Zonnebaden, bikinilijn en …

()

Op een maandagnamiddag was ik alleen thuis. Mijn kindjes waren met klas enkele dagen op reis en mijn man was werken. Ik had nogal wat strijk liggen. Toen ik een tijdje bezig was arriveerde een vriend des huizes bij ons. Daniël zo heette hij trouwens, moest namelijk naar de dokter en vroeg of hij zijn auto bij ons kon plaatsen wegens plaatsgebrek bij de dokter. Dat was goed voor mij. Mijn man zou toch nog niet in de eerste uurtjes thuiskomen, dus dat was geen probleem. Het was een warme zomerdag en ideaal om buiten de strijk te doen. Ik had mijn korte rokje aan en een T-shirt zonder mouwen. Maar daar het toch zo warm was stond ik algauw gewoon in mijn BH te strijken. Niemand moest hier toch zijn en kon me toch niet zien. Ik dacht er even aan dat ik in het volgende weekend naar een huwelijksfeest moest. Ik zou daar een nogal ver uitgesneden jurkje dragen. Maar als ik zo de felle zon zijn werk zou laten gaan, dan zou je goed de lijn van mijn BH en rokje kunnen zien. Dus deed ik maar mijn BH en rokje ook uit. Daar stond ik dan halfnaakt in de tuin te strijken met alleen nog mijn kanten string aan. Als Daniël aanbelt om zijn wagen te komen ophalen, kon ik me dan nog altijd vlug aankleden.

De zachte wind streelde mijn mooie borsten zodat ik er wel een beetje geil van werd. Net toen ik er aan dacht dat het beter zou zijn om mij met zonnecrème in te smeren, deed een stem me opschrikken. Het was Daniël.

“Zou je graag hebben dat ze verbranden misschien?”

Hij was blijkbaar langsom door het poortje gekomen en stond daar pardoes voor mij. Daar stond ik dan halfnaakt voor hem in mijn witte kanten string met een stomend strijkijzer in mijn hand. Ik wou nog vlug met mijn andere hand mijn borsten afdekken, maar hij zei dat het nu niet meer nodig was.

“Ik heb je mooie borsten nu wel al gezien hoor. Je moet je mooie schatjes nu niet meer verbergen. Zou het niet beter zijn dat ze wat ingesmeerd werden?”

Natuurlijk was dat beter, want ik was het net zelf van plan geweest om te doen. Ik haalde dus maar de fles zonnecrème en wou wat van die witte massa in mijn hand doen om mij in te smeren.

“Wacht,” zei hij, “moet ik het niet doen? Anders word je was vuil als je er met die crème aankomt.” Voor ik een antwoord kon geven nam hij de fles uit mijn handen en goot wat crème in zijn hand. Hij begon deze eerst warm te wrijven in zijn handen. Hij kwam achter me staan en begon mijn schouders en bovenrug in te smeren. Zalig was dat gewoon. Nu werd ik pas echt geil. Was mijn man hier geweest, dan besprong ik hem en neukte hem honderduit. Daar het zo warm was trok ook hij zijn T-shirt uit en daar stond hij dan met alleen nog een spannend shortje aan. Hij begon steeds sensueler mijn schouders te bewerken. Ik kreeg er koude rillingen van zodat mijn tepels als fiere antennes helemaal vooruit stonden. Dat was hem helemaal niet ontgaan en hij verwarmde nog wat crème in zijn handen en vroeg

“Mag ik?” terwijl hij naar mijn rijpe borsten wees. Ik kon nog net een “ja” uit een mijn keel krijgen.

Hij legde zachtjes zijn warme handen bovenop mijn borsten. Zalig was dit gewoon. Ik sloot even mijn ogen en genoot van zijn verleidelijke massage. Eerst wreef hij teder in rondjes op mijn borsten, maar later begon hij er ook zachtjes in te knijpen. Op het ogenblik dat hij zijn handen terug van mijn borsten verwijderde om terug wat crème op te warmen, opende ik mijn ogen. Ik zag dat hij nu al een ferme bobbel vooraan in zijn broek had. Daar zat iets opgesloten die er als een tijger wou uitspringen. Ik keek hem even in de ogen en hij glimlachte. Zijn handen gingen terug naar mijn borsten en ik sloot terug mijn ogen. Plots voelde ik zijn zachte lippen tegen de mijne aandrukken. Ik opende als een hongerige vogel mijn mond zodat hij met zijn liefelijke tong bij mij binnen zou kunnen. Hij was kuste teder, dat wist ik al, want vroeger had ik nog iets met hem gehad. Ik liet hem mooi de uitdagende tongendans leiden, terwijl hij met zijn handen steeds meer mijn borsten en tepels begon te kneden. Na zo’n tien minuten tongkussen stopte hij even en keek me diep in de ogen.

“Wil jij dit even erg als ik?” Mijn verstand moet op dat ogenblik op nul gestaan hebben want ik antwoordde.

 “Ja!” Hij gaf me nog een kus op mijn lippen en gaf me toen een kussentapijt tot aan mijn borsten. Eerst kuste hij zachtjes mijn tepels, maar algauw verdwenen mijn dikke bruine antennes alternerend tussen zijn zachte lippen. Ik was intussen zo geil geworden dat mijn vulvasappen mijn vagina uitstroomden. Ondertussen zakte één hand naar beneden en begon hij voorzichtig over mijn billen te wrijven. Hij loste nu zijn tweede hand van mijn borsten en ook deze baande zich een weg naar mijn heerlijke billen. Hij masseerde en kneedde ze zo heerlijk dat ik bijna schreeuwde dat hij me moest neuken want een orgasme zou waarschijnlijk niet lang meer op zich laten wachten. Hij moet waarschijnlijk ook zoiets ondervonden hebben en stopte. Hij stond terug op en begon me terug te tongkussen. Maar nu wel veel heviger dan voorheen! Dat, en het feit dat ik zijn dikke lul tegen mijn benen voelde, wees erop dat ook hij heel erg geil was. Ik liet mijn hand zakken, en streelde nu over zijn tijger. Ik voelde aan de spanning van zijn broek dat die tijger eruit moest. Het moet bijna pijn gedaan hebben dat hij opgesloten moest blijven. Ik opende dan maar zijn rits en broekknop en trok zijn short naar beneden. Nu stond hij in zijn blauwe aansluitende boxershort. Ik kon nu gemakkelijk, zonder dat de tijger mij zou bijten, zijn kopje aaien. Het was een mooie lange en dikke staaf. Volgens dat ik voelde moet hij dezelfde lengte en dikte hebben van mijn man. Hij begon nu ook doorheen mijn string mijn venusheuvel te strelen. Hij moet natuurlijk gevoeld hebben aan mijn string dat ik al helemaal nat was.

“Zouden we die natte string niet uitdoen voordat je een verkoudheid pakt?”

“Ok, doe maar.” Hij knielde voor mij neer. Met zijn handen weerszijden op mijn heupen gaf hij me een kusje op mijn string ter hoogte van mijn kutje.

“Hm…”, zei hij, “wat ruikt je kutje lekker zeg.” Toen deed hij langzaam mijn string naar beneden tot op mijn enkels. Ik stapte uit mijn string en daar stond ik dan poedelnaakt voor Daniël die op zijn knieën voor mij zat. Hij bewonderde mijn geschoren schaamlipjes met de kleine zwarte dos schaamhaar op mijn onderbuik. “Mooi”, zei hij en hij streelde zachtjes met zijn beide duimen mijn schaamlippen. Heerlijk was dat! Ik denk dat mijn kutsappen er nu als een waterval uitstroomden want ik voelde het nat langs mijn benen lopen. Hij kuste terug mijn lipjes. Meerdere malen nu. Van boven tot onder en terug. Toen voelde ik dat hij lichtjes zijn tong onderaan in mijn spleetje duwde en zo traag naar boven gleed. Op het ogenblik dat hij mijn klit passeerde kon ik het niet laten een licht gilletje te geven.

“Oh, mevrouwtje heeft dat hier precies graag.” Hij deed dat nog enkele malen over vooraleer hij met zijn beide duimen mijn buitenste lipjes opentrok. Nu gleed hij met zijn zachte tong langs mijn opgezwollen binnenlipjes. Ter hoogte van mijn vrouwelijke penis bleef hij wat hangen om wat cirkeltjes te maken en ging dan verder omhoog. Wanneer ook deze lippen hun volle beurt gekregen hadden trokken zijn beide duimen nu mijn volledige vagina open. Hij likte mij langzaam van onder tot boven. Hij blies tussendoor enkele malen op mijn over natte gleuf, wat me door het dolle heen bracht.

Nu begon hij zich te concentreren op mijn klit. Ik greep met beide handen zijn hoofd hierbij vast en daardoor wist hij dat hij goed bezig was. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een hevig orgasme kreeg. Ik ben normaal geen schreeuwer, maar nu kon ik het toch even niet laten. Of mijn buren het gehoord hebben, dat weet ik niet, maar D. zeker wel. “Ah, ons meisje is klaargekomen”, zei hij. Mijn lichaam was nog steeds aan het naschokken. Nog voor ik helemaal bekomen was stond hij al op en begon me uitdagend te tongkussen. Ik kon ook heel goed mijn geile kutsappen smaken die zich met onze speeksel vermengde. Tussendoor beet hij ook even zacht op mijn lippen. Plots stopte hij.

“En nu ik!” Hij moest er geen tekeningetje bij maken wat nu moest gebeuren en ik zette me ook op mijn knieën. Ik wreef nog even zachtjes over zijn opgesloten tijger. Ik voelde het bloed pompen in zijn paal. Die wou de vrijheid krijgen zodat hij nog een beetje kon bijgroeien. Ik beet dan voorzichtig enkele malen op zijn harde paal doorheen zijn boxershort. Die paal stond nu op ontploffen. Hem nog langer laten zitten zou niet eerlijk geweest zijn na zo’n intense befbeurt van daarjuist. Ik trok zijn short naar beneden, maar die bleef haperen aan zijn stijve paal. Toen ik zijn kopje vrijmaakte, sprong de tijger de vrijheid tegemoet en stond fier als een pauw rechtop. Ik trok nu zijn short helemaal uit en nu stond ook hij in zijn nakie… Ik nam zijn paal in mijn hand en begon traag op en neergaande bewegingen te maken. Hoe langer ik wreef, hoe meer druk ik ook begon te steken. Uiteindelijk kuste ik zijn mooie grote eikel meerdere malen. Met mijn tong gleed ik zachtjes over zijn pisbuis. Dan nam ik zijn eikel helemaal in mijn mond en begon er net als aan een ijslolly aan te likken. Ik kon voelen hoe heerlijk hij dit vond. Dan nam ik nu ook de penisschacht dieper en dieper met op en neergaande bewegingen tussen mijn zachte lippen.

Het was een heerlijke paal die plotseling dikker en groter werd. Een aankomende emulsie van sperma liet niet lang op zich wachten.

Hij trok zich nog terug, maar zijn eerste ejaculatie drong diep in mijn keel, terwijl de rest mijn gezicht, kin, hals en borsten besmeurde. Hij was met een zodanige harde kreun klaargekomen dat hij er zelf van geschrokken was. Ik zoog die lekkere lul nog helemaal mooi vooraleer ik terug rechtstond en hem ook begon te tongkussen. Je kon goed de verschillende smaken van speeksel, geile kutsappen en sperma door elkaar smaken. Plotseling werden we opgeschrikt door handgeklap. Ik versteende bijna hellemaal. Ik kon in de grond zakken van schaamte, want wie was vroeger thuis van zijn werk?

Jawel, mijn man!

Hoelang stond hij daar al en wat had hij allemaal gezien? Ik probeerde wat uitleg te verschaffen, maar hij onderbrak me.

“Wat moet je uitleggen” zei hij, “Daniël heeft je klaar gebeft en jij hebt hem klaar gepijpt!”

Nu kreeg ik nog rodere wangen dan ervoor want nu wist ik dat hij alles gezien had. We probeerden ons allebei wat aan te kleden, maar hij onderbrak ons weer.

“Ja. Maar, zo niet hé, jullie zijn aan wat begonnen en zullen het afmaken ook”, beval hij ons. Hij beval me op mijn handen en knieën op het gras te zitten en zei tegen Daniël mij te neuken op zijn lievelingsstandje, wat dus op zijn hondjes bleek te zijn. Blijkbaar moeten ze nog hun lievelingsstandjes uitgewisseld hebben, want mijn man wist Daniël ’s standje nummer één ook. Daniël kwam achter me staan maar durfde er niet echt meer aan te beginnen. Toen kwam mijn man helpen: met zijn ene hand trok hij mijn lippen uit elkaar totdat mijn kut helemaal openstond. In zijn andere hand nam hij de stevige penis van Daniël en duwde zijn eikel in mijn kut. Hij liet zijn handen los en duwde met één hand Daniël verder in mij. Zijn staaf verdween nu diep in mijn natte liefdesgrotje.

“En nu neuken maar”, zei mijn man.

Daniël. begon me eerst zachtjes en met kleine halen maar later harder met lange halen te neuken.

“Ja, zo moet het”, zei mijn man. Ik werd niet alleen heet omdat ik hier buiten in de tuin geneukt werd door een vriend des huizes, maar ook omdat mijn man er stond op te kijken. Plots hoorde ik mijn man zijn kleren uitdoen. Ik keek opzij en daar stond hij dan met zijn geweer present. Hij duwde die in de richting van mijn gezicht en ik opende spontaan mijn mond en begon hem als een bezetene te pijpen. Beiden moeten elkaars werkzaamheden intens aanschouwd hebben want algauw voelde ik zowel diep in mijn kut als in mijn mond de warme spermastralen die mij bestookten. Terwijl ik mijn man aan het aflikken was verwijderde Daniël zijn uitgespoten lul uit mijn met spermazaad gevulde grot. Ik voelde nu ook de sappen langs mijn benen naar buiten lopen.

Misschien had mijn man wel een of ander middel genomen of was het door de enorme opwinding, maar zijn penis wou niet in grootte afnemen. Hij trok zijn staaf nu terug uit mijn mond en zei me Daniël ’s speer af te likken. Hij plaatste zich achter mij zodat ik dus wist dat hij me ook op zijn hondjes zou neuken terwijl ik Daniël aan het pijpen was. Hij ging als een bezetene door in mijn kut, maar kon nog niet direct klaarkomen. Ondertussen was de penis van Daniël weer hard geworden en dat was ook mijn man niet ontgaan. Hij zei hem op zijn rug te gaan liggen en ik moest er bovenop gaan rijden, wat mijn lievelingsstandje is.

Ondertussen maakte mijn man zijn vinger nat met speeksel en duwde die diep in mijn kontgaatje. Ik moest natuurlijk niet lang rijden vooraleer ik mijn volgende orgasme had.

Terwijl ik lag te tongkussen met Daniël haalde mijn man zijn vinger terug uit mijn kleine gaatje en duwde er zijn duim in. In het begin was het lichtjes pijnlijk. Maar wanneer mijn kontspiertjes zich uitgezet hadden kon hij vrij in en uit. Op dat ogenblik wist ik wel dat hij iets aan het voorbereiden was. Algauw bleek dat ik het bij het rechte eind had. Hij haalde zijn duim eruit en duwde zijn nog natte eikel tegen mijn kontgaatje. Het duurde geen tijd vooraleer zijn eikel en later zijn volledige leuter in mijn kont verdween.

Ik werd nu dubbel geneukt. Daniël neukte mij onder mij in mijn natte seksgrot en mijn man neukte mij met zijn geile staaf diep in mijn kont. Met een luide kreet spoot mijn man zijn sappen in mijn vurig hete lichaam alsof hij een brandweerman was die de brand moest blussen. Hij gleed nu langzaam terug uit mij en masseerde wat mijn anusstreek.

“Kom maar nog een paar keer klaar zoals je zit”, zei hij tegen me. Ik kwam direct nog driemaal klaar, maar mijn laatste orgasme wou ik bovenop mijn man bekomen. Ik bereed hem als een bezetene en toen ik mijn orgasme bereikt had spoorde hij mij aan nog niet te stoppen en nog door te gaan totdat ook hij klaarkwam. Na enkele halen kwam mijn man klaar en kreeg ik een superorgasme. Ik liet me volledig en uitgeput op hem vallen. Na enkele seconden hief ik mijn hoofd terug op en begonnen we te tongkussen. Nadien stonden we op en mijn man bedankte Daniël voor het triootje. Mijn man zei hem ook nog dat, als hij er zin in heeft, hij altijd eens mag ‘binnenwippen’ bij mij. We hebben dan nog samen gedoucht, waarbij we elkaar tot in de diepste puntjes hebben gewassen en afgedroogd.

Even moest ik opkijken toen mijn man de seksstaaf van Daniël begon te wassen. Hij ontblootte mooi zijn eikel en wreef die zachtjes met zeep in. Toen nam hij mijn mans leuter in zijn handen en begon die zachtjes af te trekken. Ook mijn man volgde zijn voorbeeld. Daar stond ik dan tussen twee mannen die elkaars enorme buizen stimuleerden. Het duurde dan ook niet lang vooraleer hun warme spermastralen me om de oren vlogen. Ze bleven elkaar tot de laatste druppel sperma aftrekken. Wat een sensatie was me dat. Met een lange tongkus heb ik dan nog afscheid genomen van Daniël.

Mijn man heeft me dan nog meegenomen om mijn rode en oververmoeid kutje wat voorzichtig te masseren. Ik lag op bed met mijn benen wijd open gespreid. Hij nam wat erotische massage- olie en verwarmde deze in zijn handen. Toen kwam hij tussen mijn benen zitten en begon met beide duimen zachtjes over mijn buitenste lipjes te strelen. Zalig voelde dat aan. Die warme olie en zijn zachte duimen omhelsden intens mijn schaamlippen. Hoewel ik vandaag al meerdere malen een orgasme had gekregen, begonnen mijn kutsappen toch weer uit mijn spleetje te sijpelen. Mijn man voelde dat en legde zich plat op zijn buik tussen mijn benen. Zijn duimen deden verder hun voortreffelijk massagewerk en hij likte als een volleerde minnaar mijn geile sappen van tussen mijn spleet. Geneukt hebben wij niet meer na deze seksueel vermoeiende dag.

We genoten zo nog een tijdje op bed van elkaar. Dat was een mooi einde van deze interessante dag.

Evelien

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *