Frans neuken met Jean

()

Ik was met mijn familie op vakantie in Frankrijk en we verbleven op een camping vlak bij de zee. Ik sliep zoals gewoonlijk in mijn eigen tent die ik naast de caravan had gezet ergens midden op de camping. Er waren daar een heleboel mensen en ik had daar ook nog een vriendin gemaakt. Ze heette Mona, was ook Vlaams en we gingen veel met elkaar om. Elke middag spraken we af bij de tafeltennistafel.

Er waren ook erg veel knappe jongens. Eén van die jongens heette Jean. Hij was ook aan het tafeltennissen en was daar erg goed in. Ik totaal niet. Op een gegeven moment liep hij naar me toe en sprak me aan in het Frans. Ik kon het niet verstaan maar toen hij naar mijn tafeltennisbadje greep wist ik dat hij me wilde leren tafeltennissen. Dat was erg leuk.

Aan het eind van de middag liepen Jean en ik samen terug naar onze tenten. Tot onze verbazing lagen onze campingplaatsen naast elkaar. Dat ik dat nooit eerder opgemerkt heb. Maar zijn caravan stond met een schutting en al met de achterkant naar onze plaats toe gekeerd en ik was ook meer weg dan bij de caravan. Tenslotte zei hij mij gedag en we gingen ieder onze weg.

Die avond ging ik al laat naar bed. Ik zou de volgende morgen vertrekken. Mijn ouders waren de hele dag bezig met pakken. Bij elkaar had ik een hele leuke vakantie en veel lol gehad met Mona. Altijd als we op het strand waren, gingen we jongens beoordelen. Ook Jean heb ik beoordeeld. Deze avond was ik nog met mijn vriendin op het strand geweest om naar de zonsondergang te kijken. Toen ik mij uiteindelijk gewassen had en klaar was ging ik naar mijn tent. Mijn ouders en mijn zusje sliepen al in de caravan. Ik heb een tijd op mijn rug gelegen omdat ik niet kon slapen. Dat kwam waarschijnlijk omdat de maan zo fel scheen deze avond.

Op een gegeven moment werd er zachtjes op de tent getikt. Ik ging rechtop zitten en deed mijn tent langzaam open. Het was Jean! Hij had mooi half lang bruin haar en grijsblauwe ogen. Hij stond daar alleen in z’n rode boxershort. Het was daar warm genoeg voor. Hij had een mooi bruin lichaam met best gespierde armen. Toen hij tegen mij begon te praten kon ik nog net verstaan dat hij graag binnen wilde komen omdat hij niet kon slapen vanwege het teveel aan licht van de maan. Ik liet hem binnen. We praatten wat maar ik heb pas 3 jaar Frans op school dus echt makkelijk was het niet. Maar één ding wist ik wel. Dit was echt de mooiste en liefste jongen die ik in de hele vakantie ontmoet had. Ik ging weer op mijn slaapzak liggen en als vanzelfsprekend kwam Jean naast mij liggen. Mijn hart ging sneller kloppen. Toen hij merkte dat ik nerveus werd leunde hij op z’n arm, boog zich langzaam over mij heen en kuste mij zachtjes op mijn wang.

“Calme” zei hij. Maar of ik daar echt rustiger van werd, was nog maar de vraag. Toen besefte ik wat hij gedaan had en ik kuste hem wat zenuwachtig terug. Daarop kwam hij heel dicht tegen mij aan liggen. Hij was een stuk groter dan ik.

“Tu es jolie” zei hij toen en ik merkte dat ook hij wat nerveus begon te worden. Langzaam kuste ik hem nog een keer maar dit keer teder op zijn mond en langzaam veranderde die kus in een tongzoen. Hij zoende echt fantastisch! Na een tijdje met elkaar getongd te hebben, schoof hij mijn T-shirt iets opzij en streelde voorzichtig met zijn warme hand over mijn buik. Het enige wat ik op dat moment aan had, was een wit T- shirt en een kort blauw spijkerbroekje met daaronder een slipje. Verder niets. Na een tijdje over mijn buik gestreeld te hebben, bewoog hij zijn hand langzaam iets naar boven. Hij kwam voorzichtig bij mijn borsten. Rustig volgde hij het reliëf van mijn zachte huid. Eerst voelde ik me iets ongemakkelijk maar toen ik besefte dat ik dit eigenlijk al heel lang wilde, gaf ik me over.

Ik begon langzaam opgewonden te raken en ik legde mijn hand op de zijne en duwde iets aan. Ik merkte dat mijn tepels iets opgezwollen waren. Met mijn andere hand deed ik een poging om mijn T- shirt wat verder naar boven te trekken. Maar na een tijdje zat mijn T-shirt zo onhandig dat ik besloot ‘m uit te trekken. Voor we het wisten, lagen we topless elkaar te zoenen. Ik voelde me net een acteur in één of andere romantische film. Nu stopte hij met zoenen en gleed langzaam met zijn tong over mijn nek naar beneden. Hij genoot er echt van. Ik voelde zijn warme lippen over mijn huid glijden. Toen hij bij mijn borsten aangekomen was, begon hij hevig aan mijn tepels te zuigen en te likken. Wow! Wat een geweldig gevoel is dat. Net alsof je hevig verliefd bent. Mijn borsten en mijn tepels waren mooi strak en hard geworden. Nu was het mijn beurt. Eerst zoende ik hem gewoon op z’n mond. Maar ik wilde ook zijn huid proeven. Ik zoende hem eerst in zijn nek en terwijl ik voorzichtig over zijn bovenlichaam streelde, ging mijn mond verder naar beneden. Zijn huid smaakte een beetje zout. Dat kwam waarschijnlijk door het zoute zeewater. Ik voelde met mijn tong dat zijn tepels wat hard waren geworden. Kan dat dan ook bij een jongen? Hij had een erg mooie bruine huid. Lekker zacht en warm. Mijn mond en mijn handen betastte zijn hele bovenlichaam. Langzaam gleed ik met mijn hand nog verder naar beneden. Toen voelde ik de rand van zijn boxershort. Het was een zachte stof. Vervolgens ging ik over z’n broekje nog iets verder naar beneden. Zijn kruis voelde lekker warm aan. Ik raakte iets wat heerlijk hard aanvoelde. Ik werd er heel erg opgewonden van en streelde er met de topjes van mijn vingers overheen. Heel zachtjes. Na een tijdje verplaatste ik mijn hand weer naar de rand van z’n boxershort. Toen staken de uiteinden van mijn vingers onder het randje. Langzaam liet ik mijn hand naar beneden zakken. Ik voelde zijn overvloedig schaamhaar. Plots raakte ik het puntje van zijn penis. Het was een kleine schok om iets te voelen wat je eigenlijk nog nooit gevoeld had. Maar mijn hand stopte niet en langzaam voelde ik zijn penis in mijn handen glijden. Hij was heerlijk groot en ik begon langzaam met mijn hand over zijn penis heen en weer te bewegen. Mmm, het geeft een heerlijk gevoel als je iemand hevig hoort ademen, maar toch bouwde ik het langzaam af. Na hem een tijdje afgetrokken te hebben zoende ik hem weer vol op z’n mond. Dit maal heel heftig. Langzaam liet ik mijn hand uit z’n broekje glijden.

Tegelijkertijd ging Jean voorzichtig met zijn hand over mijn buik naar beneden. Langzaam ging zijn hand naar de andere kant van mijn lichaam en gleed over mijn rug heen. Steeds verder naar beneden. Rustig voelde hij mijn strakke blauwe spijkerbroekje om mijn zachte billen heen zitten. Ik ging op mijn buik liggen. Nu stopte hij met zoenen en zijn lippen verplaatsten zich naar beneden. Af en toe voelde ik zijn tong over mijn rug heen gaan. Hij ging over mijn broek, stopte en begon mij heel teder op mijn bovenbenen te zoenen. Hij gleed met zijn tong telkens tot de broekspijp van mijn spijkerbroekje en tegelijkertijd kneedde hij voorzichtig met zijn handen mijn billen. Af en toe voelde hij even op de plek waar je billen tussen je benen eindigen. Hij ging daar dan met zijn vingers heen en weer.

Langzaam kwam Jean weer naar boven om met me te zoenen. Ik keerde mij weer op mijn rug. Nu gleed hij langzaam met zijn hand via mijn borsten en over mijn buik naar beneden. Toen streelde hij door mijn kruis. Ik voelde het vochtig worden en begon het erg heet te krijgen. Intussen streelde ik over zijn billen. Omdat hij een boxershort aan had, kon ik het heel goed voelen. Toen knoopte Jean heel langzaam mijn broekknoopjes één voor één open en langzaam opende hij mijn broek. Tegelijkertijd gleed hij met zijn mond met een overvloed aan speeksel over mijn tepels en verder naar beneden. Terwijl hij mijn broek naar beneden trok zoende hij mij aan de binnenkant van mijn bovenbeen heel dicht langs mijn slipje en wreef intussen met zijn hand steeds heftiger in mijn kruis. Ik had alleen mijn slipje nog aan.

Langzaam pakte hij de rand van mijn slipje en duwde dat naar beneden. Hij voelde mijn schaamhaar. Toen het slipje op de plek aankwam waar ook mijn spijkerbroekje was gebleven, duwde Jean ze allebei over mijn benen en voeten uit. Ik was helemaal naakt en dat gaf een eng maar ook een vrij gevoel. Ik lag nog steeds op mijn rug terwijl we hevig en vol hartstocht zoenden.

Jean ging naast mij zitten, streelde in mijn kruis waardoor ik begon te hijgen. Ik werd steeds vochtiger en hij schoof met zijn hele hand tussen mijn benen door. Hij voelde mijn opgezwollen clitoris en bereidwillig deed ik mijn benen wijder. Zijn vingers streelde langs mijn schaamlippen en over mijn clitoris. Ineens bracht hij langzaam zijn mond naar mijn kruis toe, daar begon hij voorzichtig en heel teder over mijn vagina te likken. Hij verkende het gebied.

Tegelijkertijd zat hij met zijn vinger in mijn vagina en vond met zijn mond mijn clitoris. Hij sloeg zijn lippen er omheen. Wow! Wat was dat lekker zeg. Dat geeft toch een ander gevoel dan bij het zelfbevrediging. Ik kwam bijna klaar. Intussen zat ik al die tijd met mijn hand in zijn broek. Nu trok ik ook zijn broek naar beneden en al snel waren we allebei naakt.

Hij stopte met beffen en vingeren en begon tegen mij te praten. Over ‘la plage’ en ‘aller’ ofzo. Ik begreep niet goed wat hij bedoelde. Hij kuste me nog een keer en deed de rits van de tent langzaam open. Ik dacht teleurgesteld dat hij weg wou gaan, maar Jean pakte mijn hand en trok mij voorzichtig naar buiten waardoor ik wist ik dat het nog niet voorbij was.

Daar stonden we dan. Helemaal naakt buiten op de camping. Hij ging achter mij staan en sloeg zijn armen om mijn bovenlichaam heen. Toen begonnen we te lopen. Ik leek wel gek. Je gaat toch niet naakt over een camping lopen, stel dat iemand je herkende! Maar het was gelukkig toch donker dus als iemand anders ons zag dan zag die persoon toch niet dat we naakt waren.

Ik voelde dat zijn penis nog steeds stijf was. Het was een fijn gevoel om zo naakt rond te lopen met een jongen waar je op dat moment heel erg veel van houdt en die al lopende met zijn armen over jouw hele bovenlichaam streelt. We liepen richting het strand dat lag ongeveer honderd meter van de camping af. Het zand was erg mul maar nog steeds lekker warm. Gelukkig zag je nog wel wat omdat de maan scheen. Midden op het strand stonden we tegenover elkaar. Hij had een erg mooi lichaam. Ik had volgens hem ook een mooi lichaam. Ik heb een mooi figuur maar toch vond ik dat ik iets aan de dikke kant was. Ik was in ieder geval de groeispurt een beetje aan het achterlaten. We waren beide erg bruin maar daar merk je niet zoveel van in het maanlicht.

Toen besloot ik instinctief in het warme zand te gaan liggen en Jean kwam even vanzelfsprekend weer naast me liggen. Samen begonnen we ons zelf te bevredigen. We begonnen allebei te hijgen van genot. Toen pakte ik zijn penis en ging verder met waar hij aan bezig was. Of het de meest natuurlijke zaak te wereld was ging ik op het bovenlichaam van Jean zitten. Met beide benen langs z’n lichaam en met mijn rug naar hem toegekeerd. Tegelijkertijd zoende ik hem op z’n bovenbenen. Mijn tong en lippen gleden langzaam iets naar boven. Ik voelde zijn schaamhaar over mijn lippen heen kriebelen en raakte met mijn mond zijn penis. Eerst begon ik eraan te likken, later sloeg ik mijn lippen om zijn eikel heen en weer. Ik zat achterstevoren op hem zodat hij mij ook met zijn mond kon bevredigen en proefde de smaak van zijn penis. Hij was lekker stijf en warm. Toch voelde zijn eikel nog steeds wat zacht aan. Het was een beetje vreemd, maar wel lekker!

We begonnen allebei te hijgen. We riepen het allebei uit van genot. Maar nog voordat we allebei klaarkwamen draaide ik me om. Ik lag nu boven op hem. Met mijn knieën en handen raakte ik de grond om niet mijn hele gewicht op hem te hoeven leggen onbesproken wisten we het allebei zeker. We keken elkaar een paar minuten aan en speelden wat met elkaars tongen. Ik gleed met mijn lichaam en al iets naar boven. Zijn penis raakte mijn clitoris. Dat gaf een geweldig gevoel. Toen ik nog verder naar boven gleed, voelde ik zijn penis tussen mijn schaamlippen door over mijn opening heen glijden. Nu bewoog ik weer iets terug, greep naar zijn penis en duwde die tussen mijn schaamlippen door naar binnen.

We bewogen voorzichtig heen en weer. We begonnen allebei te hijgen van genot. Ik ademde zijn hete adem in en hij de mijne. Het was een heerlijke ervaring, een geweldige gevoel. Zou Jean hetzelfde gevoeld hebben? Hij duwde zijn penis helemaal naar binnen en weer terug. Steeds sneller, steeds heftiger. Hij wreef over mijn billen en voelde af en toe ertussen. Ook wreef hij over mijn clitoris. We gingen nog steeds sneller en sneller, heftiger en heftiger.

Ik was bijna aan mijn hoogtepunt en hield mijn ademhaling niet meer onder controle. Ik begon het uit te gillen van genot. Op een gegeven moment voelde ik vele scheuten ‘gevoel’ door mijn hele lichaam heen stoten, tegelijkertijd met enorme diepe ademhalingen. Ik voelde spieren hevig samentrekken en ademden elkaars hete adem in. We zoenden zo innig dat we er pijn in de tong van kregen. We vreeën ongelofelijk en op het laatst kwamen we allebei klaar.

Daarna bleven we enkele minuten op elkaar liggen. We hadden de puf niet meer om te bewegen. Na een tijdje zijn we opgestaan en zijn we hand in hand de zee in gelopen om een beetje op te frissen. Gelukkig slikte ik de pil dus dat zat wel goed. Het was echt een heerlijke ervaring. Alleen eenmalig.

Toen we de volgende dag vertrokken heb ik hem nooit meer teruggezien. Maar ik heb er wel geweldige herinneringen aan overgehouden. En m’n vriendin Mona? Daar heb ik nu nog steeds contact mee.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *