Nieuw geluk

()


Ik werd wakker en ik keek naast mij. Tess lag nog heerlijk te slapen. Tegelijk hoorde ik. “Papa, papa, ikke uit.” Onze zoon was wakker en ik ging het bed uit op weg naar onze kleine man. Met open armen ontving hij mij met een luid. “Ja! Ah, papa lief!” Ik tilde hem uit zijn bedje, verschoonde hem en liep met hem op mijn arm naar beneden. Ik zette hem in de kinderstoel en begon eten voor hem te maken. Mijn gedachten gingen terug naar het moment dat ik zijn moeder Tess een paar jaar geleden leerde kennen.

Ik kreeg een mailtje van haar moeder, Fien en achteraf bleek dat Tess het geschreven had, waarbij zij vroeg of ik de zoon was van mevrouw Driegaren, die zij lange tijd als wijkverpleegster tot haar dood had verzorgd. Zij dacht nog wel eens terug aan die tijd, waarbij ze opmerkte dat mijn moeder trots op mij was. Ik was toen een jonge afgestudeerde jurist en moest in die tijd ook in militaire dienst. Het verraste mij dat ik de mail op mijn privé adres kreeg, want het meeste kwam op mijn zakelijke mailadres. Ik belde haar. Ze was enorm verrast en vond het heel lief van mij dat ik terugbelde. Ze woonde nu in Driewegen en haar dochter Tess woonde in hetzelfde huis. Ze was ondertussen 70 en Tess was 40.

“Hoe oud ben jij nu? Vroeg ze. Ik antwoordde dat ik 55 was en helaas weduwnaar. Mijn beide dochters waren 25 en 27 en ik was ook al opa van een kleinzoon en kleindochter. Daarna volgde steeds meer gesprekjes en ook foto’s werden heen en weer gestuurd. Tess en ik kletsen heel wat af en ook verschillende appjes zonden we naar elkaar. Zo wisselden we nog wat dingen uit. Ik vertelde dat ik na militaire dienst accountancy had gestudeerd en werkte nu voor de EU in Brussel waarvoor ik veel projecten in België en Nederland adviseerde en controleerde. Tess was kinderarts en vrouwenarts geworden en werkte in het ziekenhuis. Nooit getrouwd en ook geen kinderen. Toen vroeg ze of ik het leuk zou vinden om eens een hapje te komen eten, want dan konden we verder praten. We spraken af en op die bewuste dag stond ik voor de deur met een mooie blos bloemen en een goede fles wijn. Ik was in Brussel geweest en was nu dus op de terugweg naar huis. Ik werd door Tess verwelkomd, die ik in het verleden wel eens had gezien, maar toen was ze nog een schoolgaand meisje. Nu stond er een mooie veertig- jarige vrouw voor me.

“Dag Bram welkom, mijn moeder kijkt al naar je uit.” Het werd erg gezellig en Tess toonde zich een fantastische gastvrouw, die haar moeder alle ruimte gaf om met mij over vroeger te kletsen. Het eten smaakte heerlijk en de wijn ook! Na het eten begaven we ons naar de salon en toen vroeg Tess of ik misschien een lekker glas cognac lustte. Ik wees dat af, want ik moest ook nog auto rijden.

“Je slaapt gewoon hier” zei Tess toen, “genoeg ruimte!” Haar moeder moest lachen en zei dat dit typisch Tess was, ze duldde geen tegenspraak. Het werd steeds gezelliger en toen werd het bedtijd voor Fien, zoals moeder heette. “Ik ben zo terug” fluisterde Tess. Tien minuten later kwam ze naast mij zitten en zei: “Zo, nu kan ik met je verder kletsen, jemig, ik heb mijn moeder in jaren niet zo meegemaakt. Ze kletste de oren van je hoofd en ik moest af en toe vreselijk lachen.” Ze tapte nog een glaasje cognac in met de mededeling, dat ik daar lekker op zal slapen. Ik ging naar mijn auto om mijn tas te pakken, waar ik kleding en overnachtingszaken in had liggen.

“Zullen we naar bed gaan” vroeg Tess en ze ging mij voor naar boven. Ze deed een slaapkamer open en zei. “Kijk, hier breng jij de nacht door en voor de duidelijkheid, ik kom naast je liggen, want dan kunnen we doorkletsen. Ik ga nog even bij mijn moeder kijken, dan kan jij de badkamer gebruiken” en weg was ze. Ik kleedde mij uit, poetste mijn tanden en besloot een snelle douche te nemen. Ik hoorde de deur open gaan en met een: “Ik ben het hoor!” kwam ze binnen.

“Zal ik je rug even wassen?” Vroeg ze zonder antwoord af te wachten en ze deed de douchedeur open en begon met een scrubzeep mijn rug te doen. “Lekker?” vroeg ze bijna overbodig. “Tjemig, jij ziet er nog stevig en goed uit” zei ze. “Zo, klaar” en ze stopte met mijn rug. Toen ik de douche dicht draaide zag ik dat ze haar tanden poetste. Ik droogde mij af en trok mijn onderbroek en ook een T-shirt aan en kroop in bed. “Aan welke kant lig jij altijd?” Riep ik naar haar. Ze moest lachen en keek om de hoek van de deur en zei dat ik mocht kiezen. Ik kroop in bed en wachtte haar af. Toen kwam ze binnen gekleed in enkel een slipje en een gewoon nachthemdje. Ze schoof meteen onder het dekbed en kwam vlak naast mij liggen.

“Bram, vertel eens over je kinderen, je vrouw en over je huwelijk, hoe was dat allemaal. Ik heb geen ervaring, want toen ik kinder- en vrouwenarts werd heb ik me helemaal daarop gefocust en uiteraard op mijn moeder, die veel van mijn tijd opslokte. Ik heb een vriend gehad toen ik net afgestudeerd was, wij woonden samen en hadden plannen voor de toekomst, maar hij is bij een motorongeluk om het leven gekomen en daarna had ik geen behoefte meer om een partner te zoeken. Maar sinds ik jou heb leren kennen, mijn oude babysitter, wil ik je beter leren kennen, want ik vind je heel aardig en dan druk ik mij netjes uit.” En ze gaf me een dikke knuffel en een kus op mijn wang. “Maar kom op, vertel.”

Ik lag op mijn rug en ik vertelde over mijn studietijd, mijn vrouw en onze kinderen. Toen zij door die dronkenlap dodelijk was aangereden en daarna de opvang en opvoeding van mijn meiden, die toen 12 en 14 jaar waren, heel zelfstandig en voor mij ook een grote steun en nog steeds. Hoe ik voor Brussel ging werken, mijn kantoor en dat ik het leuk vond om nu contact via haar moeder met haar te hebben. Tess had ondertussen haar hoofd op mijn arm neer gelegd en streelde met haar hand over mijn borst. Ze schoof haar hand onder mijn T-shirt en kroelde door mijn borstharen.

“Je bent lekker behaard” fluisterde ze. Ik streelde haar schouder en haar haren. Het was zo rustgevend dat mijn ogen dicht vielen. Ik had een drukke dag achter de rug en de cognacjes begonnen te werken. “Je bent moe hé” fluisterde ze in mijn oor. “Ga maar lekker slapen” en ze gaf me een lieve kus op mijn mond.

De volgende morgen werd ik wakker omdat Tess mijn haren streelde. “Ik heb heerlijk geslapen. Lekker om weer eens naast iemand wakker te worden.”

“Ik ben het helemaal met je eens, Dit moeten we meer doen” zei Tess “en dan bedoel ik dit ook” ze boog zich over mij heen en zei. “Goede morgen mooie man” en ze kuste mij en onze lippen openden zich en we begonnen heerlijk te tongen met elkaar. Mijn handen kwamen onder haar nachthemdje en ik streelde haar rug en één hand ging naar voren en ik begon haar borsten te strelen. Heerlijke mooie zachte borsten en haar tepels werden hard toen ik ze aanraakte en ook masseerde. “Lekker” kermde Tess “ga door, doe maar wat je met mij wilt doen.” Tess streelde over mijn onderbroek en mijn pik werd hard. Ze kneep er zachtjes in en trok mijn slip naar beneden. “Je hebt een mooie” fluisterde ze. “Hij is lekker hard” en ze begon mij zachtjes af te trekken. Mijn onderbroek en ook mijn T-shirt trok ik uit, waardoor ik helemaal naakt was. “Ik zag je gister al onder de douche staan en ik vond je meteen mooi.” Ze ging zitten en trok haar nachthemdje uit en ook haar slipje. Ik zag een klein streepje boven haar kutje staan. Tess zag dat ik helemaal geschoren was. “Lekker, zo mooi glad” en ze nam mijn pik in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen. “Tess, keer je om dat ik je kutje kan beffen” Zo lagen we even later heerlijk van elkaar te genieten en Tess reageerde heftig toen ik tijdens het beffen van haar klitje ook nog twee vingers in haar kutje stopte. Ze begon heftig adem te halen en moest mijn pik wel uit haar mond laten gaan. Ik draaide mij snel om en bracht mijn pik naar haar kutje.

“Ja, ja, kom in me met die dikke pik, kom in me” en ze hief haar kutje naar mijn pik. Haar benen sloeg ze om mijn heupen heen en drukte zo mij bij haar naar binnen. We bleven even stilliggend genieten van elkaar en we keken elkaar diep in de ogen. “Bram, je bent nu van mij en ik van jou, ik heb de hele nacht hiervan gedroomd, maak me jouw vrouw.” En mijn pik schoof helemaal bij haar naar binnen en we begonnen langzaam te bewegen. Onze lippen vonden elkaar en een lange tongzoen was het gevolg. “Wat ben je een heerlijke vrouw” fluisterde ik in haar oor en “wat heb ik dit verschrikkelijk gemist” Tess gaf mij weer een dikke kus en drukte zich nog meer tegen mij aan en ze probeerde met haar kutspieren mij sneller te laten gaan door haar kutje krapper te laten zijn. “Je hoeft dit niet meer te missen, Bram, ik ben er voortaan voor je, ik hou van je.” En weer een heerlijke tongzoen.

“Oh wat ben jij lekker” zei Tess, “moet je straks echt weg?” We moesten beiden lachen en we stonden op om naar de douche te gaan. Liefdevol stonden we elkaar te wassen, waarbij Tess geen plekje bij mij oversloeg. Ze gaf een kusje op mijn pik en zei. “Dank je wel, vriendje van me, ik hoop je nog heel veel te voelen.” Ik moest lachen, tilde haar weer naar boven en zei. “Gek lief mens van me.” Ik kleedde me aan en Tess stond te dralen voor haar kledingkast. Ondertussen keek ik op mijn telefoon en zag dat ik een paar appjes van mijn dochters had ontvangen met de vraag waar ik bleef, want ik zou gisteren thuis gekomen zijn en de kleinkinderen wilden opa zien, want als opa weg was geweest, nam hij altijd cadeautjes mee. Ik vertelde het Tess en ze vond het logisch.

“Maar weet je lieverd, ik kom in de namiddag naar je toe en dan kan ik zien hoe jij woont en misschien jouw kinderen en kleinkinderen zien. Bram we zijn geen 20 meer en eigenlijk hebben we al een tijdje mail en app contact met elkaar en je was heerlijk vanmorgen. Kan ik ook blijven slapen want morgen hoef ik ook niet te werken.” Ik reageerde blij en ontdekte bij mezelf dat ik verliefd was op Tess. Ze stond nog steeds te dralen voor haar kledingkast en ik omarmde haar en drukte haar blote rug tegen mij aan. Ik streelde haar heerlijke borsten en ik voelde haar tepels hard worden. “Je bent zo lekker” fluisterde ik en ik drukte ook mijn onderlichaam tegen haar lekkere volle billen aan. “Bram!” zei ze luid “je gaat me toch niet vertellen dat je alweer….” En ze maakte haar zin niet af omdat ik een vinger in haar kutje duwde en zij even naar adem hapte. “Bram, je bent 55 en geen jonge vent van 20.” Ze probeerde mijn hand weg te duwen, maar was niet erg overtuigend. Ik begon haar harder te vingeren met twee vingers en Tess zakte een beetje door haar knieën waardoor ik nog gemakkelijk haar kon vingeren. “Oh! Ik kom klaar, dek me maar, dek me maar lekkere dekhengst” kermde ze en toen kon ik heel snel mijn broek laten zakken en ik schoof mijn harde pik in een keer diep in haar naar achter gestoken kutje.

“Verdomme alweer?” kermde ze. “Je bent zo lekker” kermde ze terwijl ze mee begon te bewegen. “Ja, wat denk je” zei ik “Je staat de hele tijd voor je kledingkast met je billen te schudden en je wrijft over je borsten en tepels, ik ben niet van beton hoor.”

“Dat deed ik niet expres hoor, mijn lijf gloeit nog van daarnet in bed.” verdedigde ze zich, omdat ze nu haar handen tegen de kleding kast steunde, konden we flink door neuken en lekker diep ook. Ze begon meer te kermen en te kreunen en toen kwam ik plots klaar. “Ja… ah… ik spuit je helemaal vol” kermde ik in haar oor. “Oh ik ook” riep Tess ”ik voel je spuiten verdomme wat lekker.” Langzaam gleed ik uit haar en onmiddellijk vormde zich een klein plasje onder haar. “Moet je kijken, ik lek erg” riep ze uit. Ze liep meteen naar de badkamer en even later was ze terug. “Zo even schoon gemaakt en een tampon ingedaan, je hebt wel veel gespoten hoor” Ik had mij ondertussen ook opgefrist en Tess was ook aangekleed en zag er leuk uit met haar jurkje. We liepen naar beneden om te ontbijten en haar moeder zat grijnzend beneden. Ze zei verder niets, maar haar ogen spraken boekdelen.

“Mam, wat zit je te grijnzen?” vroeg Tess aan haar “Heb je wat leuks in de krant gelezen of zo?” Ondertussen tapte ze voor mij een kop koffie in en ging net als ik ook aan tafel zitten.

“Lieve schat, ik heb de indruk dat ik getuige ben van een mooie ontwikkeling” en ze knipoogde naar mij. Toen zei ik tegen haar. “Je zou nog wel eens gelijk kunnen krijgen, Tess is een leuke lieve vrouw en ik geef toe, Fien dat ik erg veel vlinders in mijn buik voel.” Fien keek mij aan en zei. “Ik zag vanmorgen dat het logeerbed niet gebruikt was en ik hoorde stemmen op Tess ‘s kamer.” Tess begon heftig te kleuren en vroeg of ze nog meer gehoord had. Haar moeder zei alleen maar. “Genoeg” We maakten ons ontbijt af en ruimde toen samen de tafel op. Toen we in de keuken stonden, moesten we beiden ingehouden lachen en voelden we ons betrapt als kleine kinderen. “Maar het was wel lekker” fluisterde ze. Ik kuste haar en streelde even haar borsten. Ik ging naar boven om mijn spullen te pakken en te vertrekken. Tess stond even later bij me en gaf me een heerlijke kus. “Ik zie je vanmiddag wel weer en ik blijf ook slapen, heerlijk vooruitzicht. Doe je voorzichtig?” Samen liepen we naar buiten nadat ik haar moeder gegroet had met twee dikke kussen. “Dag jongen” zei ze lachend “tot spoedig ziens.”

Ik reed weg naar huis en een goed half uurtje later was ik thuis en werd verwelkomd door mijn dochters en de kleinkinderen. Erg gezellig en de kleinkinderen hingen aan mijn lip voor de cadeautjes die ze altijd leuk vonden. “Pap, ik dacht dat je gisteravond thuis zou komen, wat is er gebeurd?” Vroeg ze. Ik vertelde toen heel eerlijk de geschiedenis van Tess, waar ze al voor een deel op de hoogte waren. Ik heb ook heel eerlijk verteld dat ik bij haar was blijven slapen. Het was wel een poosje stil, maar uiteindelijk kusten mijn beide dochters mij en wensten mij veel succes, want ik was een fantastische vader, opa en ook nog een goed uitziende man en in hun ogen al te lang zonder een leuke vrouw en ik moest vreselijk lachen en vertelde dat Tess vanavond zou komen om bij mij te komen eten.

“Is het erg, pap, als wij dan ook en passant even langskomen om kennis te maken, want we hebben de indruk dat het een blijvertje wordt.” Jemig dacht ik, mijn meiden, willen haar schijnbaar ‘keuren’. Ik vertelde hen wat ik dacht en dat ik daar tegenop zag. Zij vonden mijn ongerustheid niet nodig. “Papa, jij bent geen gelukszoeker, je bent geen rokkenjager, stop nou even om ongerust te zijn. We zijn nieuwsgierig op wie jij verliefd geworden bent. Meer niet.” En ze knuffelden mij beiden en zeiden dat ze het uiterst fijn voor me vonden dat ik mogelijk nieuw geluk gevonden had. Ik was gerustgesteld en toen om 5 uur Tess aan kwam rijden, sprong mijn hart helemaal over en toen ik haar uit de auto omhelsde, was ik helemaal gelukkig. Tess pakte haar koffertje uit de auto en liep mee naar binnen. Toen de deur dicht was konden wij elkaar in de armen houden en onze lippen vonden elkaar in een heerlijke kus. Onze handen streelden elkaar en duidelijk was wat we wilden. “Kom, ik zal je mijn huis laten zien en ik vertel je ook dat mijn dochters straks komen kennismaken.” “Dat vind ik leuk” zei Tess. Ik nam haar ook mee naar boven, waar ze haar spullen kon uitpakken op mijn slaapkamer. “Ik ben ook nog de stad in geweest en heb nog wat mooie en leuke dingen gekocht, maar dat zie je nog wel.” Ik opende de inloopkast en zei dat de hele rechterkant voor haar was. Ze schoot in de lach. “Hallo zeg, ik heb maar een klein beetje in mijn koffertje hoor!” Ik keek haar aan en zei dat het vanzelf meer en meer zou worden. Ik gaf haar een knuffel en zei dat ze zich kon opfrissen en uitpakken, dan kon ik het eten bereiden en voor een glaasje zorgen. Ik liep naar beneden en begon te kokkerellen. Ik dekte ondertussen de tafel, ontkurkte de fles rode wijn en zorgde dat de biefstuk klaar was om straks even te bakken. Ik keek nog even in de oven en toen voelde ik twee armen om mij heen slaan.

“Het ruikt lekker bij je” zei Tess. Ik richtte mij op en ze had zich omgekleed in een prachtige japon en mooie halsketting en haar kapsel was ook mooi. Ze had mooie pumps aan, passend bij haar kleding. “Jemig, wat ben je toch een stuk” zei ik welgemeend. “Ik snap niet waar ik het aan te danken heb, dat jij voor mij gevallen bent, ongelofelijk.” Tess lachte en zei. “Charmeur, snap je dat echt niet? Wel ik kan je zeggen dat jouw rust, je luisterend oor, je vrolijke lach en je mooie mannelijkheid mij verliefd lieten worden, zonder dat je mij in het begin probeerde te versieren.”

“Wat een mooie beschrijving van ons pap” hoorden wij opeens vanuit de keuken. Mijn dochters hadden alles gehoord en kwamen de kamer binnen. Tess en ik waren wel compleet verrast en we stonden op en ik stamelde wat tegen mijn dochters. “Pap ga jij maar zitten, wij komen om kennis te maken met Tess.” Deze kennismaking verliep heel gemakkelijk en nadat ze haar beschrijving over mij beaamden werd het super gezellig. Tess vertelde hoe wij kennis met elkaar hadden gemaakt en vanuit email en app contact werd ons contact steeds intiemer, totdat ik bij haar kwam logeren. “Maar Eva en Noor, de eerste avond hebben we wel samen in mijn bed gelegen maar we hebben alleen maar liggen kletsen met elkaar. Er is toen niets gebeurd en onze band werd alleen maar sterker, heel raar, maar het voelde erg goed. Jullie vader had die dag vergaderd, vanuit Luik naar Brussel om te vergaderen en daarna naar Driewegen. Hij was moe en viel naast mij inslaap. Oké, de volgende morgen vlogen de vonken er vanaf. Ik ben erg verliefd op jullie vader en ik hoop dat jullie het ook fijn vinden.” Eva zei toen dat ze alle twee al heel lang spijtig vonden dat papa alleen bleef, terwijl hij gewoon een leuke vrouw moest vinden, maar eigenlijk is hij ook een beetje verlegen tegen vrouwen. Nou wij vonden het leuk om kennis met je gemaakt te hebben en morgen komen we de twee kleinkinderen aan je voorstellen. Mijn dochters gaven Tess een dikke knuffel met de mededeling, dat ze hoopten dat zij papa weer gelukkig zou maken. Toen ze weg waren zag ik dat Tess tranen in haar ogen had.

“Wat een lief welkom” zei ze snikkend. Wat heb jij een stel lieve dochters, ik voel me zo op mijn gemak bij hen.” Ik pakte haar vast en zei. “We laten de boel de boel, ik wil met je vrijen, ga je mee naar boven?” “Nee, we ruimen eerst even af en zetten de vaatwasser af en daarna …” zei ze gedecideerd. Toen we een paar minuten laten samen naar boven liepen, kon ik niet van haar afblijven. Op de slaapkamer omhelsden wij elkaar. Tess draaide zich om en vroeg.

“Wil jij mijn japon openritsen?” Natuurlijk deed ik dat en ik zag een mooie blote rug. Ze stapte uit haar japon en toen zag ik een prachtige beha en een bijpassende rode string. “Jemig lieverd, wat ben je toch mooi,” zei ik. Ze draaide rond en zei dat ze dit setje vanmiddag gekocht had. “Ik wilde extra mooi en spannend voor je zijn.” Tess knoopte mijn overhemd los en maakte ook mijn broek los. In no time was ik naakt en ze streelde mijn behaarde borst. “Dit voelt zo lekker, je bent een echte mooie man. Kom we gaan op bed liggen, want ik wil met mijn man vrijen.”

Ik boog mij voorover, schoof haar stringetje opzij en begon met mijn tong haar kutje te likken. Al heel snel zag ik haar klitje en ik likte haar en weer stak ik twee vingers in haar kutje. Tess begon al snel te hijgen en te kronkelen. “Bram ik ben de hele middag al erg geil, kom alsjeblieft met je pik in me en neuk me!” Ik kroop bovenop haar en als vanzelf schoof mijn pik helemaal in haar lekkere grotje. “Ja… ah… je bent in me” kermde ze. Ik wrong mijn armen tussen haar benen en legde ze op mijn schouders, waardoor ik heel diep in haar kwam. Lang verhoogde ik mijn tempo en Tess kneep ik mijn armen en streelde mijn borst. “Bram, je bent zo diep, ik voel elke stoot, wat is deze lekker, o wat lekker” Haar ademhaling versnelde en ik voelde ook mijn ballen koken, “liefste ik ga je volspuiten” riep ik en ik begon te spuiten, zeker 5 keer spoot ik in haar en Tess begon te schudden en ze kwam huilend en roepend klaar “Ik voel je spuiten, wat is dit lekker!” Hijgend lagen we naast elkaar en keken elkaar diep in de ogen. Onze handen verstrengelden zich met elkaar.

“Zullen we naar beneden gaan om een glaasje te drinken?” Vroeg ik. Even later zaten we ieder in een duster lekker op de bank, dicht tegen elkaar en haar hoofd rustte op mijn schouder. “Houd je van me?” Vroeg ze opeens. “Ik vraag dat omdat ik van jou houd.” Ik streelde haar haren en zei toen dat het dus wederzijds was. Ik kreeg meteen een heerlijk kus van haar die al snel een tongkus werd. “Ik ga kijken of ik kan ruilen met een artsenpraktijk hier, zodat ik bij je kan komen wonen, anders blijven we steken in een weekend relatie” zei ze een beetje lachend. Ik knuffelde haar en zei dat ik het heerlijk zou vinden als ze bij mij kwam wonen. “Genoeg ruimte, we kunnen ieder onze eigen werkkamer maken en dan slapen we altijd bij elkaar als we thuis zijn” zei ik. Ik knuffelde haar weer en haar duster viel een beetje open waardoor haar borst vrij kwam.

“Je hebt heerlijke borsten en lekkere harde tepels” fluisterde ik in haar oor. Ze deed geen moeite om ze toe te dekken. “Verwen ze maar, ze zijn hyper gevoelig lijkt het wel, sinds ik met jou vrij.” Natuurlijk liet ik mij dat geen twee keer zeggen en ik zakte ook langzaam over haar buik likkend en kussend naar haar grotje. Ze deed haar benen uiteen zodat ik haar gemakkelijk kon likken en vingeren. “Je bent zo lekker” fluisterde ze. Ik deed heel rustig aan, want ik wilde haar langdurig laten genieten. Toch het verschil in leeftijd? Ik ging met mijn tong weer naar haar tepels en begon en rustig en kalm op te knabbelen. “Bram je maakt me helemaal gek en erg geil, dit heb ik nog nooit gehad. Mijn borsten en tepels zijn nog nooit zo gevoelig geweest.” Haar hele lijf kronkelde tegen mij aan en toen ik met mijn vingers haar klitje masseerde kwam ze heftig schuddend klaar. “Stop, Bram, stop, dit is te erg” en trillend lag ze onder mij. “Dit was zo erg” huilde ze. Ik tilde Tess op en bracht haar naar de slaapkamer, legde haar op bed. Ik pakte een nat washandje en verfriste haar en trok haar een slipje aan, dekte haar toe en liep weer naar beneden om op te ruimen. Bovengekomen hoorde ik Tess tevreden slapen. Voorzichtig kroop ik naast haar en een paar minuten later sliep ik ook.

De weken erna hadden we een weekend relatie, dan weer in Driewegen dan weer bij mij, waarbij Tess steeds koffers met kleding en andere persoonlijke bezittingen meenam. “Kom jij hier ook wonen, oma Tess?” Vroeg mijn kleindochter op een gegeven moment, toen ze zag dat Tess allerlei spullen in de kast stopte. Tess stopte en nam de kleine meid in haar armen en knuffelde haar. “Mag dat van jou?”

“Ja hoor” was haar antwoord “en mama zou het ook fijn vinden voor opa.” Tess was in de wolken. Zij vertelde dit uitgebreid toen we in bed lagen en ze genoot er weer van. “Mag ik je verder nog wat vragen, lieverd?” Vroeg ze volledig overbodig. “Wij zijn nu alweer een tijdje bij elkaar en ik kan mijzelf wel voor mijn kop slaan, zo stom ben ik geweest en ik ben nog wel arts ook.” Ik zat stom verbaasd te luisteren.

“Waar heb je het over?” Vroeg ik.

“Weet je, wij hebben al die tijd met elkaar gevreeën en we hebben niets gebruikt, want ik dacht het kan wel. Ik had mij wel eens laten onderzoeken vanwege mijn menstruatie probleempjes en toen bleek dat ik verminderd vruchtbaar was. Ik was ook zeer onregelmatig ongesteld, vandaar. Gisteren heb ik een zwangerschapstest gedaan en toen bleek dat ik zwanger was. Het is nog zo pril, dat ik gemakkelijk een Ab….” Ik kuste Tess en zei dat ze niets moest zeggen, waar ze spijt van zou krijgen. “Liefste, ik ben net zo verantwoordelijk en het woord schuldig zou ik helemaal niet gebruiken, dat klinkt zo negatief. Lieverd, ik ben vader van ‘slechts’ twee dochters en jij hebt nog geen kinderen. Ik kan mij niet voorstellen dat jij ons kindje weg zou willen laten halen, dus we worden gewoon mama en papa en ik vind het fantastisch en o ja, je moeder wordt oma, zal ze ook geweldig vinden.” Toen barstte Tess in snikken uit en eerlijk ik huilde met haar mee en we kropen in elkaars armen. Tranen van vreugde vermengden zich met onze lippen die elkaar kusten en onze handen streelden elkaars lichaam. Onze nachtkleding vloog uit en twee naakte lijven vonden elkaar in een heerlijke vrijpartij van geluk.

Ik werd de volgende morgen wakker en keek in de ogen van een verliefde vrouw. “Wat ben je toch mooi” fluisterde ze. “Lieverd, jij bent veel mooier en ik ben stapelverliefd op je en je wordt nog mooier straks met een zwangere buik” Ze streelde mij verder en voelde dat ik een stijve had. “Wil je me alweer hebben?” Vroeg ze lachend. “Jij krijgt er ook nooit genoeg van he.” Ik kroop bovenop haar en als vanzelf opende ze haar benen om mij in haar grotje te laten. “Kom Bram, geen voorspel, want ik ben nat genoeg en ook super geil.” “Ik wil je op zijn hondjes” zei ik en hielp haar op haar knieën. “Kom maar geile beer, dek me maar weer, kom maar diep in me.” Ik greep nog snel een kussen en schoof die onder haar buik. Haar kutje werd nog zichtbaarder en ik schoof in één keer mijn pik in haar. Ik boog voorover en pakte met mijn handen haar borsten vast en streelde en kneep ze licht. Haar tepels prikten in mijn handen en ik melkte ze door er zachtjes aan te trekken en ik neukte haar kutje stevig en diep. “Oo… oh… Bram harder, harder, pak me maar lekker hard, neem mijn billen ook onder handen, pak mijn kontje, doe maar wat je wilt, neem me hard.” Haar billen stonden zo mooi strak gespannen dat ik daar wel een paar klappen op moest geven. “Ja… ah… auw, auw, geile vent, durf je wel, je slaat me je neukt me, vuile hufter,” maar ze bleef met haar lijf op en neer gaan over mijn pik heen. Ik pakte haar haren vast en trok haar hoofd achterover, waardoor haar rug hol kwam te staan en ik nog dieper in haar kon komen. Ik hoorde haar ademhaling versnellen en ze kneep steeds meer met haar kutje. “Lieverd, ik houd het niet meer, kom klaar alsjeblieft want ik kom ook, ik kom!” En schreeuwend kwam ze klaar en ik spoot ook tegelijk in haar met een oerkreet.

Uithijgend, lagen we naast elkaar en onze handen grepen in elkaar. Onze ogen keken intens van geluk naar elkaar. “Kom, Bram, we gaan douchen en dan even bij mijn moeder op de koffie, je snapt wel waarom” Toen we bij haar aankwamen begon Tess het verhaal te vertellen, dat mijn kleindochter haar oma Tess had genoemd en dat ze het leuk vond, net als haar moeder, dat Tess nu helemaal bij mij woonde. “O ja mam, ik wilde jou ook nog vragen of jij nog steeds het wiegje hebt, waarin ik heb gelegen, wat altijd boven op zolder stond?” Vroeg ze aan haar moeder, die meteen hele grote ogen opzette en meteen snapte waarom ze het vroeg. Ze stond op en omhelsde Tess en zei dat ze ongelofelijk blij was. Tranen stonden in haar ogen. “Lieve Tess, voor mij komt een droom uit. Ik heb vannacht gedroomd, dat je met een dikke buik liep. Ik werd wakker en ben naar beneden gegaan om een kopje thee te drinken. En dan nu…heerlijk bericht en jij Bram, ik ben blij dat jij mijn dochter zo gelukkig maakt, ze straalt gewoon.”

In de middag heb ik mijn dochters gebeld en hen uitgenodigd om even langs te komen. Ze vonden het een verrassend mooi bericht en ze vonden het heerlijk dat ik weer zo gelukkig was en ze kusten en knuffelden Tess en zeiden dat ze merkten dat ik weer gelukkig was. “Maar papa, vergeet je niets” vroeg mijn oudste terwijl ze met een vinger een soort ring figuur maakte. “Nee hoor, ik stel voor dat we aanstaande weekend met zijn allen gaan eten en dan nodig ik ook de moeder van Tess uit.

Zo zaten we die zaterdagavond in een leuk restaurant. De kleinkinderen waren bij hun oppas, zodat we alle tijd voor ons hadden. Natuurlijk werd het gezellig en ook Tess ’s moeder was verrukt dat ze met mijn dochters en hun echtgenoten kennis maakte. Tess genoot ook. Toen het tijd werd om aan tafel te gaan en een toost uit te brengen verraste ik Tess door op mijn knieën te gaan en haar ten huwelijk te vragen.

“Tess, zeg nou maar gauw ja, want een dergelijk lieve man krijg je nooit meer” zeiden mijn meiden in koor, alsof ze het gerepeteerd hadden. Tess zei duidelijk ”Ja, natuurlijk” en huilde “Je maakt mij zo gelukkig, liefste” Tot mijn en Tess ’s verrassing ging de deur van het restaurant op en kwamen mijn kleinkinderen binnen met een mooi boeket. Ze liepen op Tess af en zeiden. “Jij wordt nu ook onze oma en dat vinden wij erg fijn.” Ik stond stom verbaasd en keek naar mijn dochters. “Ja pap, we kennen je langer dan vandaag en dit hadden we zien aankomen, vandaar.” Tess tilde beide kleinkinderen op en knuffelde ze beiden. “Ja, ik vind het ook heel fijn dat ik met opa ga trouwen en ik jullie oma word. Ik houd van jullie” en ze knuffelde hen beiden.

Toen we ’s avonds weer thuis waren, was ze enorm opgewonden. “Wat een topavond was dit” zei ze vanuit de douche. “Jouw dochters die zo leuk reageerden op alles, ik ben helemaal blij en dat we gaan trouwen, vind ik helemaal te gek, ik ben super gelukkig.” Toen kwam ze de douche uit en ze gooide zich meteen op mij, omdat ik al op bed lag. “Ik wil je knuffelen, want je bent een echt godsgeschenk, je verwent mij op allerlei manieren, je maakte mij zwanger en ik word steeds meer verliefd op jou.” Ik legde mijn handen op haar billen en streelde ze, terwijl ik af en toe haar kontje aanraakte en haar lipjes voelde. “Nee, nou niet meer ik moet morgen vroeg op om op tijd in het ziekenhuis te zijn” fluisterde ze in mijn oor. “Ik moet ook nog naar de verloskundige en omdat jij altijd zoveel spuit, zou ze kunnen zien dat we, nou ja je snapt het wel” Ik pakte Tess goed vast en ik keerde haar in één keer om. Ik zette mijn pik voor haar kutje en ik voelde meteen al dat ze nat was, dus ik kon er gemakkelijk in. “Ik zal niet in je spuiten maar op je buik” zei ik terwijl ik heftig begon te neuken. “Je bent van mij, lekkere Tess, ik mag je neuken, ik moet je neuken en ik wil je neuken, snap je?” Tess keek mij met grote ogen aan en begon mee te bewegen. “Bram, ga door, ga door, vuile neuker, lekkere geile kerel van me, ik ben je hoertje, kom maar op met je geile hete pik en je zaad.” Ze sloeg haar benen om mij heen en ik drukte haar stevig op de matras. Kussend neukten we elkaar heel fel en we bonkten echt tegen elkaar aan. Tess begon eerst te kreunen en dat ging over in gillen. “Verdomme, ik kom, ik kom, ik kom!” En ze klemde met haar handen mijn hoofd tegen haar aan. Kreunend liet ik merken dat ik ook begon te koken. “Liefste ik kom ook, laat me los dan spuit ik op je buik!” Riep ik en ik haalde mijn pik uit haar kutje en spoot alles op haar buik. “Jezus, wat was dit geil zeg” zeiden we tegen elkaar. We gingen samen onder de douche en daarna kropen we heerlijk tegen elkaar aan.

De volgende morgen waren we op tijd op en Tess vertrok snel naar het ziekenhuis. Een uurtje later belde ze op dat ze bij de verloskundige was geweest. “Lieverd alles is in orde. Ze vond het erg leuk dat ik een vriend had en dat ik zwanger was. Ik heb haar verteld dat wij binnenkort gaan trouwen en hoe wij elkaar hebben leren kennen. Ze was erg verrast, want ze wist dat verschillende mannen in het ziekenhuis mij wel leuk en aantrekkelijk vonden, maar omdat ik nooit enige vorm van aandacht gaf, dachten ze dat ik echt celibatair was. Ik heb heerlijk met haar zitten kletsen. Ze stelde wel vast dat mijn vagina en zo een beetje gezwollen waren en daarom vroeg ze of ik regelmatig masturbeerde. Ik moest vreselijk lachen en vertelde haar dat wij samen heel actief zijn.”

Ik luisterde verbaasd. “Heb je dat allemaal verteld?” Vroeg ik toen. “Ja, hoor en zij vertelde ook veel van haar zwangerschapstijd met haar man. Die kon niet van haar afblijven, zelfs niet toen ze hoogzwanger was. Nou ik hoop dat jij ook niet van mij kan afblijven.” Zei ze giechelend. Met de mededeling dat ze vanavond weer lekker bij mij was verbrak ze de verbinding.

Toen ik in de avond thuiskwam werd ik al door Tess opgewacht. Ik gaf haar een dikke knuffel en ik legde mijn ene hand op haar buik en de ander op haar kontje. “Bram ik heb volgende week een afspraak met je dochters. Ze willen samen met mij een mooie trouwjurk uitzoeken. Jij bent er toch niet de hele week, dus wij hebben alle tijd. Vind je het een leuk idee en zo ja heb jij nog suggesties?” Ik was weer verrast. “Erg goed idee, ik heb geen suggesties, bovendien daar zouden mijn dochters zich toch niets van aantrekken. Ik wil nog wel zeggen dat je een verschrikkelijk lekker kontje hebt, want ik voelde en je billen zijn zo heerlijk mals.” Tess schudde even met haar kontje en dus ging ik door met har betasten. Ik draaide haar naar mij toe en streelde haar borsten. “Je hebt heerlijk mooie borsten” fluisterde ik in haar oor. “Zachtjes hoor, want ze zijn erg gevoelig” zei Tess. “Is dit ook gevoelig?” En ik kneep nog en keer in haar billen terwijl mijn andere hand onder haar jurkje haar slipje voelde. Maar ik voelde geen slipje!” Ik keek Tess aan en zei: “Je loopt in je blote kutje, ik wil nu je kutje proeven, want die is superlekker nu volgens mij.”

Ik tilde haar op en zette haar op de tafel. Ik schoof meteen haar jurkje omhoog en dook met mijn mond naar haar kutje. Ik likte aan haar klitje en stak twee vingers in haar kleddernatte kutje. ”Verdomme, wat ben je ook een geile viriele kerel, ik wist dat je dit zou doen, in de auto had ik mijn slipje al uit gedaan, want ik wilde je meteen.” Ik knabbelde aan haar klitje terwijl ik haar benen over mijn schouders had gedaan en onder haar jurkje pakte ik haar borsten en tepels. “Oef, wat doe je weer met me, ik word steeds zo heet van je en je kunt schijnbaar altijd, je bent lekker, ja… ah… lik me en vinger me maar ik ben zo heet.” Met een schreeuw kwam ze klaar en ze spoot veel liefdesvocht in mijn mond. “Bram, ik kan niet meer, stop alsjeblieft” ik deed wat ze vroeg.

“Weet je lieverd, in mijn praktijk kom ik regelmatig vrouwen tegen, die klagen dat hun man niks meer doet. Ik heb daar in het verleden niet veel aandacht aan besteed, omdat ikzelf, denk ik, niet seksueel actief was. Maar sinds ik jou heb, merk ik dat wij soms twee of drie keer op een dag seks hebben en ik eigenlijk altijd minstens één keer per keer klaar kom op een heftige manier.” Ik kreeg een dikke knuffel van Tess. Ik gaf haar een kus en zei dat ze niet moest vergeten dat ik al jarenlang niet echt seksueel actief was en dat ik dus alles opgespaard had en dat gold voor haar ook, ”We halen nu de schade in.” Tess schoot in de lach. “Kom we gaan naar bed, want ik wil je nog wel even in me hebben, want je bent niet klaargekomen. “Erg ben ik he, ik ben verslaafd aan je pik en je geil en ik denk steeds aan je dat je in me komt.” We liepen de trap op naar boven en ik kon niet van haar kontje afblijven. “Mag ik u iets vragen, mevrouw de dokter?” Zei ik terwijl ik een vinger in haar kutje stak. Ze stopte meteen, draaide haar hoofd naar mij en zei: “Maar natuurlijk mijnheer, heeft u misschien last van een stijve pik?” Ik knikte en vingerde haar ondertussen. “Met een lichte stemverhoging zei ze. “Ga u alvast maar liggen, dan kom ik zo bij u om u van die vreselijke stijfheid te verlossen” en ze liep meteen snel naar boven en vloog de badkamer in en deed de deur dicht. Ik probeerde de badkamer te openen, maar dat lukte niet.

Ik ging op bed liggen en even later kwam ze naar buiten met rood betraande ogen. “Lieverd wat is er, je hebt gehuild” zei ik. “Ik voel me zo onzeker, Bram. Jij bent zo lief en ik ben gewoon bang dat ik je kwijtraak, het zal wel door mijn toestand komen dat ik zo onzeker ben” klonk het snikkend. Ik pakte haar vast en trok haar naast me op bed. “Ik wilde mij nog een beetje mooi opmaken en een mooi setje aantrekken, maar toen ik in de spiegel keek, ging het helemaal mis.” Snikte ze nog een beetje. Ik stapte uit bed en liep naar het raam en keek naar buiten. “Wat doe je nu?” Vroeg ze. Ik liep weer terug en ging naast haar liggen. “Wel, ik dacht ik zal eens kijken of er beren op de weg liepen, maar ik zie echt niks, ik zie alleen een super mooie vrouw naast me liggen.” Ik kuste haar op de lippen. Ze begon te glimlachen. “Tja, die beren op de weg, erg van mij he?” Zei ze zachtjes. “Ik zag daarnet nog een paar hele mooie benen en billen voor mij, waar ik niet af kon blijven.” Fluisterde ik in haar oor en streelde haar benen.

“Gekkie, toe maar, pak me maar” zei ze terug. Ik legde haar op haar zij en schoof mijn pik naar haar kutje. “Lekker he, die dikke van mij.” Ze manoeuvreerde haar kontje een beetje naar achteren, zodat ik nog beter in haar kon komen en een been tilde ze over mijn been heen. “O… oh… Bram je bent zo lekker, spuit me straks maar lekker vol” Ik schoof een hand over haar buikje naar haar kutje toe en begon haar klitje te vingeren. “Jemig, je pakt me van twee kanten, geil is dat en heel lekker” Ik verhoogde mijn tempo en ze merkte dat mijn pik dikker werd. “Je bent er bijna he, ik voel het aan je. Spuit maar, ik wil je voelen, je zit lekker diep, kom maar, kom maar, ik kom ook, ik kom!” En schokkend met haar hele onderlijf kwam ze heerlijk klaar en ik spoot zeker vijf stralen diep in haar. Zo bleven we gewoon bij elkaar liggen en genoten van de heerlijke vrijpartij.

De volgende morgen ontbeten en douchten we samen en gingen ieder naar het werk. Ik was met de voorbereidingen bezig voor de controle in Valencia en Barcelona en Tess had een volle praktijkagenda. Toen ik naar huis reed kreeg ik een telefoontje van Tess. “Ik wil even zeggen dat ik van je hou en dat ik je volgende week zal missen.” Toen ik thuis kwam, zag ik haar net uit de auto stappen. “Kom we gaan even douchen en dan gaan we lekker uit eten” zei ik tegen haar terwijl ik haar rug streelde bij het naar binnen gaan. Na het douchen gingen we naar een nabij gelegen restaurantje en aten daar heerlijk. Daarna wandelden we samen naar huis en Tess vertelde dus dat ze een afspraak met mijn dochters had gemaakt om als ik in Spanje zat samen met hen een mooie japon te kopen. Verder moet ze om de dag bij een van hen eten, dus ze zorgen dat ik niet teveel alleen zal zijn. “Lief he, van ze. Ook de kleinkinderen vinden het fijn dat ik steeds kom. Ik kan mijn geluk niet op” Ik hield haar stevig vast en kuste haar. “O ja, we gaan niet een echte trouwjurk kopen maar wel een hele mooie, dat moest ik ook nog even zeggen. Jij bent al eens getrouwd, vandaar.” Ik moest innerlijk vreselijk lachen, want ik vermoedde wat mijn dochters van plan waren, maar ik reageerde met. “Ik snap het wel, lieverd ik laat het aan jou en mijn dochters over, ik hoor wel wat ik moet aantrekken.” Ze gniffelde wat en legde haar hoofd tegen mij aan.

Toen we thuis waren, liepen we meteen naar boven en in de douche stonden we samen onze tanden te poetsen. “Ga je alweer douchen?” Vroeg ze. “Ja, en ik zou het leuk vinden als je er ook bij kwam, want je hebt een zalig geil lichaam, waar ik niet van af kan blijven” zei ik lachend “Ja, ja, als ik bij je kom staan, dan vermoed ik dat je mij niet met rust laat.” Maar ze kleedde zich uit en kwam achter mij onder de douche staan en ze omhelsde mij stevig.” Zal ik je rug even wassen?” Vroeg ze. Ik knikte en ze deed was ze wilde doen. “Ik zal je missen volgende week” zei ik “maar ik zal je elke dag bellen.” Ze gaf een kus op mijn schouder en toen we na het douchen samen in bed kropen, knuffelden wij elkaar. We kletsen en vielen heerlijk inslaap.

De volgende morgen vertrok ik naar Schiphol met de trein. Tess zette mij af bij het station en op Schiphol ontmoette ik de vier andere leden van het team. Alles verliep vlotjes en we werden in Spanje keurig opgehaald en naar het hotel gebracht. Daar belde ik Tess. “Weet je, ik mis je nu al” zei ik tegen haar. Ze was even stil en zei toen dat ze het heerlijk vond om het huis nu helemaal alleen voor haar zelf te hebben. “Geen handtastelijke man om mij heen, mijn lijf komt eindelijk tot rust” zei ze lachend. “Nee, hoor schat, ik mis jou ook, vanmorgen waren je dochters hier en morgen gaan we voor een jurk op pad, mijn moeder gaat ook mee, die heb ik opgehaald en ze slaapt op de logeerkamer. Spannend allemaal. Toen fluisterde ze. “Ik mis onze vrijpartijen, erg he” Ik glimlachte en zei dat we volgende week zeker de schade gaan inhalen. We onderhielden goed contact en twee dagen later vertelde ze dat ze heel goed geslaagd waren voor een mooie jurk, voor onze trouwdag. Ik probeerde nog te vragen hoe die er uit zag, maar daar gaf ze geen antwoord op.

Toen ik zaterdagmorgen aankwam op Schiphol, stond ze mij al op te wachten en ze vloog mij om mijn nek en een heerlijke tongzoen volgde. “Heerlijk, nou ben je weer van mij” fluisterde ze in mijn oor. “Kom, we gaan naar huis” en ze nam mijn hand en na een paar minuten zaten we in de auto. Ze praatte honderduit over de gezellige dag met mijn dochters en haar moeder. Ze waren heel goed geslaagd en nadat ze haar moeder had thuisgebracht, is ze zelf ook nog gaan shoppen om een paar mooie privé dingetjes aan te schaffen. Ze moest glimlachen en zei dat ik dat straks wel zou zien. “Maak mij even gek” zei ik en ik legde mijn hand op haar knie. “niet doen, ik ben aan het autorijden” en ze veegde mijn hand weg. Eenmaal thuis bracht ik eerst mijn koffers naar boven en ik zette mijn tas op mijn werkkamer. Vuile was in de wasmand en wat makkelijke kleding aangetrokken. Toen weer naar de huiskamer, waar Tess geduldig op mij wachtte. Ze liep meteen op mij af en omhelsde mij.

“Toe maar nu mag je voelen” fluisterde ze. Ze had haar blouse al losgemaakt en ik kon meteen haar heerlijke borsten voelen. Ze droeg een mooie zijden rode beha en toen ik mijn hand onder haar jurkje deed, voelde ik een piepklein veterstringetje, waar ik heel geil van werd. “Jemig wat ben je ook een heerlijk geil vrouwtje, je bent helemaal van mij en ik ga je alle hoeken van de kamer laten zien en je gek neuken en helemaal volspuiten” zei ik tegen haar, terwijl ik twee vingers in haar kutje stak. “Ja… ah…, doe maar, ik wil je hebben. Ik ben van jou, jemig ik ben erg geil en ik heb je vreselijk gemist.” Zei Tess en ze deed haar jurkje uit en haar beha los. Alleen haar stringetje bleef aan en ze boog voorover op de tafel met haar kutje naar achteren. “Neem me alsjeblieft, steek je pik erin en naai me, spuit me vol” kermde ze. Mijn broek en mijn slip waren snel uit en mijn snoeiharde pik duwde ik in één keer diep in haar kleddernatte kutje. Mijn handen grepen haar borsten en ik masseerde haar tepels terwijl mijn pik langs het flinterdunne stringetje heen en weer schoof. Tess gilde het uit en het ene orgasme volgde na het andere. “Bram, je moet stoppen, stop, ik kan niet meer!” Schreeuwde ze. Haar hele lijf schudde en haar ogen rolden bijna uit haar hoofd.

Ik stopte meteen en nam haar in mijn armen en begon haar te knuffelen. Tess begon te huilen en ze kon amper op haar benen staan. Ik tilde haar op en legde haar op de bank. “Bram, Bram, ga niet weg, kom bij me zitten, houd me vast, dit is zo erg” kermde ze. Na enige tijd kwam ze op adem en ging zitten. “Raar he, ik heb heel lang geen seks gehad en sinds ik met jou ben, is het heel heftig en mijn lijf reageert heel sterk op jou, belachelijk toch” Ik glimlachte en zei dat ik het ook heel heftig allemaal vond en dat ik in jaren niet zo gevreeën had. “Kom, we gaan douchen” zei ik en we liepen naar de badkamer. Het warme water deed ons goed. Ik had echter nog steeds een stijve en Tess streelde hem zachtjes.

“Liefste, mag ik je vragen of jij jezelf voor mij wilt aftrekken, ik heb dat nog nooit gezien of vind je dat een rare vraag?” Ik keek haar aan en zei dat het inderdaad een rare vraag was, maar ondertussen begon ik mij zelf af te trekken. Tess keek aandachtig toe en nam het voorzichtig van mij over. “Lieverd ik vind dat erg geil, dat jij mij aftrekt, zalig!” En ik streelde haar kutje en stak twee vinger in haar en mijn duim raakte haar klitje. “Dit is ook geil Bram, dit is ook geil” en prompt kwam ze weer klaar en ze liet mijn pik los. Ik draaide haar om en stak mijn pik in haar kutje en begon flink te raggen, wat haar weer een orgasme bezorgde. Toen hield ik het ook niet meer en met een paar flinke stoten kwam ik met een luide schreeuw in haar klaar. Onze tongen vonden elkaar en toen we eenmaal uitgeraasd waren en het water hadden uitgedraaid lagen we na ons afgedroogd te hebben heel snel in ons bed heel innig verstrengeld en heerlijk bevredigd. Onze ogen verdronken in elkaar van puur geluk.

Voor de bruiloft was alles geregeld. Mijn dochters waren mijn getuigen en ook ceremoniemeesters. Ik sliep die nacht bij mijn oudste dochter en Tess sliep in ons huis samen met haar moeder. Toen ik de volgende dag Tess ging afhalen, deed haar moeder open. “Wat kom je doen?” Vroeg ze lachend. Ze deed een stap naar achteren en daar stond Tess in een prachtige mooie witte bruidsjapon. Ik was sprakeloos. Mijn beide kleinkinderen waren bruidsmeisje en bruidsjonkertje en mijn dochters stonden achter mij en zeiden. “Ze is mooi he, pap” Tranen stonden in mijn ogen. “Papa, het is voor Tess de eerste keer dat ze trouwt en daarom hebben wij in overleg met haar moeder besloten een echte trouwjurk te kopen met alles er op en eraan. Je kleinkinderen zijn bruidsmeisje en jonkertje, dus geniet nu maar, wij vinden het fijn dat je weer gelukkig bent.” Ik omhelsde Tess en stamelde dat ze er prachtig uitzag. Het werd een prachtige dag en een mooi feest. We zijn een paar dagen naar Parijs geweest en ik moet toegeven, de liefde in Parijs bedrijven is heerlijk! Eenmaal weer thuis werd alles normaal.

Tess ’s buikje begon langzaam te groeien maar gelukkig voelde zij zich uitstekend. Ze bleef veel zin in seks hebben en het leek wel erger te worden. Ik werd eens opgebeld en ze vertelde toen. “Liefste je moet me vanavond maar flink te pakken nemen, want het is heel erg. Ik zit nu op het toilet en ik heb een vibrator in mijn kutje gestopt, al twee keer klaar gekomen en mijn hele lijf gilt om een lekkere beurt van jou. Ik heb de vibrator ook in mijn kontje gestopt en mijn klitje met mijn vingers gestreeld en ik ben toen weer klaar gekomen.” Ik was wel verbaasd en zei dat ik op tijd thuis zou zijn en haar dan flink onderhanden zal nemen. Toen ze thuis kwam vloog ze mij meteen om mijn nek en begon me heerlijk geil te tongen, terwijl ze haar lijf tegen mij aanperste.

“Bram neem mij alsjeblieft, lekker ruig en hard, ik ben van jou, jij bent mijn meester, doe maar met me wat je wilt, maar laat me lekker klaarkomen, zoals jij dat alleen maar kan doen.” Ik nam haar mee naar onze slaapkamer en ik keek haar streng aan en zei. “Nu kleed jij je uit, je gaat op de stoel zitten en doe je vibrator in je kutje en speel met jezelf. Ik kijk even toe.” Zonder commentaar kleedde zij zich uit en pakte uit haar tasje haar vibrator. Ze ging zitten en stopte haar vibrator in haar kutje, terwijl ze mij strak en geil bleef aankijken. “Moet ik het ook in mijn kontje doen?” Vroeg ze. Ik zag dat haar kutje helemaal openstond. Ik liep op haar af en pakte haar vast. Ik kuste haar en terwijl ik mij ook uitkleedde drukte ik haar tegen mij aan en duwde haar op bed. Ze wilde de vibrator uit haar kutje halen, maar ik zei dat ze door moest gaan. Ik ging met mijn stijve pik voor haar staan en drukte hem tegen haar kontje aan. Langzaam drukte ik mijn pik in haar kontje. Tess verstrakte even, maar ontspande zich wel, waardoor ik langzaam binnen kon dringen.

“Oei, dit voelt vreemd, maar wel lekker” kermde ze terwijl ik langzaam heen en weer ging en al dieper kwam. Ik drukte haar op bed en ik zorgde dat de vibrator in haar kutje voluit stond. Ik voelde hem trillen tegen mijn pik aan. Ik versnelde mijn tempo en Tess begon allerlei kreten uit te slaan. “Geile kontneuker, hufter, met die dikke pik van je, durf je wel, je maakt misbruik van me.” Ik stopte en pakte ook de vibrator uit haar kutje. Ik draaide haar om op haar buik en terwijl ze maar bleef schreeuwen, gaf ik een paar meppen op haar strakke billen. “Je doet me pijn, vuile schoft, jij bent veel sterker als ik” maar ze bleef wel liggen en keek geil achterom naar mij. “Ga op je knieën en bied me je kutje aan” riep ik en ik gaf nog een paar klappen op haar billen, die al aardig rood werden. Ik duwde mijn pik nu in haar kutje en begon ondertussen ook haar borsten te strelen en ik kneep licht in haar tepels, die strak vooruit stonden. Ik ging van hard naar zacht en mijn strelingen gingen gepaard met kusjes en likjes op haar rug en ik haar nek. Ze draaide haar hoofd naar mij toe en we kusten elkaar liefdevol en ik streelde haar billen, die ik flink rood had geslagen. Ik neukte haar nu rustig en liefdevol en onze monden bleven verkleefd met elkaar. Opeens voelde ik haar lijf trillen en ze kermde “liefste, ik kom klaar, dit is lekker, ja, ja… ga door, ik kom ja… ah!” Ik voelde haar lijf trillen en daardoor werd ik ook gestimuleerd en ik spoot een aantal stralen diep in haar. “Oh mijn lief, wat ben je toch een heerlijke vrouw” fluisterde ik in haar oor. “Nou ik vind jou helemaal zalig. Ik had heel lang geen seks gehad en jij hebt mij helemaal ontdooid en ik kan nu niet meer zonder en zeker niet zonder jou. We begonnen lekker ruig en eindigden heel liefdevol, dank je wel, dat je mij zo perfect aanvoelt.” zei ze tegen mij. Ik moest lachen. “Eigenlijk ben je een hele nette fatsoenlijke dokter en thuis ben een soms een nimfomane en super geil” Ze keek mij aan en zei dat het door mij kwam want ik raakte altijd de geilste plekjes. We kibbelden nog een beetje verder onder de douche en gingen toen heerlijk ergens uit eten.

De tijd schreed voort en onze zoon Nick werd geboren. Onze beide vaders droegen die naam, dus dat was gemakkelijk. Alles ging vlot en voorspoedig en we waren dolgelukkig. Tess voedde de kleine zelf en haar borsten waren altijd vol met melk. Ik heb het ook geproefd, maar ik vind het te zoet. “Geef mij maar een biertje” zei ik dan en toen mijn dochters er waren kreeg ik een draai om mijn oren toen Tess dat vertelde. Ik was kansloos tegen drie vrouwen. Mijn kleinkinderen vonden hun kleine oom super en waren niet bij de wieg weg te slaan, als ze bij ons waren.

Tess genoot volop en toen wij een maand later voor het eerst weer met elkaar naar bed gingen, was het weer helemaal nieuw voor ons. “Kom maar lekker in me geile vent van me, je staat al heel lang droog en ik heb vreselijke zin in je.” Ik wilde een condoom pakken, maar Tess zei. “Ik wil geen rubber in mijn kutje, ik vind ze stinken, spuit dan maar op mijn buik” Ze pakte mij vast en trok mij bovenop haar en met haar hand stopte ze mijn pik in haar kutje. “Ja…ah…, dit heb ik al een maand gemist en ik wil de schade inhalen, kom maar liefste, neuk me helemaal plat, ik ben je teefje, je vrouwtje en ik wil alleen maar jou.” Ik werd door haar geile woorden bloedgeil en begon heftig te bewegen en ik legde mijn handen onder haar billen zodat ik haar goed kon voelen. Opeens draaide Tess om en kwam bovenop mij zitten. “Zo kan ik je beter zien, je hebt van die mooie ogen als ik met je vrij. Kom op ga door” en met haar hand stuurde ze mijn pik weer in haar kutje en nu nam ze zelf het initiatief en begon mij heerlijk te neuken. Ik drukte haar bovenlijf tegen mij aan we begonnen heerlijk te tongen. “Wat heb je toch een lekker kutje, ik heb je gemist, maar we gaan de schade inhalen.” Toen gingen we versnellen, Tess begon hard tegen mij te storten en ik probeerde haar ritme te volgen. “Toe maar geile man van me, neuk me, doe je mannenplicht en neuk me klaar.” Ze begon te trillen en ook ik voelde mijn hoogtepunt naderen. “Je gaat komen he” kermde ze ”Ik kom ook, ja… ah ik kom, mijn god wat is dit lekker.” “Ik kom ook” kermde ik en ik wilde Tess van me afstoten om op haar buik te spuiten. Tess drukte zich nog harder tegen mij aan. “Spuit me vol, ik wil je in me voelen spuiten, kom maar, kom maar” en zeker vier keer voelde ik mijn ontlading diep in haar kutje klaar komen.

Toen keek ik Tess aan en ik zag tranen in haar ogen. “Wat ben ik toch een stomme trut he” riep ze uit en begon te snikken. “Ik vraag je eerst om op mijn buik te spuiten en als het zover is, dan duw ik je nog dieper in mij, omdat ik je in mij wil hebben.” Ze haalde een hand door haar betraande ogen. “Ik begrijp je best” zei ik, “Je wilt gewoon nog een kindje hebben, dan hebben ze ook nog iets aan elkaar, toch?” Tess keek mij aan en zei. “Kan jij mijn gedachten lezen? Want zo denk ik wel, vind je dat gek?” We stapten uit bed en douchten ons, want kleine Nick moest ook weer eten. Een paar dagen later werd Tess ongesteld. Het gaf daarna een extra kick bij het vrijen dat ze zwanger kon raken, ook omdat er bij ons beiden een wens was, was ze een paar maanden later wel zwanger.

Bonux

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *