haar jurk iets open waardoor ik haar opgerekte schaamlippen kon zien. Ik vroeg haar of ze genoot en kreeg te horen dat ze nog lang niet van plan was om op te houden.

“Ik wil meer maar niet meer hier en ook niet meer met deze Spanjaarden.” We namen afscheidt van Leonardo en Ricardo en verlieten de discotheek van het hotel. “Ik wil me even verkleden want het sperma zit op mijn jurk, bovendien is voor mijn plannetjes deze jurk niet zo geschikt” zei Veronique. In onze hotelkamer stapte ze met een beweging uit haar jurk waardoor ik haar goddelijke lichaam in volle glorie voor me zag. Tergend langzaam deed ze haar benen wijd en haalde het ‘tepelkettinkje’ los van haar opgezwollen roze schaamlippen. Terwijl keek ze schuin omhoog naar mijn gezicht om te kijken wat voor reactie dat opleverde van mij.

“Zo geil heb ik je amper gezien sinds ik je ken” sprak ze met een hese stem. Ze stond op en liep naar de badkamer, ze kwam terug met een grote bus haarlak en vroeg of ik haar even wilde helpen. Hulpvaardig als ik altijd ben met dat soort dingen deed ik dat natuurlijk graag.

“Wat wil je dat ik doe?” Ze ging op haar rug liggen en duwde met haar armen haar tieten naar binnen waardoor ze bol en strak werden.

“Spuit de haarlak op mijn borsten maar laat mijn tepels vrij, spuit net zolang door tot de bus leeg is” zei ze. Nadat de lak opgedroogd was haalde ze langzaam haar armen weg en tot mijn grote opwinding bleven haar tieten als overrijpe vruchten recht overeind staan, omhoog geduwd en bol.

“Wat ben jij van plan” hijgde ik.

“Dat zal je wel zien geile stier van me” en ze liep weer naar de badkamer. Na tien minuten ongeduldig te hebben gewacht kwam ze weer binnen, oogverblindend mooi. Ze had een strak truitje aan die als een tweede huid om haar bovenlichaam zat, de split aan de voorkant liep door tot aan haar navel en een deel van haar bruine tepels was net zichtbaar. Ze draaide zich om en tot mijn verbazing was het een truitje zonder rug.

“Hoe blijft dat zitten” vroeg ik, ze lachte en zei verder niets, ze streek over haar los vallend plooirokje dat op haar dijbeen al stopte en liet speels zien dat er een split inzat tot op haar taille, hier werd het rokje met een stukje klittenband bij elkaar gehouden.

“Voor het gemak” zei ze en lachte geil.

“Ik wist niet dat je dat had”

“Nee? Ik heb zo vaak gedroomd van seks op straat dat ik dit rokje er thuis speciaal voor gemaakt heb” zei mijn vrouw tot mijn verbazing. Ze stopte terwijl een aantal dingen in haar tasje waaronder twee van haar lievelingskettingen. Ze pakte een korte broek en zei “deze moet je aandoen schat ik heb voor deze gelegenheid alleen de voering uit je zakken geknipt zodat ik er ook makkelijk bij kan straks.”

Na me ook omgekleed te hebben verlieten we ons hotel om verder te gaan waar we in de disco mee gestopt waren. We liepen naar de auto en stapten in. Ik zag dat ze haar rokje naar achteren deed waardoor ze op met haar naakte huid op de koele leren bekleding kwam te zitten. De split stond helemaal open en ik kon haar linker dijbeen bewonderen. Na ongeveer 2 minuten vroeg ze of zei schakelen mocht, verbaast stemde ik in. Ze deed echter iets heel anders dan ik gedacht had, ze schoof een been tussen mijn been door en kwam zo met haar voet bij het koppelingspedaal toen liet ze zich langzaam zakken. Mijn lul steigerde mijn broek haast uit toen ik begreep dat de versnellings pook inmiddels al in haar kut moest zitten.

“Oh” hijgde ze. “Hij zit er tot mijn baarmoeder in, kun je nu een hobbel weggetje opzoeken schat.” Ik remde en met een kreun van genot schakelde ze van drie terug naar zijn twee door met haar kut stevig in de pook te knijpen en haar lichaam de juiste beweging te laten doen. Op de slechte weg waar we nu reden wipte ze automatisch stevig over mijn versnellingspook heen en weer waardoor haar kut vocht langs de pook naar beneden drupte. Zich met een hand ondersteunend, greep ze met haar linkerhand naar mijn broek om mijn kloppende lul uit zijn veel te klein geworden behuizing te bevrijden. Tot mijn verbazing gebruikte ze niet de normale sluitingen maar was hij ook voorzien van klittenband, waardoor met een simpele ruk mijn lul bevrijd werd. Ruw trok ze mijn vel geheel over mijn eikel heen, waardoor mijn glimmende eikel nog verder opzwol.

“Zo nu heb ik twee poken” kreunde ze en schakelde mijn lul en de pook in zijn drie. Al wippend naderden we een café met een terras waar een paar mensen rustig wat zaten te drinken.

“Stop schat. Ik heb dorst, krijg ik hier iets te drinken van je.” Terwijl ik de auto probeerde te parkeren schoof ze haar kletsnatte kut langzaam van de pook af, waarna ze rustig mijn kloppende lul terug deed in mijn broek propte en de klittenband weer vast maakte. We liepen het terras op, bestelde wat te drinken en namen plaats aan een van de tafeltjes die op het terras stonden. Veronique kwam dicht naast me zitten en ik zag dat ze een rol plakband in haar hand had.

“Wat wil je daarmee” vroeg ik zacht.

“Wacht jij maar af lekkere geile pooier van me, als je denkt dat je de enige bent die geile dingen kan bedenken heb je het mis.” Ze trok aan mijn broekspijp en ook deze liet zich gemakkelijk openen. Via de ontstane opening trok ze mijn lul naar buiten en duwde hem tegen mijn been aan, met het plakband bond ze hem toen stijf tegen mijn been aan waarna ze doodleuk mijn broekspijp weer dicht maakte. Net op tijd want een meisje van een jaar of twintig, op hoge hakken en een heel kort zwart jurkje, kwam onze drankjes brengen. Ze keek opvallend lang naar de onnatuurlijk bolle, strak staande tieten van mijn vrouw en begon licht te blozen toen ze zag dat ik glimlachte.

“Verder nog iets” vroeg het aantrekkelijke meisje?

“Ja, heb je ook schepijs met de slagroom in een apart bakje?” Terwijl ze de bestelling opschreef liet ze het papiertje vallen wat onder de tafel terecht kwam, terwijl ze bukte liet ze me expres in haar jurkje kijken waar ik twee stijve tepels op twee mooie borsten kon bewonderen. Toen ze overeind kwam, had ze opeens een geile blik in haar ogen wat me verwonderde want zo snel kon ze toch niet geil worden. Of wel soms. Veronique lachte toen ze mijn verbaasde blik zag en fluisterde in mijn oor.

“Ik heb je lul vast geplakt aan je been, maar wel zo dat je glimmende eikel tot aan de rand van je broekspijp komt, dat zag ze vandaar die opwinding van het vrouwtje.” Ik voelde aan mijn dijbeen en merkte dat mijn eikel zelfs iets uitstak, geen wonder dat ze opgewonden raakte, zoiets had ze waarschijnlijk nog nooit mee gemaakt. Even later kwam het meisje terug met de bestelling. Opvallend genoeg ging ze aan mijn kant staan en boog voorover om het ijs bij Veronique neer te zetten. Haar strakke tepels schuurden ‘per ongeluk’ over mijn schouder terwijl ze dit deed. Toen ze rechtop wilde gaan staan verloor ze haar evenwicht en zocht steun. Precies met haar hand op mijn vastgeplakte tamp.

“Oh, sorry” fluisterde ze maar haalde haar hand slechts langzaam weg.

“Kom eens aan mijn kant staan” zei mijn vrouw en voor het verbaasde meisje goed en wel naast haar stond sloeg ze haar rokje open waardoor haar haarloze kut duidelijk zichtbaar werd. Het meisje keek er gefascineerd naar. Veronique deed haar benen wijd zodat haar natte kut wijder op kwam te staan en het meisje het roze vlees zag glimmen. Ik zag haar tepels in een seconde twee keer zo hard worden en wist dat ze dus ook op vrouwen viel. Terwijl ze naar die kale kut bleef staren vroeg mijn vrouw of ze van ijs hield. Ze stammelde van ja en voor haar verbaasde ogen duwde Veronique een bolletje met ijs in haar kale kutje “je weet waar het zit als je trek hebt kun je het nu opeten.” “Straks, straks als het mag” kreunde het pittige vrouwtje “Ik moet nog een half uur werken.” Terwijl ze dat zei verdween er een hand van Veronique onder het jurkje en met een ruk trok ze het slipje stuk. Met de andere hand pakte ze een klodder slagroom en smeerde dit in het kruis van het meisje. “Als geheugen steuntje” glimlachte mijn vrouw, terwijl ze haar dijbeen en kut weer bedekte met haar rok. Geschokt liep de jonge vrouw weg, zichtbaar opgewonden van deze ongewone sexy ervaring. Mijn vrouw had misschien een knap jong vrouwtje versierd, “als die over een half uur terug komt dan kunnen we een hoop met haar doen” fluisterde mijn geile teef.

Een hand verdween onder haar rokje en kwam terug met een lik ijs er aan, ze hield hem voor mijn mond en gretig likte ik het ijs van haar vinger. Het meisje, wat net langs liep keek geil naar mijn tong die het ijs van de vinger likte. Toen ze terug liep hield Veronique haar staande en gaf haar een tepelklem kettinkje en een tube met zalf.

“Klem deze om die harde tepels van je en smeer die zalf op je borsten en schaamlippen anders hoef je straks niet bij ons te komen zitten” commandeerde ze de jonge vrouw. Verward stopte ze de dingen in haar schortje en liep verder. Geil keek Veronique naar me en zei; “die komt dekhengst van me ze is al in extase.” De crème wist ik, veroorzaakt meestal een verdubbeling van de lustgevoelens maar een verviervoudiging kwam ook voor. Ik hoopte maar dat de tepelklemmen haar lustgevoelens verder zou aanwakkeren en niet dat door de extra gevoeligheid de pijn zou gaan overheersen. Maar als ze echt zo geil was als mijn vrouw dacht zou haar kut kletsnat worden en zou ze al drie keer klaar komen voordat ze bij ons aan tafel kon komen zitten. Het tweede effect van de crème schoot me te binnen en ik werd alweer geil van het idee dat ze al haar remmingen kwijt zou raken. Dat bood immers ongekende mogelijkheden! Voor haar gold maar een ding. Zo vaak en zo intens mogelijk klaar komen, het hoe en waar werd onbelangrijk.

Na ongeveer 10 minuten kwam de knappe serveerster naar onze tafel lopen, haar zwarte jurkje en dienstschort waren verdwenen en ze had nu een soort hele strakke jurk aan die als een tweede huid om haar goddelijke lijf spande, de jurk was voorzien van allerlei ritssluitingen en zat zo strak dat de tepelklemmen en het kettinkje wat er tussen zat duidelijk zichtbaar waren. Ze keek zichtbaar geil maar ook schichtig in de het rond en vroeg mij of we ergens anders naartoe konden gaan. Ik zag dat de binnenkant van haar dijen aan elkaar plakten van haar kut vocht.

“Zijn die ritsen echt” vroeg Veronique.

“Ja, die zijn echt open te doen” antwoordde ze met hese stem. Veronique riep het goddelijke wezentje bij zich en zonder pardon deed ze een rits op haar ene tiet open, de volle rijpe vrucht kroop in slow motion naar buiten met de tepelklem er aan vast. Voorzichtig maakte ze de klem los, rekening houdend met de extra gevoeligheid die door de crème opgewekt werd.

“Hoe heet je eigenlijk” vroeg ik terwijl ik het geile gedoe aandachtig volgde.

“Vera” antwoorde ze, terwijl ze zo ging staan dat iedereen buiten ons tafeltje alleen haar rug kon zien. Veronique had niet stil gezeten en had de andere volle tiet inmiddels ook uit zijn strakke verpakking gehaald. Daar stond ze met haar volle borsten die door de open ritsen opgezwollen naar buiten staken. Veronique trok het kettinkje voorzichtig uit haar jurk en maakte toen de klem weer vast aan de andere tepel.

“Duw je tieten weer naar binnen” zei ze. Met veel moeite slaagde ze er in haar volle, strak staande borsten weer terug te duwen in haar tweede huid. Er was nu echter een klein maar belangrijk verschil. De tepelketting hing nu aan de buitenkant van haar perfect passende jurk. Veronique keek naar mij en gaf hiermee te kennen dat we weg konden gaan. Ik ging staan en voelde opeens dat mijn pik haast uit mijn kruis scheurde, ik was vergeten dat hij aan mijn dij vastgeplakt zat. Kreunend van wellust bleef ik staan om het gevoel op me in te laten werken. Met een geile lach op haar gezicht stond ze ook op en vroeg of ik Vera de weg wilde wijzen naar de auto. Ik wilde al voorop gaan lopen toen mijn vrouw zei.

“Waarom denk je dat ik die ketting uit haar jurk heb gehaald?” Ik pakte de ketting en trok Vera achter me aan naar de auto. Veronique en Vera gingen achterin zitten, ik achter het stuur. “Ik ga haar voor bereiden op een terrasbezoek aan het strand.” In mijn spiegel zag ik dat de dikke tieten weer uit hun schuilplaats waren gehaald en zag de tepels super strak naar me kijken. De ritsen op haar dijbeen werden open geritst en de rits in het midden ging open tot aan haar navel. Door de kleine ritsen reeg ze het tweede kettinkje met klemmen en deze werden aan haar opgezwollen schaamlippen bevestigd nadat de lus van deze ketting door de bovenste ketting gehaald was. Ik begreep wat de bedoeling was, als ze straks moest gaan lopen zou bij iedere stap die ze maakte de klemmen op haar tieten aangetrokken worden en haar geile gezwollen schaamlippen zouden ver naar boven getrokken worden waardoor deze langs haar klit bewogen, in mijn verbeelding zag ik haar bij iedere stap een keer klaarkomen.

“Zo dat is in orde, nu mag je even met mijn tieten spelen tot we bij het centrum zijn” dit liet de super geile Vera zich maar één keer zeggen, met een gebaar waaruit bleek dat ze hierin veel ervaring had viste ze een tiet van Veronique uit diens bloes.

“Oh! Wat is hij hard en bol wat heb je er mee gedaan?”

“Er zit haarlak op schatje waardoor het lijkt of er constant iemand in mijn tieten knijpt, speel er mee en lik mijn spenen.” Na een paar seconden op de tepel gezogen te hebben keek Vera naar de reactie, terwijl ze keek blies ze zacht tegen de tepel en deze zwol zover op dat ik mijn ogen haast niet kon geloven, ruim drie centimeter in doorsnee en minstens twee centimeter hoog stonden haar tepels mij aan te staren. Door de lak om de rest van haar bosten heen kon de geilheid maar op een plaats naar buiten. Zacht begon Vera aan de gigantische tepels te draaien en te trekken, ik zag ze verder opzwellen. Het leek wel of er een speen opgeplakt zat zo dik werden haar tepels. Ik noemde het vroeger in mijn geilheid wel eens spenen maar nu zag ik dat het in werkelijkheid ook echt spenen konden worden en wat voor spenen.

“Ga door” kreunde Veronique terwijl ze uit haar tas twee metalen sluitringen haalde, “knijp deze vast om mijn tepels dan blijven ze zo groot”. Vera knelde de ringen snel om haar tepels omdat ze zag dat we bijna bij het nog redelijk drukke strand waren. Kreunend schoof ze de stof weer over haar borsten heen. De tepels waren zo dik dat er ruimte ontstond tussen haar tepels en haar stijve borsten, in de juiste stand zou straks iemand haar tieten praktisch geheel kunnen bewonderen, haar tepels leken wel kleine tentstokken als ik er van de zijkant naar keek. Ik parkeerde de auto langs de kant van de weg en hielp de beide dames uitstappen. Ik hoorde Vera kreunen bij de eerste stappen die ze deed. Door al die fantastisch geile dingen liep ik al bijna drie uur met een dikke stijve pik, waar zou het record op staan? De dames gaven me een arm en we liepen gedrieën rustig over het stoep langs het strand. Mijn Veronique vroeg me of ik eigenlijk wel wist waarom ze mijn lul aan mijn been geplakt had zodat mijn eikel recht naar beneden keek. Ik zei dat ik het niet wist waarop ze antwoordde dat ik op die manier een constante erectie hield maar toch niet kon klaar komen.

“Straks weet ik nog een manier maar niet eerder dan als ik zie dat je ballen op knappen staan. Als we ons bezig gaan houden met jouw paal zal je iets beleven wat je nog nooit met mij of enig andere geile meid hebt meegemaakt.” Terwijl we daar langzaam liepen werden er af en toe bewonderende blikken onze kant uit geworpen, immers twee goddelijk mooie vrouwen, sexy gekleed waarvan de een twee stijve, bolle tieten uit haar blouse liet puilen en waarop duidelijk de tepels zichtbaar waren en een tweede met een jurk die als een tweede huid alle vormen liet zien, waarop bovendien twee kettinkjes hingen op plaatsen waar de fantasie heel wat bij kon denken. Of ze ooit de waarheid konden vermoeden betwijfelde ik. Vera stopte opeens met lopen en leunde zwaar hijgend op mijn schouder.

“Oh…oh… ik kom klaar” kreunde ze. Ik trok aan de twee kettinkjes en een siddering van intense opgefokte geilheid trok door haar lichaam, waarbij ik haar volle tieten op en neer zag gaan, hierdoor werden ook haar schaamlippen verder open en dicht getrokken wat een gilletje van genot tot gevolg had. “Ik wil ergens even zitten” hijgde Vera. We liepen naar een strandtentje wat in het donker nog net zichtbaar was en gingen op het bijna lege terras achter een tafel zitten. Veronique boog over me heen en deed de middelste rits ter hoogte van Vera’s kruis helemaal open tot aan haar navel en duwde de losse stukken terug onder de strakke rok. De nu ontstane omgekeerde V vorm liet haar dijen en natte kruis volledig bloot, de natte klemmen aan haar roze schaamlippen glommen zacht in het weinige maan licht terwijl ik hiernaar keek, trok Veronique de klittenband van mij broek los waardoor ik zonder broek op de stoel kwam te zitten. Ze haalde de plakband los en mijn lul sprong als een losgelaten veer recht overeind.

“Vera pak zijn lul en trek hem zover als je kunt omhoog” sprak mijn vrouw. Zelf pakte ze mijn ballen met de ene hand en trok deze ver naar voren. Mijn zak stond strak gespannen. Met haar andere hand pakte ze een stalen sluitring en klikte deze dicht om mijn zak aan de onderkant van mijn kloppende pik.

“Zo nu kun je drie keer zo lang neuken zonder dat je klaar komt” fluisterde ze. Vera keek supergeil naar mijn pik die inmiddels wel vijfentwintig centimeter lang was en de dikte van een komkommer benaderde.

“Die wil ik in mijn kut hebben, mag ik er op gaan zitten,” vroeg ze geil aan Veronique. “Wacht even tot de ober langs is geweest dan gaan we er met z’n drieën pas echt tegenaan” Ze had dit amper gezegd of de ober kwam aanlopen. Veronique bestelde de drankjes en vroeg om veel ijsblokjes in verband met het warme weer, terwijl lette ze goed op of de ober zag dat twee van de drie personen met ontbloot onderlichaam aan de tafel zat maar hij reageerde totaal niet zodat Veronique tevreden vaststelde dat hij niets kon zien. Toen de drankjes kwamen viste ze een ijsblokje uit de drank en duwde deze in haar kut. Hetzelfde deed ze ongevraagd bij Vera.

“Daar worden onze kutjes lekker strak van” was het commentaar terwijl ze een ijskoud blokje tegen mijn ballen aan drukte, mijn pik klopte en groeide zo mogelijk nog verder. Vera hield het niet meer en ging met gespreide benen over me heen staan en liet haar wijd openstaande schaamheuvel langzaam over mijn lul zakken. Het samengetrokken kutje gleed langzaam over mijn hete paal tot hij er tot de sluitring in verdwenen was. Langzaam zonder op te vallen begon ze op mijn paal op en neer te schuiven. Mijn ballen kookten maar mijn hete sperma kon er door de sluitring niet uit. Vera voerde het tempo op en begon nu duidelijk op en neer te bewegen. Veronique boog voorover en vond moeiteloos haar dikke klit. Als een kleine pik stak hij tussen haar schaamlippen uit. Hard begon ze over de klit te wrijven waardoor Vera direct klaar kwam met een diepe steun zakte ze tot het uiterste puntje over mijn lul naar beneden en bleef zo uitgeput aan mijn kloppende lul gespietst zitten.

Veronique liet haar echter niet met rust en trok de ritsen van haar borsten open. De hevig opgezwollen tepels sprongen uit hun kooi en stonden strak vooruit. Als nu de ober terug zou komen moest hij blind zijn om niet te zien waar we mee bezig waren, hij was echter binnen en liet ons verder met rust. Veronique ging staan en begon aan de bovenste ketting Vera van mijn lul af te trekken wat een protestkreet van Vera opleverde, want zowel haar tepels als haar schaamlippen werden vrij hard naar boven getrokken de overgevoeligheid van haar genotsdelen zouden pijn gaan doen als ze niet precies deed waar de ketting haar toe dwong, namelijk van mijn pik afstappen. Ze probeerde met haar kut spieren mijn pik vast te houden waardoor haar tepels ver naar boven werden getrokken en maximaal uitgerekt werden. Ze gaf zoveel weerstand dat ik begon te vermoeden dat Vera ook niet vies was van SM. Toen mijn pik eindelijk uit haar schede sprong kreunde ze teleurgesteld. Ze boog voorover en schoof met haar mond over mijn stam. Verder en verder schoof mijn pik in haar mond tot ik mijn eikel helemaal achter in haar keel voelde, met een kort stootje duwde ze echter door en mijn eikel gleed verder haar keel in. Ik pakte de ketting die aan haar tieten vast zat en begon er aan te trekken en dwong haar zo om mijn hete pik steeds verder op te eten. Geil pakte Veronique de omlaag wijzende tieten van Vera en begon er in te knijpen, met een laatste ruk aan haar overgevoelige tepels verdween mijn vijfentwintig centimeter lange lul tot aan de sluitring van mijn pik in haar keel.

Terwijl Vera me rustig aan het pijpen was vond ik dat het tijd werd om mijn eigen vrouw nu ook eens goed onderhanden te nemen. Omdat ze vooroverboog om Vera haar tieten te kunnen kneden kon ik makkelijk bij haar tieten komen, ik trok dan ook met een ruk haar blouse open waardoor haar tentstokken in de openlucht kwamen te staan. Met mijn vinger begon ik tegen haar onnatuurlijk ver opgezwollen tepels te tikken. Veronique kreunde en ik wist dat ze van uiterst genot een keer klaarkwam. Wat super gevoelig moesten haar tieten inmiddels zijn, dat ze hiervan direct al klaarkwam. Ik pakte een tepel tussen mijn duim en wijsvinger en begon aan haar tepel te draaien, haar lijf begon te sidderen en maakte ongecontroleerde bewegingen waardoor ik onwillekeurig harder ging knijpen en draaien.

“Mijn kut… mijn kut. Speel met m’n kut en klit” kreunde ze. Ik keek of er mensen in de buurt waren en trok toen de klittenband van haar rokje los. Nu zag ik ook waarom haar blouse zo perfect strak bleef zitten, hij zat met twee minuscule clips vast aan de bovenkant van haar schaamlippen, waardoor haar kale kutje strak dicht getrokken werd. Ik moest moeite doen om twee vingers tussen haar roze vlees te wringen zo strak stonden haar lippen tegen elkaar aan getrokken. Haar kutschacht was door alle extase echter zo uitgezet dat mijn twee vingers de randen niet eens meer raakten. Met veel moeite wrong ik nog twee vingers door de strak gespannen schaamlippen, waarbij ik deze mee naar binnen drukte. Steeds dieper schoven mijn vingers in haar hete kut tot dat mijn knokkels tegen haar kut wand aanstootte. Met mijn duim wreef ik tegelijkertijd over haar klit waardoor ze begon te kronkelen van genot. Met mijn vingers kon ik haar baarmoeder masseren, hierdoor kwam ze hijgend opnieuw klaar.

De druk in mijn ballen werd door het keel pijpen en het heftige klaarkomen van Veronique zo groot dat mijn sperma, ondanks de sluitring, rechtstreeks in Vera’s keelgat schoot. Mijn lul bleef zaad spugen, ik trilde ongecontroleerd van genot en dacht dat mijn hoofd, ballen en leuter uit elkaar zouden spatten. Vera zoog hard aan mijn eikel om ook de laatste restjes sperma uit mijn ballen omhoog te stuwen. Volledig uitgeput leunde ik achterover en trok mijn hand uit de strakke kut van Veronique. Ook Vera en Veronique ontspanden zich en leunde achterover tegen de stoelleuningen.

Hun tieten, die onnatuurlijk stijf werden gehouden door de lak en de klemmende ritsen, keken me geil aan. Mijn pik stond noodgedwongen stijf overeind omdat de sluitring verhinderde dat mijn gezwollen lul kon gaan krimpen. Ik boog voorover en maakte de tepelklemmen bij Vera los het zelfde deed ik met de klemmen op haar schaamlippen. Bij Veronique kon dit niet anders zou haar ‘blouse’ totaal niet meer gesloten kunnen worden. Voldaan keken we naar de zon die langzaam opkwam. Toen we onze kleding weer op orde aan het brengen waren kwam de ober met de rekening, verbijsterd keek hij naar de nog zichtbare tieten en begon kwaad in het Spaans tegen ons tekeer te gaan. Na een flinke tip werd hij echter kalmer en vertrok weer naar binnen.

“Kunnen jullie me thuis brengen” vroeg Vera “ik woon hier drie straten verderop, maar ik denk niet dat ik het lopend haal.”

“Natuurlijk brengen we je thuis” sprak mijn vrouw. Bij haar huis aangekomen liepen we even mee naar binnen, ze bleek een appartement te delen met een lesbische vriendin die echter nog in diepe slaap was. Opeens zag ik op het nachtkastje allerlei SM dingen liggen, ik wees Veronique hierop en die vroeg meteen aan Vera of ze een afscheidscadeau mocht geven. Vera keek verbaast. Omdat haar lust grotendeels verdwenen was, ze stemde echter toe. Veronique pakte twee stel handboeien en maakte Vera vast aan de zware stangen van het voeteneinde. Met haar armen maximaal gespreid stond ze voorover geleund met haar gezicht naar haar vriendin toe. Veronique trok haar benen naar achteren en maakte ze ook in spreidstand vast. Noodgedwongen moest ze nu met haar handen op de bedrand steunen om niet op haar gezicht te vallen. Vera vond dit totaal geen afscheidscadeau en wilde dat Veronique haar los maakte. Veronique pakte echter haar tepelkettinkjes, klemde ze vast op de uitpuilende tepels en hing er twee kleine gewichten aan. Het zelfde deed ze met Vera’s schaamlippen. Na enig zoeken vond ze een dildo en een vibrator die ze, zonder op de pijnlijke kreten van Vera te letten, in haar kut en kont duwde. Tot slot wreef ze haar tieten, kont en kut in met de crème, waarvan ik het resultaat al had mogen meemaken. Keurend keek Veronique naar de ontzettend geile situatie waarin ze Vera gedwongen had, ze knikte tevreden en zei; “kom we gaan.”

Verbaast en met een huilerige stem vroeg Vera waar haar afscheidscadeau bleef. Lachend zei Veronique terwijl ze de vibrator in de hoogste stand zette “die krijg je op het moment dat je vriendin wakker wordt.”

Samen verlieten we het appartement en gingen terug naar ons hotel om daar rustig te kunnen slapen immers over twaalf uur begon er weer een avond!

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *