Congres in Parijs

()

Met de trein er naar toe.

Tegenover mij een vaag bekende man van mijn leeftijd, paar jaar ouder misschien. Wel aantrekkelijk type. Slank, niet zo heel lang, blond half lang keurig verzorgd haar. Verzonken in een tijdschrift, een CD-man aan. Ik mijn lezing nog eens doornemend. Over gebruik van dragermateriaal in farmaceutische tabletten. Vlak voor Parijs wist ik het ineens. Hij gaat ook naar dat congres, hij zit ook in de branche. En hij blijkt mij ook te kennen. We raken aan de praat, en jawel, hij heeft zelfs hetzelfde hotel geboekt. Handig, samen een taxi in plaats van een metro. Vindt mijn onderwerp interessant. Resultaat kan hij gebruiken in zijn bedrijf denkt hij. We moeten het eens nader bestuderen. Een opdracht zit er misschien wel in. We spreken dus af om meteen dezelfde avond dit nader te onderzoeken tijdens een dinertje. Zakendiner nietwaar, geen probleem. Gaat over meer en andere dingen dan werk. Dat een week Parijs je niet aan thuis doet denken. Even geen huiselijke verplichtingen van vriend of vrouw en kinderen. De wijn smaakt goed, nog een afzakkertje in de bar, en dan, ja wat nu.

Zijn voorstel om nog een glaasje op zijn kamer te drinken accepteer ik aarzelend. En jawel, hij bestelt champagne op zijn kamer. Ik sputter wat tegen dat ik niet meer wil drinken, een colaatje uit de minibar is mij ook goed. Maar nee, hij neemt voor zichzelf in ieder geval champagne. Dat voelt wel overdreven, maar zo’n fles in die koeler blijkt zo romantisch! Dat heb ik thuis nog nooit meegemaakt. Nou ja, hij is getrouwd zullen we maar denken. Maar dat blijkt niet te betekenen, dat we in deze toestand niet onmiddellijk voor elkaar voor de bijl gaan. Hij omhelst mij en voor ik het weet lig ik in zijn armen. En hij in de mijne. Mijn pumps heb ik al uitgetrapt. De rest gaat ook, tot ik in mijn bh en slipje naast hem lig.

Gelukkig had ik redelijk mooi ondergoed aangedaan tijdens de reis. Zijn lelijke boxershort kon mij niet zo opwinden. Nou gelukkig maar, want dat moest ook helemaal niet. Dit was eigenlijk al te ver. Ik wilde stoppen en me weer aankleden, toen hij mij opwindend begon vast te pakken. O ja, zo doen mannen dat… dat was ik alweer vergeten. Bij ons neukmomentjes thuis gebeurt dat allemaal niet meer. Daar gaan we voor het slapengaan een of tweemaal per week gewoon even aan het werk, en dan slapen. Maar nu moest ik nog veroverd; zijn handen in de bh aan mijn tepels, en met zijn benen zorgde hij ervoor dat ik ruggelings op zijn buik kwam liggen. Als twee lepels in de la. Maar lepels thuis hebben niet van die handjes om elkaar mee vast te houden. Bh was ineens uit, een hand streelde mij over mijn borsten. Mijn tepels vooral. Oei wat fijn. De andere hand zat al een poosje bij mijn slipje, en langs de zijkant ging zijn vinger millimeter voor millimeter naar mijn meest gevoelige vierkante centimeter. Deed net of ik het niet merkte, maar ik kon de millimeters niet afwachten. Hij had me helemaal in zijn ban.

Ik kon niet meer stil op hem liggen, ik bewoog met mijn hele lichaam. Mijn billen over zijn schaambeen. Mijn slipje was ineens ook uit, ik had het niet zo gemerkt. Zijn short was ook in geen velden of wegen meer te bekennen. En zijn penis stond op scherp voor mijn vagina. Hij nog steeds onder mij liggend. Dit was wel een heel bijzondere positie, want ik bood mij zo in feite ongezien aan van top tot teen. Je ziet me niet, misschien slaap ik wel onwetend… Mijn hoofd had alleen niet zo’n rustige positie, maar het hotelkussen bood uitkomst. Toen kon ik helemaal relaxen.

Nou echt relaxen werd het niet, want zijn penis kwam al gauw bij mij binnen, en met kleine bekkenbewegingen hielp ik daar actief bij. Ja hoor, aan de pil, ja, het kon wel. Toen hij goed binnen was, ontwikkelden we dank zij de vering van het hotelbed een langzaam deinende beweging, waarbij mijn borsten rustig meedeinden. Voor het eerst dat ik mij niet stoorde aan een piepend bed, maar het als een aangever voor het juiste ritme beschouwde. Hij gebruikte een hand voor mijn buik en borsten, de andere was exclusief voor de magische driehoek. Ik had het idee dat ik niet zoveel bij hem kon doen; ik probeerde alleen zijn ballen wat te strelen. Kon er nèt bij. Hij wist mij goed op te winden, en toen ik begon klaar te komen, merkte ik aan zijn bewegingen, dat hij ook ging komen. Een paar fellere stoten waren het. Toen hij al rustig onder mij lag, en mij nog vingerde bleef mijn orgasmestroom nog een tijdje aanhouden. Tot hij slap uit mij gleed, en ik, ineens doodmoe weer bij de mensen kwam.

Gelukkig schaamden wij ons na afloop niet voor onze geilheid. We dronken nog een glaasje champagne op ‘het congres’ en na een uurtje ging ik naar mijn iets soberder kamer, twee verdiepingen hoger. De volgende ochtend werd ik telefonisch door hem gewekt. De hele week bleven we met elkaar optrekken, een beetje omzichtig omdat het er van de vakgenoten wemelde. Er was volgens mij meer ongewone animatie in dat hotel. Wij hebben in ieder geval nog een paar keer met elkaar gevreeën. Tot de week om was. Toen ging elk zijns weegs. Er is geen opdracht uit mijn interessante lezing voortgevloeid. Ik durf hem nu ook niet meer goed onder ogen te komen. Hij mij vermoedelijk ook niet. Bang voor gevolgen. En of ik een nuttige week heb gehad? Jazeker. Nog wat van de stad gezien? Ja, maar het was nogal druk he. Bovendien is zo’n congres dag vermoeiend. Maar ik kan er weer jaren tegen. Nieuwe spirit voor onze relatie en een nieuwe positie om uit te proberen.

Dorien Vercammen

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. De auteur zal u dankbaar zijn. Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *