Mooie ogen

()

Het is de zomer van 2014 en ik was klaar met mijn opleiding. Ik had mijn diploma binnen en ik kon nu eindelijk even van mijn vakantie genieten. Deze keer was Oostenrijk de bestemming. Ik pakte mijn gerief bijeen en stopte dat in een rugzak. Mijn tent bond ik aan de ene buitenkant vast. Met goede zin ga ik richting het station. Daar pakte ik de trein om naar Oostenrijk te sporen. De grens zie ik opeens een schone jonge meid instappen. Ik schatte haar ongeveer even oud als ik, dus zo’n drieëntwintig jaar. Ze komt me tegemoet lopen. Haar ogen zijn stralend blauw als ze me even aan kijkt. Ze glimlacht, maar loopt door. De coupé waar ik in zit is namelijk helemaal vol. Eigenlijk wel jammer vond ik dat, want had graag wat langer naar haar willen kijken. Haar mooie ogen bewonderen en van haar mooie lichaam genieten. Ik kijk nog even om of zij ook omkijkt, maar ik zie alleen nog haar mooie ronde billen met daarboven ook een rugzak. Ze gaat in een coupé verder zitten. Ik twijfel. Zal ik opstaan en proberen bij haar te gaan zitten? Nee, straks is daar geen plek en voor ik terug hier ben is mijn plaats ook weg en moet ik verder door de trein of blijven staan. Blijven zitten dus! Dan maar verder lezen uit m’n boek die ik al sinds ik ingestapt ben open geslagen heb.

Het verhaal is nu nog niet echt boeiend, maar misschien later wel. Toch kijk ik alweer na één bladzijde op en geniet van het uitzicht wat buiten voorbij schiet. Na een tijdje moet ik naar het toilet en ik sta dus op. Ik vraag, in mijn beste Frans, de oudere man naast me of hij de plek even wil bezet houden en dat ik zo terug ben. “Le toilet.” De man knikt begrijpend en legt zijn hoed op de plek. Ik loop richting de coupé waar die mooie meid zit, want aan het eind daarvan hangt een groot bord met WC erop. Ze zit met de rug naar me toe, dus ziet me niet aankomen. Loop haar voorbij, kijk even om, maar ze heeft haar ogen dicht. Geniet ze van de zon of probeert ze even uit te rusten? Jammer, want ik hoopte haar stralende ogen weer even te zien. Het toilet ziet er niet echt schoon uit en heeft zeker een opknapbeurt nodig, want de bril hangt er maar een beetje scheef op. Ik besluit toch maar om staand te plassen en til voorzichtig de bril op. Tijdens het plassen maakt de trein een behoorlijk schok naar links, waardoor ik naast de pot sproei. Ik vloek, op zijn Vlaams, en probeer mijn evenwicht te bewaren. Gelukkig blijf ik staan. Was m’n handen en stap weer de coupé in.

De vrouw die staat te wachten kijkt me vragend aan en kijkt me even na, maar ik loop door en concentreer me op die leuke meid. Yes, ze heeft haar ogen weer open en ze kijkt me recht aan als ik bij haar aankom. Ik lach even en weer maakt de trein een onverwachtse beweging. Weer verlies ik bijna m’n evenwicht. Weer wil ik vloeken, maar houd me op tijd in. Vlug kijk ik naar haar en maak met mijn gezicht een uitdrukking van: Daar ging ik bijna. Ze lacht en weer glinsteren haar ogen feller.

We komen aan op de plaats waar ik moet overstappen. Nu moet ik goed opletten, want het is een drukte van jewelste op de perrons. Nu moet ik dus niet de verkeerde trein pakken. Gelukkig hoef ik geen ticket te halen, want die zit bij het pakket in die ik gekozen had. Een retour van België naar Oostenrijk. Eindelijk begrijp ik de letterborden en vind ik het goede perron. De trein staat er al, dus ik stap snel in. Gelukkig is deze trein een stuk rustiger. Ik vind dus ook snel een plek om me neer te zetten. Leg m’n, behoorlijk zware, rugzak op het rek en ga zitten op het bankje eronder. De bank tegenover mij is nog vrij. De trein begint te rijden en net als ik denk dat ik mooi wat ruimte heb om mijn benen neer te leggen, komt er puffend die jonge dame met haar mooie ogen de coupé in. Ze vraagt netjes in het Engels of ze tegenover me mag zitten. Ik zeg, “Yes, ofcourse” terug en ze glimlacht. Wow, hierdoor wordt ze nog mooier. Het lijkt wel of haar ogen nog meer stralen dan daarnet.

Ik sta op en zeg ”Let me help you”; en pak haar rugzak vast. Ze haalt haar armen uit de banden en draait zich om. “Thanks”; en weer een glimlach. Ik leg haar rugzak op het rek en zie ineens op het kaartje dat eraan hangt dat ze uit Nederland komt. Dus ik zeg. ”Graag gedaan.” Ze kijkt verbaasd op. ”O, je spreekt ook Nederlands? Leuk, eindelijk iemand waar ik even mee kan kletsen in het Nederlands.”

Ik ben blij dat ze uit Nederland komt, want, ook al is mijn Engels wel goed, ik vind het fijn om Nederlands te kunnen praten. We stellen elkaar voor en vragen elkaar waar we vandaan komen. Marlène heet ze. Ze komt uit Tilburg, maar is al een tijd op reis en daarom stapte ze in Frankfurt op. Ik vertel haar dat er familie van mij in Tilburg woont. Ze knikt en vraagt of ik het ook zo’n leuke stad vindt. Het enige wat ik daarop kan antwoorden is dat ik de Tilburgse Kermis leuk vind en dat ik voor de rest niet echt de stad ken.

“Dan zal ik je er eens rondleiden als we terug in Holland zijn.”

“Nou daar zeg ik geen neen tegen.” Ze lacht en kijkt me onderzoekend aan. Ook heb ik haar ondertussen, zoveel mogelijk onopvallend, geobserveerd. Ze heeft een spijkerbroek aan met daarboven een strakke blouse met korte mouwen. Ze is al veel in de zon geweest, want haar armen/ gezicht en de rest van haar lichaam wat ik kan zien is al behoorlijk bruin. Toen ik in de vorige trein haar strakke kontje zag, kon ik al zien dat ze een string aan had. Haar haar is lichtbruin of donkerblond en half lang. Ze kan het net in een staartje doen denk ik. Ze doet haar schoenen uit en verwisseld deze voor slippers. “Pff, dat is een lekker gevoel. Lekker luchtig en ik hoef nu niet zo veel meer te lopen.” Ik vraag haar waar ze heen gaat en het blijkt dat ze naar de zelfde plaats moet als ik. We lachen en ik voel dat ik begin te blozen. Gelukkig ben ik al verbrand in mijn gezicht, dus ziet ze het niet. Diep van binnen schreeuw ik het uit: YES YES YES, nu kan ik de verdere reis van een mooi uitzicht en vooral van haar mooie ogen genieten!

We praten de hele reis over ditjes en datjes. Over dingen die we leuk vinden of ooit nog willen doen. Ze wil graag eens paragliding en snowboarding uitoefenen. Ik vertel dat ik al twee keer heb geparaglide en dat ik het best nog wel eens wil doen. Ze vraagt me of het moeilijk is.

“Tja, wat is moeilijk. Voor de één is het moeilijker dan voor de ander. Wat vindt je moeilijk?”

“Ja, je weet wat ik bedoel. Denk je dat ik het kan?”

“Als je de techniek eenmaal weet kun je het, dus antwoord op je vraag, ja denk het wel.”

“Je denkt het, dus misschien ook niet.”

“Nee, misschien ook niet, ik weet niet of jij snel kan leren en of je handig bent.”

“Och, ik ben toch zo handig…” En weer die mooie glimlach. Doordat we zo gezellig zitten te kletsen vergeten we bijna waar we zijn. We zijn dus ook verbaasd als we op het bordje van het station waar we binnen rijden de plaatsnaam zien waar we uit moeten. Snel pak ik haar rugzak en help haar die op haar rug. Ze loopt vlug richting de deuren om uit te stappen. Ik pak ook snel mijn backpack en volg haar. Ze is al uitgestapt en wacht op me op het perron. Ik spring uit de trein en loop naar haar toe. Ze vraagt me welke kant ik op ga en wat ik verder de dag ga doen. Aangezien het al avond is en ik behoorlijk honger begin te krijgen stel ik voor om eerst ergens te gaan eten. Ze stemt in met het idee, want ze heeft ook al behoorlijke trek. We lopen het dorpje in en komen in een gezellig straatje met allemaal terrasjes en cafés. We schuiven aan een tafeltje bij een Grieks restaurantje.

“Ik heb nu nog geen zin in Oostenrijks eten”; zegt ze. Ik ben het helemaal met haar eens. Ook al heb ik wel het vakantie gevoel. We bestellen en krijgen het drankje vooraf gratis. Het is een typisch Grieks drankje met een behoorlijk alcohol percentage. We besluiten het allebei in één keer achterover te slaan. Amai, wat is dat spul sterk. M’n keel brand helemaal weg, tranen springen in mijn ogen. Ik kijk naar haar en zo te zien heeft zij er ook zo veel last van. Ze begint te kuchen en ik kuch met haar mee. Daarna lachen we erom en ik vraag of ze er nog zo een wil, maar ze gebaart met haar hand en schud haar hoofd. Ze is nog niet in staat om te spreken, maar ze wil dus niet. Ik lach en zeg dat het maar een geintje was. Ons eten wordt geserveerd. Zij heeft iets met vis en ik heb couscous overgoten met een Griekse saus. Samen hebben we een karaf Rosé erbij gekozen.

“Ziet er allebei heerlijk uit” zeg ik.

“Ja, daar heb je helemaal gelijk in.” En ze kijkt me aan. Voor het eerst kijken we elkaar langer dan vier seconden aan, maar dan met een andere blik dan als iemand je aankijkt als je wat verteld. Het is ook even stil en ze kijkt opeens weg, terug naar haar eten. Verbaasd over die prachtige vier seconden verzet ik mij en pak de karaf. Ik schenk onze glazen in en zeg beleefd. “Smakelijk”

Wat zachter dan ze de afgelopen tijd heeft gepraat zegt ze. ”Jij ook.” Weer is het even stil. Ik kijk naar haar, maar ze kijkt niet terug. Ze blijft strak naar haar eten kijken en neemt kleine hapjes. De spanning is ineens aardig opgelopen. Ondanks dat ze zo bruin in haar gezicht is zie ik dat ze een beetje bloost. Ik besluit om geen domme opmerking te maken en probeer een nieuw onderwerp aan te snijden.

“Zal je hier ook kunnen paragliden?” Meteen kijkt ze me met haar stralende ogen aan en zegt lachend. “Ik hoop het, dan ga ik het zeker doen!” Gelukkig, het ijs is gebroken. De spanning is weer gaan liggen. Weer kletsen we gezellig over ditjes en datjes wat er misschien allemaal te doen valt. We schenken elkaar om en om bij en na de 2de karaf zijn we klaar met het hoofdgerecht. “Wil je nog wat na?” Vraag ik en ze besteld een grote coup ijs met vruchten. Ik zelf neem een cappuccino. Als de ober beide komt brengen zitten er twee lepels bij het ijs. Verbaasd kijken we de breed glimlachende ober aan en hij wijst naar de lepels en dan om en om naar ons. Daarna naar zijn opende mond. Hij wijst op de kaart en zegt dan in het slechte Engels “Luve”. We kijken elkaar ook even verbaasd aan en ik begin te lachen.

“Volgens mij heb jij de liefdescoup voor twee besteld.” Weer kijkt ze verlegen weg en zegt zacht. “Ik denk het ook.”

“Geeft niks, als je hem in je eentje op wilt eten begrijp ik dat best.” Maar meteen zegt ze, en nu weer harder. “Nee joh, we mogen die ober toch niet teleur stellen.” Ze is dus toch niet zo verlegen als ik dacht.

“Ok, kom maar op met die lepel dan.” Beiden pakken we een lepel en als eerst heb ik een schep genomen. Ik breng het naar haar mond en ze hapt gretig. Ik zie een kleine ondeugende blik in haar ogen. Nu is het haar beurt om mij te voeden. Ik neem voorzichtig de lepel in mijn mond. Ze tilt de achterkant iets op, net zoals je doet als je een baby voedt. “Mm… lekker ijs zeg” Ze lacht, “nu jij weer bij mij.” Ze begint er dus aardig lol in te krijgen en de verlegenheid is verdwenen. Ik houd haar de lepel met een grote brok ijs voor haar mond, maar elke keer als ze wilt happen trek ik hem weg. “Nou, toe nou, laat me nu happen. Weer trek ik hem weg, maar dit keer pakt ze m’n hand en neemt de hap. Toch merk ik, uit haar beweging dat de spanning weer oploopt, maar dit keer accepteert ze het. Vanaf de bar kijkt de ober lachend toe en spreekt dan de dame achter de toog aan en wijst naar ons. De dame zegt hem wat terug en aan de reactie van de ober blijkt dat hem, op een leuke manier, iets verwijt. Na een paar keer elkaar te hebben gevoerd eten we gewoon van het ijs. Zij meer dan ik, want ik heb mijn koffie nog en zij heeft het besteld.

Nadat we klaar zijn vraag ik om de rekening. Ik pak meteen het bonnetje en zeg dat ik trakteer.

“Neen, samen delen” zegt ze. “Trakteer jij de volgende keer meer.” Weer bloost ze een beetje, maar geeft wel toe. Ik betaal en we pakken onze rugzakken. Ik help haar de hare weer om te doen. Bij het betalen heb ik de ober gevraagd of hij wist waar de dichtstbijzijnde camping was. Op een bierviltje, hoe kan het ook anders, krijgen we een hele route beschrijving. Op een ander viltje krijgen we de naam en het adres van de camping mee. We bedanken de ober en leggen een redelijke fooi neer. Samen lopen we de richting uit die de ober ons wijst. Het begint al aardig donker te worden. Nadat we de camping eindelijk hebben gevonden is er eerst niemand bij de receptie te vinden. We vinden een belknop en bellen. Vanuit een klein gebouw komt een oude dame aangelopen. Marlène begint in het Duits te vragen of er nog plek is. Gelukkig hebben ze nog genoeg plek. Ze geeft ons een plattegrond van de camping en wijst ons het veld waar we moeten wezen. Het maakt haar niet uit waar we gaan staan, als we het de volgende dag maar even komen melden. Vriendelijk wenst ze ons nog een goede avond en succes voor het opzetten van de tent. Ook zij denkt dus dat we een stel zijn en maar één tent hebben. Marlène maakt eerst nog bezwaar, dat we twee tenten hebben. De vrouw kijkt even verbaasd en gebaard dan dat het haar niet echt uitmaakt. Ze herhaald nog eens dat we het morgen moeten melden en loopt dan weer rustig naar het gebouw waar ze uit kwam.

Marlène kijkt me aan en vraagt. ”Vond jij dat nu een vreemde opmerking?”

“Nou, ik snap dat het verwarrend lijkt, maar ik vind het op zich niet vreemd.”

“Op zich… en wat bedoel je daar mee.” Shit…wat moet ik daar nu op zeggen. Ze kijkt me vragend aan en haar ogen hebben opeens niet meer die straling, maar glinsteren nog maar zwakjes.

“Uhm… nou… ik bedoel…” stamel ik. Dan beginnen haar ogen ineens weer te stralen en zegt ze. “Ik snap je wel, ik nam je in de maling.” Ik lach en ik gebaar naar de richting van het veld. Ze snapt het en we lopen richting het veld dat ons op de plattegrond is aangegeven. Het is intussen al behoorlijk donker geworden. Bij aankomst blijkt het veld zo goed als leeg te zijn. Alleen vooraan bij het pad staan twee tenten. Een iglo en een grote koepeltent. We lopen naar het andere kant van het veld en vinden daar een geschikte plek om ons te zetten. Ik stel voor om met z’n tweeën eerst de ene tent op te zetten en dan de andere. Dit vindt ze een goed idee.

“Eerst die van jou, want die lijkt me handiger” zegt ze. Het is te donker om te zien dat ze daarbij ondeugend kijkt en om te weten of ze dit met opzet bedoeld. “Maar eerst zal ik mijn gaslamp aanzetten, dan hebben we een beetje meer licht.” Eindelijk krijgt ze haar lamp aan en een enorme lichtkring vormt zich. Het valt me op dat ze haar bovenst twee knoopjes van haar blouse heeft los gedaan. Ze kijkt me even aan en lacht ondeugend. “Ok laten we beginnen.” Ik pak mijn tent-zak uit en spreid de buitentent. Ik leg Marlène uit dat de stokken niet in de binnen-, maar in de buitentent moeten en dat daarna pas de binnentent er wordt in gehangen. Ze snapt het en beide beginnen we de stokken er in te doen. Aangezien ik de tent al een tijdje niet heb gebruikt zijn de stokken weer wat stug geworden en lijkt het tentzeil wel gekrompen te zijn. Met moeite krijg ik de tent op. Terwijl ik buiten alle haringen in de grond steek en de scheerlijnen aanspan hangt Kirsten de binnen tent in. De laatste haringen voor de binnentent in de grond en m’n tent is klaar. Marlène lijkt aardig uitgeput en heeft ineens geen goesting meer om haar tent ook nog eens op te gaan bouwen.

“Het is al aardig laat en ik begin het ook al behoorlijk koud te krijgen. De mijne doen we morgen wel hoor.”

“Ok, dan ga ik nog even naar het toilet. Dan kan jij je intussen gereed maken voor het slapen gaan.” Ze lacht om mijn woorden en brengt haar tas in mijn tent. “Ik leg die van jou er ook vast in ok?”

“Als je mijn bedje dan ook nog even spreid ben je helemaal een engel.”

“Ja doei, dat doe je maar lekker zelf.” Toch, als ik weer terug kom en de tent in kruip, bijna tegen de lamp stotend, heeft ze ook mijn zelf-opblazende luchtbed en m’n slaapzak neergelegd. “We hebben dezelfde slaapzak, ik heb alleen een andere kleur” verteld ze vrolijk. Hierbij kijkt ze me ondeugend aan. Ze ligt al goed ingepakt in haar slaapzak. Ik pak mijn zaklamp en druk hem aan. Draai de gaslamp uit en nadat ik mijn schoenen uit heb gedaan en de rits gesloten heb begin ik me uit te kleden. Vanuit haar slaapzak kijkt ze me ondeugend aan en volgt elke beweging die ik maak. Opeens, als ik alleen nog maar mijn boxershort aan heb en in mijn slaapzak wil kruipen, zegt ze. “Zullen we een tweepersoons slaapzak maken?” Ik kijk haar aan en ze kijkt, me met haar stralende ogen, ondeugd terug. Ik begin verlegen te lachen en vraag of ze dat zeker weet. “Ja” reageert ze enthousiast. “Alleen moet je het wel in het donker proberen te fiksen, want ik wil niet… ik bedoel…”

“ik snap hem… denk ik” Ik rits mijn slaapzak los en knip mijn zaklamp uit. Zodra het donker is ritst zij haar slaapzak los en vouwt hem open. Ze pakt die van mij en legt hem over haar heen. “Ok, nu kan je het licht weer aandoen. Ik doe mijn zaklamp aan en kijk recht in het ondeugende gezicht van Marlène. Ze lacht een beetje verlegen en kijkt naar haar voeteneind. Ik volg haar blik en ze zegt. ”Nu kun je ze in het licht vast ritsen. Ik steek de eerste rits ineen en halverwege neemt ze de rits over en trekt de slaapzak verder dicht. Nu ik de tweede rits er ook in heb en tot halverwege heb dicht getrokken kruip ik er in. En als ik er helemaal in lig trek ik hem verder dicht. Zodra ik me omdraai kust Marlène me vol op m’n mond en slaat ze een arm om me heen. Haar warme naakte lichaam tegen me aan drukkend. Wauw, wat is ze geil. Ik streel met een hand door haar haren.

“Ik wil je” fluistert ze opgewonden. Mijn linkerhand glijdt naar haar borsten. Ze zijn stevig en zacht. Haar tepels zijn al heel erg hard. “Oh… ja” weer op fluistertoon. Marlène slaat haar armen om m’n nek en een been om mijn benen. “Voel maar hoe nat ik al ben. Al sinds het ijs ben ik al opgewonden, maar ik wist niet hoe ik het je moest vertellen.”

“Je bent ineens niet zo verlegen meer. Daarom wilde jij je eigen tent niet opbouwen?” “Nee, ik wilde al vanaf het begin in één tent slapen en ik zag dat die van jou groter was.” Ik ben ondertussen met mijn hand al bij haar navel. M’n hand gaat, vóór dat ik bij haar kruis kom, naar haar billen. Die zijn nog zachter dan haar borsten. Ook daar knijp ik zachtjes in. Ik kneed ze zelfs een beetje. Een zacht kreuntje komt er vrij. Mijn hand wrijft nu over de buitenkant van haar rechter been. Tot aan haar knie. Dan laat ik mijn hand over springen naar haar andere knie en met kleine rondjes wrijf ik weer langzaam naar haar kruis. Haar ademhaling wordt zwaarder en af en toe hijgt ze al. Ik zoen haar op haar mond en meteen schiet haar tong bij mij naar binnen. Hijgend begint ze me, met een hand door mijn haren en een hand aan mijn kaak, wild te zoenen. Nu is mijn hand al bijna bij haar kruis. Ik spring weer over naar haar andere been en met een lange streek naar haar knie. Daar aangekomen weer over naar haar linker knie en vervolgt het proces zich weer. Ik kom weer bijna bij haar kruis en dit keer komt er een kreun vrij. Nu ga ik met één vinger door haar dunne streepje schaamhaar richting navel en terug. Mijn vinger laat ik door gaan over haar, nu al zeiknatte, lipjes. Een schok schiet door haar lichaam en Marlène kromt haar rug hol. Ze laat een diepe kreun horen.

“O… oh…ho… ja… wat doe je dat lekker” komt er met moeite hijgend uit. Mijn vinger is ondertussen nat genoeg en haar lippen voelen warm en zeiknat aan. Ik laat mijn vinger naar binnen glijden en begin haar te vingeren. Al snel begint ze meer te hijgen en te kreunen. De tweede vinger volgt en ik verhoog het tempo een klein beetje. “O, zo ja. Oh ja da ‘s lekker.” Weer verhoog ik het tempo ietsje. Nog meer gekreun. Ik kruip wat meer de slaapzak in richting het voeteneind. Nu zit ik er wat beter voor. Ondanks het donker is zie ik door het beetje maanlicht die op de tent schijnt haar contouren. De derde vinger laat ik naar binnen glijden, wel eerst natgemaakt door haar eigen kutvocht. Nu begint ze echt te krioelen en zwaar te ademen. “Oh ja, sneller schatje, sneller…” Maar ik verhoog het tempo nog niet. Nog even blijf ik zo door vingeren. Ik haal de derde vinger er weer uit en buig mij naar voren. Weer een kreun, nu al weer een stuk harder dan de vorige. “Mm… lief wat ben je geil” fluister ik.

“Maar je doet het ook zo lekker en goed.” is haar kreunende antwoord. Op de tast begin ik haar op haar buik richting haar poesje te zoenen. Weer kromt ze haar rug. Aan haar kutspieren voel ik dat ze klaarkomt, maar ik stop niet. Ik verhoog zelfs mijn tempo iets en kom met mijn puntje van m’n tong tegen haar kittelaar. Weer een diepe kreun en haar hand gaat door mijn haar.

“Oh schatje, je maakt me echt stapelgek.” Sneller gaat mijn tong over haar klit en sneller gaan mijn vingers in en uit haar kutje. “Oh ja, sneller, sneller” hijgt ze. “Laat me nog een keer komen.” Met mijn rechterhand duw ik haar lipjes iets uit elkaar zodat haar klitje vrij komt. Zacht blaas ik er tegen en na een paar keer neem ik het in m’n mond en zuig ik erop. Weer kromt haar rug en weer komt ze met een diepe kreun klaar. Ik haal mijn vingers snel uit haar kut en vang met mijn tong al haar kutvocht op. Ik lik haar helemaal schoon. Met haar hand nog steeds in mijn haren duwt ze m’n hoofd hard tegen zich aan. Heel mijn wangen en kin worden nu tegen haar natte kut aan gedrukt.

Nadat ze helemaal schoon is gelikt kruip ik tussen haar benen omhoog en ga op haar liggen. Ze likt haar kutvocht van mijn gezicht en nog nahijgend zegt ze. “Oh, wat ben jij lekker zeg en wat kun je dat goed.”

“Tja, je hebt het of je hebt het niet hè.” Ze lacht.

“Nu is het mijn beurt om jou te verwennen en ze duwt me op mijn rug. Ze gaat op me liggen en duwt haar kutje tegen mijn, ondertussen al zeer harde, lul. Een paar keer achter elkaar wrijft ze zo haar kut van mijn ballen naar mijn eikel en tilt haar lichaam dan weer op. Ze begint mijn borst te zoenen en knabbelt op mijn beide tepels. Zoent dan via mijn navel naar de rand van mijn boxershort. Haar ene hand verdwijnt eronder en pakt mijn kale ballen vast. “Mm… niet slecht”; terwijl ze mijn lul betast. Even geeft ze een paar rukjes aan m’n lul. Ze trekt mijn voorhuid naar achter en terug. Pakt m’n boxer vast en zegt. “Deze mag nu wel uit.” En voordat ik kan antwoorden ligt hij al buiten de slaapzak. Op de tast zoekt ze mijn lul weer op. “Lekker hard en groot” fluistert ze.

“Oh ja, een echte tjoepa tjoep. Dus pak me en lik me.”

“Dat laat ik me geen twee keer zeggen.” En ik voel hoe ze mijn voorhuid weer naar achteren trekt en haar tong tegen mijn eikel drukt.

“Wow, shit” is mijn eerste reactie.

“Wat is er” fluistert ze.

“Nee niks, je tong alleen al is al een heerlijk gevoel.” En weer drukt ze haar tong tegen mijn eikel, maar dit keer is de lik langer. Ook ik begin nu zwaarder te hijgen. Ze likt steeds meer van mijn lul. Aan gekomen bij mijn ballen neem ze die een voor een in haar mond en zuigt erop. Daarna likt ze heel mijn balzak. “Fijn dat jij je ballen kaal scheert, heb ik niet al die haren in mijn mond.”

“Ja, ik denk wel aan anderen.” Weer hoor ik haar lachen. “Maar ik ook, want ik heb een streepje.”

“Ja, dat was ook heel lekker en goed van je.” Nauwelijks heb ik die zin gezegd of ze likt mijn eikel alweer. Met haar puntje van haar tong maakt ze rondjes onder het randje door. Ik kan een kreun niet tegen houden en hijg. “Oh ja, dat is lekker.” Nu steekt ze mijn eikel in haar mond en haar tongpuntje glijd over het spleetje. Weer kreun ik. O wat kan ze dit goed. Nu laat ze mijn hele lul langzaam in haar mond glijden. Dieper en dieper gaat hij. Ze vult haar hele mond zonder te kokhalzen. Langzaam begin ze op en neer te gaan met haar hoofd. Ik neuk gewoon haar mond. Langzaam voert ze het tempo op. Ondertussen speelt ze met mijn kale ballen. Met haar andere hand sluit ze haar duim en wijsvinger rond mijn lul. Haar tempo is nu zo hoog dat ik, bij elke keer als mijn lul naar binnen schuift, niet meer kan stoppen met kreunen.

“Oh ja, goed zo lief.” Weer gaat haar tempo omhoog. Maar opeens houdt ze haar mond alleen om mijn eikel en ze begint me in een razend tempo verder af te trekken. Ik ben nu al bij het punt of ‘No return’ en ik voel dat ik ga komen. Met in haar ene hand mijn ballen, met haar andere mij hard rukkend en haar mond om mijn eikel kreun ik.

“Ik… ik ko… ko… mm…” En ik spuit haar mond vol. Ze begint meteen aan mijn eikel te zuigen. “Oh… ja… o! Ja! Zuig me helemaal leeg. Toe maar schatje.” En weer een straal sperma en weer een. Ik kan gewoon niet meer stoppen met spuiten. Ze blijft ook maar zuigen en me aftrekken. Ze stopt opeens en houd met beide handen mijn lul vast. Ze zuigt nog even. Ik heb wel vijf keer een volle straal gespoten en ze heeft alles doorgeslikt. Het laatste beetje likt ze van mijn eikel af en kruip omhoog. Ze pakt me vol op mijn mond en ik voel hoe ze met haar tong, vol met mijn sperma, langs ze mijne streelt. Ik proef en het is nog niet eens zo vies. Hijgend zeg ik. “Dat was geweldig lief, echt geweldig.” En ze antwoord lachend.

“Tja, zoals je al zei, je hebt het of je hebt het niet.” Ik lach. “En jij hebt het zeker weten.”

Met één been tussen de mijnen ligt ze naast me en streelt over mijn borstkast. Mijn handen strelen haar rug-holte en haar strelende arm. “Wat was dat lekker zeg, maar ik wordt er wel moe van” fluistert ze.

“Moe?”

“Nee, niet moe, eerder lui.”

“Maar je hebt het in ieder geval niet meer koud.”

“Nee, dat ‘s waar. Je bent ook een heerlijk kacheltje.”

“Dat heb ik vaker gehoord.”

“O ja, van wie dan?”

“Nou, je bent niet de eerste waarmee ik in bed lig hoor!”

“Maar wel in een slaapzak.”

“Ja wel in een slaapzak.”

Ze laat een diepe zucht. “Gelukkig, ben ik toch nog ergens de eerste in.”

“Och arme, was je bezorgd dat je niet anders was dan mijn vorige?”

“Nee hoor, geintje.”

“Ik wilde net zeggen, want je bent heel speciaal. Zelfs de eerste op vakantie.”

“Ok dan!” Ik merk dat bij de laatste paar keren dat ik over haar kleine haartjes is haar rug-holte streel, ze kleine schrokjes maakt met haar lichaam. Kom met mijn hand bij haar billen en druk haar zachtjes naar mij. Zou ze al weer geil en nat zijn? Alleen bij die gedachte schiet mijn lul al weer in half stijve positie. Weer streel ik die kleine haartjes en weer schrokt haar lichaam een beetje. Ik geef haar een zoen op haar neus, ze draait haar gezicht naar mij en ik zoen haar op haar mond. Steeds meer kleine zoentjes volgen elkaar en steeds in een sneller tempo. Dan fluister ik tegen haar.

“Je bent zo mooi ook al is het donker.”

“Ik voel me zo vrij en goed gezind bij jou.”

“Ik ook bij jou.” Haar hand glijdt naar mijn lul. “Oh, hij is al weer stijf?”

“Jep, maar volgens mij ben jij ook al weer behoorlijk opgewonden?”

“Ja, dat heb je heel goed.” Weer zoen ik haar. Ze beantwoordt nu met haar tong en kruipt op me. Ik voel haar natte lipje tegen mijn heup aan gedrukt worden.

“Heb jij condooms bij je?”

“Ja, die zitten nog in mijn rugzak.”

“Ok, pak er dan maar snel een, want ik wil je in mij voelen.” Snel zoek mijn hand de zaklamp. Gelukkig is deze snel gevonden en ik knip hem aan. Ik kijk recht in haar stralende mooie ogen.

“Hey schoonheid.” En even blijf ik, stil liggend naar haar kijken. Ze kijkt mij ook aan en vraagt dan. “Wat is er?”

“Je hebt echt mooie ogen weet je dat?” En verlegen kijk ze naar mijn mond en geeft ene snel kort kusje erop.

“Dank je.” Dan gaat ze iets omhoog zodat ik mij half kan draaien om bij mijn rugzak ze komen. Nu voel ik echt haar natte kutje tegen heup drukken en snel rits ik het vakje in de klep van de rugzak los. Daar haal ik het metalen doosje met de condooms erin uit. Ik maak het doosje open en laat de inhoud aan Marlène zien.

“Mooi” is het enige wat eruit komt en ze pakt er een. Ze gaat nog iets verder omhoog en gaat dan rechtop zitten. Intussen ben ik weer op mijn rug gaan liggen. Mijn stijve lul half omhoogstekend op mijn buik. Ik kan in het licht van de zaklamp haar streepje haar zien en de glinstering van haar natte lipjes.

“Oh meid, je weet niet half hoe lekker ik je vind.” Marlène scheurt de verpakking open. Nu zie ik pas welke condoom ze gepakt heeft. Het is de ‘Glowing in the dark’ condoom, die ene die moet oplichten in het donker. Marlène haalt de condoom uit de verpakking. Hij ziet er een beetje geel uit. Ze stopt het puntje in haar mond, tussen haar lippen geklemd. Pakt mijn lul vast en rolt de rest van de condoom er over. Ze rolt hem helemaal af. Door dit strakke gevoel wordt mijn lul nog stijver en harder. Nu buigt Marlène zich naar voren en pakt de zaklamp. Daarmee schijnt ze dicht bij mijn lul die nu geel glinstert. Ze kruipt iets naar voren en gaat met haar kutje boven mijn lul hangen. Opeens knipt ze de zaklamp uit en legt hem naast ons neer. Meteen gloeit de condoom op en zie je alleen nog maar een fluorescerende lul. Ik zie en voel hoe Marlène mijn lul met twee vingers vast pakt. Opeens is het topje van mijn lichtgevende lul verdwenen en voel ik een warm, sponzig gevoel om mijn lul heen schuiven. De gehele lichtgevende staaf verdwijnt in haar kutje. Ik voel hoe mijn eikel tegen haar schacht aan streelt en een diepe kreun is hoorbaar. Het blijkt dat we het allebei tegelijk kreunen. Haar natte lipjes raken mijn kale balzak. Mijn handen glijden van haar bosten naar haar billen. Daar kneed ik ze zachtjes en ga dan naar haar heupen. Deze pak ik stevig vast. Allebei beginnen we nu onze bekkens te kantelen van voor naar achteren en terug. Eerst in een beweging, daarna tegen elkaar in. Beide hijgen we en laten af en toe een kreuntje ontsnappen. Terwijl we het tempo ietsje opvoeren buigt Marlène zich naar voren en naar achteren. Met haar borsten komt ze boven mijn mond hangen. Ik zuig en knabbel aan haar tepel. Ze trekt haar borst terug en ik laat los. Meteen komt ze terug en weer zuig ik aan haar tepel. Bij de tweede keer dat ik los laat hijgt ze.

“Nee, houdt hem vast, tussen je tanden.” Ik doe wat ze vraagt en ze trekt haar borst naar achteren. Ik houd net zo lang vast tot ik niet meer kan. Meteen klapt haar tepel tegen haar borst. Dit proces herhalen we een tijdje. “Oh ja lekker ding van me. Met je lekkere harde lul in me. Mm…” hijgt ze. Ik pak haar heupen vast en til haar iets op. Ze begrijpt wat ik wil en stopt met haar bekken te kantelen en begint op en neer te bewegen. Steeds iets hoger en harder weer terug. Mijn lul gaat nu echt helemaal diep in haar en er bijna uit. En elke keer zie je weer het licht van de condoom. Op een snel ritme hopt ze nu op mijn harde glimmende lul. En elke keer als hij er diep in stoot hoor je Marlène een kort hoge kreuntje maken.

“Mm… Mm… O…Oh… ho… ja…Mm… Ja… Ja… Sneller, sneller.” Dit is voor mij het teken om haar naar beneden te trekken en haar op haar rug te duwen. Weer begrijpt ze mijn bedoeling en we rollen samen om. Zodra ze op haar rug rolt doet ze haar benen wijd en ze trekt haar knieën op. Ze zet haar voeten naast mijn knieën. Ik begin nu langzaam te stoten. “Mm… mm… ho… mm… ja, dieper schatje, dieper!” Met mijn lul in haar kruip ik omhoog, zodat hij nog dieper komt. Ik begin weer te stoten en voer het op naar een goed tempo. Dit tempo houd ik een tijdje aan. Ondertussen kus ik haar bosten en in haar nek. Zij met haar ene hand door mijn haar en haar andere knijpend/ knedend in mijn bil. Nog hoger leg ik het tempo en begin echt als een gek te stoten. “Oh ja, toe maar lief, sneller, sneller……goed zo.” Dit tempo probeer ik zo lang mogelijk vol te houden. Opeens voel ik alles strak worden om mijn lul en Marlène krioelt wild onder mij. Luid kreunend komt ze klaar. Gelukkig, want dat hoge tempo ging ik niet meer lang vol houden. Nu ik haar heb laten klaar komen is het mijn beurt. Ik stoot door in een wat lager tempo, maar ze zegt meteen.

“Ander standje lief. Laten we nu een ander standje doen.”

“Ok.” Ik ga omhoog, maar haal mijn lul er nog niet uit. Ik pak haar rechter been op en duw hem voor mij langs en leg hem op haar linker. Ik voel hoe ze om mijn lul draait. Nu ligt ze op haar zij. Weer begin ik langzaam te stoten en meteen kreunt Marlène even. Ik ben zo geil dat ik het tempo snel opvoer. Bijna ben ik bij ‘the point of no return’. Net als ze wil zeggen dat ik moet wachten stop ik al met stoten en trek mijn lul geheel uit haar kut. Met mijn handen om haar heupen probeer ik haar door te draaien. Ze begrijpt de hint en gaat snel op haar handen en knieën zitten.

“Zo ja, zo wil ik je. Lekker op zijn hondjes, hijg ik.

“Als je me maar wel weer zo lekker diep stoot.”

“Bedoel je zo?” En meteen stoot ik hard mijn nog steeds fluor harde lul in haar. Ik voel mijn eikel hard tegen haar schede stoten en meteen geeft Marlène een lange kreun. “Ja zo!” Kermt ze. Ik begin weer te stoten meteen in een snel tempo, met af en toe een trage, maar zeer harde stoot. “Mm… ho… mm… ja! Oh schatje wat verwen je me toch.” Ik buig voorover en grijp met beide handen haar borsten en al knedend trek ik haar mee omhoog. Met een holle rug zit ze nu voor me en kreunt bij iedere stoot. Ik zoen in haar nek en trek hard aan haar tepels. “Oh… oh, je weet nog wat ik lekker vind.” Tussen mijn duim en wijsvinger rol ik de ene tepel, aan de andere trek ik. Nog meer gekreun. Samen buigen we weer naar voren en Kristen plaatst haar handen weer op het luchtbed. Dit voel ik, want ze geeft meteen wat meer tegendruk. Nu wil ik toch echt wel komen en begin het tempo in en sneltrein op te voeren. Bijna, bijna ben ik er. Ik pak haar schouders van onder langs vast en stoot hard, snel en diep.

“Toe maar schatje, toe maar. Laat je helemaal gaan.” Dit laat ik me geen twee keer zeggen. “Ik… ik…” Meer krijg ik er niet uit. Ik voel het sperma opbruisen vanuit mijn ballen. Met een harde diepe kreun laat ik de eerst straal lopen. “Oh! Ho… ja! Goed zo!” kermt Marlène onder me. Weer een harde diepe stoot en weer loos ik een straal. Nog een paar harde stoten, en ik ben helemaal uitgeput.

“Oh lekker ding dat je bent” hijg ik. Ik laat mij zakken op haar en kus tussen haar schouders. “Dat was lekker lief” hijgt ze fluisterend terug. Ik haal mijn lul eruit en meteen draai Marlène zich om. Kijkt naar mijn lul, die nog een beetje glimt en langzaam half slap word.

‘Knip’, de zaklamp knipt aan. Ondeugend met rode koontjes kijkt Marlène mij aan. Zelfs haar borsten zijn bruin, ze zont dus topless!

“Wow, dat was echt lekker.” Ik haal de condoom van mijn lul, voor dat hij te slap is en het dan pijn doet. Meteen reageert Kristen en pakt mijn lul, trekt de voorhuid terug naar achteren en likt hem schoon. Ik leg ondertussen een knoopje in de condoom. Nu mijn eikel schoon is, de volle condoom bij de ritsdeur ligt en Marlène me, met een beetje zaad in haar mond, intens zoent leggen we ons naast elkaar. Ik pak mijn boxershort en trek hem aan.

“Blijf je niet lekker naakt naast me liggen?”

“Nee, straks floept mijn lul uit opwinding zonder condoom naar binnen.”

“He jammer, ik wilde hem nog even vasthouden. Vooral je kale ballen.”

“Oh, in dat geval.” Ik doe mijn boxer weer uit en kruip naast Marlène in de slaapzak. Haar hand gaat meteen naar mijn ballen en ze speelt er een beetje mee. Daarna houd ze hen in haar handpalm en omsluit haar vingers er zacht omheen. Ik kijk haar aan in haar nu wel heel stralende ogen. “Ik hou van je.”

“Ik denk dat ik ook heel verliefd op je ben” is mijn antwoord. Even is ze verrast door dit antwoord, maar doordat ik een intense zoen geef gaat ze er verder niet op in.

“Oh, nu ben ik echt helemaal kapot. Ik kan niet meer.”

“Wat dacht je van mij dan?”

“Ja, tjonge dat je dat zo kan uitstellen zeg. Ik kwam bijna weer.”

“Dan had je dat moeten zeggen, dan hadden we het even wat rustiger gedaan of op een standje dat je meteen kwam.”

“Nee, ik wilde dat jij kwam. Ik wilde weten hoe je klaarkomt. Dan weet ik voor de volgende keer tot hoever ik kan gaan voordat je niet meer kunt stoppen.”

“Ok, dat is een logische gedachte. Oh, sorry, ik val bijna in slaap” gaapt ze.

“Is niet erg, dan gaan we toch lekker slapen. En dan zie ik die mooie stralende ogen van je morgen weer.”

“Goed plan.” En na een dikke kus en knuffel wensen we elkaar een goede nacht en welterusten. Met mijn ballen in haar hand en mijn arm om haar heen vallen we dicht tegen elkaar aan in slaap.

Broeder Jacob

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *