Winkel sluiten

()

Mijn naam is Blanca, ik ben drieëndertig jaar en ben half Nederlands en half Surinaams. 1,78 meter lang, lang zwart haar, donker bruine ogen en met 65 kg een mooi postuur al zeg ik het zelf. Mooie volle billen en een C- cup maken het toch wel af. Ik ben ook best trots op mijn lichaam.

Een paar weken geleden ben ik samen met mijn vriend Luc, en een bevriend stelletje Dolf en Babs op een terras op de grote markt plezier gaan maken. Het was mooi weer en het bier en de wijn vloeiden rijkelijk. Het was gezellig, we kletsten wat en genoten volop van het mooie weer. Het besluit kwam om bij ons in de tuin de BBQ aan te steken. Dit vonden we alle vier erg leuk, we betaalden de rekening en vertrokken. Dolf en Luc zouden drank en houtskool halen en ik zou samen met Babs voor vlees zorgen. Dus wij gingen op de fiets naar de slager, zetten de fiets voor een naastgelegen speelgoedwinkel en liepen bij de slager naar binnen. Na een paar minuten liepen we met een tas vol vlees naar buiten en gingen richting de fietsen.

De alcohol van een middag terraspret had er aardig ingehakt en terwijl ik mijn fiets van het slot haalde viel mijn fiets om tegen het raam van de speelgoedwinkel. Met als gevolg dat er een barst in het raam zat. Ik schrok heel erg maar door de drank dacht ik dat ik het beste snel weg kon gaan. Ik raapte mijn fiets op en fietste samen met Babs snel weg. Thuis lachten we erom en namen nog maar een wijntje tegen de schrik. Het werd een gezellige avond en we gingen pas laat slapen.

Nadat ik de volgende ochtend de kater had weggewerkt kwam er bij mij een schuldgevoel naar boven vanwege dat raam. Ik vertelde alles aan Luc want die wist het nog niet, hij schoot in de lach en zei dat die man daarvoor verzekerd zou zijn. Ondanks dit antwoord bleef het schuldgevoel. Ik sliep er zelfs slecht van, want ik ben helemaal niet iemand die iets kapot maakt en dan vlucht. Ook de volgende dag en nacht voelde ik me er niet prettig bij en besloot de volgende dag even langs te gaan om sorry te zeggen.

De volgende morgen was ik op tijd wakker en omdat ik late dienst had, had ik in de ochtend de tijd om langs te gaan. Ik kocht een bosje bloemen en om kwart na negen liep ik de speelgoedwinkel binnen en vroeg naar de eigenaar.

“Dat ben ik” zei de man achter de kassa. Ik vertelde hem wat er was gebeurd, bood mijn excuses en gaf hem de bloemen.

“Loop maar even mee” was zijn enige antwoord. Ik liep met hem mee door het magazijn naar zijn kantoortje en ging op een stoel zitten. Hij ging aan de andere kant van de tafel zitten en keek me aan. Hij begon een heel serieus verhaal over wat dit had gekost en hoeveel tijd het in beslag had genomen. Ik schrok ervan en bood nogmaals mijn excuses aan. Hij vroeg me hoe ik dit ging goed maken maar ik wist het niet. Hij wist het wel.

Hij wilde eenmalig seks met mij en dan was alles goed. Omdat hij vlak daarvoor zo’n lang en serieus verhaal had gehouden voelde ik me nog schuldiger dan eerst. Hierdoor kon ik blijkbaar geen neen zeggen en ging akkoord.

Ondanks het feit dat hij er goed uitzag kreeg ik er geen natte kut van. Ik trok mijn broek en string uit en ging wijdbeens op zijn bureau liggen. Hij deed zijn broek los en haalde zijn stijve pik tevoorschijn. Kwam tussen mijn benen staan en met veel moeite kreeg hij hem in mijn nog steeds droge kut. Hij begon te stoten en ik lag alleen maar te wachten tot hij klaar kwam. Het leek een eeuwigheid te duren maar uiteindelijk spoot hij me vol. Ik kwam van zijn bureau af, trok alles weer aan en zei dat ik hiermee overal vanaf wilde zijn. Hij vond t prima maar vroeg nog wel mijn nummer voor de verzekering, voor als ze vragen hadden. Ik gaf mijn nummer en vertrok.

Thuis sprong ik onder de douche en ik spoelde zijn sperma weg. Pas toen kwam het besef wat er was gebeurd en werd er eigenlijk wel geil van. Ik vingerde mezelf klaar en ging snel naar mijn werk. Vreemd genoeg voelde ik me niet schuldig tegenover mijn vriend. Terwijl ik me om zo’n stomme barst heel druk maakte. Er gingen twee dagen voorbij en ik dacht al niet eens meer aan wat er was gebeurd. Tot ik een app kreeg

-Hey schoonheid! Het was kort en onverwachts maar als je nog eens wil dan weet je me te vinden- Gr Marco

Mijn antwoord was als volgt:

-Ik wilde helemaal niet maar jij had me zo’n schuldgevoel aangepraat dat ik niet meer durfde te weigeren. De geilheid kwam pas later toen ik besefte wat er was gebeurd.-

Ik kreeg nog één antwoord van hem:

“Je weet me te vinden…”

Ik reageerde niet maar voelde wel dat ik nat werd van die berichten. Ik werd geil van hem maar ook van het feit dat ik voor het eerst in mijn leven was vreemd gegaan en van de spanning. Alles bij elkaar zorgde ervoor dat ik een week lang zin had in meer. Maar ik kon het niet maken tegenover Luc. Na een week hield ik het niet meer. Ik moest en zou genomen worden door Marco.

Ik keek op het internet hoe laat hij dicht ging en dat was om achttien uur. Ik besloot dat ik net voor sluitingstijd de winkel zou binnenlopen. Maar eerst scheerde ik de boel en trok alleen een kort minibroekje aan zonder string eronder en een T-shirt zonder bh eronder en mijn slippers, dit kon prima het was tenslotte bijna 30 graden. Vijf voor zes liep ik met lichte spanning, een natte kut en stijve tepels die goed zichtbaar waren zijn winkel binnen. Hij keek me met open mond en vol verbazing aan.

“Ik kom het vast goed maken voor als ik weer schade maak” zei ik tegen hem. Normaal ben ik een beetje verlegen en onzeker maar als de geilheid het over neemt kom ik heel zeker over. Ik liep door naar achter richting zijn magazijn, ik keek om en zag hem naar de deur rennen om die op slot te doen. Ik nam plaats op zijn bureau en wachtte hem op. De deur ging open en daar stond hij in de deuropening. Ik wenkte hem dat hij naar mij toe moest komen en hij kwam op me af lopen.

Eenmaal bij mij zoende ik hem en voelde aan zijn broek. Ik voelde zijn stijve pik zitten. Ik sprong van het bureau, ging op mijn knieën zitten en trok zijn broek open. Een mooie stijve kale pik kwam tevoorschijn. Ik opende mijn mond en nam zijn pik in mijn mond. Terwijl mijn handen met zijn ballen speelden, zoog ik zacht aan zijn pik. Hij kreunde van genot.

Ik kwam overeind trok mijn shirt en minibroek uit en was nu naakt. Ook Marco ontdeed zich van zijn laatste kleding. Hij pakte me stevig beet en zoende me, ondertussen voelde ik zijn hand tussen mijn benen. Eerst over mijn clitoris en daarna voelde ik zijn vinger mijn kletsnatte kut binnendringen. Ik ging op zijn bureau liggen en zei hem dat mij moest beffen. Ik deed mijn benen wijd en hij stak zijn hoofd er tussen en likte mijn clit. Wat kon hij dit goed! Ik kreeg een uitgebreide befbeurt en genoot er volop van.

Vervolgens kwam ik overeind en ik duwde zijn gezicht weg. Ik wilde nog maar een ding en dat was iets waar ik al een week op zat te wachten, ik wilde zijn pik in m’n kut hebben. Dit keer was ik heel erg nat. Ik draaide me om met mijn rug naar hem toe en ging voorover gebukt over zijn bureau hangen met m’n kont naar achteren.

“Neuk me!” Riep ik. Marco kwam achter me staan, pakte mijn billen beet en drukte zijn stijve tegen mijn schaamlippen. Duwde iets verder door tot hij er helemaal in zat en begon me met harde stoten te neuken. Hm… hier zat ik al een week op te wachten. Heerlijk!

Na een tijdje draaide ik me om want wilde zien hoe hij me neukte. Ik lag nu op mijn rug en hij ramde zijn pik er weer in. Hij stootte nu nog harder terwijl hij met mijn borsten speelde. Ik voelde een orgasme aankomen. Ik kwam al gillend en trillend klaar. Niet veel later spoot hij mijn kut vol. Het was lang geleden dat ik zo lekker klaar kwam.

Ik denk dat ik vaker bij hem de winkel kom afsluiten.

Britt

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *