Het kan verkeren …

()

07.58 uur: Ria kijkt op de wekkerradio. Over twee minuten gaat de wekker af en normaal staan Ria en haar man Dirk dan samen op om te gaan werken. Vandaag zal Dirk echter alleen opstaan want gisteren heeft Ria onverwachts haar ontslag gekregen. Wegens reorganisatie werden tien mensen aan de deur gezet.

8.30 uur: Langzaam ruimt Ria de keukentafel af, haar man is net vertrokken. Ze neemt de krant en gaat op zoek naar de werkaanbiedingen. Bij de firma De Molenaar zoeken ze een deeltijdse administratieve kracht, Ria neemt de telefoon en maakt een afspraak met de secretaresse van de personeelsdirecteur, vanmiddag om 14 u mag ze langskomen voor een sollicitatiegesprek.

14.05 uur: Toch wat zenuwachtig treedt Ria het kantoor van de personeelsdirecteur binnen. “Komt u binnen mevrouw Vertommen, ik ben Ronny, u kwam solliciteren voor de deeltijdse administratieve functie?” Het gesprek verloopt vrij vlot, Ronny is een sympathieke jonge veertiger met licht grijzend haar, Ria vindt hem wel knap ook al is hij heel wat ouder dan zijzelf. Eigenlijk fantaseert Ria al een tijdje om eens seks te hebben met een oudere meer ervaren man dan haar eigen man. Als ze de verhalen uit de boekjes zou mogen geloven zouden oudere mannen veel betere minnaars zijn.

14.30 uur: Einde van de sollicitatie, Ria mag volgende week op proef beginnen op de orderadministratie. Het contract zal klaar liggen om 19 uur.

18.55 uur: De fabriek ligt er verlaten bij, de personeelsdirecteur opent de deur en laat Ria binnen, hij doet de deur achter haar terug op slot. Eigenlijk vindt Ria het wel spannend, alleen met een andere vreemde man in een groot bedrijf. Ondanks vele avances op haar vorige bedrijf was Ria tot nu toe haar man altijd al trouw gebleven in die twee jaar dat ze nu al getrouwd waren. Waarom eigenlijk, Ria wist dat ze knap was en wou eigenlijk het ook wel eens weten hoe het zou zijn om seks te hebben met een andere man. De gedachte dat ze misschien met deze vreemde man seks zou hebben windt haar op. Zou hij ook met haar naar bed willen? Tijdens de sollicitatie had hij haar enkele keren nadrukkelijk in de ogen gekeken en ze had ook wel gezien dat hij zijn ogen niet van haar kon afhouden. Misschien kan ik hem proberen verleiden en daarmee een hoger salaris vast krijgen. Samen nemen ze het contract door, Ronny stelt haar voor iets te drinken. Met een glas water in de hand komt hij naast haar zitten, Ria kijkt toch wat verlegen naar rechts recht in de ogen van Ronny, hij glimlacht en zet het glas water voor haar neer. “Het salaris zou veel hoger kunnen zijn Ria, als je me af en toe een dienst zou willen bewijzen?”

19.30 uur: Ronny buigt zich dichter naar Ria, kust haar zacht op de mond, Ria voelt de opwinding stijgen in haar buik. Gelukkig heeft ze vlak voor ze naar hier kwam nog condooms kunnen kopen bij de apotheker om de hoek. Ze wil wel graag met Ronny seks hebben om een hoger salaris te krijgen maar haar laten vol spuiten door hem en misschien in verwachting raken, vindt ze toch iets te ver gaan. Ronny streelt haar kleine stevige borstjes door de stof van haar blouse, Ria legt haar hand op het kruis van Ronny en vindt daar al een stevige bobbel. Ronny knoopt de knopjes van de blouse open, maakt haar BH los en begint zachtjes te zuigen op haar tepels.

19.35 uur: Volledig naakt liggen ze op het zachte tapijt van het kantoor van Ronny. Ronny steekt een vinger in het natte kutje van Ria en begint haar langzaam te vingeren. De opwinding stijgt, Ria trekt aan de alsmaar groeiende penis van Ronny. Opgewonden steekt Ronny zijn hoofd tussen de slanke dijen van Ria, hij begint Ria te beffen zoals Ria nog nooit is gebeft, haar man Dirk heeft dat eigenlijk nog nooit bij haar gedaan. Ria wil ook niet achter blijven en begint de harde pik van Ronny te pijpen. “Ik wil je neuken” fluistert Ronny tussen twee lik beurten. “Ik heb condooms in mijn handtas” hijgt Ria. “Ik zou je zo graag zonder condoom neuken Ria, ik zal oppassen en je niet vol spuiten” Ria twijfelt, ze wil natuurlijk die extra bonus die Ronny heeft beloofd en eigenlijk wil ze ook wel die harde pik zonder condoom in haar voelen. Als hij inderdaad haar niet vol spuit wil ze het wel proberen.

“Goed Ronny, steek hem er maar in maar je mag me niet vol spuiten hé, ik wil geen kind van jou.” Ria gaat op haar rug liggen en spreidt haar benen. Ronny glijdt snel zonder condoom haar kut binnen en begint onmiddellijk te pompen in haar natte kut. Ria gilt het uit van genot. “Ah! Wat lekker zo een grote pik in mijn kut, ah …, hij is zoveel groter dan de pik van mijn man” Ronny vertraagt even het tempo, als hij haar zo blijft neuken komt hij binnen de minuut klaar. Ria slaat haar benen rond het lichaam van Ronny om hem nog dieper te kunnen voelen stoten. Wat is het toch heerlijk om zo lekker geneukt te worden. Ronny is duidelijk een veel betere minnaar dan haar man. Doordat ze zo opgewonden is, voelt Ria haar orgasme al opkomen. “Ik kom bijna klaar” hijgt Ria in het oor van Ronny. Ronny is ook bijna zover maar probeert zich zo lang mogelijk in te houden. “Ik wil op je zitten als ik klaar kom Ronny, trek hem eruit”.

19.40 uur: Ronny stopt zijn neukende bewegingen en gaat op zijn rug liggen. Ria klimt onmiddellijk op Ronny, ze wil zo snel mogelijk verder neuken. Ze laat zich in één beweging op zijn harde leuter zakken en begint snel te wippen. Ronny kijkt naar zijn buik en ziet hoe zijn penis in en uit Ria schuift. Hij hoopt dat ze snel klaar komt want hij voelt aan zijn ballen dat hij zich niet meer lang zal kunnen beheersen. Ria versnelt nog het tempo, ze is nu dicht bij haar orgasme. “Ronny, ik ga klaarkomen, blijf me neuken, het is zo lekker, Ah…” Kreunt Ria. “Ik kan het niet meer ophouden Ria, ik moet spuiten, ik kan me niet meer inhouden.” Ria voelt haar orgasme komen, ze drukt haar onderlichaam nog dieper op Ronny zijn pik. “Ik kom klaar Ronny, ah, spuit me maar vol, het kan me niet schelen!”

19.43 uur: Ronny spuit al zijn sperma diep in de klaarkomende Ria. “Oh ja Ronny, ik voel het in me spuiten, ah wat lekker veel sperma in mijn kut.

19.44 uur: Ria zal de bonus goed kunnen gebruiken nu ze niet meer alleen met Dirk is.

Duifje

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *