Opdrachten voor een slavin

()

Ik heb veel spannende, geile verhalen gelezen hier op www.MyLust.be en heb besloten dat andere ook van mijn belevenissen mogen mee genieten.

Allereerst zal ik mijn zelf even omschrijven, ik ben een gewoon meisje van 27 jaar, 1.65 meter groot en ik weeg 62 kg, ik heb blond haar cup maat B en ik hou van spannende dingen. Een verrassing vind ik altijd spannend, vandaar dat dit kon gebeuren.

De zomer van 2004 net voor mijn verjaardag. Ik kreeg een hele vreemde brief bezorgd, een brief waarin stond dat ik uitverkoren was om in een soort spel de hoofdrol te spelen, tenminste als ik akkoord ging met de regels en me geheel zou durven overgeven aan de opdrachten die achter de cadeaus zaten.

Er zaten ook 6 verschillende gekleurde briefjes bijgesloten en een retourenvelop. Zoals bij mij gebruikelijk wilde ik de hele handel direct ‘verticaal klasseren’ tot plots mijn aandacht toch getrokken werd.

Op die briefjes stonden namelijk afbeeldingen van mode, hele dure exclusieve mode, en wekte daarom dan ook mijn speciale aandacht. Zo stond op zo’n briefje de afbeelding van hele mooie zwarte leren knielaarzen met zilverkleurige metalen hoge hakken. Die vond ik wel aantrekkelijk maar ik wist echt niet wat er tegenover stond, ‘mij overgeven’? Dat heb ik nog nooit gedaan en waaraan moest ik mijn overgeven dan? Allemaal vragen en dan waren er ook nog regels, regels die nergens vermeld stonden in de brief.

Maar die laarzen, die wilde ik wel. Het was eigenlijk heel simpel ik deed het gekleurde briefje in de retour envelop, hup in de brievenbus en afwachten wat er ging gebeuren…

Weken verstreken, ik was die speciale enveloppe al bijna vergeten en mijn verjaardag was morgen.

s’ Morgens op mijn verjaardag dacht ik er ook nog aan en ik wilde het zelfs ook nog aan mijn gasten als grapje vertellen maar ik bedacht me, want waarom had ik het dan toch terug gestuurd en niet gewoon in de afvalbak gegooid, nee ik vertelde nog niets.

De laatste gasten gingen omstreeks middernacht naar huis en ik ruimde de rommel van die dag op, alles in de afwasmachine en even snel de stofzuiger door het huis.

Toen ik alles weer netjes en opgeruimd had ging ik nog even zitten met een glaasje wijn, ik zat net toen de bel ging. Ik dacht; wie kan dat nu nog zijn, Het was nog net geen middernacht. Normaal deed ik zo iets nooit maar omdat ik nog jarig was deed ik open. Niemand te zien alleen een kartonnen doos met mijn naam erop. Ik pakte de doos op schudde wat maar die was zo licht alsof er niets inzat. Ik nam de doos toch mee naar binnen en op de keukentafel maakte ik de doos open. Het eerste wat ik tegenkwam was een brief, deze maakte ik open en las geduldig.

Je hebt enige tijd geleden een aanbod gekregen waarop je bent ingegaan door een paar prachtige laarzen uit te kiezen en het rode papiertje retour te sturen naar ons bedrijf. Zoals je in die brief al kon lezen hoort bij elk artikel een spel waarbij jij jezelf geheel moet overgeven.

Als je akkoord gaat met de voorwaarden van het spel zal je bij volledige volbrenging van de opdracht de mooie exclusieve laarzen evenals de mooie foto’s en negatieven die gemaakt worden tijdens de opdracht mee naar huis kunnen nemen.

De complete opdracht bestaat uit 8 delen die je netjes zal moeten volbrengen binnen één week vanaf morgen. Je gaat akkoord wanneer je de tweede opdracht van het spel geheel volgens omschrijving komt afhalen

Ik las het nog een paar keer, en maakte toen de doos verder open. Er zat nog een doos in met een briefje en de tekst

Trek deze jurk aan en fiets vervolgens naar het centrum, je gaat naar de C&A 1ste verdieping en het tweede pashokje, daar vind je de tweede opdracht achter de spiegel, let op bij verlaten van de C&A volgens opdracht ga je volledig akkoord met het spel.

Ik bekeek het jurkje. Mooi rood. Ik hield hem voor, het was mijn maat. Ik besloot het aan te trekken en ja het zat wel spannend, een beetje kort en mijn flinke B cup werd omhoog gedrukt mm… lekker. Het gedoe bracht mijn in de stemming, wat zouden die opdrachten inhouden en wat was die onbekende van plan? Allemaal vragen die mij erg nieuwsgierig maakte. Tja… en wat zou er kunnen gebeuren ik ben er toch zelf bij…

Met deze overwegingen ging ik slapen en werd ik de volgende morgen vroeg wakker met de opdracht direct in mijn hoofd. Ik ga er voor dacht ik. Ik ga die laarzen verdienen. Daarbij was ik deze week toch vrij en wist ik van gekkigheid niet wat doen. Ik moest naar de C&A, punt.

Eerst lekker douchen en een boterham naar binnen werken, dan een mooi rood veter slipje opgezocht en het jurkje weer aangetrokken, een bh was echt niet nodig. Een paar rode hakschoentjes en even voor de spiegel kijken. Mm… dat jurkje was wel wat kort, als ik bukte kon je zo mijn billen zien, maar ik hoefde toch niet te bukken alleen op de fiets. Bovendien, het was maar een klein stukje naar het centrum en het was mooi weer dus… hup.

Toen ik zo richting het centrum fietste merkte ik wel dat sommige mensen wat vreemd naar me keken. Uiteindelijk kwam ik aan in het centrum en stalde mijn fiets vlakbij de grote C&A winkel.

Ik liep doeltreffend de grote winkel in en huppelde de roltrap op, het was nog rustig in die winkel zodat ik de enige was die op dat moment met die roltrap naar boven ging, en dat was maar goed ook realiseerde ik mij want dat jurkje was door het lopen en fietsen nog meer omhoog gekropen en nu wel heel erg kort geworden. Dus snelde ik naar de paskamers zodat ik in alle rust even de boel weer naar beneden kon trekken, maar alle pashokjes waren bezet. De juffrouw die me wat verbaast aankeek vroeg wat ik wilde passen, dus liep ik snel de winkel weer in om iets uit te kiezen en liep terug naar die juffrouw, niet merkende dat mijn jurkje nu zo hoog was opgekropen dat je zelfs mijn slipje kon zien stond ik te wachten. En… ja! Yes! Ik had geluk. Uit de tweede paskamer kwam een oude dame uit die me wel wat vreemd aankeek. Nu eerst dat jurkje naar beneden, dan even rommelen achter die spiegel en ja hoor; een briefje met de volgende tekst

Zo je bent gekomen. Trek eerst je jurkje maar eens goed en als je verder wil doe je nu je slipje uit en laat dit achter in de paskamer. Je verlaat vervolgens deze winkel en je fietst naar de andere kant van het centrum en wel naar het koffiehuis naast de sportwinkel. Daar drink je aan de bar eerst een lekker kop koffie en daarna ga je naar het toilet waar onder de pot je volgende opdracht is geplakt. Pas op! Eerst de koffie en dan pas naar het toilet!

Ik dacht nog even na en ik vond het wel spannend, dus ik trok mijn slipje uit en ik verliet de paskamer. Ik gaf de juffrouw het kledingstuk terug die ik zogenaamd wilde passen en snelde naar mijn fiets. Ik fietste om het centrum heen dat is ongeveer 1,5 kilometer en kwam aan bij de sportzaak waarnaast het koffiehuis is gevestigd.

Ik zette mijn fiets daar in het rek en keek in het winkelraam. Verrek zeg; ik kon zo mijn kutje zien, zo hoog was mijn jurkje opgeschoven, shit dacht ik, maar ik snelde naar het koffiehuis en bestelde snel aan de bar 1 kop koffie. Ik ging helemaal verdoken in een hoekje aan de bar zitten en dronk de koffie snel op. Daarna flitste ik snel naar het toilet ik voelde onder de pot en ja hoor een envelop. Ik maakte de envelop open en daarin zaten drie foto’s, €50,00 en een brief met de tekst:

Fijn! Het is je gelukt en je bent zo te zien volledig akkoord met de opdracht, er gaan vanaf nu wel wat dingen veranderen. Zo hebben wij gezien dat je kutje niet volledig glad geschoren is. Daarom hebben wij besloten €50,00 bij te voegen om een scheermes, schuim, crème en een handdoek te kunnen kopen. Jouw volgende opdracht is de scheerspullen kopen en vervolgens naar het centraal station te fietsen, daar loop je in richting van de toiletten.

Bij de toiletten ga je naar het herentoilet en kies je het tweede hokje rechts. Daar scheer jij dat lekkere kutje keurig netjes en volledig glad. Aan de onderzijde van de pot zit je 4de opdracht.

Wees gewaarschuwd! Wij hebben foto’s gemaakt nadat jij de C&A hebt verlaten, die worden gewist als jij het spel netjes en volledig heb voltooit. Let wel; als je nu afhaakt zien wij ons verplicht om deze foto’s in een bestandje naar je familie, vrienden en kennissen te versturen. Het bestand vind je voorlopig terug op de site van 4Fingers.

Succes!

Nu zat ik toch even verbolgen te denken. De url van het bestand bij 4Fingers kon ik in mijn Smart nakijken, ik bekeek de foto’s. Daarop was duidelijk te zien dat ik zonder slipje rondliep. Eén was duidelijk genomen toen ik op mijn fiets stapte. Ik kon mijn schaamlippen duidelijk zien en ik wou er niet aan denken dat die onder ogen zouden komen van mijn vrienden en familie. Waar haalde ze verd… het lef trouwens vandaan. Maar, tja… ik had er zelf mee ingestemd natuurlijk. Hm… ik had daar helemaal geen fotograaf of zoiets gezien. Maar ik had daar natuurlijk ook helemaal niet op gelet.

Nu ik moest dit toilet maar eens verlaten, want wat zouden ze wel denken hier in het koffiehuis, ik rekende mijn koffie af en ik liep richting de drogisterij om die scheerspulletjes aan te schaffen. Ik pakte scheercrème, een lady scheermes, huid crème, een doosje zachte doekjes en ging naar de kassa, de kassa juffrouw keek me wat bevreemd aan maar rekende mijn spullen snel af. €45,20 zij ze. Ik gaf het vijftig euro biljet waarna de juffrouw vroeg of ik misschien 20 cent had, toen ik dat ontkende zij ze dat ze dat al dacht en gaf me het wisselgeld terug samen met een tasje waar ik de spullen in kon doen, zo verliet ik de winkel en ging naar mijn fiets.

Ik stapte deze keer wat rustiger op omdat het enerzijds wat drukker op straat was geworden en ik anderzijds niet iedereen mijn hele hebben en houden willen tonen. Ik fietste naar het station en stalde mijn fiets in de stalling, ik kon het niet voorkomen dat de bewaker een ruim zich had op mijn muts, maar omdat het toch druk was maakte ik mijn daar niet echt zorgen over al schaamde ik mij wel. Bij het verlaten van de stalling zag ik overal spiegels en zelf een paar camera’s, maar goed die waren natuurlijk voor dieven en niet voor ondeugende opdrachtjes. Ik liep de trap op naar de centrale hal van het station en volgde de bordjes toilet, daar aangekomen keek ik vluchtig en angstig om mijn heen, constateerde dat ik gelukkig alleen was en flitste daarom snel het herentoilet in. Daarbinnen stond één man een plasje te doen die me niet opmerkte toen ik het tweede toilethokje in flitste en hup op slot deed.

Pff… zo dat ging gesmeerd dacht ik bij mezelf. Ik hoorde de man vertrekken en zocht in mijn tasje naar de scheercrème. Ik pakte alles uit, deed mijn jurkje helemaal omhoog en ging op de wc bril zitten. Ik masseerde de crème over mijn heuvel en mijn lippen en pakte het scheermesje, rustig en geruisloos verwijderde ik al de haartjes en maakte me schoon met de zachte doekjes. Vreemd gevoel moest ik, wie dan ook nageven… hier op de heren wc op het centraal station je kutje glad scheren; ik lijk wel gek. Ik masseerde mijn hele schaamstreek nog even in met huidverzorgende crème en merkte dat ik behoorlijk nat werd van deze opdracht. Maar goed, ook deze was weer voltooid dacht ik. Tot ik hoorde dat de ene na de andere man binnen kwam en ook naast mij hoorde ik een man die een grote boodschap kwam doen. Er was natuurlijk net een trein binnen gekomen en dan word het hier een beetje druk. Och… ik moest toch nog mijn nieuwe opdracht lezen dus even onder de pot voelen en ja hoor, weer een envelop, ik maakte hem open en las de volgende tekst:

Zo! Als je de opdracht goed heb voltooit dan is je kutje nu mooi glad en kaal. Nu ga je naar het perron en stapt in de eerstvolgende trein die daar vertrekt zonder kaartje. Je gaat 1ste klas zitten en je gaat met je blote billen op de bank. Dus, je moet dat jurkje een stukje omhoog schuiven. Als de trein begint te rijden doe jij je benen zo wijd als het kan en begin je jezelf lekker te vingeren. Je mag niet meer stoppen voor je een orgasme heb gehad, daarna mag je pas weer goed gaan zitten en de jurk netjes rechttrekken. Het is voor jou te hopen dat er geen controle is op het traject. Bij het volgende station stap je over op de eerste trein terug en herhaal je de opdracht. Maar, nu laat je de bovenkant van het jurkje ook zakken zodat je tietjes lekker bloot zijn. Zodra je weer een orgasme heb gehad mag je het jurkje aan de onderzijde weer goed doen maar je tietjes mag je pas weer bedekken als de trein geheel stilstaat in het station.

Daarna ga je met de fiets naar huis, vanavond word de opdracht voor morgen thuis bezorgd. Houd je aan de opdracht want je kent de gevolgen als je iets niet precies uitvoert.

Zo dat was nog eens wat. Zodra het rustiger werd op het toilet pakte ik alle spullen bij elkaar. En tja… ik moet wel volgen want anders die shit die foto’s. Ik loop naar het perron, er staat een trein, ik stap in en loop door naar de 1ste klas wagon. Ik ga zitten, oh ja… ik moet het jurkje wat omhoog doen en ga dan zitten. Het kunstleer voelt akelig op mijn billen, de trein begint te rijden en ik kijkt om mijn heen, het is rustig, heel rustig en ik doe mijn benen zo wijd als ik kan. Ik constateert dat mijn kutje ook open staat en ik ga voor het eerst lekker met mijn vingers over mijn kale lippen en door mijn kutje, ik ben nu drijfnat, ineens hoort ik de schuifdeur open gaan en iemand binnen komen, ik word bang maar denk ook aan de opdracht, ik ben nu bang en geil en wrijft zacht over mijn klitje, de persoon loopt voorbij en kijkt niet eens. Het is een vrouw die druk loopt te bellen, pfff zo daar komt ik goed vanaf met mijn benen wijd. Ik wrijf nu steviger over mijn klitje en voelt ook hoe kaal en onbeschermd het is. Ik voel razend snel een orgasme opkomen en met een gesmoorde kreet kom ik klaar.

Snel doe ik het jurkje goed en ik ga weer normaal zitten. Weer de schuifdeur en een stem ‘controle’.

Geen kaartje biecht ik verlegen op, en ik verteld dat ik nooit reis met de trein en daarom niet zo goed weet hoe het werkt. De conducteur kijkt me vreemd aan, hij ziet dat ik lieg en hij ziet nog iets, er druipt geil sap van de bank tussen mijn benen vandaan. Hij drukt met zijn schoen mijn knieën uit elkaar en kijkt zo tegen mijn, nu echt drijfnatte kale kutje. Ik schaam me dood, excuseer me en wil hem vertellen van de opdracht, maar de trein begon te remmen en de conducteur zei om te blijven zitten, hij zou zo terug komen.

Toen de trein tot stilstand kwam ben ik er snel vandoor gegaan en in de trein die terug reed gestapt. Hier was het een stuk drukker, maar in 1ste klas was het weer heerlijk rustig en ik trok mijn jurkje op tot mijn middel. Ik ging weer op de koude bank zitten met mijn benen zo wijd mogelijk. De trein begon te rijden en ik liet ook het bovenstukje zakken zodat mijn stevige B cup met mijn nu kanon harde tepels lekker de vrijheid hadden. Ik begon mezelf lekker te vingeren, wat was ik geil! Mijn kutje stond wagenwijd open en waarom weet ik niet, maar ik ben nooit eerder zo geil geweest. Ik wilde maar een ding; lekker klaarkomen. Dus flitste mijn vingers pijlsnel over mijn klitje en ik voelde dat heerlijke gevoel al komen. Als een orkaan vloog het orgasme door mijn lichaam, stotend en stuiptrekkend ging ik met mijn billen over die bank en ik kwam echt heerlijk klaar op mijn eigen vingers.

Tot ik plots enorme schok door mijn tepel voelde gaan! Ik opende mijn ogen en zag een vrouwtje van rond de 30 jaar die lekker hard in mijn tepel kneep. Ik keek haar met schaamrood op mijn wangen aan. Ik wist geen woord te uiten en mijn hart bonsde als een gek.

Maar die vrouw begon te praten en wel met een hele zwoele stem zij ze; “zo jij bent lekker brutaal en geil kon je het niet meer houden lekkertje?”

Ik bleef als verstijfd zitten en wist nog steeds geen woord uit te brengen, ik keek haar alleen aan. Dan ineens voelde ik vingers mijn kutje binnendringen en deze begonnen pompende bewegingen te maken, steeds sneller en sneller en ik kon er niets aan doen maar ik was zo geil ik draaide onbeschaamd over de nep-leren bank, op het moment dat ik moest komen kneep ze weer keihard in mijn tepel wat er voor zorgde dat het geil mijn kutje uit spoot, ik was helemaal buiten zinnen en kende mijzelf niet meer terug. Ze nam mijn hoofd vast en gaf mijn een natte tongzoen. Hoewel ik nooit eerder gezoend had met een andere vrouw vond ik het een heerlijke ervaring. Ze gaf mijn een kaartje en liet mijn zo achter. Ik voelde dat de trein begon te remmen en deed mijn jurkje naar beneden en ging aan de andere kant op de bank zitten. Met mijn borsten nog bloot kwam de trein tot stilstand. Een groepje jonge jongens en meiden stonden op het perron te wachten en zagen dat ik met veel moeite het strakke bovenstukje over mijn borsten probeerde te trekken, ik glimlachte naar ze en ze stonden vreemd naar mij te kijken.

Bij het uitstappen heb ik de vrouw niet meer gezien, vreemd want ik merkte dat dit de eindhalte was voor deze trein.

Ik ging naar de fietsenstalling en frommelde het nummertje uit mijn schoen dat ik daar had ingestopt en toonde dit aan de bewaker. Ik kon doorlopen en helemaal achter in de stalling stond mijn fiets. Ik pakte mijn fiets en liep met de fiets aan de hand naar voren, halverwege kwam plotseling de vrouw uit de trein me tegemoet, ze kwam lachend op mij aflopen en zei; “zo sletje ben je ook met de fiets” en terwijl ze dat zei voelde ze gelijk onder mijn jurkje en gaf mijn een lekkere zoen. Ik wilde niet hier in de stalling met al die spiegels en camera’s en wilde daarom doorlopen wat ze gelijk opmerkte natuurlijk en ze zei; “zo sletje jij heb haast, en je bent nog steeds lekker geil voel ik.”

Ik kon alleen maar zacht kreunen.

“Kom nog eens hier sletje” zei ze, en ze begon keihard over mijn kutje te wrijven zo hard en zo verschrikkelijk snel dat ik gewoon pissend klaar kwam en op het zelfde moment dat ik klaarkwam kneep ze weer keihard in mijn, nu eigenlijk wel, pijnlijke tepel. Wouw! Zo was ik nog nooit gekomen en zakte zelfs een beetje in elkaar. Ik moest even bijkomen en ze begon me te zoenen. Toen zei ze; “ik zie je binnenkort sletje.”

Sletje dacht ik, ik ben helemaal geen sletje. Ik fietste richting mijn huisje en voelde me lekker, anders, raar en vreemd zoveel gebeurd vandaag, waar was ik in godsnaam mee bezig of beter aan begonnen. Thuis liet ik het bad vol lopen, deed het jurkje uit en bekeek mezelf in de spiegel. Ik deed mijn benen uit elkaar en bekeek mijn nu rode kutje, helemaal glad maar echt ook helemaal rood en super gevoelig, ook mijn linker tepel was dik rood en gevoelig. Ik ging in het bad zitten en zakte lekker onderuit. Ik moet wat in slaap zijn gedut want ineens werd ik opgeschrikt door de deurbel. Snel sloeg ik een handdoek om en snelde naar de voordeur, daar aangekomen lag er alleen een briefje mat de tekst; ‘slaap zacht en tot morgen’.

Ik deed de deur op het nachtslot en droogde mijn verder af, ik maakte nog een thee en keek wat TV en ging vroeg naar bed. De volgende ochtend om 7:30 uur ging de bel, ik spoedde mijn weer naar de voordeur maar weer niemand te zien. Alleen stond daar weer een grote kartonnen doos ik sleepte deze naar binnen. Op de bovenkant zat een envelop, deze scheurde ik eraf, opende deze en haalde er een kaartje uit met het url van een foto-blog bij 4Fingers. Op de foto’s was ik steeds te zien met mijn blote kale kutje, vingerend, met die vrouw zoenend, enz. Maar dat was niets nieuws. Ik wist dat er soms een foto zou worden gemaakt, alleen had ik weer geen fotograven gezien. Ik maakte de brief open en las de volgende tekst:

Zo de eerste dag is voorbij, en je heb al 4 opdrachten afgewerkt, dat gaat als een trein, nu we nog wat extra foto’s hebben gemaakt word het natuurlijk weer wat moeilijker maar dat zal je wel begrijpen.

Nu je 5de opdracht. Eerste scheer je straks je kutje nog even voor alle zekerheid, daarna smeer je zorgvuldig je openingen in met de middelen die in de doos zitten, daarna breng je de beide pluggen die in de doos zitten bij jezelf in en trek je de kleding aan die in de doos zit.

Daarna ga jij op je fiets naar het koffiehuis en bestelt er een kop koffie. Vervolgens ga je naar het toiletje en vinger je zelf even snel klaar, let op je mag onder geen geding de pluggen verwijderen. Hierna ga je weer met de fietst naar het station en neem je de trein van 10:22 naar Vilvoorde. In de trein kies je weer 1ste klas. Als de trein rijd doe jij je jurk uit en vinger jezelf spiernaakt naar een orgasme en wel met je benen zo wijd mogelijk. Vervolgens ga je naakt met het jurkje onder je arm naar het toilet waar je de jurk weer aantrekt maar je borsten bloot laat. Dan keer je terug naar de coupe, als je aankomt in Vilvoorde mag je de jurk weer helemaal aantrekken. Op het station zoek je het herentoilet, in de openbare ruimte van het herentoilet trek je de jurk uit en ga je naakt het tweede hokje binnen zonder de deur af te sluiten. Je vind er de rest van deze opdracht, je weet ondertussen de enveloppe wel te vinden.

Veel succes.

Wouw wat is dit nu, ik las het nog een keer en nog een keer, dit wordt wel heel erg extreem, maar goed, eerst de doos openen. Ik vond een kleine doos met een zwart jurkje. Verder lagen er in de doos een paar korte laarsjes met hele hoge hakken en nog een doosje, ik opende het doosje en daar zat een tube crème in en twee zwarte butt pluggen, mm… best wel dik en zwaar.

Ik keek op de klok en constateerde dat ik nu wel moest opschieten dus snel douchen en nog even de stoppeltjes er af scheren, vervolgens smeerde ik mijn kutje en mijn gaatje helemaal in met de crème. Ik had nooit eerder iets in mijn kontje gehad maar deze crème maakte alles zo glad en ik kreeg er zelfs een warm gevoel van, ik pakte de kleinste plug en drukte die voorzichtig tegen mijn gaatje en deze gleed moeiteloos naar binnen, dus pakte ik ook snel de andere en drukte die mijn kutje in, mm… het voelde wel onwennig maar door de crème kon ik het verdragen. Ik pakte het jurkje en trok dit over mijn hooft aan, maar, wouw! Deze was wel heel erg bloot, van voren zo laag dat ik mijn best moest doen om mijn tepels binnenboord te houden en zo kort dat als je goed keek de plug kon zien zitten. Wouw! Moest ik zo op de fiets, en weer naar die stalling? Ach wat kon het mijn schelen, ik stapte in de laarsjes en ging voor de spiegel staan, een sletje, ja dat was ik zo als ik in de spiegel keek, nu hup opschieten want het was al 9:30 uur en in moest eest nog even naar die koffie tent aan de andere kant van het centrum, ik haasten mijn naar mijn fiets en hup pffph zo nu voelde ik wel even die pluggen zff ik voelde gewoon dat ik begon te lekken wat een gevoel was dat, het leek wel of ik dubbel gepenetreerd werd, als ik dat maar kon volhouden.

Ik kwam aan met een rood hoofd en ik zag mijzelf in de winkelruit van de sportwinkel, ik kon zo mijn gladgeschoren kutje zien en een tepel was al ontsnapt, die deed ik weer in mijn jurkje en liep zo recht mogelijk het koffiehuis binnen en bestelde een kop koffie, ik ging zo dicht mogelijk in de hoek staan en dronk de warme koffie zo snel mogelijk leeg, vervolgens ging ik snel naar het kleine toiletje en wreef even snel over mijn clitoris en ik voelde het orgasme al door mijn lichaam razen, mm… heerlijk!

Eigenlijk wilde ik nog wel een keer komen, maar daar had ik geen opdracht voor en deed mijn jurk weer zo goed mogelijk en verliet het toilet. Aan de bar rekende ik de koffie af en begaf mijn richting fiets, oei het was nu al weer echt druk aan het worden en mensen keken mijn raar aan, het interesseerde mijn nu niet zoveel, ik was hier klaar en snel sprong ik op mijn fiets richting station. Onderweg kreeg ik nog een opmerking dat ik een hoer zou wezen, maar ik besteden er geen aandacht aan en reed en stalling in en parkeerde mijn fietst zoals gewoonlijk weer helemaal achterin omdat voorin alles vol stond, ik trok mijn jurkje weer recht en voelde of de pluggen nog goed zaten, nu liep ik weer zo recht als ik kon naar voren om een nummertje te halen, de man keek mij aan en glimlachte naar mij.

“Heb je vakantie?” Vroeg hij. Ik bekende dat ik een weekje vrij was waarop hij zij; ”je bent volgens mijn een lekker geil sletje.” Ik gaf hem een knipoog en liep de stalling uit. Oeps! Dacht ik, iedereen ziet mij aan voor een slet. Het was inmiddels 10:15 uur en op het perron stond de trein al te wachten, ik liep nog even snel naar de kaartautomaat en kocht voor de zekerheid een enkeltje, want ik wist niet wat mijn volgende opdracht zou zijn, vervolgens ging ik de trein binnen. Nou dit is niet leuk; wat een drukte. Ik wrikte mij door de drukte heen richting de 1ste klas en daar was het wel een stuk rustiger. Maar nog steeds wel te druk om spiernaakt rond te lopen.

Ik zocht een plekje achterin de coupe waar een complete bank leeg was, daar ging ik voorzichtig op zitten tot ik de fluit hoorde en de even later de trein vertrok.

Nu moest het gebeuren. Wouw! Waar was ik mee bezig! Maar ik ging door, ik deed al zittend mijn jurkje uit en legde het naast mijn neer. Ik deed mijn benen wijd en wreef weer zo hard en snel als ik kon over mijn clitje met als gevolg dat ik verschrikkelijk snel klaarkwam, snel mijn jurkje pakte en mij naar de toiletruimte spoedde.

Gelukkig was het toiletje niet bezet en ging ik snel binnen, ik moest even bijkomen van de spanning en toen ik op adem was hoorde ik de conducteur ook voorbij komen. Ik trok mijn jurkje aan en liet het voorstukje dubbel hangen zodat mijn borsten bloot bleven, vervolgens ging ik terug naar mijn plaats, ik keek wat uit het raam en probeerde het gesprek te volgen van een paar mensen die een bank verder dan mij zaten.

Ze hadden het over van alles en nog wat, tot de vrouw van het gezelschap plotseling zij ‘dat ze het ook best durfde’ tegen haar man.

Ik hoorde hun zoenen en niet veel later hoorde ik haar moeilijk ademen als teken dat ze haar hoogtepunt bereikt had, de trein minderde vaart en dat betekende dat wij het station van Vilvoorde naderde. Ik ging weer recht zitten en op het moment dat de trein tot stilstand kwam trok ik het voorstukje over mijn hooft en trok het jurkje recht. Het stelletje stond nu ook op en keken mijn aan. Ik vroeg of het lekker was geweest, gaf ze een dikke knipoog en verliet de trein op naar het toilet.

Zo. Ook hier was ‘t druk zeg, nou daar beneden was het heren toilet met een juffrouw die mijn heel raar aankeek dat ik het heren verkoos voor de dameskant. Gelukkig was het hier nog leeg en trok snel mijn jurk uit en wilde het tweede hokje binnen gaan. Maar net deze was op slot. Kut dacht ik, en snel nam ik het derde hokje. Ik hoorde in het tweede hokje doorspoelen en het slot van de deur af gaan, vervolgens hoorde ik iemand z’n handen wassen en hoorde ik de persoon de ruimte verlaten. Zo snel als ik kon wisselde ik van hokje en voelde onder de pot, daar vond ik een envelop, gelukkig! Snel maakte ik hem open, de inhoud bestond uit een brief, €75,00 en een zwart tubetje, ik las de volgende tekst:

Zo je bent aangekomen voor de rest van je 5e opdracht, hopelijk ongeschonden, nu verwijder beide pluggen uit je gaatjes, je smeert de inhoud van het tubetje op de grootste butt plug en drukt deze nu in je kontje, de kleine mag je hier op het toilet achterlaten, je mag ook het jurkje weer aantrekken.

Je neemt nu een taxi naar de Blauwstraat nr. 106 daar heb je een afspraak om 12:30 uur. De mensen daar weten precies wat jij komt doen. Verder doe jij precies wat die mensen van jou willen en zij zullen jou vertellen wanneer je klaar bent. Daarna ga jij lopend naar het station terug en neemt de trein naar huis. In de trein weet je wat er van je word verwacht, alleen zorg je ervoor dat je gezien word.

Ik voel aan de plug in mijn kutje en trek deze makkelijk er uit, dan trek ik aan de plug in mijn kontje en met een beetje persen komt deze er ook weer uit. Zo, nu smeer ik de crème uit het zwarte tubetje op mijn aarsje en de rest op de grote plug, ik zucht een paar keer en druk deze stevig tegen mijn gaatje, steeds dieper gaat hij naar binnen en op het laatst floept hij door en zit hij strak in mijn kontje. Wouw hier word ik wel geil van, ik veeg mijn kutje schoon met wat toilet papier, vervolgens trek ik mijn jurkje weer aan en verlaat de toiletruimte.

Toen ik buiten kwam stonden er een paar taxi’s te wachten, maar ik moest natuurlijk de voorste aanspreken, een mooie grote auto die bestuurd werd door een oude man, ik noemde hem het adres en hij keek wat belazert over z’n schouder.

“Dat is hier om de hoek” zij hij, “dat kost €10,00 je kan beter gaan lopen.”

Maar ik was vastberaden en zij “je hebt maar gewoon te gaan rijden, oké.”

“Zoals u wild mevrouw” zij hij en bracht mijn netjes naar het opgegeven adres. Ik betaalde de chauffeur en stapte uit.

Vervolgens keek ik naar de winkel waar ik uitgestapt was, het was een tattoo/piercing shop. Wouw, wat zijn die van plan dacht ik. Maar ik ging toch naar binnen en een meisje van amper 20 jaar kwam direct op mijn toegelopen.

“Goedemiddag sletje” begroeten ze mijn en voelde alsof het de gewoonste zaak van de wereld was onder mijn jurkje aan mijn kutje en drukte zelfs een paar vingers bij mijn naar binnen.

“Zo je bent lekker geil sletje, ga daar maar even op het bankje zitten en trek dat jurkje maar uit.”

Ik deed wat ze mijn opdroeg en even later zat ik bloot met alleen mijn laarsjes aan op het bankje, ze kwam naar me toe gelopen en zij tegen mij.

“Je moet wel je benen wijd doen sletje we moeten je geile sletten kut goed kunnen zien snap je.”

ik schudde mijn hoofd en deed mijn benen wijd, het meisje liep weg en even later kwam er een man aan lopen van een jaar of 40, hij begroete mij en voelde even aan mijn tepels, ging naar beneden en ging lekker met z’n vinger tussen mijn lippen door.

“Lekker nat” zij hij en hij verliet de ruimte weer. Nu duurde het zeker 15 minuten toen er plots twee meiden de winkel in stapte en mijn aankeken. Shit, die winkel was gewoon open ging er door mijn heen en ik zat hier naakt met mijn benen wijd.

De oudste meid begon te lachen en kwam op mijn afgelopen.

“Kijk nu eens wat een heerlijk sletje, mag ik even aan jou voelen” zij ze, en meteen voelde zo mijn borsten en ging met haar andere hand over mijn kutje.

“Meid, je kutje staat helemaal open, volgens mijn moet jij even stevig klaargemaakt worden”

“Ik zij niets maar ineens kwam die man weer binnen.

“Goede, dag dames, kan ik jullie helpen.”

“Ja,” zij de oudste, “mijn zus wil een navel piercing en ik wil even met dit sletje spelen.” “Ga je gang” zij de man en nam de zus mee naar binnen.

Nu begon die meid lekker rustig over mijn kutje te wrijven en stak een paar vingers naar binnen, ze kneden lekker mijn borsten tot ik het niet meer kon uithouden en een ongekend orgasme beleefde, nu stopte ze niet maar ging nu als een gek over mijn clitje heen zodat ik nogmaals een 2de orgasme beleefde.

Nu kwam haar zus terug met een rode navel voorzien van een piercing, ze betaalde de man en verlieten de winkel.

“Ik zat nog steeds op het bankje met mijn benen wijd alleen nu met een wat meer roder gekleurd kutje. Het meisje weer binnen en zij dat ik mee kon komen, ik liep achter haar aan en kon met mijn benen wijd plaatsnemen op een soort behandel tafel, ik vroeg wat er met mijn ging gebeuren, maar het meisje zij dat ik dat wel zou merken.

Even later kwam de man er ook aan gelopen en hij voelde nu aan mijn borsten, het meisje ging tussen mijn benen zitten en begon met mijn kutje te spelen, ik voelde vingers in mijn kutje, steeds voelde ik meer vingers in mijn kutje tot ik plots het hele handje van dat meisje voelde binnendringen. Onderhand was die man mijn borsten aan het voelen en mijn tepels aan het friemelen die intussen kanon hard waren, het meisje maakte in mijn kutje van haar hand een vuistje dat mijn kutje gigantisch oprekte en een intens geil gevoel teweeg bracht, toen zij met haar andere hand over mijn clitoris begon te wrijven voelde ik dan ook een ongekend orgasme door mijn lichaam denderen en tegelijkertijd voelde ik een stekende pijn door mijn tepels wat mijn door het orgasme nog dieper deed komen. Toen ik bijkwam van het gigantisch orgasme wat ik beleefd had merkte ik dat ik nog steeds pijn had in mijn tepels. Ik probeerde te kijken maar de man hield nu mijn hooft vast en zij dat ik moest genieten, daarop voelde ik het meisje weer draaien en keihard over mijn clitje wrijven dat mij weer in ongekende extase bracht en de pijn mij alleen maar genot bracht. Toen ik van dit mega orgasme, en later bleek dat ik ook nogal wat geil uit mijn kutje had gespoten, aan het bekomen was mocht ik mijn tepels zien, deze waren vuurrood en beide voorzien van een piercing. Shit dit had ik zelf nooit kunnen dromen, en wat waren mijn tepels pijnlijk en gevoelig.

Hierna moest ik mee naar een andere ruimte waar ik plaats moest nemen op een speciale stoel, ik moest mijn benen in de beugels doen waarna deze vast gemaakt werden, ook ging er een riem om mijn buik zo zat ik compleet vast in de stoel.

Het duurde lang, heel erg lang zeker een half uur voor dat meisje terug kwam met een heel vreemd apparaat, ze installeerde het apparaat tussen mijn benen op mijn kutje gericht, ik moest stil blijven liggen zij ze en ze verliet de ruimte weer. Hierop voelde ik een warmte op mijn kutje, een ongekende warmte het duurde wel een half uur deze behandeling waarna ze weer de ruimte in kwam en het apparaat weer mee nam.

Een kwartier later kwam ze terug en vroeg of ik mij goed voelde, ik voelde mij prima en zij haar dat dan ook. Ze maakte ze mij los en kon ik mijn kutje zelf bekijken. Vuurrood was ik tussen mijn benen. Ze zij dat het beter was mij de eerste paar uur niet te vingeren maar gewoon zonder slipje wat buiten rond te lopen zodat het luchten kon. Ik vroeg haar wat ze zojuist gedaan had waarop ze vertelde dat ik zojuist een definitieve ontharing behandeling gehad had, en dat ik deze over een maand verplicht bent te herhalen.

Ik kreeg dus een kaal kutje voor altijd, mm… geil dacht ik, nu kon ik de winkel verlaten en wandelde op mijn gemakje terug naar het station. Onderweg zijn veel winkels, dus kon ik daar mooi even wat rond shoppen dacht ik. Het lopen was gevoelig zowel bij mijn tepels die nog steeds pijn deden als mijn kutje die branderig aan voelde.

Ik winkelde wat, ik had van verschillende jongens wel wat bekijks maar ik raakte er ook wel wat aan gewent, tot ik op de borden zag dat mijn trein er aan kwam over 10 minuten wandelde ik rustig richting de perrons. Ik kocht een kaartje en stapte in de trein, het was gelukkig niet zo druk in 1ste klas zat echt niemand, kut en ik moest juist iemand hebben die mij betrapte als ik mijzelf vingerde, ik ging dus even naar de 2de klas waar wel wat mensen zaten, ik bleef in de deuropening staan en een jongen van een jaar of 17 keek naar me, gelijk gaf ik hem een knipoog en wenkte hem dat hij mee moest komen. Ik liep terug en zag achter mij dat hij inderdaad me achterna kwam. Weer in de coupe aangekomen trok ik gelijk mijn jurkje uit en ik deed mijn benen zo wijd mogelijk. Ik was nog steeds rood, maar ik vertelde de jongen wat ik gedaan had en zij dat hij moest gaan zitten. Hij was wat verlegen en nam plaats op de bank. Ik begon mijzelf te vingeren terwijl die jongen 1 meter voor me zat en mij aanstaarde. Ik vroeg hem zijn lul te bevrijden wat hij dan ook graag deed. Bij het zien van z’n pik kwam ik gelijk klaar en zakte op mijn knieën en nam z’n pik in mijn mond, ik pijpte hem in een hoog tempo naar een orgasme en ik slikte alles door. Mm… heerlijk, ik trok mijn jurkje weer aan. De jongen vroeg of hij bij mij mocht blijven zitten maar ik zij hem beter terug naar z’n eigen plaats te gaan.

Een kwartier later bereikte wij mijn station en stapte ik uit, ik zag dat die jongen ook hier uitstapte, ik wandelde op mijn gemak naar de stalling waar mijn fiets stond, ik pakte mijn fiets en reed rustig en geheel afwezig huiswaarts, thuis haalde ik de dikke plug uit mijn kontje en viel direct inslaap.

De volgende morgen werd ik wakker met een super jeukend gevoel tussen mijn benen. Mijn kutje was niet rood, maar wel super gevoelig en mijn tepels deden ook niet echt pijn meer maar kribbelde. Ok nam een douche, scheerde mijn kutje voor de zekerheid en smeerde mijn lekker in met body crème. Ik liep naar de deur en vond daar een groot dik pakket dat net door de brieven bus was gegaan. Daarom was er natuurlijk niet aangebeld, snel maakte ik het pakket open en vond daar een brief en iets zwarts van kleding, ik scheurde het verder open en ontdekte dat het een zwarte catsuit pak was. Mm… ik keek naar buiten, het was weer mooi weer dus dat werd super spannend vandaag, ik scheurde snel de brief open en las:

De opdracht 2

Dag sletje, lekker geslapen? Ik hoop het voor je want het word vandaag een zware dag voor jou.

Je 6de opdracht en je zorgt dat je sletten kutje goed kaal is en trekt daarna deze catsuit aan, zonder slipje of bh, wel mag je het korte zwarte jasje er bij aan doen, daarna ga je op je fiets eerst even lekker naar café “de bier beugel” in het centrum. Daar ga je koffie drinken aan de bar, en je weet als je ergens gaat zitten doe je dat altijd met je benen zo wijd mogelijk, daarna ga je naar het park en wel naar het 8 hoekige gebouwtje dat daar achterin aan de rand staat.

Als je achter het 8 hoekige gebouwtje kijkt dan vind je daar je volgende opdracht, let wel op dat je voor 11:00 uur de volgende opdracht te pakken heb anders moeten we foto’s gaan versturen…

Oké dan, het is nu nog maar 9:00 uur maar ik moet dus opschieten, scheren had ik al gedaan en dus trok ik de catsuit voorzichtig aan. Mm… lijkt net of ik niets aan heb, het jasje er over gaf niet veel bedekking het was gewoonweg te klein, maar goed mijn korte zwarte laarsjes met hoge hakken aan en keek in de spiegel. Wat een geil gezicht, ik zag wel dat het duidelijk te zien was dat ik er niets onder aan had, maar door het jasje en als ik recht stond dan waren de details van mijn borsten en kutje niet zichtbaar voor voorbijgangers. Zo, snel naar mijn fiets en daar ging ik richting het café.

Daar aangekomen zat de catsuit te hoogte van mijn kutje helemaal tussen mijn lippen, maar ik kon hier natuurlijk niet midden op straat tussen mijn benen staan frunniken, dus snel naar binnen dan maar.

Daar binnen zat één man de krant te lezen en de barman was iets aan het schrijven of uitrekenen, ik begroete de barman, bestelde 1 koffie en ging aan de bar zitten en deed mijn benen natuurlijk zo wijd mogelijk, zo was ook even dat gevoel weg van het materiaal tussen mijn lippen.

Ik dronk lekker rustig mijn koffie op en rekende het af en zo verliet ik het café.

Nu buiten voelde het nog erger dan daarvoor tussen mijn lippen maar ik fietste snel naar het park want daar kon ik even ongezien frunniken en zo kwam ik uiteindelijk aan bij de ingang naar het park. Door het park heen zag ik hier en daar wat mensen wandellen maar die hadden mij nauwelijks in de gaten. Ik zag tussen de bomen door het gebouwtje als staan en zette mijn fiets tegen een boom, ik liep het laatste stukje en friemelde de catsuit tussen mijn lippen vandaan, ik voelde dat de stof flink nat was die tussen mijn lippen vandaan kwam. Maar goed, aangekomen bij het gebouwtje liep ik er omheen en ja hoor daar lag een doos met mijn naam erop, ik opende de doos en vond een briefje met de tekst:

Het vervolg van je 6de opdracht. Je fietst vanuit het park naar de Budget autoverhuur en huurt daar een middenklasse auto voor 1 dag. Het is geregeld dat de verhuurder zonder vragen naar papieren de wagen meegeeft. Je rijd met de auto naar de parking bij de Shell benzinepomp en daar kan je in het dashboard kasje de volgende opdracht vinden, succes.

Zo dacht ik, dat is leuk, en een tijdje geleden alweer dat ik in een auto heb gereden, ik had direct veel zin in de opdracht, en zo fietste ik richting de autoverhuur zaak aan de rand van de stad.

Daar aangekomen voelde ik het catsuit flink knellen tussen mijn lipjes maar doordat een man buiten stond te roken kon ik weer niet frunniken en plaatste mijn fiets tegen de gevel en liep met kleine pasje de zaak binnen.

Binnen aan de balie stond een donkerblonde vrouw van, zo schatte ik, een jaar of 30. “Goede morgen” zij ze mijn vriendelijk, “wat kan ik doen voor U?” Ik vertelde dat ik een middenklasse auto wilde huren en wilde verder nog vertellen…

Maar de vrouw kwam achter de balie vandaan en zij, “jij heet Roos zeker”, en ik antwoorden snel bevestigend, waarop de vrouw die nu voor mijn stond mij stevig in mijn heuveltje kneep en zij dat ik flink nat was, “je bent een echt geil sletje hè… kom maar eens even mee jij” zij ze. Zo kwamen we aan in de garage van de verhuurzaak, hier liepen twee jongens van een jaar of 20 en een man van zo rond de 50 die eerder buiten stond te roken.

“Zo” zij de vrouw “doe die catsuit maar uit die heb je niet meer nodig.” Ik vroeg waarschijnlijk wat te verbaasd, “moet dat hier midden in de garage,” waarop de vrouw wat geïrriteerd reageerde dat ze toch duidelijk was of moest ze soms een handje helpen, waarop ik vlug het jasje uit deed en de catsuit van mijn lichaam af stroopte, mijn pumps uit deed en uit de catsuit stapte.

“Zo, dat is beter, geef dat ding maar hier en doe je pumps maar weer aan.” Ik stapte in mijn pumps en zag hoe de vrouw mijn catsuit in de container gooide.

“Zo, die heb jij niet meer nodig.”

“Nu ik naakt was kwamen de jongens en man ook aan gelopen en de vrouw kwam weer terug.

“Zo mannen dit is een echt sletje en kijk ze heeft gisteren lekkere geile piercing door de tepels laten zetten, waarop ze even flink aan de piercing trok en daarna hard in mijn tepels kneep, hierdoor werden mijn tepel hard en pijnlijk gevoelig, de man van rond de 50 kwam dicht bij en voelde tussen mijn benen aan mijn veenbesheuveltje.

“Mm… lekker glad sletje, ga eens wijd staan slet” zij de man, waarop ik mijn benen één meter uit elkaar zetten, de man drukte gelijk 2 vingers bij mijn binnen.

“Ze is drijfnat jongens kom maar eens voelen” zij de man tegen de jonge jongens, waarop zij ook gelijk aankwamen en mijn kutje voelde, de vrouw maakte er een einde aan en zij de jongens zich ook uit te kleden en zichzelf flink mochten aftrekken. De man echter kneep hard in mijn tepels en zij, “zo dus jij komt een auto huren? Dan begrijp je toch wel dat je die vooraf en deels achteraf moet betalen hè?”

Ja, dat begreep ik.

“Nou, dat doen sletten zoals jij hier altijd met hun lekkere sletten lichaam, en zo te zien gaat dat jou prima lukken aan gezien je een echt sletten lichaam heb zo als ik kan zien.” Ik stond werkelijk verbaast hoe deze man over mijn lichaam sprak, 1 week geleden was ik woedend geworden op zulke viespeuken maar nu werd ik alleen maar geiler ondervond ik, sterker nog ik genoot ervan als ze mijn een slet noemde.

De vrouw kwam weer voor mij staan, drukte twee vingers in mijn kutje en duwde mij gelijk achteruit tegen een tafel.

“Benen zo wijd mogelijk slet” zij ze. Toen ik mijn benen wijd deed zij ze “wijder slet, veel wijder kom op” en tegelijk wreef ze kei en keihard over mijn clitje waarop ik donders geil klaarkwam. Ze gaf mijn een natte tongzoen en spuugde mijn daarna midden in mijn gezicht.

“Lekker geile slet, kom op! Nog een keer slet, laat zien dat je als een slet kan klaarkomen,” en weer wreef ze keihard over mijn clitje maar nu pompte ze tegelijk ook twee vingers in mijn kutje en dat deed ze in een zeer hoog tempo.

Ik kon er niets meer aan doen, en ik wilde er ook niets meer aan doen. Ik kwam klaar als nooit eerder. Het zien van de twee jongens die stonden af te trekken, de pompende gebogen vingers die snel in en uit mijn kutje gingen en de andere hand van de vrouw die zo snel als ze kon over mijn clitje flitste deed mijn spuitend en pissend klaarkomen.”

“Kijk eens zijn de vrouw, het is niet alleen een geile slet, het is ook een smerige slet.” Maar ze stopte niet, ze ging gewoon door en zodoende kwam ik snel daarna nogmaals tot een spuitend en pissend orgasme. Hierna zakte ik gewoon door mijn knieën op de grond.

De man van rond de 50 had nu ook z’n lul uit de broek gehaald en kwam voor mij staan. Een dikke kale pik zonder voorhuid.

“Zuig mijn lul leeg slet en slik mijn zaad door als ik klaar kom” gaf de man als opdracht, als je morst dan zwaait er wat.”

Zo hapte ik z’n besneden paal diep in mijn mond, begon hem te zuigen en ging ondertussen met mijn tong over zijn eikel. Hij begon neukbewegingen te maken in mijn mond wat steeds harder en dieper ging. Ik ontspande mijn keel en zodoende kon de man, die ook mijn vader had kunnen wezen, mij diep in mijn keel neuken en kwam direct in mijn keel klaar. Ik moest hoesten maar op een of andere manier verzachte zijn sperma het schrale gevoel. Ik had wel tranen in mijn ogen staan wat de vrouw opviel.

“Zo sletje had je het even benauwd,” waarop ze gelijk mijn kutje in haar volle hand pakte en mijn stevig begon te knijpen en wrijven, het duurde natuurlijk niet lang of ik kwam weer tot een hoogte punt.

“Zo sletje” zij de vrouw toen ik een beetje bij gekomen was, “ga op de tafel liggen met je benen wijd, en vinger jezelf stevig naar een orgasme, laat de jongens duidelijk je open klaargekomen slettenkut zien zodat ze hun eigen flink leeg kunnen spuiten in jouw gezicht,

Zo ging ik op de tafel liggen met mijn benen open, ik begon te vingeren maar de vrouw kwam erbij.

“Wijd zij ik” zij ze, waarop de vrouw aan de ene zij en de oude man aan de andere zijde mijn benen open drukte, ze ieder een schaamlipje tussen duim en wijsvinger namen en zo ook mijn kutje maximaal open trokken.

“En?” Zij de vrouw “nu maak je zelf twee vingers nat met het geil uit die sletten kut van je en wrijft hard over je eigen hoerige sletten clit.” Dat deed ik, wat een gevoel. Wat een gevoel! Ik kwam trillend klaar en had niet eens in de gaten dat de jongens aan twee zijde van de tafel waren komen staan en mij voluit in mijn gezicht stonden te spuiten. Pas toen ik na het orgasme mijn ogen wilde openen bedacht ik dat ze volgespoten waren. Het prikte en zodoende kwam ik overeind.

“Zo, zij de vrouw “ga jij je maar even wassen dan zien we je zo weer terug.”

Ik liep naar de wasruimte en begon mijzelf te wassen, toen ik weer schoon was kwam de vrouw binnen en begon mij in te smeren met een lekker balsem, waarna ze mij een rokje gaf en mijn veel te kleine jasje.

“Dit moest ik je geven en hier zijn de sleutels van de Audi A3”

Zo ik trok het rokje aan. Maar hoe ik het ook probeerde, je kon duidelijk zien dat mijn complete venusheuvel kaalgeschoren was. Of je kon mijn lippen zien, en van achter zag je gewoon alles. Nu het jasje. Maar dat kon niet eens dicht. Ik deed het rokje zo dat je wel mijn heuvel zag maar niet mijn kutje en liep zo naar de Audi, ik stapte in waardoor het rokje zo schoof dat mijn kutje gewoon niet meer te bedekken was.

Ik startte de auto en reed weg richting de Shell pomp, wat mij tijdens de rit opviel was dat de tank bijna leeg was, maar goed eerst naar de parking. Regelmatig had ik geile blikken bij stoplichten, maar ik probeerde telkens zo te stoppen dat ik ergens tussen  stond en zo viel de rit in mijn (nakie) nog best mee.

Ik kwam aan op de parking van de Shell pomp volgens opdracht en zette de motor stop, ik deed het kasje open en daar lag inderdaad weer een doosje in met mijn naam erop.

De opdracht 3

Zo aangekomen op de parking? Dan is dit je 7de opdracht,

Zoals je ziet is de tank bijna leeg, in de envelop zit €30,00 ik wil dat je bij de eerste 3 pompen voor €10,00 gaat tanken, steeds als je getankt heb voor precies €10,00 ga je betalen aan de kassa en reken je met rechts af en links druk je steeds twee vingers zo diep mogelijk in je kutje.

Daarna rij je naar de kapperswinkel op de Brusselse-steenweg in Willebroek op nr. 232 daar heb je een afspraak om 18:00 uur zorg dat je op tijd bent anders hebben we een probleem dat weet je, succes.

Mijn hart begon te bonken, ik keek nog eens in het kasje… Maar niets meer, geen andere kleren, ik moest dus met dit gaan tanken… Nee, dit ging mij te ver, straks werd ik nog herkend. Nee, ik ga terug dacht ik. Maar dan ineens komt er een auto met open dak aan rijden en voor mij staan, er stapt een blond meid uit die ik direct herken en ze komt gelijk mijn kant op lopen.

“Kijk eens wie we hier hebben” zegt ze, “het geilste sletje van de klas.”

“Neen, valt best mee” zeg ik tegen haar, maar dan ziet ze die brief en leest mijn opdracht op de stoel.

“Aha, nu snap ik het lekker ding” en ze griste door mijn open raam de brief weg en las het hardop wat mijn opdracht zoal was voor de rest van de dag, ze keek naar mij en zij, “leuke outfit heb je om het pompstation te betreden… Mm… ik ga zeker mee kijken” zij ze, en ze voelde gelijk even aan mijn heuveltje.

“Mm… lekker, doe je geile sletbeentjes eens wijd van elkaar.” Toen ik dat deed begon ze direct mijn gevoelige kutje te vingeren lekker zacht en ook begon ze met haar andere hand mijn borsten te bevoelen en te kneden heerlijk en toen ze dat merkte dat ik gewoon super geil werd doordat mijn kutje soppende geluidjes begon te maken begon ze ook met mij te tongzoenen, dit werd mij te veel en ik kroop diep onder in de stoel en kwam trillend en piepend klaar.

“Lekker sletje” zij ze tegen mij, “je bent een lekker geil kokertje, kom je moet tanken geloof ik” zij ze.

Ik startte de auto, reed om het tankstation en stopte naast een pomp, er stonden nog 3 auto’s te tanken maar ik stapte toch gewoon uit, trok de band die doorging voor rokje zo dat je net mijn lipjes niet kon zien en draaide de dop er af, hup tanken, voorzichtig en stop precies op €10,00 zo dop er op en naar binnen.

Ik was inmiddels al zo vaak gekomen vandaag dat ik gewoon een beetje moeilijk moest lopen op mijn hoge pumps en daardoor extra draaide met mijn billen, dit samen met het nauwelijks bedekken van mijn lichaam moet voor alle mensen die mijn zagen super geil geweest zijn.

Toen ik binnen kwam stonden er twee mannen aan de kassa en een vrouwelijke caissière, ik ging rustig achter de mannen staan, de eerste was klaar en draaide om en vertrok zonder mij te zien en ook de tweede man ging er zo vandoor, maar toen was ik aan de beurt, “pomp 4,” zij ik. Gelijk voelde ik het blondje tussen mijn benen, ik gaf een biljet van 10 aan de juffrouw, “dank je lekkertje” zij ze en gaf mijn een knipoog.

Ik ging samen met de blonde meid naar buiten waar ik eerst eens vroeg hoe ze hete. “Karin” zij ze, “ik ga vandaag lekker met je mee geilen sletje als je het niet erg vind.” Dit vond ik natuurlijk best gezellig zeker toen ze lekker stevig in mijn tietjes kneep en mijn weer begon te tongen.

We stapten in en gingen op zoek naar de andere benzinepomp, onder het rijden kon Karin moeilijk van mij afblijven en bij stoplichten begonnen we steeds heerlijk te tongen tot auto’s achter ons begonnen te toeteren.

We zagen in de verte de volgende benzinepomp, een van BP en ook een best een grote zag ik tot mijn schrik, ik stopte naast pomp 2 en stapte uit, deed mijn (rokje) weer goed, pompte voor €10,00 benzine in de tank en liep lekker het tankstation binnen. Er zat een jongen achter de kassa, hij kleurde behoorlijk rood en ik gaf hem het geld en wenste mijn zo standaard mogelijk nog een leuke dag. Ik zij hem dat dat prima ging lukken, bij de auto gekomen reden we snel richting de volgende pomp en deze was een Texaco met service. Ik stapte uit en draaide de dop eraf. Een man van rond de 55 kwam aangelopen en vroeg of ik vol wilde.

“Nee” zij ik “voor precies €10,00 en de man deed z’n werk. Ik was helemaal vergeten mijn (rokje) goed te doen en stond daar dus nu echt in mijn blote kut, de man begon er over dat ik zo aan het passeren was, en of ik niet goed bij mijn hoofd was, ik vertelde hem dat ik gewoon lekker geil was vandaag waarop de man z’n hooft schudde en €10,00 van mijn eiste, ik gaf het hem en stapte weer in de auto.

“Zo en nu richting de kapper lekker geil sletje” zij Karin.

“Ja ik moet opschieten” zij ik haar. En zo reden we zo snel als we mochten naar het adres en parkeerde vlakbij. Karin zij mij later te komen en eerst nog even wat te willen shoppen. Dus ik kwam in mijn eentje de kapperszaak binnen.

“Hallo” kwam er direct een zwartharig slank meisje naar mijn toe lopen, “jij bent Roos zeker” en spuugde mijn gelijk midden in mijn gezicht, “vieze geile slet zet die geile sletbenen wijd zodat ik eerst eens goed in je slettenkut kan voelen” zij ze.

Wouw, dacht ik wat is dit. Maar ik deed het toch maar snel, ze pompte gelijk drie dunne vingers met extra lange nagels mijn kutje in en trok mijn jasje helemaal uit.

“Mm… lekker geile slettieten heb je met geile ringen in je tepeltjes,” hierop trok ze gelijk stevig aan mijn piercing ’s, “vind je dit lekker sletje als ik aan je lichaam voel.”

“Ja, heerlijk,” bekende ik.

“Ja, ik voel het aan je natte lek kutje sletje” zij ze me en ragde stevig met de drie vinger in mijn kutje tot ik echt weer spuitend en pissend klaarkwam.

“Mm… wat ben je een lekkere vieze slet Roos” zij ze me.

Op het zelfde moment kwam Karin ook weer binnen en zag nog net dat ik zo verschrikkelijk klaar kwam.

“Hè! Lekker sletje, heerlijk wat ben je toch geil” en ze gaf mijn gelijk een tongzoen.

“Zo,” zij de kapster, “nu op die stoel, benen wijd dan gaan we jou een fris kapseltje aanmeten.”

Ik was nu gewoon naakt en vond alles best en lekker. Ze begon te knippen en te knippen en na een half uurtje was het resultaat duidelijk. Ik had een kort kapsel gekregen.

“Dit past meer bij orgasmes sletjes,” zij ze me, waarop ze gelijk mijn kutje weer pakte en me in een super hoog tempo klaar ragde.

Heerlijk kwam ik weer klaar. Hierna kreeg ik een envelop mee die ik in de auto pas open mocht maken. Maar voor ik de winkel mocht verlaten moest ik mijzelf nog 1 keer klaarmaken om te laten zien of ik dit kapsel waard was. Natuurlijk vingerde ik mijn super gevoelige kutje even klaar terwijl Karin samen met die slanke kapster stonden te tongzoenen en ondertussen mij controleerde, heerlijk kwam ik weer klaar.

In de auto maakte ik de envelop open, de inhoud bestond uit nog een envelop en een briefje, op het briefje stond dat ik een perfect gehoorzaam sletje was, de andere envelop mocht ik morgen pas open maken en ik kon nu de auto inleveren. Dit ging ik dan ook doen samen met Karin, er was bij aankomst niemand meer, er hing een briefje met de tekst “auto netjes parkeren en sleutel in de sleutel-bus.”

Na alles uitgevoerd stapte ik op de fiets samen met Karin en fietste naar mijn huis, onder het fietsen maakte Karin nog even gebruik om mij toch even twee keer klaar te laten komen.

Publiek stond vreemd te kijken, maar ik liet het heerlijk over mijn heen komen. Ik genoot van elke minuut, sterker nog ik werd een echt publiekelijk sletje dat totaal geen schaamte meer kende, 5 dagen terug had ik me dit nooit kunnen bedenken.

Toen wij bij mijn huis aan kwamen gingen we gelijk naar binnen, Karin wilde nu zelf ook wel even lekker verwend worden zij ze me.

Thuis trok Karin direct al haar kleren uit en wilde dat ik haar kutje eens flink zou pakken, dit liet ik mijn geen twee keer zeggen natuurlijk, en zo belande we samen in de slaapkamer en kwam Karin ook zeker vier keer lekker klaar.

De volgende ochtend werd ik wakker en trok even een lang ochtend hemd aan, liep naar de keuken en maakte koffie. Plots bedacht ik me dat ik Karin niet gezien had, ik liep terug naar de slaapkamer en ontdekte dat ze gewoon weg was.

Terug in mijn woonkamer lag een briefje van Karin

“Schatje ik zie je snel”

Dat was de enige tekst, oké dan. zo liep ik terug richting de keuken, ter hoogte van de hal zag ik een envelop voor de deur lIggen, ik nam de envelop mee naar de keuken en maakte hem daar open.

De laatste opdracht.

scheer je kutje glad en doe je rode jurkje aan (let op geen bh geen slip)

Je trekt je pumps aan en zorgt dat je om precies 10:00 uur in de trein naar Vilvoorde zit, 1ste klas. Zodra de trein begint te rijden doe je je benen zo wijd mogelijk en wrijf je zo hard als je kan over je clitoris tot je klaarkomt, als je klaarkomt wrijf je gewoon in het zelfde tempo door naar een tweede orgasme pas dan mag je stoppen.

In Vilvoorde aangekomen ga je lopen naar de Blauwestraat 133 daar meld je zelf om 11:00 uur bij de balie medewerkster, zij zal je dan de rest van je laatste opdracht geven en je leiden naar je beloning.

Nou opschieten dan, het is al 9:00 uur. Snel scheren, mijn kutje is nog gevoelig van gisteren pfff, zo en even crème smeren, zo mijn korte rode jurkje, eigenlijk was hij veel te klein, te kort en van boven te open, maar goed ik paste nog wel, mijn pumps aan en nog snel mijn koffie drinken.

Op mijn fiets richting station, de fietsenstalling in en in naar voor gelopen. De stalling baas keek mij weer diep aan, hij kwam op me aflopen en zij tegen me dat hij me deze week al een paar keer had gezien in zijn camera.

“Ik ben verschrikkelijk geil van je geworden en ik heb je meerdere keren zien klaarkomen” zij hij alsof het normaal was dat je dat zo tegen iemand mededeelden. Ik wist even niets te zeggen en hij ging verder

“Ben je altijd zo hoerig sletje” vroeg hij, maar ik zweeg, sterker nog ik liep snel om hem heen met, “ik moet mijn trein halen nu” en weg was ik.

De trein stond er al en ik ging direct naar de 1ste klas, ik zat net toen ik de fluit al hoorde en even later de trein begon te rijden. Ik opende mijn benen en wreef eens over mijn clit, mm… lekker maar verschrikkelijk gevoelig. Ik voelde mijn kutje nat worden, oeps ‘hard moet ik’ schoot mij te binnen en zo ging ik gelijk zo hard als ik kon over mijn clitje en natuurlijk duurde dat niet lang dat ik onderuit zakte en trillend klaarkwam. Even zwakte mijn snelheid wat af, maar ik bleef doorwrijven en voerde het tempo weer op. Nu kon je mijn kutje ook goed horen soppen, en deze geluiden gingen zo de coupe door. Het duurde niet heel erg lang tot ik snel weer (nu een wat pijnlijk) orgasme kreeg, schokkend kwam ik met een gilletje klaar. Ik kwam omhoog in de bank en keek snel of ik niemand zijn interesse had gewekt, maar gelukkig was het heel rustig in de 1ste klas, wel was de vloer en de bank nat van mijn soppende orgasme.

Ik deed mijn jurkje weer goed en ging aan de andere kant zitten tot de trein weer begon af te remmen en wij aankwamen in Zemst.

In Vilvoorde stapte ik uit en liep naar het opgegeven adres. Ik liep wat ongemakkelijk zeg maar wat een aantal jongens toch goed opmerkte. Er kwam zelfs even een donkere jongen naast mijn lopen die mij probeerde te versieren, ik vond het best leuk en spannend hier, maar ik moest nu naar mijn laatste afspraak en had geen zin om het te verprutsen.

De jongen bleef een tijdje aanhouden en ik zij hem dan ook dat ik een belangrijke afspraak had en ik wel een andere keer wilde afspreken maar nu zeker niet, hij ging akkoord als hij mijn telefoon nummer zou krijgen en ik met hem zou tongzoenen hier midden in de straat. Ik hoefde niet lang na te denken dus gaf ik hem een tongzoen en mijn mobiele nummer, onder het zoenen voelde hij brutaal onder mijn rode jurkje en ging met zijn vingers over mijn billen en tussen mijn benen, keek me met z’n donkere ogen aan en drukte één vinger naar binnen. Ik maakte mijn los uit zijn omhelzing en zij hem dat we een afspraak hadden… en ik nu weg moest om niet te laat op mijn afspraak te verschijnen.

Ik liep lekker draaiend met mijn billen richting het opgegeven adres, aan de deur zat een bel waarop ik drukte en een vrouwenstem vroeg wie ik was.

“Roos hier” zij ik. Waarop de deur open klikte en ik tegen een steile trap aankeek, ik liep naar boven, daar aangekomen zag ik de vrouw achter een hoge balie zitten.

“Goede morgen mevrouw, wat kan ik voor U doen?”

Ik zij de vrouw dat ik mijn moest melden aan de balie.

“Dan ben jij Roos zeker?” Ik bevestigde dat waarop de vrouw vroeg om mijn legitimatie bewijs.

“Dat heb ik niet bij” zij ik. Waarop de vrouw begon te lachen.

“Lieve schat, jij heb toch altijd je legitimatie bewijs bij je, kom hier, doe je jurkje omhoog en je benen wijd.

O, nu snapte ik het direct weer en ging zo naast de vrouw staan met mijn jurkje omhoog en mijn benen wijd. De vrouw voelde ik gelijk ik mijn kutje glijden.

“Oke. Jij bent Roos, ik voel het aan je sletkutje.”

“Kom Roos, je mag hier wachten tot de dokter komt,” en ik moest wachten in een soort wachtkamertje.

Wie nog geen genoeg heeft van Roos, de opdrachten en Karin, maar ook niet van de dokter en de donkere man, laat het dan maar weten via 4My4fingers@telenet.be Zij geeft het wel door. Misschien heb ik dan wel de energie om uiteindelijk deze belevenissen af te schrijven.

Comtesse

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *