De boswachterswoning

()

Ik was een maand geleden aan het fietsen bij ons in de omgeving toen ik overvallen werd door een onweersbui. Het begon gelijk hard te regenen en mijn blouse en rokje waren zo doorweekt. Gelukkig ken ik de omgeving goed en wist dat een klein eindje het bos in, een boswachterswoning en een kapschuur stond. Ik dacht ‘als ik daar maar ben kan ik wel even schuilen’ en gelukkig haalde ik dat. Ik was wel bang toen ik het bos in reed maar ik had geen keus. Onder de kapschuur stond ik droog en veilig.

Ik stond daar nog maar net of de deur van het huis ging open en een vrouw riep, “kom snel hier naar toe”. Ik was toch al doorweekt door de stortregen dus ik liep naar haar toe en stapte binnen.

“Zo, hier is het beter” zei de vrouw, die zich voorstelde als Lena en mij gelijk een handdoek gaf.

“Ja, die bui overviel mij,” zei ik, “maar gelukkig ben ik nu veilig.”

“Zo is het meid. Maar zo kun je niet blijven lopen met die natte kleren, ik heb wel wat droogs voor jou. Kom maar even mee naar boven dan kun je wat anders aantrekken en terwijl het droogt kunnen wij binnen met Bjorn, mijn man, wat drinken.”

Ik liep achter haar aan de trap op en zag een paar mooie strakke benen met volle dijen. Boven gekomen zei ze; “trek dat natte spul maar gouw uit.” Even later stond ik in mijn slipje.

“Die kun je ook maar het beste uit doen, want anders is het rokje zo weer nat, alleen jij hebt een voller figuur dan ik, dus mijn slipjes zal je niet aan kunnen doen.”

“Nou dan moet ik maar even zonder slip door het leven” zei ik.

“En een bh heb ik ook niet voor jou want van Bjorn mag ik dat niet dragen, hij wil zo wat te pakken kunnen krijgen,” zei ze lachend.

“Ik hang je kleren even op onder de kapschuur daar droogt het altijd snel,” zei ze, pakte mijn natte plunje en hing ze op.

“En nu gaan wij eerst wat drinken.” En zo gebeurde dat ik even later met haar en Bjorn in een gezellige kamer zat.

Bjorn wat een leuke vent en zat in een korte broek met een bloot bovenlichaam en je kon zien dat hij veel buiten was, hij was mooi bruin en had een strak lichaam. We raakten gezellig aan de praat, hij vertelde over zijn werk in het bos en het was net of wij elkaar al langer kende. Port en borrel kwamen op tafel want Bjorn ging toch niet meer aan het werk, het kon ook niet want het regende steeds harder. Lena maakte wat hapjes en het was heel gezellig. Toen Lena met de hapjes bij Bjorn kwam gleed zijn hand langs haar been onder haar rokje.

“Bjorn wij zijn niet alleen” zei ze lachend.

“Trek je maar niets van mij aan,” zei ik lachend. “Ik ben al blij dat ik droog binnen mag zitten.” Toen gleed zijn hand in haar blouse en pakte haar borst.

“Zie je, dat bedoel ik nu, hij wil wat te pakken hebben,” zei Lena lachend.

“Ja, het is toch ook jammer om al dat moois te verstoppen,” zei Bjorn en ik zag hem naar mij kijken. Ik heb mooi volle borsten, vind ik en ook mijn benen mogen er zijn en ik had het idee dat Bjorn dat wel eens wilde onderzoeken. Ik voelde mijn kutje al nat worden. Bjorn ging op een gegeven ogenblik naar de keuken om de borrel weer op te halen die in de koelkast stond en toen hij terug kwam vroeg hij.

“Zijn die spullen die onder de kapschuur hangen van jou Sofie?”

“Ja,” zei ik “die moeten eerst drogen.”

Toen hij terug kwam liep hij achter mij langs en ineens pakte hij mijn blouse en trok deze wat verder naar voren zodat hij er achter kon kijken.

“Bjorn laat dat,” zei Lena lachend. “Dat kun je niet doen.”

“Waarom niet, daar zitten ook een paar mooie volle borsten hoor. Of niet Sofie?”

“Ja, ik ben er best tevreden mee” zei ik en keek hem lachend aan. Hij maakte een knoopje open en ik hield hem niet tegen, toen ging het tweede knoopje ook open. Hij begreep dat ik geen bezwaar had en haalde mijn borsten tevoorschijn.

“Kijk eens Lena wat een mooi stel” en hij kneep in de tepels die hard waren. Ik deed mijn hoofd achterover, hij drukte zijn mond op de mijne en ik voelde zijn tong drukken. Ik opende mijn lippen en onze tongen vonden elkaar. Hij trok nu flink aan de tepels en ik kreunde. Het werd nat tussen mijn benen. Ik voelde dat mijn rokje omhoog werd geschoven en dat mijn benen uit elkaar werden gedrukt. Toen voelde ik een warme tong tussen mijn lippen door glijden en werd ik heerlijk door Lena verwend. Bjorn zag dat en kwam er bij.

“Wat een kut heb je,” zei Lena “precies waar Bjorn wel eens over droomt.” Lena trok haar kleren uit en speelde met mijn borsten en Bjorn stond op, trok zijn korte broek en slip uit en daar stond een heerlijk strakke dikke lul. Mijn blouse en rokje lagen zo bij dat van Lena en ik werd op de bank gelegd en hij boorde zijn heerlijke lul diep in mijn smachtende kutje want ik had al lang geen beurt gehad. Bjorn kon geweldig neuken en nam mij diep en hard te pakken en Lena speelde met mijn tepels. Zij stond naast mij en één hand van mij gleed tussen haar lippen, zij was ook drijfnat. Ze kwam nu met haar cut boven mijn mond, liet zich zakken en ik begon haar natte vette cut te beffen.

“Wat geil is dit,” zei Bjorn “twee geile wijfjes die met elkaar bezig zijn terwijl ik deze teef neuk”.

Ik voelde dat ik ging komen.

“Ga door Bjorn… ik kom… ga door,” zei ik, en daar raasde een orgasme door mijn lijf. Ik voelde dat Bjorn het tempo opjoeg zijn lul dikker werd en daar spoot hij veel zaad hard en diep mijn kut binnen.

“Ik ben gek op zaad,” zei Lena en begon mijn kut schoon te likken. Terwijl zij gebogen stond schoof Bjorn zijn lul achter haar langs haar kutje in en nam haar flink te pakken. Even rust was voor Bjorn echter noodzakelijk. Ze kwamen samen naast mij op de bank zitten Bjorn tussen ons in en na een tijdje werd zijn lul weer hard.

“Wat ben ik blij dat jij door die bui bent overvallen,” zei hij terwijl een hand tussen mijn dijen kwam en zijn vingers mijn kutje vonden.

“Dat was echt een geile bui,” zei Lena die met de lul van Bjorn speelde “en jij Sofie?”

“Ik vind het geweldig” zei ik “en wanneer het mij nog een keer overkomt dat weet ik waar ik kan schuilen”.

“Je hoeft niet op een bui te wachten hoor,” zei Bjorn “wanneer je weer een keer in de buurt bent kom je lekker langs”.

“Ik zal eens kijken of je kleren al wat droger zijn,” zei Lena en liep naakt naar buiten.

Bjorn zei, “kom, laat je nog eerst lekker op mijn paal zakken Sofie.”

Ik deed dat en hij kwam heel diep in mij. Lena kwam terug.

“Het schiet op meid maar je moet nog even wachten” en zag mij zitten.

“Ik vind het niet erg,” zei ik en liet mij nog een keer volspuiten door Bjorn.

Een uur daarna kon ik vertrekken maar Bjorn wilde mijn slipje houden en ik zat met een blote vette kut op het zadel met de afspraak dat ik zou komen wanneer ik geil was.

En sindsdien laat ik mij elke week één of twee keer heerlijk door Bjorn en Lena verwennen. Maar ik mag alleen binnenkomen wanneer ik geen bh en slipje draag en daaraan voldoe ik graag. Ondertussen is mijn kutje net zo glad als die van Lena dat beft zo zalig.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *