Je moest eens weten

()


Ik ben Staf 58 j en mijn vrouw is Carine 52 j. We hebben 2 zonen. Het verhaal is werkelijk gebeurd in 1996. Ik was toen 38j en zij 32j. Onze kinderen 8 en 10 jaar. Ik was in februari ’96 betrokken bij een zeer zwaar verkeersongeval. Ik werkte toen als wegenwachter (zoals de ANWB in NL).Ik had thuis zelf een garage in bijberoep en had heel veel werk daardoor. Door het ongeval en de verwikkelingen nadien was ik genoodzaakt beneden te slapen daar ik geen trappen kon doen, zij sliep boven.

Zij ging in die tijd niet uit werken maar om financieel een beetje goed te blijven besloot zij hier en daar wat bij te verdienen met poetsen. Dit was ook het geval bij onze overbuur Mark een gescheiden man van 40 j met één zoon van 13j. Toen ik eindelijk uit het gips mocht kon ik mijn thuiswerk terug aanvatten en om de achterstand in te halen werkte ik soms door tot vroeg in de ochtend dus de hele nacht door.

Op twee oktober ’96 één dag voor mijn 39ste verjaardag ’s morgens bij het ontbijt zat ze steeds naar het keukenraam te staren zonder één woord te zeggen, ik voelde dat er iets was, en vroeg of er iets scheelde? Ze begon te wenen en vertelde dat ze met Mark seks had gehad. Ik was als aan de grond genageld en barstte in tranen uit, ik had dit totaal niet zien aankomen, niet eens vermoed dat er iets was. Ik vroeg haar na een lange tijd van stilte waar zij geneukt hadden, ze zei” bij hem thuis in de canapé”. Ik vroeg wanneer dat gebeurd was. Ze zei.

“Het is al van vorige week als jij de nacht opgegaan bent, de kinderen sliepen toen al, en ik was alleen, ik heb mij een douche genomen en heb mijn  babydoll, die ik van jou heb gekregen voor mijn verjaardag, aangedaan met daarover mijn badjas en ben bij hem gegaan om nog wat te praten. Van het één kwam het ander en ik werd geil en liet mijn badjas ietsjes losser hangen zodat hij goed kon zien wat ik er onder had, ik had echter expres geen slipje aangedaan en ik was er zeker van dat hij mijn schaamhaar goed kon zien, met mijn ondertussen totaal open badjas. Hij is toen beginnen praten dat ik mooie borsten had en een mooi harige kutje had, hij begon mijn borsten te betasten, ik vond dit heerlijk en liet hem begaan, het duurde niet lang voor hij met zijn vingers ook mijn harige kutje gevonden had en begon met mijn klitje te spelen, hiervan werd ik werkelijk geil en nat ik kon het niet laten om zijn broek los te maken en zijn inmiddels hard geworden penis uit zijn broek te halen, hij heeft me dan onderuit getrokken in de canapé zodat mijn benen wijd open waren en buiten de canapé hingen, hij is tussen mijn benen gaan zitten, zo had hij een heel goed zicht op mijn reeds zeer natte gleuf en is mij dan gaan beffen alsof zijn leven er van afhing, hij heeft me zo drie keer klaar laten komen. We zijn toen in 69 houding gaan liggen, ik onderaan en hij boven, en heb hem dan gepijpt,hij heeft mij toen voor de vierde keer laten klaarkomen en de sappen vloeiden letterlijk uit mijn kut, ik was van dan af niet meer te stoppen en smeekte hem om mij te neuken, dat heeft hij dan ook gedaan en ik ben klaargekomen samen met hem.”

Ik heb dan gevraagd of ze het gedaan hadden met een condoom?

“Neen, we hebben alles gedaan zonder condoom (ik neem toch de pil)en hij is in mij klaargekomen”.

Ik was nu nog harder aan de grond genageld na haar verhaal en ze heeft dit ook gezien en zei. “Is dat nu zo erg” Nadat ik dit gehoord had heb ik haar gezegd dat ik naar de advocaat zou gaan om de scheiding aan te vragen. Ze is toen in tranen uitgebarsten en is aan mijn nek komen smeken om dat niet te doen en dat het nooit meer zou gebeuren en dat ze er spijt van had. Ik heb haar van mij weggeduwd, en haar gezegd dat spijt te laat kwam, dat ze maar eerder aan de gevolgen moest gedacht hebben voor ze haar benen voor hem opende, heb mijn autosleutels genomen en heb nog geroepen naar haar dat ik beter in dat ongeval gebleven was zodat ze dan geen verantwoording moest afleggen tegen niemand en dat ze haar kon laten neuken door gelijk wie. Ik ben toen met gierende banden vertrokken en ben zelfs op een brug gaan staan boven de snelweg aan de buitenkant van de balustrade met de gedachte naar beneden te springen, ik heb dit niet gedaan toen ik begon te denken aan mijn kinderen die dan moesten verder leven met een hoer als moeder.

In de late nacht ben ik dan weer naar huis gereden en heb de hele nacht geen oog dicht gedaan. ’s Anderendaags ben ik zonder één woord te zeggen en zonder haar te kussen gaan werken, geen enkel deel van mijn lichaam had ik onder controle en ik kon mijn gedachten niet afbrengen en zag ze beiden werkelijk voor mijn ogen neuken en genieten. De vragen bleven maar in mijn gedachten opkomen, hoe, waarom, waarom met hem, wat heb ik verkeerd gedaan, ik heb altijd hard gewerkt en mijn loon altijd afgegeven en als ze iets wilde kon ze het krijgen, ze had volgens mij niets te kort.

Als ik alles op een rijtje zet kom ik tot de conclusie dat ik te goed ben geweest voor haar en haar veel te veel heb toegegeven en dat ik niet genoeg heb opgelet. Zo was er eens,  een andere vriend die kwam om de olie van zijn auto te vervangen, en die zij ook kent, (de man heeft de tegeltjes gezet in onze badkamer) Ik was op het punt de keuken te verlaten toen hij al op een stoel in de keuken zat en zij aan het koken was (de stoel waarop hij zat is vlak bij het gasfornuis op ongeveer 70 cm, en hij moet gedacht hebben dat ik al buiten was, maar ik was teruggekeerd om zijn sleutels mee te nemen, en ik zag hem juist met zijn hand onder haar kort rokje gaan en in haar kruis wrijven wel een keer of zes zeven heen en weer tussen haar billen.) Hij moet dus wel zeer goed haar gleuf gevoeld hebben, ik hoorde haar een lichte gil slaken, maar verder niets. Ik heb niets gezegd en ben buiten gegaan, heb zijn olie vervangen en heb de rekening gemaakt. Ze heeft er met geen woord over gerept. Op een andere keer toen ik net uit het gips met mijn been en ik op krukken liep zijn we naar een 2 pk cross geweest in de Gemeente Hijfte samen met Mark en ik heb gezien (van op een afstand daar ik op krukken liep)dat ze beiden een hand achter hun rug hadden en zo hand in hand liepen. Ik heb hier niets van gezegd. Zij ook niet.

Op een dag was ik wat werken aan het uitvoeren samen met mijn kinderen en ook zijn zoon op Mark zijn hof omdat hij iets ging veranderen om een garage te maken. Mijn vrouw is mij dan komen vragen of het goed was dat ze samen met Mark zijn kleren eens ging bekijken om te zien wat er weg mocht gedaan worden. Geen haar op mijn hoofd dat er aan dacht dat er iets zou gebeuren, ik vertrouwde haar volledig. Wij hebben verder gedaan met de werken en zij waren boven met de kleren bezig. Toen ik een uur of wat later iets moest vragen ben ik in zijn huis gegaan en heb eens geroepen aan de achterdeur.

Ik kreeg geen reactie, ben toen tot aan de trap gegaan en daar stond Mark in de deuropening enkel in zijn slipje, zijn kousen en een kapstok met een hemd en één broek eraan, zij was op de kamer en kwam niet buiten, heb ze wel horen praten over kleren maar dit kan afgesproken spel geweest zijn daar ik eerst aan de deur geroepen had en zij mij dus gehoord hadden, misschien was zij naakt en was ze snel haar kleren aan het aantrekken. Nu ja als je kleren moet passen kan dat zijn dat je in je slipje staat, dus ik nog altijd van geen kwaad bewust, heb gewoon gevraagd wat er verder moest gebeuren. We zijn ook eens samen met hem en de kinderen naar Centerparcs aan de kust geweest dus een waterspeeltuin zeg maar. Toen ik boven was met de kinderen aan de waterglijbaan was er daar een wachtrij. We stonden helemaal boven waar ik zag dat ze net beiden in de richting van de toiletten, sauna en kleedhokjes liepen. We zijn toen de glijbaan naar beneden gegleden en zijn terug gaan aanschuiven om het nog eens te doen.

Bij het beneden komen waren zij nog steeds niet terug, dit was ongeveer 40 minuten. Ik ben toen gaan zoeken en terwijl ook gaan plassen. Daarna verder gezocht maar heb ze niet gevonden. Ik ben toen terug bij de kinderen gegaan en na een tijdje waren zij ook terug op het terras aan de rand van het wildwaterbad. Wat er in die tijd gebeurd is weet ik niet en ik heb er ook niet naar gevraagd. Ik schat dat ze ongeveer anderhalf uur zijn weg geweest.

Het overspel dat zij mij vertelde gebeurde later maar ik heb het zeer sterke vermoeden dat zij meer dan één keer geneukt hebben nu ik mij alles zo begin te herinneren van die voorvalletjes en ik zou er graag het fijne van weten maar als ik er over begin wordt ze kwaad en heb ik dagen zonder beeld en klank. Ik ben nog steeds met haar getrouwd en ik zie haar nog steeds graag ondanks het vreemdgaan wat zij mij heeft bekend. Maar ik weet niet of er meer is geweest en of het nog meer is gebeurd dat ze zich heeft laten volspuiten door Mark.

Zo waren we ook eens op een bbq ten voordele van de 2 PK piloten. Ik, zij, onze twee kinderen en mijn moeder, Mark was daar ook (hij was met zijn eigen auto gekomen). Er was na het eetfestijn een feest met een discobar. Op een gegeven moment draaide deze het liedje “Eenzaam zonder jou,” van Will Tura. Zij weet dat ik dat altijd met haar danste en toen ik haar vroeg om te dansen weigerde ze dit en zei dat ze beloofd had aan Mark om met hem eens te dansen en dat heeft ze dan ook gedaan. Daar onze kinderen in bed moesten en mijn moeder ook naar huis wilde ben ik dan met de kinderen en mijn moeder zo rond middernacht naar huis gereden en zij ging wel met Mark naar huis komen daar zij nog geen goesting had om naar huis te gaan (natuurlijk had ze geen goesting om mee naar huis te gaan met mij, ik kan nu wel raden wat er die nacht ook is gebeurd ). Ik heb moeder thuis afgezet en ben dan de kinderen in bed gaan stoppen, heb een uur gewacht en ben dan eens teruggekeerd naar het feest. (ben niet terug binnen geweest omdat zijn auto al weg was)

Ik ben toen terug naar huis gereden, zij waren nog niet thuis want zijn auto stond er nog niet. Ik ben toen in de zetel gaan liggen om zo te weten te komen wanneer ze zouden thuiskomen en eventueel te vragen hoe het verder was geweest. Ik ben echter in slaap gevallen in de zetel en zij heeft mij niet wakker gemaakt ook. ’s Anderendaags had ik de vroege ploeg en was dus al weg voor zij is opgestaan. Ik heb ook niet om uitleg gevraagd toen ik terug kwam van mijn werk. Het voorval dat zij mij verteld heeft is nu in september/oktober twintig jaar geleden en ik ben van plan om haar eens volledig uit te vragen over al die voorvallen die ik mij kan herinneren.

Je weet echt niet wat je overkomt en je hebt jezelf niet onder controle. Je begint dingen te fantaseren en dingen te zien die er echt niet zijn, maar toch is het vertrouwen volledig weg en is het na twintig jaar nog steeds niet vergeten. Je kunt je echt niet voorstellen wat je allemaal doet, zoals een agenda aanleggen met de dagen dat je seks hebt gehad met haar, de dagen dat ze ongesteld was, de dagen dat ze geen ‘goesting’ had, hoofdpijn had of te moe was om met mij te neuken. Je gaat alles uitzoeken vb. kijken als zij met de auto is weggeweest naar de KM stand, of er geen schaamhaar te vinden is in de auto of er nergens papieren zakdoekjes in de opbergvakjes zitten in de auto die dan eventueel konden gebruikt zijn. Haar slipjes controleren of er geen spermavlekken in te vinden zijn, enz… enz…

Je acht het niet voor mogelijk wat je allemaal doet en je loopt op de toppen van je tenen als je hem (Mark) over straat ziet lopen naar de bakker. Om de twee weken staat mijn vrouw bij de bakker in de winkel als verkoopster en het is mij opgevallen dat Mark veel langer in de winkel is als zij achter de toog staat, hij wacht dan en laat zelfs mensen voor om zo met haar alleen te zijn, Misschien om nog eens af te spreken?

Toen het is voorgevallen, 20 jaar geleden, had Mark een vriendin die heeft hij dan even aan de deur gezet voor een tijdje en zo mijn vrouw heet genoeg gemaakt en tijd (tijd die ik niet had) aan haar besteed zodat ze de schijn had dat het bij hem veel beter was en zij dus dagelijks bij hem kwam terwijl ik gaan werken was en hij haar zo kon neuken en zij wilde het ook (ze heeft mij zelf gezegd dat ze het graag gedaan had en het met haar volle goesting was) Ik heb gevraagd aan mijn vrouw om het aan Mark zijn vriendin (nu zijn vrouw) ook te vertellen van wat er was gebeurd tussen Mark en haar.

Ze is op een namiddag eens bij ons geweest en ik had een bandopnemertje klaargezet zonder dat mijn vrouw dit wist en om er zeker van te zijn dat zij het vertelde en zodat ik het ook kon beluisteren (het bandopnemertje is helaas beginnen rare piepende geluiden te maken zodat mijn vrouw het ook ontdekt heeft en het afgezet heeft) Ze was toen ontzettend kwaad omdat ik haar niet geloofde dat ze het haar verteld had.) Ik weet nog altijd niet of ze het verteld heeft of niet. Ik denk van niet.

Ik vind mijn vrouw een hoer en ik ben niet van plan om van haar te scheiden, want dat zou financieel een flinke aderlating zijn (eigen huis waar IK dag en nacht voor gewerkt heb) Twee zonen waarvan één van het vreemdgaan weet, de andere vermoed ik niet dat hij het weet maar op een dag als het mij te veel wordt zal ik het hem uitleggen wat er gebeurd is. Ik ga mijn vrouw eens grondig ondervragen over al deze punten, hopende op een eerlijk antwoord op al mijn vragen.

En dan vertel ik haar van Rosa. De vrouw van de bakker die altijd ’s nachts werkt. Maar dat is weer iets aan mij om op te biechten.

Bonux

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *