Vrijdag

()

Zo af en toe nemen we een dag vrij. Dat hoeft niet beslist op een vrijdag te vallen, maar het wordt dan toch wel een vrij dag. Gewoonlijk neem Dirk het initiatief, maar ik besloot om – ook voor mijzelf – onduidelijke redenen om dat eens zelf te organiseren.

Dirk reageerde enigszins verrast maar maakte geen enkel bezwaar, wat geen verrassing was. We bepaalden samen een dag en dat was het. Of, eigenlijk niet, want Dirk stelde twee dagen later voor het “feest” een week uit te stellen. Nu was het duidelijk de beurt aan mij om verbaasd te zijn. De door Dirk aangevoerde redenen leken trouwens verdacht veel op smoesjes! Verbazing of niet; ik had het zelf aangehaald en wilde niet terug krabbelen.

Vrij dagen waren langzamerhand een beetje “voorgeprogrammeerd”, voornamelijk door Dirk, en sleur was iets waaraan ik deze keer niet de geringste behoefte had. Dit keer zou ik het initiatief meer aan mijzelf houden, hoewel ik van sommige gewoontes beslist niet wilde afwijken. Champagne bij het ontbijt bijvoorbeeld. Ik kocht alleen wat meer en wat betere champagne dan gewoonlijk. Na inspectie van mijn kledingkast besloot ik dat er in elk geval op dat punt iets nieuws moest komen. Een paar honderd Euro zou Dirk absoluut niet missen. Ik ging, lekker op mijn eentje, naar de stad met de Visa op zak.

Dit was leuk! Ik zocht en vond een nogal lange rok van een afslankend model en met een onfatsoenlijk hoge split aan de voorzijde. Als ik hieronder jarretelles draag, is dat redelijk duidelijk zichtbaar, dacht ik. Ik kocht er ook een bijpassend colbert en een blouse bij en vergaloppeerde mij aan een paar veel te dure hoge hakjes. De nieuwste mode is nu eenmaal niet de goedkoopste, dacht ik. En dan nog. Met Visa zijn dat zorgen voor morgen. Gaandeweg begon ik mijzelf meer te verheugen op de vrij dag. Ik maakte een afspraak met de kapper, met de mededeling dat ik een wat donkerder rode kleur wilde. Waarom ook niet? Die kleurspoeling zou worden aangebracht één dag voor…

Totaal naakt genoten we op de “fatale” ochtend van het ontbijt. Dirk had een nogal begerige blik in zijn ogen en kon zijn handen niet thuis houden. Een tikje licht in ons hoofd van de champagne doken we daarna samen onder de douche. Ik besloot toch een beetje streng te zijn en liet Dirk zijn handen een beetje thuishouden. Dat had – zoals eigenlijk ook bedoeld – een averechts effect. Hij gaf mij een kortdurend pak voor mijn natte billen. Dat voelde ik heftig als ze nat waren! Mijn kutje werd een beetje nat, maar ik liet niets merken.

Ik genoot van Dirk’s verbaasde blik toen ik mijn nieuw setje aantrok. Op zijn beurt trok hij een – in verhouding nogal ordinaire – spijkerbroek aan met een simpel T-shirt. Aan de bar besloten we een volgende fles champagne soldaat te maken, waarbij Dirk begon te fantaseren. Hij praatte over billenkoek met een tweede man erbij. In je eentje, zo meende hij, krijg je nogal pijnlijke handen. Geen slechte start, vond ik. Hij zat met zijn handen aan alle plekjes die nu goed bereikbaar waren. De openvallende blouse maakte dat redelijk gemakkelijk. Ik liet mij meetronen naar de bank en drapeerde mijzelf quasi gedwee over zijn knieën. De bijna in tweeën gespleten rok liet zich gemakkelijk over mijn billen omhoog schuiven. De resultaten van dit opwindende plaatje werden direct duidelijk. Hij gaf mij een volwassen pak voor mijn billen. Mijn broekje trok hij zo strak om mijn billen dat mijn kutje bijna in het gedrang kwam. Hij fantaseerde door over een pak voor mijn billen door twee mannen. Daarbij gleed hij met zijn linker hand in mijn broekje, over mijn kutje.

Ik werd geil. Zo geil als boter, maar wilde voorlopig nog niet klaar komen. Ik werd nat. Ik werd warm. Aan alle kanten werd ik warm. Ook van binnen. De gedachte door twee mannen te worden verwend! Eén aan mijn kutje, de andere aan mijn kontje. En desnoods allebei erin! Niet klaarkomen! Neen! Nog niet! Ik worstelde mij los en stond op. Zullen we eerst nog wat drinken, vroeg ik, met mijn ogen gericht op Dirk’s broek. Jezus, wat een broek! Bijna te klein.

Terwijl Dirk de glazen stond vol te schenken ging de achterdeur open. Grote God! Die was toch dicht! Een onbekende man stapte binnen, gekleed in een sportief jack. Niet jong, maar goed geconserveerd. Een tikje onzeker; dat was duidelijk.

 Ik vloekte inwendig en wilde opstaan om naar de slaapkamer te verdwijnen. Wacht even, vroeg Dirk. Mag ik voorstellen? Ik plofte bijna. Hij had een kunstje versierd! Dit was vooropgezet. Absoluut. Hij, heette Johan en ik hield mijn fatsoen. Na de voorstelling was de “voorstelling” wat mij betrof afgelopen. Ik wilde weer opstaan om naar de slaapkamer te gaan. Mijzelf omkleden met een rotgang. Opnieuw vroeg Dirk of ik even wilde wachten. Dirk, vroeg ik, wat is dit voor onzin? Ik bekeek Johan. Een kop vol, half krullend, grijs haar en precies het soort baard dat ik Dirk zo vaak had gevraagd te laten staan. Stoppel – lengte dus. Hij zag er beslist goed uit, maar dat maakte mijn stemming er niet milder op. Dirk had bewust gezocht naar een type dat in mijn fantasie paste. De etter!

Johan startte een vriendelijke conversatie, zowel tot Dirk als mij gericht, maar ik hoorde er geen woord van. Ik observeerde. Dirk had tussendoor gezorgd voor een derde glas en vulde dat met champagne. Terwijl de fles champagne langzaam plaats maakte voor een volgende, bleek Johan gaandeweg geen onaangenaam type te zijn. Hij kletste gezellig, maar niet teveel. Juist omdat het zo’n aardige, bijna aantrekkelijke, kerel was werd ik opnieuw boos. Als het nou maar een pure zak van een vent was geweest zou de zaak makkelijker hebben gelegen, maar Dirk had veel te goed naar mij geluisterd en mij erin geluisd met mijn eigen fantasieën. De klootzak moest nogal wat moeite hebben gedaan om een knaap te vinden die mij, zonder meer aansprak. Ik besloot het initiatief wat meer naar mijzelf te trekken.

Johan, ik heb je nog nooit van mijn leven gezien en je komt binnen op een bijzonder ongelegen moment. Ik vind het leuk als Dirk vrienden uitnodigt en ik heb nog nooit een reden gehad om te vragen naar het doel van de komst van een vriend of kennis van hem, maar wil je me een plezier doen en me eens haarfijn uitleggen waarom jij juist vandaag, juist nu mijn huis binnen wandelt? Het is verdraaid moeilijk om de gelaatsuitdrukking van twee mensen gelijktijdig te bekijken maar Ik slaagde er toch redelijk in. Om te beginnen werd Dirk een tikje wit. Een behoorlijk beetje wit eigenlijk. Johan echter werd rood. Heel plotseling en ontzettend rood. Bijna kreeg ik medelijden met hem. Dit was vast niet wat Dirk hem had voorgespiegeld.

Hij keek mij aan en deed duidelijk zijn best niet te stotteren. Ik, begon hij langzaam, ik weet ook niet of dit zo slim is. Ik had een advertentie geplaatst. Ik zocht een vrouw die het fijn vindt om over de knie te worden genomen. Dat vind ik zo heerlijk en het is zo moeilijk om in je eigen kennissenkring iemand te vinden. Je kunt er niet eens over praten. Ik durf eigenlijk niet eens. Ik raak er vrienden door kwijt. Maar echt waar, ik geniet ervan! Op die advertentie heb ik meer brieven gekregen dan ik had verwacht; alleen, de meeste reacties waren van vrouwen die heel andere dingen wilden. Hij zweeg een moment en ik keek naar Dirk. Die scheen met zijn houding niet erg best raad te weten. Terecht, zo vond ik. Johan nam een forse slok champagne.

Ik dacht, ging hij verder, ik dacht dat mijn ideeën met SM te maken hadden, maar dat is iets anders. In de meeste brieven stonden namelijk totaal andere dingen dan waarop ik rekende en hoopte. Ik heb helemaal geen zin om een vrouw vast te binden of zoiets. Dirk’s brief was totaal anders. Sorry Dirk, maar uit jouw brief begreep ik dat zij precies degene was die ik eigenlijk zocht. Hij keek mij nu heel direct aan en vervolgde, ik heb misschien toch een fout gemaakt. Of misschien Dirk. Je kijkt me namelijk aan of je het liefst hebt dat ik direct opkras. Dirk dacht dat… als je eenmaal in de stemming was…

Ik zat op een tweespoor. Ik was enerzijds nog veel bozer geworden maar voelde anderzijds sympathie voor Johan. Bijna had ik toegegeven aan Dirk’s opzet en dacht, we maken er iets leuks van, toen Dirk een gebaar maakte naar Johan. Tot mijn verrassing stond Johan op en liep op mij toe. Dirk deed hetzelfde van de andere kant. Ik werd min of meer van de barkruk opgetild en naar het einde van de bar geleid, waar ik door de twee mannen voorover werd gelegd, met mijn armen onder mijn hoofd op het barblad. Mijn keurige rok werd omhoog geschoven en Dirk begon mij opnieuw een pak voor mijn broek te geven.

Veel te laat meende ik mij te moeten verzetten, maar Johan sloot zich bij Dirk aan. Ze hielden mijn armen elk met een hand vast en sloegen mij allebei met de andere op mijn billen. Dirk rechts en Johan links. De klootzak! Die verdomde klootzak van een Dirk! Ik wilde mij verzetten en deed dat ook. Ik probeerde los te komen maar dat lukte niet. Twee kerels tegen één vrouw! Wat een macho’s… Ik probeerde na te denken maar dat lukte slecht. Een pak voor mijn broek was nog steeds tamelijk onweerstaanbaar en het idee, voorover gebogen tegen de bar te staan, met mijn rok helemaal omhoog geschoven was wel degelijk opwindend. Twee mannen sloegen mij gelijktijdig op mijn billen, die langzaam weer warm werden. Ik vond het lekker!

Ik was nog steeds boos op Dirk en zou hem zijn stomme, ondoordachte idee ook absoluut niet vergeven, maar het voelde verdomd fijn! Ik heb dorst! Riep ik. En dat hielp.

Ze lieten mij zelfs los. Snel vulde Dirk mijn half lege glas bij en Johan ging naast mij op een kruk zitten. Vragend keek hij mij aan. Ik was rechtop gaan staan en mijn rok was weer keurig naar beneden gevallen. Johan keek onzeker. Eén ding stond vast. Ik mocht hem. Dat had verder niets met de situatie te maken. Ik mocht hem gewoon. Ik glimlachte naar hem, nam een flinke teug champagne en ging weer voorover geleund staan aan de bar.

Het was Johan die nu mijn rok omhoog schoof en de kastijding hervatte. Zijn hand daalde beurtelings op mijn linker en rechter bil neer. Dirk bleef afzijdig. Ik twijfelde er niet aan dat hij genoot. Maar eigenlijk deed ik dat zelf ook. Met Dirk zou ik later wel afrekenen. Tot op zekere hoogte deed ik dat nu al. Ik, had besloten Johan er niet uit te gooien. Ik, bepaalde of ik door wilde gaan of niet. Dirk was in elk geval de controle over de gebeurtenissen kwijt, ik was de baas. Ik liet mijn billen heerlijk ranselen en voelde hoe niet alleen mijn kontje warm werd maar mijn hele lijf. Johan sloeg op de een of andere manier anders dan Dirk. Niet beter of slechter, maar er was verschil in stijl. Misschien deed hij er wat langer over om de stemming op te voeren. De climax uitstellen als het ware.

Uit een ooghoek zag ik dat Dirk weer ging meedoen. Hij schoof mijn blouse omhoog en begon mijn rug te kriebelen met zijn nagels. Johan ging door met op mijn billen te slaan en Dirk liefkoosde mijn rug. Hij maakte mijn beha los en liet zijn nagels over mijn rug glijden in een onregelmatig patroon. Ik voelde me zalig. Of Johan’s handen wat te gevoelig waren geworden of dat Dirk hem een seintje had gegeven was niet duidelijk. In elk geval werd er gepauzeerd. Mijn broekje werd van mijn billen naar beneden geschoven en helemaal uitgetrokken. Mijn rok volgde dezelfde weg, maar het jarretelgordeltje bleef zitten. Ik ging nu rechtop staan en deed zelf mijn blouse en beha uit. De bewonderende ogen van de twee mannen deden goed.

Met genoegen liet ik mij weer voorover buigen en voelde hoe het tweetal weer samen mijn billen onderhanden namen. Die werden nog net niet gevoelloos. De warmte gonsde door mijn lichaam en ik voelde mij roezig worden. Twee handen begonnen ook andere delen van mijn lichaam te liefkozen. Af en toe werd een van mijn borsten gekneed, soms voelde ik hoe aan mijn buik werd gekrabbeld en voorzichtig gezocht naar mijn kittelaartje. Na enige tijd concentreerden de handen zich juist op dat plekje en intussen bleven twee andere handen onvermoeibaar op mijn blote billen neerkomen. Ik voelde hoe mijn kittelaartje tussen twee wijsvingers werd vastgeklemd en hoe de twee mannen hun spel daarop concentreerden. Het kostte moeite de neiging te onderdrukken zelf ook mijn kittelaartje te gaan bewerken. Zouden die twee erin slagen…

Het was Johan’s hand die mij nu vol bij de kut greep. Zijn duim verdween zonder enige weerstand in mijn kut, zijn middelvinger gleed voorzichtig in mijn kont, langzaam maar onontkoombaar. Ja. Onontkoombaar voelde hij, hoe ik klaar begon te komen. Die vingers in mijn kut en in mijn kont, de ranselende handen op mijn blote, rode billen die hoe langer hoe heter werden… Ik kwam klaar en het bleef duren. Snakken naar adem… huilen van… en die twee bleven mijn billen teisteren.

Half verdoofd merkte ik nauwelijks dat ik door het tweetal naar de sofa werd geleid en neergevleid. Een vol en vers glas champagne werd naar mijn lippen gebracht en het kostte mij moeite het glas niet in één teug leeg te drinken. Uitgeput lag ik achterover, half liggend tussen twee mannen die er ondertussen in waren geslaagd zich van hun kleding te ontdoen. Hoe zij een vroegere vriendin het ook alweer? Ik was zo geil als een keuken del.

Johan zat achterover met zijn lul fier overeind. Hij was besneden, des te beter. Ik nam nog een slok champagne en klauterde over Johan heen. Ik deed mijn schaamlipjes open en zakte langzaam over zijn naakte lul heen. Ik kneep zo hard mogelijk met mijn kut en gleed langzaam heen en weer. Johan sloot zijn ogen half en pakte mijn borsten die hij begon te kneden. In en uit mijn kut schoof zijn lul. Dirk begon mijn billen te strelen. Die waren meer dan overgevoelig. Mijn geilheid werd er niet minder op. Terwijl ik Johan neukte begon Dirk weer op de billen te slaan. Minder hard dan voorheen maar heerlijk! Ik leunde voorover en legde mijn hoofd op Johan’s schouder. Ik voelde hoe mijn harde tepels door zijn weelderige borsthaar gleden bij iedere stoot in mijn kut. Dirk had zijn klachten over pijnlijke handen kennelijk vergeten; hij sloeg onophoudelijk door. Niet te hard maar heerlijk voelbaar.

Ik voelde dat Johan op het punt stond klaar te komen. Dirk merkte dat ook en schoof op zijn beurt een vinger langzaam in mijn kont. Dat was teveel. Terwijl Johan mij – naar mijn gevoel – tot aan mijn longen volspoot, kwam ik voor de tweede keer klaar. Een lul in mijn kut en een vinger in mijn kont. Bij iedere beweging voelde ik die vinger langs mijn kringspiertje heen en weer glijden. Johan klemde zijn armen strak om mij heen terwijl we samen schokkend klaar kwamen.

Uitgeput verslapte ik in zijn armen, maar hij bleef zachtjes zijn lul heen en weer bewegen. Die leek trouwens nauwelijks slapper geworden. Ik probeerde met mijn kutje te knijpen maar dat lukte niet. Ik was hypergevoelig.

Ik voelde hoe Dirk zijn vinger langs mijn kutje liet glijden. Daar was genoeg geil aanwezig om de Queen Mary drie jaar van brandstof te voorzien. Hij smeerde het geile mengsel zorgvuldig om en in mijn anus. Voorzichtig drukte hij zijn eikel in het roosje en gleed langzaam maar zeker naar binnen. Z’n lul was onbehoorlijk stijf, maar ik voelde hoegenaamd geen pijn. Na twee keer klaarkomen was mijn lichaam geil genoeg om te genieten van dit nieuwe gevoel. Zijn lul gleed helemaal in mij en ik voelde hoe Johan’s lul strakker in mijn kutje ging passen. Voor de tweede keer werd ik geneukt; nu vooral door Dirk. Hij ramde diep in mij, waardoor mijn kut zonder enige moeite over Johan’s lul heen en weer geschoven werd. Die werd snel weer even stijf als in het begin. Was ik in het begin nog zelf actief geweest, nu gaf ik dat op. Ik liet mij compleet uitwonen. Johan beet zachtjes in mijn oor en fluisterde lieve maar onverstaanbare woorden. Zijn handen kroelden door mijn haar. Dirk streelde mijn nek, rug, mijn billen en ramde zo hard in mijn kont dat ik dacht te scheuren en maar één neukgat over te houden.

Ik was niet de enige die voelde dat Dirk klaar ging komen, ook Johan reageerde. Ze zouden gelijktijdig in mij klaar komen. Maar, ik kon toch echt niet een derde keer klaar komen? Toch wel! Bijna juichend voelde ik het. Eerder dan de beide mannen voelde ik mijn orgasme, snel, heftig en onstuitbaar opkomen. Eerder dan zij begon ik onbeheerst te schokken en kneep mijn kut en kont samen. Toen was er voor niemand nog houden aan en lieten Johan en Dirk hun lading totaal en gelijktijdig in mij los.

Ik had nauwelijks door dat ik van mijn laatste kledingstukken werd ontdaan en zo lief als mogelijk met warme washandjes van sporen werd ontdaan. Gewillig liet ik een vers en koel glas champagne in de hand drukken. Terwijl ik gulzig de helft in één teug opdronk voelde ik op beide wangen een kus.

Vrij -dag zou nooit meer vrijdag zijn.

Duifje

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *