Solden

()

Afgelopen zaterdag zijn Veronique en ik lekker wezen solden winkelen. Veronique had wat nieuwe kleding nodig, wanneer wil een vrouw eigenlijk geen nieuwe kleren. Ook wilde ze even kijken voor een leuk lingeriesetje voor een bepaald feest en om mij flink op te hitsen. Nu heeft Veronique weinig nodig om bij mij dit voor elkaar te krijgen. Met dit idee had ik al zin in het feest en wat erna zou komen. Om wat stoom af te blazen heeft ze mij even lekker verwend door een heerlijk pijpbeurt. Afgekoeld en opgelucht tussen mijn benen lopen we dus die zaterdag winkel in en uit. Wat passen hier en daar. Uiteindelijk heeft Veronique twee leuke mantelpakjes gekocht wat mij altijd wel opwindt, maar ze moest dus nog voor het lingeriesetje. Alweer een beetje opgegeild door al het showen van de mantelpakjes loopt ze me nu nog verder op te geilen door leuke setjes uit te zoeken en ook deze weer te showen. Met inmiddels een redelijke stijve in mijn broek zit ik te wachten op de volgende modeshow van haar.

Ineens komt een van de verkoopsters naar me toe en begint heel vrolijk en opgewekt te vragen hoe alles zit bij Veronique. Ze legt uit dat ze normaal gesproken eerst alles zelf probeert zodat ze weet wat ze verkoopt. Ik bekijk haar en zie dat Veronique toch wel een heel ander uiterlijk heeft dan deze vrouw. De verkoopster is kleiner dan Veronique en ook wat ouder niet dat het wat uit maakt. Maar ze zal zeker een andere opvatting hebben over bepaalde smaken wat ook weer beïnvloedt op bepaalde keuzes. Veronique heeft een B-cup wat zij zeker niet haalt. Ze is tenger en klein terwijl Veronique langer en niet super slank is, als een of ander supermodel maar ook niet dik. Voor mij was het dus een vraag hoe ze dan wist wat ze verkocht.

Haar kleding was wel van de trend. Ze had een paarse broek met daarover een paars vest of een jurk die nu dienst deed als vest.

“Ja,” zegt de verkoopster alsof ze wist waar ik naar keek. “Dit is een jurk hoor en geen vest. Ik moet altijd een broek aan van mijn werkgeefster,” legt ze uit knikkend met haar hoofd richting een andere nog wat oudere dame. “Ik ben blij als ze zo weg is dan kan die broek ook uit. Ik vind een broek maar niets.”

Over de broekspijpen had ze van een soort stoffen laarzen strak om haar kuiten en je raadt het waarschijnlijk al ook in het paars. Kortom het was een leuke oudere moderne dame die overal over wist mee te praten.

Op een gegeven moment kwam Veronique weer te voorschijn van achter het gordijntje en ik moest even flink slikken. Ze had een zilvergrijs kanten body aan met daaraan bandjes met kousen. Als mijn pik nog niet stijf was dan nu wel. Haar tieten waren volop aanwezig en haar kruisje was op de juiste plaats iets doorzichtig.

“Meneer bevalt het wel,” zei de verkoopster een beetje lachend en Veronique even wat details uitlegde over het pakje.”

Veronique wilde toch nog even verder kijken en misschien als ze het niet kon vinden hier weer terug komen. Het was niet de kleur die ze wilde hebben was de uitleg erachteraan. Ik liep te balen want voor mij was het super-geil setje.

Na nog wat winkels en een paar hoge hakken erbij gekocht te hebben lopen we weer het winkeltje binnen waar ze het zilvergrijze setje had.

“Ah, zegt de verkoopster gelijk, u heeft het niet gevonden?”

“Nee,” zegt Vero Veronique, “mijn man hier vind het zilvergrijze het mooiste en ik moet dat maar nemen.” De verkoopster loopt mee naar het rekje waar het setje hangt en geeft het aan Veronique.

“Pas het nog maar eens, zegt ze, ik kan het eventueel ook in andere kleuren bestellen.” “In het paars, merk ik te gehaast op.”

“Ja, ook in het paars,” zegt de verkoopster lachend terug.

“Dat heeft u niet hangen,” vraag ik weer, “ik had het graag gezien.”

“Oh,” zegt de verkoopster terug, maar dan…”

“Doei! Tot maandag Anita,” wordt ze in rede gevallen door de vrouw die als haar werkgeefster werd aangewezen. “Sluit jij ook af?”

“Verdorie,” zegt Anita de verkoopster dus. “Dit flikt ze altijd op zaterdag. Eu… ja,” gaat ze verder, “dan bestellen we een paarse en dan moet ze even kijken hoe die staat.” Veronique heeft inmiddels het setje weer aan en staat voor de spiegel te draaien en te showen. Anita loopt even weg om iemand anders te helpen die net binnenloopt.

“Het staat je heerlijk geil schat,” zeg ik tegen Vero. “Ik heb zin om je hier ter plekken te nemen.”

“Dat zal niet gaan Arn,” antwoordt Veronique die even in de bobbel achter mijn rits knijpt.

“Wel jammer, want hij heeft er ook al zin in.”

“Wacht maar tot thuis schat. Dan mag je mijn mosseltje openen.”

Ik voel mijn paal steeds harder worden en plots staat Anita weer achter ons met weer een compleet ander setje.

“Zou je misschien nog andere setjes willen passen,” zegt ze, “dan kan ik zien hoe het zit voor mijn advies. Anders zou ik niet weten hoe het zit bij vrouwen met andere maten”

“Natuurlijk,” zegt Vero terwijl ze mij aankijkt, “of niet Arn.”

“Ja hoor,” zeg ik en op zoek ga naar andere setjes.”

“U zou eventueel een paarse willen,” vraagt Anita als ze weer terug is en gelijk een boek pakt en zo’n zelfde body in het zwart aan Veronique geeft?

“Ja,” antwoordt Vero, “mijn man Arn denkt dat het mij mooier zal staan dan dit zilvergrijs.”

Na enkel minuten komt Veronique met de zwarte body en nog steeds de zilvergrijze kousen eronder uit het paskamertje.

“Tja,” zegt ze, “er is toch niemand anders dan wij drie dus waarom in dat benauwde hokje blijven.” Anita loopt rond Vero en duwt een tiet iets omhoog terwijl ze de andere even goed ‘opschud.’ Het broekgedeelte wordt even goed getrokken door Anita waardoor ik bij Vero een mooie Camel toe zie ontstaan. Gaandeweg ontspannen we alle drie wat meer en nemen de praatjes en het doen toe. Zo staat Anita weer achter Vero en slaat haar armen onder de armen van Vero door.

“Even goed doen,” zegt ze lachend en beide tieten van Vero pakt. Vero kijkt me aan en begint te glunderen. Ze ziet mij me mondhoeken likken.

“Gaat het Arn,” vraagt Vero?

“Ja hoor,” zeg ik oprecht. “Wat is er mooier dan twee dames die elkaar helpen aankleden.”

“Uitkleden is het toch Arn,” merkt Vero lachend op.

Veronique en ik hebben weleens een triootje beleefd. Zelf vindt ze het leuk om mij te zien zwoegen om twee vrouwen te bevredigen. Met mij en een andere man erbij vindt ze niets.

“Er is maar een man die mij mag volduwen” zegt ze altijd “en dat ben jij.” Nu Anita zo aan haar lijf zit weet ze dat ik zit te genieten.

“Mm,” zegt Anita, “de zilvergrijze body stond haar toch beter dan dit zwarte. Of niet Arn.”

“Ja,” antwoord ik.

”Ik mag toch wel Arn zeggen,” vraagt Anita er direct na.

“Ja zo heet ik,” antwoord ik nuchter, “dus waarom niet Anita. Of mag ik dat niet zeggen?” Het ijs is nu helemaal gebroken en ook ik zit nu in bijzijn van Anita aan de tieten van Vero. Wel wat langer en wat meer op bepaalde punten die nu ook steeds meer in het zicht komen.

“Ik zal de winkeldeur even dicht doen,” zegt Anita kijkend op haar horloge, “het is al ver over vijven. Dus nu is het mijn eigentijd.”

“Oh Arn,” zegt Vero, “we pakken haar hele avond af op deze manier. Dat is niet zo netjes.”

“Och,” zegt Anita terwijl ze wegloopt. “Er is niemand die op mij wacht hoor. En ik vindt jullie wel een leuk stel.”

Even later komt ze terug. “Zo gelijk mijn broek maar even uitgedaan,” zegt ze. “Dit zit stukken beter dan een broek.” Ze heeft eindelijk haar broek uit kunnen doen wat ze zou doen zo gauw haar werkgever weg was. Haar laarzen klemmen nu om twee mooi gevormde benen in een paars pantystofje.

“Zo,” zeg ik als ze weer bij ons staat. “Dat is veel paars. Een hele verandering.”

“Hoe bedoel je,” vraagt ze een beetje twijfelachtig?”

“Ik bedoel,” zeg ik snel zonder haar te laten merken dat ze zo vele malen leuker is, “het setje van Vero. Ze heeft voor de laatste keer het zilvergrijze pakje weer aangetrokken.” Ze trekt het gordijntje verder open en trekt Vero aan haar handen eruit.

“Zit erg goed Arn,” zegt Vero.”

“Ja,” zegt ook Anita, “erg goed.”

“Ja?” Vraag ik eigenlijk onnozel met een vlaggenmast in mijn broek?

“Ja Arn ook voor jou op de juiste plekjes,” zegt Anita die een tiet van Vero kneedt terwijl ze met haar andere hand het kruisje iets tussen de kutlipjes van Vero trekt.

“Ja alles zit goed,” zeg ik snel. “Maar toch…”

“De paarse,” zeggen Anita en Vero bijna gelijk

“Oké Anita,” zegt Vero. “Deze zilvergrijze nemen we mee. Kan de paarse ook besteld worden. Dan kan ik die ook laten zien aan mijn eigenwijze man.”

Anita noteert onze gegevens en kijkt nog eens hoe de body bij Vero staat.

“Tja,” zegt ze. “Misschien heeft uw man toch gelijk qua kleur.” Ze kijkt peinzend de winkel door.

“Ach,” zegt ze ineens. “Het is dat we nu zo bezig zijn en niemand binnen kan komen.”

“Wat bedoelt u,” vraagt Vero?”

“Nou kijk,” zegt Anita, “ik heb zo’n paarse aan. Nou ja…” zegt ze ineens. Aanvankelijk een beetje aarzelend, maar als ze bij ons geen afkeuring waarneemt, vastbesloten, trekt ze de rits van haar jurkje in een klap tot beneden open.

Daar staat ze dan met een open jurkje en eronder een paarse body met bandjes onderaan die haar paarse kousen ophouden.

“Het lijkt er heel erg veel op,” zegt Anita wijzend naar een stukje kant aan haar beide zijde. “Dit is dan het afwijkende op het model van jouw. En ik heb drukkers in plaats van knoopjes.”

“Oh Arn drukkers,” zegt Vero terwijl ze achterlangs haar handen over de kleinere borsten van Anita legt. “Dit voelt ook anders Arn.”

“Hm… drukkers,” zeg ik kijkend naar Veronique.

“Ja,” zegt ze terug. “Dat gaat makkelijker open dan knoopjes.” Aan Vero merk ik dat ze meer bedoelt dan ze zegt.

“Hoe zit dat,” vraag ik; wijzend naar haar handen die nog steeds over borsten van Anita bedekken.

“Goed hoor,” zegt Anita op mijn vraag die eigenlijk voor Vero was. “Ik heb een B-cup en het zit als gegoten”

“Ja, het zit goed,” zegt Vero nu ook.

“Gaan de drukkers makkelijk los want ik heb weleens drukkers gehad die Arn niet los kreeg.”

“Ja hoor, zegt Anita, “heel gemakkelijk.”

“Misschien als het van Anita mag moet je ze maar eens testen Arn,” zegt Vero haar lippen likkend terwijl ze iets nadrukkelijker in de tieten van Anita kneed. “Of niet Anita,” vraagt ze erachteraan.

“We zijn toch maar met zijn drieën hier. En volgens mij zou jij dit ook wel willen doen bij mij?” Anita knikt ja, maar zegt niets.

“Weet je het zeker,” vraag ik aan Anita die steeds dieper gaat ademen. Met inmiddels weer een stijve paal in mijn broek sta ik op en ga voor Anita staan. Anita met haar gezicht naar mij en met de handen van Vero nog steeds achterlangs knedend in haar tieten krijgt een steeds roder hoofd. Haar handen drukken nu op die van Vero mee in haar eigen tieten. Haar achterwerk probeert ze in het kruisje van Vero te duwen. Vlak voor me zie ik tussen de vingers van Vero door twee stijve tepels klem zitten.

“Weet je het zeker,” vraag ik Anita nogmaals diep in de ogen kijkend.

“Ja hoor,” antwoordt ze zacht. Zacht en rustig raak ik haar buik aan en voel een kleine rilling. Direct laat ik mijn handen rustig naar de heupen van Anita glijden en pak ze iets steviger beet. Rustig kom ik iets naar voren en geef Vero vlak naast het oor van Anita een tongzoen. Doordat ik iets naar voren moet hangen voel ik hoe de vingers van Vero nu zachtjes kneden in de tietjes van Anita. Vero verbreekt de korte tongzoen met een luide smak.

“Probeer de drukkertjes eens Arn,” zegt ze heel zachtjes nog steeds vlak naast het hoofd van Anita. Ik laat mijn handen rustig naar de liezen van Anita glijden die steeds dieper gaat ademen. Rustig glijden mijn handen naar de voorkant over haar onderbuik. Ik kijk weer diep in de ogen van Anita.

“Weet je het zeker,” vraag ik nogmaals en gelijk mijn handen over haar kruisje laat glijden. Anita zegt niets maar onder mijn handen voel ik een vochtig kruisje. Ik ga iets door mijn knieën en zie nu ook dat haar kruisje iets donkerder is geworden. Met mijn wijsvinger in haar broekstukje achter het drukkertje en mijn pinkje van mijn andere hand ook in haar broekstukje trek ik een drukkertje los. Mijn knokkel draait hierbij ‘per ongeluk’ over haar klitje.

“Oh!” Gilt ze zacht en trekt iets naar achteren.

“Sorry,” zeg ik zonder dat ik er iets van meen. “Het gaat inderdaad gemakkelijker dan ik dacht.” Tevergeefs wil ze snel haar handen ervoor houden maar het is te laat en zie ik een mooi geschoren kutje. Vero kneedt nog steeds haar tieten en tepels en kust zachtjes in de nek van Anita. Ik kijk naar Anita en zie haar nog roder worden.

“Schaam je niet Anita,” zeg ik zacht, terwijl ik een hand op die van Vero leg. Ze schudt met haar hoofd van nee.

“Misschien zijn we te ver gegaan Vero,” zeg ik terwijl ik op wil staan. Anita legt gelijk haar handen op die van Vero en houdt ze op haar borsten geduwd en een been over mijn schouder legt.

“Neen,” hijgt ze zacht. “Ga door alsjeblieft. Het is alleen even geleden.”

Ze pakt mijn hoofd beet als Vero weer haar tepels kneed.

“Wil je me likken,” hijgt ze iets harder terwijl ze mijn hoofd dieper tussen haar liezen duwt. Vero draait om Anita heen en begint Anita op haar mond te kussen die het spelletje meedoet en haar mond open doet. Door te tongen met Vero en door mij aan te sporen met haar kutje steeds naar voren en achter te draaien komt Anita losser. Vero begeleidt Anita naar de zitjes een paar stappen achter haar. Anita laat zich zonder nadenken achterover zakken ondersteund door Vero, die gelijk weer verder gaat met tongen en haar tietjes kneden.

Ik kruip iets naar voren en leg beide benen van Anita over mijn schouders met mijn hoofd er tussen. Mijn handen glijden over haar kousen naar haar lies en verder naar haar heupen. Mezelf verder gravend tussen haar benen om zo nog beter haar nat kutje te likken. Vero heeft inmiddels de knoopjes van de geile zilvergrijze body open en biedt me haar kutje aan. Zoals altijd lekker glad en nu ook nog eens lekker nat.

“Oh ja! Lekker schat,” hijgt Vero tussen het zuigen op de tepels van Anita als ik een vinger in haar grotje duw.

“Oh Arn,” hoor ik Anita nu ook hijgen. “Lekker! Oh! Ja, lekker Vero.” Anita wordt snel steeds geiler en ook luidruchtiger.

Met een gilletje en wat gevloek van “nu al verdorie” komt ze klaar. Het geil loopt tussen haar kutlipjes en mijn mond over mijn kin.

Ik ga staan en trek Vero mee omhoog. Anita draait van de bankjes en gaat op handen en knieën voor me zitten en pakt mijn pik. Ik neem haar plek op de bankjes in en ga op mijn rug liggen. Vero komt boven me staan en laat zich hurkend zonder enige moeite ver over mijn pik zakken die wordt begeleidt door Anita.

Anita staat nu ook op en komt op haar knieën boven mijn gezicht zitten. Ik steek gelijk mijn tong uit en lik diep tussen de kutlipjes van Anita door. Vero trekt de schouderbandjes van haar schouders en kneedt de tieten van Anita. Ze pakt mijn hand en brengt deze naar haar klitje die steeds tegen mijn vingers tikt als Vero naar voren stoot. Anita doet haar na en kneedt de tieten van Vero. Vero ook al flink opgegeild door al het gebeuren van de laatste minuten komt met een luide kreun klaar en laat zich van mij afrollen.

Anita laat zich direct naar voren vallen en neemt mijn stijve helemaal nat van Vero in haar mondt. Draaiend met haar heupen pijpt Anita mijn diep terwijl Vero rustig mijn zak kneedt en Anita verder over mijn pik duwt.

“Oh,” hijgt Anita tussen het pijpen door, “mijn kutje oh… is nat ge… noeg.”

Ze stopt met pijpen en glijdt over mijn borst en buik naar mijn stijve pik. Even stuurt Vero mijn eikel tussen de natte lipjes van Anita die daarop gelijk verder schuift.

“Oh… kreunt Anita die even blijft zitten, “dit is lekker en even geleden.”

Vero gaat voor haar staan en gebaart haar te gaan staan. Ik sta ook op en ga achter Vero staan om een vinger in haar kutje te duwen en mezelf even af te trekken.

“Oh… Arn,” zucht Vero die mij even aankijkt.

“Anita je handen hier,” wijst Vero, “je knieën hier op deze plek.” Vero gaat zelf met haar benen wijdt voor Anita liggen die direct haar kutje begint te likken terwijl ik mezelf nog steeds bezig hou.

“Oh ja Anita,” hijgt Vero terwijl ze even aan mijn pik likt die ik aanbiedt. “Ga door… oh… ja! Anita! Ah…ha…”

Ze laat mijn pik met rust om mij de gelegenheid te geven achter Anita te gaan staan. Anita kijkt even op als ze mijn handen in haar middel voelt. Ik duw mijn eikel achterlangs weer tussen de kutlipjes van Anita.

“Oh…” hijgt ze even als ik doorduw. “Hou hem even stil Arn.”

Ik wacht even en begin dan zachtjes op Anita in te stoten die haar rug iets verder holt. “Oh… Arn,” kreunt ze en gelijk probeert ze om Vero te blijven likken.

“Oh… dit is… ho… zo… lekker. Oh wat heb ik oh…ho… dit gemist oh… ja… ah…”

Met een rilling komt ze klaar waarop ik ook klaar kom. Met Anita tussen haar benen kijkt Vero mij lachend aan.

“Etenstijd,” zegt ze terwijl ze opstaat onder Anita uit. Ze likt en zuigt mijn pik schoon en loopt weg de paskamer in.

Na ons aangekleed te hebben zijn we samen met Anita even wat wezen eten om daarna bij haar thuis in bed te eindigen.

Arnulf

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *