Pokerkutje

()

Eveline was al zeventien jaar gelukkig getrouwd met Karel. Ze hadden samen twee kinderen waarvan de oudste op de middelbare school zat en de jongste in het laatste jaar van de basisschool. Karel was een knappe man van begin veertig en sinds poker een hype was geworden een fanatiek pokerraar. Zijn vrouw Eveline was een klein schattig vrouwtje, net een meter zestig, die na het krijgen van de kinderen gezegend was met een paar flinke borsten.

Vrijdag avond was pokeravond Op vrijdagavond kwamen de vrienden van Karel langs, soms met aanhang, om te pokeren. De ene keer was het bij Karel en de andere keer bij een van zijn vrienden. Dat deden ze om de kosten te delen, er werd op zo`n avond aardig wat gegeten en gedronken en dat kost geld! Karel was op de poker avonden een bijna niet te kloppen speler. Tijdens een van de avonden waarop Karel weer eens niet te verslaan was vond een van zijn vrienden dat Karel het eens op een professioneel poker toernooi moest proberen. Karel voelde zich natuurlijk gevleid! Sjoerd een van Karel vrienden die er die avond ook bij was kon wel wat regelen, Sjoerd had namelijk een vriend die Semi professionele toernooien organiseerde! Bejubeld als Karel was door zijn vrienden had hier wel zin in.

Enkele dagen na die poker avond belde Sjoerd Karel op met de mededeling dat op 3de zaterdag van de volgende maand er een toernooi gehouden werd. Als Karel mee wilde doen moest hij wel duizend euro in het garantie fonds doen dit was om er voor te zorgen dat er alleen serieuze mensen aan zouden meedoen. Het was best veel geld maar Sjoerd verzekerde Karel ervan dat dit pokeren, was op een niveau dat Karel heel goed aankon. Sterker nog! Karel zou het vast heel goed doen. Naarmate die zaterdag dichterbij kwam werd Karel toch wel wat nerveus, hij zou er veel geld kunnen verdienen maar ook verliezen!

Het was zaterdag, poker-dag! Karel had toen hij het café binnenging tweeduizend euro bij zich, dat was al het spaargeld dat hij en Eveline bezaten! Eveline was niet blij met het plan van Karel maar ze gunde hem zijn kans op het grote geld. Trouwens als Karel zou winnen kon Eveline er ook van meegenieten en Karel was geen onverdienstelijk pokerraar!

Het was een mooi en modern café en aan de bar werden de pokeraars aan elkaar voorgesteld. De sfeer was goed en Karel bekeek zijn medespelers aandachtig. Karel wilde ongemerkt achter de zwakke punten van zijn tegenspelers komen. Hugo, de man die naast hem zat, was een bluffer. Hij schepte nu al op over zijn winst! Peter de man naast Hugo was stil en Karel begreep instinctief dat dit een gevaarlijke tegenstander was, berekenend en voorzichtig. Zo trachtte Karel al zijn tegenspelers te doorgronden. Het was een serieuze wedstrijd en er stond veel op het spel! Eveline keek op haar eigen manier naar de spelers, ze vond Hugo wel aantrekkelijk maar Peter was leuker, hij was wel erg groot! Eveline hield van mannen die een stuk groter waren dan zij maar Peter was een reusachtige grote en stevige man met enorme grote handen. Hij leek wel twee keer zo groot als zij zelf was! Zijn vingers waren net zo dik als de lul van Karel! Karel was al geen kleine jongen maar Peter was echt nog een stuk groter dan Karel!

Na elkaar een half uurtje te hebben afgetast was het tijd voor het echte werk. In een aangrenzende kamer werd het spel gespeeld. De kamer was niet afgesloten zodat de cafégangers met het spel konden meekijken als ze dat wilde maar dat er privacy genoeg was om het spel de serieuze sfeer te geven die nodig was als het om veel geld ging. Eveline stond achter de stoel van Karel, ze was gespannen. Ze keek naar de mannen die aan de tafel zaten. Iedereen was met zijn aandacht bij het komende spel. Eveline `s ogen vielen op Peter, hij keek op en grijnsde uitdagend naar haar. Ze voelde zijn blik zakken naar haar borsten! Peter lachte toen hij zag dat ze doorhad waar hij naar keek en knipoogde. Eveline was het niet gewend om zo brutaal bekeken te worden. Ze beantwoorde zijn blik en lachte verlegen terug en bedekte haar indrukwekkende decolleté met een hand en keek snel rond of iemand de flirt gezien had. Karel was te druk met zijn buurman om ook maar iets door te hebben.

In het begin was iedereen voorzichtig maar naar gelang de avond vorderde werden de inzetten hoger. De goede sfeer werd wat grimmiger toen de eerste speler al zijn kruit verschoot. Hij ging ‘all-in’ en verloor. Hij was boos over het onrecht en de schaamteloze manier waarop hij zich had laten overbluffen. Zijn gedrag zorgde ervoor dat de beveiliging hem van de tafel moest verwijderen. Er volgde een korte pauze.

Karel maakte er dankbaar gebruik van door naar de Wc te gaan. Eveline stond aan de bar te wachten op haar bestelling toen Peter heel dicht naast haar kwam staan.

“Hallo schoonheid, vind je het spannend?” Vroeg Peter die haar recht in de ogen keek. “Zeker, heel erg spannend zelfs! Dit is de eerste keer dat mijn Karel aan een pokerwedstrijd waar het om geld gaat meedoet” zei Eveline wat ongemakkelijk. Ze had er die avond goed uit willen zien en had een misschien een iets te bloot truitje aan gedaan.

“Jammer dat het om geld gaat, ik had veel liever om iets anders gespeeld!” Grapte Peter op een manier waarmee hij duidelijk haar bedoelde! Ze had echt wel door dat Peter zijn ogen niet van haar tieten af kon houden! Ze voelde zich wel gevleid maar ook een beetje uitgekleed! De pauze was weer voorbij en het spel ging verder.

Karel had het er warm van gekregen, hij stond er niet slecht voor! Hij stond op winst, maar dat betekende nog niet veel in deze fase van het spel. Eveline stond nog steeds achter haar Karel en plaste bijna in haar broek van de spanning. Af en toe keek ze naar Peter, ze voelde dat er iets tussen hen was! Na drie uur spelen waren alleen Hugo, Peter en hij nog aan het spelen. De andere spelers hadden de een na de ander al hun geld ingezet en verloren! Karel had het meeste geld gewonnen maar durfde nog steeds niet aan een overwinning te denken. In dit spel was alles mogelijk! Uiteindelijk waren alleen Karel en Peter nog over. Hugo was verslagen omdat zowel Peter als Karel duidelijk aanvoelde dat Hugo geen goede hand had en blufte.

Het laatste spel begon, de vijfde kaart werd omgedraaid. De kaarten op de tafel waren een ruiten aas, klaver tien, ruiten vrouw, schoppen en klaver heer.

Karel gebruikte slechts een van zijn eigen kaarten, de ruiten boer, en vier gemeenschappelijke kaarten, de ruiten aas, klaver tien, schoppen heer en de ruiten vrouw, om van zijn hand een straat te maken. Hij had een sterke hand en zette flink in!

Peter aarzelde even. Hij zette hetzelfde bedrag als Karel in en deed er nog eens vijfduizend euro boven op!

Karel had niets van het gezicht van Peter kunnen aflezen en was er van overtuigd de winnende hand te hebben. Eveline hoopte dat Karel wist wat hij deed, er lag zoveel geld op tafel! Stel je voor dat haar Karel al dat geld won! Karel had niet genoeg geld op tafel om de inzet van Peter te evenaren, Hij voelde zich zeker van zijn zaak en wilde meegaan met de verhoging van de inzet. Karel verzocht Peter akkoord te gaan met een schuldbekentenis. Peter lachte met een brutale grijs.

“Heb je echt zo`n goede hand Karel? Durf je dat risico te nemen?” Karel dacht dat Peter blufte.

“Natuurlijk, het is geen risico!”

“Weet je, ik accepteer geen schuldbekentenis! Ik wil wel spelen om je vrouw! Ik leg er nog eens vijfduizend euro bij en jij zet een nacht met je heerlijke Eveline in!” Zei Peter zelfverzekerd grijnzend. Het werd doodstil rondom de tafel! Karel draaide zich om naar Eveline en keek haar vragend aan.

“Ben jij gek! Ik denk er niet aan!” Siste Eveline verontwaardigd.

“Jezus, Eveline er ligt bijna dertigduizend euro op tafel! Die gaan wij winnen!” Zei Karel beslist op samenzweerderige toon. Zonder op de reactie van Eveline te wachten zei Karel.

“Akkoord! Peter, als ik win is de pot voor mij en als jij wint is Eveline voor een nacht de jouwe!”

“Jezus Karel! Ben jij gek geworden! Idioot!” Fluisterde Eveline opgewonden in zijn oor. Plots was het rumoerig rondom de tafel, mensen kwamen vanuit het café aangelopen, ze wilde de uitkomst van deze bizarre inzet niet missen!

“Ik accepteer de inzet alleen als Eveline het er ook mee eens is. Zij is de inzet en moet de schuld voldoen!” Zei Peter.

“Evelinetje, doe het! Ga akkoord en zeg het! Ik weet zeker dat ik ga winnen!” Zei Karel zachtjes terwijl haar dwingend aankeek.

“Maar Karel! Dit is idioot! Ik wil het niet! Geen denken aan!” Fluisterde Eveline, die het eigenlijk wel leuk vond dat een man haar als de hoofdprijs zag! Ze werd ook wel een beetje geil bij het idee om door deze vreemde man die haar als prijs had gewonnen geneukt te worden!

“Verdomme Caro! Verpest het nu niet!” Karel pakte haar arm en kneep er dwingend in.

“Oké! Ik doe het! Ik ga akkoord en ben de inzet!” Zei Eveline. Er klonk een opgewonden geroezemoes rond de pokertafel. Iedereen had er zo zijn eigen menig over! Eveline keek naar Peter terwijl ze dit zei en ze voelde gewoon dat hij ging winnen! Ze wist het zeker! God, die reus ging haar neuken! Ze rilde van opwinding en een geil gevoel nam bezit van haar lijfje. Peter keek naar haar en heel even vonkte het, de lust in Peter`s ogen maakte dat haar poesje nat werd van verlangen! Het was weer doodstil geworden aan de tafel. De inzet was bijzonder hoog die avond en iedereen keek gespannen toe! Peter gebruikte zijn twee eigen kaarten, schoppen aas en harten heer, plus drie gemeenschappelijke kaarten, de ruiten aas en de schoppen en klaver heer, om van zijn hand een full house te maken. Een betere hand als Karel!

De kaarten werden open op tafel gelegd. Een massale zucht onder de toeschouwers gaf aan dat er duidelijk was wie er gewonnen had! Peter had met zijn full house de betere hand en versloeg Karel zijn straat!

Karel was met stomheid geslagen! Dit was niet mogelijk! Hij had het zeker geweten! God! Wat was hij stom geweest! Peter stond lachend op van zijn stoel.

“Karel, het was leuk. Ik kom morgenavond mijn winst bij je halen oké?” Karel was kapot! “Oké Peter” was enige wat Karel zei. Karel besefte dat zijn Eveline de volgende nacht door Peter geneukt ging worden! Eveline keek naar de lachende Peter. Peter keek ook naar haar en knipoogde brutaal. Eveline wist dat ze zich de volgende nacht door hem zou laten neuken! Ze waren stom geweest en hadden zich als beginners laten meeslepen door het vele geld dat op tafel had gelegen. Maar ja, een ereschuld moet ingelost worden!

Eveline en Karel waren niet lang gebleven en naar huis gegaan. Onderweg kregen ze woorden. Eveline verweet Karel dat hij beter had moeten weten!

“Hoe kon je zo stom zijn! Mij als inzet! Nou moet ik mij zeker door die reus laten neuken! Je vindt maar een andere oplossing!”.

“Maar Caro, waarom heb jij mij dan niet tegengehouden?” zei Karel.

“God! Lul, ik weet niet waar jij was maar ik heb je wel degelijk gezegd dat ik het een stom idee vond! Jij hebt het gewoon gedaan omdat je dacht te gaan winnen en nu moet ik die ereschuld van jouw zeker inlossen!” Antwoordde Eveline bits.

“O, Evelinetje, wat ben ik een sukkel! Ik had niet zo stom moeten zijn! Ik weet dat jij gelijk hebt! Je was er duidelijk genoeg over en ik heb je er min of meer toe gedwongen!” Zei Karel schuldbewust. Feit bleef dat Peter morgenavond langs zou komen om zijn Evelinetje te neuken!

Die nacht droomde Eveline over de reus Peter en wat hij allemaal met haar ging doen! Karel deed geen oog dicht! Zijn vrouwtje zou door Peter geneukt gaan worden en het was allemaal zijn schuld! Hoe had hij haar dit aan kunnen doen! Het was bij Karel geen moment in zijn gedachte opgekomen dat zijn lieve Evelinetje er wel eens veel minder moeite mee had dan hij! Karel had de dag na zijn verlies geprobeerd geld bij elkaar te scharrelen en had de meeste vrienden en van zijn familie en gesproken en had nog net duizend euro weten te lenen, vast niet genoeg! Karel hoopte dat Peter schappelijk zou zijn en dat hij de seks met Eveline kon afkopen.

Eveline had toen ze die ochtend opstond niet geweten wat ze die dag moest aantrekken. Ze wilde iets aan wat sexy was, maar Karel moest niet het idee hebben dat ze er wel zin had in die avond! Het moest voor Peter ook niet al te duidelijk zijn, ze was een nette huismoeder en geen hoer! Ze had gekozen voor een net jurkje dat aan de voorkant geheel los te knopen was en een paar zelf-ophoudende kousen. Deze kleding droeg ze geregeld en zou door beide mannen leuk gevonden worden. Het decolleté van de jurk was misschien een beetje te gewaagd maar Karel had er geen commentaar op gehad.

Evelinetje voelde zich naarmate de dag vorderde steeds geiler worden. Het idee dat ze die avond misschien voor het eerst in zeventien jaar door een vreemde man geneukt ging worden liet haar niet met rust. Peter was een erg grote man en ze probeerde zich de hele dag voor te stellen hoe groot zijn erectie wel niet zou zijn. Sommige kleine mannen hadden grote piemels en vele grote mannen een kleintje!

De kinderen waren die avond toevallig niet thuis. Dus hadden ze niets hoeven regelen. Zwijgend aten Karel en Eveline het avondeten, de spanning was voelbaar. Samen ruimde ze af en Karel was net in de keuken om koffie te zetten toen de deurbel ging. Peter stond voor de deur en kwam voor zijn winst. Eveline deed de deur open en liet Peter binnen. “Hallo Peter, kom binnen. Geef mij je jas maar en ga de kamer maar alvast in” zei Eveline vriendelijk tegen de reus die voor haar stond.

“Dank je wel wijfie’ zei Peter met een grijs op zijn gezicht terwijl hij naar haar imposante decolleté keek. Ze keken elkaar recht in de ogen en beide voelde ze de erotische spanning die er tussen hen was! Eveline hing de jas aan de kapstok en ging ook de kamer in. Peter was de kamer in gegaan en op een stoel gaan zitten. Het leek wel of die stoel uit een poppenhuis kwam nu Peter er in zat. Karel kwam de kamer in en had koffie bij zich.

“Hallo Peter, het was een spannend spel gisteren hè?” Informeerde Karel.

“Ja dat was het zeker, je speelde goed! Je moet wat vaker mee spelen, ik merkte dat je dit soort spel niet gewend was en dat heeft mij de winst opgeleverd!” Zei Peter. Ze dronken van de koffie en praatten wat over pokeren, Peter leek een geschikte vent en Karel had goede hoop om de seks met Eveline af te kunnen kopen.

“Zeg eens Peter, ik vind het moeilijk om te vragen maar kunnen wij niet iets regelen. Ik heb nu duizend euro voor je liggen en ik heb binnenkort nog wel meer. Dat is voor jou als je van Eveline afziet!” Hoopvol keek Karel naar Peter. Peter die al de hele tijd naar Eveline zat te kijken lachte.

“Als je denkt dat ik liever geld heb dan je vreselijk opwindende vrouw ben je gek! Nee! Ik wil haar! Een deal is een deal!” En Peter wenkte naar Eveline. Eveline keek naar Karel die berustend knikte. De opwinding gierde door haar lijfje. Eveline had zich eigenlijk niet echt kunnen voorstellen dat ze na al die jaren met Karel nog eens door een andere vent geneukt zou worden. Ze aarzelde, stond op en liep naar de stoel waar Peter zat. Ze was flink opgewonden geworden door de fantasie seks met een andere man te hebben maar nu werd het de realiteit! Peter pakte Eveline bij haar hand en trok haar naar zich toe. Licht tegenstribbelend liet Eveline zich bij Peter op schoot trekken. Ze voelde zich een klein meisje toen ze bij hem op schoot zat. Peter legde een hand op haar been en streelde zachtjes over haar in nylonkous gehulde been.

Karel wist zich geen houding te geven. Hij wilde opstaan en haar uit Peter`s armen rukken! De lul zat met zijn poten aan zijn wijfie! Peter begon een praatje met Karel, hij informeerde naar de hobby`s van Karel om hem af te leiden van zijn hand die steeds verder en intiemer onder het jurkje verdwenen. Karel wist zich geen raad met de situatie. Eveline voelde hoe de grote hand haar bovenbeen streelde. Steeds ging de hand iets hoger en al gauw voelde ze de grote sterke hand op de blote huid van haar bovenbeen. Peter`s hand verdween nu helemaal onder het jurkje van Eveline. Peter kneedde en streelde met zijn hand zachtjes haar bovenbeen vlakbij haar kutje. Eveline voelde hoe het bloed naar haar poesje stroomde, ze werd geil en nat van de hand van Peter. Zij voelde hoe de pik van Peter tot leven kwam. De bult waar ze op zat drukte steeds harder tegen haar kleine kontje. Peter wreef met zijn hand zachtjes over de venusheuvel van Evelinetje. Ze sloot haar ogen toen ze voelde hoe de hand van Peter langzaam maar zeker onder haar slipje kroop. Zijn vingers gleden soepel heen en weer tussen haar schaamlippen. Toen zijn grote vingers over haar klitje gleden kon ze nauwelijks haar opwinding verbergen. Eveline kreunde zachtjes.

Karel kon zijn ogen niet geloven! Peter zat met zijn hand onder het jurkje van zijn vrouw! Peter zat nu terwijl hij met hem zat te kletsen met zijn hand aan het kleine kutje van zijn vrouw! Hij vingerde zijn Evelinetje!

Eveline had het even moeilijk, ze was de hele dag al geil en nu het zover was en Peter haar vingerde wilde ze klaarkomen. Het orgasme kwam eraan, ze voelde hoe haar spieren zich spande, het bekende gevoel werd steeds sterker! De opwindende stijve lul van Peter voelde ze dwars door zijn broek heen. Ze wilde voor Karel niet klaarkomen! Eveline wilde niet dat Karel zag hoe ze genoot van de strelende vingers van Peter! Ze kon het niet meer tegenhouden. Eveline probeerde zich in te houden maar de spanning was te groot! Ze kreunde zachtjes en begon met haar lijfje te schokken. Met haar rug hol en gespannen, haar borsten vooruit liet ze het orgasme komen.

Karel herkende het geluid onmiddellijk! Ze kwam! Evelinetje, zijn vrouw, werd klaar gevingerd voor zijn ogen. Karel zag haar lijfje schokken en hoorde haar steeds luider kreunen. De stof van het jurkje spande zich om haar borsten, het leek alsof de knopen er van af zouden spatten! Haar tepels priemden plots door de stof van het jurkje. Evelinetje kon zich niet langer beheersen en liet zich gaan, met haar ogen gesloten en haar mond een klein stukje open, ze kreunde en steunde van puur genot. De grote sterke vingers van Peter vingerde haar klaar. Haar grote op en neer gaande borsten toonde haar opgewonden ademhaling.

Karel zag hoe opgewonden ze was. Het geile loeder genoot ervan! Karel voelde dat hij het ook opwindend vond. Jezus, zijn Evelinetje kwam klaar! Karel ‘s lul werd langzaam harder en harder! God! Het drong opeens tot hem door dat hij het eigenlijk erg geil vond om haar zo door een vreemde man gepakt te zien worden! Peter genoot van het kleine wijfie dat op zijn schoot zat. Terwijl zijn vingers onder haar jurkje kropen was zijn lul steeds harder geworden. Toen zijn vingers onder haar slipje kropen en tussen haar schaamlipjes verdwenen voelde hij hoe nat ze was. Hij had het toch goed gezien, ze was geil op hem en ze had er zin in! Peter voelde hoe ze verstrakte en begon te kreunen. Het lekkere wijfie kwam klaar. Peter greep met zijn vrije hand haar linker borst en kneedde die terwijl ze klaarkwam. Peter voelde de knopen op haar jurkje en begon ze los te knopen.

Evelinetje kronkelde verleidelijk terwijl ze voelde hoe Peter`s hand op zoek ging naar haar borsten. Peter kneedde even haar borst en begon haar jurkje los te knopen.

Ze was vergeten dat haar Karel met grote ogen naar haar zat te kijken en ze kronkelde wellustig op de schoot van Peter. Met haar kleine strakke kontje masseerde ze de harde lul van Peter dwars door zijn broek heen. Peter had al snel veel knoopjes van haar jurkje open. Haar grote borsten zaten alleen nog gevangen in haar Bh. Peter`s handen gleden nu over haar lijf. Hij voelde hoe het kleine vrouwtje genoot van zijn grote handen die haar lichaam streelde.

Met verbazing keek Karel naar zijn vrouw, Eveline was een heet vrouwtje en een geile donder maar zo wulps als nu had hij nog niet meegemaakt. De bizarre situatie moest haar erg opgewonden hebben. Karel besefte dat de door hem zelf aan haar min of meer gedwongen seks met Peter haar flink geil had gemaakt! Zelf voelde hij dat zijn lul ook al flink hard was. Karel wreef met zijn hand over zijn eigen lul. Eveline knoopte de laatste knoopjes van haar jurkje open en liet het van haar schouders glijden. Even tilde ze haar kontje op om de jurk helemaal uit te kunnen doen en ze gooide hem nonchalant op de grond.

Peter gespte zijn riem los en deed zijn rits open. Zijn stijve moest uit zijn broek! Zijn gezwollen geslacht was stijver en harder dan ooit! Eveline stond op van Peter`s schoot. Ze draaide zich om en hielp Peter met het uitdoen van zijn broek en onderbroek. Eveline zag toen de broek uitging wat ze daarnet al gevoeld had. Het was beslist geen kleine piemel! Op het moment dat ze de harde pik van Peter uit zijn onderbroek vandaan te voorschijn sprong schrok Evelinetje toch nog! Wat een apparaat! Jezus! Wat een ding! Ze zakte door haar knieën en ging tussen Peter`s benen zitten. Even aarzelde ze nog. Ze draaide haar hoofd en keek naar Karel. Evelinetje zag aan Karel gezicht dat hij ook knap opgewonden was. Hij wreef over zijn harde pik die in zijn broek gevangen zat.

Nu ze had gezien dat Karel ook geil geworden was aarzelde ze niet langer. Met haar hand pakte ze de gezwollen pik van Peter vast die in haar kleine handje nog veel groter leek.

Een grote eikel kwam te voorschijn toen ze de voorhuid afstroopte. Eveline keek Peter aan.

“Jezus Peter! Zeker wel handig als er brand is?” Geil keek ze Peter aan. “Zal ik hem in mijn mond nemen?” Vroeg ze plagerig terwijl ze de grote lul langzaam aftrok. Evelinetje voelde de aders op de dikke snikkel door haar hand glijden. Ze trok de voorhuid weer naar achteren en kneep elke keer als ze het velletje weer terugschoof zachtjes in de pik die daardoor door nog meer met bloed werd gevuld. De eikel zwol op en werd paars. Peter zag het schattige handje aan zijn pik trekken. God wat een geil gezicht. Peter wilde haar eigenlijk het liefst gelijk aan zijn lul rijgen! Hij wilde dat kleine kutje van haar om zijn pik voelen maar ze keek hem aan met haar grote poppenogen en haar; “Zal ik hem in mijn mond nemen?” Zeggen.

“O! God, ja ja!” Zei peter die haar geile volle lippen steeds dichter bij zijn knalrode eikel zag komen.

“Weet je het zeker? Peter?” Zei Evelinetje die terwijl ze hem in de ogen keek tegen hem praatte en net deed alsof ze zijn pik in haar mond nam. “Zal ik het doen, je lekker pijpen? Mm… mm, lekker op je stijve lul zuigen? Wil je dat Peter?”

Eveline had zin in die lekkere lul maar had geen haast. Plagerig langzaam nam ze zijn eikel in haar mond. Met haar tong speelde ze een spelletje met de gevoelige rand onderaan zijn eikel. Peter had het niet meer, wat een wijf! Evelinetje kuste zijn eikel en zakte al kussend langzaam af naar zijn klokkenspel. Met haar handje hield ze de lul omhoog zodat ze ook zijn ballen kon kussen. Om beurt sabbelde ze op zijn ballen om daarna weer langzaam omhoog te gaan naar zijn eikel. Met haar sensuele mond vlakbij zijn eikel zei Evelinetje geil.

”O! Peter nu ga ik je echt pijpen, ik neem je harde lul in mijn mondje!” Ze draaide haar hoofd naar Karel. “O! Fuck, Karel ik ga hem pijpen! Ik ga Peter pijpen” en met een laatste O! Fuck stortte ze zich op de pik van Peter. Eveline liet de dikke harde paal in een keer tot diep achter in haar keeltje glijden en pijpte Peter alsof haar leven er vanaf hing. De stijve pik gleed soepel in en uit haar mondje. Haar volle lippen krulde zich geil om de neukstaaf. Ze slobberde gulzig aan Peter`s heerlijke neukstaaf. Op de soppende geluiden die Evelinetje maakte na was het stil in de kamer. Karel had vanaf zijn plek op de bank een geweldig uitzicht. Peter had zijn ogen gesloten en genoot zichtbaar van zijn vrouw. Ademloos keek hij naar haar. Ze liet zich nu duidelijk helemaal gaan! Karel besefte dat Eveline de ere schuld nou niet direct met tegenzin inloste!

De pik van Karel deed pijn. Zijn erectie zat opgesloten in zijn broek. Hij wilde zich eerst niet laten gaan en de zaak afstandelijk bekijken maar kon de geile aanblik van zijn pijpende vrouwtje niet weerstaan. Karel deed zijn gulp open en haalde zijn stijve piemel uit zijn broek en begon zichzelf af te trekken. Evelinetje zoog geil op Peter`s lul. Peter wilde neuken! Bloedgeil was hij geworden van die heerlijke pijpslet! Toen hij haar voor het eerst in het Café had gezien had hij gelijk aangevoeld dat ze een beest was in bed! Peter pakte Eveline bij de schouders en trok haar omhoog. Eveline keek Peter vragend aan.

“Ik wil je neuken! Ik wil kutje om mijn pik heen voelen!” Zei Peter.

Eveline kroop op de schoot van Peter, haar knieën aan de buiten kant van zijn benen maar met de rug van haar voeten op zijn bovenbeen. Eveline keek opzij naar haar man. Ze zag dat Karel ook flink was opgewarmd. Karel speelde met zijn pik, hij trok zich af terwijl hij naar hen keek!

“Peter wil mij neuken Karel! O! Fuck! Hij gaat mij met zijn grote lul neuken! O! God! Karel, ik ga hem neuken!” Kreunde Eveline geil terwijl ze langzaam over de grote eikel heen zakte. “O! Wat ben jij groot Peter! Aawwwh! O! Fuck je splijt mij in tweeën!” Kreunde Eveline luid terwijl ze de enorme lul helemaal in haar kutje liet glijden.

Peter kreunde ook, wat was ze strak! Peter zag hoe het heerlijke vrouwtje zijn harde pik langzaam in haar kutje liet verdwijnen. Karel was iets anders gaan zitten zodat hij een goed zicht had op het kleine kontje van zijn vrouw. Vol ongeloof zag Karel hoe zijn vrouw de enorme pik in haar kleine strakke kutje liet verdwijnen. Eigenlijk had Karel niet verwacht dat het enorme geslacht van Peter in zijn kleine vrouwtje zou passen! Karel had verwacht dart ze pijn zou hebben en dat die dikke pik er nooit in zou gaan!

Eveline voelde zich alsof ze op een boomstam was gespietst! De enorme geribbelde lul liet elke zenuw in haar kutje voelen dat de hij in haar zat. Kermend van genot begon ze op de pik te rijden. Langzaam gleed de lul in en uit haar super strakke kutje.

“Fuck, fuck, O! God Fuck!” Peter pakte Eveline met zijn grote handen bij haar middel vast en begon het ritme op te voeren. Als een pop tilde hij haar met zijn sterke armen op en neer. Eveline`s borsten dansten voor zijn ogen. Peter trok haar enigszins naar zich toe en speelde met haar tepels. Eveline`s grote tepels werden hard van Peter`s gesabbel. Het soppen van hun neukende lichamen vulde de kamer.

“Karel! Aawh! Aawh! Ik kom kaar! Aawh! Aawh! O! God! Aawh! Hij neukt mij klaar Karel!” Steunde Eveline die haar hoofd naar Karel toe draaide hem bloedgeil aan keek en luidruchtig klaar kwam! Peter wilde dat ze hem aankeek terwijl ze klaarkwam en niet haar man Karel! Hij stond op met Eveline nog steeds vastgeprikt op zijn enorme lul en draaide zich om. Eveline had nauwelijks door wat Peter deed, ze was in extase! Peter boog zich naar voren zodat Eveline op haar knieën op de stoel kwam te zitten. Ze leunde met haar ellebogen op de rugleuning van de stoel en Peter neukte gewoon door!

Peter gaf nu helemaal het tempo aan en daar kwam Eveline gauw achter! Peter beukte zijn enorme lul in haar strakke doosje. Eveline kwijlde en was alleen nog maar een kutje. Peter`s grote handen hadden haar nog steeds stevig vast bij haar middel en trok haar keer op keer hard tegen zich aan. Zijn ballen kletsten hard tegen haar klitje.

Eveline was nog nooit door zo`n enorme pik zo hard geneukt! Ze had het ene na het andere orgasme. Ze was in een trance en besefte nauwelijks nog wat er om haar heen gebeurde. Haar gevoelige poesje werd verwend door de grote en dik geaderde lul van Peter.

Karel had zijn Evelinetje graag ook zo hard geneukt maar hij had zich altijd beheerst! Karel was altijd in de veronderstelling geweest dat ze dat vreselijk vond! Hij dacht dat ze behoefte had aan liefde en tederheid, niet aan brute seks! Karel zag een andere vrouw! God! Wat was hij nu geil op haar! Hij wilde haar ook neuken! Onbeheerst en opgewonden rukte hij aan zijn lul.

Peter voelde dat hij klaar ging komen! Hij had daar echt nog geen zin in! Hij had haar gewonnen en wist dat het bij deze avond zou blijven! Nee, hij zou dit vrouwtje neuken tot haar kutje rood was! Peter haalde zijn lans uit Eveline`s doosje. Eveline draaide zich om op de stoel en keek smekend naar Peter.

“Neuk mij! Neuk mij!” Smeekte ze hem! Zijn flink doorbloede pik klopte duidelijk zichtbaar. De aderen op zijn lid waren gezwollen. God! Ze leek wel onverzadigbaar dacht Peter. Hij draaide haar om op de stoel en trok haar onderuit. Hij zakte door zijn knieën en gooide haar benen over zijn schouder en begroef zijn gezicht in haar kruis. Zijn tong zocht zich een weg door haar kutje naar haar klitje en begon dit te verwennen. Met lange halen likte hij het heerlijke poesje. Al snel kreunde Eveline weer en kreeg Peter`s leuter wat rust. Eveline`s doosje werd nu heerlijk schoongelikt. Al snel kwam ze klaar op de tong van Peter die precies aanvoelde wat ze lekker vond! Haar klitje was gevoeliger dan ooit en al snel kwam ze weer klaar. Wellustig kronkelde ze op de stoel. Maar Evelinetje wilde niet gelikt worden! Nee, ze wilde hard geneukt worden ze was te geil voor dit softe gedoe! Ze was nog nooit zo geil geweest als nu! Eveline trok Peter omhoog.

“Neuk mij Peter! Ik wil je lul in mij voelen! Neuk mij nog eens lekker hard! O, God! Ja, Peter neuk mij met je harde paal!” Kreunde ze zachtjes in Peter`s oor. Peter was afgekoeld en er weer helemaal klaar voor!

Karel zat nog steeds met grote ogen naar zijn geile vrouwtje te kijken en trok zich ondertussen af. Karel wilde haar ook neuken! Peter ging op zijn knieën tussen haar benen in zitten en perste zonder veel omhaal zijn harde lul weer in haar kutje. Hij begon haar gelijk weer in een hoog tempo te neuken.

“Oo… oo…”kreunde Eveline luid toen de enorme lul weer haar kutje oprekte. Al snel voelde ze weer dat er een flink orgasme aankwam. Rillend van genot onderging ze het orgasme maar ze wilde meer! Ze voelde zich supergeil en het kon haar niet hard genoeg gaan. “Neuk mij! Kom op jongens! Ik wil dat jullie mij allebei neuken!” Zei ze plots. Peter keek haar aan en zei grijnzend.

“Zo! Zo! Geil ding dat je bent! Dus je wilt dat ik mijn prijs deel?” Peter pakte haar vast bij haar heupen en terwijl zijn enorme lul nog diep in haar kutje zat stond hij op. De sterke reus Peter neukte haar terwijl hij haar als een stuk speelgoed in de lucht hield.

“Ja, Peter, ik wil dat je mij deelt met Karel. Ik wil zijn lul ook in mij voelen! Ik ben geil genoeg om twee mannen te bevredigen hoor!” Kreunde ze geil.

“Oké! Maar dan wel op mijn manier!” Zei Peter die naar de bank liep en ging zitten. Eveline zat nog steeds vast op de grote lul van Peter die nu uitnodigend naar Karel wenkte. Peter neukte zijn vrouwtje in een rustig tempo. Karel was verrast! Peter wilde duidelijk dat hij zijn Evelinetje in haar kontje ging neuken! Eveline had Karel nog nooit zijn zin gegeven als hij haar anaal wilde neuken! Karel was nieuwsgierig hoe ze er op zou reageren als hij zijn lul in haar anus zou proppen terwijl ze ook nog door die enorme lul van Peter geneukt werd! God! Kleine Evelinetje ging dubbel gepenetreerd worden! Karel werd er nog meer opgewonden van!

Karel ging achter haar staan en bestudeerde de in en uit gaande lul van Peter. Het kleine kutje was strak om de dikke stamper van Peter gespannen. Haar anus rekte een beetje mee op het neuk ritme van Peter en Evelinetje. Evelinetje had nog niet door wat Peter bedoeld had met ‘zijn manier’ en genoot van de dikke pik die haar nu rustig neukte. De dikke neukstaaf gleed langzaam en soepel in en uit haar kutje. God! Wat was ze geil! Karel spuugde in zijn hand en smeerde het op zijn keiharde en gezwollen lul, eindelijk ging hij neuken! Hij pakte het ritme van Peter op en op het moment dat Peter`s grote knuppel weer bij haar naar binnen gleed duwde Karel zijn lul door Evelinetjes kringspier heen haar kontje in.

“Ooooeemmmpfff!” Kreunde Eveline die haar ogen plots wijd open sperde toen ze de harde pik van haar man Karel diep haar kontje voelde inglijden. “Fuck! O! Fuck!” Kreunde Eveline die als een stukje saté op de twee pikken zat geprikt. Geil als ze was genoot ze van de twee harde mannenlullen die haar neukten. Fuck! Ze werd in haar beide gaten geneukt! Twee harde pikken gleden in en uit haar beide gaatjes! Het was een sensationeel gevoel! De zenuwen in en om haar gaatjes werden maximaal geprikkeld door de twee flinke piemels. Eveline voelden hoe de pikken elkaar bijna raakten terwijl ze haar neukten. Als de ene naar binnen gleed ging de andere lul naar buiten. Fuck! O, God! Fuck! Eveline kreeg het orgasme van haar leven. “Fuck! Fuck! O, ja Fuck!” Ze kronkelde en kreunde luid terwijl ze haar lijfje door de twee mannen als een stuk seksspeelgoed genomen voelde worden.

Dit was voor de beide mannen een nieuwe ervaring. De toch al erg opgewonden kerels werden door de knedende en knijpende gaatjes van Eveline tot het uiterste gedreven. Peter kon het melkende kutje van Eveline niet langer weerstaan.

“O! Jezus, ik ga klaarkomen! Ik kan het niet langer uithouden! Je maakt mij gek!” Zei Peter die zijn ogen niet langer op Eveline`s schuddende borsten gericht kon houden. Als ik nog een keer die tieten zie schudden spuit ik dacht Peter.

“Ik wil jullie zien klaarkomen! Ik wil je zien spuiten Peter!” Smeekte Eveline. Karel die ook op knappen stond liet zijn pik als eerste uit haar heerlijke kontje glippen. Eveline kroop van Peter`s schoot en ging op de bank zitten. Beide mannen stonden nu naast haar en keken naar dit hemelse wezen. Verlekkert greep Eveline met elke hand een harde pik en begon er aan te rukken. Met de beide pikken bijna op ooghoogte had Eveline een goed zicht op het van haar eigen geil glinsterende neukvlees.

“Spuit je zaad maar over mij heen Peter! Ik wil je sperma op mijn huid voelen! Kom op jongens spuit mij onder met je zaad!” De kleine handjes van Evelinetje molken de harde piemels. Peter kwam als eerst en een grote sliert zaad kwam op haar wang terecht en droop op haar borsten. Snel kwam Eveline met haar mond vlak voor de enorme lul van Peter en ving de volgende straal sperma op in haar mond. Karel kwam ook en schoot de eerst straal van zijn zaad op haar stevige borsten. Eveline draaide snel haar hoofd naar de pik van Karel om de rest van zijn zaad in haar mond op te vangen. Terwijl Peter`s zaad over haar tieten droop ving ze het sperma van Karel in haar mond op. Het zaad van twee mannen pasten niet in haar geile mondje en het droop dan ook aan alle kanten uit haar mond. Met haar handjes kneep ze de laatste zaadresten uit de piemels.

Geil keek ze met haar gezicht dat onder hun sperma zat de mannen een voor een aan. Toen ze wist dat Karel en Peter naar haar keken speelde ze even met het zaad terwijl ze wat er op haar flinke borsten terecht was gekomen geil uitsmeerde. Met een uitdagende en geile blik in haar ogen slikte ze het zaad dat nog in haar mond zat door. De mannen ploften naast haar op de bank.

“En Karel, zin in nog een poker toernooi? Jouw inzet bevalt mij wel” grapte Peter. “Volgende week bij jou thuis Peter? Dan zetten we elk onze vrouw in en de vrouw van de verliezer word door ons beide geneukt!” Antwoordde Karel snel.

“Dan hoop ik dat jij verliest Karel!” Zei Eveline die het allemaal wel lekker spannend had gevonden!

Evelien

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *