Mijn eerste ervaring

()

Hallo, mijn naam is Christa, ben 18 jaar jong heb een mooi slank lichaam met daarbij een stel mooie ronde kleinen borsten en een glad kutje. Wat mij is overkomen dat gelooft je bijna niet, het was net of mijn wildste fantasie waar werd.

Mijn eerste zomerdag als volwassen vrouw.

Ik stond al vroeg op omdat het een mooie zomerdag zou worden met hoge temperaturen. Snel uit het bed en onder de douche dacht ik.

Ik heb de luxe dat ik een eigen douche heb naast mijn slaapkamer. Dat krijg je hé, als je ouders een baan hebben waarvoor ze vaak buitenlands reizen. Dus geld zat hier. Maar daar gaat het nu niet om.

Ik zette snel de douche aan om op temperatuur te komen en zocht ondertussen naar kleding die ik vandaag zou aandoen. Mm… ik vond achter in mijn kast nog een leuk kort rokje en daar paste een topje wel bij die ik van mijn vriendin had gekregen. Zo’n echt pitpoezen topje lekker strak en kort. Na het douchen deed ik mijn kleding aan maar kwam tot ontdekking dat al mijn slipjes in de was waren en ook mijn bh. Och, dacht ik, dan maar zonder lopen. Mm… bij het idee alleen al werd ik geil.

Klaar met het aankleden en ontbijten sprong ik op mijn fiets en ging een stukje fietsen. Ik had wel een goed idee waar ik heen wilde. Al mijn vriendinnen waren op vakantie behalve Wendy. Die was erg meestal saai omdat ze altijd met haar neus in de boeken zat, dus een echten boekenwurm. Maar goed, dacht ik, laat ik haar eens bezoeken. Zij was wel een boekenwurm, maar wel een erg mooie meid en soms ook duivels sexy. Ze was niet al te groot, had een stel mooie borsten, mooi halflang bruin haar en een mooi kontje.

Ik moest wel ruim 30 minuten fietsen maar dat maakte mij niet veel uit. Onder het fietsen werd ik mega geil omdat de warme zomerwind langs mijn schaamlipjes waaide en bij het idee dat er mensen mijn kutje zouden kunnen zien mm… echt een geil gevoel. Een aanrader voor de komende zomer aan alle meiden het is super geil en erg stiekem. Maar dat moeten jullie zelf maar ondervinden, ik doe het in ieder geval meer.

Maar goed, onder het fietsen werd ik al behoorlijk nat en super geil. Ik voelde het zadel nat worden. Ik gleed er over met mijn natte en kale kutje en kwam bijna klaar alleen al door de wrijvingen van mijn zadel over mijn lipjes en clitje mm…

He, He eindelijk ik ben er. Even kijken of Wendy er ook is. Ik stond op het punt om aan te bellen maar dwaalde met mijn ogen af naar de achtertuin van het huis. De poort stond open. Ik liep er doorheen en zag dat Wendy lag te zonnen, wauw wat een mooi gezicht ze lag daar zonder topje op haar buik met haar kontje omhoog. Mm… dacht ik, de dag begon al lekker geil maar nu word het nog mooier. Ik liep op haar af en zag een fles zonnemelk staan. Daarmee begon ik haar mooie rug en schouders in te smeren. Ze schrok aanvankelijk wel maar toen ze mij zag liet ze het gewoon toe. Ze vroeg aan mij of ik haar hele rug wilde doen. “Mm… ja” zei ik met het idee dat ik verder kon gaan bij haar dan de rug alleen.

Ik begon haar super lekker in te smeren, van boven naar beneden. Bij haar billen aangekomen kon ik de verleiding niet weerstaan en als vanzelfsprekend deed ik haar benen ook. Telkens als ik over de bovenbenen ging gleed ik per ongeluk met mijn vinger langs haar billen en haar schaamlippen, mm… Ze deed haar benen iets uit elkaar.

“Zo dan kun je beter bij mijn dijen” en ze begon te giechelen. Ik dacht, mm… ja meid doe ze maar ver uit elkaar dan kan ik ‘overal’ beter bij. Ik voelde dat ik al weer mega nat werd en mega geil. Maar ik kon mij beheersen en ging gewoon door. Ik gleed weer langs haar lipjes en zag tot mijn verbazing dat haar slipje behoorlijk nat was. Mm… wat een uitzicht. Ik ging tussen haar benen zitten en begon haar te masseren in plaats van in te smeren. Wendy reageerde.

“Wat kun je dat goed en lekker, ga maar door… mm… “

Dat was voor mij het teken dat ik de vrije hand had en ik begon aan een volledige body-massage. Eerst de benen toen de rug en schouders en daarna de billen. Bij de benen en billen gleed ik extra met mijn vingers langs haar kutje en ‘wauw’ wat was ze nat daar. Ik deed haar slipje opzij en bekeek haar kutje aandachtig. Ze vroeg of ik alles goed kon zien.

“Nee, niet echt” zei ik.

“Moet ik mij even op mijn rug draaien?”

“Ja, als je dat wild doen heel graag.” Toen ze daar op haar rug lag vroeg ik haar of niemand ons zou zien zo.

“Neen, ik ben alleen. Mijn ouders zijn tot morgen weg samen met de buren van beide kanten en die hebben geen kinderen dus we zijn lekker alleen.” Ze stond op en liep richting de poort, deed ze op slot en vroeg of ik mee wilde komen om wat te gaan drinken. Ja, dat wilde ik wel had toch al dorst door de hitte van de dag en liep mee. Maar eenmaal binnen gekomen deed Wendy haar slipje uit. Ze was helemaal kaal en glad geschoren daar, mm… wat geil.

Ze ging met haar billen op het aanrecht zitten met de benen wagenwijd.

“Zo,” zei ze, “dat zit lekker.” Ik werd me daar mega super geil en nat dat willen jullie niet weten. Ze vroeg aan mij of ik haar eens wilde bekijken?

“Tja… waar dan?” Vroeg ik.

“Ja, mijn kutje natuurlijk daar ben je toch op uit” en ze begon te giechelen. Ze vroeg het met zo’n geile uitdagende hese stem dat ik wel moest kijken. Ik bekeek haar kutje nu aandachtig. Mm… ze was erg mooi roze en nat, echt een kutje van een 18 jarige tiener. Ze keek mij aan en vroeg of ik haar kutje wilde voelen en proeven.

“Dat wilde ik wel” zei ik toen “maar wat moet ik dan doen?”

“Nu ik leg het je uit. Je mag met je vinger in mijn kutje gaan en dan lekker er in en uit gaan. Met je andere vingers mag je over mijn clitje gaan, en met je tongetje mag je mijn clitje likken. Ook met je tong mag je naar binnen gaan, druk je tong maar diep in mij kutje. En ja, je mag ook aan mijn clitje zuigen net alsof je aan een lolly zuigt en likt.”

Ik was op dat gebied nog een maagd en had nog nooit seks gehad met een jongen of een vrouw dus ik was echt maagd. Ik begon haar met mijn vingers te vingeren eerst haar clitje toen naar binnen in haar kutje. Mm… wauw! Wat was ze nat en lekker warm ik begon haar zachtjes te vingeren.

“Je mag wel sneller en harde doen en je mag er ook wel meer vingers in doen.”

Mm… dacht ik, meer? Past het wel? Maar ik deed het gewoon en ik ging eerst met 3 in en toen mijn hele hand en ging haar erg snel en ruig neuken met mijn hand. Ze kreunde en hijgde erg hard en ze vroeg of ik haar nu wilde likken en aan haar clitje wilde zuigen. Ze zei ook dat ik erg hard mocht zuigen en likken en ook dat ik mijn tong erg diep in haar nu al mega natte kut kon steken.

Dat deed ik gewillig. Mm… wat smaakte ze lekker zoet en wat was ze nat. Hoe langer ik door ging hoe natter dat ze werd. Ze begon met haar onderlichaam wild over het aanrecht te bewegen. Heen en weer gingen haar heupen. En ze begon nu wel erg hard te kreunen en te hijgen.

“Ja, zei ze, ga door neuk mij met je tong en doe je vingers er bij ja, mm… ga door Christa jij weet wat ik lekker vind. Moet ik je mondje vol spuiten met mijn geile kutsappen?”

Ik knikte van ja. En ja hoor ze kwam spuitend klaar in mijn mondje en over mijn topje die ik nog aan had.

“Mm… wat kun jij dat goed Christa. Maar nu ben jij aan de beurt Christa.”

Ik zei tegen Wendy dat ik nog nooit seks had gehad met een jongen of meisje.

“Ha, dan gaat het nu vernaderen Christa, ik ga je ook lekker verwennen en ontmaagden. Ga je even op het aanrecht zitten en doe je topje maar uit die was ik wel voor je en ook je rokje moet uit.”

Ik kleedde mijn helemaal uit en zat daar naakt op het koude aanrecht.

“Mm… zei Wendy, ik zie al dat je lekker nat bent. Doe je benen verder uit elkaar zo dat ik jou kutje kan bekijken. Mm… dat ziet er lekker uit je bent goed geschoren en je kutje is mooi roze en al lekker nat.” Ze zei dat ze eerst mijn kutje zou gaan likken en dan zachtjes aan mijn clitje zou gaan zuigen.

Mm… ze likte mijn hele kutje, dat was een lekker maar vreemd gevoel. Ik voelde mijn clitje al helemaal opzwellen van geilheid. Toen nam ze mijn clitje in haar mond en begon te zuigen eerst zacht en dan ineens erg hard en ik gaf een gil van geilheid.

“Zo, ik merk het al. Je wilt meer en dat krijg je ook.” Ze stak haar middelvinger in mijn kutje. Wouw, dat deed pijn.

“Zo, zei ze, je bent nu door mij ontmaagd, nu kan ik gerust mijn geilheid op jou botvieren.” Dat deed ze.

Eerst ging ze met 1 vinger in mijn kutje en met haar duim begon ze het voorhuidje van mijn clitje naar achteren te trekken en bekeek het aandachtig en ze begon het te likken. Mm… wat was het lekker! Ik was zo nat geworden dat mijn kutje erg glad was en alles er zo in kon glijden.

“Zo, nu laat ik je eens voelen wat echt lekker is.”

Ze begon mij te vingeren met 3 vingers eerst langzaam en zacht en toen harder en harder en dieper en dieper en ze stopte er haar pink ook bij en toen haar hele hand en neukte mij zo ruig en hard dat ik hard begon te kreunen en te hijgen. Ik kwam bijna klaar en dat zag ze en ze stopte er mee. Ze pakte er een stoel bij en ging er met haar knieën op zitten en begon mij te likken als of ik een ijsje was en begon aan mijn clitje te zuigen als of het een lolly was zo hard en ruig dat ik voor het eerst ook spuitend klaar kwam. Maar Wendy stopte niet. Nee, ze pakte iets uit de lade. Het was een dikke stompkaars.

“Zo,” zei ze, “nu gaan we met elkaar neuken”

Ik moest van haar op de grond gaan liggen. Ze stopte een deel van de kaars in mijn kutje en de andere deel in de hare en ik moest met mijn kutje naar haar kutje komen en dat deed ik. We lagen op de vloer elkaar te neuken met een kaars. Mm… wat was het een geile boel nu. Ik werd zo geil dat ik een hele kaars voelde verdwijnen in mijn kutje en met het bewegen kwamen onze clitjes tegen elkaar aan mm… lekker joh. We kwamen 2 keer vlot achter elkaar klaar.

Wendy stond op en draaide haar kontje naar mijn toe en zei “druk die kaars in mijn kontje, neuk mij er mee en met je andere hand wil ik dat je mijn vingert.”

Dat deed ik met alle plezier. Mm… ze was echt een sletje.

Ik neukte haar zo hard en ruig dat ze gillend klaar kwam.

“En nu jij.”

“Maar dat pas toch niet!”

“Jawel dat pas wel”

Ik ging over de tafel liggen en wauw! Dat was de kaars die in mijn kontje geramd werd. Wendy genoot er van om mij te neuken met die kaars, niet al te snel kwam ook ik weer klaar.

Nadat we beiden heerlijk klaar waren gekomen gingen we nog even in bad. Maar we waren zo onwijs geil. Vooral Wendy omdat ze wist dat ik nog meer kon hebben. Ze stapte uit het bad, liep naar de slaapkamer en pakte een voorbind lul. Een waaraan de binnen en buitenkant een lul zat. Ze deed deze om zei,” kom eens.”

Ik kwam er aan, zag dat ding en zei “daar ga je toch niet mij mee neuken?”

“Ja, hoor ik wil dat je op je rug op mijn bed gaat liggen.”

Dat deed ik. Ze spoot wat glijmiddel op mijn kutje en ramde met een stoot die nep lul in mijn kutje. Mm… ze neukte mij met dat ding zo mega lekker en werd er super geil van. Ze begon mij te tongen en ramde de nep lul erg diep in en uit mijn kutje zodat de andere kant die bij haar in haar kutje zat ook erg hard en diep in haar kutje kwam.

Ze begon mij als een bezettende te neuken, steeds sneller en harde en ik voelde iets wat ik nog niet eerder gevoeld had het was een mega gevoel. Ik werd er zo geil van dat ik echt meer en meer wilde en telkens harde en geiler.

Toen we verzadigd waren en we even hadden uitgerust gaven we elkaar nog een laatste tongzoen om een puntje aan te zuigen.

Ik deed mijn kleding weer aan en fietste weer naar huis toe, met de weet dat ik voor de 100% lesbisch ben.

ChristaS

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *