Ontspoort

()

Donderdagavond, het perron Station Brussel Centraal.

Linda loopt nerveus heen en weer op het perron. Ze is vandaag 30 geworden en zag enorm tegen haar verjaardag op. Dertig, het lijkt haar zo oud. Om deze dag wat aangenamer te maken heeft ze zichzelf getrakteerd op een dagje shoppen in Brussel. Veel heeft ze niet gekocht maar de aangeschafte kleding bevalt haar erg, deze lichtjes extravagante maar zeer verleidelijke spullen. Ze heeft alles in één grote draagtas gestopt. Nu nog een uurtje met de trein naar huis. Alles moet kloppen voor de uitvoering van haar fantasie waar ze al dagen aan denkt. Vandaag beheerst het haar gedachten en maakt het haar uiterst prikkelbaar. Dit moet lukken zo niet wordt deze verjaardag ééntje om zo snel mogelijk te vergeten. Zenuwen. Nog vijf minuten. Vlug nog even naar het toilet. Daar keurt ze zichzelf nog snel. Gitzwarte haren, lichte verzorgde make-up, lippen lichtjes geaccentueerd, stijlvol lederen jasje met daaronder een nauwsluitende zwarte pull die haar B-cup mystiek omhult, een zwarte rok tot iets boven de knieën met twee zijdelingse splits. Haar goed gevormde benen zitten in donkere nylon kousen met een speels ruitjesmotief, haar voeten in stevige maar elegante zwarte schoenen. Ja, haar slanke 1.73 m mag gezien worden, ze is zich bewust van haar sterk uitgesproken sensuele uitstraling. Snel terug naar het perron. Daar komt de trein al.

Met bonzend hart stapt ze op. De eerste coupé, twee bejaarde koppels en twee vrouwen van haar leeftijd. Coupé twee, afwezig kijkende arbeiders van divers pluimage. Volgende coupé, niets. Zo doorloopt ze er een aantal. Nu staat ze in het gangpad van de zevende coupé. Haar ogen zoeken de zetels af. Niemand? Ja, toch, daar een niet onaardig ogende midden dertiger. Ze gaat tegenover hem zitten, haar tas naast haar op het pad. Hij leunt tegen het raam en kijkt haar geamuseerd aan. Een praktisch lege coupé en ze komt bij hem? Ze valt met de deur in huis.

“Goedenavond, mag ik?” Korte lachende hoofdknik. Haar blik valt op het spel kaarten in zijn hand. “Mag ik u een ander spel voorstellen dan dat?”

“Een jonge knappe vrouw als u mag mij veel voorstellen.” Hij neemt haar onderzoekend op, nieuwsgierig. Vleier.

“Wel, heu… ik ben vandaag dertig geworden en ik heb mijzelf een fantasietje veroorloofd. Dit is trein 2-17 en ik wil gedurende dertig minuten…”

“Ja! Ik ben er. Laat ons er maar aan beginnen. Goedenavond mevrouw. Sorry, mag ik?” Een struise, sportief geklede man staat in het gangpad. De zittende man toont ietwat schaapachtig het kaartspel.

“Mijn vaste kaartmaat.” Linda vloekt binnensmonds en staat snel op. Dit kan niet waar zijn. Ze laat zich in de volgende zetel neerploffen. Nu pas merkt ze dat hier ook nog een man zit. Haar ogen taxeren hem vlug terwijl ze goedenavond mompelt. Hij kijkt even op en doet verder met datgene waarin hij verdiept was, het lezen van trends. Het zal wel een hardwerkende bediende zijn, goede job, goede verdienste, vrouw en kind m.a.w. een verstandig man, risicoloos door het leven, zeker niet geschikt voor wat ze zich voorgenomen had te doen. Ze kijkt wanhopig de coupé rond. Niemand anders. Verdomme. Ze neemt vlug de mogelijkheden door en besluit dat ze het best kan blijven zitten en proberen de aandacht van de man naast haar te trekken en kiest voor de directe aanpak. Ze schudt nog even de haren en…

“Hm… hm, mijnheer, heu, heeft u een ogenblik? Het zit namelijk zo. Ik ben vandaag dertig geworden en ik wil mij deze dag als een aangename dag herinneren.”

” Dat zal wel lukken zeker. Ik zie dat je jezelf al verwend hebt.” Zijn ogen rusten even op de draagtas en daarna terug op zijn tijdschrift. Droge zak. Ze heeft niets te verliezen. In het slechtste geval staat ze op en wandelt gewoon naar een ander gedeelte.

“Dat klopt maar heu… ik heu… wilde iets doen wat ik eigenlijk dacht nooit te zullen doen.”

“En dat is?” Nu is hij plots erg geïnteresseerd. Hij houdt wel van mensen die iets wagen, het klassieke proberen te doorbreken en deze vrouw is daarenboven meer dan het bekijken waard. Lichtjes treiterig klinkt; “kan ik u daarbij van dienst zijn?”

“Dat zeker. Het is wel nogal onorthodox. Maar met de juiste ingesteldheid kan het voor ons beiden een zeer aangename belevenis worden.” Ze weet wel zijn aandacht te vestigen.

“Zeg het maar.”

“Wel, heu, ik zoek een knappe attente man, zoals u, die mij hier op de trein gedurende 30 minuten wil verwennen”

“Je bedoelt… de liefde bedrijven?” De vraag rolt zonder nadenken over zijn lippen. “mm… ja, direct op doel af. ” Ja” Uiterst rustig antwoordt hij. “Weet jij wel wat je voorstelt? Welk gevoel geeft je dat, als ik zeg dat ik 39 ben, 18 jaar gehuwd, 2 kinderen heb, mijn leven volledig op orde?” Ze bloost. Verkeerd gegokt. Ze besluit op te staan maar eerst hem in alle eerlijkheid van antwoord dienen.

“Je daarnet geschetst profiel maakt je voor mij nog begeerlijker. Het zou éénmalig en vrijwel risicoloos geweest zijn. Trouwens, als je alles zo ordelijk voor elkaar hebt loert de sleur om de hoek. Goedenavond.” Ze staat op. Hij ook. Hij neemt haar draagtas van het gangpad op en legt hem boven in het rek.

“Geef je jas.” Ze kijkt hem een ogenblik niet begrijpend aan. “Komaan, dertig minuten zijn vlug voorbij.” Zonder verder nadenken geeft ze het hem. Hij stopt het vlug in de tas. Zijn aktetas, jas en das gaan erboven op. Haar hart jubelt… yes! Yes! Yes! “Daar zijn er toiletten.” Ze gaan een toilet binnen en staan in de kleine ruimte tegen elkaar aangedrukt. Hij kijkt haar zelfbewust aan. Ze voelt zijn hete adem in haar gezicht. “Ik ben Mark. En jij?”

“Linda.”

“Meer hoeven we niet te weten van elkaar. Voor alle duidelijkheid volgende afspraak: geen zever achteraf. Eenmalige actie. Ter informatie: voor mij is dit pure lustbevrediging. Teddyberen met piemels verkopen niet. En o ja, jij gaat volledig naakt anders gaat het niet door.”

Even wil ze met hem in discussie gaan maar hij wacht haar antwoord niet af. Zeker van zijn stuk zoekt zijn mond al haar glimmende lichtrode lippen. Ze opent gretig haar mond en het tongspel start furieus. Wild trekt ze zijn hemd uit zijn broek en laat haar handen gek van verlangen over zijn rug gaan. Hij blijft rustiger maar wil zo snel mogelijk haar kleren uit. Hij streelt haar niet maar trekt resoluut haar pull over het hoofd en pakt ondertussen haar beha mee naar boven zodat ze met naakt bovenlijf voor hem staat. Eén zéér goedkeurende blik erop en opnieuw zoeken hun tongen elkaar. Zijn handen dalen af, openen de rok, glijden de rok neerwaarts en zoeken tevergeefs de rand van haar slip die ze niet aan heeft. Zij heeft ondertussen zijn broek open en duwt die naar beneden. Zo staat hij tegen de deur geleund, zijn paal schuin voorwaarts pronkend. Zijn ogen verslinden gretig het beeld van de ranke zwartharige, duidelijk super-hete Linda met alleen haar schoenen en zelf ophoudende kousen aan. Plots bukt hij zich, trekt zijn broek omhoog en opent de deur. Linda gelooft haar eigen ogen niet als hij weggaat. Dit is pas een anticlimax. Haar ongeloof wordt nog groter als ze ziet dat in het nauwe gangetje de twee kaarters staan.

“Dit zijn Peter en Danny, collega’s.” Linda slaat haar handen voor haar borsten en draait zich een kwart om zich te beschermen tegen hun ongegeneerde blikken. Haar ogen zoeken haar kleren. Vooraleer ze die kan oprapen is Mark terug binnen, raapt alles op en gooit dit in de gang.

“Wil je wel eens mijn kleren terug geven.” Mark stapt terug het kleine hokje binnen, legt zijn handen op haar schouders, draait haar een kwart terug.

“Doe je handen opzij.” zegt hij zacht. Ze wil woedend reageren maar iets in zijn stem zegt haar te gehoorzamen. Hij kijkt haar gebiedend, prijzend maar toch met een zekere zachtheid in zijn ogen aan. Met zware stem zegt hij.

“Jij wilde vandaag zoveel mogelijks met dertig of drie, wel. Wij zijn met drie, jij hebt er drie, je hoeft alleen nog te zorgen voor een mooie 0. Wij zullen je daarbij om beurt helpen.” Ze kijkt hem verbouwereerd aan. Dit was niet de bedoeling.

“Wie zegt dat ik dit wil?” Hij doet niet eens de moeite om te antwoorden. Als in trance ziet ze hoe Mark snel zijn kleren uittrekt, bij de hare gooit en van Danny een condoom krijgt dat hij snel opzet.

“Nu hebben we dezelfde wapens.” Hij lacht, rustig, zelfzeker. ”De manier waarop jij je aangeboden hebt bewijst dat je heel erg verlangt naar dit avontuurtje, al lang met het idee speelt. En ja, ik ben ervan overtuigd dat je het ook in gewijzigde vorm zult spelen.” Zachtjes omhelst hij Linda en neemt rustig de tijd om haar lichaam te strelen, kussen, beminnen. Linda ziet hoe de twee anderen wellustig toekijken. Ze sluit de ogen, kan deze onverwachte wending moeilijk geloven, maar uiteindelijk begint ze haar occasionele partner op haar beurt te stimuleren, beseffend dat haar verjaardag nog opwindender wordt dan in haar fantasie. Marks hand glijdt tussen haar benen die ze gewillig opent. Geroutineerd bewerkt hij haar liefdesknopje. Hij schuift twee vingers naar binnen en voelt dat ze kletsnat is. Hij trekt haar ene been omhoog en zet de voet op het wc-deksel. Zijn harde knoert schuift hij probleemloos bij haar naar binnen en wordt daarvoor beloond met luid gekreun en genotsrillingen over haar ganse lichaam. Hij begint haar in een traag tempo te naaien terwijl hun tongen in een steeds dwingender ritme in en uit elkanders mond flitsen. Hun handen gaan wild knedend, wrijvend, knijpend over elkaars lichaam. Plots wordt de deur achter hen dichtgegooid. Hij beperkt zich nu tot kleine stoten, vooraan in haar grotje. In het gangetje is duidelijk een derde persoon aanwezig.

“Dank u. Alsjeblieft. Goedenavond nog.” Zegt een zachte vrouwenstem. Dan valt het oog van de vrouwelijke kaartjesknipper op de kledij op de vloer, achter de beide mannen die zich betrapt voelen. In het toilet is duidelijk zacht gekreun hoorbaar. Peter verzint razendsnel iets en met een om begrip vragende blik zegt hij.

“Mevrouw, ik schat dat u begin de dertig bent?” De bedoeling van deze vraag niet snappend antwoordt ze toch positief.

” Heu… ja… 31 om juist te zijn”

“O, dan had u vorig jaar ook dat gevoel dat de overstap naar dertig een speciale was en eigenlijk iets unieks verdiende? ” Hij wacht duidelijk haar bevestiging af.

“Heu… ja?” Ze snapt niet waar hij heen wil en durft zeker niet bekennen dat ze het doodjammer vond dat die dag voorbij gegaan is zoals alle andere verjaardagen. Noppes.

“Wel, dan zal je er alle begrip voor hebben dat de vrouw van een collega van ons, die vandaag dertig geworden is, als unieke ervaring op haar dertigste eens dertig minuten lang de liefde wilde bedrijven met haar man, in het toilet van een trein. Mm… ja, elk zijn fantasietjes hé.” De vrouw, een mollig goedlachs type weet hiervoor begrip op te brengen…

“Die vrouw heeft misschien gelijk. Toch moet ik dat even checken. Stel je voor dat op mijn trein een vrouw tot seks gedwongen werd en ik er met mijn neus opstond zonder iets te merken.” Resoluut duwt ze Peter opzij en opent de de deur. Ze kijkt op de naakte bruine huid van een goed gebouwde man die zijn zachte reeks stoten niet onderbreekt en met zijn ene hand zijn partner teder tegen zich aandrukt terwijl hij met de andere wellustig haar ene borst kneedt. Dan kijkt ze in de wijd open ogen van de vrouw en alle twijfel valt weg. Die oprecht ingetogen gelukkige blik, dat kan je niet spelen. Op dat ogenblik ontsnapt een genotvolle kreun uit de sensuele mond van de mooie zwartharige. Met de bedenking dat sommigen alle geluk hebben, doet ze de deur dicht.

“Wat zei je, dertig minuten. Ja, ja… Let er wel op dat ze niet te luidruchtig worden.” Gemaakt lachend vervolgt ze haar ronde maar binnenin voelt ze een jaloezie en een gevoel van onbehagen besluipt haar als ze aan haar overgang van twee naar drie denkt. Peter en Danny kunnen met moeite een schaterlach onderdrukken en openen vlug de deur want ze willen verder genieten van het erotisch schouwspel. Langzaam schakelt Mark over op een hoger tempo en harder gebeuk. Linda moedigt hem daarbij zonder woorden maar toch overduidelijk aan. Zijn handen bewegen hongerig voelend over haar witte huid die zo erotisch contrasteert met zijn bruin vel. Ze genieten met volle teugen en gaan vol vertrouwen onder twee paar kwijlende ogen naar hun climax. Die komt voor haar een paar minuten nadat ze hem heeft voelen spuiten en voelt dat hij hem nog een tijdje in de ‘geef acht’ weet te houden om haar crash mee te maken. Als dank geeft ze hem nog een innige kus maar vooral een alleszeggende dankbare blik. Eén ogenblik toont de intense omhelzing dat er al meer is dan seks tussen hen, dat ze elkaar duidelijk zeer goed aanvoelen. Dan laat hij haar met tegenzin los en maakt de weg vrij voor Peter die reeds naakt in de gang staat, in stand-by met een flinterdun helmpje op.

Hij blijft in de deuropening staan, legt zijn hand in haar nek en merkt tot zijn genoegen dat Linda door heeft wat hij wil. Zonder verdere plichtplegingen verdwijnt zijn eikel in haar warme vochtige mond. Ze pijpt hem verrukkelijk. Mark heeft zijn kleren weer aangetrokken en samen met Danny schermt hij het zicht op het toilet zoveel mogelijk af. Met gevoelens van lichte jaloezie zien ze hoe Peter ontzettend geniet van het afzuigwerk van deze vrouw die dit duidelijk met veel plezier doet. Mark zit alleen Linda en probeert de beelden van haar zo intens mogelijk in zijn geheugen te griffen. Ze gaan er zo in op dat géén van beiden merkt dat plots de kaartjesknipster terug naast hen staat.

“Ik had de kaartjes van mevrouw en mijnheer nog niet…” Ze stokt in haar woorden als ze ziet dat de daarnet lustig neukende man aangekleed in de gang staat en nu geil toekijkt hoe zijn vrouw één van zijn collega’s pijpt. “Jullie viezeriken. Stop hier onmiddellijk mee… Ik maak een PV op.” Mark heeft zijn antwoord vlug klaar. “Dat zou ik niet doen. Anders verklaren wij alle vier dat jij het daarnet toeliet. Hoe ga je dat verantwoorden?” Hij laat zijn woorden goed tot haar doordringen. Hier heeft ze duidelijk niet van terug. “Nu ga jij nog even luisteren. Het verhaal van daarnet was lichtjes gelogen. Zij is mijn vrouw niet maar een toevallige treinreizigster. Nee, dàt is het niet. Ze heeft ons zelf deze vrijpartij voorgesteld als beloning voor zichzelf voor haar dertigste verjaardag. Dus een klacht van hààr hoef je niet te vrezen.”

De vrouw staart naar de duidelijk gulzig zuigende vrouw. Ze weet het even niet meer. Ze krijgt zichzelf terug onder controle en richt zich tot Danny. “Ik veronderstel dat jij straks ook nog aan de bak komt? Hopelijk laat ze je vriend vlug spuiten anders zal je jezelf moeten behelpen want over een tiental minuutjes komen we ter bestemming.” Zo, die zit. Ze draait zich snel om en beent met grote passen weg.

Als Peter eindelijk zijn vrachtje lost, resteren nog een paar minuten. Vlug draait Danny Linda om zodat ze in gebukte houding met de handen op de bril kan steunen. Zijn broek gaat op de enkels, haar benen worden lichtjes opengeduwd en zijn van condoom voorzien lid wordt zonder voorbereiding met één wilde, naar bevrediging snakkende stoot, onder een dierlijk gebrul in haar kontschacht gestoten. Linda tiert het uit. Het doet pijn, zo zonder voorbereiding maar ze is wel één en ander gewoon. Vrij snel deint de pijn uit en komt het genot opzetten. Ze mag anaal wel, zeker als Danny beide handen onder haar schuift en haar fors gezwollen klit tussen de vingers begint te rollen. Ze voelt een fel orgasme aankomen, nog versterkt door de tijdsdruk. De trein remt af, Danny versnelt en beiden komen ze. Met een luide en langgerekte O viert Linda haar dertigste. Als de trein tot stilstand komt is zij bijlange nog niet tot rust gekomen maar het afscheid wenkt. Ze trekt vlug de rok en de pull aan en wenst Peter en Danny een goede nachtrust toe. Bij Mark blijft ze even staan, kust hem zachtjes, vervuld van oneindige tederheid op de lippen. Hij zegt. “Het was een prachtige O. Bedankt.”

“Vond ik ook. Bedankt ” Haar blik zegt; ik wil nog bij je blijven, je volledig leren kennen, op alle gebied.” Maar dat was noch de bedoeling, noch de afspraak. Ze stapt trots het perron op, naar alle waarschijnlijkheid voor immer weg uit zijn leven Nog even draait ze haar hoofd. De woorden “nog de groeten aan je vrouw ” sterven uit op het kille perron. Wat blijft is een herinnering die veelvuldig zal opgehaald worden, ééntje die onomstootbaar toont waarom leven zo aangenaam kan zijn.

Esmeralda

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *