Balkonscène

()

Het is een zinderende zomeravond zoals elke zomer er wel een paar kent. Na een paar warme dagen met temperaturen van minstens 30 graden wordt het opeens broeierig. De spreekwoordelijke mussen vallen van het dak. Het is te benauwd om ook maar een vin te verroeren.

Het einde van de dag nadert. Het is bijna middernacht. De balkondeur van ons flatje staat wagenwijd open, en ook de overige ramen heb ik tegen elkaar open gezet om zoveel mogelijk frisse avondlucht naar binnen te lokken, maar de thermometer wijst onveranderd 28 graden aan. Het licht blijft uit om geen muggen of andere insecten aan te trekken.

Mijn vriend Ralf en ik liggen lui op de bank, ieder aan een kant, en kijken verveeld televisie. Al zappend komen we langs een buitenlandse zender die een film uitzendt met een stevige vrijscène. Helaas komen er vrij weinig details in beeld maar de suggestie die wordt gewekt windt me op. Het vlinderachtige gekriebel in mijn buik concentreert zich al snel tussen mijn benen. Mijn vingers knijpen in mij tepels om mijn geile gevoel een extra dimensie te geven. Mijn andere hand verdwijnt tussen mijn dijen, maar Ralf vertrekt geen spier. In zijn korte sportbroek is evenmin enige beweging zichtbaar stel ik teleurgesteld vast.

En dus besluit ik het heft in eigen hand te nemen. Ik trek mijn flinterdunne jurkje over mijn hoofd en laat het naast me op de grond vallen. Pas als mijn hand onder mijn string glijdt, kijkt Ralf op.

“Hulp nodig?” vraagt hij weinig geïnteresseerd.

“Ja graag”, antwoord ik.

Ik schuif mijn string langs mijn benen omlaag en ga er eens lekker voor liggen. Ik voel het klamme zweet nu echt aan alle kanten uitbreken, maar ik sidder als twee vingers mijn kutje beginnen te neuken, het topje van een derde vinger zachtjes tegen mijn kontje drukt en zijn tong mijn klit kietelt. Zaaalig! Pareltjes zweet staan op mijn voorhoofd en in alle vouwen van mijn lijf als ik hijgend klaar kom. Roerloos blijf ik liggen.

“Gaat dat zo?” hoor ik de verontwaardigde stem van mijn vriend naast me. “Jij wel, en ik niet? Wordt er niet meer gewipt of gepijpt tegenwoordig?”

Ik mompel iets in de trant van ‘te warm’ of ‘geen zin’, maar daar neemt hij geen genoegen mee. Zijn reactie doet me schrikken. Zo ken ik hem niet. Ik durf geen enkele weerstand te bieden als hij me plotseling van de bank trekt en me iets te hardhandig meesleept naar het balkon. Hij grist mijn netkousen van het droogrek en begint mijn polsen aan het metalen traliewerk van de balkonomheining vast te binden. Hij maakt de afstand tussen mijn handen zo groot dat ik noodgedwongen iets voorover moet buigen.

“Ik zal jou eens even een lesje leren”, klinkt het dreigend.

Daar sta ik dan, trillend op mijn benen, spiernaakt en vastgebonden op het balkon boven het winkelplein waar het overdag wemelt van de mensen. Ik laat mijn lange donkere haar voor mijn borsten vallen zodat die aan het zicht worden onttrokken. Enigszins opgelucht stel ik vast dat het plein er bijna verlaten bij ligt. Hier en daar brandt nog licht en uit de kroeg aan de overkant klinkt nog muziek. Gelukkig is het donker. Hoewel… op enkele meters afstand van onze flat staat een lantaarnpaal die gewoonlijk de hele nacht blijft branden. En omdat we op de tweede verdieping wonen hebben eventuele voorbijgangers een mooi uitzicht op mijn kaal geschoren onderkant. Maar daarvoor moeten ze natuurlijk wel omhoog kijken.

Ik pers mijn lippen stevig op elkaar als Ralf mijn voeten verder uit elkaar dwingt en zijn harde lul tegen mijn billen wrijft. Ik merk dat hij zijn sportbroek alleen maar tot onder zijn ballen naar beneden heeft geschoven. Hij durft zich dus niet volledig bloot geven in het openbaar, de schijter! Ondanks mijn voornemen om geen geluid te maken kreun ik verlangend als hij zijn gezwollen pik in mijn kutje schuift. Op het ritme van zijn stoten wiebelen mijn volle borsten heen en weer en raken mijn stijve tepels telkens de rand van de balkonomheining. Oh hemeltjelief, wat is dit geil! Ik sluit mijn ogen en al gauw ben ik vergeten in welke penibele situatie ik me bevind.

Ik ruik nog steeds geen onraad als mijn haren weer op mijn rug worden geschoven en Ralfs vingers mijn schaamlippen van elkaar trekken. Ik schrik pas op als de aanmoedigingen steeds luider worden. Ik open mijn ogen en kijk in de gezichten van twee mannen die vlak onder ons balkon het hele schouwspel met grote hilariteit gadeslaan. Ze maken vulgaire gebaren in mijn richting. Tevergeefs probeer ik me los te rukken terwijl Ralf onverstoorbaar doorneukt. Hij schijnt er nogal plezier in te hebben dat we worden bekeken. Omdat ik geen andere keus heb, maak ik er maar het beste van. Ik daag mijn publiek uit door met mijn tong uitgebreid langs mijn lippen te likken en extra wulpse bewegingen te maken.

Mijn showtje wordt met luid gejuich ontvangen. Er klinkt zelfs applaus als Ralf met een luide kreet zijn zak in mijn kut leegspuit.

“Mogen wij ook eens?” roept één van de mannen opeens.

Ik wil een sarcastisch antwoord geven maar Ralf doet me verstijven van schrik.

“Appartement 15B”, roept hij.

“Dat meen je niet!” mompel ik.

Hij meent het wel.

“Had je maar niet zo egoïstisch moeten zijn”, lacht hij ietwat sadistisch.

Hij knijpt even gemeen in mijn bil en gaat naar binnen. Zonder een spoortje wroeging laat hij me op het balkon achter. Klodders sperma druipen langs de binnenkant van mijn benen. Mijn zwetende blinkende lijf begint het nu nog warmer te krijgen. Ik voel me allerminst op mijn gemak en probeer met mijn tanden de kousen rond mijn polsen los te peuteren. Dat lukt natuurlijk niet en ik raak nog meer in paniek. Om niet nog meer aandacht op mezelf te vestigen durf ik niet te roepen. Mijn bonzende hart gaat tekeer alsof het elk moment kan exploderen. Wat is Ralf van plan? Wat gaat er gebeuren?

Dan hoor ik stemmen in de flat. Ralf heeft de beide toeschouwers inderdaad binnengelaten en blijkbaar kunnen de mannen het meteen goed met elkaar vinden. Ze lachen en praten, maar voor mijn oren blijft het onverstaanbaar. Mijn onheilspellende voorgevoel neemt daarom alleen maar toe. Ik besterf het bijna. Ondanks de hitte bevries ik als ze een paar minuten later met zijn drieën het balkon betreden.

Onze ‘gasten’ stellen zich netjes voor als Rob en Dennis, twee broers die na een bezoek aan de kroeg op weg waren naar huis toen ze mijn hulpeloze gedaante in de smiezen kregen. Ik bespeur een weeïge walm van zweet, bier en nicotine als ze hun shirts uittrekken. Maar de licht gespierde en gebruinde bovenlijven die boven de strakke jeans uitsteken doen mijn ergste angst plotseling smelten. Ze zien er zó heerlijk sexy uit. De beroemde David van Michelangelo verbleekt tegenover deze twee onweerstaanbare Griekse goden.

“Dus jij denkt alleen maar aan jezelf”, zegt Rob, de grootste en flinkste van de twee.

“Stout meisje”, voegt Dennis er bestraffend aan toe.

De broers komen aan weerszijden van me staan en ieder nemen ze een borst en een bil in hun handen. Dat voelt eigenlijk helemaal niet verkeerd. Ik voel twee tongen in mijn mond en tot mijn eigen verbijstering geniet ik ervan. Ik begin heftig mee te zoenen.

“Maak haar niet te geil”, hoor ik Ralf achter mij zeggen. “Laat haar niet klaarkomen. Dat verdient ze niet”.

Een flinke pets om mijn kont doet me gillen. Helaas is dat voor de drie mannen aanleiding om mijn billen nog meer te pijnigen. Het geklets van zoveel handen op mijn achterste trekken echter de aandacht van een ouder echtpaar dat nog een late avondwandeling maakt. Ze zijn ontzet als ze zien wat er zich op ons balkon afspeelt. We trekken ons niet veel aan van hun scheldkanonnade, maar als het paar dreigt de politie erbij te halen bevrijdt Ralf me eindelijk uit mijn benarde positie.

“Ik moet plassen”, kondig ik aan en vertrek meteen naar de badkamer.

Als ik met mijn vuurrode nog nagloeiende billen op de wc-bril plaatsneem zwaait ineens de deur open.

“Ik moet ook”, zegt Dennis.

Hij is blijkbaar niet van plan te wachten tot ik klaar ben, want hij komt voor mijn neus staan en ritst zijn gulp open. Snel spreid ik mijn benen zodat hij ertussen kan plassen. Ik kijk geboeid naar de leuter die hij tevoorschijn haalt en vraag me af hoe die er in stijve toestand uitziet. Zelfs in slappe vorm ziet zijn apparaat er gigantisch uit, maar lang duurt mijn bewondering niet.

Ontzetting maakt zich van me meester als Dennis zijn warme straal op mijn schaambeen mikt. Ik schreeuw dat hij onmiddellijk moet ophouden, maar hij grinnikt en laat zich door mij geen halt toeroepen. Een penetrante mannengeur dringt door in mijn neus. Hoe lang duurt de sanitaire stop van een vent die net uit de kroeg komt? Geloof me: veel te lang!

Rob en Ralf zijn op mijn geschreeuw afgestormd. Ik hoef van hen echter geen hulp te verwachten. Als ik hun veelbetekenende blikken zie vrees ik het ergste. En inderdaad, ondanks mijn felle protesten legen ook zij hun blaas tussen mijn benen zonder mijn lichaam te ontzien. Ik ben woest. Ik ben nog nooit zo vernederd en voel me terecht het pispaaltje.

Ik weet niet hoe snel ik onder de douche moet komen om mezelf te ontdoen van hun smerigheid. Kokhalzend draai ik de kraan open en grijp naar de douche gel. Het drietal blijft geamuseerd toekijken hoe ik mezelf inzeep.

“Dat kun je veel beter”, glimlacht Ralf. “Kom op moppie, maak ons eens lekker”.

Met tegenzin doe ik wat hij zegt. Ik begin met een soort dansact waarbij ik het schuim op sensuele wijze over mijn hele lijf verdeel. Onder de lauwwarme waterstraal draai en dans ik op een denkbeeldig melodietje. Gaandeweg vergeet ik waarom ik onder de douche ben beland. Ik leg nog meer passie in mijn optreden en geniet van de kwijlende blikken die op mij zijn gericht. Al gauw liggen de resterende kledingstukken van mijn aanbidders verspreid door de badkamer. Drie overheerlijke staven schieten als raketten de lucht in. Vooral de boomstam van Dennis heeft mijn volledige aandacht. Wat een apparaat! Hij is groot en superdik, terwijl Rob’s pik ongeveer dezelfde afmeting heeft als die van Ralf, die overigens echt niet klein is geschapen.

Een moment later sta ik ingeklemd tussen drie opgehitste mannenlijven. Het nauwe douchehokje is nauwelijks groot genoeg voor ons vieren, maar het lukt net. Zes handen betasten mijn lichaam. Drie kloppende pikken priemen op diverse plaatsen in mijn vel en ik voel mijn ongetemd verlangen groter worden. Mijn oververhitte kutje smacht naar een lekkere superharde piemel, bij voorkeur die van Dennis. Maar Ralf is onverbiddelijk. De mannen mogen me wel opgeilen maar bevrediging zit er voorlopig voor mij niet in. Ik heb straf en dat zal ik weten ook.

Er wordt van mij geëist dat ik alle drie een uitgebreide wasbeurt geef met mijn blote handen. Zo vreselijk is die straf uiteraard niet en ik begin enthousiast met Dennis. Ik wrijf de douche gel uit over zijn natte huid en vergeet daarbij niet zijn kruis extra aandacht te geven. Kreunend laat hij zich door mij verwennen. Als ik hem naderhand afspoel en de douchekop nog eens extra op zijn geile geslacht en strakke zak richt, dwingt mijn vriend me op mijn knieën.

“Pijpen”, beveelt hij streng. “En slikken”.

Ik haat hem, want hij weet als geen ander dat ik liever geen sperma in mijn mond krijg. Pijpen vind ik heerlijk zolang ik het kwakje maar niet hoef te proeven. Maar nu moet ik er blijkbaar toch aan geloven. Ik zal je krijgen, denk ik bij mezelf. Dit zet ik je betaald. Deze avond blijft niet zonder gevolgen.

Dennis laat zijn natte eikel in mijn mond glijden. Ondanks mijn weerzin voor wat er zo meteen gaat gebeuren begin ik hem actief te likken en te zuigen. Steeds verder dwaalt mijn tong over zijn gigantische paal. Ik speel met zijn heerlijke geschoren ballen en slurp enthousiast de waterdruppels er vanaf. Het volume van zijn gekreun wordt harder en ook de anderen laten zich niet onbetuigd. Aanmoedigingen worden afgewisseld met luidruchtig gehijg en gegrom. Dan laat Dennis merken dat hij zijn hoogtepunt bijna heeft bereikt. Zijn lul schokt en klopt. Iemand grijpt me bij mijn haren en voorkomt dat ik mijn hoofd op het laatste moment kan terugtrekken. Tijdens een aantal heftige contracties spuit Dennis zijn zaad op mijn tong. Ik verslik me bijna, maar er zit niets anders op dan het witte goedje door mijn keelgat af te voeren.

“Smaakt het?” vraagt mijn vriend sarcastisch.

“Fantastisch”, lieg ik overtuigend. “Nog nooit zoiets lekkers geproefd”.

Om mijn woorden kracht bij te zetten lik ik nog eens overdreven langs de slapper wordende pik van Dennis. Zelfs de laatste druppels zuig ik demonstratief op.

Meteen daarna eist Rob mijn aandacht op. Hij wil gewassen worden terwijl hij met zijn rug naar mij toegekeerd staat met zijn handen leunend tegen de tegelmuur. Hij vraagt me vooral zijn kontje lekker te verwennen. Na hem helemaal te hebben ingezeept wrijf ik een flinke scheut douche gel door mijn handen zodat ze flink glibberig worden. Met de ene hand glijd ik naar Rob’s voorkant en neem zijn staaf en ballen onder handen. Tegelijkertijd masseert mijn andere hand zijn bilspleet. Mijn vingers concentreren zich steeds meer rond zijn gaatje.

Naarmate hij harder hijgt ga ik hem meer plagen, om uiteindelijk op een onverwacht moment mijn middelvinger hard in zijn aars te persen. Rob schreeuwt het uit van genot. Ik ga stevig door met vingerneuken tot zijn lul het niet meer houdt. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat hij zijn zaadproductie in zijn handpalm opvangt. Die hand wordt vervolgens onder mijn neus geduwd. Dit is doorgestoken kaart!

Mijn verontwaardiging neemt grotere vormen aan, maar ik laat niets merken. Als een gehoorzaam meisje lik ik de smurrie van zijn vingers. Ik maak smakkende geluiden met mijn mond en lik verlekkerd langs mijn lippen. Ralf glimlacht slechts spottend als ik hem een vernietigende blik toewerp.

Wat Ralf van me verlangt is vrij voorspelbaar. Hij wil me tussen mijn borsten neuken. Op het moment dat hij op springen staat verlangt hij dat ik mijn mond ver opensper en mijn tong uitsteek. Verrukt kijkt hij toe hoe zijn stralen grotendeels in mijn mond terecht komen en de rest langs mijn gezicht druipt. En voor de derde keer voer ik mijn toneelspelletje op. Hopelijk is hij hiermee tevreden en krijg ik nu eindelijk de kans om zelf aan mijn trekken te komen. Een overheerlijke beloning heb ik intussen toch wel verdiend. De snikkel van Dennis is zich namelijk weer aan het oprichten en mijn kliedernatte pruim kan niet wachten om die megadikke vleesboom tussen mijn schaamlipjes te ontvangen.

Op commando van mijn vriend word ik vervolgens naar de slaapkamer gedragen. Niemand neemt de moeite om zich af te drogen en kletsnat vallen we met zijn allen op het 2-persoons bed. Iemand schakelt het volle licht in. Ik lig in het midden tussen Rob en Dennis terwijl mijn vriend aan het voeteneinde plaatsneemt. Intussen is er buiten een heftig onweer losgebroken. Wind en regen dringen door het open raam naar binnen. Donder en bliksem wisselen elkaar in snel tempo af. Het indrukwekkende natuurgeweld dringt echter nauwelijks tot ons door. We zijn allemaal in de ban van ons eigen hormonale natuurgeweld dat zich diep in ons binnenste afspeelt. Geil als boter verlangt elk van ons naar het volgende spetterende orgasme.

Rob en Dennis beginnen ieder aan een tepel te zuigen en te likken terwijl Ralf rustig toekijkt. Ze kneden en bijten in mijn tieten. Oh allemachtig! Dit begint er al meer op te lijken. Ik krijg er geen genoeg van. Links en rechts gaan mijn handen op zoek naar een lul. Zuchtend van intens verlangen omvat ik beide heren bij de schacht en laat mijn vingers hun strelende en masserende werk doen. Tegelijkertijd sla ik mijn benen elk over één van de mannen heen zodat ik hen wijdbeens eraan herinner dat ik ook bepaalde verwachtingen koester. Ze hebben me gepest en getreiterd en nu verlang ik een tegenprestatie. En niet zo’n kleintje ook.

Inderdaad blijken Rob en Dennis niet ongevoelig voor mijn openstaande natte schaamlipjes en gezwollen klitje. Hun handen bewegen zich al snel in mijn richting. Het betasten van mijn geile lichaam door zoveel goddelijke handen is natuurlijk olie op het laaiende vuur in mijn binnenste. Ik weet niet hoeveel vingers mijn soppende kutje binnendringen maar het zijn er genoeg om helemaal wild van te worden. Mijn ademhaling wordt dieper. Ik hijg, maar als ik hevig begin te kermen en op het punt sta om een lang en onstuimig orgasme te krijgen, grijpt mijn vriend in door alle handen bij me vandaan te trekken. Hij vindt het nog te vroeg.

Ik hèb het niet meer. Het is nu echt genoeg geweest. Drie overheerlijke stalen pikken voor het grijpen en niet één die ik mag naaien. Ik wil genomen worden. En wel nu! Even overweeg ik of ik moet schelden of smeken. Ik kies voor het laatste en val Ralf om zijn nek. Tijdens een lange hete tongzoen masseren mijn vingers zijn eikel. Met mijn aller-zieligste Bambi ogen kijk ik hem aan.

“Alsjeblieft engeltje van me, mag ik niet héél eventjes paardje rijden? Het is echt zó gebeurd”.

Heel even denk ik dat Ralf medelijden met me heeft. Hij maakt een toegeeflijk gebaar, maar dan bedenkt hij zich alsnog. De rotzak!

“Wil jij lekker klaarkomen schatje?” vraagt hij smalend. “Ga je gang. Bedien jezelf!”

De drie heren installeren zich zittend naast elkaar aan het hoofdeinde van het bed terwijl ik naar het voeteneinde wordt gedirigeerd met mijn billen op een kussen en mijn benen tot het uiterste gespreid. Hun blikveld is optimaal op mijn onderste regionen gericht. Ze kunnen bij wijze van spreken zó bij me naar binnen kijken.

Als ik oog in oog met mijn gezelschap naar mijn borsten grijp en mijn stijve tepels nog harder knijp en draai, hunker ik als een krolse kat om eindelijk alle remmen los te mogen gooien. En dat doe ik dan ook. Zonder dralen verdwijnen twee vingers in mijn sappige kut terwijl mijn andere hand mijn gespannen klit tussen duim en wijsvinger knijpt. Op datzelfde moment komt het eerste orgasme er al aan rollen, net zo hevig als het onweer buiten dat op dat moment eveneens zijn hoogtepunt bereikt.

Het eerste orgasme is voorbij voordat ik er echt van heb kunnen genieten en ik wil er meteen een tweede sessie aan vastknopen. Maar dan zie ik door mijn wazig geworden oogjes dat Dennis mij wenkt. Zijn paal staat fier rechtop te steigeren van ongeduld, en ook Rob en Ralf zijn helemaal klaar voor de aanval. Zou het er dan toch nog van komen vandaag?

Dennis zakt onderuit zodat hij languit in het midden van het bed komt te liggen. Hij trekt mij dichterbij en gebaart dat ik bovenop hem moet kruipen. Dat is natuurlijk een uitnodiging die ik niet kan weigeren. De adem wordt me letterlijk ontnomen als ik zijn genotspook stukje bij beetje in me laat glijden. Mijn kutje wordt helemaal opgerekt en als hij helemaal tot zijn ballen in me zit voel ik me overvol. Wat een vent!

Ik wil hem vol overgave gaan berijden, maar Rob voorkomt dat. Hij is druk doende zijn eigen lul en mijn kontgaatje in te vetten. Enkel en alleen het besef wat er gaat gebeuren doet me bijna klaarkomen. Het is mijn ultieme fantasie om door twee mannen te worden gesandwiched. Een natte droom waarvan ik dacht dat hij nooit uit zou komen. Nu nog een lul in mijn mond en al mijn gaatjes zijn gevuld.

Ralf lijkt mijn gedachten te hebben gelezen. Hij komt op zijn knieën naast Dennis op het hoofdkussen zitten en beweegt met zijn ene hand zijn lul in mijn richting terwijl hij met zijn andere hand mijn hoofd naar zijn kruis trekt. Als ik gulzig zijn eikel in mijn keel laat verdwijnen voel ik Robs eikel tegen mijn aarsje drukken. Ik probeer te ontspannen. Niet zo eenvoudig als je van alle kanten gepenetreerd wordt, maar het lukt Rob om zijn staaf langzaam en pijnloos in mijn darmen te schuiven.

Dan breekt het ultieme geweld los. Drie mannen gaan als bezetenen in me tekeer. Ik voel overal lullen die me neuken en handen die me kneden, strelen, knijpen en masseren. Kortom: een weergaloze ervaring. Het intense gevoel is zo bovenmenselijk lekker en zo buitenaards heftig dat het zwart wordt voor mijn ogen en ik bijna het bewustzijn dreig te verliezen. Gelukkig blijf ik wakker genoeg om hier optimaal van te genieten. Ik geef me helemaal over aan de vloedgolven van genot die mijn lichaam overspoelen. Het ene orgasme volgt letterlijk op het andere. Er lijkt geen eind aan te komen. Ik vergeet alles en iedereen om me heen en sluit mijn ogen.

Als ik mijn ogen weer opsla zijn Rob en Dennis verdwenen. Ralf ligt uitgeteld snurkend naast me. Ondanks het open raam is de onmiskenbare geur van seks blijven hangen. Ik voel me lekker en bevredigd maar eveneens smerig en gebruikt, wat me doet besluiten een verfrissende douche te nemen.

Een half uurtje later sta ik weer in mijn blootje op het balkon. Vrijwillig dit keer. Het plein ligt er nog steeds verlaten bij, maar waarschijnlijk niet lang meer. In de verte kleurt de opgaande zon de hemel rood. Ik huiver eventjes als een fris windje langs mijn huid strijkt. Het onweer van vannacht heeft verkoeling gebracht.

In mijn hoofd rijpt een geraffineerd plannetje. Ik overweeg welke van mijn vriendinnen in aanmerking komen om mijn vriend Ralf te laten ervaren hoe het voelt om openlijk te kijk te worden gezet en vervolgens onder handen te worden genomen door drie vrouwen. Of nog beter: door drie vrouwen en een man. Mijn gay collega is vast wel te vinden voor een geintje.

En Rob en Dennis…? Dat tweetal krijg ik ook nog wel. De kastelein van de kroeg aan de overkant is een goede vriend van me.

Hoe zeggen de Engelsen dat? Nothing tastes sweeter than the sweet taste of revenge…

Fanny

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *