Dagje op het water

()

Tyra is een oude schoolvriendin en we zien elkaar nog elke week. Op vrijdagavond gaan we samen sporten en dat doen we best wel serieus al gelooft Jasper haar ventje er niets van. Tyra is inderdaad getrouwd met Jasper en zijn best vrij in de omgang met anderen, niet dat ze seks hebben met anderen maar een beetje flirten en knuffelen is toegestaan. Dat geeft een boost aan ons seksleven zeggen ze altijd. Gisteravond kwamen we bij Tyra thuis na het sporten en Jasper was er ook, iets dat maar zelden gebeurt. We praatten nog wat na bij een kopje thee en plots vraagt Tyra “ga je morgen mee met de boot een stukje varen”. Ik zie Jasper kijken van hadden wij dit afgesproken. “Weet je het zeker” vroeg ik nog wijzend met mijn duim richting Jasper.

“Die heeft niets in te brengen” zegt ze en barst in lachen uit. “Vind je het erg liefje” vraagt ze als ze is uitgelachen. Jasper vindt het niet erg maar dan moeten we morgen eerst nog wat boodschapjes erbij halen. De volgende morgen ben ik al vroeg bij ze, zij zijn al naar de supermarkt geweest en zijn klaar voor vertrek. Het is prachtig weer en ik heb dan ook mijn bikini meegenomen. Jasper had vrijdag de boot al in orde gemaakt en na de touwen los gemaakt te hebben konden we vertrekken.

Tyra had haar bikini al aan en ik ging even in de kajuit mezelf omkleden, kwam boven en zag dat ook Jasper al in zwemshort stond. We varen twee uur en het is heerlijk, windje, zonnetje op jouw huid en lekker genieten van het uitzicht in de polder. Op het meer aangekomen vinden we een mooi beschut plekje en gooien het anker uit om te gaan eten. We lachen, zijn vrolijk en hebben het naar ons zin en genieten van elkaars gezelschap.

“Zon tijd” roept Tyra en trekt haar topje uit, twee mooie bruine tieten komen tevoorschijn iets wat ik natuurlijk al vaker onder de douche heb gezien. Ik kijk naar Jasper en denk ‘zal ik, hij kan de boom in’ en ik ga ook zonder bovenstukje verder, ik zie Jasper even kijken en daarna verder gaan in zijn boek. Dat viel tegen dacht ik, zijn de mijne soms niet interessant genoeg om ze niet even wat langer te bekijken. Ik ging naast Tyra op het bovendek liggen en we genieten van de zon op onze blote tieten. Tyra staat op en schuift ook haar broekje naar beneden. Ik kijk tegen haar haarloze kut aan van onder. Ze gaat weer liggen en ik vraag of dat kan hier. “Natuurlijk” zegt ze en gelijk trekt ze mijn strikjes los en legt het voorstukje tussen mijn benen. “Oeps” zegt ze en krioelt even door het toefje haar dat ik daar heb, “sorry hoor” zegt ze “ik kon het niet laten”.

Nu was naakt zonnen voor mij niets nieuws maar tot nu toe alleen in de beschermde omgeving van mijn balkon. Ik liet het maar voor wat het was, maar had alleen niet in de gaten dat wij beiden met onze benen naar Jasper toe lagen en hij dus zo tegen onze kutjes aankeek. Plots haalt Tyra een vinger door mijn gleufje en steekt die vinger achteraf in haar mond, “je bent nat” fluistert ze, “komt dat door de zon of heb je de stijve van Jasper gezien”.

Ik had zijn stijve nog niet gezien maar keek direct zijn richting uit. Jasper lag met zijn ogen dicht traag te spelen met zijn lul en had niet in de gaten dat wij hem beloerden. Even later zag ik Jasper opstaan en hij ging voor het eten zorgen, na het eten zouden we terugvaren naar de haven. Tijdens het eten had ik mijn bikini even aangetrokken terwijl Tyra nog steeds geheel bloot naast me zat en vroeg of het misschien mogelijk was om vannacht hier te blijven. Jasper vond het prima en nu waren de ogen op mij gericht. “En waar moeten we slapen” vroeg ik. “Met zijn allen in één bed” zei Tyra, “Jasper in de hoek, ik in het midden en jij aan het gangpad, moet toch wel lukken voor één nacht?”

“Oké” zei ik en toen we van tafel gingen trok ik mijn bikini maar weer uit om van het avondzonnetje te genieten, Jasper kwam met thee en koffie en nam tegenover ons plaats op de bank, legde zijn benen languit en pakte zijn boek, zijn lul lag slap op zijn been. Na een glaasje wijn gaan we slapen en gedrieën kruipen we naakt in het bed zoal afgesproken. Ik lag met mijn billen naar Tyra toe en haalde mijn vinger door mijn gleufje, ik zou het eigenlijk niet moeten doen met de anderen vlak achter me liggend. Hun ademhaling was rustig en ik vermoedde dat ze sliepen.

Tyra kwam dichter bij me liggen en ik voelde haar tieten in mijn rug, haar hand kwam over me heen en gleed onder mijn vingerende hand en in mijn oor fluisterde ze “laat mij dat maar doen”. Haar vinger nam mijn werk over en ik liet mijn hand achter me naar onder zakken en ik vond ook haar natte gleufje. We vingerde elkaar lang en heerlijk tot we beide geruisloos klaarkwamen, kreeg een kusje in mijn nek en we sliepen in. De volgende morgen kwamen we bijna gelijk weer tot leven en Jasper lag naar ons te kijken.

“Goede morgen meisjes” zei hij en direct. Daaropvolgend vroeg hij of we genoten hadden van onze nachtelijke escapade. Tyra vroeg hoe hij dat wist en Jasper zei dat hij het kon horen soppen en aan jullie tweestemmig ingehouden kreunen en de diepe zucht toen jullie klaar waren. “En ik lig hier al de hele nacht mee” zei hij terwijl hij het laken wegtrok en zijn stijve tevoorschijn kwam. “Arme jongen” zei Tyra en klom over hem heen naar de andere kant pakte zijn lul beet, begon hem langs de hele stam te likken en aan het einde nam ze even zijn eikel in de mond.

“Help me eens even anders krijg ik die reuze lolly nooit op”. Zal ik dacht ik nog. Maar ik ging ook naast hem liggen en begon aan de andere kant te likken en elke keer na de eikel kuste Tyra en ik elkaar even op de mond. Jaspers handen konden net bij onze kontjes en toen we iets dichterbij kropen ook bij onze kutjes en hij maakte daar driftig gebruik van. Zijn dikke vingers roerden in mijn kut rond en ik denk bij Tyra ook. Plots verkrampte Jasper en deelden we zijn zaad eerlijk over onze monden en met nog wat zaad op onze lippen kusten we elkaar boven de lul van Jasper langdurig. “Ik wil neuken” zei Jasper en “wie van jullie twee is beschikbaar”, allebei lieten we ons op de rug vallen en spreiden onze benen, “tot uw orders kapitein” zei Tyra.

Zoals verwacht koos Jasper mij als eerste omdat dit ook voor hem nieuw was en hij Tyra’s kut kende. Ik werd hard en langdurig geneukt terwijl Tyra tussen onze lichamen in met mijn klitje speelde, meerdere keren kwam ik klaar. Toen ik hem verzocht te stoppen werd ik terzijde geschoven en gaf hij zijn vrouw ook nog een goede beurt. Toen Jasper voor de tweede keer zijn portie zaad loosde was ook voor Jasper de koek op. “Slappe zak” zei Tyra en plofte uitgeteld over hem en mij heen.

“Tijd voor ontbijt” riep ik toen ik als eerste weer op mijn benen stond en de tafel gedekt had. We aten naakt en de rest van de dag bleven we zo tot we weer bij de haven waren. Tyra vroeg “volgende week weer varen”? Ik zei dat ik dan wel mijn tandenborstel mee zou nemen omdat het met zaad niet goed poetsen is, lachend verlieten we de boot.

Eva. 

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *