Patty begon over seks

()

Ik en mijn vriendin gingen een avondje stappen zonder de mannen, het zou onze avond zijn. Wij waren echte vriendinnen hadden geen geheimen voor elkaar en deelde ook weleens de lakens. Eerst gingen we eten in een leuk restaurantje. Patty begon over seks. Ze zou weleens wat anders willen, ik was er ook niet vies van en werd zelfs al behoorlijk geil. Lopend door de winkelstraatjes op zoek naar een leuk kroegje stopte Patty en gaf mij een zoen. Ik schrok, wij deden dit wel meer maar nooit zomaar midden op straat. Toch beantwoordde gretig en al vrijend streelde ik haar kut die al kletsnat was.

“Oh, wat ben ik geil er moet wat gebeuren. Ik wil een dikke lul in mijn kut.” Zei ze.

Dat liet niet lang op zich wachten. We stonden aan de bar van een kleine kroeg toen een jongeman ons een biertje aanbood. We praten wat en er kwam nog iemand bij staan. Het waren vrienden.

Bij het derde pilsje voelde ik een hand op mijn rug zakte langzaam naar mijn kont. Ik liet het gaan, ging met mijn hand door zijn kruis. Ik was een makkelijke prooi want, oh, wat was ik geil.

Patty zag ik achter in de hoek heerlijk vrijen. “Zullen wij een blokje om gaan” vroeg die gozer. Nog maar amper buiten trok hij mij in een smal steegje, haalde zijn lul uit zijn broek duwde mijn hoofd zo dat ik hem ging pijpen. Hij streelde mijn haren en zei “ik neuk je dadelijk hier en hard” Hij kwam klaar ik slikte het zaad. Ik keek om mij heen en een beetje verder stond Patty te vrijen. Mijn rokje ging omhoog en hij duwde zijn harde stijve pik in mijn kut. “Heerlijk! Ik wil meer en dieper! Hij beukte er op los, streelde mijn tieten en hijgend en kreunend kwamen wij samen klaar. Ik zag dat Patty ook een stevige beurt kreeg. Ik riep, “kom Patty, want wij moeten nog verder!” De mannen achter ons latent liepen Patty en ik door.

“Er moet nog veel meer komen vanavond” zei ik “kom op mannenjacht!”

Een uurtje of wat later stonden wij weer te kletsen in een bar toen de deur open ging. Die twee vrienden kwamen binnen.

“Zo,” zeiden ze “ook hier?”

We dronken een biertje en de een zei “ik woon hier niet zo ver vandaan zullen wij met zijn vieren thuis wat drinken en gezellig maken.”

Dat was een prima idee.

Hij had een leuk appartement. Hij schonk wat in. Ik en Patty deden onze voorbereidingen en kleden ons uit.

“Kom, ik wil twee lullen in mijn geile lijf.” Zei ik.

De mannen keken naar elkaar vingerde mijn kletsnat kutje en ramde toen met wat voorbereiding een lul in mijn kut en mijn kont.

Ik streelde Patty ’s kut en likte haar. Oh wat was dit geil. Een man spoot zijn zaad in mijn lichaam. Hij haalde zijn lul uit mijn kut en duwde deze bij Patty in haar kont. Ik likte de kut van Patty. Terwijl werd ik nog steeds in mijn kont geneukt en werd en wel met vier vingers in mijn kut gevingerd.

Toen werd ook Patty in haar kut en kont genomen. Ik streelde haar, zoende haar.

Ik riep, ‘Patty dit is geil”

“Ja,” riep ze en kreunde gelijk “meer, ik wil meer. Dieper en harder. Neuk mij, kom neuk mij!

De mannen konden er wat van. Ze likte onze kutjes en ik duwde mijn vrouwenhandje geheel in de kut van Patty. Onze vrienden zeiden “dit is gaaf en ik kreeg ook een hand in mijn kut.

Kletsnat! Supergeil!

Toen kon ik niet meer. Ik vroeg of ik mocht douchen en ’s nachts om drie uur liepen Patty en ik naar huis. Thuis lag mijn man al op bed. Patty ging nog even mee naar binnen en op de bank zaten wij nog wat te vrijen. Toen mijn man in eens voor ons stond.

“Zo dames, hebben jullie een fijne avond gehad?”

“Ja,” zeiden wij samen “maar het is nog niet compleet.”

Ik keek naar mijn man met een behoorlijke paal in zijn slip en Patty zei “daar weet ik wel raad mee”

Even later terwijl mijn man Patty neukte speelde ik met mij zelf. Patty kwam heftig klaar en zei “nu is de avond bijna compleet als ik thuis dadelijk nog een keer geneukt word, en dat is wel zeker, dan heb ik een fijne avond gehad.”

“En ik ook nog,” zei mijn man onverwacht.

Terwijl hij zijn lul diep in mijn kut had zitten spraken we af dit vaker te doen en ook te proberen met de man van Patty er bij. Maar dat moet ze noch tactvol bespreken.

Ik droom er al wel van seks op zijn tijd met Patty en de mannen want Patty en ik wij zijn twee super geile vriendinnen en sinds deze avond vrijen wij samen bijna dagelijks. We spelen met elkaar, kussen en neuken elkaar met wat hulp middelen. Dat is ook heerlijk, want een dildo van wel dertig cm in je kut is ook een heerlijk gevoel.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *