Hotel Rampetamp

()

Raphael de portier stond op wacht. Hij had de opdracht gekregen om drie jonge dames rond de twintig jaar te verwelkomen. De namen wist hij al, maar hoe ze er uit zouden zien nog niet. Een paar minuten later kwam er een taxi aangereden en stapten er drie ontzettend mooie meiden uit.

‘Zo! Wat een stukken” dacht hij en voelde z’n lul in zijn broek al zwellen. De drie wierpen een kushand naar Raphael en gingen het hotel binnen. Paul (de kruier) pakte de bagage en volgde de dames.

Bij Mieke, de receptioniste, aangekomen kregen de dames hun sleutels ze babbelden voluit en keken met hete blikken naar de mannen, die hun ogen niet konden geloven. Vita, Lana en Wiertje, zo heetten de drie schatjes, genoten ervan om de mannen te verleiden. Daarom hadden ze elk een eigen kamer in het hotel Rampetam genomen. Ze hadden alle drie afgesproken alles te pakken wat er te pakken was. Vita had haar oog al op Raphael laten vallen en Lana zag dat Paul een grote paal in zijn broek had en ze wilde die wel eens graag verwennen. Wiertje had nog geen keus gemaakt maar dat kwam nog wel. Een ding hadden ze gemeen ze waren gek op lekker pijpen en langdurig neuken, ze lusten er wel pap van. Paul had intussen de bagage in de lift gezet en wachtte op de dames, die al schuddend met hun geile kontjes naar de lift liepen. Ze hadden alle drie een kamer naast elkaar. Paul leverde de bagage af en wilde snel weer weg want hij had intussen een wellustig gevoel tussen z’n benen gekregen en voelde dat z’n lul al flink aan het groeien was.

Vita die het in de gaten had riep Paul terug en wierp gelijktijdig een geile blik op z’n kruis. Ze trok hem de kamer in.

“Kom hier want je kunt mij krijgen en ik wil jou”. Paul liet zich dat geen twee keer zeggen en liep op haar toe. Vita trok inmiddels al haar blouse uit en met nog alleen maar een kort rokje en broekje aan ging ze voor hem staan met haar twee parmantige tietjes die recht vooruit staken. Paul legde er zijn handen omheen en streelde de tepels die al groter en harder werden. Langzaam liet Vita zich op de grond zakken onderwijl zijn broek openmakend. Paul ‘s broek viel op z’n voeten en nonchalant stapte hij er uit, zodat Vita volop zicht had op de harde grote lul van hem. Vita ging op de grond liggen en Paul op z’n knieën half over haar borsten heen. Zijn flink uit de kluiten gewassen paal hing ontuchtig boven haar hoofd en als vanzelf gaf ze kusjes op dat heerlijke instrument. Na enige tijd zette ze haar tong aan het werk en likte en zoog ze aan die heerlijke paal. Paul maakte een voorzichtige stoot beweging en alras stootte hij sneller en dieper in haar mond. Vita masseerde bij elke stoot zijn piemel nog eens extra met haar tong. Paul was intussen hevig in haar tietjes aan het knijpen en trok ook flink aan haar tepels zodat Vita het gevoel kreeg dat haar tieten in brand stonden. Ze zei tussen twee stoten door

“Pak m’n kutje. Pak m’n kut oh ja!” De kreet werd gesmoord door de nu grote paal van Paul en z’n hand ging van de borst naar beneden. Hij maakte haar rok los en schoof die langs haar benen, tegelijk het slipje meenemend. Ze was nu compleet naakt en Paul ging op handen en knieën over haar. Hij liet z’n vingers door haar spleetje glijden en daarop spreidde Vita haar benen meteen heel wijd.

“Oh ja, pak m’n kutje, oh!” Kreunde ze moeilijk door die grote pik in haar mond.

Maar Paul bedacht wat beters. Hij haalde z’n pik uit haar mond en. Om zo z’n grote paal wat rust te gunnen en draaide zich om zodat z’n pik boven de van geilheid glinsterende kut van Vita hing. Toen liet hij zich zakken en gleed met z’n lul langs haar spleet. Het lukte hem niet om er meteen de lul in te drukken, maar z’n lul schoof opwindend langs Vita ’s om aandacht vragende kittelaar.

“Oh!” Was Vita ’s reactie op die heerlijke aanraking. Paul trok zich terug en ondernam een tweede poging om haar vesting te nemen. Hij schoot er nu meteen in en hij liet zich helemaal in haar zakken, gelijk voelende hoe Vita reageerde. Hij begon te stoten terwijl Vita haar benen om zijn middel klemde en haar rode nagels striemen achter lieten op zijn rug. Zwaar ademend van opwinding fluisterde ze geile kreetjes in zijn oor. Beiden naderden steeds meer hun hoogtepunt. Paul moest zich inhouden om niet nu al klaar te komen, maar aan Vita ’s gehijg en gekreun te horen was ook zij al niet meer ver weg om klaar te komen. Plots voelde hij haar geile kutje krachtig samen trekken en met een luide kreun kwam Vita stevig en voldaan klaar. Paul gaf haar nu de laatste stoot en voor een ogenblik was ook hij van de kaart door een hevig orgasme. Vita en Paul nog nagenietend op de grond bemerkten nog meer geluid in de kamer dan hun gehijg.

Ze hadden tijdens hun geile spel niet bemerkt dat Raphael en Lana in de kamer van Vita waren gekomen. Paul zag een rode blouse die op en neer ging in een maar al te bekend ritme. En Vita zag het hoofd van Raphael die met z’n ogen dicht in Lana ‘s nek ademde. Ze zag dat de mond van Raphael vertrok, hij kreunde en schreeuwde.

“Ja. Ah!” Terwijl Lana gromde als een wolvin en Raphael in z’n nek beet. Schokkend spoot Raphael zijn hete lading diep in haar al kletsnatte neukholletje Het leek wel of er geen einde aankwam, steeds kwam er weer lading uit zijn geile harde paal. Daarna liet Raphael z’n lul rustig uit haar volgespoten kutje glijden en trok Lana ‘s rok weer naar beneden.

 “Zo” zei hij “dat was nu precies het nummertje waar ik vannacht over gedroomd heb”. “Het was de spannendste neukpartij van deze week.”

Wiertje was intussen naar het verwarmde zwembad gegaan en liet zich helemaal naakt in het water glijden. Met gesloten ogen bleef ze heerlijk op haar rug drijven toen ze plotseling beweging naast zich voelde. Juan, de eigenaar van het hotel, kon het niet langer aanzien dat Wiertje daar alleen en dan ook nog naakt alleen in het water dreef. Juan had intussen ook niets meer aan en je kon zien dat hij, door de aanblik van Wiertje ‘s naakte lichaam, al danig opgewonden was geraakt. Zijn grote paal stond recht vooruit. Ook Wiertje zag dat en een rilling van opwinding ging door haar heen. Juan dook in het water direct richting Wiertje. Met z’n nog steeds stijve paal die hij bij Wiertje aangekomen direct op haar mond richtte. Wiertje liet zich niet onbetuigd, ze kwam meteen op Juan af en schoof haar lippen om de gezwollen paal en de paars aangelopen eikel. Langzaam schoof ze haar lippen er langs en liet de dikke en harde lul dieper in haar mond glijden. Het harde vlees vulde haar mond helemaal op en ze zoog hem letterlijk naar binnen tot ze de eikel achter in haar keel voelde. Met haar tong likte ze langs de onderkant, zodat Juan begon te grommen van het heerlijke gevoel. Met een hand voelde ze aan Juan ‘s harde en volle ballen en drukte ze tegen haar kin. Het leek wel of z’n zaadreservoir begon vol te lopen de ballen werden als maar groter door haar bewerking. Ook Juan ‘s lul begon nog meer te zwellen. Enige tijd vermaakten ze zich op die manier, beiden ophitsend. Tot ze het beiden wel genoeg vonden. Wiertje zwom naar de kant gevolgd door Juan. Beide gingen naar het grasveld en lieten zich daar op neervallen. Wiertje trok haar knieën op en ze spreidde ze wijd uiteen. Zodoende etaleerde zij haar schaamstreek. Juan keek er met veel interesse naar. Die belangstelling maakte Wiertje nog heter. Juan presenteerde zich in zijn naakte glorie, z’n spieren lagen als bundels onder zijn gebruinde huid. Van onder uit zijn buik priemde een immense penis omhoog. Het was de grootste die Wiertje tot op heden gezien had Bij elke beweging van Juan zwiepte zijn gevaarte heen en weer. Daaronder hing een bijna vuistgrote balzak, met daarin twee bungelende ballen die als eieren zo groot waren. Er kwam een glinsterende glazige druppel uit z’n lulspleet ten teken van Juan ‘s opwinding. De druppel kwam los van de eikel trok een dunne draad achter zich en viel op Wiertje ‘s buik.

“Oh, ja. Neuk me met die monsterachtige dikke lul van je.”

Ze hield met haar vingers de lippen van haar seksspleet wijd uiteen. Ze opende haar schoot verder zodat Juan kon zien hoe nat en geil ze van binnen was, het geil droop als het ware uit haar over-geile neukholletje. Wiertje duwde haar bekken omhoog en Juan nam daartussen plaats. Dat ging erg gemakkelijk want zo wijd had nog niet een vrouw dat gedaan vond Juan, deze meid moet wel heel erg geil zijn. Hij liet haar niet langer op z’n dikke lul wachten en met een flinke stoot penetreerde hij haar schede. Wiertje snakte naar adem toen zijn dikke vleesboom haar kutje uitrekte. Haar roze gleuf werd een gapende holte waarin zijn polsdikke leuter zich toegang verschafte. Hij vulde haar neukgrotje helemaal op met zijn dooraderde stamper. De wangen van haar kutje rekten zich tot het uiterste om Juan ’s lul steeds verder door te laten dringen. Langzaam ging de onmogelijk grote lul van Juan dieper in haar weke natte pruim. Juan gromde toen hij voelde hoe zijn paal moeite had door te dringen in het toch nauwe kutje. Goh! Wat was die meid nauw, maar goed dat ze zo geil en nat was, hoewel het wel erg lekker aanvoelde. Hij voelde de schedewand hevig kloppen.

“Oh, oh, ja, splijt me met je heerlijke maar open” kreunde Wiertje.

“Ja hoor, ik splijt je wel open en ga er helemaal in” zei Juan. “Ik ga er helemaal in tot aan m’n ballen, je zult m’n eikel er diep in voelen tot aan je baarmoeder” was nog de opmerking van Juan op haar gesmeek om zijn lul helemaal te voelen.

Wiertje voelde hoe Juan ‘s harde ballen tegen haar dijen kletsten, hij zat er met z’n lul nu helemaal in en ze voelde z’n eikel tegen haar baarmoeder rammen. Nog nooit had ze zo’n dikke levende harde en dikke lul zo diep in haar kut gehad. Vlammend schoten de prikkels door haar lichaam. Wiertje voelde heel goed de dikke aderen van zijn lul in haar grotje kloppen. Ze tastte met haar schede z’n hele lul af. Even bleef Juan stil op haar liggen en liet haar rillen en bewegen door de lul die in haar zat. Wiertje kon niet meer stil blijven liggen. Het geweldige gevoel in haar onderbuik maakte haar nog geiler. Juan voelde dat Wiertje al haar schedespieren in werking had gezet.

Eindelijk was Wiertje enigszins tot bedaren gekomen en ontspande ze haar kutspieren. Juan voelde dat nu de tijd was gekomen om langzaam te gaan pompen in dat heerlijke nauwe kutje. In een langzaam maar toch regelmatig tempo bewoog hij zijn lul op en neer. Bij iedere stoot drukte hij z’n dikke paal in haar steeds natter wordend grotje en perste zijn eikel totaal tot het einde erin.

Impulsief maar ook door geilheid en genot begon ook Wiertje met haar bekken terug te stoten. Ze kromde haar slanke benen om zijn billen. Elke vezel van Juan ‘s lichaam was gespannen. Hij klemde zijn tanden op elkaar en klauwde met z’n handen om de toch flinke weke borsten van Wiertje. Z’n polsdikke leuter zwol nog meer. En opeens voelde hij z’n zaad door zijn lange buis naar boven komen en dan spoot het z’n eikel uit diep in haar. Golf na golf spoelde Wiertje ‘s buik binnen. Het overstroomde haar, door haar en ook Juan ’s bewegingen kwam het uit haar kutje te voorschijn. Het volgend moment explodeerde ook bij haar het orgasme. Zo was ze nog nooit klaar gekomen. Zo intens was het dat ze niet meer stil kon blijven liggen. Ze wipte hevig op en neer, met nog steeds de kloppende lul van Juan diep in haar kokend kutje. Ze wist nu ook dat ze door deze naaipartij zou blijven zoeken naar hele grote en dikke lullen.

In ieder geval hadden ze alle drie hun zin gekregen door deze geile en opwindende neukpartijen in hotel Rampetam.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *